Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφακι μου ναι. το ατομο που το ειπε στην κουμπαρα μου ηταν μεσα στο μαγαζι οταν εγινε το περιστατικο:(δυστυχως δεν ειναι η πρωτη φορα που εγινε φετος το καλοκαιρι αυτο.εχουν παρει αλλα 2 παιδακια,ενα αγορακι και ενα κοριτσακι.το κοριτσακι ακομα δεν το εχουν βρει:(:(το κοριτσακι που αρπαξαν η περιοχη που μενει ειναι 10 λεπτα με το αυτοκινητο απο το σπιτι μου.δυστυχως δεν ειναι ραδιο αρβυλα,ο Τ εχει πολλους φιλους στην ασφαλεια και μας τα λενε.και δεν υπαρχει περιπτωση να πουν τιποτα στις ειδησεις.πριν 5 μερες ενας 16χρονος σκοτωσε μαχαιριες εναν συνομηλικο του.ειπαν τιποτα?????σιγα μην ελεγαν:-(

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σημερα εμαθα και τι εγινε σε μεγαλο καταστημα εδω στην Κερκυρα.ειχε παει μια κοπελα με το κοριτσακι της 4 χρονων για ψωνια.σε καποια φαση κοιταει διπλα της και το κοριτσακι εξαφανισμενο.αρχισε να φωναζει η μαμα και ευτυχως εδρασαν αμμεσα οι υπευθυνοι του καταστηματος και κλειδωσαν τις πορτες και δεν αφησαν κανενα να βγει.ψαξε-αξε το βρηκαν στην τουαλετα μισο ζαλισμενο,κοντοκουρεμενο και με αλλα ρουχα!!!!!:shock::shock:καποιος η καποιοι ετοιμαζονταν να το βγαλουν απο το μαγαζι και το αλλαξαν για να περασει απαρατηρητο αλλα με τον πανικο που διμιουργηθηκε δεν προλαβαν!!!ακομα δεν εχουν συλλαβει κανεναν:twisted::twisted:

δεν μπορω να φανταστω την τρομαρα της κοπελας.:(:(

αντε να δουμε απο που θα πρωτοφυλαξουμε τα παιδια μας:(:?:

χριστε μου.... τιποτα αλλο δεν μπορω να πω.... δεν ξερω τι να κανω. διαβαζω για ολα αυτα τα πραγματα και φριττω. τον μικρο δεν τον χανω από τα ματια μου αλλα τον αφηνω και λιγο από το χερι μου γιατι θελω να ανεξαρτητοποιηθει. τρεμω καθε φορα που το κανω αλλα μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. μπρεπει να ειναι συνεχως κατω από τη φουστα μου; δεν θελωουτε να το σκεφτομαι τι θα παθαινα αν μου επαιρναν το παιδι. βεβαια από την αλλη θεωρω ότι θα βγαινανε φτερα στα ποδια μου, θα επιανα τους αλητηυριους, θα τους εβγαζα τα ματια και θα τους σαπιζα στο ξυλο. αυτα τα ωραια......

5.30 ωρα εγερτηριο ο Αναστασης ε; α πα πα.... μηπως να του εδινες λιγο χλιαρο γαλατακι εκεινη την ωρα (χωρις να του μιλας βεβαια και τον ξαγρυπνησεις) για να βαραινει και να κοιμαται; :P

Σοφια δεν ξερεις ποσο σε νιωθω...κι εγω επειδη λειπει ο μπαμπας μας μερες παω οπου μπορω με το καροτσι.Σουπερμαρκετ δηλαδη,στην μαμα μου και καμια βολτα ετσι στην γειτονια.

Ψηνομαι κι εγω για αμαξι.Ειπα στον Σαββα να πουλησουμε την μηχανη του και να παρουμε για μενα ενα μεταχειρισμενο.

Τωρα και με τα 2 παιδια θα ειναι ακομα πιο δυσκολο.

Μαρακι μου κριμα που δεν τον πηρανε :(

Μην χανεις ομως την ελπιδα σου γιατι ισχυει αυτο που σου ειπανε.

Στο λεω και παλι...ποσο σε καταλαβαινω που θα λειπει ο μπαμπας σας.

Οπως και να χει ειναι μια βοηθεια και μια στηριξη.

Στην αρχη θα δυσκολευτεις λιγο αλλα μετα θα βρεις τους ρυθμους σου.

Αν οδηγεις κιολας θα ειναι πολυ ευκολοτερα τα πραγματα για σενα.

Ευμορφακι το αυτοκινητο ειναι και για σενα απαραιτητο. με το καροτσι δεν βγαινει δυστυχως. παρε ενα μεταχειρισμενο και αν θες την αποψή μου όχι μικρο γιατι αυτα ειναι ακριβοτερα. παρε ενα μικρομεσαιο μεχρι 1400κ.εκ για να μην εχει και πολλά εξοδα και θα εισαι μια χαρουλα. κοιτα πχ: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1543978/

κατα τα αλλα Ευμορφακι μου ξερω πως με καταλαβαινεις γιατι και εσυ εχεις ζησει την απόσταση με τον αντρα σου και ξερεις πως ειναι. θα δουμε....αφου δεν ειναι στο χερι μου να το αλλαξω δεν μπορω παρα να το απολαυσω χα χα χα χα(εκανα και ομοιοκαταληξια!)

Συμπεθερακι μου εσεις ειστε καλα ετσι; ααααχ δεν ξερω τι εγινε με την ανηψια σου περισυ αλλα εγω που πηρα τηλ στο σταθμο μου ειπαν ότι εγινε χαμος εφετος και επειδη το προγραμμα ειναι πολύ καλο δεν υπαρχει περιπτωση καποια μαμα να μην στειλει το παιδακι της οποτε δεν υπαρχουν ελπίδες για τον Κωνσταντινο μου :-( οψομεθα....

Καλημερα!

Ηρθα κι εγω!

Χθες πηγα στον γιατρο.Ολα καλα.

Η μικρη εχει παρει θεση και ειναι ηδη 2700.

Ειμαστε σχεδον στην τελικη ευθεια μου ειπε ο γιατρος.

Την Τριτη παω για καρδιοταχογραφο.

Και η καμπυλη σακχαρου βγηκε πολυ καλη.Την ειχα και ενα αγχος...Οποτε θα τρωω παγωτα χωρις ενοχες :P

Εχει τωρα απο χθες που εχω τρελαθει στα πληντυρια και μετα θα εχω ενα σιδερωμα...και ποσο το σκεφτομαι...

Μαρακι ωραιο το αυτοκινητο που ποσταρες και καλη η τιμουλα του.

Γιατι ομως λες να μην παρω μικρο?Γιατι βγαινουν ακριβοτερα?

Σκεφτομουν κανενα HYUNDAI ATOS.1000αρι ειναι αυτο ή 1200 αν δεν κανω λαθος.

Δεν θα καιει λιγοτερη βενζινη και δεν θα εχει λιγοτερα τελη?

Το αλλο δεν σας το ειπα...στις διακοπες ο Σαββας στουκαρε το αμαξι και εκανε ζημια 600 ευρω.

Στην περιοχη που μεναμε δεν υπηρχε παρκινγκ και καθε μερα το παρκαριζε κοντα στο club που δουλευει και ερχοταν με τα ποδια στο δωματιο.

Οταν ηταν να παμε για μπανιο το εφερνε στο δωματιο,φορτωναμε τα πραγματα και μετα φευγαμε.

Εκεινη την μερα ειχε παρκινγκ σε κατι διαμερισματα απεναντι απο εμας και οπως εκανε οπισθεν και με μηδεν ταχυτητα χτυπησε το πισω μερος στην κολωνα.

Εσπασε το πισω τζαμι και μπηκε μεσα η πορτα του πορτ μπαγκαζ.

Νυσταζε το πουλακι μου...δεν την ειδε καν την κολωνα.

Αφου καθε μερα κοιμοταν στις 8 και ξυπνουσε στη 13:00...τι να σου κανει?

Ευτυχως που δεν ειμασταν κι εμεις μεσα και ειδικα ο μικρος γιατι εμεις το καθισματακι το εχουμε ακομα αναποδα.Θα του ερχοταν τα θρυψαλλα απο το τζαμι ολα πανω του.

Τελος παντων...υλικες ζημιες ειναι αυτες...επανορθωνονται.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημερα......πως ειστε σημερα?

Μαρακι και εσυ στην 9η θεση εισαι στις επιλαχουσες......ενδεχεται να πατε σχολειο φετος γιατι πολλες μαμαδες δεν ξερουν να μπουν στο ιντερνετ να δουν τα αποτελεσματα, ή εχουν γραψει και σε αλλο σχολειο τα παιδια τους.....υπαρχουν πολλοι λογοι.Ευχομαι να πανε ολα καλα....

Ευμορφια υπομονη....θα περασει ο καιρος....ειδες ομως τι ειναι η μανα.....και εμενα κατι φορες που ερχεται σπιτι και τα βλεπω μαζεμενα....λεω τωρα φανηκε το σπιτι μεχρι να ξεκινησουν τα θηριακια να σκορπανε...και εγω να μαζευω.

Σοφακι τι να πω...ηθελα να πω κατι με το κλαμα του παππου αλλα δεν θελω να επιβαρυνω το κλιμα.

Διαφημίσεις

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1624822/

λοιπον αυτο ειναι το Ατος.... ιδια χρονολογια με ατο φοκους που σου εδειξα και ιδια σχεδον λεφτα. γιατι να μην παρεις λοιπον το μεγαλυτερο, το οποιο ειναι οικογενειακο, με μεγαλο πορτ μπαγκαζ και φυσικα πολύ χωρο για τα δυο παιδικα καθισματακια. αυτη ειναι αποψή μου βεβαια. περαν του ότι αλλη κλαση τα φορντ αυτοκινητα και πιο ασφαλη :) Ελενακι μου ναι 1η επιλαχουσα ειμαι αλλα ειμαι στην κατηγορια βρεφων και αλλος βρεφικος σταθμος δεν υπαρχει :( θα δουμε, θα δουμε..... εσεις ολοι καλα;

αχ ευμορφακι σουπερ η μπουμπουκιτσα σου! με τις εξετασεις ολα καλα; κατι φοβοσουν σε καποια φαση ετσι δεν ειναι;

οσο για τον συζυγο τι να πω.... ας ειναι μωρε και αυτος λιγο προσεκτικος. σε κλαμπ δουλευει; πω πω θα ειχα σκασει από τη ζηλεια μου.... εισαι ηρωας φιλεναδα στο λεω!!!!!

ευμορφακι ποτε σου εχουν πει για την ΠΗΤ;

Καλημερα Ελενιτσα μου!

Το ειδα τωρα τελευταια το μην. στο φατσοβιβλιο.

Καποια στιγμη θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε.

Χαρηκα παρα πολυ:D

ΠΗΤ εχω στις 7/9.Βλεπω να την γενναω πιο μπροστα ομως.μπορει και 2/9 οπως τον Παντελη.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1624822/

λοιπον αυτο ειναι το Ατος.... ιδια χρονολογια με ατο φοκους που σου εδειξα και ιδια σχεδον λεφτα. γιατι να μην παρεις λοιπον το μεγαλυτερο, το οποιο ειναι οικογενειακο, με μεγαλο πορτ μπαγκαζ και φυσικα πολύ χωρο για τα δυο παιδικα καθισματακια. αυτη ειναι αποψή μου βεβαια. περαν του ότι αλλη κλαση τα φορντ αυτοκινητα και πιο ασφαλη :) Ελενακι μου ναι 1η επιλαχουσα ειμαι αλλα ειμαι στην κατηγορια βρεφων και αλλος βρεφικος σταθμος δεν υπαρχει :( θα δουμε, θα δουμε..... εσεις ολοι καλα;

Το ξερεις σαν αμαξι το ford?Εχει μεγαλο πορτ παγκαζ οντως?Θα χωραει το καροτσακι?Εχουμε το peg perego.

αχ ευμορφακι σουπερ η μπουμπουκιτσα σου! με τις εξετασεις ολα καλα; κατι φοβοσουν σε καποια φαση ετσι δεν ειναι;

οσο για τον συζυγο τι να πω.... ας ειναι μωρε και αυτος λιγο προσεκτικος. σε κλαμπ δουλευει; πω πω θα ειχα σκασει από τη ζηλεια μου.... εισαι ηρωας φιλεναδα στο λεω!!!!!

Μαρακι μου δεν ειχε βγει πολυ καλος ο μεγαλος υπερηχος.Ο γιατρος με καθησυχασε.Μου ειπε βεβαια οτι δεν ξερουμε στα σιγουρα μεχρι να γεννηθει ενα παιδι.

Δεν ζηλευω καθολου Μαρακι μου γιατι τον ξερω τον αντρα μου.

Δεν μου εχει δωσει ποτε δικαιωμα.Ασε που ημουνα κι εγω απο κει και ειδα τι παιζει.Ειναι στον ανθρωπο για το αν θα κανει κατι.

Διαφημίσεις

Καλημερα Ελενιτσα μου!

Το ειδα τωρα τελευταια το μην. στο φατσοβιβλιο.

Καποια στιγμη θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε.

Χαρηκα παρα πολυ:D

ΠΗΤ εχω στις 7/9.Βλεπω να την γενναω πιο μπροστα ομως.μπορει και 2/9 οπως τον Παντελη.

και ηθελα να σε ρωτησω για το μηνυμα.....

αααα ωραια μακαρι να γεννησεις την ιδια μερα.....αν και βλεπω για τις τελευταιες μερες του Αυγουστου.....οποτε και να ειναι ....να γεννηθει με το καλο και αφου βλεπω οτι εχεις και καλα νεα και το ζουζουνι σου οτι εχει παρει θεση......:Dμε μισο πονο....

Η Ζωιτσα που ειναι?

Το ξερεις σαν αμαξι το ford?Εχει μεγαλο πορτ παγκαζ οντως?Θα χωραει το καροτσακι?Εχουμε το peg perego.

το ειχε ο αντρας μου (μεχρι που το κατεστρεψε από ατυχημα το 2003) ειναι σχεδον οικογενειακο με μεγαλο πορτ μπαγκαζ και σιγουρα πολύ μεγαλυτερο από του Ατος!

Μαρακι μου δεν ειχε βγει πολυ καλος ο μεγαλος υπερηχος.Ο γιατρος με καθησυχασε.Μου ειπε βεβαια οτι δεν ξερουμε στα σιγουρα μεχρι να γεννηθει ενα παιδι.

Δεν ζηλευω καθολου Μαρακι μου γιατι τον ξερω τον αντρα μου.

Δεν μου εχει δωσει ποτε δικαιωμα.Ασε που ημουνα κι εγω απο κει και ειδα τι παιζει.Ειναι στον ανθρωπο για το αν θα κανει κατι.

πολύ χαιρομαι Ευμορφακι! βεβαια ειναι και στον ανθρωπο να ζηλευει επισης :tongue:

ειστε και οι δυο πολύ καλα παιδια οποτε στανταρντ δεν υπαρχει προβλημα. εγω για μενα μιλουσα :P

και ηθελα να σε ρωτησω για το μηνυμα.....

αααα ωραια μακαρι να γεννησεις την ιδια μερα.....αν και βλεπω για τις τελευταιες μερες του Αυγουστου.....οποτε και να ειναι ....να γεννηθει με το καλο και αφου βλεπω οτι εχεις και καλα νεα και το ζουζουνι σου οτι εχει παρει θεση......:Dμε μισο πονο....

Η Ζωιτσα που ειναι?

θα κυνηγαει τον παιδαρο- Θοδωρακη μαλλον :)

πολύ χαιρομαι Ευμορφακι! βεβαια ειναι και στον ανθρωπο να ζηλευει επισης :tongue:

ειστε και οι δυο πολύ καλα παιδια οποτε στανταρντ δεν υπαρχει προβλημα. εγω για μενα μιλουσα :P

Ναι βρε το καταλαβα:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...