Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

πιασμενη ξυπνησα σημερα....

πονάει όλο μου το σωμα...

γειααααααααααααααα!εδω ειμαι παλι κ εγω...σοφακι μου αυριο φευγω για διακοπουλες....καλα μην φανταστεις τιποτα σπουδαιο στο εξοχικο θα ειμαι...η μικρη ειναι ηδη εκει εδω κ 2 βδομαδες κ εγω πηγαινοερχομαι.απο αυριο ομως θα κατσω 15 μερες.τελικα δεν εχω κλεισει πουθενα φετος το εριξα πολυ στην αναποφασιστικοτητα....δεν με νοιαζει κιολας αλλα βλεπω οτι εχω γινει πολλη περιεργη .το ενα μου βρωμαει το αλλο μου ξινιζει.απαπα δεν υποφερομαι.

το ραφαελο τελικα με το mmr δεν εκανε πυρετο.ενα 37,8 και ολα καλα.και το φοβομουν τοσο αυτο το εμβολιο...α γενεθλια τι θα κανετε?εγω κατι εχω βρει δεν ειμαι σιγουρη,οι παιδοτοποι δεν μου αρεσουν αυτοι που εχουμε εδω,οι ανοιχτοι παιδοτοποι ζητανε παααααααρα πολλα κ θα δω...ειδατε εχω μια βαρεμαρα μια μιζερια σαν γεροντοκορη κανω.σπιτι δεν μπορω να το κανω.22 μεγαλοι κ 5 παιδακια μου φαινονται πολλα για το σπιτι.δεν ειναι μικρο αλλα θα πηξουμε εγω θα τρεχω πανω κατω θα καθαριζω 1 μερα πριν 2 μερες μετα...ασε δεν θελω...καλα μιλαμε γραφω και στραβωνω κ τη μουρη μου...τι ξινιλα ειναι αυτη που με εχει πιασει...αντε να φυγω λιγο να ξελαμπικαρω...

Τατιανάκι και το εξοχικό μια χαρα είναι!

απο εμας που δε θα πάμε πουθενά.....

σου είπα, ελάτε Καλαμάτα.....πολύ ωραία θα περνούσατε!!!;)

εμείς το μμρ το είχαμε κάνει πριν το Πάσχα αν θυμάμαι καλά...ούτε δεκατα δεν έκανε η Βαλέρια!

νομίζω οτι πολύ λόγος για το τιποτα γινεται τελικά....

παρτυ για τα γενέθλια φετος δεν έχει για εμάς....

λόγω πένθους...

εντάξει θα σβησει κεράκια η Βαλέρια αλλά μεταξυ μας....δε θα καλέσω κανέναν...

φετος τα γενεθλια της Βαλ. πέφτουν Τρίτη και 13!!!!:D

γεια σας τσουπρες...τι κανετε???? Σοφακι συλλυπητηρια για τον πεθερο σου, να ζησετε να τον θυμοσαστε...αυτο με τη Βαλερια πολυ τρομακτικο....απαπα δεν τα μπορω αυτα...ανατριχιασα!!!!! Εμεις παντρευτηκαμε και βαπτιστηκαμε με μεγαλη επιτυχια....κλεισαμε και τα 2 μας χρονια 27 Ιουλιου...δεν καναμε γενεθλια, απλα κοψαμε τουρτα στο σπιτι με παπουδογιαγιαδες, τη φιλιοτσα μας και το νονο μας και μετα πηγαμε στα γκουντις για φαγητο...δεν μπορουσα ξανα βαβουρα σε τοσο λιγο διαστημα απο τη βαπτιση...και οι παιδοτοποι πολυ ακριβοι. Του χρονου με το καλο θα κανουμε γενεθλιακια!!!! Εμεις πηγαμε διακοπες Παρισι με το συζυγο -διακοπες που λεει ο λογος, τετοιο περπατημα δεν εχω ματαξανακανει!!!!!!- και γυρισαμε χθες. 7 μερουλες καθισαμε, ηταν πολυ ωραια, θα μπορουσα να μεινω σε μια τετοια πολη...Τελος Αυγουστου θα παμε και 3 μερες παλαιοχωρα στα χανια, να κανει και η μικρη κανενα μπανιο, γιατι μια τα μποφορ μια που φυγαμε ε δεν εχει κανει και πολλα...Αυτα τα νεα μας...Θελω να μπαινω πιο συχνα αλλα το αμελω, και οταν μπω κατι θα τυχει και δε θα γραψω....ποτε δε σας ξεχνω ομως...

Αννούλα να ζησετε!!! Πάντα μαζί και ευτυχισμένοι να είστε!

πήρε και το ονοματακι της το κοριτσι σου!!!

Πως ηταν στη βαπτιση??? έκλαψε?

Να τα εκατοστησει κιόλας με λίγη καθυστερηση!!!!:D

πάντα γερη και χαρούμενη να είναι και οτι θέλει στη ζωη της να το πετύχει!!!

Παρίσι ε??? αυτα είναι.....

μέρη που ποτέ δεν πρόκειται να δω χάρη στη φοβία μου για τα αεροπλάνα!!!!:rolleyes:

ωχ φευγω γιατί η Βαλ. πέινασε!!!!

Φιλάκια!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφάκι συλλυπητηρια για τον πεθερός σου...τώρα το διάβασα στου Αυγούστου...

σε ευχαριστω πολύ Ντινάκι μου....

Να χαίρεσαι το Λεωνιδάκο σου!

δεν είχα προλάβει να σου ευχηθω!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!

πιασμενη ξυπνησα σημερα....

πονάει όλο μου το σωμα...

Τατιανάκι και το εξοχικό μια χαρα είναι!

απο εμας που δε θα πάμε πουθενά.....

σου είπα, ελάτε Καλαμάτα.....πολύ ωραία θα περνούσατε!!!;)

εμείς το μμρ το είχαμε κάνει πριν το Πάσχα αν θυμάμαι καλά...ούτε δεκατα δεν έκανε η Βαλέρια!

νομίζω οτι πολύ λόγος για το τιποτα γινεται τελικά....

παρτυ για τα γενέθλια φετος δεν έχει για εμάς....

λόγω πένθους...

εντάξει θα σβησει κεράκια η Βαλέρια αλλά μεταξυ μας....δε θα καλέσω κανέναν...

φετος τα γενεθλια της Βαλ. πέφτουν Τρίτη και 13!!!!:D

Αννούλα να ζησετε!!! Πάντα μαζί και ευτυχισμένοι να είστε!

πήρε και το ονοματακι της το κοριτσι σου!!!

Πως ηταν στη βαπτιση??? έκλαψε?

Να τα εκατοστησει κιόλας με λίγη καθυστερηση!!!!:D

πάντα γερη και χαρούμενη να είναι και οτι θέλει στη ζωη της να το πετύχει!!!

Παρίσι ε??? αυτα είναι.....

μέρη που ποτέ δεν πρόκειται να δω χάρη στη φοβία μου για τα αεροπλάνα!!!!:rolleyes:

ωχ φευγω γιατί η Βαλ. πέινασε!!!!

Φιλάκια!!!

ευχαριστουμε για τις ευχες σοφακι μου...καλα ηταν στη βαπτιση, κλαψαμε αρκετα αλλα ευτυχως μας περασε γρηγορα...και γω μια φοβια την εχω για τα αεροπλανα αλλα το παρισι δεν το εχανα με τιποτα...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

ευχαριστουμε για τις ευχες σοφακι μου...καλα ηταν στη βαπτιση, κλαψαμε αρκετα αλλα ευτυχως μας περασε γρηγορα...και γω μια φοβια την εχω για τα αεροπλανα αλλα το παρισι δεν το εχανα με τιποτα...

ε είναι στο πρόγραμμα το κλαματάκι!

εμεις έχουμε το κακό οτι και ο άντρας μου τα φοβάται τα αεροπλάνα!!!!!!!!!!

οπότε....Ελλαδίτσα οτι δούμε!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι απο 'μενα!!!!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!

γεια σας τσουπρες...τι κανετε???? Σοφακι συλλυπητηρια για τον πεθερο σου, να ζησετε να τον θυμοσαστε...αυτο με τη Βαλερια πολυ τρομακτικο....απαπα δεν τα μπορω αυτα...ανατριχιασα!!!!! Εμεις παντρευτηκαμε και βαπτιστηκαμε με μεγαλη επιτυχια....κλεισαμε και τα 2 μας χρονια 27 Ιουλιου...δεν καναμε γενεθλια, απλα κοψαμε τουρτα στο σπιτι με παπουδογιαγιαδες, τη φιλιοτσα μας και το νονο μας και μετα πηγαμε στα γκουντις για φαγητο...δεν μπορουσα ξανα βαβουρα σε τοσο λιγο διαστημα απο τη βαπτιση...και οι παιδοτοποι πολυ ακριβοι. Του χρονου με το καλο θα κανουμε γενεθλιακια!!!! Εμεις πηγαμε διακοπες Παρισι με το συζυγο -διακοπες που λεει ο λογος, τετοιο περπατημα δεν εχω ματαξανακανει!!!!!!- και γυρισαμε χθες. 7 μερουλες καθισαμε, ηταν πολυ ωραια, θα μπορουσα να μεινω σε μια τετοια πολη...Τελος Αυγουστου θα παμε και 3 μερες παλαιοχωρα στα χανια, να κανει και η μικρη κανενα μπανιο, γιατι μια τα μποφορ μια που φυγαμε ε δεν εχει κανει και πολλα...Αυτα τα νεα μας...Θελω να μπαινω πιο συχνα αλλα το αμελω, και οταν μπω κατι θα τυχει και δε θα γραψω....ποτε δε σας ξεχνω ομως...

Αννουλα μου να ζησετε και να χαιρεστε την Ειρηνουλα σας!:D

Να ειναι καλοφωτιστη και να τα εκατοστησει.

Κι εμεις δεν προβλεπεται να κανουμε γενεθλια με κοσμο φετος μιας και μαλλον θα ειμαι λεχωνα.

Οικογενειακα...εμεις κι εμεις!

ε είναι στο πρόγραμμα το κλαματάκι!

εμεις έχουμε το κακό οτι και ο άντρας μου τα φοβάται τα αεροπλάνα!!!!!!!!!!

οπότε....Ελλαδίτσα οτι δούμε!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

Σοφακι... βαλεριανα.Παρτε βαλεριανα και θα με θυμηθειτε.Κι ο αντρας μου τα τρεμει τα αεροπλανα αλλα με την βαλεριανα εχει πεταξει Πραγα,Μοναχο,Κυπρο.Ειναι κριμα να μην δειτε κι αλλα μερη του κοσμου.

Εμενα μ'αρεσει πολυ το αεροπλανο.

Κι αν παλι δεν μπορειτε παλι υπαρχει και το αυτοκινητο.

Εμεις γαμηλιο πηγαμε Βενετια-Νοτια Γαλλια(Καννες,Νικαια,Μονακο) με το αυτοκινητο.Δεν ειχαμε ανακαλυψει ακομα την βαλεριανα.

Και στο Μοναχο πολλες φορες με το αμαξι.

Εχει κι αυτο τα καλα του...

γειααααααααααααααα!εδω ειμαι παλι κ εγω...σοφακι μου αυριο φευγω για διακοπουλες....καλα μην φανταστεις τιποτα σπουδαιο στο εξοχικο θα ειμαι...η μικρη ειναι ηδη εκει εδω κ 2 βδομαδες κ εγω πηγαινοερχομαι.απο αυριο ομως θα κατσω 15 μερες.τελικα δεν εχω κλεισει πουθενα φετος το εριξα πολυ στην αναποφασιστικοτητα....δεν με νοιαζει κιολας αλλα βλεπω οτι εχω γινει πολλη περιεργη .το ενα μου βρωμαει το αλλο μου ξινιζει.απαπα δεν υποφερομαι.

το ραφαελο τελικα με το mmr δεν εκανε πυρετο.ενα 37,8 και ολα καλα.και το φοβομουν τοσο αυτο το εμβολιο...α γενεθλια τι θα κανετε?εγω κατι εχω βρει δεν ειμαι σιγουρη,οι παιδοτοποι δεν μου αρεσουν αυτοι που εχουμε εδω,οι ανοιχτοι παιδοτοποι ζητανε παααααααρα πολλα κ θα δω...ειδατε εχω μια βαρεμαρα μια μιζερια σαν γεροντοκορη κανω.σπιτι δεν μπορω να το κανω.22 μεγαλοι κ 5 παιδακια μου φαινονται πολλα για το σπιτι.δεν ειναι μικρο αλλα θα πηξουμε εγω θα τρεχω πανω κατω θα καθαριζω 1 μερα πριν 2 μερες μετα...ασε δεν θελω...καλα μιλαμε γραφω και στραβωνω κ τη μουρη μου...τι ξινιλα ειναι αυτη που με εχει πιασει...αντε να φυγω λιγο να ξελαμπικαρω...

Τατιανακι καλα να περασετε στο εξοχικο!!!

Ευχομαι να ξεκουραστεις και να ξαναγεμισεις τις μπαταριες σου!

Να ευχαριστηθεις και την Ραφαελιτσα σου!

καλησπερααααααααα!!!τι κανετε????ολεσ καλα???Σοφακι μου συλλυπητηρια για τον πεθερο σου.Να ζησετε να τον θυμαστε.

Ευμορφια μου χρονια πολλα.να εισαι παντα γερη και να χαιρεσαι τα παιδακια σου.με το καλο να ερθει και το μωρακι.

καλε μην δινεται σημασια στις πεθερες...που να σας πω εγω για τα δικα μου πεθερικα......συγχηζομαι και μονο που τα σκεφτομαι.απαπα μακριααααααα.....

εμεις καλα ειμαστε...πηγαμε παιδιατρο για το εμβολιο μηνιγγιτιδας.94 ποντους ο Αναστασης,24 νουμερο παπουτσι.μεσα σε 3 μηνες εχει ανεβει 2 νουμερα!!!!!!!:confused:που θα φτασει αυτο το παιδι??????

Μαρακι αποτι καταλαβα ειναι ανεπτυγμενος ο Κωνσταντινος.να δουμε που θα φτασουν.Βεβαια εσεις ειστε και ψηλοι,εγω απο την αλλη....αστο:D

αυτα τα νεα μας γενικα ησυχια εχουμε .ο καιρος μας τα χαλαει,χθες ειχε 8 μποφορ και σημερα 6.δεν εμεινε τιποτα ορθιο!!!!!

Μπραβο αναπτυξη ο Αναστασης;)

Εμεις δεν ξερω που βρισκομαστε.Αυτο που ξερω ειναι οτι φοραμε 22-23 νουμερο παπουτσι ακομα:confused:

τι κανετε ομορφιες μου? Σοφακι μου να σου πω απο τωρα να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου να ειναι παντα υγιεις και χαμογελαστη!!!!ο αντρας σου γιορταζει αλλη φορα αν θυμαμαι καλα.Εμεις θα μεταλαβουμε την Κυριακη γιατι την Δευτερα θα εχει πολλη κοσμο...θα ειμαι Καλαματα.Εχεις δικιο σε αυτο που λες για τις κοπελες....

Μαρακι μου να σου πω και σενα χρονια πολλα για την γιορτη σου.....οτι καλυτερο να εχεις στην ζωη σου!!!με τα αθλητικα ειναι αναλογως την φορμα του παπουτσιου....εγω ας πουμε περνω το 44 στα αθλητικα.......

αυτα για σημερα....

Ελενιτσα μου τωρα πρεπει να ειστε στην Καλαματα.

Καλα να περνατε:D

44 ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ:?:

Εγω με τα βιας φοραω 39:confused:

Καλημέρα!

ευχαριστω πολύ Ελενακι μου!

χθες βράδυ η Βαλέρια έκανε το εξης:

ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι μας με τον άντρα μου και της έλεγε παραμυθι...καποια στιγμη η Βαλέρια άρχισε να φυσάει όπως φυσάμε για να σβησουμε κερί και κοιτούσε σε μια γωνία του δωματιου που δεν έχει τίποτα...της λέει ο άντρας μου: τι κοιτάς Βαλέρια???

και απαντάει η Βαλ.: "παππού πηλά!"="παππου ψηλά!

εντάξει....μου το είπε ο άντρας μου και το οτι φοβηθηκα, λίγο είναι να σας πω!

Λενιω η πεθερα μου στανταρ δε μεταμορφωθηκε....

10 χρονια είμαι με τον άντρα μου....μια ζωη αψυχολογητη ήταν!

εκεί που όλα ήταν οκ, ξαφνικά στραβωνε....

οπότε δεν τρεφω ελπίδες μεταμορφωσεως!!!

για τη δικη σου πεθερα μη σκας....

καλύτερα έτσι....να μην της έχεις και υποχρεωση....

θα κουραστείς λίγο παραπάνω αλλά θα τα έχεις κάνει μόνη σου χωρις ν της υποχρεωθεις!

τι στο καλο να μαγειρεψω σημερα???

η Βαλέρια απο τότε που της πέρασε η γαστρεντερίτιδα όλη τη μέρα τρωει!!!

δε σταματαει καθόλου!

άντε να δούμε μπας και πάρει κανένα κιλό!!!

αν και δε της φαίνεται καθόλου οτι είναι μονο 10500!

πάω γιατί ξυπνησε και έχει πιάσει το κουβεντολόι μέσα η πολυλογού!

Ανατριχιασα βρε φιλεναδα!

Ειναι αληθεια οτι οι ψυχες γυρνανε 40 μερες σε αγαπημενα προσωπα.

Την αγαπουσε πολυ την Βαλερια ο πεθερος σου.

καλημερα και από εμενα!

Σοφακι μου τα συλλυπητηρια μου για τον πεθερό σου! ας αναπαυσει ο θεος την ψυχή του και εσεις να ειστε καλα να τον θυμαστε!ο αντρας σου πως ειναι ψυχολογικα; φανταζομαι ότι από τη μια σιγουρα λυπαται αλλα από την αλλη θα ανακουφιστηκε που ο πατερας του δεν υποφερει πια!

αληθεια την πεθερα σου πώς και την πηρα ο πονος να δει το παιδι; λες να γινει και κανενα θαυμα να μεταμορφωθει σε καλυτερο ανθρωπο; μακαρι...

όταν διαβασα και εγω αυτα που εγραψες σχετικα με το ενστικτο της Βαλεριας ενιωσα σα να βρισκομαι στη ζωνη του Λυκοφωτος! μπρρρρ.... ανατριχιαστικό! ο πεθερος σου πρεπει να την αγαπουσε την μικρη ετσι;

εμεις κατα τα αλλα καλα... μπανακια κλασσικα, ειχαμε ανεβει και αθηνα 3-4 μερες περασαμε ομορφα. πηγαμε στο αττικο ζωολογικο παρκο, οπου μας εφαγε η ζεστη αλλα και στο καινουργιο εκπτωτικο χωριο, το mc arthur glen, το οποιο ειναι απλα ΣΟΥΠΕΡ! πηραμε adidas αθλητικα παπουτσακι ατου μικρου (26 νουμερο παρακαλω, ειλικρινα μιλαμε ότι το παιδι μου στην εφηβεια θα τα κανει παραγγελια τα παπουτσια) και μια φορμα χειμωνιατικη nike μολις 23?! πολύ καλες τιμες και περιβαλλον πανεμορφο. εγω τα πρωινα ειμαι γραφειο, τα απογευματα με τον μικρο. πηρε και ο Αρης αδεια 14 ημερες, ερχεται την Πεμπτη. αυταααααααααα....

Αλλος παλι και τουτος...καλα ο Κων/νος εχει ξεφυγει εντελως:tongue:

26 ΝΟΥΜΕΡΟ:?:Πρεπει να ειναι ο πιο αναπτυγμενος απο ολα τα παιδακια.

Ο δικος μου και της Σοφιας πρεπει να ειναι τα πιο μινιον.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Να σας πω και τα νεα μας...

Περασαμε γαστρεντεριτιδα κι εμεις.

Γι αυτο εξαφανιστηκα.

Ειχε διαρροια και πυρετο.Μεχρι 39,2.

Το πρωτο βραδυ κοιμηθηκε η αδερφη μου μαζι μας και τα αλλα 2 πηγα στην μαμα μου.

Πρωτη φορα μου εκανε τοσο πυρετο και τα χρειαστηκα.

Το βραδυ καθε μια ωρα εβαζα ξυπνητηρι για να τον ελεγχω.

Αυτο με εξαντλησε πολυ.Δεν ειχα και τον Σαββα.Επρεπε να ενημερωνω κι εκεινον.

Αφηστε τα...ο Παντελης ηταν που ηταν τσιρος τωρα παραεγινε.

Ακους Σοφακι?

Σημερα αρχισε να τρωει καπως.

Που κολλησε βρε παιδι μου?Σε κλειστο χωρο δεν τον πηγα.

Μπορει να κολλησε στις κουνιες?

Τελος παντων...αυτο ητανε περασε.

Σημερα κατεβηκαμε με την αδερφη μου και τον Παντελη στο κεντρο.

Πηραμε και το λεωφορειο...ενθουσιαστηκε ο Παντελης.

Πηγα να αλλαξω ενα δωρο απο τα allouete που μας φεραν στην γιορτη μας.

Περασαμe μια βολτα κι απο ζαρα,h&m και benetton.

Καλα ε...δεν εχει μεινει τιποτα.

Του πηρα 4 μπλουζακια απο benetton μονο.Ευτυχως εχω κρατησει απο το μαγαζι ρουχα καλοκαιρινα για του χρονου.

Για την μικρη δεν πηρα και πολλα...4 φορμακια και κατι καλτσακια.

Εκανα ξεκαθαρισμα του Παντελη τα βρεφικα κι οτι ηταν σε unisex θα τα πλυνω για την μικρη.Δεν ειμαστε και για αλλα εξοδα.

Αλλωστε πιστευω οτι θα μου φερουν πολλα ρουχα σκεπτομενοι οτι απο τα αλλα εχω απο τον Παντελη.

Πηραμε και κρεβατι τον Παντελη απο το Ικεα http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=33578

Δεν ειναι πολυ μεγαλο αλλα σκεφτηκαμε να του παρουμε ενα φτηνο μιας και οταν μεγαλωσει και η μπουμπου να τους κανουμε κατευθειαν παιδικο.

Ακομα δεν το στησαμε γιατι λειπει ο μπαμπας μας.

Οταν θα ερθει (ελπιζω να προλαβουμε πριν γεννησω) θα μας το κανει.

Την Τριτη εκανα και καρδιοτοκογραφο.

Δεν ειμαι ετοιμη μου ειπε ο γιατρος.Σε 2 βδομαδες το υπολογιζει.

Θα ξαναπαω αυτην την Τριτη να ξανακανω.

Για να δουμε.

Εγω ακομα βαλιτσα δεν ετοιμασα...πως με βλεπετε?

Να τρεχω τελευταια στιγμη?

Αυριο θα βαλω πληντυρια της μικρης και μετα σιδερωματα.

Πωπω κουραση...Η μανα μου λειπει,η αδερφη μου λειπει,η πεθερα μου εχει προβλημα με την πιεση της...οποτε επεσε σε μενα ο κληρος.

Θα τα κανω σιγα σιγα.

Αλλωστε δε με βιαζει τιποτα...χαχαχα

Καληνυχτα σας!

καλημερα σας καλημερα σας...ευμορφια μου ευχαριστουμε για τις ευχες...με το καλο να γεννησεις, να παρεις την μπουμπου αγκαλια και τα γενεθλια τα κανετε και σεις του χρονου με το καλο με κοσμο...σιγα, δεν καταλαβαινουν ακομα και πολλα!!!!! Εχουμε χρονο για υπεροχα γενεθλια...Καλα ποια φοραει 44 νουμερο παπουτσι καλε;;;; θα τρελαθω...εγω 36 και σε καποια 37...α μαλλον ειμαι νανος μπροστα σας...η ειρηνη μου ειναι λιγο μπουκωμενη, μαλλον απο κανενα air condition την πατησε και εχουμε γκρινια!!!!!!! α επισης εχουμε κοψει τα κακα εδω και 15 μερες και τωρα 2-3 λεμε και τα τσισακια μιας, αλλα της φοραω παμπερ, δεν μπορω να σφουγγαριζω τσισακια...

ovvZp2.png

Καλησπερίζω τα πλήθη!!!!:tongue::tongue::tongue:

χρόνια πολλά στη συμπι μου να πω κι απο δω!!!:D

Γεια σας κι απο 'μενα!!!!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!

βαλεριανα και θα με θυμηθειτε.Κι ο αντρας μου τα τρεμει τα αεροπλανα αλλα με την βαλεριανα εχει πεταξει Πραγα,Μοναχο,Κυπρο.Ειναι κριμα να μην δειτε κι αλλα μερη του κοσμου.

Εμενα μ'αρεσει πολυ το αεροπλανο.

Κι αν παλι δεν μπορειτε παλι υπαρχει και το αυτοκινητο.

Εμεις γαμηλιο πηγαμε Βενετια-Νοτια Γαλλια(Καννες,Νικαια,Μονακο) με το αυτοκινητο.Δεν ειχαμε ανακαλυψει ακομα την βαλεριανα.

Και στο Μοναχο πολλες φορες με το αμαξι.

Εχει κι αυτο τα καλα του...

Αλλος παλι και τουτος...καλα ο Κων/νος εχει ξεφυγει εντελως:tongue:

26 ΝΟΥΜΕΡΟ:?:Πρεπει να ειναι ο πιο αναπτυγμενος απο ολα τα παιδακια.

Ο δικος μου και της Σοφιας πρεπει να ειναι τα πιο μινιον.

την ξερω την βαλεριανα Ευμορφάκι μου....είχα πάρει 2-3 φορές ένα διαστημα που πάθαινα κρίσεις πανικού...και με τίποτα δεν πρόκειται να ξαναπάρω!!!

αυτη την αίσθηση ατονίας που προκαλεί δεν τη μπορώ...

θέλω να έχω απόλυτο έλεγχο του εαυτού μου!

γενικά έχω πολυ αυτοέλεγχο και μπορώ να επιβληθω στον εαυτό μου οπότε ίσως να το καταφερνα και στο αεροπλάνο!

για τον άντρα μου δεν ξέρω όμως....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

όσο για το αυτοκίνητο....ο άντρας μου ανήκει στη μειοψηφία των αντρων που δεν τους αρέσει ιδιαίτερα η οδηγηση!!!!:tongue::tongue::tongue:

Να σας πω και τα νεα μας...

Περασαμε γαστρεντεριτιδα κι εμεις.

Γι αυτο εξαφανιστηκα.

Ειχε διαρροια και πυρετο.Μεχρι 39,2.

Το πρωτο βραδυ κοιμηθηκε η αδερφη μου μαζι μας και τα αλλα 2 πηγα στην μαμα μου.

Πρωτη φορα μου εκανε τοσο πυρετο και τα χρειαστηκα.

Το βραδυ καθε μια ωρα εβαζα ξυπνητηρι για να τον ελεγχω.

Αυτο με εξαντλησε πολυ.Δεν ειχα και τον Σαββα.Επρεπε να ενημερωνω κι εκεινον.

Αφηστε τα...ο Παντελης ηταν που ηταν τσιρος τωρα παραεγινε.

Ακους Σοφακι?

Σημερα αρχισε να τρωει καπως.

Που κολλησε βρε παιδι μου?Σε κλειστο χωρο δεν τον πηγα.

Μπορει να κολλησε στις κουνιες?

Τελος παντων...αυτο ητανε περασε.

Σημερα κατεβηκαμε με την αδερφη μου και τον Παντελη στο κεντρο.

Πηραμε και το λεωφορειο...ενθουσιαστηκε ο Παντελης.

Πηγα να αλλαξω ενα δωρο απο τα allouete που μας φεραν στην γιορτη μας.

Περασαμe μια βολτα κι απο ζαρα,h&m και benetton.

Καλα ε...δεν εχει μεινει τιποτα.

Του πηρα 4 μπλουζακια απο benetton μονο.Ευτυχως εχω κρατησει απο το μαγαζι ρουχα καλοκαιρινα για του χρονου.

Για την μικρη δεν πηρα και πολλα...4 φορμακια και κατι καλτσακια.

Εκανα ξεκαθαρισμα του Παντελη τα βρεφικα κι οτι ηταν σε unisex θα τα πλυνω για την μικρη.Δεν ειμαστε και για αλλα εξοδα.

Αλλωστε πιστευω οτι θα μου φερουν πολλα ρουχα σκεπτομενοι οτι απο τα αλλα εχω απο τον Παντελη.

Πηραμε και κρεβατι τον Παντελη απο το Ικεα http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=33578

Δεν ειναι πολυ μεγαλο αλλα σκεφτηκαμε να του παρουμε ενα φτηνο μιας και οταν μεγαλωσει και η μπουμπου να τους κανουμε κατευθειαν παιδικο.

Ακομα δεν το στησαμε γιατι λειπει ο μπαμπας μας.

Οταν θα ερθει (ελπιζω να προλαβουμε πριν γεννησω) θα μας το κανει.

μεγεια το κρεβατάκι σας!!!

πολύ καλή σκέψη για να φτιάξετε το παιδικό αργότερα!

αυτη τη ρημάδα τη γαστρεντερίτιδα κι εγω δεν ξέρω που την κόλλησε....

τωρα μας κόλλησε η ανιψιά μια ίωση περίεργη...

μόνο βηχα!!!

και η Βαλ. και εγω!

ίσως περάσω απο τον παιδίατρο το απόγευμα...

εμ δεν ξέρω και τι φύλο θα είναι το επόμενο παιδί μου, αλλιως θα στην προίκιζα τη μπουμπού σου!

έχω τόσα πολλά ρούχα....δεν ξέρω τι να τα κάνω....

όταν με το καλό μείνω έγκυος και μάθω το φύλο, αν θα είναι αγόρι, θα σου στειλω κοντέινερ ρούχα να τα μοιραστείτε με τη Ζωίτσα!!!:D:D:D

Την Τριτη εκανα και καρδιοτοκογραφο.

Δεν ειμαι ετοιμη μου ειπε ο γιατρος.Σε 2 βδομαδες το υπολογιζει.

Θα ξαναπαω αυτην την Τριτη να ξανακανω.

Για να δουμε.

Εγω ακομα βαλιτσα δεν ετοιμασα...πως με βλεπετε?

Να τρεχω τελευταια στιγμη?

Αυριο θα βαλω πληντυρια της μικρης και μετα σιδερωματα.

Πωπω κουραση...Η μανα μου λειπει,η αδερφη μου λειπει,η πεθερα μου εχει προβλημα με την πιεση της...οποτε επεσε σε μενα ο κληρος.

Θα τα κανω σιγα σιγα.

Αλλωστε δε με βιαζει τιποτα...χαχαχα

Καληνυχτα σας!

βρε ξεκίνα σιγά σιγά να ετοιμάζεις βαλιτσούλα....

άσε τι υπολογίζει ο γιατρός!!!

τον έφαγες το γαιδαρο....η ουριτσα εμεινε!!!

ετοιμάσου!!!!

δεν είμαι και κοντά να έρθω να βοηθησω βρε Ευμορφία μου!

καλημερα σας καλημερα σας...ευμορφια μου ευχαριστουμε για τις ευχες...με το καλο να γεννησεις, να παρεις την μπουμπου αγκαλια και τα γενεθλια τα κανετε και σεις του χρονου με το καλο με κοσμο...σιγα, δεν καταλαβαινουν ακομα και πολλα!!!!! Εχουμε χρονο για υπεροχα γενεθλια...Καλα ποια φοραει 44 νουμερο παπουτσι καλε;;;; θα τρελαθω...εγω 36 και σε καποια 37...α μαλλον ειμαι νανος μπροστα σας...η ειρηνη μου ειναι λιγο μπουκωμενη, μαλλον απο κανενα air condition την πατησε και εχουμε γκρινια!!!!!!! α επισης εχουμε κοψει τα κακα εδω και 15 μερες και τωρα 2-3 λεμε και τα τσισακια μιας, αλλα της φοραω παμπερ, δεν μπορω να σφουγγαριζω τσισακια...

περαστικά στο Ειρηνάκι σου!!!

μπράβο που κόψατε τα κακά...εγω λέω μετά τα γενέθλια της να κάνω μια δοκιμή...

αλλά πρώτα πρέπει να της παρω άλλο γιογιό γιατί αυτό που έχουμε το έχει βρει για παιχνίδι!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Να πω κι εγω χρόνια πολλά στο Γιωτάκι που το ξέχασα!!!:oops:

ευτυχως το είπε η Ελευθερία!!!!!

η Βαλέρια με έχει τεντωσει απο το πρωί....

δε θέλει να φορέσει πάμπερς και την έχω με το βρακί...ανα 2 λεπτά θέλει να πηγαίνει στο γιογιο, κάθεται λίγο, δεν κάνει τίποτα και φεύγουμε....

και τωρα της φόρεσα πάμπερς γιατί κουράστηκα απο το πέρα δωθε και έκανε κακά!!!

άρα σωστά δεν κάνω κίνηση να της κόψω την πάνα! δεν είναι έτοιμη προφανως!

άντε να την πείσω τωρα οτι δεν κάνει να κυκλοφορεί με το βρακί μόνο.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αυτες τις μέρες, δεν ξέρω γιατί, αλλά αισθάνομαι συνέχεια κουρασμένη και έχω και νεύρα...θέλω διακοπές φαίνεται αλλά που....του χρόνου!

χθες πήγε η πεθερά μου στον τάφο του άντρα της να ανάψει κερί και της πετάχτηκε ένα φίδι μεγάλο!!!!:shock: άντε να δω πως θα πηγαίνουν τωρα, μέχρι να φτιαχτεί το μνήμα....

μόνη μου μιλάω πάλι!!!

χαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εδω ειμαι και γω...σημερα εκανα λιγο φασινα, τα πανω πανω δηλαδη...χθες πηγαμε θαλασσα και γεμισαμε το σπιτι πετρες και αντιπαθητικα φυκια που κολλανε στο ποδι και δε φευγουν με τιποτα...πηγα την ειρηνη στη μαμα μου και ξεμαλυασε την ξαδερφη της πανω στη διεκδικηση ενος παιχνιδιου...τι θα την κανω...αντα να δω ποτε θα περασει αυτη η επιθετικοτητα. Βεβαια τουλαχιστον τωρα το κανει μονο οταν διεκδικει κατι ή οταν "τσακωνεται". Προοδος ειναι και αυτο...κατα τα αλλα βαριεμαι αφορητα...σιδερωσα κιολας με τοση ζεστη...Α ξεχασα: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις εορταζουσες μας...να σας χαιρονται οι οικογενειες σας!!!!! Εμεις κανουμε πια και τα τσισα μας στο γιογιο, ολη μερα σχεδον εκει καθομαστε...ακομα και στη βολτα που βγαινουμε γυριζουμε σχεδον στεγνες και μολις μπουμε μεσα μου λεει το μωρο μου "μαμα κακαι σελω", ολα κακα τα λεμε προς το παρον...αχ μου φαινεται τοσο περιεργο το ποσο μεγαλωσε και κατουραει και στο γιογιο!!!!!! βεβαια το πρωι ειναι κατουρημενο το παμπερ οποτε εχουμε μελλον για τη βραδινη πανα...Περιμενω πώς και πώς να περασουν οι μερες να παμε Χανια με το γλυκακι μου...Αυριο εχω σχολειο!!!!!!! οσο σκεφτομαι το πρωινο ξυπνημα...σας κουρασα, φευγω!!!!!

ovvZp2.png

καλημερα τι κανετε???χρονια πολλα σε οσες γιορταζαν.πανω απο ολα υγεια ευχομαι:Dμια απο τα ιδια και εγω ....απο το πρωι καθαριζω,χθες πηγαμε για μπανιο και η παραλια εκει ειχε αμμο....οποτε φανταζεστε πως εγινε το σπιτι.περπατουσαμε και εκανε κρατς -κρουτσ.

Πως περασε και αυτο το καλοκαιρ?????χαμπαρι δεν πηρα....λιγο ακομα και ξεκινανε τα σχολεια και μετα ερχονται γιορτες!!!!!

εμεις καλα ειμαστε.Ο Αναστασης παρασερνει τα παντα στο διαβα του,δεν μενει τιποτα ορθιο,αλλα εξω απο το σπιτι ειναι σωστος κυριος.για πανα εμεις εχουμε πολυ δρομο ακομα.καποια στιγμη τα ελεγε και καναμε στο γιο-γιο αλλα φαση ηταν....και του περασε ,ουτε να το δει τωρα οχι να καθισει :tongue:το επομενο καλοκαιρι :Dδεν κοιμαται πολυ καλα τελευταια.μας εμεινε απο την ιωση μαλλον:(ξυπναει καθε 2 ωρες και φωναζει και το μεσημερι με το ζορι να κοιμηθει 1 ωρα και αυτο με απολυτη ησυχια!!!!!δεν μπορω να κανω τιποτα.ελπιζω να ειναι φαση και να περασει.

εσας ποσες ωρες κοιμουνται συνολικα βρε κοριτσια????διαβασα καπου οτι στα 2 πρεπει να κοιμουνται 13 ωρες.με τιποτα ο δικος μου:tongue::tongue::tongue::tongue:

XWF8p2.png

Καλημέρα!!!

τι κάνετε???

τρελή ζέστη σήμερα....βγηκα με τη Βαλέρια για κάτι ψιλοψωνια και ελιωσα....

τωρα η βαλέρια τσιμπολογάει στην κουζίναι και τραγουδάει το φεγγαράκι μου λαμπρό!

(φεγγαρ) άκι....(λαμ) προ....(περ) πατω....(σχο) λειο...(γραμμ) ματα...

χαχαχαχαχαχα!!!

εδω ειμαι και γω...σημερα εκανα λιγο φασινα, τα πανω πανω δηλαδη...χθες πηγαμε θαλασσα και γεμισαμε το σπιτι πετρες και αντιπαθητικα φυκια που κολλανε στο ποδι και δε φευγουν με τιποτα...πηγα την ειρηνη στη μαμα μου και ξεμαλυασε την ξαδερφη της πανω στη διεκδικηση ενος παιχνιδιου...τι θα την κανω...αντα να δω ποτε θα περασει αυτη η επιθετικοτητα. Βεβαια τουλαχιστον τωρα το κανει μονο οταν διεκδικει κατι ή οταν "τσακωνεται". Προοδος ειναι και αυτο...κατα τα αλλα βαριεμαι αφορητα...σιδερωσα κιολας με τοση ζεστη...Α ξεχασα: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις εορταζουσες μας...να σας χαιρονται οι οικογενειες σας!!!!! Εμεις κανουμε πια και τα τσισα μας στο γιογιο, ολη μερα σχεδον εκει καθομαστε...ακομα και στη βολτα που βγαινουμε γυριζουμε σχεδον στεγνες και μολις μπουμε μεσα μου λεει το μωρο μου "μαμα κακαι σελω", ολα κακα τα λεμε προς το παρον...αχ μου φαινεται τοσο περιεργο το ποσο μεγαλωσε και κατουραει και στο γιογιο!!!!!! βεβαια το πρωι ειναι κατουρημενο το παμπερ οποτε εχουμε μελλον για τη βραδινη πανα...Περιμενω πώς και πώς να περασουν οι μερες να παμε Χανια με το γλυκακι μου...Αυριο εχω σχολειο!!!!!!! οσο σκεφτομαι το πρωινο ξυπνημα...σας κουρασα, φευγω!!!!!

μπράβο στην Ειρηνούλα!!!!

καλά θα την κόψει και τη βραδυνη αργότερα! ήδη έχει κάνει μεγάλο άλμα αφού εκοψε την ημερησια!!!

αχ μη λες για σίδερο....

κοιταζόμαστε μέρες τωρα αλλά κάνω οτι δεν το βλέπω....

χθες έστειλα το απόγευμα τη Βαλ. βόλτα με το μπαμπά της και σκούπισα, σφουγγάρισα, έπλυνα πατζουρια και μπαλκόνια, με την ησυχία μου!

τα κάνω και με τη Βαλέρια αλλά συνηθως θέλει να σφουγγαρίσει, να πατησει το κουμπί της σκούπας,κλπ!!!! οπότε χρειάζομαι το διπλάσιο χρόνο!!!

καλημερα τι κανετε???χρονια πολλα σε οσες γιορταζαν.πανω απο ολα υγεια ευχομαι:Dμια απο τα ιδια και εγω ....απο το πρωι καθαριζω,χθες πηγαμε για μπανιο και η παραλια εκει ειχε αμμο....οποτε φανταζεστε πως εγινε το σπιτι.περπατουσαμε και εκανε κρατς -κρουτσ.

Πως περασε και αυτο το καλοκαιρ?????χαμπαρι δεν πηρα....λιγο ακομα και ξεκινανε τα σχολεια και μετα ερχονται γιορτες!!!!!

εμεις καλα ειμαστε.Ο Αναστασης παρασερνει τα παντα στο διαβα του,δεν μενει τιποτα ορθιο,αλλα εξω απο το σπιτι ειναι σωστος κυριος.για πανα εμεις εχουμε πολυ δρομο ακομα.καποια στιγμη τα ελεγε και καναμε στο γιο-γιο αλλα φαση ηταν....και του περασε ,ουτε να το δει τωρα οχι να καθισει :tongue:το επομενο καλοκαιρι :Dδεν κοιμαται πολυ καλα τελευταια.μας εμεινε απο την ιωση μαλλον:(ξυπναει καθε 2 ωρες και φωναζει και το μεσημερι με το ζορι να κοιμηθει 1 ωρα και αυτο με απολυτη ησυχια!!!!!δεν μπορω να κανω τιποτα.ελπιζω να ειναι φαση και να περασει.

εσας ποσες ωρες κοιμουνται συνολικα βρε κοριτσια????διαβασα καπου οτι στα 2 πρεπει να κοιμουνται 13 ωρες.με τιποτα ο δικος μου:tongue::tongue::tongue::tongue:

αυτό ξαναπές το για φέτος το καλοκαίρι Σοφάκι....

ούτε που καταλαβα πως πέρασε....

και με τον πεθερό μου που έτρεχε ο άντρας μου, ούτε μπάνια κάναμε....ζόρικα 10....

τεσπα....καλά να'μαστε και θα πάμε του χρόνου διακοπούλες!!!

για τον ύπνο....να σου πω....η Βαλ. κοιμάται κατά τις 10:30-11 το βράδυ και ξυπνάει κατά τις 9 και το μεσημέρι ένα 2ωρο 3-5 πλέον.

Οπότε γυρω στις 12 ώρες...

το θέμα είναι οτι για να κοιμηθεί θέλει απόλυτο σκοτάδι και ησυχία φυσικά!!!

δηλαδή και που σιδερωνω κάτι μεσημέρια κατόρθωμα είναι!

μου έχει μοιάσει και κοιμάται ελεφριά δυστυχως!!!

για το γιογιο εγω πάντως δεν αγχωνομαι....

θα μου δείξει πότε είναι έτοιμη!

άλλα παιδάκια είναι νωρίτερα αλλά λίγο πιο μετά!;)

πάω γιατί με ζητάει το καμάρι μου να της βάλω αλλο ντιντί(=σιντί) να ακούσει!!!!:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...