Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Πολλά πολλά ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές σας. Εύχομαι στην καθεμιά χωριστά, ό,τι επιθυμείτε!

Ελενίτσα να χαίρεσαι το μικρό σου αγόρι, πολύχρονος!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η εγκυμοσύνη αυτή έχει από πολύ νωρίς και εώς και τώρα πολλές ανακατωσούρες, όλη μέρα. Έχω χάσει 2 κιλά, δεν μπορώ να φάω. Άστα, δύσκολη κατάσταση.

Κατά τα άλλα μας τρόμαξε λίγο στην αρχή το μπεμπέ, μια κύστη εμπόδιζε την θετική εξέλιξή του, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Ο Μάνος φιλάει την κοιλίτσα μου και φωνάζει μωλό αλλά μόνο όταν του το πω εγώ. Δεν καταλαβαίνει και πολλά το μανάρι μου:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοριτσάκια μου γύρισα!Χρόνια πολλά στο μαρινούλη,και στην αδερφούλα της Σοφίας και τον μπαμπά και αδερφό της ελενίτσας!!!

Ελευθερία συγχαρητήρια!!όλα καλά να πάνε και να αγκαλιάσεις το μωράκι σου!

Ελενίτσα ελπίζω τα παιδακια σου να είναι καλυτερα. περαστικά!!

Εμείς πιπίλα έχουμε μόνο στον ύπνο αλλά τώρα δεν έχω την υπομονή να της την κόψω..

Διαγνωστηκα σε διαβήτη κύησης και είμαι σε διατροφή..χάλια είμαι..΄τίποτα δεν μου αρεσει να τρώω από αυτά που μου λένε..πολύ καταπίεση..

Στην Αθήνα ψώνισα πλακάκια για τα 3 μπάνια,μπαταρίες,είδη υγειινής,νιπτήρες για τις 2 κουζίνες και αντίστοιχες μπαταρίες και διάλεξα υλικό για τον πάγκο της κουζίνας μας.Πήγα νότος γκάλερισ χομ για να πάρω σεντόνια παιδικά για τη φροσούλα μου. Παιδιά είχε τρελλές εκπτώσεις..40-50%..και πήρα την πάντα της ντίσνευ με τον μπαγκσ μπάνυ μωρό μόνο 45 ευρώ..στη φροσούλα είχα πάει στα λητώ και είχα πάρει την πάντα της ντισνευ με τη μινι 80 ευρώ..αγόρασα και σεντονάκια για τον μπέμπη μου και κάτι πετσετούλες σε προσφορά για εμένα και τον ευθύμη μου..Αυτά..εδώ ευτυχώς έχει δροσερό αεράκι και δεν έχει ζέστη..το απόγευμα θα πάμε για μπανακι..ήρθε και η μαμά μου εδώ και θα μείνει μέχρι το Σεπτέμβρη!!φιλάκια πολλά σε όλες!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

καλημέρα!!!

άντε να φυγει αυτη η ζέστη.....δεν αντέχεται....

και χθες το απόγευμα όλο ψωνια κάναμε και λαλήσαμε!!!!

πήρα φορεμα για το γάμο απο εδώ τελικά μια και του άσος μου έπεσε κοντό!!!

πολύ ωραίο είναι!!!

καλωσήρθες πάλι Γιωτάκι!!!

διαβήτη κυησης ε?

είναι λίγο ζόρικο αλλά υπομονή βρε κοριτσάκι μου...

είχε η κουνιάδα μου και με τη διατροφή που της έδωσε ο γιατρός πήρε μόνο 6 κιλά στην εγκυμοσύνη εκ των οποίων το μωρό ήταν 3800!!!!

6 μέρες μετά τη γέννα, έμπαινε κανονικά στα τζιν της!!!

οπότε δες και τη θετική πλευρά!!!;)

τι σου λέω τωρα εεε???

σκέψου οτι είναι για το καλό του μπεμπούλη....

θα έχεις και τη μανούλα σου τωρα ε? ωραία!!!

χρειάζεται η βοήθεια!!!!

μεγεια και τα πραγματάκια σας!!!

και εδω πολύ καλές εκπτώσεις είχαν βάλει απ'ότι είδα!!!

πήγα στα BSB και είχαν το φόρεμα που πήρα απο το άσος!!!!

ακριβώς το ίδιο!!!!

μόνο που εκεί το είχαν αρχική τιμή 99 και με την έκπτωση 77 και εγω απο το άσος το πήρα 32!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

έχετε κανέναν Ηλία??? γιορτάζουν σήμερα!!!

Ελευθερίτσα μου εύχομαι να σταματησουν συντομα οι ανακατωσούρες και να απολαύσεις την υπόλοιπη εγκυμοσύνη σου!!!!

πάω να μαγειρέψω!!!

καλά δεν παίζομαι....σήμερα με τον καύσωνα θα φτιάξω φακές!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

τις πεθύμησα όμως!!! (και βαριόμουν να καθαρισω φασολάκια....χαχαχαχαχα!!!!!)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Γιωτάκι επειδή έψαχνες για σπιτάκι κηπου για τη φροσούλα σου, σε θυμηθηκα χθες!!!

είχαμε πάει σε ένα μαγαζί με παιχνίδια και πήρα ενα διαφημιστικό φυλλάδιο και είχε τα σπιτάκια απο 120 ευρώ!!!

καλές τιμές μου φάνηκαν ε???

το σάιτ είναι www.planettoys.gr .

είναι ελαφρως μάπα σαν σάιτ και θα δεις λιγα πράγματα αλλα αν δεις κάτι που σε ενδιαφέρει μπορείς να τους πάρεις τηλ...κατεβασε εκεί που λέει καλοκαιρινός καταλογος παιχνιδιων...ειδικά το τελευταίο κατω κατω στη σελίδα με τα σπιτάκια φαίνεται μεγάλο και σε πολύ καλή τιμή!!!!

εκτός κι αν έχεις παραγγείλει ήδη φυσικά!!!!:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας κοριτσακια!!!!

Πως ειστε?

Ελενιτσα να χαιρεσαι τον Μαινουλη σου!!!!!Να ειναι παντα χαρουμενος και εσυ μια περηανη μανα!!!!!

Λιγο αργα αλλα τωρα βρηκα χρονο ....

Σοφακι μαγειες μεγειες τα φορεματα!!!!

ΜΑρακι καλα να περασετε....Περιμενουμε νεα εντυπωσεις και φυσικα φωογραφιες ε?????

ΕΛευθεριτσα με το καλο!!!να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη και ενα υγιεστατο παιδακι αγκαλια!!!!

Γιωτουλα υπομονη...Τι να πω...Λιγος καιρος εμεινε ακομα....Ασε που σιγουρα δεν θα βαλεις αλλα κιλα....Μονο διατροφη κανεις ετσι?

Μεγεια και τα καινουρια σας πραγματκαια!!!!Αντε να μπειτε με το καλο στο σπιτακι σας!!!!

Σοφια απο κερκυρα Αντε με το καλο και ο γαμος!!!!!

Εμειες εδω ειμαστε ολοι καλα...Εχω αυτα τα προβληματα με τις "παρεες" του μικρου που δεν ξερω τι να κανω και με προβληματιζουν γιατι καθε μερα ο μικρος τους ψαχνει για να παιξει...Μην φανταστειτε οτι παιζει...Προσπαθει ομως να βρε τροπο να καταλαβει πως γινεται...

Να σας φερω ενα παραδειγμα...ΑΠο το Σαββατο εχουν φυγει για διακοπες ενα ζευγαρι με ενα κοριτσακι η (ιωαννα) που εκανε παρεα ενα αλλο κοριτσακι η Μιμη 5 χρονων...ΕΤσι καθε απογευμα την φωναζα την Μιμη για να μην ειναι μονη της να παιξει μαζι μας..οπου παιζαμε πολλα παιχνιδια και προσπαθουσα γενικα να την κανω να περναει καλα για να νιωθει και ο θοδωρακης οτι παιζει και αυτος με τα αλλαπαιδια!!!!

Λοιπον χθες επειδη βαριομουνα ειπα να παμε στο σπιτι της να παιξει ο Θοδωρακης να μην κουραζομαι και εγω συνεχεια με το να παιζω μαζι τους...Λοιπον δεν πολυπαιζανε...Ο μικρος βεβαια προσπαθουσε....με τον τροπο του ...ή της εδινε την μπαλα...η επαιρνε ενα πατινι που εχει για να κανει...αλλα η Μιμη δεν πολυηθελε και γκρινιαζε...Μετα η μαμα της εφερε στην αυλη κατι παιχνιδια για να παιξουνε και ενω ο μικρος ειχε νεθουσιαστει η Μιμη δεν τον αφηνε να πιασει κανενα παιχνιδι αι καποια στιγμη αρχισε να γκρινιαζει επειδη τα πειραζε ο θοδωρακης και να τα πεταει....τελοσπαντων εγινε μια φασαρια εκει αρχισε να τον ψιλοαφηνει αλλα τελικα επειδη την ειδα λιγο μουτρωμενη λεω στον μικρο να παμε σπιτι εμεις...και αυτη τι γρναει και λεει..."Ναι να φυγεε γιατι εχω να ποτισω κιολας!!!"Τελοσπαντων φυγαμε πηγαμε νννννννα παιξουμε στο σκαμα με την αμμο...Απλα με πειραξε γιατι εκτος του οτι μας εδιωξε νιωθω οτι δεν λογαριαζει τιποτα εκτος απο την παρτυ της....Φταινε βεβαια και οι γονεις που την εχουν καλομαθημενη...τι να πω...Εγω βεβαια και σημερα θα της πω να ερθει να παιξουμε αλλα δεν γινεται να ριχνω και συνεχεια τον θοδωρακη.....Την αλλη φορα ειχε ερθει ο Γιαννακης εδω που σας ελεγα 3 χρονων και εκανε το ποδλατο του μκρου και αρχισε με το ποδηλατο να κηνυγαει τον θοδωρακη...Και το καημενο ειχε καταφοβηθει και εκλαιγε και ερχοτανε στην αγκαλια μου και εγω να φωναζω στον γιαννακη να σταματησει και ατος ουτε που ακουγε...τελικα ηρθε ο Κοσμας και του πηρε το πδηλατο και αυτο καθοτανε και εκλαιγε και ο θοδωρακης ο καημενος του εδινε την μπαλα για να παιξει αλλα αυτος δεν ηθελε τιποτα...μονο εκλειγε και εγω προσπαθουσα να του εξηγησω γιατι δεν πρεπει να κηνυγαει τον θοδωρακη με το ποδηλατο μεχρι που τελοσπαντων ηρθε η μανα του τον ρωτησε γιατι κλαιει και εγω της ειπα και τι του ειπε ρε κορτσια???? "Καλα δεν πειραζι ελα σπιιτι Γιαννη να φαμε εμεις καλαμποκι!!!!!"

Δεν λε οτι το δικο μου παιδι ειναι το καλυτερο ε?απλα δεν ξερω και εγω τι να το πω με ολες αυτες τις συμπεριφορες....Απο την αλλη δεν θα ηθελα να τον απομονωσω και να παιζουμε μονοι μας στο σπιτι μας.....αυτα πανω κατω ειναι τα προβληματα μου με τα αλλα παιδακια που δυστυχως εδω ολα τετοια ειναι πανω κατω.....

Πολλα εγραψα παλι!!!!

Αντε γεια σας!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Γιωτάκι επειδή έψαχνες για σπιτάκι κηπου για τη φροσούλα σου, σε θυμηθηκα χθες!!!

είχαμε πάει σε ένα μαγαζί με παιχνίδια και πήρα ενα διαφημιστικό φυλλάδιο και είχε τα σπιτάκια απο 120 ευρώ!!!

καλές τιμές μου φάνηκαν ε???

το σάιτ είναι www.planettoys.gr .

είναι ελαφρως μάπα σαν σάιτ και θα δεις λιγα πράγματα αλλα αν δεις κάτι που σε ενδιαφέρει μπορείς να τους πάρεις τηλ...κατεβασε εκεί που λέει καλοκαιρινός καταλογος παιχνιδιων...ειδικά το τελευταίο κατω κατω στη σελίδα με τα σπιτάκια φαίνεται μεγάλο και σε πολύ καλή τιμή!!!!

εκτός κι αν έχεις παραγγείλει ήδη φυσικά!!!!:D

Ααααα ψαχνω και εγω καμια τσουληθρα να βαλω στον κηπο που τοσο πολυ του αρεσει...Σοφακι ααπο οσο ξερεις Αυτο εχει τις πιο φθηνες τιμες?

Ζωίτσα μου τα θεματάκια που περιγράφεις με τα γειτονάκια δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε απασχολεί...

απ'οτι καταλαβα είναι όλα μεγαλύτερα απο το Θοδωράκη και όπως είναι φυσικό τον "βαριουνται" γιατί δε μπορούν να παίξουν μαζί του όπως ξέρουν...

όσο για τη μικρη που σας έδιωξε και πάλι φυσικό είναι αφού λες οτι είναι και καλομαθημένη...

ερχόταν σπίτι σας, την απασχολούσες, έπαιζε με τα παιχνίδια του Θοδωράκη....όλα καλά!!!

και μετά πήγατε σπίτι της, έπρεπε να μοιραστεί τα παιχνίδια της συν οτι τους άφησες να πάιξουν μόνοι χωρίς εσένα οπότε παιχνίδι δε γινόταν όπως είχε συνηθίσει και δεν της άρεσε....

απλά ήταν ειλικρινής όπως όλα τα μικρά παιδάκια κι ας μη μας αρέσει!!!

εμας να δεις πόσες φορές μας έχει διώξει η ανιψια μου!!!!

ο Γιαννάκης πάλι μικρούλης είναι κι αυτός....και απο την αντίδραση της μαμάς του καταλαβαίνω οτι απλά κάνει πάντα οτι θέλει χωρίς συνέπειες γιαυτό και σε έγραφε όταν του φωναζες να σταματησει να κυνηγάει το Θοδωράκη...

μη σκας...βρες τρόπους να απασχολείται μόνος του ο Θοδωράκης προκειμένου να στεναχωριέται που δεν τον παίζουν τα άλλα παιδάκια ή να τον κυνηγάνε....

πήγαινε τον και σε κανένα παιδότοπο να αλλάζει παραστάσεις...

λοιπόν για τσουλήθρα θα πάρω τηλ την αδερφή μου και θα σου πω απο που πήρε τη δικιά της γιατί την παρήγγειλε απο μαγαζί της Θεσσαλονίκης και την πήρε μόνο 20 ευρώ!!!

φαντάζομαι τις μικρές εννοείς έτσι????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ζωίτσα μου τα θεματάκια που περιγράφεις με τα γειτονάκια δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε απασχολεί...

απ'οτι καταλαβα είναι όλα μεγαλύτερα απο το Θοδωράκη και όπως είναι φυσικό τον "βαριουνται" γιατί δε μπορούν να παίξουν μαζί του όπως ξέρουν...

όσο για τη μικρη που σας έδιωξε και πάλι φυσικό είναι αφού λες οτι είναι και καλομαθημένη...

ερχόταν σπίτι σας, την απασχολούσες, έπαιζε με τα παιχνίδια του Θοδωράκη....όλα καλά!!!

και μετά πήγατε σπίτι της, έπρεπε να μοιραστεί τα παιχνίδια της συν οτι τους άφησες να πάιξουν μόνοι χωρίς εσένα οπότε παιχνίδι δε γινόταν όπως είχε συνηθίσει και δεν της άρεσε....

απλά ήταν ειλικρινής όπως όλα τα μικρά παιδάκια κι ας μη μας αρέσει!!!

εμας να δεις πόσες φορές μας έχει διώξει η ανιψια μου!!!!

ο Γιαννάκης πάλι μικρούλης είναι κι αυτός....και απο την αντίδραση της μαμάς του καταλαβαίνω οτι απλά κάνει πάντα οτι θέλει χωρίς συνέπειες γιαυτό και σε έγραφε όταν του φωναζες να σταματησει να κυνηγάει το Θοδωράκη...

μη σκας...βρες τρόπους να απασχολείται μόνος του ο Θοδωράκης προκειμένου να στεναχωριέται που δεν τον παίζουν τα άλλα παιδάκια ή να τον κυνηγάνε....

πήγαινε τον και σε κανένα παιδότοπο να αλλάζει παραστάσεις...

λοιπόν για τσουλήθρα θα πάρω τηλ την αδερφή μου και θα σου πω απο που πήρε τη δικιά της γιατί την παρήγγειλε απο μαγαζί της Θεσσαλονίκης και την πήρε μόνο 20 ευρώ!!!

φαντάζομαι τις μικρές εννοείς έτσι????

Καλημερα!!!

Πρωι πρωι σημερα ειπα να μπω...Τι κανετε?

Εγω δεν ειμαι και τοσο καλα...Θα φευγαμε διακοπες για το σκ και μας πηραν χθες τηλ απο το ξενοδοχειο και μας ακυρωσαν την κρατηση...Απο Δευτερα θα τραβηξω και μια καταγγελια να δουμε τι θα γινει....

Σοφακι το προβλημα μου ειναι οτι με αυτα τα παιδια συναναστρεφεται και φυσικα δεν απαιτω να μπορουν να τον καταλαβουν....Γι αυτο παιζω και εγω μαζι τους και ας ειμαι με την κοιλια στο στομα.Δεν θα ηθελα με τιποτα να τον απομονωσω απο τα αλλα παιδακια και να παιζουμε μονηη μσς γι αυτο και στεναχωριεμαι για την συμπεριφορα τους....

Τελοσπαντων...δεν εχω ορεξη να πω πολλα οποτε το αφηνω...

Αντε καλο σκ να εχετε.....

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγω...!

Καταρχην χαρηκα παρα πολυ με τα νεα της Ελευθεριας!

Καλως ηρθες στο club!

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να γεννησεις ενα υγιεστατο μωρακι!!!

Οταν μαθεις τι ειναι θα μας το πεις ε?

Αντε να παιρνουν κι αλλες σειρα...

Oι υπολοιπες εγκυουλες και μωρακια ειστε καλα?

Οι υπολοιπες μανουλες και παιδακια?

Καποιες σιγουρα ξεκινησατε διακοπες.

Εμεις με τον Παντελη ειμαστε στη Χαλκιδικη απο την Τριτη και θα κατσουμε μεχρι την αλλη Δευτερα.

Περναμε πολυ ωραια,αν και μου βγαζει το λαδι.

Η κοιλια μου εχει φτασει μεχρι απεναντι και με δυσκολευει πολυ.

Εχει γινει κι αυτος πολυ ταρζανακος.Δεν καθετε καθολου στο κωλι του.

Μια με χτυπαει και μια με αγκαλιαζει και με φιλαει.

Απο τοτε που εμαθε να λεει πεντακαθαρα μαμα και μπαμπα δεν ακουμε και τιποτα αλλο...μας εχει παρει τα αυτια.

Επισης εχει φαει τρελο κολλημα με τα αυτοκινητα,τα μηχανακια και τα στορια.

Μην τυχει και περασουμε απο κανενα στορι και δεν πει μαμα και μου το δειξει(δεν ξερει να πει την λεξη).Αν δεν καταλαβω εγω...ζητω που καηκαμε.

Βγαζει 2 δοντια πισω και μας εχει τρελανει στην διαρροια και στην μυξα.

Αφηστε που εχει συγκαει και εδω και μια βδομαδα βαζουμε συνεχεια εοζινη και ειναι κοκκινος σ'εκεινη την περιοχη.

Σαν της μαιμους τον κ@λο ειναι στην κυριολεξια.

Εσας οταν βγαζουν δοντια ετσι παθαινουν ή ο δικος μου ειναι πολυ ευαισθητος?

Και περσι που πηγαμε διακοπες τα ιδια ειχα τραβηξει.

Φαινεται το χει η μοιρα μου...χαχαχα!

Στην Θεσσαλονικη η ζεστη δεν παλευεται.

Εδω εινα πολυ καλα.Τουλαχιστον το βραδυ εχει δροσια.

Πως θα γυρισω παλι στο καμινι?

Εκανα και καμπυλη ζαχαρου.Μετα απο μια ωρα το εβγαλα το σερμπετι που μου εδωσαν και ηπια.

Δεν αντεξα,ενω στον Παντελη ημουν μια χαρα.

Τα αποτελεσματα δεν τα πηρα γιατι θα φευγαμε.

Θα τα παρω οταν γυρισουμε.Παντως τα παγωτα τα τσακιζω....χαχαχα!

Μεχρι στιγμης εχω βαλει 8 κιλα.Μονο μια κοιλια βλεπεις.

Αυτο ειναι καλο βεβαια.Και να ηθελα να βαλω παραπανω με τον Παντελη δεν το βλεπω.

Εχω αρχισει και βαραινω,το περπατημα μου ειναι πολυ αργο και παω σαν την παπια.

Πονανε τα ισχια μου,δυσκολευομαι να κινηθω και αυτο μου προκαλει εκνευρισμο και ξεσπαω στον μικρο γιατι αυτος συνεχεια κινειται και με ζοριζει.

Αυτα τα νεα μας μεσες ακρες.

Αντε πειτε μου και τα δικα σας.

Ζωιτσα εσυ πως τα πας με την εγκυμοσυνη και τον Θοδωρη?

Ζοριζεσαι καθολου ή μονο εγω ειμαι?

Φιλακια σε ολες σας!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημερα σας!!!πως περασατε σ/κ?εμεις ειχαμε γαμο εχθες.....πολυ ωραια αλλα και πολυ ταλαιπωρια!!Ευμορφακι μου....χαιρομαι που μπηκες να μας πεις νεα σου.....ειχαμε ανησυχησει η αληθεια ειναι.Σε καταλαβαινω τι περνας με τον Παντελακο.....αλλα κανε λιγο υπομονη ακομα μεχρι να γεννηθει το μπουμπουκακι σου!!!!

Ζωιτσα και την δικη σου αγωνια σιμαιριζομαι.....γιατι δεν ξερεις πως μπορει να αντιδρασουν καμια φορα τα μεγαλα παιδια στον Θοδωρακο.....αθελα τους κατι φορες τα χτυπανε ή αντιδρανε οπως το κοριτσακι...."εγωιστικα"!!!!

να πουμε και χρονια πολλα στην Τατι μας σημερα.........χρονια πολλα και καλα!!!!οτι επιθυμεις για σενα και την οικογενεια σου

οι υπολοιπες καλα?Σοφακι...Γιωτου....που ειστε?

Καλημέρα!!!

χάθηκα ε?

είχε έρθει ο μπαμπάς μου να μας δει απο Παρασκευη ως Κυριακή και απο προχθές έχω τη Βαλέρια με γαστρεντερίτιδα....

εμετοι, διάρροιες, 39άρια πυρετό....

χάλια το κοριτσάκι μου....ολη τη μέρα θέλει να είναι ξαπλωμένη και δεν τρωει τίποτα....

ευτυχως μας έκατσε καλά γιατί χθες είχα κλείσει έτσι κι αλλιώς ραντεβού στον καινούριο παιδίατρο...

η Βαλέρια νομίζω κερδίζει το βραβείο παιδιού μινιατούρας!!!!

10500 γραμμάρια ακόμα(!) αν και μας είπε οτι δεν είναι ενδεικτικό γιατί λόγω της γαστρεντερίτιδας παίζει να εχασε ακόμα και κιλό!!!

καλά για το ύψος της....τι να πω!!! πρώτο μπόι!!!

85 εκατοστά ζόρικα!!!

βασικά τη μέτρησε όρθια και την έβγαλε 81,5:shock::shock::shock::shock: αλλά μας είπε οτι σε αυτό προσθέτουμε 3-4 εκατοστά γιατί έχει απόκλιση!

τελοσπάντων....δε με αγχωνει πολύ γιατί βαδίζει στα χνάρια των γονιων της!!! (πιο πολύ με "πειράζει" που συνανταμε παιδάκια 18 μηνων και της ρίχνουν 2-3 εκατοστα!!!)

εύχομαι μόνο να μη χρειαστεί αργότερα να κάνουμε τίποτα εξετάσεις....:rolleyes:

Ευμορφάκι μου χάρηκα που διάβασα νέα σου!!!

συγνωμη που δε σχολιάζω αλλά μπήκα για λίγο τωρα που κοιμάται λίγο η μικρή!!!

Χρόνια πολλά στην Τάτι μας!!!

Φιλάκια στις υπόλοιπες!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γεια σας!!!χαθηκαμε.....ειναι και περιοδος διακοπων.....οποτε δικαιολογουμαστε. μπηκα να σας κερασω ενα γλυκακι για την Ευη μου

726095nyw86qvpac.gif

Σοφακι μην στεναχωριεσαι να λες που εχεις την υγεια της και ειναι καλα το παιδι!!!!και εμενα ο Μαρινος εχει μισο κεφαλι διαφορα απο τον ξαδερφο ο οποιος ειναι 6 μηνες μεγαλυτερος και το ιδιο γινεται και με την Ευη που ειναι ενα μηνα μικροτερη απ την ξαδερφη της.......θα μεγαλωσει και θα αλλαξει μην ανησυχεις!!!!φιλια πολλα σε ολες......

Καλησπέρα!!!

πωπω τα έχω παίξει....

η Βαλέρια αν και είναι καλύτερα, γκρινιάζει πολύ....

και κυρίως επειδή διψάει κι εγω της δινω το νερό με το σταγονόμετρο....που είχε συνηθίσει και έπινε πάνω απο 1 λίτρο την ημέρα....

ευχαριστούμε για το κέρασμα Ελενίτσα αλλά κάτι χάνω....είχε γενέθλια το κορίτσι σου??????

αν ναι, να τα εκατοστήσει και να γίνει μια κοπελάρα που θα σας κάνει περήφανους!!!

νομίζω σήμερα γιορτάζει και η Χρυσοβαλαντούλα της Λίας μας ε????

να τη χαίρεσαι Λία μου!!! πάντα γερη και ευτυχισμένη να είναι!!!

λέτε να γιορτάζει και η Ειρηνούλα της Άννας???

αχ σημερα μου χάλασαν τα σχέδια για τα γενέθλια της Βαλέριας!

πέφτουν Τρίτη και 13 φέτος και έλεγα να τα κάνω Σάββατο 17 μαζί με τη γιορτη μου αλλά μας κάλεσαν σε γάμο στις 17....μάλλον θα τα κάνω στις 16...

Ελενίτσα δεν ανησυχω για τη Βαλέρια!

ξέρω οτι μου έμοιασε και θα αργησει να ψηλώσει αλλά μέχρι τότε τι γίνεται....έχει να αντιμετωπισει πολύ κοροιδία στη ζωή της για το ύψος της...

Ελπίζω τουλάχιστον να μου μοιάσει και στο χαρακτηρα! παρόλο που πάντα ήμουν 2 κεφάλια πιο κοντη απο τους συμμαθητές μου και παρόλο που συχνά πυκνά με έλεγαν στούμπο και διάφορα άλλα "χαριτωμένα", εγω σε όλα αρχηγός ημουν!

τεσπα....την υγεία της να έχει και υπομονή μέχρι να ψηλώσει!!!!:tongue::tongue::tongue:

συμπι δεν πιστευω να τον πειράζει το γαμπρό που η νύφη (προς το παρόν) είναι μινιόν?????????????

α ναι!!! να κάνετε επειγόντως 2ο παιδί!!!!

τέτοια γονίδια μην χαραμίζονται!!!!

μα πόσο κούκλος είναι τελικά ο γαμπρός μου κι πόσο θεά η μαμά του??????????:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...