Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!

ρε συ Γιωτακι μου γιατι εισαι τοσο απελπισμενη; ο Ευθυμης μια χαρα θα ειναι! ούτε θα τον χασεις.ούτε θα χαθεις! το θυμαμαι ότι εχει αυτο το αυτοανοσο αλλα δε νομιζω ότι ειναι και για θανατο! ο γιατρος που τον παρακολουθεί τι λεει; εχετε παρει και 2η γνωμη; μηπως η θεραπεια που εκανε τοσα χρονια δεν ηταν αποτελσματικη αρκετα και πρεπει να το ψαξετε και παραπερα; υπαρχουν ειδικευμενοι γιατροι για την παθηση του; πολλα ρωταω αλλα δεν εχω ιδεα για τις συνεπειες! τι να σου πω... να μην στεναχωριεσαι; δεν γινεται και το ξερω. απλα ψαξτε το και παλι. τι τον βοηθαει στην ασθενεια του; πιστευω ότι εσυ και τα παιδια ειστε το καλυτερο φαρμακο. δεν θελει να σε βλεπει χαλια. θελει να σε εχει διπλα του δυνατη και αισιοδοξη. σφιξε τα δοντια και χαμογελα. όλα θα πανε καλα!

οσο για σενα συμπι μου τι να πω; ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ! ακου να φλερταρει από τα 2! εμενα παλι ο δικος μου ειναι πολυυυυ ντροπαλος. στον παιδοτοπο ήταν ενα κοριτσακι λιγο μεγαλυτερο (η Αναστασία) που τον κυνηγουσε να τον φιλησει και ο Κων/νος φοβοταν και ετρεχε να κρυφτει!:D ετσι βρε για να δεις τι ηθικο στοιχειο παιρνετε :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια γρηγορη Καλημερα και απο εμενα!!!

Να πω καταρχην Χρονια πολλα στην Ελενιτσα Να χαιρεται τον αντρικο της και παντα να ειναι ευτυχισμενος!!!!

Αντε Ελενιτσα και του χρονου να τα σβησετε ΣΤην ωρα σας....Πριν βγουν τα φαντασματα :tongue::tongue:

Σοφακι για τα γαλατα τι να πω....Βεβαια δεν θα εδινα αν μπορουσα γαλα σε σκονη αλλα και παλι δεν το θεωρω και εγκλημα....

Σημερα παμε και εμεις σε παρτυ....Στον μικρο Γιαννακη.......Ενα ηλεκτρικο τραινο πηραμε εμεις....

Εχω και την Αδερφη μου εδω ευτυχως και κανω καμια δουλεια.....

Γιωτακι αφησα εσενα για το τελος για να σου πω οτι σε καταλαβαινω και δεν μπορεις να κανεις τιποτα...Και εγω λιγες ειναι οι φορες που δεν ειμαι πεσμενη....Απλα κανω υπομονη και ελπιζω μολις γεννησω να μου φυγει.....

Αυτα παω να καθαρισω κανενα δωματιο μπας και γινει σπιτι αυτο το πραγμα.....

δηλαδη βρε Ζωη μου το βρίσκεις φυσιολογικο ένα παιδί 7-8 ετων να πίνει το ίδιο γάλα με ένα μωρό 2 ετων?????????

τις ίδιες ανάγκες έχουν???

και πέρα απο αυτό, το γάλα σκόνη κατά τη γνωμη μου πρέπει να δίνεται το πολύ μέχρι τα 2...το πολύ όμως....μετα το παιδί πρέπει να πίνει φρέσκο γάλα.

άλλωστε αν δεν κάνω λάθος τα γάλατα χωρίζονται σε 1ης, 2ης και 3ης βρεφικής ηλικίας όπου η 3η βρεφική ηλικία είναι μέχρι τα 3!

ο συγκεκριμένος γιατρός πάντως το κάνει καθαρά για κερδοσκοπικούς λόγους γιατί συστηνει μια και μοναδική εταιρεία...

δεν ξέρω....κάθε μανούλα αποφασίζει για το παιδί της οτι νομίζει οτι είναι καλύτερο αλλά το γάλα σκόνη σε παιδί 7 ετων ή ακόμα και 4ων εμένα μου φαίνεται υπερβολικό!

Καλημέρα!μανουλίτσες ευχαριστώ για το ενδιαφέρον..είμαι χάλια για τον άντρα μου..πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα και οι τελευταίες του εξετάσεις δεν ήταν καλες..του είπε να αλλάξει θεραπεία..η προτεινόμενη θεραπεια είναι ενεσεις ενδοφλέβιες με 24ωρη εισαγωγή στο νοσοκομείο..μέχρι τώρα έκανε υποδόριες ενέσεις μόνος του στην κοιλιά του αλλά δεν είχαμε τα αναμενόμενα α;ποτελέσματα..έχω πέσει τρομερά..είναι 33 ετών,1.93,και συγγνωμη αν θίξω κανένα..αλλά είναι ο πιο καλός άνθρωπος στο κόσμο..ο πιο καλός,ευαίσθητος και αγαπησιάρης άνθρωπος..κι εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να απαλύνω τον πόνο του..και δεν μπορώ καν να σκεφτώ τι αποτελέσματα μπορεί να έχει μια τόσο μακροχρονια θεραπεία με τόσο βαρια φάρμακα..μου έρχονται στο μυαλό μου συνέχεια μαύρες σκέψεις και κλαίω όλη μέρα..τον αγαπώ τόσο πολύ τον Ευθύμη..αν τον χάσω θα χαθώ..νομίζω ότι ούτε καν τα παιδιά μου δεν θα μου δώσουν δύναμη να κρατηθώ στη ζωή..τι με έπιασε πάλι...σας έπρηξα..

Γιωτάκι μου μη στεναχωριέσαι...

θα δεις που με την καινούρια θεραπεία θα πάει καλά!!!

αισιόδοξη να είσαι!!!!

και να προσπαθείς να κάνεις και τον ίδιο να είναι αισιόδοξος γιατί απ'όσο ξέρω στα αυτοάνοσα παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία!

και μην κάνεις χαζές σκέψεις!!!

μαζί θα κλαίτε σε καμια 30αριά χρόνια στους γάμους των παιδιών σας!!!!:D

και σε καμία περίπτωση δε μας πρηζεις!!!!!

εδω δεν είναι απλά καφέ....είναι και γκρουπ θέραπι!!!;)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

οσο για σενα συμπι μου τι να πω; ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ! ακου να φλερταρει από τα 2! εμενα παλι ο δικος μου ειναι πολυυυυ ντροπαλος. στον παιδοτοπο ήταν ενα κοριτσακι λιγο μεγαλυτερο (η Αναστασία) που τον κυνηγουσε να τον φιλησει και ο Κων/νος φοβοταν και ετρεχε να κρυφτει!:D ετσι βρε για να δεις τι ηθικο στοιχειο παιρνετε :tongue:

καλέ και η κόρη μου ηθικό στοιχείο είναι!!!

τι να κάνω που είναι κουκλί:D και της την πεφτουν???????????

και δε θέλει να τους κακοκαρδίσει και φλερτάρει λίγο!!!

μοιάζει στη μαμά της!!! δε τη δίνει τη χυλόπιτα στα μούτρα!!!

α τον Κωνσταντίνο να τον κάνεις λίγο πιο δυναμικό!!!

δε γίνεται να τον κυνηγάει η Βαλέρια για να τον φιλήσει!!!

έχουμε και κάποια αξιοπρέπεια!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλέ και η κόρη μου ηθικό στοιχείο είναι!!!

τι να κάνω που είναι κουκλί:D και της την πεφτουν???????????

και δε θέλει να τους κακοκαρδίσει και φλερτάρει λίγο!!!

μοιάζει στη μαμά της!!! δε τη δίνει τη χυλόπιτα στα μούτρα!!!

α τον Κωνσταντίνο να τον κάνεις λίγο πιο δυναμικό!!!

δε γίνεται να τον κυνηγάει η Βαλέρια για να τον φιλήσει!!!

έχουμε και κάποια αξιοπρέπεια!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

ναι ναι αμε πώς! το ειδαμε.....χμμμμμμμμ :tongue:

λοιπόν πολύ όμορφα τα δωμάτια που έκλεισες!!!

πήρες απευθείας το ξενοδοχείο ή τα έκλεισες μέσω κάποιου σάιτ???

πάντως δεν θα έπρεπε να το λένε βιλλα ολγα αλλά βιλλα αιωρα!!!παντού αιωρες και κούνιες έχει!!!!:tongue:

έχει δωμάτιο που χωρίζεται ή είναι ενιαίος χωρος???

γιατί εγω ψάχνω για οικογενειακό δωμάτιο που η Βαλέρια να κοιμάται χωριστά.

λοιπόν.... πρωτα ειδα το σαιτ και μετα τους πηρα τηλ. ειναι ευγενεσυατοι. αν προσεξεςτα δωματια τους ειναι σε κατηγοριες. εμεις βρηκαμε μονο και κλεισαμε το στανταρντ τρικλινο. υπαρχει ομως και λουξ. το λουξ ειναι μεγαλυτερο και μαλλον το τριτο κρεβατι θα βρισκεται χωριστα. στη δικη μας περιπτωση ειναι και τα 2 κρεβατια στον ιδιο χωρο. για που λετε διακοπουλες (αν και εφοσον);

Διαφημίσεις

ναι ναι αμε πώς! το ειδαμε.....χμμμμμμμμ :tongue:

καλέ επειδή δωσαμε λίγη σημασία σε ένα τυχαίο πιτσιρικά θα μας βγάλετε και τ'όνομα??????????????

μήπως τα λες όλα αυτά για να μη μας δωσετε προίκα??????????

χαχαχαχααχα!!!!

λοιπόν.... πρωτα ειδα το σαιτ και μετα τους πηρα τηλ. ειναι ευγενεσυατοι. αν προσεξεςτα δωματια τους ειναι σε κατηγοριες. εμεις βρηκαμε μονο και κλεισαμε το στανταρντ τρικλινο. υπαρχει ομως και λουξ. το λουξ ειναι μεγαλυτερο και μαλλον το τριτο κρεβατι θα βρισκεται χωριστα. στη δικη μας περιπτωση ειναι και τα 2 κρεβατια στον ιδιο χωρο. για που λετε διακοπουλες (αν και εφοσον);

δε λέμε για κάπου συγκεκριμένα....όπου βρούμε να είναι καλά, αν και εφόσον μπορέσουμε!!!!

τι τιμούλες παίζουν εκεί???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ευχαριστώ για το κουράγιο κοριτσάκια..

όχι μαράκι μου..δεν είναι η ασθένεια που είναι για θάνατο..αυτά που παίρνει τόσα χρόνια μας φοβίζουν..παιρνει συνεχόμενα από το 2006 κορτιζόνη,μεθοτρεξάτη κι ενέσεις enbrel.Με 2 διακοπές 3 μηνών η καθε μια για να μείνω έγκυος..αν διαβάσεις τι είναι αυτά τα φάρμακα θα καταλάβεις..Έχυμε ψάξει σε πολλούς γιατρούς..τώρα μας παρακολουθεί ο διευθυντής της ρευματολογικής του λαικού..περιμένουμε αυτή την ρημάδα την ύφεση και δεν έρχεται ποτέ..και ξέρετε τι με συγκινεί στον αντρούλη μου??ότι ενώ πονάει πάρα πολύ και υποφέρει,δεν παραπονιέται ποτέ και τρέχει για όλους..δεν σταματάει δευτερόλεπτο..και δεν τον ακούς ποτέ να πει:"αχ,πονάω" Τον θαυμάζω τόοοοσο πολύ..εγώ περίοδο έχω και γίνομαι λιώμα..κι αυτός έίναι βράχος..όλη μέρα τρέχει με τα γονατά του και τους αστραγάλους του να είναι πρησμένοι τούμπανο και μόνο το βράδυ στον ύπνο του τον ακούω που βογγάει..και όταν τον ρωτάω πονάς Ευθυμάκο μου??μου απαντάει πάντα..όχι,λίγο..

Τέλος πάντων..παρακαλάω τον Θεό να μου τον έχει γερό..Αυτά..

Εμένα παλι η φροσσούλα ότι παιδάκι δει,αδιακρίτως φύλλου θα το αγκαλιάσει θα το φίλήσει και θα το κάνει ωωωωωω....αν κάποιο τη σπρωξει..παίρνει ύφος σαν πληγωμένο κουταβάκι και λέει:οχι ντα,ντα παιδάκι..φιακι!!κακό νταντα!δηλαδή όχι ντα ντα βρε παιδάκι,τα παιδάκια τα κάνουν φιλάκι..είναι κακό να κάνουμε ντα ντα τα παιδάκια!φυσικά τα αγοράκια συνήθως τρέχουν πανικόβλητα όταν τα κυνηγάει να τα φιλήσει!!αυτά!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Καλημερα Κοριτσακια!!!!

Ωραιο το παρτυ χθες...Ευτυχως ηταν και η αδερφη μου και ετρεχε πισω απο τον μικρο γιατι εγω με τοση κοιλια μου ειναι πολυ δυσκολο.....Σημερα ομως εφυε....:(:(:(

Γιωτουλα Θελει πολυ υπομονη και πολυ κουραγιο ολο αυτο....Μου αρεσε πολυ αυτα που εγραψες για τον Ευθυμη....Μου αρεσει να βλεπω ζευγαρια να αγαπιουνται τοσο πολυ!!!

Οσο για τα φαρμακα δεν ξερω να σου πω...αλλα δεν θα του τα δινανε τοσο καιρο αν ηταν να του κανουν χειροτερη ζημια απο αυτο που εχει...Χρειαζεται θετικη σκεψη...Αληθεια η υφεση ποσο καιρο εχει να ερθει?ιατι θυμαμαι και παλια που το ελεγες και ελεγες οτι περιμενατε την υφεση....

Μαρακι απο λευκαδα οτι θελεις!!!!οι γονεις μου μενουν Λευκαδα!!!!Πηγαινω απο μικρο παιδι εκει....Μο αρεσει πολυ το νησι αν και οι θαλασσες σαν την χαλκιδικη δεν ειναι...Βεβαια εγω ειμαι και πολυ επιλεκτικη στη θαλασσα...Λατρευω ομως την θαλασσα στον Αγ.Νικητα!!!!Να πατε οπωσδηποτε!!!!!Εχει μια παραλια πριν το χωριο που συνηθως εχει παρα πολυ κυμα...Εγω δεν μπαινω τοτε...αλλα μου αρεσει τοσο πολυ να καθομαι στο κυμα....Και κανουν επισης μπανιο στο λιμανακι μεσα στο χωριο που εχει τοσο καθαρη θαλασσα...Και το χωριο μου αρεσει επισης πολυ....Το ξεννοδοχειο σπαω το κεφαλι μου να το θυμηθω αλλα δεν το ξερω....Μαλλον δεν θα ειναι πανω στο δρομο....Ωραιο φαινεται παντως....Και οτι χρειαστειτε εγω ειμαι εδω ε?

Σοφακι για το γαλα δεν εννοουσα να πινει καποιος 7 χρονων ενα γαλα που προοριζεται για 2 χρονων παιδι....νομιζα οτι ειχε και για τοσο μεγαλα παιδια....Εννοειτε οτι δεν υποστηριζω τον γιατρο που δινει σκονη τοσο καιρο ετσι?Απλα και εμεις αν δεν περασει η αλλεργια μπορει να πινουμε αυτο το γαλα για ολη μας τη ζωη...Και παλι καλα που υπαρχει κιολας.....

ΕΜας παντως ο Θοδωρακης πηγαινει σε ολα τα παιδια και τα φωναζει με το ονομα τους και τους δειχνει το παιχνιδι σε στυλ"Θες να παιξουμε?" και τα αλλα παιδια νομιζουν οτι τους δινει το παιχνιδι και αυτος δεν το αφηνει και ετσι στραβωνουν.....Αν ομως καποιος τον χτυπησει θα τον κοιταξει περιεργα και δεν θα κανει τιποτα γιατι δεν ξερει τι ειναι το ξυλο....

Αυτα ξυπνησε....

Καλημεραααααααααα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημέρα!!!

Γιωτάκι εύχομαι να έρθει σύντομα η υφεση στον αντρούλη σου και μέχρι να έρθει να πονάει όσο το δυνατόν λιγότερο...

ζορικο όλο αυτό...

αλλά να είστε αισιόδοξοι!!!

Ζωίτσα μου άλλο ο Τεό σου και η Βαλέρια που έχουν την αλλέργία!!!

εκεί ναι....υπάρχει λόγος να πίνουν σκόνη αν δεν περάσει η αλλεργία...

αν και σου προτείνω ανεπιφύλακτα αν σας επιτρέπει ο γιατρός να του δοκιμάσεις και φρέσκο κατσικίσιο γάλα! εμείς παίρνουμε το όλυμπος και παρόλο που δεν πίνω γάλα, δεν έχει καμία σχέση με το αγελαδινό! δε μυρίζει καθόλου!

καλά ήταν που είχες την αδερφούλα σου ε???

κι εγω έχω επιθυμησει τη δικιά μου αλλά η ανιψιά μου ακόμα και τωρα αρρωσταίνει λόγω παιδικού σταθμού και δε βλεπόμαστε...

εμείς χθες πήγαμε στον παιδότοπο αλλά η Βαλέρια ψιλοβαριόταν!!!

αφού μέχρι και που βγήκε έξω για να φάει το τοστ της και όταν φυγαμε δεν έκλαψε!!! σταυροκοπιόμασταν με τον άντρα μου!!!

μάλλον θα πρέπει να την πάω και σε κανέναν άλλο παιδότοπο....θα τον βαρέθηκε αυτόν...:rolleyes:

χθες τη χτυπησε και ένας πιτσιρικάς για να τη βγάλει απο το αυτοκινητάκι...ίσα που γκρίνιαξε, μετά έκλεισε την πόρτα, έβαλε όπισθεν και τον παράτησε στα κρύα του λουτρού!!!!:cool:

εγώ έχω πάθει μια μόλυνση στο μάτι και είναι πρησμένο και έχει κάνει σαν σπυράκι με πύον στην εσωτερική μεριά στο κάτω βλέφαρο....

τωρα απο Δευτέρα θα πάω στον οφθαλμίατρο....ελπίζω να μη γίνει τούμπανο μέσα στο ΣΚ!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε ?

Εμείς καλά , έχω τρέξιμο με τη δουλειά , βασικά με κουράζει η απόσταση (25χιλ πήγαινε κ άλλα τόσα έλα) κ οι βάρδιες , ας οψεται η κρίση κ το μεσοπρόθεσμο ! :evil:

Δε προλαβαίνω να σας διαβάζω , ελπίζω όλες να είστε καλά κ τα ζουζούνια ακόμη καλλίτερα , αυτά δε που είναι εντος κοιλίτσας εύχομαι να σας κλοτσούν ανελέητα :tongue::tongue::tongue: !

Γιωτακι σας εύχομαι περαστικά , θετική σκέψη κοριτσάκι !

Σοφία νομίζω πως πρέπει να μας επεσκέφθητε με τη Βαλ να κάνει σεμινάρια αυτοπεποίθησης στο Νικολή μου.

Στο σπίτι είναι ένα μικρό τέρας όταν βρίσκεται με άλλα παιδάκια είναι πολύ παραχωρητικός έως φοβητσιάρης !

Ερώτηση το κατσικίσιο το βρίσκεις όλο το χρόνο ?

Εμείς είχαμε ξεκινήσει πέρσι φρέσκο αλλά διακόψαμε λόγο αλλεργίας, μου είχε πει η παιδίατρος για κατσικίσιο αλλά δε το πήρα, έτσι λέμε να το ξαναδοκιμάσουμε σε λίγο καιρό πάλι μήπως το δεχτεί καλλίτερα ο οργανισμός του τώρα !

Φιλιά , καλά να περνάτε !!

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

τι κάνετε???

πως περάσατε το ΣΚ???

εμάς χθες μας έβγαλε η νονά της μικρης για ιταλικό γιατί είχε τα γενέθλια της! ωραία ηταν!

η Βαλέρια τον τρέλανε το σερβιτόρο!

του ζήτησα να της φέρει λίγο ρυζάκι σκέτο για να φάει και αντί να το φέρει πρώτο, έφερε σε όλους τα φαγητα εκτός απο τη Βαλέρια!

και να του κάνει νόημα η Β. με το χερι "έλα έλα" και να φωνάζει "ύζι", να της φέρει το ρυζι!!!

πωπω....θα έλεγε ο κόσμος οτι δεν την ταίζουμε στο σπίτι!!!!:tongue:

και το κορυφαίο είναι οτι ενω του εξηγησα για την αλλεργία, όταν μας το έφερε, ήταν ένα ρυζότο με τυρί λιωμενο και κρέμα γάλακτος!!!!

όπως το έφερε ,το ξαναπήρε!!!

τελικά της έφερε μπασμάτι, της έριξα μέσα και ψητά λαχανικά και τυράκι ταλαγάνι και έφαγε μια χαρά!

αχ έχει τρελή ζέστη και ποιός ξέρει πότε θα ξανακάνω μπάνιο στη θάλασσα...θα πάω σημερα να πάρω τα αποτελέσματα του τεστ ΠΑΠ και θα ρωτησω το γιατρό αν επιτρέπει...μάλλον όχι θα πει βέβαια...:(

Κατερινάκι κούραση στη δουλειά ε???

ετσι που μας έχουν κάνει όμως, να λες ευτυχως που έχεις και δουλειά!!!

δύσκολα τα πράγματα....

ναι το κατσικίσιο πλέον το βρίσκω όλο το χρόνο!!!

το έκαναν μακράς διαρκείας γιατί πριν που έληγε σύντομα, εξαντλούνταν τα αποθέματα τους πολύ νωρίς!

να έχεις υπόψη σου οτι αν ο Νικολής έχει αλλεργία στο αγελαδινό, υπάρχει πολλή μεγάλη πιθανότητα να έχει και στο κατσικίσιο!

η Βαλέρια παρόλο που τρωει φαγητα και γλυκά με κατσικίσιο, όταν της είχα δώσει να πιεί, μου έβγαλε κοκκινίλες κάτω απο το στόμα....τωρα αυτές τις μέρες θα της το ξαναδοκιμάσω πάντως...

Ζωη πολύ πέραση έχει η Λευκάδα φέτος!!!

και η νονά της μικρής πήγε και της άρεσε πολύ!!!!

βέβαια μονοήμερη εκδρομή απο Άρτα πήγε αλλά οσο είδε της άρεσε!

παρήγγειλα φόρεμα απο άσος!!!!

πήρα αυτό: http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1603746

αλλά το κάτω μέρος είναι μπλε!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλε που ειστε παλι ολες?Διακοπευετε?

Γιωτα μου καλα να περασεις Αθηνα...Περιμενουμε συντομα νεα σου....

Κατερινακι τετοια αποσταση κανω και εγω για να παω στη δουλεια!!Συν οτι και εγω δουλεω με βαρδιες οποτε σε καταλαβαινω τι θες να πεις...Τον μικρο τι τον κανετε?

Καλα εγω δεν ηξερα οτι ειχε αλλεργια στο αγελαδινο..Εμεις παντως που εχουμε οταν του εδωσα κατσικισιο μου εβγαλε χειροτερη αλλεργια....Γι'αυτο προσχη.....Τωρα τι του δινεις?

Σοφακι εμεις που τολμησαμε να παμε σε εστιατοριο για ψαρι μια φορα εγινε το ελα να δεις εκει μεσα μια και το ψαρι του ηρθε τελευταιο...Εκλαιγε χτυπουσε ηθελε να φαει οτι εβρισκε μπροστα του....Τι να πω εκει να δεις πως ολοι πιστευαν οτι δεν τον ταιζουμε ποτε.....

Θελουμε και εμεις να τον παμε σε παιδοτοπο...Το καημένο το βλεπω θελει να κοινωνικοποιηθεί αλλα εδω ειναι λιγο μεγαλα τα παιδια και τον φτυνουν....Ελπιζω στο παιδοτοπο να βρουμε κανενα στην ηλικια του να δει οτι μπορει να κανει παρεα και αυτος....

Εντωμεταξυ λεμε πλεον ολες τις λεξεις.....Μονο προτασεις δεν κανουμε....Και το τελευταιο που παραηρησσα ειναι πο οταν θελει να κανει κατι αντι να πει..."εγω εγω" λει "εσυ εσυ"Εχει μπερδευτει μαλλον γιατι οταν ηθελε κατι του λεγαμε "εσυ εσυ χαρα μου"...Πολυ φαση

Αυτα κοριτσακια...Ελπιζω να μπειτε να πειτε κανενα γεια....Δεν λεω οτι και εγω ειμαι συχνος πελατης....αλλα λεμε τωρα....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Bonjour!!!

έλα εμφανίστηκε η Ζωίτσα!!!

σύμπι??? Ελενίτσα???? Σοφάκι????

μιλάει καμία με την Ευμορφία μας???

χθες έδωσα κατσικίσιο στη μικρη!

ευτυχως μια χαρά!!!

της έβαλα λίγο σε ένα ποτήρι και της έβαλα και ένα μπωλάκι κορν φλέικς και στην αρχη ήπιε λίγο γάλα και μετά έριξε μέσα τα κορν φλέικς και το έφαγε!!!

οπότε οκ!!! θα συνεχίσω να της δίνω! γιατί ο θηλασμός πλησιάζει στο τέλος του σιγά σιγά...

Ζωίτσα στον παιδότοπο μη νομίζεις οτι θα παίξει με τα συνομίληκα...δεν ξέρουν ακόμα πως να παίξουν μαζί....η Βαλέρια τουλάχιστον, παει και κολλάει στα μεγαλύτερα και παιζει! τα συνομίληκα παίζουν μαζί μόνο όταν τα βάζει η κοπέλα όλα μαζί να κάνουν κάποια δραστηριότητα!

πάντως καλό θα του κάνει να τον πας! μπορεί ο τεό να παίξει με τα άλλα παιδάκια και να φταίει η δικιά μου η τσαούσα που δε μπορεί να παίξει με τα συνομίληκα!!!! χαχαχαχαχα!!!!

μπράβο στον Τεό που λέει όλες τις λεξούλες!!! ε θέμα ημερών είναι και οι προτάσεις!!!

και η Βαλέρια κάθε μέρα μας πετάει καινούριες!!!

μόνο που τις πετσοκόβει!!!

δηλαδή το χρωμα το λέει ώμα...

και όταν λέει "μόνι" εννοεί τα εξής: τιμόνι, λεμόνι, σεντόνι!!!!

άντε βγάλε άκρη!!!

έχει πάθει ψύχωση με τη νονά της!!!

όλα της τα παιχνίδια, τα ρούχα και τα παπούτσια, αν τη ρωτησεις ποιός στα πήρε, απαντάει νονά!!!

χθες μετά απο αρκετές μέρες βγήκαμε για καφέ με την κουνιάδα και τον άντρα της και την κόρη τους....

αντιλήφθηκα λοιπόν οτι η ζήλια της ανιψιάς προς τη Βαλέρια έχει φουντώσει....παραλίγο να την πνίξει χθες....την είχε πιάσει απο το λαιμό και την τραβούσε πίσω και αν φωνάζω στον άντρα μου να της πάρει το χέρι κι εκείνος χωρίς να βλέπει, μου έλεγε άστη παίζουν!!!

τα νεύρα μου!!!!

η μεγάλη την τσιμπούσε, της τραβούσε τα χέρια....ευτυχως η Βαλέρια δε σηκώνει πολλά απο τη συγκεκριμένη και βάζει φωνή ή απλά την αγνοεί και φεύγει!!!

καλά επίσης χθες έπαθα μεγάλη ταραχή!!! παρηγγειλα κλασικά φρέντο εσπρέσο ντεκαφεινέ και αφού ήπια τον καφέ ανακάλυψα οτι δεν ήταν ντεκαφεινέ...και με έπιασε τρεμουλο και ταχυκαρδία...άσε που έφτασε 3 το πρωί για να κοιμηθώ...έχω να πιω κανονικό καφέ απο την εγκυμοσύνη και με πείραξε πολύ!!! δε θα το αφήσω έτσι όμως....θα πάω να κάνω τα παράπονα μου....είναι φίλος μας ο υπεύθυνος του μαγαζιού...

άσχετο:

δίνετε πιπίλα στα μικρά σας???

εμείς πλεόν την έχουμε μόνο για τον ύπνο και λέω κατά το Σεπτέμβρη να της την κόψω....όχι τωρα γιατί βγάζει τους πάω κυνόδοντες και μάλλον και κάποιο τραπεζίτη γιατί συνέχεια βάζει τα δάχτυλα της βαθιά στο στόμα...αλλά δε με αφηνει να δω!

άντε σεντόνι έγραψα πάλι!!!

σύμπι θα σου στείλω στο κινητό φωτό της νύφης σου της ψωνάρας να δεις πως βγαίνει για βόλτα το κορίτσι!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ειμαι εδω απλα δεν σχολιαζω γιατι εχω μια υποταση....και μια αδιαθεσια απ την περιοδο..δεν μπορω καθολου!!!!εχω και τον Μαρινουλη μου με πυρετο.....ισως τον παω στον γιατρο αργοτερα...γιατι δεν θελω να ειναι αρρωστος την Κυριακη στην γιορτη του!!!!τι κανετε εσεις? ολα καλα?οι εγκυουλες? η Ευμορφια νομιζω πως ειναι μαζι με τον συζυγο στην Χαλκιδικη αν δεν κανω λαθος!!!!!

Κατερινακι υπομονη......να λες και δοξα τον Θεο που εχεις και αυτη την δουλεια γιατι βλεπεις τι γινετε γυρω μας.....ο μικρος τι κανει?

Η γοργονα που ειναι...? παλι βουτιες κανει?

ΑΑΑΑ Σοφια εμεις πιπιλα εχουμε ακομα λογω δοντιων.....εχουμε βγαλει τα μπροστα και 3 πισω πισω...αλλα οι κυνοδοντες ειναι πολυ δυσκολα δοντια!!!!θΕλω απο Σεπτεμβρη να του την κοψω που θα ξαναπαει σχολειο.....ξερεις και αυτες οι πιπιλες ειναι εστιες μικροβιων!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...