Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερααααααααααα:D:DΤι κανετε???????πολυυυυυυ ζεστηηηη.δεν αντεχουμε αλλο εδω!!!!μεχρι την Τριτη θα ειναι ετσι.

Που ειστε σημερα που δεν εχω δουλεια να πουμε τιποτα?????Σοφακι ,ελενιτσα,οι υπολοιπες?????????

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα στις ομορφες! τι κανετε; εμεις δοξα τω θεω καλα αν και μας κολλησε ο μικρος μια ιωσουλα με καταρροη και βηχα αλλα οκ! τα συμπτωματα υποχωρουν και για τους τρεις μας (:)) μετα από μια εβδομαδα. τα μπανακια δεν τα σταματησαμε ουτε στο γιατρο πηγαμε γιατι θεωρησα οτι δεν ηταν κατι σοβαρο. ο μπαμπας μας εφυγε εχθες και θα ερθει παλι στις 3/9! για να δουμε πως θα τα παμε αυτη τη φορα.

τωρα ειμαι γραφειο κλασσικα, εχω αρκετη δουλεια και ευτυχως να λεμε γιατι από λεφτα στερεψαμε. δεν βαριεσαι περασαμε ομορφα αυτο το καλοκαιρι και ... εχει ο θεος!

λοιπον κανω δουλιτσες αλλα θα παρακολουθω μηπως "μπει" καμια σας να τσαταρουμε :)

Καλημέρα!!!

τι κάνετε??????

σύμπι κι εμείς με ίωση είμαστε αλλά μόνο με βηχα...ξεκινησε απο την ανιψιά μου και επειδη ο παιδιατρος της τους είπε οτι δεν είναι τίποτα, δεν ανέφερε καν για ίωση, κολλήσαμε όλοι!!!

η Βαλέρια βηχει πολύ το βράδυ που κοιμαται και ο παιδιατρος μας λείπει...ίσως την πάω σε κανεναν άλλο να τη δει γιατί λέμε Π/Σ/Κ να πάμε Ευβοια...μην είναι αρρωστούλα...

χθες πήγαμε για μπανακι σε ένα σπίτι που νοικιάζει η αδερφη μου παραλιακά....τέλεια ήταν!!!

η Βαλέρια με έχει προβληματίσει τις τελευταίες μέρες....

έχει πολλά νεύρα, προχθες μάλιστα με χτυπούσε....στεναχωρηθηκα....

τη μια στιγμη είναι ήρεμη και την αμέσως επόμενη κλαίει και ουρλιάζει...

έχω καταλήξει οτι είτε ετοιμάζει να βγάλει κανέναν τραπεζίτη και πονάει είτε μας ήρθαν κι εμάς τα terrible two που λένε....

βεβαια υπάρχει και η χειρότερη εκδοχη να είναι και οι 2 περιπτωσεις μαζί!!!!

τεσπα....εγω κάνω υπομονή αλλά ο άντρας μου όχι και τόσο....τον βλέπω έτοιμο να της ρίξει καμία στον πωπό....και θα γίνει το σωσε αν το κάνει!!!

και ο άλλος προβληματισμός μου είναι το γιογιο...το έχω απλά μέσα στο μπάνιο...δεν της λέω να κάνει εκεί τσίσα και κακά...

τωρα τελευταία μου ζητάει να κάνει απο μόνη της αλλά μόλις κάθεται, κλαίει και οδυρεται! σα να φοβάται να τα κάνει εκεί γιατί έχω την εντυπωση οτι το έχει περάσει για σκαμπό!

πάω να τη βγάλω και να της βάλω πάνα και γκρινιάζει γιατί θέλει να κάτσει εκεί!!!:shock::shock::shock:

τεσπα, με τα χίλια ζόρια, με τραγούδια και χαρές και χαδάκια έκανε 2-3 φορές τσίσα εκεί....

τι να κάνω???????????εχω μπερδευτει!!!!

να το κρυψω το γιογιο?????? δε θέλω να το πάρει στραβα!

καλό είναι να έχεις δουλίτσα συμπι!!!

με τον παιδικό τι έγινε???

είχατε κανένα νέο?

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ααα διαγουμε βιους παραλληλους βλεπω Σοφακι!

καλα και ο δικος μου εχει νευρα και εχει ξεκινησει παλι τα χαστουκια, κοπανιεται σαν το ψαρι, κανει πεισματα, δεν δινει σε αλλα παιδακια τα παιχνιδια του και ολα αυτα τα ωραια! μαλλον η κρισιμη ηλικια των 2 ειναι χα χα χα χα.... φαντασου στην εφηβεια τους τι εχει να γινει!

ευβοια ποτε πατε; λενε οτι ειναι φανταστικα!

ααα διαγουμε βιους παραλληλους βλεπω Σοφακι!

καλα και ο δικος μου εχει νευρα και εχει ξεκινησει παλι τα χαστουκια, κοπανιεται σαν το ψαρι, κανει πεισματα, δεν δινει σε αλλα παιδακια τα παιχνιδια του και ολα αυτα τα ωραια! μαλλον η κρισιμη ηλικια των 2 ειναι χα χα χα χα.... φαντασου στην εφηβεια τους τι εχει να γινει!

ευβοια ποτε πατε; λενε οτι ειναι φανταστικα!

ελπίζω να ξεσπάσουν τωρα όλα τα νευρα τους και στην εφηβεία να είναι πιο ήρεμα τα πράγματα!!!!!!

εμένα τα δίνει τα παιχνίδια της και παίζει με άλλα παιδάκια αλλά ωρες ωρες δεν ξέρω τι την πιάνει και γίνεται ο χαμός!

προχθες μου τραβούσε τα μαλλιά και τα μάτια, μου έγδερνε το πρόσωπο....χαμός!!!

ακολούθησα οτι μέθοδο ήξερα και αφού καμία δεν έπιασε, πήρα τηλ τον άντρα μου να έρθει να την αναλάβει κι εγω κλειστηκα στο δωμάτιο μου και έκλαιγα....

βεβαια το να την αναλάβει ο άντρας μου σημαίνει οτι:

θα της δωσει πιπίλα (που με κόπο της την έχω κόψει και την παίρνει μόνο στον ύπνο) και θα τη βάλει να δει τηλεόραση ( που επίσης με κόπο της την έχω κόψει γιατί την ήθελε όλη τη μέρα ανοιχτη κι ας μην έβλεπε....)

μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή!

στη δικη μας περίπτωση ξέρω πάντως οτι η Βαλέρια αντιδρά πολύ έντονα αν της φωνάξεις....εγω τη μαλώνω αλλά σε ήρεμο τόνο και της εξηγω πάντα ποιό είναι το σωστό...

ε άνθρωπος είμαι κι εγω όμως και καμιά φορά υψωνω τη φωνή....ε μόλις το κάνω αυτό γίνεται τρελο πανηγυρι!!!

δε μαζευεται με τίποτα!

να δω 4-5 ωρες ταξίδι μέχρι την Εύβοια πως θα την παλέψουμε μέσα στο αμάξι!

είναι και πολυλογού η άτιμη και δε σταματάει λεπτό να μιλάει!

η Ευβοια είναι ωραια μόνο η βόρεια....

εγω πάω στη νότια γιατί εκεί είναι το σπίτι μας....δεν είναι και πολύ ωραία, βασικά δεν έχει ωραίες παραλίες εκεί που μένω αλλά για να ξεφύγουμε λίγο είναι οτι πρέπει!

έχει ηδη παραγγείλει ο μπαμπάς μου αστακομακαρονάδα για Σάββατο μεσημέρι!!!!:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες κι από εμένα!!πάλι,πάλι πάλι χάθηκα!!! Διακοπεύω στο νησί μας!! είναι η μαμά μου εδώ και γυρνάμε νύχτα μέρα...!τη μέρα με τη μικρούλα και το βράδυ φιλάει η μαμά τη μικρή και βγαίνω με τον αντρούλη μου!! Κοριτσια προχθες πήγαμε στο paradise...το τι είδαν τα ματάκια μου δεν λέγεται..τα έπειξα..αφού ο ευθύμης μου έλεγε μην κοιτάς σαν βλαχάκι..κορίτσια να κάνουν στοματικο σε άντρες μπροστά σε όλους,ο dj να φοράει μόνο ένα στριγκ που μπροστά ήταν προβοσκίδα από ελεφαντάκι..γυναίκες να φιλιούνται μεταξύ τους, ζευγάρια αντρών να το κάνουν στις ξαπλώστρες..ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ...Την άλλη μέρα πήγαμε στη χώρα. Να βλέπεις ένα κούκλο γυμνασμένο να φοράει στολή νοσοκόμας και να δίνει γλωσσόφιλα σε έναν άλλο..έχουν ξεφύγει όλοι..δεν πήγα πουθενά ελεύθερη και τα είδα όλα μαζί τωρά με την κοιλιά τούρλα!!!για γέλια είμαι!!

η φροσούλα μας είναι μια χαρά.Είναι ώριμο και γλυκό κοριτσάκι μέχρι στιγμής..κόψαμε και την νυχτερινή πάνα. Στις 4/09 έχουμε γενέθλεια και θα τιης κάνω μεγάλο πάρτυ!! Παράλληλα ετοιμάζεται και το σπιτάκι μας!!!

Εσείς πως είστε? Μόνο την τελευταία σελ.διάβασα..Σοφάκι μάλλον η μικρούλα κάπου πονάει(δοντάκι)και δεν ξέρει τι της φταίει και αντιδρά έτσι..Δεν νομίζω ότι τα terrible two αρχίζουν τόσο απότομα..ξαφνικά ξυπνάει και είναι επιθετικό το παιδάκι..δεν ξέρω κιόλας..Μαράκι τελείωσαω οι διακοπές???τα κεφάλια μέσα λοιπόν!!! Η ζωούλα τι κάνει?η ευμορφία? Πως πάνε οι κοιλίτσες????Εγώ στις 29/08 θα δω τον μπεμπούλη μας!!Άντε τον πεθύμησα!έχω 1,5 μήνα να τον δω..

Δεν ξέρω τι να κάνω..η μικρούλα μου θέλει να πάει σχολείο..κάθε μέρα μου ζητάει σχολείο θέλω πάω μαμά..φίλους έχω,κακάλα έχω(=δασκάλα) μαθαίνω ταγουδάκια,παιζω παιγνιγκάκια..εδώ δεν υπάρχουν βρεφικοί..μόνο παιδικοι που πρέπει να κάνω χαρτιά αφού κλείσει τα 2,5 και σιγά μην την πάρουν από τη στιγμή που δεν εργάζομαι..τη νοιώθω ότι βαριέται..δεν ξέρω τι άλλο να κάνουμε..κάθε πρωί πάμε βόλτα.ταιζουμε πάπιες,γαιδουράκι,κατσικάκια. Γυρνάμε και διαβάζουμε παραμύθια. Μετά παίζουμε κουζίνα,μετά παίζουμε σχολειο,μετά φτιάχνουμε αληθινή κρέμα με αλευρι και διάφορα μπαχαρικά για να ταισουμε τις κούκλες,μετά βγαίνουμε στην αυλή και κάνουμε μπάνιο με νερό τις κούκλες που λερώσαμε.Κοιμάται μέχρι τις 4. Ξυπνάει,τρώει παίζουμε σχολείο μέχρι τις 5:30 που φευγουμε για μπάνιο και γυρνάμε στις 8 που ξεκινούν οι ετοιμασίες για τον ύπνο.. Δεν παίζει καθόλου μόνη της..όλη μέρα είμαι στο τρέξιμο!!όλη μέρα παίζω..και σκέφτομαι το χειμώνα που δεν θα πηγαίνουμε για μπάνιο και που θα έχω και τον μπέμπη τι θα την κάνω????θα τρελλαθώ..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

καλησπερα και απο μενα...πριν λιγο κοιμηθηκε η μικρη και ειπα να σερφαρω λιγο...Σοφακι τι να σου πω...η γνωμη μου ειναι να απομακρυνεις για λιγο το γιο γιο να μην το βλεπει και το εμφανιζεις ξανα μετα απο λιγες εβδομαδες. Το ιδιο περιπου μου εκανε και μενα πριν κανενα 3μηνο. Την εβαζα να καθισει και εκλαιγε, τη σηκωνα φωναζε, δεν ηξερα τι ηθελε, το εξαφανισα και γω και ησυχασα. Και εμεις πια τα κοψαμε και τα τσισακια την ημερα, αλλα τη βραδινη πανα δεν τολμω ακομα να αποπειραθω να την κοωουμε αφου καθε πρωι ειναι αρκετα κατουρημενη. Δε βιαζομαι κιολας, οποτε σε κανενα μηνα λεω να το τολμησω, θα δουμε...Α επισης Σοφακι με τα νευρα της Βαλεριας, το οτι δεν της φωναζεις ειναι πολυ καλο, και γω οταν η δικια μου περναει αυτες τις φασεις εχω καταληξει -αφου τα δοκιμασα ολα- οτι το μονο που φερνει καποιο αποτελεσμα ειναι η ηρεμια και το να της μιλαω και να της εξηγω. Συνεχισε ετσι και θα δεις αποτελεσαμ. Το οτι ειμαστε ανθρωποι και θα φωναξουμε και θα ριξουμε και καμια στον ποπο, ειναι λογικο...Και γω εχω κλαψει απειρες φορες με τη συμπεριφορα της...ουου...δεν εισαι μονη!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

καλημερα σας!!!!!επανηλθα και εγω......μετα απο λιγες μερες ξεκουρασης(ο θεος να το κανει ξεκουραση...με τρελαναν τα μικρα).......και μια εβδομαδα ταλαιπωριας στο μαγαζι λογω ριζικης ανακαινισης.πως ειστε εσεις? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις εορταζομενες μικρες και μεγαλες......!!!!

Καλε για το παπουτσι που ελεγα οτι φοραω 44 ισχυει για τα αθλητικα....στα υπολοιπα φοραω 41-42.....!!!!!

Αννουλα να ζησετε να ειστε παντα ευτυχισμενοι με την νεοφωτιστη κορουλα σας!!!

Γιωτου....αφου δεν γεννησες με αυτα που ειδες....εισαι πολυ τυχερη!!!!!

Καλα αυτες τις μερες εχω παρει μια τρομαρα με τους σεισμους αλλο πραγμα....ασε που γινονται και ολοι νυχτα......γυρω γυρω μας παει....Σοφακι τον καταλαβες τον χθεσινο?

τι αλλα?.....

Καλημέρα!

Ελενίτσα κουνάει απο δω κουνάει απο κει....έρχεται ο μεγάλος.....

η ομάδα Βαν περιμένει 6 ριχτερ απο Αχαία προς τα εμας....:shock::shock::shock:

Γιωτάκι ωραίο το Super Paradise ε????

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

έχω πάει οπότε έχω άποψη αν και σε πιο λάιτ εκδοχή γιατί είχα πάει όταν πάνε οι φοιτητές!!!

στον παιδικό αν υπάρχουν κενές θέσεις θα την πάρουν κι ας μη δουλεύεις!

δεν ξέρω μόνο αν θα είναι οκ γιατί θα έχεις και τον μπέμπη στο σπίτι....και οι ιωσεις είναι πολλές δυστυχως....

α και τωρα που το θυμηθηκα αν και εγκυούλα θα σε μαλώσω....

για μπάνιο τουλάχιστον 2 ωρες μετά το φαγητό πρέπει να πηγαινουμε....μη σου πω 3 καλύτερα....;);););)

Αννούλα το έκρυψα το γιογιό και το ψάχνει η θκατούλα!!!

θα με τρελάνει!!!

τεσπα....θα δούμε....

για τον ύπνο της Ειρηνούλας που είδα στο πάρεντς νομίζω οτι πλέον καταλαβαίνει και πρέπει να την αρχίσεις στο μπούρου μπουρου οτι τωρα μεγάλωσε και θα κάνει νάνι μόνη της....να την πηγαίνεις στο κρεβάτι της, να της λες ένα παραμυθάκι, φιλάκι, καληνύχτα και να φεύγεις....αν θα σε ζητάει, θα της λες οτι εκεί δίπλα είσαι και έχεις μια δουλίτσα και να κάνει νάνι...θέλει λίγο κόπο αλλά πιστευω οτι θα τα καταφέρεις...

πριν λίγο με ξαναχτυπησε η Βαλέρια και έκανα οτι κλαίω και της έλεγα οτι πόνεσα πολύ....το έκοψε αμέσως και με πήρε αγκαλίτσα και με έκανε αγάπη!!!!:D:D:D

σας αφηνω γιατί έρχεται η γειτόνισα για καφέ!!!!

Φιλάκια!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!

Ελενίτσα κουνάει απο δω κουνάει απο κει....έρχεται ο μεγάλος.....

η ομάδα Βαν περιμένει 6 ριχτερ απο Αχαία προς τα εμας....:shock::shock::shock:

Αννούλα το έκρυψα το γιογιό και το ψάχνει η θκατούλα!!!

θα με τρελάνει!!!

τεσπα....θα δούμε....

για τον ύπνο της Ειρηνούλας που είδα στο πάρεντς νομίζω οτι πλέον καταλαβαίνει και πρέπει να την αρχίσεις στο μπούρου μπουρου οτι τωρα μεγάλωσε και θα κάνει νάνι μόνη της....να την πηγαίνεις στο κρεβάτι της, να της λες ένα παραμυθάκι, φιλάκι, καληνύχτα και να φεύγεις....αν θα σε ζητάει, θα της λες οτι εκεί δίπλα είσαι και έχεις μια δουλίτσα και να κάνει νάνι...θέλει λίγο κόπο αλλά πιστευω οτι θα τα καταφέρεις...

πριν λίγο με ξαναχτυπησε η Βαλέρια και έκανα οτι κλαίω και της έλεγα οτι πόνεσα πολύ....το έκοψε αμέσως και με πήρε αγκαλίτσα και με έκανε αγάπη!!!!:D:D:D

σας αφηνω γιατί έρχεται η γειτόνισα για καφέ!!!!

Φιλάκια!!!

και εμενα και αρχισει ο Μαρινος και δινει χαστουκακια.......και ο Ανδρεας εχει ξεφυγει πολυ....!!!!Του λειπει ο πατερας του.....γιατι τον βλεπει την χαση και την φεξη....και του το λεει ομως!!!!Αυτο που λες στην Αννα ειναι σωστο....το εκανα και εγω στον Ανδρεα οταν πρωτοκοιμηθηκε στο κρεβατι του.....δεν ηταν ιδιαιτερα δυσκολο.....

Για τον σεισμο παντως τον περιμενω να σκασει εδω γυρω....κατα Δημητσανα που εχουμε ενα ριγμα.....αλλιως στον Μελιγαλα(το χωριο μου)......τα σκυλια εδω γυρω κανουν σαν παλαβα....ασε που αμα λειπει ο Κωστας το βραδυ δεν κοιμαμαι απο τον φοβο μου...παιρνω και τα παιδια μαζι μου.....εχω ασχημες εμπειριες με δ'αυτον........:-(

οι αλλες φιλεναδιτσες που ειστε?

Διαφημίσεις

γεια σας, γεια σας...τωρα γυρισα απο αγορα και ψοφησα στη ζεστη!!!! σοφακι και ελενιτσα ευχαριστω για τις συμβουλες περι υπνου...πρεπει να ξεκινησουμε σιγα σιγα να τα εφαρμοζουμε ολα αυτα, αλλα φοβαμαι την αντιδραση της κυριας...αμα την πιασει η μιρλα μες στη νυχτα, ποιος την ησυχαζει, αυτο σκεφτομαι και αναβαλω τη διαδικασια...μια νυχτα πριν 5-6 μηνες δεν κοιμηθηκε ολη νυχτα, χωρις υπερβολη, γιατι προσπαθησαμε με τον πατερα της να μην παμε οταν ξυπνησε και μας ζητουσε αλλα να την αφησουμε να κλαψει και να κοιμηθει...απο τοτε με εχει πιασει τρομος, και δε θελω να ξανασυμβει, γιατι εκτος του οτι δεν κοιμηθηκε δεν ησυχαζε κιολας με τιποτα, εκλαιγε σχεδον ασταματητα. Τελοσπαντων μη σας κουραζω, θα το κανω σιγα σιγα το βημα...για το σεισμο τι να πω...χαραςτο κουραγιο σας, τον τρεμω απλα...δε θελω ουτε να το σκεφτομαι...για τη Βαλερια Σοφακι υπομονη, περνανε φαση "επιθετικοτητας" εγω νομιζω. Αν θυμαστε ειχα γραψει οτι και μενα τα ιδια εκανε πριν λιγο καιρο, φαγαμε χαστουκι, τραβηγμα μαλλιων, γρατζουνισμα που πηγε συννεφο. Τωρα ηρεμησε...το μάλωμα και οι φωνες δεν επιασαν στο ξαναεγραψα, η τιμωρια ομως για 2 λεπτα σε συγκεκριμενο σημειο, ειχε νομιζω λιγο αποτελεσμα, δοκιμασε και αυτο.

ovvZp2.png

γεια σας φιλες μου γλυκες,,,χαθηκα--με!!

Μπαινω διαβαζω νεα σας αλλα επειδη δεν εχω συνδεση ιντερνετ μου ειναι δυσκολο να γραψω τα δικα μου νεα επειδη κολλαει συνεχως...θελει 5 λεπτα να μου ανοιξει σελιδα!!

Ελειπα 1 μηνα σχεδον στο χωριο μου..καλα ητανε αλλα κουραστηκα πολυ!!

Γυρισαμε και εμεινα 2 εβδομαδες μονη με την μικρη εδω γιατι ο αντρα μου πηγε προετοιμασια Πηλιο..μιλαμε θανατος,τετοια κουραση ολη μερα με την μικρη δεν την ξαναεζησα..αφου ελεγα καθε βραδυ που ξαπλωνα πως θα παω για προωρη γεννα..μεση χαλια,,κραμπες στο φουλ..ευτυχως τελος καλα ολα καλα!!

Η κοιλιτσα φουσκωνει,,την μπεμπουλα θα παμε να την δουμε αυριο,ενα μηνα εχω να την δω την ζουζουνα μου,με εχει ταραξει στην κλωτσια,η Χρυσοβαλαντου ητανε πολυ ησυχη!!

ααααααααα ευχαριστω και γιατις ευχουλες σας την ημερα που γιορταζε η Χρυσοβαλαντου...ειλικρινα οταν μπηκα και διαβασα πως μας ευχηθηκατε δακρυσα...αληθεια..ισως επειδη εκεινη την μερα ακομη και ο νονος μας ξεχασε..δεν μας θυμηθηκε κανεις εκτος απο την μητερα μου,αδερφη μου και την συνηφαδα μου!!Με πειραξε παρα πολυ,,απο την μια τους δικαιολογουσα και ελεγα''ελα μωρε δυσκολο ονομα,αγνωστη για πολλους αυτη η γιορτη''αλλα απο την αλλη με ετρωγε το ''γιατι''////τεσπα..σημασια εχει να ναιγερο το παιδακι μου!!Να δουμε στα γενεθλια τι θα γινει,,,,

Η Χρυσοβαλαντου εχει γινει θηριακι πια,,δεν μπορουμε να την κρατησουμε..την χερεταει κοσμος στον δρομο κ αυτη ανταποδισει μερικες φορες με ''ντα''!!Τον πατερα της τον εχει γδαρει,ολο το προσωπο σημαδια,,εγω εχω μαθει κ κραταω αποσταση πλεον χαχαχα!Τα νυχακια τα κοβω καθε 4-5 μερες...δεν λεει παραπανω!!Ελπιζω να ειναι η ηλικια!!Παντως σε γενικες γραμμες ειναι καλουλα,,και εμεις δεν μιλαμε,μαλλον φταιει ο Σεπτεμβρης τι να πω,,ντι ντι το ντιβι ντι.....τοτο το παγωτο....τοτ το τοστ...τιτι το τυρι...μο τον χυμο...μελ τον δρακουμελ και το μελι....κπα που εχουν πολυ γελιο!!

το καλο ειναι πως αγκαλιαζει συνεχως την κοιλιτσα μου και κανει οοοοοο το μπεμπε.,,αντε να δουμε τι μας περιμενει οταν ερθει η μπεμπα!!

Αυτα κοριτσακια,,,θα μπω αυριο να σας πω νεακια απο την μπεμπουλα,,,φιλακια σε ολες σας

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλημερα και από εμενα!

τι κανετε καλες μου;

Ελενιτσα και Σοφακι από Αχαια μέχρι Μεσσηνία είμαι και εγω μεσα!!!! let's dance together!!!!! μας βλεπω να χορευουμε καρσιλαμα με τα 6 ριχτερ χα χα χα χα....Ελενακι και εγω μονη ειμαι με τον Κων/νο στο σπιτι πλεον οποτε καταλαβαινεις τι θα γινει αν μας βρει ο σεισμος βραδυ! διανυκτερευση στο punto μου μυριζει....

Γιωτακι τοσα χρονια Μυκονο και ακομα σοκαρεσαι με αυτα που βλεπεις; αλλα καλα χριστιανη μου και εσυ στην κατασταση σου στο super paradise πηγες; όχι τιποτε αλλο εχεις και γιο! εγω δεν θα ηθελα να τα "βλεπει"- "ακουει" ο γιος μου ουτε μεσα από την κοιλια τα αισχη που γινονται εκει!:tongue:

παντως χωρις πλακα εχουμε ξεφυγει ετσι; απα πα εγω ανατριχιασα με οσα εγραψες!

Λιακι μου ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου ετσι; όσο για την κουραση φανταζομαι τι περασες! εδω εγω που δεν ειμαι εγκυος και μπορει να κουραστω όχι εσυ. τωρα τελειωσε η προετοιμασια του συζυγου; σε ποια ομοαδα ειναι φετος; να μου φιλησεις την κουκλαρα σου την Χρυσοβαλαντου! μακαρι και το 2ο να ειναι τοσο ομορφο!

Αννούλα ... τι να πω... καλο κουραγιο με τον υπνο της μικρης. παντως μην την αφηνετε να κλαει ασταματητα γιατι καπου διαβασα ότι τα μωρα που κλαινε γι αυτο το λογο περνανε τρομερο στρες εκεινη την ωρα και τελικα κοιμουνται είτε από εξαντληση είτε από απογοητευση και μετα σαν ενηλικες δεν μπορουν να διαχειριστουν επιτυχως το αγχος τους. εχεις δοκιμασει να ξαπλωνεις εσυ μαζι της μεχρι να την παρει ο υπνος; κανενα παραμυθακι να της διαβαζεις θελει; της αρεσει; δεν ξερω ρε γμτ ειναι στεναχωρες καταστασεις αυτες αλλα σιγουρα αντιμετωπιζονται!

Καλημέρα!!!

και εμενα και αρχισει ο Μαρινος και δινει χαστουκακια.......και ο Ανδρεας εχει ξεφυγει πολυ....!!!!Του λειπει ο πατερας του.....γιατι τον βλεπει την χαση και την φεξη....και του το λεει ομως!!!!Αυτο που λες στην Αννα ειναι σωστο....το εκανα και εγω στον Ανδρεα οταν πρωτοκοιμηθηκε στο κρεβατι του.....δεν ηταν ιδιαιτερα δυσκολο.....

Για τον σεισμο παντως τον περιμενω να σκασει εδω γυρω....κατα Δημητσανα που εχουμε ενα ριγμα.....αλλιως στον Μελιγαλα(το χωριο μου)......τα σκυλια εδω γυρω κανουν σαν παλαβα....ασε που αμα λειπει ο Κωστας το βραδυ δεν κοιμαμαι απο τον φοβο μου...παιρνω και τα παιδια μαζι μου.....εχω ασχημες εμπειριες με δ'αυτον........:-(

οι αλλες φιλεναδιτσες που ειστε?

του λειπει ο μπαμπάς του Αντρίκου ε?

ελπίζω σύντομα να έχει περισσότερο χρόνο ο άντρας σου για να τον χαρεί και το παιδί!

εγω παλι τους σεισμούς δεν τους φοβάμαι...

απλά ίσως τωρα με ανησυχουν λίγο παραπάνω λόγω της Βαλέριας...

γεια σας, γεια σας...τωρα γυρισα απο αγορα και ψοφησα στη ζεστη!!!! σοφακι και ελενιτσα ευχαριστω για τις συμβουλες περι υπνου...πρεπει να ξεκινησουμε σιγα σιγα να τα εφαρμοζουμε ολα αυτα, αλλα φοβαμαι την αντιδραση της κυριας...αμα την πιασει η μιρλα μες στη νυχτα, ποιος την ησυχαζει, αυτο σκεφτομαι και αναβαλω τη διαδικασια...μια νυχτα πριν 5-6 μηνες δεν κοιμηθηκε ολη νυχτα, χωρις υπερβολη, γιατι προσπαθησαμε με τον πατερα της να μην παμε οταν ξυπνησε και μας ζητουσε αλλα να την αφησουμε να κλαψει και να κοιμηθει...απο τοτε με εχει πιασει τρομος, και δε θελω να ξανασυμβει, γιατι εκτος του οτι δεν κοιμηθηκε δεν ησυχαζε κιολας με τιποτα, εκλαιγε σχεδον ασταματητα. Τελοσπαντων μη σας κουραζω, θα το κανω σιγα σιγα το βημα...για το σεισμο τι να πω...χαραςτο κουραγιο σας, τον τρεμω απλα...δε θελω ουτε να το σκεφτομαι...για τη Βαλερια Σοφακι υπομονη, περνανε φαση "επιθετικοτητας" εγω νομιζω. Αν θυμαστε ειχα γραψει οτι και μενα τα ιδια εκανε πριν λιγο καιρο, φαγαμε χαστουκι, τραβηγμα μαλλιων, γρατζουνισμα που πηγε συννεφο. Τωρα ηρεμησε...το μάλωμα και οι φωνες δεν επιασαν στο ξαναεγραψα, η τιμωρια ομως για 2 λεπτα σε συγκεκριμενο σημειο, ειχε νομιζω λιγο αποτελεσμα, δοκιμασε και αυτο.

Αννούλα αυτό που συνεβη τότε και δεν κοιμηθηκε έγινε μάλλον γιατί πήγατε να κάνετε αυτό που λέει το "κοιμησου παιδί μου" αλλά σε διαστρεβλωμένη μορφη...γιατί ακόμα κι αυτό το βιβλίο, που εγω προσωπικά διαφωνω με τη μέθοδο αυτή, λέει να αφηνεις το παιδί να κλαίει αλλά σε ελεγχόμενους χρόνους...εγω παλι πιστευω οτι δεν πρέπει να αφηνεις το παιδί να κλαίει για κανέναν λόγο αλλά είναι προσωπικη μου άποψη αυτη...

αν τη βάλω τιμωρία τη Βαλέρια θα νομίζει οτι παίζουμε!!!

έχει συνηθίσει που είμαι σχεδόν πάντα ηρεμη,κλπ και θα της φανεί κάπως αν τη βάλω τιμωρία...νομίζω το οτι έκανα οτι έκαλιγα την ταρακούνησε αρκετά γιατί δεν το ξανακανε όλη τη μερα...θα δούμε!!!

γεια σας φιλες μου γλυκες,,,χαθηκα--με!!

Μπαινω διαβαζω νεα σας αλλα επειδη δεν εχω συνδεση ιντερνετ μου ειναι δυσκολο να γραψω τα δικα μου νεα επειδη κολλαει συνεχως...θελει 5 λεπτα να μου ανοιξει σελιδα!!

Ελειπα 1 μηνα σχεδον στο χωριο μου..καλα ητανε αλλα κουραστηκα πολυ!!

Γυρισαμε και εμεινα 2 εβδομαδες μονη με την μικρη εδω γιατι ο αντρα μου πηγε προετοιμασια Πηλιο..μιλαμε θανατος,τετοια κουραση ολη μερα με την μικρη δεν την ξαναεζησα..αφου ελεγα καθε βραδυ που ξαπλωνα πως θα παω για προωρη γεννα..μεση χαλια,,κραμπες στο φουλ..ευτυχως τελος καλα ολα καλα!!

Η κοιλιτσα φουσκωνει,,την μπεμπουλα θα παμε να την δουμε αυριο,ενα μηνα εχω να την δω την ζουζουνα μου,με εχει ταραξει στην κλωτσια,η Χρυσοβαλαντου ητανε πολυ ησυχη!!

ααααααααα ευχαριστω και γιατις ευχουλες σας την ημερα που γιορταζε η Χρυσοβαλαντου...ειλικρινα οταν μπηκα και διαβασα πως μας ευχηθηκατε δακρυσα...αληθεια..ισως επειδη εκεινη την μερα ακομη και ο νονος μας ξεχασε..δεν μας θυμηθηκε κανεις εκτος απο την μητερα μου,αδερφη μου και την συνηφαδα μου!!Με πειραξε παρα πολυ,,απο την μια τους δικαιολογουσα και ελεγα''ελα μωρε δυσκολο ονομα,αγνωστη για πολλους αυτη η γιορτη''αλλα απο την αλλη με ετρωγε το ''γιατι''////τεσπα..σημασια εχει να ναιγερο το παιδακι μου!!Να δουμε στα γενεθλια τι θα γινει,,,,

Η Χρυσοβαλαντου εχει γινει θηριακι πια,,δεν μπορουμε να την κρατησουμε..την χερεταει κοσμος στον δρομο κ αυτη ανταποδισει μερικες φορες με ''ντα''!!Τον πατερα της τον εχει γδαρει,ολο το προσωπο σημαδια,,εγω εχω μαθει κ κραταω αποσταση πλεον χαχαχα!Τα νυχακια τα κοβω καθε 4-5 μερες...δεν λεει παραπανω!!Ελπιζω να ειναι η ηλικια!!Παντως σε γενικες γραμμες ειναι καλουλα,,και εμεις δεν μιλαμε,μαλλον φταιει ο Σεπτεμβρης τι να πω,,ντι ντι το ντιβι ντι.....τοτο το παγωτο....τοτ το τοστ...τιτι το τυρι...μο τον χυμο...μελ τον δρακουμελ και το μελι....κπα που εχουν πολυ γελιο!!

το καλο ειναι πως αγκαλιαζει συνεχως την κοιλιτσα μου και κανει οοοοοο το μπεμπε.,,αντε να δουμε τι μας περιμενει οταν ερθει η μπεμπα!!

Αυτα κοριτσακια,,,θα μπω αυριο να σας πω νεακια απο την μπεμπουλα,,,φιλακια σε ολες σας

πωπω πολύ κούραση τραβηξες Λιάκι!

για τη γιορτη μη σκας!

και μένα τη Βαλέρια ελάχιστοι τη θυμηθηκαν ως Μαρία το 15αυγουστο!

μπερδευτηκαν με το καλλιτεχνικό της και δε θυμηθηκαν οτι τη βαπτίσαμε Βασιλικη-Μαρία!!!;)

καλά αυτό που λες για την ομιλία και τον Σεπτέμβρη έχω αρχίσει και το πιστευω!!!

του Αυγούστου σχεδόν όλα τα παιδάκια μιλάνε....μια ματιά που έριξα στου Οκτωβρη....καλά μη μπείτε....θα απογοητευτείτε!!!

αυτα κάνουν προτασεις κανονικά και έχουν κόψει και την πάνα κάποια!!!:tongue:

οπότε υπομονη εμείς!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

η Βαλέρια λέει αρκετες λέξεις αλλά η μόνη φορά που χρησιμοποιεί 2 λέξεις μαζί είναι όταν λέει: γεια σου και γεια σας!!!

καλημερα και από εμενα!

τι κανετε καλες μου;

Ελενιτσα και Σοφακι από Αχαια μέχρι Μεσσηνία είμαι και εγω μεσα!!!! let's dance together!!!!! μας βλεπω να χορευουμε καρσιλαμα με τα 6 ριχτερ χα χα χα χα....Ελενακι και εγω μονη ειμαι με τον Κων/νο στο σπιτι πλεον οποτε καταλαβαινεις τι θα γινει αν μας βρει ο σεισμος βραδυ! διανυκτερευση στο punto μου μυριζει....

Γιωτακι τοσα χρονια Μυκονο και ακομα σοκαρεσαι με αυτα που βλεπεις; αλλα καλα χριστιανη μου και εσυ στην κατασταση σου στο super paradise πηγες; όχι τιποτε αλλο εχεις και γιο! εγω δεν θα ηθελα να τα "βλεπει"- "ακουει" ο γιος μου ουτε μεσα από την κοιλια τα αισχη που γινονται εκει!:tongue:

Λιακι μου ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου ετσι; όσο για την κουραση φανταζομαι τι περασες! εδω εγω που δεν ειμαι εγκυος και μπορει να κουραστω όχι εσυ. τωρα τελειωσε η προετοιμασια του συζυγου; σε ποια ομοαδα ειναι φετος; να μου φιλησεις την κουκλαρα σου την Χρυσοβαλαντου! μακαρι και το 2ο να ειναι τοσο ομορφο!

Αννούλα ... τι να πω... καλο κουραγιο με τον υπνο της μικρης. παντως μην την αφηνετε να κλαει ασταματητα γιατι καπου διαβασα ότι τα μωρα που κλαινε γι αυτο το λογο περνανε τρομερο στρες εκεινη την ωρα και τελικα κοιμουνται είτε από εξαντληση είτε από απογοητευση και μετα σαν ενηλικες δεν μπορουν να διαχειριστουν επιτυχως το αγχος τους. εχεις δοκιμασει να ξαπλωνεις εσυ μαζι της μεχρι να την παρει ο υπνος; κανενα παραμυθακι να της διαβαζεις θελει; της αρεσει; δεν ξερω ρε γμτ ειναι στεναχωρες καταστασεις αυτες αλλα σιγουρα αντιμετωπιζονται!

συμπι αμα κανει σεισμό πάρε το πουντο και έλα να κουνηθούμε παρέα!!!!

α να πω οτι δε συμφωνω να ξαπλωνει η Άννα μαζί με τη μικρη για να κοιμηθεί...το κάνει η αδερφη μου και της παίρνει απο ένα τέταρτο μέχρι μια ωρα!!!

χθες η Βαλέρια όλη τη μέρα με φωναζε "μάνα"!!!!

πολύ γέλιο!!!

το βραδυ βγηκαμε για φαγητό με τους συνεργατες του άντρα μου απο τη δουλειά....καλά όταν λέω συνεργατες μη φανταστειτε τίποτα επίσημο!

το "αφεντικό" με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους εκ των οποίων το ένα το έχει βαφτισει ο άντρας μου και αλλα 2 παιδιά στην ηλικία μου: μια κοπέλα και ένα παλικάρι με την κοπέλα του...

ωραία ηταν!

τους πήρε τα μυαλά η Βαλέρια....όλο ναζια και αγκαλιες...

και να λέει οτι λέξη ξέρει για να τους εντυπωσιάσει!!!

εγω μια χαρα πέρασα μια και την κρατούσαν όλοι οπότε έφαγα με την ησυχία μου!!!:tongue::tongue::tongue:

πάντως έχει εξελιχθεί σε πολύ κοινωνικό παιδί!

το καλύτερο που κάνει είναι το εξης:

της λέει κάποιος: γεια σου...

απαντάει η Βαλ.: γεια σου....

της λεει: τι κάνεις???

και η Βαλ. δίνει το χέρι για χειραψία και λέει: καλά!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

εντάξει πάλι σεντόνι έγραψα η κουκουβάγια!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα και από εμενα!

τι κανετε καλες μου;

μια φορα συνεβη παιδι μου να κλαιει, εννοειται οτι γενικα δεν την αφηνουμε να κλαιει αλλα ειδικα μετα απο εκεινη τη βραδια, ουτε για αστειο...μα το θεμα ειναι να μην ξαπλωνουμε μαζι της, αυτο κανουμε τωρα και μας παιρνει απο 10 λεπτα μεχρι μια ωρα...να τωρα την κοιμισα, ξαπλωσα μαζι της και κοιμηθηκε σε 5 λεπτα με το ρολοι, αλλες φορες ομως καθυστερει πολυ...

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...