Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα και απο εμενα!!!!

τι κανετε?Διακοπες και χαλαρωση βλεπω!!!!

Ελενιτσ να χαιρεσαι την Ευουλα σου !!!

Ευχαριστουμε για το κερασμα!!!!

Ευμορφια χαρηκα πολυ που ειδα νεα σου!!!Και εμεις οπως τα πειγραφεις ειμαστε...πολυ τρεξιμο!!!!!!

Κατα τα αλλα καλα!!! Συνεχιζω να απογοητευομαι και να στεναχωριεμαι για τον τροππο που μεγαλωνουν (μαλλον οι περισσοτεροι) τα παιδια τους....Ισως μονο εδω να ειδα μια φυσιολογικη ανατροφη....Δεν ξερω τι να πω...

Τεσπα....Πηγαμε γιατρο σημερα!!!Ειδαμ την μικρη!!!Μεγαωνει αλλα συνεχιζι να ειναι αδυνατη....Η γιατρος δεν ανησυχει ....Μου λεει θα φτασει δεν θα φτασει τα 2900 μεχρι το τελος...Εγω κλασσικα ανησυχω.....Μπηκε και το θεμα της φυσιολογικης γεννας πια αν ειναι να βγει αδυνατουλα....Θα το παρακολουθουμε τελοσπαντων και θα κρινουμε προς το τελος αν θα γεννησω φυσιολογικα ή οχι....Αγχωθηκα και με αυτο...Δεν ξερω πως ειναι να γεννας φυσιολοηικα.............:confused::confused:

αυταααααααααααα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια χαρά θα είναι το κοριτσάκι σου Ζωη μου!!!

μην ανησυχείς για τίποτα!!!

άλλωστε αν υπήρχε οτιδηποτε η γιατρός σου θα στο έλεγε!!!

και στο εύχομαι αν το θέλεις να γεννησεις φυσιολογικά!!!

σκέψου μόνο πόσο πιο γρηγορα θα αναρρωσεις, που θα έχεις 2 παιδάκια να φροντίζεις!!!

Τελοσπάντων, όλα καλά θα πάνε και αρκεί να είναι γερη η μπουμπού!!!

το πως θα έρθει στον κόσμο, θα το αποφασίσετε όταν θα έρθει η ωρα!!!

καλέ έφτασες τις 31 εβδομάδες!!!!:shock::shock::shock:

αντε πλησιάζεις στο τέλος!!!;)

(βρε μήπως να έρθω στη Θεσ/νικη να γεννησω όταν με το καλό μείνω έγκυος στο 2ο??? εδώ ψάχνω για γιατρό για vbac και τίποτα και εκεί πάνω είστε πολύ εξελιγμένοι!!!:D)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας κι απο μενα απο το εξωτικο Πευκοχωρι Χαλκιδικης!

Εβαλα τον μικρο για υπνο και χαλαρωνω στο ιντερνετ μιας και ο μπαμπας μας ειναι στην δουλεια.

Ελενιτσα να χαιρεσαι την Ευουλα σου!!!Να τα εκατοστησει!Μαλλον γενεθλια εχει ε?

Ευχαριστουμε και για το κερασμα!

Και δεν μ'αρεσουν καθολου τα γλυκα... :P

Μολις τωρα τσακισα ενα παγωτο mars.

Λια μου να χαιρεσαι την πανεμορφη Χρυσοβαλαντω σου!

Κι εγω να χαιρομαι τον Παντελακο μου για χθες.

Ζωιτσα μου μην στεναχωριεσαι καρδουλα μου.

Να δεις που θα πανε ολα καλα.Απλα η μπουμπου θα ειναι κατηγορια μοντελου.

Αλλωστε τα κοριτσακια ειναι σχεδον παντα πιο αδυνατα και λεπτοκαμωμενα απο τα αγορακια οταν γεννιουνται.

Αφου δεν ανησυχει και η γιατρος σου,ολα καλα.Θετικη σκεψη!

Τον Θοδωρακο τον γεννησες με καισαρικη αν καταλαβα καλα?

Εγω εχω ραντεβου με τον γιατρο την Δευτερα.Για να δουμε τι θα δουμε...

Στις 7 Αυγουστου μπαινω στον μηνα μου.Αναρωτιεμαι αν εχει παρει θεση.

Σοφακι αναρρωνει η Βαλερια ε?

Που κολλησε μωρε το γιαβρι μου?

Γιατι δεν της δινεις νερο?Δεν καταλαβα.

Οσο για το βαρος της Βαλεριας,μην σ'απασχολει...εχουμε ακομα εναν εδω ο οποιος ειναι 11 κιλα.Απο υψος δεν ξερω.Εγω του λεω οτι ανηκει στην κατηγορια φτερου.

Παντως δεν καθεται λεπτο.

Ασε που εδω στις διακοπες εχει βγει απο το προγραμμα του.

Δεν ετρωγε που δεν ετρωγε,τωρα το παρακανε.

Δεν σκαω ομως.Μου θυμιζει εμενα μικρη.Αν με αναγουλιαζε μια μπουκια,την εβγαζα.

Το ιδιο κανει και αυτος.

Κι εγω φτερο στον ανεμο ημουν.Εχει τα γονιδια βλεπεις.

Το vbac τι ειναι?Μπορεις να μου το εξηγησεις?

Ποιες ειναι τωρα διακοπες?

Αυριο ερχεται και ο νονος μας με την νονα μας και την κορουλα τους που ειναι 1 χρονο μεγαλυτερη και θα κατσουν μεχρι την Κυριακη.

Πολυ χαρηκα για να εχω κι εγω παρεα και ο Παντελακος μου.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημέρα!!!

Κι εγω να χαιρομαι τον Παντελακο μου για χθες.

Εγω εχω ραντεβου με τον γιατρο την Δευτερα.Για να δουμε τι θα δουμε...

Στις 7 Αυγουστου μπαινω στον μηνα μου.Αναρωτιεμαι αν εχει παρει θεση.

Σοφακι αναρρωνει η Βαλερια ε?

Που κολλησε μωρε το γιαβρι μου?

Γιατι δεν της δινεις νερο?Δεν καταλαβα.

Οσο για το βαρος της Βαλεριας,μην σ'απασχολει...εχουμε ακομα εναν εδω ο οποιος ειναι 11 κιλα.Απο υψος δεν ξερω.Εγω του λεω οτι ανηκει στην κατηγορια φτερου.

Παντως δεν καθεται λεπτο.

Ασε που εδω στις διακοπες εχει βγει απο το προγραμμα του.

Δεν ετρωγε που δεν ετρωγε,τωρα το παρακανε.

Δεν σκαω ομως.Μου θυμιζει εμενα μικρη.Αν με αναγουλιαζε μια μπουκια,την εβγαζα.

Το ιδιο κανει και αυτος.

Κι εγω φτερο στον ανεμο ημουν.Εχει τα γονιδια βλεπεις.

Το vbac τι ειναι?Μπορεις να μου το εξηγησεις?

Ποιες ειναι τωρα διακοπες?

Αυριο ερχεται και ο νονος μας με την νονα μας και την κορουλα τους που ειναι 1 χρονο μεγαλυτερη και θα κατσουν μεχρι την Κυριακη.

Πολυ χαρηκα για να εχω κι εγω παρεα και ο Παντελακος μου.

Να τον χαίρεσαι τον Παντελάκο σου Ευμορφάκι μου!!!

γερός και ευτυχισμένος να είναι!!!

δεν το ηξερα οτι γιόρταζε.....:oops::oops::oops::oops:

Η Βαλέρια ευτυχως είναι πολυ καλύτερα αν και όλο να κοιμάται θέλει....

Νεράκι δεν της δίνω γιατι δεν κάνει να πίνει πολύ λόγω της γαστρεντερίτιδας...και της έχει κακοφανεί γιατί κανονικά πίνει πάρα πολύ νερό!

τωρα ποιός την κόλλησε....υποπτεύομαι ένα παιδάκι που γνωρισε στην πλατεία....φαινόταν αρρωστούλι....έβηχε και πάνω στη Βαλέρια....με άλλον δεν ήρθε σε επαφη....τεσπα....συμβαίνουν αυτά....

ο άντρας μου όμως λέει οτι θα τη στείλει κατευθείαν δημοτικό για να μην αρρωσταίνει γιατί δε μπορούσε να τη βλέπει αρρωστούλα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

για το βάρος της δεν αγχωνομαι. Τρωει κιόλας πολύ μπορώ να πω....

αλλά και εγω και ο μπαμπάς της, κατηγορία φτερού είμστε οπότε δεν έχω απαιτησεις....

απλά μωρέ να μου φαίνεται κάπως κάτι φορές που βλέπω πιο μικρά να της ρίχνουν μπόι και βάρος!!!

βέβαια το ρίχνω στην πλακα αλλά υπάρχει και ένα αγκαθάκι....:rolleyes:

το vbac είναι ο φυσιολογικός τοκετός μετά απο καισαρική...

για εμάς εδω κάτω είναι απιαστο όνειρο....

για τη Θεσσαλονίκη είναι πολύ εύκολο...υπάρχουν αρκετοί γιατροί εκεί που το υποστηρίζουν!

μου πέφτει μακριά γμτ.....

πωπω μπαίνεις στο μηνα σου ε???

τι καλά!!!!

άντε με το καλό να έρθει το νινι!!!

διακοπές ήταν η συμπι μου αλλά πρέπει να γυρισε γιατί είδα φωτο στο φέις...

σύμπιιιιιιι.......ουουουουουουουουουου!!!!!!

Κατα τα άλλα οι επόμενες μέρες προβλέπονται δύσκολες....

ο πεθερός μου μάλλον θα μας αφησει συντομα....

χθες παρουσίασε τρομερη επιδεινωση και τωρα τον έχουν διασωληνωμένο....πιστευω οτι το πολύ μέχρι την Κυριακή, θα έχουμε δυσάρεστα...

αν και να πω την αλήθεια καλύτερα να φύγει ο άνθρωπος....ποιότητα ζωης μηδέν....δε μπορεί να περπατησει, να φαει, να πάει τουαλέτα και πλεόν ούτε να μιλήσει.....τι είδους ζωη είναι αυτη?:(

ας φυγει τουλάχιστον χωρίς να πονέσει...

τεσπα μη σας μαυρίζω.....

Φιλάκια σε όλες!!!!!

και μερικά έξτρα στις φουσκωμένες κοιλίτσες!!!!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημεραααααααααααα! να χαιρομαστε τα κουκλακια που γιορταζαν: τον Μαρινουλη, το Ευακι, τον Παντελακο, τη Χρυσοβαλλαντω μας (ελπίζω να μην ξεχναω κανενα). Συμπι μου περαστικα στο Βαλεριακι μας. εχουμε περασει και εμεις γαστρεντεριτιδα και ξερω. παντως αν το παδι σου ζηταει νερο δωσ'του γιατι κινδυνευει από αφυδατωση. εχουν περασει μερες και δε νομιζω ότι υπαρχει προβλημα. εγω από το 2ο 24ωρο του εδινα νερο αβερτα! εγκυουλες μου όλα καλα; εχετε βαρυνει τωρα και εσεις, κανει και ζεστη , εχετε τοσο δικιο. καλή δυναμη, με το καλο να ελευθερωθείτε! εμεις επιστρεψαμε από τις διακοπές, περασαμε όμορφα, ο μικρος εχει γινει ενα αγριμι που ξεσαλωνει διαρκώς αλλά και στις διακοπες ήταν αψογος. το κακο ειναι ότι αυριο φευγει ο μπαμπας μας με μεταθεση και δεν ξερω πως θα αντιδρασει ο Κων/νος μου τωρα που δεθηκανε πιο πολύ μεταξυ τους. ήδη (μετα από συμβουλη ψυχολογου) εχω αρχισει και του μιλαω για τη φυγη του μπαμπα του και ελπιζω να το παρει ομαλα. θα δειξει.... επισης αυριο περιμενω να δω τα αποτελεσματα για τον βρεφονηπιακο σταθμο. από τις 8 θεσεις που ειναι διαθεσιμες στην κατηγορια μας υπαρχουν 9 αιτησεις και ο κων/νος μου ειναι 8ος από μπόρια. αν όλα πανε καλα και δεν υπαρξουν ενστασεις αυτος θα κλεισει την πορτα χα χα χα χα.... εχω αγχωθει παντως αρκετα γιατι θελω πολύ να τον στειλω παιδικο φετος!

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααα .τι κανετε?να"μαστε και εμεις!!χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν.να χαιρεστε τα παιδακια σας:D

Μαρακι ευχομαι με τον μικρο

να πανε ολα καλα.ειναι δυσκολα οταν ο ενας γονιος ειναι λιγο μακρια.αλλα θα ερχεται και θα πηγαινετε και εσεις:D:Dκαλη ιδεα ο παιδικος,θα απασχοληται και θα γνωρισει και πολλα παιδακια!!!

οι υπολοιπες καλα????οι εγκυουλες μας??????

ο Αναστασης ειναι αρρωστος:-(με 39.5 και ιωση λαιμου +οτι βγαζει και τα 2 μεγαλα δοντια πισω πισω δραμα η κατασταση.ολη μερα κλαιει,γκρινιαζει,δεν τρωει καθολου και θελει να κοιμομαστε αγκαλιτσα το μωρο μου.τσιμπησαμε την ιωση στον γαμο,πολλα παιδακια εβηχαν οποτε.....

αυτααααατα νεα μας!!!!!!:D:D

Σοφακι περαστικα στην Βαλερια.η χειροτερη ιωση ειναι η γαστρεντεριτιδα.τα τσακιζει τα καημενα.

XWF8p2.png

Καλημερα κυριες μου!

Ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας!Ο Παντελακος στελνει σε ολες σας και ολα τα παιδακια απο ενα φιλακι!

Σοφακι εξ Κερκυρας περαστικα στον Ανασταση.Ασχημο

πραγμα πυρετος καλοκαιριατικα.

Μαρακι μου ευχομαι να κλεισετε εσεις την πορτα του παιδικου.

Σε καταλαβαινω απολυτα για το οτι ο μπαμπας σας θα λειπει.

Κι εμεις τωρα που θα γυρισουμε Θεσ/νικη θα ειμαστε μονοι μας με το βλασταρακι μου.

Θα βλεπουμε τον μπαμπα μας Κυριακη και Δευτερα.

Αστα να πανε...αλλα τι να κανεις?

Σοφακι ειναι καλυτερα η Βαλερια?

Καλημέρα!!!

τι κάνετε???

εγω έχω λαλήσει ελαφρώς!!!

ο άντρας μου κάθε μέρα όλη μέρα είναι στο νοσοκομείο κι εγω σπίτι με τη μικρή....το πολύ να πεταχτούμε εδω δίπλα για σούπερ μαρκετ και ψωμί με τα πόδια....αλλά είναι πολύ κουραστικό...προχθες ανέβαινα τις σκάλες (2ος οροφος χωρις ασανσερ το σπίτι) με 6 τσάντες σουπερ μάρκετ και τη Βαλέρια αγκαλιά η οποία πάντα θέλει να ανεβαίνει μόνη της τη σκάλα και τωρα που είχα τόσες τσάντες να κουβαλήσω θυμήθηκε να ζητησει αγκαλιά!!!

έχω αρχίσει ψηστηρι στον άντρα μου να παρω αμάξι!!!

ένα μικρό αυτόματο θέλω!!! δε ζητάω πολλά!!!

καλημεραααααααααααα! να χαιρομαστε τα κουκλακια που γιορταζαν: τον Μαρινουλη, το Ευακι, τον Παντελακο, τη Χρυσοβαλλαντω μας (ελπίζω να μην ξεχναω κανενα). Συμπι μου περαστικα στο Βαλεριακι μας. εχουμε περασει και εμεις γαστρεντεριτιδα και ξερω. παντως αν το παδι σου ζηταει νερο δωσ'του γιατι κινδυνευει από αφυδατωση. εχουν περασει μερες και δε νομιζω ότι υπαρχει προβλημα. εγω από το 2ο 24ωρο του εδινα νερο αβερτα! εγκυουλες μου όλα καλα; εχετε βαρυνει τωρα και εσεις, κανει και ζεστη , εχετε τοσο δικιο. καλή δυναμη, με το καλο να ελευθερωθείτε! εμεις επιστρεψαμε από τις διακοπές, περασαμε όμορφα, ο μικρος εχει γινει ενα αγριμι που ξεσαλωνει διαρκώς αλλά και στις διακοπες ήταν αψογος. το κακο ειναι ότι αυριο φευγει ο μπαμπας μας με μεταθεση και δεν ξερω πως θα αντιδρασει ο Κων/νος μου τωρα που δεθηκανε πιο πολύ μεταξυ τους. ήδη (μετα από συμβουλη ψυχολογου) εχω αρχισει και του μιλαω για τη φυγη του μπαμπα του και ελπιζω να το παρει ομαλα. θα δειξει.... επισης αυριο περιμενω να δω τα αποτελεσματα για τον βρεφονηπιακο σταθμο. από τις 8 θεσεις που ειναι διαθεσιμες στην κατηγορια μας υπαρχουν 9 αιτησεις και ο κων/νος μου ειναι 8ος από μπόρια. αν όλα πανε καλα και δεν υπαρξουν ενστασεις αυτος θα κλεισει την πορτα χα χα χα χα.... εχω αγχωθει παντως αρκετα γιατι θελω πολύ να τον στειλω παιδικο φετος!

Εύχομαι να σας πήραν στον παιδικό Μαράκι μου!!!

τέλεια θα είναι!

εμείς δυστυχως δεν έχουμε, άσε που έτσι όπως τα υπολογίζω στο μυαλό μου τη Βαλέρια τη βλέπω σχολείο να πηγαίνει κατευθείαν προνηπιο....

δε θέλω αλλά αν όλα πάνε όπως τα σκεφτόμαστε, έτσι θα γίνει....

καλό είναι να του το συζητάς του Κωνσταντινούλη για το μπαμπά του που θα φύγει...να συνηθίσει στην ιδέα...μην του έρθει απότομο...

καλημερααααααααααααααα .τι κανετε?να"μαστε και εμεις!!χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν.να χαιρεστε τα παιδακια σας:D

Μαρακι ευχομαι με τον μικρο

να πανε ολα καλα.ειναι δυσκολα οταν ο ενας γονιος ειναι λιγο μακρια.αλλα θα ερχεται και θα πηγαινετε και εσεις:D:Dκαλη ιδεα ο παιδικος,θα απασχοληται και θα γνωρισει και πολλα παιδακια!!!

οι υπολοιπες καλα????οι εγκυουλες μας??????

ο Αναστασης ειναι αρρωστος:-(με 39.5 και ιωση λαιμου +οτι βγαζει και τα 2 μεγαλα δοντια πισω πισω δραμα η κατασταση.ολη μερα κλαιει,γκρινιαζει,δεν τρωει καθολου και θελει να κοιμομαστε αγκαλιτσα το μωρο μου.τσιμπησαμε την ιωση στον γαμο,πολλα παιδακια εβηχαν οποτε.....

αυτααααατα νεα μας!!!!!!:D:D

Σοφακι περαστικα στην Βαλερια.η χειροτερη ιωση ειναι η γαστρεντεριτιδα.τα τσακιζει τα καημενα.

περαστικά βρε Σοφάκι μου στον Αναστάση σου....

έχει την ίωση, βγαίνουν και τα δόντια....ζόρι τραβάει το παιδί!!!

Ευτυχως το Βαλεριάκι μου συνήλθε!!!

το μόνο που μας άφησε η γαστρεντερίτιδα να τη θυμόμαστε, είναι η αλλαγη στο πρόγραμμα ύπνου της Βαλέριας!!!

πλέον νυστάζει απο τις 10 το βράδυ αντί για τις 11-11:30 και ζητάει να κοιμηθεί! ξυπνάει στις 9 το πρωί και ξανακοιμάται κατά τις 3 (με το ζόρι την κρατάω μέχρι τότε!) και ξυπνάει στις 7:30!!!!! 4,5 ωρες μεσημεριανό ύπνο κάνει το θηρίο και στις 10 ξανανυστάζει!!!!!

Βέβαια παίζει και το ενδεχόμενο, να αισθάνεται αδύναμη ακόμα και να προσπάθεί να αναπληρώσει με τον ύπνο....θα δείξει!!!!

εγω πάντως μια χαρα κάνω δουλίτσες όταν κοιμάται!!!

χθες σιδέρωνα όλο το μεσημέρι +2 ώρες το βράδυ!!!

καταλαβαίνετε τι είχε μαζευτεί!!!

συν το γεγονός οτι δεν το έχω καθολου με το σιδέρωμα και αργω!!!:oops::oops::oops:

ουφ....πάω να βάλω σκούπα και να σφουγγαρίσω τωρα γιατί έχει γίνει χάλια το σπίτι.....

Φιλάκιααα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

δυστυχως δεν μας πηραν στον παιδικο, ειμαστε πρωτοι επιλαχοντες. μου ειπαν ότι δεν πανε παντα τα παιδακια που επιλεγονται και ετσι υπαρχει ελπίδα να μην παει καποιο και να μπουμε εμεις. οψομεθα! καθε εμποδιο για καλο παντως :D

κατα τα αλλα ο Αρης ανεβηκε εχθες Αθηνα και η αληθεια ειναι ότι μου φαινεται καπως.... προσπαθω να μην σκεφτομαι ότι αυτη η κατασταση θα διαρκεσει 2 ολοκληρα χρονια παρηγορώντας τον εαυτο μου με δικαιολογιες του στυλ:" θα παιρνει αδειες, θα τυχουν τριημερα, θα ανεβαινουμε και εμεις, εχουμε Χριστουγεννα, πασχα, καλοκαιρι... παει το ετος!"

Σοφακι μου τι καλα που ειναι μια χαρουλα πια το Βαλεριακι. παιζει όντως να ειναι αδυναμη και να κοιμαται πολλές ωρες. μόλις ανακτησει τις δυναμεις της παλι για τις 12 σας βλεπω. εμενα ο Κων/νος κοιμαται πια στις 11.30 γιατι αλωνιζει όλη μερα :P. το χειμωνα ελπίζω να κοιμαται κατα τις 9.30 παντως γιατι αλλιως δεν θα την παλεψουμε :P

ο πεθερος σου αληθεια πως ειναι; τελεσιδικο ειναι πως δεν υπαρχουν ελπίδες; αν ειναι ετσι ευχομαι να ελευθερωθει συντομα ο ανθρωπος....

αυτα τα νεα μας... τωρα ειμαι γραφειο και σας παρακολουθω. τα λεμε σε λιγακι παλι!

καλημερα σας!!!!!ποποο γαιδουρια να μην μπω να ευχηθω στα ζουζουνακια μας που γιορταζαν, Παντελακο και Χρυσοβαλαντω....χρονια σας πολλα να σας χαιρονται οι υπεροχοι γονεις και να εχετε μια ζωη γεματη υγεια και χαμογελα!!!!!Μαρακι σε ευχαριστω για τις ευχες......

Σοφακι τι γινετε με τον πεθερο σου.....ευχομαι οτι καλυτερο!!!!αχ σε καταλαβαινω με τα ψωνια και τις σκαλες...εμενα τα μεγαλα δεν κουβαλανε τιποτα....οποτε εχω και σκαλες και τον Μαρινουλη!!!Μαρακι θα περασει ο καιρος βρε...τωρα στην αρχη ειναι δυσκολα.....και πιο πολυ για το παιδι....οπως ειπε και η Σοφια μιλα του εσυ για τον μπαμπα....ή δοκιμασε να μιλατε μεσω skype να τον βλεπει.

Εμας ευτυχως μας πηραν στο σχολειο και φετος!!!Σοφια εσυ ειχες κανει χαρτια?Μαρακι μακαρι να σας παρουν και εσας στο σχολειο....

οι υπολοιπες ειναι καλα?Σοφια 2 περαστικα στον Ανασταση σου.....ειχα και εγω την Ευη πριν λιγες μερες με 41 πυρετο.....ελιωσε το καημενο....

Διαφημίσεις

αλοα αλο τι κανετε?εμεις ειμαστε καλα.Ο Αναστασης μια χαρα απο πυρετο μονο που δεν τρωει.Οσο για τον υπνο εχει διαλυσει το προγραμμα.τεσπα σιγα σιγα θα επανελθουμε ελπιζω!!!!:D Σημερα ξυπνησε της 5.30 το πρωι και φωναζε δυνατα <<μπαμπααααααα ατααααααααα>> χαχα:D

Σημερα εμαθα και τι εγινε σε μεγαλο καταστημα εδω στην Κερκυρα.ειχε παει μια κοπελα με το κοριτσακι της 4 χρονων για ψωνια.σε καποια φαση κοιταει διπλα της και το κοριτσακι εξαφανισμενο.αρχισε να φωναζει η μαμα και ευτυχως εδρασαν αμμεσα οι υπευθυνοι του καταστηματος και κλειδωσαν τις πορτες και δεν αφησαν κανενα να βγει.ψαξε-αξε το βρηκαν στην τουαλετα μισο ζαλισμενο,κοντοκουρεμενο και με αλλα ρουχα!!!!!:shock::shock:καποιος η καποιοι ετοιμαζονταν να το βγαλουν απο το μαγαζι και το αλλαξαν για να περασει απαρατηρητο αλλα με τον πανικο που διμιουργηθηκε δεν προλαβαν!!!ακομα δεν εχουν συλλαβει κανεναν:twisted::twisted:

δεν μπορω να φανταστω την τρομαρα της κοπελας.:(:(

αντε να δουμε απο που θα πρωτοφυλαξουμε τα παιδια μας:(:?:

XWF8p2.png

αλοα αλο τι κανετε?εμεις ειμαστε καλα.Ο Αναστασης μια χαρα απο πυρετο μονο που δεν τρωει.Οσο για τον υπνο εχει διαλυσει το προγραμμα.τεσπα σιγα σιγα θα επανελθουμε ελπιζω!!!!:D Σημερα ξυπνησε της 5.30 το πρωι και φωναζε δυνατα <<μπαμπααααααα ατααααααααα>> χαχα:D

Σημερα εμαθα και τι εγινε σε μεγαλο καταστημα εδω στην Κερκυρα.ειχε παει μια κοπελα με το κοριτσακι της 4 χρονων για ψωνια.σε καποια φαση κοιταει διπλα της και το κοριτσακι εξαφανισμενο.αρχισε να φωναζει η μαμα και ευτυχως εδρασαν αμμεσα οι υπευθυνοι του καταστηματος και κλειδωσαν τις πορτες και δεν αφησαν κανενα να βγει.ψαξε-αξε το βρηκαν στην τουαλετα μισο ζαλισμενο,κοντοκουρεμενο και με αλλα ρουχα!!!!!:shock::shock:καποιος η καποιοι ετοιμαζονταν να το βγαλουν απο το μαγαζι και το αλλαξαν για να περασει απαρατηρητο αλλα με τον πανικο που διμιουργηθηκε δεν προλαβαν!!!ακομα δεν εχουν συλλαβει κανεναν:twisted::twisted:

TI ΛΕΣ ΤΩΡΑ:shock:

Η μαμα θα πρεπει να εχασε ολη της την ζωη.

Αχ δεν ξερετε πως τρεμω οταν παω σε τετοια καταστηματα και ιδιαιτερα μεγαλα.Δεν τον αφηνω απο το χερι μου.

Το ιδιο λεω και στον Σαββα.

Ποσο χρονων ηταν το κοριτσακι?

Σοφια δεν ξερεις ποσο σε νιωθω...κι εγω επειδη λειπει ο μπαμπας μας μερες παω οπου μπορω με το καροτσι.Σουπερμαρκετ δηλαδη,στην μαμα μου και καμια βολτα ετσι στην γειτονια.

Ψηνομαι κι εγω για αμαξι.Ειπα στον Σαββα να πουλησουμε την μηχανη του και να παρουμε για μενα ενα μεταχειρισμενο.

Τωρα και με τα 2 παιδια θα ειναι ακομα πιο δυσκολο.

Μαρακι μου κριμα που δεν τον πηρανε :(

Μην χανεις ομως την ελπιδα σου γιατι ισχυει αυτο που σου ειπανε.

Στο λεω και παλι...ποσο σε καταλαβαινω που θα λειπει ο μπαμπας σας.

Οπως και να χει ειναι μια βοηθεια και μια στηριξη.

Στην αρχη θα δυσκολευτεις λιγο αλλα μετα θα βρεις τους ρυθμους σου.

Αν οδηγεις κιολας θα ειναι πολυ ευκολοτερα τα πραγματα για σενα.

Σημερα εχω γιατρο.

Για να δουμε τι θα μου πει.

Ακομα δεν εχω ετοιμασει βαλιτσα.

Γυρισαμε χθες το απογευμα απο Χαλκιδικη και μολις μπηκα σπιτι μοσχοβολουσε καθαριοτητα.Το ειχα αφησει...μην σας πω καλυτερα.

Ειχε ερθει η μανουλα μου τις μερες που λειπαμε και το καθαρισε.

Μου εκανε τα μπαλκονια,τα πατζουρια,τα παραθυρα,τις κουρτινες,την κουζινα,τα μπανια,τις σκαλες,τον δρομο.Μου εκανε γενικη με λιγα λογια.(Αχ,μανα ειναι μονο μια)

Ε,μεσα σε 5 λεπτα εγινε παλι κ@#ος.Ο Παντελης πηγε κατευθειαν στα παιχνιδια του και τα εβγαλε ολα απο το κουτι.

Βαλιτσες απο δω,βαλιτσακια απο κει,ρουχα απο δω,ρουχα απο κει...καταλαβαινετε...

Ακομα και σημερα δεν μπορω να συμμαζευτω.

Εβαλα 2 πληντυρια,περιμενω να στεγνωσουν να βαλω κι αλλα...

Αφηστε που κουραζομαι πολυ ευκολα και γινεται πιο δυσκολη η κατασταση.

Μια δουλεια 1 ωρας την κανω σε 3.

Μ'εχει κουρασει αυτη η κατασταση.

Αντε να γεννησω να ελαφρυνω λιγο.

Στις διακοπες πιο πολυ κουραστηκα παρα ξεκουραστηκα μπορω να πω.

Αφου χθες που γυρνουσαμε ηθελα πως και τι να φτασουμε σπιτι να κανω ενα καλο μπανιο χωρις αγχος και να χωραω βρε παιδι μου.

Το καταευχαριστηθηκα!

Σπιτι μου σπιτακι μου!Καλα λεει η λαικη παροιμια.

Φιλακια σε ολες και ολα τα παιδακια!

Καλησπέρες κι απο μένα!!!

τι κάνετε???

καλημερα!

δυστυχως δεν μας πηραν στον παιδικο, ειμαστε πρωτοι επιλαχοντες. μου ειπαν ότι δεν πανε παντα τα παιδακια που επιλεγονται και ετσι υπαρχει ελπίδα να μην παει καποιο και να μπουμε εμεις. οψομεθα! καθε εμποδιο για καλο παντως :D

κατα τα αλλα ο Αρης ανεβηκε εχθες Αθηνα και η αληθεια ειναι ότι μου φαινεται καπως.... προσπαθω να μην σκεφτομαι ότι αυτη η κατασταση θα διαρκεσει 2 ολοκληρα χρονια παρηγορώντας τον εαυτο μου με δικαιολογιες του στυλ:" θα παιρνει αδειες, θα τυχουν τριημερα, θα ανεβαινουμε και εμεις, εχουμε Χριστουγεννα, πασχα, καλοκαιρι... παει το ετος!"

Σοφακι μου τι καλα που ειναι μια χαρουλα πια το Βαλεριακι. παιζει όντως να ειναι αδυναμη και να κοιμαται πολλές ωρες. μόλις ανακτησει τις δυναμεις της παλι για τις 12 σας βλεπω. εμενα ο Κων/νος κοιμαται πια στις 11.30 γιατι αλωνιζει όλη μερα :P. το χειμωνα ελπίζω να κοιμαται κατα τις 9.30 παντως γιατι αλλιως δεν θα την παλεψουμε :P

ο πεθερος σου αληθεια πως ειναι; τελεσιδικο ειναι πως δεν υπαρχουν ελπίδες; αν ειναι ετσι ευχομαι να ελευθερωθει συντομα ο ανθρωπος....

αυτα τα νεα μας... τωρα ειμαι γραφειο και σας παρακολουθω. τα λεμε σε λιγακι παλι!

σύμπι μην ανησυχείς!!!

έχεις μεγάλες πιθανότητες να τον παρουν!!!

η αδερφη μου πέρσι ήταν 9η επιλαχούσα:shock: και τελικά την πήραν την ανιψιά μου!!!

θα δεις θα περάσει ο καιρός με τον αντρούλη σου....

όπως τα ειπες είναι....γιορτές, αργίες, αδειουλες...

και θα δεις οτι ο χρόνος σας μαζί μπορεί να είναι λιγότερος αυτό το διάστημα αλλά θα είναι πιο ποιοτικός!

η Βαλέρια καλά το παέι με τον ύπνο...ελπίζω να μη μου το χαλάσει!!!!

ο πεθερός μου στάνταρ δυστυχως θα "φύγει" αλλά το κακό είναι οτι δεν ξέρουμε πότε...εννοώ οτι είναι τετοια η κατάσταση που μπορεί αν φύγει αύριο αλλά μπορεί και σε ένα χρόνο....πολύ ψυχοφθόρο για όλους....

σήμερα απο το πρωί όλο κλαίει μου είπε ο άντρας μου...

δυσκολα πράγματα....:-(

καλημερα σας!!!!!ποποο γαιδουρια να μην μπω να ευχηθω στα ζουζουνακια μας που γιορταζαν, Παντελακο και Χρυσοβαλαντω....χρονια σας πολλα να σας χαιρονται οι υπεροχοι γονεις και να εχετε μια ζωη γεματη υγεια και χαμογελα!!!!!Μαρακι σε ευχαριστω για τις ευχες......

Σοφακι τι γινετε με τον πεθερο σου.....ευχομαι οτι καλυτερο!!!!αχ σε καταλαβαινω με τα ψωνια και τις σκαλες...εμενα τα μεγαλα δεν κουβαλανε τιποτα....οποτε εχω και σκαλες και τον Μαρινουλη!!!Μαρακι θα περασει ο καιρος βρε...τωρα στην αρχη ειναι δυσκολα.....και πιο πολυ για το παιδι....οπως ειπε και η Σοφια μιλα του εσυ για τον μπαμπα....ή δοκιμασε να μιλατε μεσω skype να τον βλεπει.

Εμας ευτυχως μας πηραν στο σχολειο και φετος!!!Σοφια εσυ ειχες κανει χαρτια?Μαρακι μακαρι να σας παρουν και εσας στο σχολειο....

οι υπολοιπες ειναι καλα?Σοφια 2 περαστικα στον Ανασταση σου.....ειχα και εγω την Ευη πριν λιγες μερες με 41 πυρετο.....ελιωσε το καημενο....

άντε με το καλό να παέι και 2η χρονιά σχολείο ο Μαρινούλης!

εγω δεν έκανα χαρτιά βρε!!! αφού δεν υπάρχει σχολείο!!!!:D

ένας ιδιωτικός βρεφονηπιακός υπάρχει εδω αλλά δεν ήταν στο προγραμμα...:rolleyes:

Σοφάκι ευτυχως αναρωσε και σενα ο Αναστασης!

άντε να επανέλθει και η όρεξη του!!!

η Βαλέρια όλο τρωει τωρα!!!

για την ιστορία που μας λες διατηρω επιφυλάξεις....στην είπε κάποιος που ήταν εκεί????

Γιατί ακριβως αυτη την ιστορία την ακούω εδώ και 5 χρόνια οτι γίνεται, σε μεγάλα παιχνιδάδικα κυρίως(!) αλλά στην τηλεόραση δεν έχει ακουστεί ποτέ κάτι....

νομίζω οτι είναι λίγο θέμα τρομολαγνείας κάποιων...

καλό είναι να έχουμε τα ματια μας 1014 με τα παιδιά μας αλλά αυτές τις ιστορίες μην τις πολυπιστευετε....:rolleyes:

Σοφια δεν ξερεις ποσο σε νιωθω...κι εγω επειδη λειπει ο μπαμπας μας μερες παω οπου μπορω με το καροτσι.Σουπερμαρκετ δηλαδη,στην μαμα μου και καμια βολτα ετσι στην γειτονια.

Ψηνομαι κι εγω για αμαξι.Ειπα στον Σαββα να πουλησουμε την μηχανη του και να παρουμε για μενα ενα μεταχειρισμενο.

Τωρα και με τα 2 παιδια θα ειναι ακομα πιο δυσκολο.

Μαρακι μου κριμα που δεν τον πηρανε :(

Μην χανεις ομως την ελπιδα σου γιατι ισχυει αυτο που σου ειπανε.

Στο λεω και παλι...ποσο σε καταλαβαινω που θα λειπει ο μπαμπας σας.

Οπως και να χει ειναι μια βοηθεια και μια στηριξη.

Στην αρχη θα δυσκολευτεις λιγο αλλα μετα θα βρεις τους ρυθμους σου.

Αν οδηγεις κιολας θα ειναι πολυ ευκολοτερα τα πραγματα για σενα.

άσε Ευμορφία μου γιατί τις τελευταίες μέρες μου την έχει βαρέσει απο την κλεισούρα....

συν οτι μου σπάει τα νεύρα κι ο άντρας μου γιατί του γράφω λίστα με τι χρειάζομαι για να πάει σούπερ και μου φέρνει τα μισά!!!

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!

μου το έκανε πριν λίγο και τα έχω παρει!!!:evil::evil::evil:

βρε απο αυριο αρχίζω έρευνα αγοράς για αμάξι κι ας λέει οτι θέλει!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...