Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα κοιταξτε τι διαβασα.....αν υπαρχει Θεος....

http://www.eimaimama.gr/2011/08/pisina_thilasmos.html

δεν παει καλα ο κοσμος!!!ακου αηδιαστικο?

Το πιο φυσικο πραγμα στον κοσμο...αηδιαστικο.

Οντως δεν πανε καλα

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα!!!

τωαρα μαζευτηκαμε με τη μικρη...

την πήρα και βγηκαμε να ψωνίσουμε αλλά όπως λέει και ο Τρυφωνας:

"ξεπατώθηκα!!!"

έχει γίνει η μασκωτ στα μαγαζιά η Βαλέρια!!!

να μην πω για τις χαιρετούρες που ρίχνει!!! ούτε δημαρχος!!!:D

Σοφακι μου ναι. το ατομο που το ειπε στην κουμπαρα μου ηταν μεσα στο μαγαζι οταν εγινε το περιστατικο:(δυστυχως δεν ειναι η πρωτη φορα που εγινε φετος το καλοκαιρι αυτο.εχουν παρει αλλα 2 παιδακια,ενα αγορακι και ενα κοριτσακι.το κοριτσακι ακομα δεν το εχουν βρει:(:(το κοριτσακι που αρπαξαν η περιοχη που μενει ειναι 10 λεπτα με το αυτοκινητο απο το σπιτι μου.δυστυχως δεν ειναι ραδιο αρβυλα,ο Τ εχει πολλους φιλους στην ασφαλεια και μας τα λενε.και δεν υπαρχει περιπτωση να πουν τιποτα στις ειδησεις.πριν 5 μερες ενας 16χρονος σκοτωσε μαχαιριες εναν συνομηλικο του.ειπαν τιποτα?????σιγα μην ελεγαν:-(

πωπω τι να πω....

όπως σου είπα την έχω ακούσει άπειρες φορές αυτη την ιστορία και θεωρούσα οτι θα είχε γίνει μια φορά παλιά και απο κει και πέρα απλά έτσι το λένε....

αλλά αφού λες οτι το είπε γνωστός σας...τι να πω....

τρεμω στην ιδέα και μόνο.....

παραλύω μόνο στη σκέψη....

Καλημερα!

Ηρθα κι εγω!

Χθες πηγα στον γιατρο.Ολα καλα.

Η μικρη εχει παρει θεση και ειναι ηδη 2700.

Ειμαστε σχεδον στην τελικη ευθεια μου ειπε ο γιατρος.

Την Τριτη παω για καρδιοταχογραφο.

Και η καμπυλη σακχαρου βγηκε πολυ καλη.Την ειχα και ενα αγχος...Οποτε θα τρωω παγωτα χωρις ενοχες :P

Εχει τωρα απο χθες που εχω τρελαθει στα πληντυρια και μετα θα εχω ενα σιδερωμα...και ποσο το σκεφτομαι...

Μαρακι ωραιο το αυτοκινητο που ποσταρες και καλη η τιμουλα του.

Γιατι ομως λες να μην παρω μικρο?Γιατι βγαινουν ακριβοτερα?

Σκεφτομουν κανενα HYUNDAI ATOS.1000αρι ειναι αυτο ή 1200 αν δεν κανω λαθος.

Δεν θα καιει λιγοτερη βενζινη και δεν θα εχει λιγοτερα τελη?

Το αλλο δεν σας το ειπα...στις διακοπες ο Σαββας στουκαρε το αμαξι και εκανε ζημια 600 ευρω.

Στην περιοχη που μεναμε δεν υπηρχε παρκινγκ και καθε μερα το παρκαριζε κοντα στο club που δουλευει και ερχοταν με τα ποδια στο δωματιο.

Οταν ηταν να παμε για μπανιο το εφερνε στο δωματιο,φορτωναμε τα πραγματα και μετα φευγαμε.

Εκεινη την μερα ειχε παρκινγκ σε κατι διαμερισματα απεναντι απο εμας και οπως εκανε οπισθεν και με μηδεν ταχυτητα χτυπησε το πισω μερος στην κολωνα.

Εσπασε το πισω τζαμι και μπηκε μεσα η πορτα του πορτ μπαγκαζ.

Νυσταζε το πουλακι μου...δεν την ειδε καν την κολωνα.

Αφου καθε μερα κοιμοταν στις 8 και ξυπνουσε στη 13:00...τι να σου κανει?

Ευτυχως που δεν ειμασταν κι εμεις μεσα και ειδικα ο μικρος γιατι εμεις το καθισματακι το εχουμε ακομα αναποδα.Θα του ερχοταν τα θρυψαλλα απο το τζαμι ολα πανω του.

Τελος παντων...υλικες ζημιες ειναι αυτες...επανορθωνονται.

ε...ε....εερχεται η μπεμπουλα!!!:D:D:D

με το καλό!!!!

για το τρακάρισμα του Σάββα....να λες ευτυχως που δε χτυπησε ο ίδιος ή κανένας άλλος....τα σίδερα φτιάχνονται....

κι εγω αμάξι για μικρό λέω....γιατί κάτι σε μεγαλύτερο είναι το δικό μας οπότε αν ήταν θα χρησιμοποιούσα αυτό! κάτι μικρό που να παρκάρεται εύκολα ψάχνω!!!

ίσως κανένα citroen c2-c3...

καλημερα......πως ειστε σημερα?

Μαρακι και εσυ στην 9η θεση εισαι στις επιλαχουσες......ενδεχεται να πατε σχολειο φετος γιατι πολλες μαμαδες δεν ξερουν να μπουν στο ιντερνετ να δουν τα αποτελεσματα, ή εχουν γραψει και σε αλλο σχολειο τα παιδια τους.....υπαρχουν πολλοι λογοι.Ευχομαι να πανε ολα καλα....

Ευμορφια υπομονη....θα περασει ο καιρος....ειδες ομως τι ειναι η μανα.....και εμενα κατι φορες που ερχεται σπιτι και τα βλεπω μαζεμενα....λεω τωρα φανηκε το σπιτι μεχρι να ξεκινησουν τα θηριακια να σκορπανε...και εγω να μαζευω.

Σοφακι τι να πω...ηθελα να πω κατι με το κλαμα του παππου αλλα δεν θελω να επιβαρυνω το κλιμα.

άστα Ελενάκι....ο παππούς το βράδυ παραλίγο να μας φύγει...

έτρεχε ο άντρας μου στο νοσοκομείο στις 3 τη νυχτα γιατί τους ζητησε και εκείνον και την αδερφη του....

τελικά παραλίγο να πεθάνει ο άνθρωπος χάρη στο γιατρό που είχε βάρδια που έδωσε λάθος εντολές....

άντε να δούμε τι θα γίνει....

το κλάμα συνεχίζεται πάντως...:(

μάλλον καταλαβαίνει οτι πλησιάζει το τέλος...:(

τεσπα....

όντως χάθηκε η Ζωίτσα!!!

κορίτσια εσάς τα παιδάκια σας μιλάνε συνέχεια ή η δική μου έχει βγει τόσο γλωσσοκοπάνα πια??????????????

δε σταματάει καθόλου!!!

και όταν λέω μιλάει, δε λέει πάντα λεξεις....άλλες φορές τραγουδάει ωωωωωωωωω,αααααααααα και άλλες φορές μιλαέι τα κινέζικα της!!!

μου έχει πάρει τα αυτιά!!!

δε σταματάει ούτε 10 δευτερόλεπτα!!!!:shock::shock::shock:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλα κοιταξτε τι διαβασα.....αν υπαρχει Θεος....

http://www.eimaimama.gr/2011/08/pisina_thilasmos.html

δεν παει καλα ο κοσμος!!!ακου αηδιαστικο?

έγινε και ο θηλασμός αηδια.....

τι άλλο θα ακούσουμε........

άσχετο:

ρωτησα τον καινούριο παιδίατρο μας πόσο γάλα πρέπει να πίνουν τα παιδιά μας σε αυτη την ηλικία γιατί το έχω ένα άγχος αν καλύπτεται η Βαλέρια απο άποψη ασβεστίου....

μου είπε οτι χρειάζονται περίπου 500μλ την ημέρα αλλά δεν είναι απαρίτητο να το πιούν σε γάλα....

με μισό γιαουρτάκι και με ένα κομμάτι κιτρινο τυρί μια χαρα καλύπτονται!

μου έφυγε ένα βάρος!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημέρα!!!

άστα Ελενάκι....ο παππούς το βράδυ παραλίγο να μας φύγει...

έτρεχε ο άντρας μου στο νοσοκομείο στις 3 τη νυχτα γιατί τους ζητησε και εκείνον και την αδερφη του....

τελικά παραλίγο να πεθάνει ο άνθρωπος χάρη στο γιατρό που είχε βάρδια που έδωσε λάθος εντολές....

άντε να δούμε τι θα γίνει....

το κλάμα συνεχίζεται πάντως...:(

μάλλον καταλαβαίνει οτι πλησιάζει το τέλος...:(

τεσπα....

όντως χάθηκε η Ζωίτσα!!!

κορίτσια εσάς τα παιδάκια σας μιλάνε συνέχεια ή η δική μου έχει βγει τόσο γλωσσοκοπάνα πια??????????????

δε σταματάει καθόλου!!!

και όταν λέω μιλάει, δε λέει πάντα λεξεις....άλλες φορές τραγουδάει ωωωωωωωωω,αααααααααα και άλλες φορές μιλαέι τα κινέζικα της!!!

μου έχει πάρει τα αυτιά!!!

δε σταματάει ούτε 10 δευτερόλεπτα!!!!:shock::shock::shock:

δεν ειναι μονο το δικο σου....και εμας ο Μαρινος καθε μερα βαζει το dvd με τα μαζου που εχει τον παπαγαλο και ολο χορευεο γυρω γυρω και εχει και αγκαλια τον χνουδωτο του παπαγαλο....και φωναζει παπαπαπαπα........

μετα συνεχιζει με τα κινεζικα οπως λες....αλλα εμεις ειμαστε και φαν της τεχνολογιας ανοιγουμε το dvd player βαζουμε το δισκακι και παταμε και το play.....μονοι μας!!!!

Τωρα για τον παππου να ξερεις οτι εχει δει ονειρο καποιον που εχει ηδη φυγει απο την ζωη και καταλαβαινεις να μην πω περισσοτερα........ετσι εκανε και ο παππους μου....δυσκολες στιγμες πολυ και επωδυνες....για τον παππου κυριως!!!!

ας αλλαξω θεμα......για το αυτοκινητο που λεγατε......συμφωνω με την Μαρια.....ειναι πολυ πιο αξιοπιστο το ford Ευμορφακι.....θα εχεις και 2 παιδακια σε λιγο μεσα.....ασε με εχουν και εμενα στο ζορισμα να βγαλω διπλωμα.....και δεν θελω.....

Κι εγω παρακαλουσα να μιλησει ο μικρος (δεν λεει και πολλα βεβαια) αλλα αυτα που λεει τα λεει συνεχεια και λεει και τα δικα του τα ακαταλαβιστικα.

Ωρες ωρες θελω να τον βαλω στο mute.

Εμενα παλι Ελενιτσα του αρεσει η r'n'b μουσικη.Ακουει ο Σαββας και χορευει ο μικρος.

Κουναει και το χερακι του οπως οι μαυροι και παει και με τον ρυθμο.

Εχει πολυ πλακα...χαχαχα!

Εμενα παλι μου αρεσει πολυ το toyota yaris.Ειναι ακριβο ομως ρε παιδι μου!

Σοφακι εσυ τι αμαξι θελεις?

Ελενιτσα βγαλε διπλωμα.Θα σου λυσει τα χερια.

Βλεπω εμενα με το μηχανακι.Οταν το επαιρνα (οχι τωρα στην κατασταση μου) δεν ειχα αναγκη κανεναν.

Διαφημίσεις

καλημερα σας....ολα καλα? ειμαι ψωφια σημερα.....εκανα ενα γενικο σημαζεμα στο σπιτι....μιας και ελειπαν τα παιδια.....μονο σιδερωμα μου εμεινε θα το τελειωσω ομως σημερα!!!εμας τα πρωτοβροχια ξεκινησαν απο χθες.....μιας και καθε χρονο τον αυγουστο που εχει πανηγυρι καμια 10αρια μερες παντα βρεχει τα απογευματα......

Εμαθα οτι εχει γεννησει και η pixie(η αλεκα μας).......καιρο τωρα ομως!!!εχει χαθει και αυτη.....

Ευμορφακι καλο και το toyota yaris...το θελεις καινουριο ομως? νομιζω πως μεταχειρισμενο το βρισκεις σε καλη τιμη.....

Σοφια πως ειναι ο πεθερος σου σημερα?

επισης σημερα θυμηθηκα και την Μαριανθη.....που ειναι και εκεινη?

Καλημέρα!

τι κάνετε???

δεν ειναι μονο το δικο σου....και εμας ο Μαρινος καθε μερα βαζει το dvd με τα μαζου που εχει τον παπαγαλο και ολο χορευεο γυρω γυρω και εχει και αγκαλια τον χνουδωτο του παπαγαλο....και φωναζει παπαπαπαπα........

μετα συνεχιζει με τα κινεζικα οπως λες....αλλα εμεις ειμαστε και φαν της τεχνολογιας ανοιγουμε το dvd player βαζουμε το δισκακι και παταμε και το play.....μονοι μας!!!!

Τωρα για τον παππου να ξερεις οτι εχει δει ονειρο καποιον που εχει ηδη φυγει απο την ζωη και καταλαβαινεις να μην πω περισσοτερα........ετσι εκανε και ο παππους μου....δυσκολες στιγμες πολυ και επωδυνες....για τον παππου κυριως!!!!

ας αλλαξω θεμα......για το αυτοκινητο που λεγατε......συμφωνω με την Μαρια.....ειναι πολυ πιο αξιοπιστο το ford Ευμορφακι.....θα εχεις και 2 παιδακια σε λιγο μεσα.....ασε με εχουν και εμενα στο ζορισμα να βγαλω διπλωμα.....και δεν θελω.....

α κι εμεις είμαστε της τεχνολογίας!!!

και η Βαλέρια μόνη της βάζει dvd! αλλά το ωραίο είναι που της παίρνει ωρα να διαλέξει τι θα δει!!! τα κοιτάει ένα ένα και όποιο δεν το θέλει το βάζει στο ράφι και του λέει νάνι!!!

βγάλτο το δίπλωμα Λενιώ μου....θα σου λυθούν τα χέρια!!!

κι εγω έχω μετανιωσει που δεν το χρησιμοποιώ...

ελπίζω σύντομα να αρχίσω!!!

Κι εγω παρακαλουσα να μιλησει ο μικρος (δεν λεει και πολλα βεβαια) αλλα αυτα που λεει τα λεει συνεχεια και λεει και τα δικα του τα ακαταλαβιστικα.

Ωρες ωρες θελω να τον βαλω στο mute.

Εμενα παλι Ελενιτσα του αρεσει η r'n'b μουσικη.Ακουει ο Σαββας και χορευει ο μικρος.

Κουναει και το χερακι του οπως οι μαυροι και παει και με τον ρυθμο.

Εχει πολυ πλακα...χαχαχα!

Εμενα παλι μου αρεσει πολυ το toyota yaris.Ειναι ακριβο ομως ρε παιδι μου!

Σοφακι εσυ τι αμαξι θελεις?

Ελενιτσα βγαλε διπλωμα.Θα σου λυσει τα χερια.

Βλεπω εμενα με το μηχανακι.Οταν το επαιρνα (οχι τωρα στην κατασταση μου) δεν ειχα αναγκη κανεναν.

Η Βαλέρια οτι λέει μου το λεει 15 φορές!!!

δηλαδή θέλει να μου δείξει τη μπάρμπι της και αρχίζει:

μπάμπι....μπάμπι...μπάμπι....

και το λέειμέχρι να της πω εγω:

α έφερες τη μπάρμπι?

δηλαδή οτι δηποτε λέει, θέλει να της το πω κι εγω για να σιγουρευτεί οτι καταλαβα τι εννοεί!

γιατί μπερδεύομαι κι εγω ωρες ωρες!!!

κι αν δε βρω τι εννοεί τσαντίζεται!!!

απο χορό δε....κάνει κάτι σπασίματα στη μέση.....άλλο πράγμα!!!

αν και τωρα τελευταία το έχει ρίξει στο τραγούδι!!!

της βάζω παιδικά τραγουδάκια και μουρμουράει!!!:D

εγω για αμάξι λέω να πάρω αυτόματο να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

τωρα ως προς τη μάρκα θα προσπαθησω να συνδιάσω την τιμη με την ασφάλεια...

καλημερα σας....ολα καλα? ειμαι ψωφια σημερα.....εκανα ενα γενικο σημαζεμα στο σπιτι....μιας και ελειπαν τα παιδια.....μονο σιδερωμα μου εμεινε θα το τελειωσω ομως σημερα!!!εμας τα πρωτοβροχια ξεκινησαν απο χθες.....μιας και καθε χρονο τον αυγουστο που εχει πανηγυρι καμια 10αρια μερες παντα βρεχει τα απογευματα......

Εμαθα οτι εχει γεννησει και η pixie(η αλεκα μας).......καιρο τωρα ομως!!!εχει χαθει και αυτη.....

Ευμορφακι καλο και το toyota yaris...το θελεις καινουριο ομως? νομιζω πως μεταχειρισμενο το βρισκεις σε καλη τιμη.....

αχ βρε Ελενάκι....πραγματικά σε θαυμάζω....

με 3 παιδιά και είσαι μια χαρά!!!

εγω με ένα και μάλιστα ησυχο γιατί αισθάνομαι κάπως???

κουρασμένη να το πω? οτι θα ήθελα να έχω έστω μιση ωρα μόνη μου???

λίγο πηγμένη εν ολίγοις....

προχθές την πήρε μαζί του ο άντρας μου μέχρι το κρεοπωλείο (15 λεπτά έλειψαν!) κι εγω απλά κάθισα στον καναπέ και δεν έκανα τίποτα!

απολάμβανα τη μοναξιά μου!

ε οι βροχές εκεί και στη Μεγαλόπολη είναι must!!!

το ξέρω απο πρώτο χέρι!!!

ο πεθερός μου δυστυχως δεν πάει καλά....

οι γιατροί λένε οτι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση...

απο ωρες μέχρι λίγες μέρες του δίνουν γιατί καταρρέουν οι πνεύμονες του...

τεσπα....οτι είναι να γίνει θα γίνει...

πάω γιατί ξυπνησε το μιρκούλι μου και τραγουδάει!

Φιλάκια!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπερα!

Ολα καλα?Εγω σημερα ειμαι καλυτερα

Χθες ...δεν ξερω...κουραστηκα πολυ.

Το πρωι πηαγαμε μεχρι το σουπερμαρκετ με το καροτσι και ψοφησα.

Πηρα και πολυ βαρια πραγματα ειναι η αληθεια.

Μονο τα γαλατα του μικρου,νουλακ (συσκευασια των :cool:,μαλακτικο 4λιτρο που εδινε δωρο και το 2λιτρο,ειχα ποσο βαρος.

Το σπιτι μας ειναι και σε ανηφορα...τα 'παιξα.

Νταλα και ο ηλιος...εχω αρχισει και βαραινω...

Μετα ημουν σαν αρρωστη.

Ξαπλωσα στον καναπεκαι ο μικρος ποτε επαιζε μπροστα μου,ποτε ανεβαινε πανω μου.

Καποια στιγμη κλεισανε τα ματια μου και ακουω κλαμα.

Ο Παντελης κατω,μπροστα απο το τραπεζακι του σαλονιου.

Για ποτε σηκωθηκα και τον αρπαξα...χαμπαρι δεν πηρα.

Ευτυχως δεν χτυπησε πουθενα.Εκλαψε λιγο στην αγκαλια μου και αυτο ηταν.

Συνεχισε απτοητος το παιχνιδι του.

Μετα τον ταισα για μεσημερι και τον εβαλα για υπνο.Κοιμηθηκα κι εγω κανενα διωρακι.

Το απογευμα τον πηγα στις κουνιες.Στην επιστροφη μ'επιασε ενας πονος χαμηλα και σταματησα.

Παλι κομματια η Μορφια...

Σημερα το πρωι δεν τον πηγα πουθενα και ειμαι πολυ καλυτερα.

Το απογευμα θα τον παω κουνιες μονο και αυτο ητανε.

Οχι βρε Ελενιτσα μου...τι καινουργιο...για καινουργιο ειμαστε?

Μεταχειρισμενο και παλι ακριβο βγαινει.

Ενα μεχρι 4000 βαρια-βαρια.

Καλημέρα!

τι κάνετε???

α κι εμεις είμαστε της τεχνολογίας!!!

και η Βαλέρια μόνη της βάζει dvd! αλλά το ωραίο είναι που της παίρνει ωρα να διαλέξει τι θα δει!!! τα κοιτάει ένα ένα και όποιο δεν το θέλει το βάζει στο ράφι και του λέει νάνι!!!

βγάλτο το δίπλωμα Λενιώ μου....θα σου λυθούν τα χέρια!!!

κι εγω έχω μετανιωσει που δεν το χρησιμοποιώ...

ελπίζω σύντομα να αρχίσω!!!

Η Βαλέρια οτι λέει μου το λεει 15 φορές!!!

δηλαδή θέλει να μου δείξει τη μπάρμπι της και αρχίζει:

μπάμπι....μπάμπι...μπάμπι....

και το λέειμέχρι να της πω εγω:

α έφερες τη μπάρμπι?

δηλαδή οτι δηποτε λέει, θέλει να της το πω κι εγω για να σιγουρευτεί οτι καταλαβα τι εννοεί!

γιατί μπερδεύομαι κι εγω ωρες ωρες!!!

κι αν δε βρω τι εννοεί τσαντίζεται!!!

απο χορό δε....κάνει κάτι σπασίματα στη μέση.....άλλο πράγμα!!!

αν και τωρα τελευταία το έχει ρίξει στο τραγούδι!!!

της βάζω παιδικά τραγουδάκια και μουρμουράει!!!:D

εγω για αμάξι λέω να πάρω αυτόματο να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

τωρα ως προς τη μάρκα θα προσπαθησω να συνδιάσω την τιμη με την ασφάλεια...

Αχ αλλο πραγμα τα κοριτσακια;)

Ναζιαρικα βρε παιδι μου...Μπραβο στην Βαλερια!

Αυτοματο ε?Χμμμ...ειναι λιγο ακριβα.

Καινουργιο θελεις εσυ?

Ο πεθερος σου πως ειναι σημερα?

Καλησπερα!

Ολα καλα?Εγω σημερα ειμαι καλυτερα

Χθες ...δεν ξερω...κουραστηκα πολυ.

Το πρωι πηαγαμε μεχρι το σουπερμαρκετ με το καροτσι και ψοφησα.

Πηρα και πολυ βαρια πραγματα ειναι η αληθεια.

Μονο τα γαλατα του μικρου,νουλακ (συσκευασια των :cool:,μαλακτικο 4λιτρο που εδινε δωρο και το 2λιτρο,ειχα ποσο βαρος.

Το σπιτι μας ειναι και σε ανηφορα...τα 'παιξα.

Νταλα και ο ηλιος...εχω αρχισει και βαραινω...

Μετα ημουν σαν αρρωστη.

Ξαπλωσα στον καναπεκαι ο μικρος ποτε επαιζε μπροστα μου,ποτε ανεβαινε πανω μου.

Καποια στιγμη κλεισανε τα ματια μου και ακουω κλαμα.

Ο Παντελης κατω,μπροστα απο το τραπεζακι του σαλονιου.

Για ποτε σηκωθηκα και τον αρπαξα...χαμπαρι δεν πηρα.

Ευτυχως δεν χτυπησε πουθενα.Εκλαψε λιγο στην αγκαλια μου και αυτο ηταν.

Συνεχισε απτοητος το παιχνιδι του.

Μετα τον ταισα για μεσημερι και τον εβαλα για υπνο.Κοιμηθηκα κι εγω κανενα διωρακι.

Το απογευμα τον πηγα στις κουνιες.Στην επιστροφη μ'επιασε ενας πονος χαμηλα και σταματησα.

Παλι κομματια η Μορφια...

Σημερα το πρωι δεν τον πηγα πουθενα και ειμαι πολυ καλυτερα.

Το απογευμα θα τον παω κουνιες μονο και αυτο ητανε.

Με το μαλακό βρε Ευμορφία μου!!!

εγω δεν είμαι έγκυος και τόσο βαριά πράγματα δεν τα κουβαλάω!!!

κι εσυ με την κοιλιά στο στόμα....χαλαρωσε βρε!!!

ξεκουράσου......΄χρειάζεσαι δυνάμεις.....

με το μπεμπέ και τον Παντελάκο, θα έχεις τρεξιμο! μην κουράζεσαι απο τωρα!!!

να παραγγέλνεις για σούπερ μάρκετ μεσω ίντερνετ να σου φέρνουν τα πράγματα σπίτι για να μην κουβαλάς!

εντάξει αφού δε χτυπησε πολύ ο Παντελάκος μια χαρά!!!

παρηγοριέται και εύκολα ε???

η Βαλέρια όπυο χτυπήσει της αρκεί να το κάνω μα (να το φιλήσω) και της περνάει αμέσως!

Οχι βρε Ελενιτσα μου...τι καινουργιο...για καινουργιο ειμαστε?

Μεταχειρισμενο και παλι ακριβο βγαινει.

Ενα μεχρι 4000 βαρια-βαρια.

Αχ αλλο πραγμα τα κοριτσακια;)

Ναζιαρικα βρε παιδι μου...Μπραβο στην Βαλερια!

Αυτοματο ε?Χμμμ...ειναι λιγο ακριβα.

Καινουργιο θελεις εσυ?

Ο πεθερος σου πως ειναι σημερα?

ε είναι τα κοριτσάκια....βέβαια δεν έχω αγοράκι για να συγκρίνω αλλά αν κρίνω απο τη Βαλέρια....πολύ νάζι βρε παιδί μου!!!:D

ναι αυτοματο λέω για αμάξι γιατί αγχωνομαι!

γκάζι-φρένο και τέλος! μα τι τεμπέλα είμαι ε?

δυστυχως ο πεθερός μου μετράει ωρες....διασωληνωμένος, σε καταστολή, ο ένας πνευμονας δε λειτουργεί καθόλου και απλά περιμένουμε να επέλθει το μοιραίο....:(

ο άντρας μου είναι απο τις 4 το μεσημέρι στο νοσοκομείο και αύριο το πρωί μάλλον θα έρθει σπίτι...και αν....

με πήρε τηλ να με ρωτησει αν έχω μαύρα ρούχα να φορέσω...

ειδοποιησα και τη μαμά μου να είναι σε ετοιμότητα να κατέβει κάτω για να μπορέσω να πάω στην κηδεία...

τεσπα....

μη σας μαυριζω άλλο...

πάω να κάνω μπανάκι το αστερι μου γιατί κυλιόταν στο μπαλκόνι και είναι σαν γυφτακι!!!

Φιλάκια!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

που είστε όλες?

σε εμάς έγιναν τα δυσάρεστα που περιμέναμε αλλά μπήκα μόνο για να ευχηθω στην Ευμορφία μας που νομίζω πως γιορτάζει σήμερα!

να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν Ευμορφάκι μου και με το καλό να έρθει και το μπεμπέ σας!!!

Φιλιά!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα...

που είστε όλες?

σε εμάς έγιναν τα δυσάρεστα που περιμέναμε αλλά μπήκα μόνο για να ευχηθω στην Ευμορφία μας που νομίζω πως γιορτάζει σήμερα!

να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν Ευμορφάκι μου και με το καλό να έρθει και το μπεμπέ σας!!!

Φιλιά!

Ζωη σε σας Σοφακι μου:-(

Ξεκουραστηκε ο ανθρωπος...συλλυπητηρια:-(

Σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου:)

Που το ηξερες οτι γιορταζω βρε?

Καλησπέρα!

Ευμορφάκι μου ευχαριστώ πολύ...

για τη γιορτη σου το έμαθα επειδή είμαι άσχετη απο γιορτες!!!

χτυπούσαν οι καμπάνες πρωί πρωί και με ξύπνησαν και με το που σηκωθηκα άνοιξα το ημερολόγιο να δω τι γιορτη είναι!!!:wink:

εμείς χθες κηδέψαμε τον πεθερό μου....

καλά πέρασα ταράκουλο με τη Βαλέρια....με ανατρίχιασε το σκατό....

την Παρασκευη απο το πρωί, όποτε άκουγε την καμπάνα, έδειχνε και έλεγε παππούς...

Παρασκευη βράδυ προς Σάββατο πέθανε ο πεθερός μου...

και η Βαλέρια κατά τη 1 παρά τη νύχτα άρχισε να κλαψουρίζει στην κούνια της και με παράπονο έλεγε "μαμάαα....μαμάαα...."

μου έκανε εντύπωση γιατί συνηθως όταν κοιμηθεί δεν ξανακούγεται μέχρι το πρωί....

και λιγα λεπτα αργότερα απο το κλαψούρισμα της, με παίρνει τηλ ο άντρας μου που ήταν στο νοσοκομείο και μου λέει οτι πριν λίγο πέθανε ο πατέρας του....τον ρωτάω τι ωρα και μου είπε ακριβώς την ώρα που κλαψούριζε στον ύπνο της η Βαλέρια!!!

μου σηκώθηκε η τρίχα....και ήμουν και μόνη μου στο σπίτι....

δε μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα!!!

και σήμερα είναι συνταρακτική ημέρα γιατί πήρε ο άντρας μου τη μικρή να την πάει στο πατρικό του....θα τη δει η πεθερά μου μετά απο σχεδόν 18 μήνες!

δεν ήθελα να την πάει να πω την αλήθεια αλλά δεν ήθελα και να τον στεναχωρήσω τώρα που δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση....

ένα βάρος αισθανομαι τωρα που την πήρε.....:-(

ίσως να ακούγομαι υπερβολική αλλά το οτι πενθεί η πεθερά μου δε με κάνει να ξεχασω οτι έχει κάνει ως τωρα.....

δυσάρεστα τα νέα μου αλλά τι να κάνουμε....έχει και τις λύπες της η ζωή....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπερα!!!!

Χαθηκα το ξερω αλλα γενικα τρεχωκαι στον λιγο χρονο που μου απομενει προσπαθω να ξεκουραζομαι γιατι ολο και κατι ενοχλησεις εχω με το τρεξιμο που κανω...

Βασικα μπηκα για τηη Σοφια να σου σου πω συλληπητηρια για τον πεθερο σου....Τουλαχιστον τωρα θα ηρεμισετελιγο ....Τα μωρα εχουν τρομερα ενστικτα!!!!Και μονο που τα ελεγες και εγω ανατριχιασα.....

Ελενιτσα το ειδα το μηνυμα σου δυστυχως δεν σου απαντησα αλλα σε γενικες γραμμες ειμαστε ολοι καλα...Καποιες δυσκολιες ερχονται στο κοντινο μελλον αλλα ελπιζω να πανε τελικα ολα καλα...ΙΙσως και γι υτο να μην εχω και ορεξη να πολυμπαινω....

Λοιπον ελπιζω να τα πουμε συντομα!!!

Γεια σας.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλησπέρα!

σε ευχαριστω πολύ Ζωη μου....

είδες ένστικτο η Βαλέρια??? κουφάθηκα....περα απο το πόσο φοβήθηκα!!!!:tongue:

Ελπίζω οι δυσκολίες που θα έρθουν να ξεπεραστούν σύντομα και με τον καλύτερο τρόπο...αν θες να τις μοιραστείς....εδώ είμαστε....ή για την ακρίβεια εδώ είμαι γιατί δε βλέπω καμιά άλλη εδω γυρω...

Κατά τα άλλα να ξεκουράζεσαι όσο περισσότερο μπορείς!!!

να έχεις δυνάμεις για την έλευση της μπουμπούκας σου!!!

πότε μπαίνεις στο μήνα σου? παίζει ακόμα η πιθανότητα του φυσιολογικού τοκετού?

να δωσεις ένα φιλάκι στον Τεό και ένα χαδάκι στην κοιλίτσα απο μένα και τη Βαλέρια!!!

και κλασικά η τρελή του χωριού που μιλάει μόνη της συνεχίζω.....

πλησιαζουμε προς τον αποθηλασμό....αλλά γίνεται πολύ φυσικά και με την απόλυτη συνεργασία της Βαλέριας οπότε είμαι οκ!

ξέρω οτι θα μου λείψει όταν σταματησει αλλά δεδομένου οτι έρχεται φυσικά χωρίς να πιεστούμε, με χαροποιεί!

η Βαλέρια λατρευει το κατσικίσιο γάλα! μου ζητάει συνέχεια!

δε μετράω ποσότητες που πίνει όμως γιατί της δίνω λίγο κάθε φορά και πίνει με το ποτηρι της με καλαμάκι!

δε με πειράζει όμως γιατί θεωρω οτι γενικά καλύπτεται απο ασβέστιο απο τη διατροφή της!

χθες το βράδυ η Βαλέρια γνωρισε την άλλη γιαγιά της....την πεθερά μου!

εντάξει την είχε δει και όταν ηταν 3-4 μηνων τελευταία φορά αλλά τι να θυμαται!!!

καλά τα πήγαν μου είπε ο άντρας μου....έπαιξαν μια χαρά!

την πήγε και σήμερα ο άντρας μου!

τον άφησα γιατί δεν ξέρω μετά πότε θα την ξαναδεί η πεθερά μου...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αυτα τα νεα μας....

αν υπάρχει κανένας να τα διαβάσει........:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...