Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτην βαζω και εγω και την βρισκω πολυ τρομερη.Πριν χρησιμοποιουσαμε της penaten αλλα ολη την ωρα συγκαιοταν τωρα δεν καταλαβαινει τιποτα!!!!!Για την sudocream εχω ακουσει και εγω τα χειροτερα!!!

Σοβαρα;; Εμενα οποτε τη βαζω μεχρι την επομενη αλλαγη εχει φυγει η κοκκινιλα. Οχι ομως την baby, βαζω την κανονικη πολυ πολυ λιγη. Αλλα ισως να ειναι στο παιδι, οπως λες.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοβαρα;; Εμενα οποτε τη βαζω μεχρι την επομενη αλλαγη εχει φυγει η κοκκινιλα. Οχι ομως την baby, βαζω την κανονικη πολυ πολυ λιγη. Αλλα ισως να ειναι στο παιδι, οπως λες.

ναι εφευγε αμεσως και σε μενα απλα μετα ξαναεβγαινε!!!!Ετσι την παρατησα.δεν ξερω κιολας.Τωρα με αυτη δεν συγκαιγεται ποτε παντως.τωρα αν ηταν baby ή κανονικη θα σε γελασω

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

οχι βεβαια δεν εισαι...κ εγω πιστευω στο ματι...μηπως μπορει ο μπαμπας σου να ξεματιασει κ τη δικια μας η δεν κανει?

οταν συγκαιγονται τα μωρακια σας τι κρεμα βαζετε κοριτσια?εγω εβαζα την sudocreme αλλα διαβασα στο φορουμ οτι κανει τριχοφυια κ την αλλαξα βαζω την bepanthol για μωρα.

ναι αμέ απόψε θες; γιατί αν πάρω τέτοια ώρα θα τους τρομάξω!

εγώ βάζω την κρέμα της weleda

Οχι δεν εισαι...Και γω το πιστευω το ματι γιατι επαθα και εμαθα. Μια φορα θυμαμαι -κατι γιαγιαδες μου θυμιζω τωρα που για ολα εχουν μια ιστορια- μαθητρια ημουν και ξαφνικα ανεβασα πυρετο 40, επεσα του "θανατα" που λεμε. Ετσι ξαφνικα, χωρις να ποναει ο λαιμος μου η να εχω καταρροη. Να μην πεφτει με τιποτα ο πυρετος, τι ντεπον, τι πονσταν, τι κομπρεσες, μπανια τιποτα και πονοκεφαλος να μην μπορω να ανοιξω τα ματια μου απο τον πονο. Αφου ολα τα ειχε κανει η μαμα μου λεει της γιαγιας μου -Σφακιανη παλια, η οποια ξεματιαζε με μαντηλι και ακομα δεν μπορω να καταλαβω πώς το εκανε- να με ξεματιασει. Μολις τελειωσε το ξεματιασμα σαν απο θαυμα ο πυρετος επεσε στο 36 και βγηκα απο το ληθαργο. Ε μπορεις να μην πιστεψεις μετα;;;

Και γω το έχω πάθει αυτό!

ναι αμέ απόψε θες; γιατί αν πάρω τέτοια ώρα θα τους τρομάξω!

εγώ βάζω την κρέμα της weleda

οχι αποψε βρε!!οποτε μπορεσεις!

να σαι καλα κ ευχαριστω.

καληνυχτα κοριτσακια παω να την πεσω.τα λεμε αυριο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καληνυχτα κοριτσακια!!!! Ειδα Θεοδωρακη "Πρωταγωνιστες" και θα την πεσω τωρα, στον καναπε (κλαψ) αφου ακομα δε μου περασε το κρυωμα. Πολυ στεναχωρηθηκα που ειδα παλι τη δολοφονια του παιδιου...Αστο καλο. Αντε καλο βραδυ...

ovvZp2.png

Καληνυχτα κοριτσακια!!!! Ειδα Θεοδωρακη "Πρωταγωνιστες" και θα την πεσω τωρα, στον καναπε (κλαψ) αφου ακομα δε μου περασε το κρυωμα. Πολυ στεναχωρηθηκα που ειδα παλι τη δολοφονια του παιδιου...Αστο καλο. Αντε καλο βραδυ...

τι θεμα ειχε αννα?ειναι η αγαπημενη μου εκπομπη κ μολις την εχασα γμτττττ:(

τη δολοφονια του αλεξη ειχε?αχ ελπιζω να το ξαναδειξει!!τρομερος ο θεοδωρακης ε?διαβασες τα νεα σημερα?τα ρεστα μου...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

εμεις ειχαμε ενα ησυχο βραδυ...ολα καλα.τωρα περιμενω τη μανα μου να φερει τη μικρη κ να παω στο γιατρο.μια χαρα κοιμηθηκε κ αυτη χθες δε τη ταισε η μανα μου στις 12 κ κοιμηθηκε μεχρι τις 7 μια χαρα!να παρω κ τον παιδιατρο να κανονισουμε για το εμβολιο..

εσας πως ηταν το βραδυ σας?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

τι θεμα ειχε αννα?ειναι η αγαπημενη μου εκπομπη κ μολις την εχασα γμτττττ:(

τη δολοφονια του αλεξη ειχε?αχ ελπιζω να το ξαναδειξει!!τρομερος ο θεοδωρακης ε?διαβασες τα νεα σημερα?τα ρεστα μου...

Καλημερα Σοφια...Ειχε τη δολοφονια του Αλεξανδρου, τους αναρχικους που εκαψαν την Αθηνα περισυ και ολο αυτο το θεμα. Μου αρεσει και μενα πολυ ο Θεοδωρακης, απο τους αγαπημενους μου δημοσιογραφους. Με συγκλονιζουν οι εκπομπες του. Οχι δεν τα διαβασα τα Νεα. Τι εγραφαν;; Τωρα ακουω και στο Μεγκα για τα Νεα για μια φωτο;; Η νυχτα μας ηταν καλη, η μπεμπα τωρα ξυπνησε και την ταιζει ο μπαμπας της, εγω στον καναπε παλι. Στο γιατρο θα πας για τη γαστρεντεριτιδα;;

ovvZp2.png

Καλημερα κοριτσακια,,ευχαριστω για τις ευχες σας!!Να ευχηθω και εγω με την σειρα μου στην Ελευθερια χρονια πολλα για τον αντρουλη της!!!

Χρονια πολλα και στον Νικολα μας,Μαρια να χερεσαι το παιδακι σου,ολα τα καλα του κοσμου να ρθουν στην ζωουλα του!!!

Παω να διαβασω τα νεα σας γιατι δεν μπηκα καθολου χθες!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Μη μιλατε για πεθερες..αν και τωρα δεν εχω προβλημα,διοτι ειναι πολυ μακρυα και εχουν χωρισει με τον πεθερο μου,εχω τραβηξει πολλα στο παρελθον!

Προς το παρον δεν εχουν παρει του παιδιου ουτε ενα δωρακι,απολυτως τπτ,ουτε ενα ευρω!Το πιστευετε?Δεν με νοιαζει ομως καθολου!

Καλα,θα καταλαβετε μονο αν την δειτε σε φωτο μεσα στο φατσοβιβλιο που χω με τον γαμο μου,,,τα λογια ειναι περιττα..

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Αχαχαχαχαχαχα μου έφτιαξες τη μέρα Λία μου! Δεν είχα δει τις φώτος!

Χαχαχαχαχχα το φαλαινικό είναι η πεθερά; χαχαχαχαχαχα τουλάχιστον η δικιά μου είναι κομψή μαρμάγκα! :D

Παρεπιπτόντως είστε πανέμορφοι! Και πόσο αδύνατη είσαι!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!... Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ παρα πολυ για τις ευχές και τα Χρόνια Πολλά για το μεγάλο μου αστέρι!...

...πάλι πεθερομαρμαγκοσυζήτηση ε? ανεξάντλητο θεματάκι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...