Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!!!

τρελή συμμετοχή βλέπω!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

Ελενάκι μου ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα!!

πήγες τον Μαρινούλη στο γιατρό?

πολλή ζέστη ρε γμτ και ο άντρας μου πήζει στη δουλειά και δεν πάμε ούτε για μπανάκι...μου φαίνεται πρέπει να τον ψήσω να πάρουμε ένα μικρο αυτοκινητάκι να το έχω εγώ....όχι τίποτα άλλο αλλά έχει που έχει τόσες δουλειές, πρέπει να τρέχει και για τα ψώνια του σπιτιού!!!

πωπω σκάω....πάλι με το κλιματιστικό όλη τη μέρα θα είμαι!!!

λοιπόν θέλω επειγόντως ιδέες για δημιουργική απασχόληση της Βαλέριας!!!

παίζουμε με τα παιχνίδια της...τη βάζω και ζωγραφίζει με τος μαρκαδόρους...της λέω τραγουδάκια που τα συνοδεύω με τις αντίστοιχες κινησεις...βλέπει και κανένα ντιβιντι στην τηλεόραση...βασικά δε βλέπει ακριβώς....το βάζουμε και παίζει και όποτε της κάνει ενύπωση κάποιος ήχος γυρνάει να δει...με εξαίρεση όταν βάζουμε τη Μαδαγασκάρη που κολλάει απίστευτα!!!

τι άλλο να κάνω βρε παιδιά??????????

πείτε καμιά ιδέα γιατί έχω στερέψει και η Βαλέρια δείχνει να ψιλοβαριέται ωρες ωρες....:confused::confused::confused::confused:

συμπι λέπια θα βγάλεις απο τα πολλά μπάνια!!!

που είσαι καλέεεεε??????????????????

πότε πάτε Λευκάδα???

ο Κωνσταντινούλης ετοίμασε τις βαλίτσες για Σαιντ Τροπέ???????;););)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας.........ειμαι λιγο καλυτερα σημερα.......τελικα ο Μαρινουλης δεν εχει κατι....απλα ειναι μια ιωση που σηκωνει πυρετο!!!!εν τω μεταξυ σημερα το πρωι σηκωθηκε η Παρασκευουλα μου με κατακοκκινα τα μπουτακια της και το πωπουδακι της.......ειχε κοκκινιλες σε σχηματα καλε.....και ειπε ο ντοκτορ οτι ειναι κατι αλλεργικο.....και φυσικα το επαθε απο μια λεκανη τουαλετας που εκατσε εχθες......τι αλλο θα ακουσω με αυτα τα παιδια.....?????Τα δυο μικρα δεν τρωνε καθολου φαγητο.....μονο πινουν υγρα....αντε να φανε κανενα γιαουρτι ή φρουτα αμα τα ρωτησω.....αλλιως ........

Λεω να παω να κανω μαυρισμα αυτο με την ζαχαρη ομως....ειναι καλο εχω ακουσει και εχει 35 ευρω η συνεδρια......θα κανω 2 δεν θελω να γινω και γυφτος....απλα να αλλαξω οψη...τι λετε?

Σοφακι αντε σε ενα βιβλιοπωλειο και παρε να φτιαχνετε κατασκευες για μικρα παιδακια.....ειναι και μικρα σε ηλικια και δεν μπορεις να κανεις και πολλα.....θα ψαξω ομως και θα σου πω!!!

καλημερα σας.........ειμαι λιγο καλυτερα σημερα.......τελικα ο Μαρινουλης δεν εχει κατι....απλα ειναι μια ιωση που σηκωνει πυρετο!!!!εν τω μεταξυ σημερα το πρωι σηκωθηκε η Παρασκευουλα μου με κατακοκκινα τα μπουτακια της και το πωπουδακι της.......ειχε κοκκινιλες σε σχηματα καλε.....και ειπε ο ντοκτορ οτι ειναι κατι αλλεργικο.....και φυσικα το επαθε απο μια λεκανη τουαλετας που εκατσε εχθες......τι αλλο θα ακουσω με αυτα τα παιδια.....?????Τα δυο μικρα δεν τρωνε καθολου φαγητο.....μονο πινουν υγρα....αντε να φανε κανενα γιαουρτι ή φρουτα αμα τα ρωτησω.....αλλιως ........

Λεω να παω να κανω μαυρισμα αυτο με την ζαχαρη ομως....ειναι καλο εχω ακουσει και εχει 35 ευρω η συνεδρια......θα κανω 2 δεν θελω να γινω και γυφτος....απλα να αλλαξω οψη...τι λετε?

Σοφακι αντε σε ενα βιβλιοπωλειο και παρε να φτιαχνετε κατασκευες για μικρα παιδακια.....ειναι και μικρα σε ηλικια και δεν μπορεις να κανεις και πολλα.....θα ψαξω ομως και θα σου πω!!!

περαστικά στα παιδάκια σου Λενιώ μου!!!

ωχ σε τι λεκάνη έκατσε η Ευη??? σε σπίτι ή μαγαζί???

προσοχή πολλή Ελενάκι....

τωρα για το φαγητό....η πλειοψηφία των παιδιών με τη ζέστη δεν τα πάνε καλά με το φαγητό....εδώ κι εμείς με τη ζέστη δε μπορούμε να φάμε...

η Βαλέρια αποτελεί εξαίρεση γιατί μια χαρά σαβουριάζει οτι βρει!!!

και έχει λατρεία στα βλήτα!!!:D

τι είναι αυτό το μαύρισμα με τη ζάχαρη?????????

εγώ είμαι άσπρη σαν το γάλα και φυσικά δεν πρόκειται να μαυρίσω!!!

πόσο μάλλον όταν πηγαίνουμε για μπάνιο μετά τις 7!!!:tongue::tongue::tongue:

καλή ιδέα!!! θα πάω στον Παπασωτηρίου να δω μήπως έχει τίποτα που να μου κάνει!!!

γιατί όσες φορές έχω πάει η πωλήτρια μου δείχνει συνέχεια κάτι βλακείες με αυτοκόλλητα!!!!

κατασκευες τι εννοείς ακριβώς???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Η Ευη ακουμπησε στην λεκανη στο μαγαζι το δικο μου....δεν ειχε ξεπλυθει καλα απ την χλωρινη και προφανως την πειραξε......τωρα που μιλησε με την μαμα μου εχει φουντωσει η καημενη και εχει και στα χερια......θα την παω δερματολογο το απογευμα.Ειναι που ειναι ευαισθητη......

Κατασκευες εννοω να φτιαχνεις με χαρτονια και συναφη υλικα......αλλιως παρε τουβλακια που μπορεις να φτιαχνεις σχεδια παλι......

Οσο για το μαυρισμα το ειχα ακουσει απο περυσι......γινετε με μια μηχανη ψεκασματος και χρησιμοποιουν ζαχαροκαλαμο....ειναι απολυτα υγιεινο και κανει ομοιομορφο μαυρισμα.Επισης εφαρμοζεται σε δεκα λεπτα.....ειναι πολυ σουπερ.... θα παω να το δοκιμασω.....

Αλο αλο τι κανετε?κανει πολυ ζεστηηηηηηηηηηηηηη.περαστικα στον Μαρινουλη σου ελενιτσα μου.προσοχη στη χλωρινη ειναι πολυ επικυνδινη.

Σοφακι κα εμεις τα ιδια κανουμε αλλα τωρα τελευταια τα βαριεται ολα και ολο γκρινιαζει και δεν ξερω τι αλλο να κανω για να απασχοληθει.κανει και ζεστη και δεν μπορουμε να βγαινουμε συνεχεια εξω.

εγω εχω μεγαλο προβλημα με την πιπιλα .την θελει συνεχεια οταν ειμαστε στο σπιτι.μονο οταν βγαινουμε την ξεχναει.εαν δεν του την δωσει κλαιει και φωναζει μεχρι να την παρει:(.δοκιμασα μια μερα να μην του την δωσω και <<εσκασε >>στο κλαμα, δεν μπορω να τον βλεπω να κανει ετσι και λυγιζω.της εχει τρελλη λατρεια:-(οποτε δεν βλεπω να την κοβουμε συντομα δυστυχως:(:(

Μαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ολα καλα?ο Κωνσταντινουλης?

οι εγκυουλες καλα?

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Πολυ ζεστη!!!!Δεν μπορεις να βρεις δροσια πουθενα!!!!

Τι κανετε?Κανενα σχεδιο για σκ?

Σοφια 1 παλι καλα που δεν βαρεθηκα ακομα η Βαλερια...Εμενα ο μικρος ηδη βαριεται...Ψαχνω και εγω κανενα βιβλιο οχι τοσο για τωρα οσο για τον χειμωνα....Εγω παντως του δινω κατσαρολες κουταλες και μαγειρευει...Στην αρχη επαιζε παρα πολυ με μια λεκανη νερο στο μπαλκονι οπου εβαζε απο κουβαδακι σε μπουκαλακι νερο κ.οκ.Επαιξε πολυ με αυτο αλλα τωρα το βαρεθηκε....η τελευταια μας ασχολια ειναι να αναποδογυριζουμε ενα λιονταρι ποδηλατο που εχει και με καττι τρυπαννια και κατσαβιδια να το επισκευαζουμε....Επισης ενα φεγγαρι παιζαμε και με τις πλαστελινες....Αυτα νομιζω...Παντως αν βρεις κανενα βιλιο να μου πεις ετσι?

Ελενιτσα περαστικα στην ευη σου....Τι να πω...σιγουρα ειναι απο την χλωρινη?μηπως εφαγε κατι και την πειραξε μωρε?Γιατι εδω ενα παιδακι αν φαει πορτοκαλι συγκαίεται πολυ ασχημα....Ελπιζω να ειναι καλτερα....Θα κανετε παρτυ στη γιορτη του Μαρινουυ?

Εμεις παντως την πιπιλα δεν την φορεσαμε ποτε μερα....Μονο το βραδυ στον υπνο του την ειχαμε και ακομα δηλαδη και τωρα...αλλα οπως τον βλεπω δεν ειναι σιγουρα ακομα ετοιμος να την κοψει....και εγω δεν ξερω τι να κανω....Μαλλον εγω το βλεπω μετα τα 2...

Κατα τα αλλα ειμαστε ολοι καλα...Η μικρη ζωηρη στην κοιλιτσα μου εγω φουσκωνω και ζεσταινομαι...Ο μικρος ζωηρος δεν τον προλαβαινω...Τωρα εχει πατησει και ενα κολημα με τα παιδια της γειτονιας ολλη την ωρα θελει να πηγαινουμε να παιζουμε...Και εχω ενα μικρο προβληματακι με αυτο και δεν ξερω τι να κανω...αλλα δεν ξερω πως να σας το γραψω εδω περα....Δεν θα καταλαβαιτε ακριβως την κατασταση...Σιγουρα ομως τον εχω τρελλανει τον καημενο....

τελοσπαντων....Σας αφηνω για τωρα....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημέρα!!!

απίστευτη ζέστη....

περιμένω τη Βαλέρια να ξυπνήσει να πάμε στη γειτόνισα απο κάτω για καφε και για να παίξουν οι μικρές!

τα κάνω όλα αυτά που λες Ζωή μου, μόνο πλαστελίνες δεν της έχω δώσει γιατί στάνταρ θα τις φάει!!!!

ο χειμώνας πάντως θα είναι δύσκολος....αν και σκεφτόμουν οτι μπορεί να μη τη γραψω βρεφονηπιακό μια και δεν υπάρχει αλλά απο Φλεβάρη θα κοιτάξω μήπως υπάρχει καμία θέση σε δημόσιο παιδικό αφού απο 2,5 και πάνω τα παίρνουν! (εννοείται αν έχει κόψει την πάνα!)

Για πες βρε Ζωίτσα το προβληματάκι με τα παιδιά της γειτονιάς!

την πιπίλα και μεις πλέον μόνο στον ύπνο την έχουμε αλλά ήλπιζα na την κόψουμε...δεν ξέρω βέβαια τι σχέδια έχει η μικρή!!!!

Σοφάκι και μένα έκανε σαν τρελή για την πιπίλα και μέσα στην ημέρα αλλά με το που ξυπνούσε τις έκρυβα και όταν ζητούσε την απασχολούσα με κάτι άλλο και το ξεχνούσε! στην αρχη βέβαια ήταν δύσκολα αλλά τελικά τα καταφέραμε!

πήγαμε χθες για μπανάκι....τέλεια!!!

μάλλον σήμερα θα το χάσουμε γιατί θέλω να βγω να πάρω δωρο για την αδερφη μου που γιορτάζει την Κυριακή!

Ελενίτσα πως είναι η Ευη σου???

πάω να ξυπνησω τη Βαλέρια γιατί αν περιμένω να ξυπνήσει μόνη της....σωθηκαμε!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα.....οντως σημερα πολυ ζεστη!!!

Σοφακι καλα ειναι η Ευη...το μεσημερι ειχε φουντωσει πιο πολυ αλλα το απογευμα ειχαν χαθει ολα....δεν εχει τιποτα πια.....εκανε καλο το ATARAX και οι σταγονες που πινει.

Εμεις την πιπιλα την θελουμε επιμονως ολιμερις οταν βγαινουν δοντια......αλλιως την κρυβω και δεν την δινω.

Και εγω θα βγω σημερα για ψωνια....εκτος απ τον Μαρινουλη, γιορταζει και ο μπαμπας μου και ο αδερφος μου ο μικρος εχει γενεθλια.

Για μπανιο εμεις παλι την Κυριακη......μετα εχουμε ενα παρτυ και μετα στον μπαμπα......ποποποπο απελπισια!!!

Ζωιτσα τι ειναι αυτο που σε προβληματιζει?

Καλημέρα!!!

τι καύσωνας είναι αυτός???????

ψηθηκαμε....

μπήκα για να ευχηθώ στην Ελενίτσα μας για το Μαρινούλη!!!

Να τον χαίρεστε Ελενάκι μου!!! πάντα γερός και χαρούμενος να είναι!!!

να χαίρεσαι και το μπαμπά σου και τον αδερφούλη σου!!!

κι εγω να χαίρομαι την αδερφούλα μου!!!:D

πάω να ντυθω να πάμε για καφεδάκι εδω κοντά γιατί για θάλασσα ούτε το σκέφτομαι....μπανάκι το απόγευμα....

Φιλάκια!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

πάλι μόνη μου μιλάω....

που είστε καλέεεεε?????????????

πολύ χάρηκα με τα νέα της Ελευθερίας!!!

εμείς εδώ σπίτάκι μας!!!

ευτυχως σήμερα ψιλοδρόσισε!!!

χθες κάναμε τελικά και πρωί και απόγευμα μπάνιο!

πολλές δουλειές έχω και βαριέμαι....

παρέλαβα το φόρεμα απο άσος αλλά δυστυχως είναι αρκετά κοντό...

βασικά εγω θα το φορούσα αλλά ο άντρας μου λέει οτι αυτό το μήκος είναι για κλαμπινγκ και όχι για καλεσμένη σε γάμο!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

οπότε θα το φορέσω και θα πάω για κλάμπινγκ με τη Βαλέρια παραμάσχαλα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

που μια χαρα θα το διασκεδάσει η μανταμ!!!

χθες το απόγευμα πήγαμε για μπάνιο σε ένα beach bar που ήταν και η αδερφη μου και είχε τη μουσική δυνατά....η Βαλέρια όλο κουνιόταν!!!

και μέσα στη θάλασσα φωναζε όπα!!!!:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γεια σας!!!!πολυυυυυ ζεστη...λιωσαμε!!! Σοφακι σε ευχαριστω για τις ευχες.......να χαιρεσαι καιεσυ την αδερφη σου.....

εχτες ο Μαρινουλης ειχε μια απιστευτη χαρα και ολο χαμογελουσε....λες και καταλαβαε οτι ηταν η μερα της γιορτης του!!!!Περασαμε πολυ ωραια.....

τι καλα νεα εχει η Ελε μας?για πες?

οι υπολοιπες καλα? οι εγκυουλες μας? λοιπον αυτη την εβδομαδα μαλλον θα ερχομαστε για μπανια στην Καλαματα....οποτε θα σε ενημερωσω αν ειναι να σε δω!!

καλέ είναι έγκυος η Ελευθερία!!!!

έχει ανοίξει και θεματάκι η Άννα για ευχες!!!

είναι στην 14η εβδομάδα!!!

το χάρηκε ο Μαρινούλης εεε??? μπράβο!!!

εμάς ξινη μας βγηκε η βόλτα στη Σάντοβα στην αδερφη μου χθες....

άρον άρον γυρίσαμε γιατί είχε ο πεθερός μου 39,5 πυρετό και δεν έπεφτε με τίποτα....

μακάρι να τα καταφερουμε να βρεθούμε!!!

το κινητό μου το έχεις εεε???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γεια σας,τι κνανετε?ολοι καλα?πολυυυυυυυυυυυ ζεστηηηηηηηη......και απο οτι λενε και διαβαζω θα συνεχιστει και την αλλη εβδομαδα!!!

ελενιτσα μου χρονια πολλα για τον Μαρινουλη σου :Dνα ειναι παντα γερος και τυχερος.να χαιρεσε και τον πατερα σου και τον αδερφο σου.οτι επιθυμουν ευχομαι:D

Σοφακι να χαιρεσε την αδερφουλα σου:D

Ελευθερια με το καλο το μωρακι σου.σου ευχομαι μια υπεροχη εγκυμοσυνη και εναν πολυ γρηγορο και ανωδυνο τοκετο.ολα να πανε τελεια κουκλα:D:D

οι υπολοιπες εχετε απλωθει σε καμια παραλια εεεεεεε?????:tongue:

εμεις καλα ειμαστε ,το Σαββατο ειναι και η γαμοβαφτιση της αδερφης τουΤ και ψιλοτρεχουν ολοι.τα ιδια κανει και ο Αναστασης .ολη μερα τραγουδαει και χορευει.ειναι φοβεροςςςςςςςςςςςςςς:D:Dκουκου βαου κουκου βαου:tongue::tongue:

XWF8p2.png

καλημερααααααααααα!

ειμαι καλα και σας σκεφτομαι αλλα τρεχω σαν τον μακαριτη το Βεγγο! την Παρασκευη φευγουμε (πρωτα ο θεος) για Λευκαδα και δεν εχω μαζεψει τιποτα ( ο υιος θελει μια προικα μονος του)! κατα τα αλλα εχω λιωσει στα μπανια και μια χαρα με βοελυει που εχουμε καυσωνα! φευγω τωρα γιατι εχω και δρομολογιο! φιλακια πολλα, αν επιστρεψω νωρις θα ξαναμπω :)!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...