Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!!τι μου κανετε?καλα ειδατε τι ωρα μπαινω?ειμαι σπιτι φευγω για δουλεια κ περιμενω να περασουν να με παρουν...εχω κλεψει κ το λαπτοπ το αδερφου μου για να σας γραψω...

σοφακι μου συλληπητηρια...διαβασα τα νεα...

ωχ παλι δεν προλαβαινω να σας γραψω πολλα...ευχομαι να εισαστε ολες καλα και να ξερετε οτι σας σκεφτομαι!πολλα φιλια...

αααα η ραφ κολυμπαει μονη της με μπρατσακια χωρις να την κραταμε κ παρλαρει συνεχεια!τι εχει ακουσει το στομα μου δεν λεγεται!ενα θα σας πω...χτυπαει χερι θυμωνει και λεει "αμαν πια"....θεε μου δωσε μου δυναμη!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και από εμενα!

Σοφακι μου τα συλλυπητηρια μου για τον πεθερό σου! ας αναπαυσει ο θεος την ψυχή του και εσεις να ειστε καλα να τον θυμαστε!ο αντρας σου πως ειναι ψυχολογικα; φανταζομαι ότι από τη μια σιγουρα λυπαται αλλα από την αλλη θα ανακουφιστηκε που ο πατερας του δεν υποφερει πια!

αληθεια την πεθερα σου πώς και την πηρα ο πονος να δει το παιδι; λες να γινει και κανενα θαυμα να μεταμορφωθει σε καλυτερο ανθρωπο; μακαρι...

όταν διαβασα και εγω αυτα που εγραψες σχετικα με το ενστικτο της Βαλεριας ενιωσα σα να βρισκομαι στη ζωνη του Λυκοφωτος! μπρρρρ.... ανατριχιαστικό! ο πεθερος σου πρεπει να την αγαπουσε την μικρη ετσι;

εμεις κατα τα αλλα καλα... μπανακια κλασσικα, ειχαμε ανεβει και αθηνα 3-4 μερες περασαμε ομορφα. πηγαμε στο αττικο ζωολογικο παρκο, οπου μας εφαγε η ζεστη αλλα και στο καινουργιο εκπτωτικο χωριο, το mc arthur glen, το οποιο ειναι απλα ΣΟΥΠΕΡ! πηραμε adidas αθλητικα παπουτσακι ατου μικρου (26 νουμερο παρακαλω, ειλικρινα μιλαμε ότι το παιδι μου στην εφηβεια θα τα κανει παραγγελια τα παπουτσια) και μια φορμα χειμωνιατικη nike μολις 23?! πολύ καλες τιμες και περιβαλλον πανεμορφο. εγω τα πρωινα ειμαι γραφειο, τα απογευματα με τον μικρο. πηρε και ο Αρης αδεια 14 ημερες, ερχεται την Πεμπτη. αυταααααααααα....

Καλημέρα!!!

καλημερα!!!!τι μου κανετε?καλα ειδατε τι ωρα μπαινω?ειμαι σπιτι φευγω για δουλεια κ περιμενω να περασουν να με παρουν...εχω κλεψει κ το λαπτοπ το αδερφου μου για να σας γραψω...

σοφακι μου συλληπητηρια...διαβασα τα νεα...

ωχ παλι δεν προλαβαινω να σας γραψω πολλα...ευχομαι να εισαστε ολες καλα και να ξερετε οτι σας σκεφτομαι!πολλα φιλια...

αααα η ραφ κολυμπαει μονη της με μπρατσακια χωρις να την κραταμε κ παρλαρει συνεχεια!τι εχει ακουσει το στομα μου δεν λεγεται!ενα θα σας πω...χτυπαει χερι θυμωνει και λεει "αμαν πια"....θεε μου δωσε μου δυναμη!

καλωστο το Τατιανάκι!!!

χθες σε σκεφτόμουν και έλεγα να σου στείλω μηνυμα αλλά έμπλεξα με δουλειές και δεν πρόλαβα!

σε ευχαριστω πολύ για τα συλλυπητηρια...

κολυμπάει μόνη της η Ραφ ε? μπράβο!!!

ωχ ωχ...."αμαν πια"??????? ε ρε γλέντια!!!

η Βαλέρια μου λέει "άντε"!

καλημερα και από εμενα!

Σοφακι μου τα συλλυπητηρια μου για τον πεθερό σου! ας αναπαυσει ο θεος την ψυχή του και εσεις να ειστε καλα να τον θυμαστε!ο αντρας σου πως ειναι ψυχολογικα; φανταζομαι ότι από τη μια σιγουρα λυπαται αλλα από την αλλη θα ανακουφιστηκε που ο πατερας του δεν υποφερει πια!

αληθεια την πεθερα σου πώς και την πηρα ο πονος να δει το παιδι; λες να γινει και κανενα θαυμα να μεταμορφωθει σε καλυτερο ανθρωπο; μακαρι...

όταν διαβασα και εγω αυτα που εγραψες σχετικα με το ενστικτο της Βαλεριας ενιωσα σα να βρισκομαι στη ζωνη του Λυκοφωτος! μπρρρρ.... ανατριχιαστικό! ο πεθερος σου πρεπει να την αγαπουσε την μικρη ετσι;

εμεις κατα τα αλλα καλα... μπανακια κλασσικα, ειχαμε ανεβει και αθηνα 3-4 μερες περασαμε ομορφα. πηγαμε στο αττικο ζωολογικο παρκο, οπου μας εφαγε η ζεστη αλλα και στο καινουργιο εκπτωτικο χωριο, το mc arthur glen, το οποιο ειναι απλα ΣΟΥΠΕΡ! πηραμε adidas αθλητικα παπουτσακι ατου μικρου (26 νουμερο παρακαλω, ειλικρινα μιλαμε ότι το παιδι μου στην εφηβεια θα τα κανει παραγγελια τα παπουτσια) και μια φορμα χειμωνιατικη nike μολις 23?! πολύ καλες τιμες και περιβαλλον πανεμορφο. εγω τα πρωινα ειμαι γραφειο, τα απογευματα με τον μικρο. πηρε και ο Αρης αδεια 14 ημερες, ερχεται την Πεμπτη. αυταααααααααα....

να και η έτερη "χαμένη"!

σε ευχαριστω και σένα σύμπι μου για τα συλλυπητηρια....

ο άντρας μου δεν είναι ιδιαιτερα καλά...σε 2 μέρες άσπρισαν πολύ τα μαλλιά του να καταλάβεις....

δεν έχει φτάσει ακόμα στο στάδιο της ανακούφισης...και θα αργησει πιστευω...

συν οτι τον τρωει οτι κατα πάσα πιθανότητα ο πατερας του πέθανε λόγω ιατρικού λάθους που έγινε στην αρχη της ασθενειας του...

τεσπα...δυσκολα είναι....προσπαθω να τον στηριζω όσο μπορώ...

έχουμε και τη Βαλέρια βέβαια που είναι το καλύτερο γιατρικό!

Για την πεθερά μου δε νομίζω να έχουμε καμια συνταρακτικη αλλαγη....

οκ είδε τη μικρη, πέρασαν καλά αλλά δεν περιμένω κάτι παραπάνω...

έτσι κι αλλιώς για να γίνει κάτι παραπάνω θα πρέπει να ξεπεράσει εαυτόν και να ζητησει συγνωμη και να απολογηθεί για τις πράξεις της του παρελθόντος....πραγμα το οποίο στανταρ δε θα κάνει....:rolleyes:

οπότε η Βαλέρια θα έχει 2 γιαγιάδες εκ των οποίων τη μια θα τη βλέπει σπάνια....

ο πεθερός μου σαφως την αγαπούσε τη Βαλέρια, εγγονη του ήταν, αλλά δεν την έχει ζησει ιδιαίτερα γιατί λόγω της καταστασης με την πεθερά μου δεν πηγαιναμε σπίτι συχνά...μόνο κάτι απογευματα που ελειπε εκίνη, πηγαιναμε τη μικρη να τη δει ο πεθερός μου...

που είναι το εκπτωτικό χωριό???

στα Σπάτα???

26 νούμερο έφτασε ο Κων/νος????????????????

η Βαλέρια με δόξα και τιμη τωρα πάει στο 22!!!!

και το ωραιο είναι οτι το Πάσχα της είχα πάρει 2 ζευγαρια 22 για να τα φορουσε γιατί νόμιζα οτι θα μεγαλώσει το πόδι της!!!

μια χαρα θα μας κάνουν το φθινόπωρο αποτι βλέπω!!!!:tongue::tongue::tongue:

πάω γιατι ζηταει γάλα η μικρα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σας....πως ειστε?

Σοφακι συλληπητηρια για τον πεθερο σου......αυτο που ειπες με την Βαλερια το εχω "ξανασυναντησει" απο το περιβαλλον μου.

η πεθερουλα μαλλον βρηκε ευκαιρια για να βλεπει το παιδι......αλλα οπως λεει και η Μαρια ισως να μεταφορφωθηκε....(μιας και ηταν και η Μεταμορφωση του Σωτηρος το Σαββατο)

Ευμορφακι μου....χρονια σου πολλα οτι καλυτερο σου ευχομαι με το καλο να γεννησεις το παιδακι σου!!!

Μαρακι αντε βρε θα ειναι παλι κοντα σας για λιγο ο μπαμπας σας....... γενικα αυτες τις μερες εχει καλες προσφορες παντου....θελω και εγω να παρω φορμες στα παιδια....

αυτα εμεις μια χαρα......την Παρασκευη θα κλεισουμε το μαγαζι.....ισως για μια εβδομαδα και ξανα παλι τον Σεπτεμβρη που θα παμε διακοπες στο Κιατο με τους κουμπαρους μας.Ειπα της πεθερας μου να κατσει δυο μερες τα πρωινα στο μαγαζι για να σιδερωσω η καημενη κατι βουνα απο ρουχα που εχω και να μαζεψω το σπιτι....τα παιδια μου θα τα στειλω στην μαμα μου....και εκεινη πηγε και κανονισε να δουλεψει 3 μερες η αθεοφοβη και μου την ειπε και απο πανω.....και επειδη εγω πεισμωσα και στεναχωρηθηκα....εχτες καθαρισα το παιδικο δωματιο και επλυνα κατι ρουχα.....και στις 12 το βραδυ εκατσα να σιδερωσω παρα την κουραση που ειχα.... μεχρι τις 2....και σημερα ξανα παλι.....θελω να ειναι καθαρο το σπιτι αυτες τις μερες που θα λειψω....φτανω στο αμην κατι ωρες.....συγκρατιεμαι λογω των παιδιων.....

Καλημέρα!

ευχαριστω πολύ Ελενακι μου!

χθες βράδυ η Βαλέρια έκανε το εξης:

ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι μας με τον άντρα μου και της έλεγε παραμυθι...καποια στιγμη η Βαλέρια άρχισε να φυσάει όπως φυσάμε για να σβησουμε κερί και κοιτούσε σε μια γωνία του δωματιου που δεν έχει τίποτα...της λέει ο άντρας μου: τι κοιτάς Βαλέρια???

και απαντάει η Βαλ.: "παππού πηλά!"="παππου ψηλά!

εντάξει....μου το είπε ο άντρας μου και το οτι φοβηθηκα, λίγο είναι να σας πω!

Λενιω η πεθερα μου στανταρ δε μεταμορφωθηκε....

10 χρονια είμαι με τον άντρα μου....μια ζωη αψυχολογητη ήταν!

εκεί που όλα ήταν οκ, ξαφνικά στραβωνε....

οπότε δεν τρεφω ελπίδες μεταμορφωσεως!!!

για τη δικη σου πεθερα μη σκας....

καλύτερα έτσι....να μην της έχεις και υποχρεωση....

θα κουραστείς λίγο παραπάνω αλλά θα τα έχεις κάνει μόνη σου χωρις ν της υποχρεωθεις!

τι στο καλο να μαγειρεψω σημερα???

η Βαλέρια απο τότε που της πέρασε η γαστρεντερίτιδα όλη τη μέρα τρωει!!!

δε σταματαει καθόλου!

άντε να δούμε μπας και πάρει κανένα κιλό!!!

αν και δε της φαίνεται καθόλου οτι είναι μονο 10500!

πάω γιατί ξυπνησε και έχει πιάσει το κουβεντολόι μέσα η πολυλογού!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!

Σοφακι ανατριχιασα με την Βαλερια.....μου ειχαν πει οταν πεθανε ο πρωτος παππους μου και ημουν και 7 μηνων εγκυος.....οτι οι ψυχες γυριζουν 40 μερες σε μερη που εχουν παει αλλα και σε πολυ αγαπημενα προσωπα...δεν ξερω αν ισχυει...

Ζωιτσα υπομονη......ξεκουρασου οσο μπορεις...απλα να ξερουμε οτι εισαι καλα.....

βρε καποιες μπαινετε μεσα και δεν λετε ενα γεια....γιατι?

Καλημέρα!

το έχω ακούσει κι εγω Ελενακι αυτό με τις ψυχές....όπως επίσης οτι επειδή τα παιδιά είναι αγνά, βλέπουν πράγματα που εμείς δε βλέπουμε...

οτι και να είναι, είτε τον είδε είτε όχι, εγω πάντως τρόμαξα!:D

πήγα προχθες και της πήρα παπουτσάκια για κάθε μέρα πρόχειρα και η κυρία που είχε το μαγαζί μας έκανε δωρο άλλο ένα ζευγαρι!

με 15 ευρω πήρα 2 ζευγαρια!

τωρα νηστευουμε γιατί το Σάββατο που έχουμε τα 9μερα του πεθερού θα κοινωνησουμε....θα πάρω και τη Βαλ. μαζί να κοινωνησει...

ήθελα έτσι κι αλλιώς να την κοινωνήσω στη γιορτη της τον 15αύγουστο αλλά θα γίνεται χαμός οπότε καλύτερα έτσι!

εγω Ελενάκι όπως βλέπεις σταμάτησα να αναζητω τα κορίτσια...κάποιες δεν προλαβαίνουν, κάποιες λείπουν και απ'οτι φαίνεται κάποιες δε θέλουν πια να μπαίνουν....that's life....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

να'μαι και εγω!

εχω μια ζαλαδα σημερα αστα να πανε. ίσως φταει που ειμαι αδιαθετη, ισως η ζεστη δεν ξερω. εχω να κανω αρκετες δουλειες στο γραφειο αλλα τα μισα θα κανω και βλεπουμε. ευτυχως που εχω ετοιμο φαγητο από εχθες γιατι αλλιως δεν την παλευα... ειστε όλοι καλα;

ΣΥμπι μου ο Κων/νος φοραει 24-25 τωρα αλλα το αθλητικο του το πηρα για το φθινοπωρο. του το δοκιμασα στο μαγαζι και πιστευω ότι με καλτσα ακομα και τωρα θα του κανει. μωρε τα αθλητικα παντα δεν τα παιρνουμε ενα νουμερο μεγαλυτερο;

πω πω κοριτσια βλεπω αστρακια. επιθυμω διακαως να ταβλιαστω το μεσημερακι για υπνο! εχει και ο Κων/νος κανα 2 μερες που ξυπναει στις 5 για γαλα και με εχει πεθανει αυτο. σημερα ξυπνησε στις 5 και μετα στις 7 παραμιλαγε γκρινιαζοντας... δεν κοιμαται καλα μαλλον. τωρα σκεφτομαι πολύ σοβαρα να του φτιαξω κρεβατι γιατι στην κουνια δεν χωραει παρ'οτι ειναι για μεχρι 4 ετων...

τι κανετε ομορφιες μου? Σοφακι μου να σου πω απο τωρα να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου να ειναι παντα υγιεις και χαμογελαστη!!!!ο αντρας σου γιορταζει αλλη φορα αν θυμαμαι καλα.Εμεις θα μεταλαβουμε την Κυριακη γιατι την Δευτερα θα εχει πολλη κοσμο...θα ειμαι Καλαματα.Εχεις δικιο σε αυτο που λες για τις κοπελες....

Μαρακι μου να σου πω και σενα χρονια πολλα για την γιορτη σου.....οτι καλυτερο να εχεις στην ζωη σου!!!με τα αθλητικα ειναι αναλογως την φορμα του παπουτσιου....εγω ας πουμε περνω το 44 στα αθλητικα.......

αυτα για σημερα....

Διαφημίσεις

καλημερα!!!να μαι και εγω!να ειδατε τωρα που εχω χρονο και λαπτοπ μπαινω!!!!δεν σας ξεχναω παντα σας σκεφτομαι κ νομιζω το ξερετε....

ρε παιδια τι 42 κ 44 μου λετε???λεω αποκλειεται μαλλον για τον αντρα της λεει το ελενακι...εγω 39 κ νομιζω οτι ειναι κ μεγαλο το ποδι μου...βεβαια εσεις εισαστε κ 2 μετρα γυναικες εγω ανηκω στην κατηγορια μικρου μπουκαλιου....

καλησπερααααααααα!!!τι κανετε????ολεσ καλα???Σοφακι μου συλλυπητηρια για τον πεθερο σου.Να ζησετε να τον θυμαστε.

Ευμορφια μου χρονια πολλα.να εισαι παντα γερη και να χαιρεσαι τα παιδακια σου.με το καλο να ερθει και το μωρακι.

καλε μην δινεται σημασια στις πεθερες...που να σας πω εγω για τα δικα μου πεθερικα......συγχηζομαι και μονο που τα σκεφτομαι.απαπα μακριααααααα.....

εμεις καλα ειμαστε...πηγαμε παιδιατρο για το εμβολιο μηνιγγιτιδας.94 ποντους ο Αναστασης,24 νουμερο παπουτσι.μεσα σε 3 μηνες εχει ανεβει 2 νουμερα!!!!!!!:confused:που θα φτασει αυτο το παιδι??????

Μαρακι αποτι καταλαβα ειναι ανεπτυγμενος ο Κωνσταντινος.να δουμε που θα φτασουν.Βεβαια εσεις ειστε και ψηλοι,εγω απο την αλλη....αστο:D

αυτα τα νεα μας γενικα ησυχια εχουμε .ο καιρος μας τα χαλαει,χθες ειχε 8 μποφορ και σημερα 6.δεν εμεινε τιποτα ορθιο!!!!!

XWF8p2.png

Καλησπέρα!

να'μαι και εγω!

εχω μια ζαλαδα σημερα αστα να πανε. ίσως φταει που ειμαι αδιαθετη, ισως η ζεστη δεν ξερω. εχω να κανω αρκετες δουλειες στο γραφειο αλλα τα μισα θα κανω και βλεπουμε. ευτυχως που εχω ετοιμο φαγητο από εχθες γιατι αλλιως δεν την παλευα... ειστε όλοι καλα;

ΣΥμπι μου ο Κων/νος φοραει 24-25 τωρα αλλα το αθλητικο του το πηρα για το φθινοπωρο. του το δοκιμασα στο μαγαζι και πιστευω ότι με καλτσα ακομα και τωρα θα του κανει. μωρε τα αθλητικα παντα δεν τα παιρνουμε ενα νουμερο μεγαλυτερο;

πω πω κοριτσια βλεπω αστρακια. επιθυμω διακαως να ταβλιαστω το μεσημερακι για υπνο! εχει και ο Κων/νος κανα 2 μερες που ξυπναει στις 5 για γαλα και με εχει πεθανει αυτο. σημερα ξυπνησε στις 5 και μετα στις 7 παραμιλαγε γκρινιαζοντας... δεν κοιμαται καλα μαλλον. τωρα σκεφτομαι πολύ σοβαρα να του φτιαξω κρεβατι γιατι στην κουνια δεν χωραει παρ'οτι ειναι για μεχρι 4 ετων...

κουραγιο συμπι εμ τη ζαλάδα....ελπίζω να σου έχει περάσει ήδη...

εγω αισθάνομαι μια γενική αδυναμία...κούραση....δεν ξέρω...

χρειάζομαι διακοπές αλλά δεν προβλέπονται...:(

ε και το 24-25 λίγο είναι??????

σου λέω η Βαλ. κολλημένη στο 21 μηνες ολόκληρους είναι!!!

κι εγω μάλλον θα τη βάλω σε κρεβάτι απο Σεπτέμβρη...

μάλλον θα αγγαρέψω το μπαμπά μου να της το φτιάξει...

δε θέλω και τίποτα ιδιαιτερο βεβαια αλλά ότι έχω δει ως τωρα σε μαγαζιά ψιλοψεύτικα μου κάνουν...

τι κανετε ομορφιες μου? Σοφακι μου να σου πω απο τωρα να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου να ειναι παντα υγιεις και χαμογελαστη!!!!ο αντρας σου γιορταζει αλλη φορα αν θυμαμαι καλα.Εμεις θα μεταλαβουμε την Κυριακη γιατι την Δευτερα θα εχει πολλη κοσμο...θα ειμαι Καλαματα.Εχεις δικιο σε αυτο που λες για τις κοπελες....

Μαρακι μου να σου πω και σενα χρονια πολλα για την γιορτη σου.....οτι καλυτερο να εχεις στην ζωη σου!!!με τα αθλητικα ειναι αναλογως την φορμα του παπουτσιου....εγω ας πουμε περνω το 44 στα αθλητικα.......

αυτα για σημερα....

σε ευχαριστω Λενιω μου!!!

καλά θυμάσαι!

ο άντρας μου γιορτάζει το Νοέμβρη!

44 φοράς??????????????????????????????????????????

εγω ένα απλό και ταπεινό 38!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

καλημερα!!!να μαι και εγω!να ειδατε τωρα που εχω χρονο και λαπτοπ μπαινω!!!!δεν σας ξεχναω παντα σας σκεφτομαι κ νομιζω το ξερετε....

ρε παιδια τι 42 κ 44 μου λετε???λεω αποκλειεται μαλλον για τον αντρα της λεει το ελενακι...εγω 39 κ νομιζω οτι ειναι κ μεγαλο το ποδι μου...βεβαια εσεις εισαστε κ 2 μετρα γυναικες εγω ανηκω στην κατηγορια μικρου μπουκαλιου....

Τατιανακι τι κάνεις?

είσαι διακοπούλες???

καλησπερααααααααα!!!τι κανετε????ολεσ καλα???Σοφακι μου συλλυπητηρια για τον πεθερο σου.Να ζησετε να τον θυμαστε.

Ευμορφια μου χρονια πολλα.να εισαι παντα γερη και να χαιρεσαι τα παιδακια σου.με το καλο να ερθει και το μωρακι.

καλε μην δινεται σημασια στις πεθερες...που να σας πω εγω για τα δικα μου πεθερικα......συγχηζομαι και μονο που τα σκεφτομαι.απαπα μακριααααααα.....

εμεις καλα ειμαστε...πηγαμε παιδιατρο για το εμβολιο μηνιγγιτιδας.94 ποντους ο Αναστασης,24 νουμερο παπουτσι.μεσα σε 3 μηνες εχει ανεβει 2 νουμερα!!!!!!!:confused:που θα φτασει αυτο το παιδι??????

Μαρακι αποτι καταλαβα ειναι ανεπτυγμενος ο Κωνσταντινος.να δουμε που θα φτασουν.Βεβαια εσεις ειστε και ψηλοι,εγω απο την αλλη....αστο:D

αυτα τα νεα μας γενικα ησυχια εχουμε .ο καιρος μας τα χαλαει,χθες ειχε 8 μποφορ και σημερα 6.δεν εμεινε τιποτα ορθιο!!!!!

Σε ευχαριστω πολυ Σοφάκι μου!

94 πόντους ο Αναστασης ε?????

πωπω πολύ ψηλός! μπράβο!!! φτου φτου στο λεβέντη σου!!

μην τον φέρεις δίπλα στη Βαλέρια....σα μεγάλος αδελφός της θα είναι!!!!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!!

καλά κορίτσια τι γέλιο έκανα!!!

κοιτουσα το βιβλιάριο μου το παιδικό....

6,5 χρονων ήμουν 1,10 ύψος και 17 κιλά!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

και η ανιψιά μου, που είναι 3,5 χρονων τωρα, είναι 1,07 και 16 κιλά!!!

καλά μιλάμε πρωτο μπόι ήμουν όχι αστεία!!!!!!!

ε ρε Βαλέρια τι σε περιμένει......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γειααααααααααααααα!εδω ειμαι παλι κ εγω...σοφακι μου αυριο φευγω για διακοπουλες....καλα μην φανταστεις τιποτα σπουδαιο στο εξοχικο θα ειμαι...η μικρη ειναι ηδη εκει εδω κ 2 βδομαδες κ εγω πηγαινοερχομαι.απο αυριο ομως θα κατσω 15 μερες.τελικα δεν εχω κλεισει πουθενα φετος το εριξα πολυ στην αναποφασιστικοτητα....δεν με νοιαζει κιολας αλλα βλεπω οτι εχω γινει πολλη περιεργη .το ενα μου βρωμαει το αλλο μου ξινιζει.απαπα δεν υποφερομαι.

το ραφαελο τελικα με το mmr δεν εκανε πυρετο.ενα 37,8 και ολα καλα.και το φοβομουν τοσο αυτο το εμβολιο...α γενεθλια τι θα κανετε?εγω κατι εχω βρει δεν ειμαι σιγουρη,οι παιδοτοποι δεν μου αρεσουν αυτοι που εχουμε εδω,οι ανοιχτοι παιδοτοποι ζητανε παααααααρα πολλα κ θα δω...ειδατε εχω μια βαρεμαρα μια μιζερια σαν γεροντοκορη κανω.σπιτι δεν μπορω να το κανω.22 μεγαλοι κ 5 παιδακια μου φαινονται πολλα για το σπιτι.δεν ειναι μικρο αλλα θα πηξουμε εγω θα τρεχω πανω κατω θα καθαριζω 1 μερα πριν 2 μερες μετα...ασε δεν θελω...καλα μιλαμε γραφω και στραβωνω κ τη μουρη μου...τι ξινιλα ειναι αυτη που με εχει πιασει...αντε να φυγω λιγο να ξελαμπικαρω...

γεια σας τσουπρες...τι κανετε???? Σοφακι συλλυπητηρια για τον πεθερο σου, να ζησετε να τον θυμοσαστε...αυτο με τη Βαλερια πολυ τρομακτικο....απαπα δεν τα μπορω αυτα...ανατριχιασα!!!!! Εμεις παντρευτηκαμε και βαπτιστηκαμε με μεγαλη επιτυχια....κλεισαμε και τα 2 μας χρονια 27 Ιουλιου...δεν καναμε γενεθλια, απλα κοψαμε τουρτα στο σπιτι με παπουδογιαγιαδες, τη φιλιοτσα μας και το νονο μας και μετα πηγαμε στα γκουντις για φαγητο...δεν μπορουσα ξανα βαβουρα σε τοσο λιγο διαστημα απο τη βαπτιση...και οι παιδοτοποι πολυ ακριβοι. Του χρονου με το καλο θα κανουμε γενεθλιακια!!!! Εμεις πηγαμε διακοπες Παρισι με το συζυγο -διακοπες που λεει ο λογος, τετοιο περπατημα δεν εχω ματαξανακανει!!!!!!- και γυρισαμε χθες. 7 μερουλες καθισαμε, ηταν πολυ ωραια, θα μπορουσα να μεινω σε μια τετοια πολη...Τελος Αυγουστου θα παμε και 3 μερες παλαιοχωρα στα χανια, να κανει και η μικρη κανενα μπανιο, γιατι μια τα μποφορ μια που φυγαμε ε δεν εχει κανει και πολλα...Αυτα τα νεα μας...Θελω να μπαινω πιο συχνα αλλα το αμελω, και οταν μπω κατι θα τυχει και δε θα γραψω....ποτε δε σας ξεχνω ομως...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...