Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σε ευχαριστω Σοφια για τις ευχες!!!!

Σοφακι σε ευχαριστω για τις συνταγες.....θα φτιαξω την πρωτη τυροπιτα και τις ταλιατελες!!!!δεν εχω και χρονο.....εχω να μαζεψω και το σπιτι.......τα λεμε αυριο φιλια πολλα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το ξέρω ότι η φροσούλα μου δεν τρώει πολύ..από τότε που γεννήθηκε έτσι ήταν..μάχες δίνουμε..μόνο με φρούτα και γάλα μεγαλώνει αυτό το παιδάκι..σνιφ..σνιφ..Ελένη στα γενέθλεια της φροσούλας είχα φτιάξει εκτός των άλλων τοστάκια φατσούλες .επίσης,τηγάνησα κατεψυγμένες στρογγυλές πατατοκροκέτες,και κεφτεδάκια.έβαλα σε καλαμάκια από σουβλάκια εναλλαξ πατατοκροκέτα κεφτεδάκι,τύλιξα ένα μικρό λάχανο με αλουμινόχαρτο και κάρφωσα γύρω γύρω τα δίχρωμα σουβλακάκια!επίσης μπορείς να παραγγείλεις στο χασάπη 20 μπουτάκια κοτόπουλο(μόνο το κοπανάκι όχι όλο το πόδι) να τα ψήσεις με λαδορίγανη και μετά να τα στολίσεις σε μια πιατέλα αφού τυλίξεις με λίγο αλουμινόχαρτο το κοκκαλο από το μπουτάκι για να μην λερώνονται τα παιδάκια όταν το πιάνουν.Φυσιά μπορείς να κάνεις πίτσα και λουκανικοπιτάκια και τυροπιτάκια..εμένα είχε έρθει η μάμά μου και μου είχε φτιάξει χειροποίητα τυροπιτάκια,σπανακοπιτάκια και λουκανικοπιτάκια φούρνου αλλά δεν σου λέω συνταγή γιατί είναι μπελαλίδικα με ζύμη που έχει μαγιά.

Ελενίτσα με το καλό να μπείτε στο δικό σας σπιτι!!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Καλημέρα!!!!

Ελενίτσα πως περασατε στα γεννέθλια του Αντρίκου σου???

Γιωτάκι μην αγχωνεσαι που δεν τρωει η μικρη.

Δεν γίνεται όλα τα παιδάκια να είναι φαταουλάκια!!!

μόνο να προσέχεις απο αυτά που τρωει να πάιρνει σίδηρο γιατί η Βαλέρια παρόλο που τρωει απ'όλα, ο σίδηρος της είναι στα κατωτατα φυσιολογικά.

Απο το Πασχα και για 2 μηνες έπινε σιροπάκι σιδηρο συμπλήρωμα...

πολύ μου άρεσε η ιδέα για τα μπουτάκια του κοτόπουλου!!!

μη με περάσετε για τρελή αλλά απο τωρα σκέφτομαι για το παρτυ της το Σεπτέμβρη!!!:D:D:D

εμείς βγηκαμε βολτα χθες εδω στην πλατεία και η Βαλέρια ξεσάλωσε!!!

είχε έρθει ένας πιτσιρικάς 5-6 χρονων και της έκανε μόστρα και να κακαρίζει απο τα γέλια η δικιά μου! και να τον παίρνει αγκαλιά και να του στέλνει φιλάκια! και ο κακομοίρης ο αδερφός του που είναι 3 μήνες μικρότερος απο εμάς, να της στέλνει φιλάκια και να τον αγνοεί η δικιά μου!!!:tongue:

πολύ γέλιο!

σύμπι δε σας απατάμε!!!

απλά φλερταρει το κορίτσι μου....

ξέρεις τωρα....καλοκαιράκι....χαλαρή διάθεση....:cool:

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερααααααααααααααααα:Dτι κανετε?πωπω ζεστη που κανει παλι σημερα!!!λοιπον ....θα κανω μια ερωτηση αλλα μην γελασετε.ειναι λιγο γελοια αλλα εχω αγχωθει με το θεμα.οποια ξερει μου λεει:D

οι ψηλοι ειναι μεταδοτικοι απο ανθρωπο σε ανθρωπο οπως οι ψειρες?

τσιμπανε συνεχεια το γιο μιας φιλης μου που εχουν ζωακια στο σπιτι τους.χθες μου ειπε οτι ανακαλυψε φωλια στο σαλονι αρα λογικα θα εχει ολο το σπιτι.τσιμπανε τον μικρο την ωρα που κοιμαται και ο καημενος ουρλιαζει απο τον πονο.θελουν να ερθουν στο σπιτι μου αλλα φοβαμαι λιγο γιατι αυτα κρυβονται κατω απο τα ρουχα...και δεν ξερω και τι να της πω.χθες το απευφειγα αλλα για ποσο ?εχουν παρει ειδικα φαρμακα και απολυμαναν το σπιτι τους την προηγουμενη εβδομαδα αλλα συνεχιζουν να υπαρχουν.τρεμω μην κολλησει τιποτα ο Αναστασης η ερθουν εδω και τα μεταφερουν και γεμισουμε και εμεις.δεν τα μπορω καθολου αυτα,σιχαινομαι παρα πολυ.σχεδον ολοι οι συγγενεις και φιλοι με κοροιδευουν γιατι ολοι μερα καθαριζω:D

σας ζαλισα πρωι πρωι αλλα εχω αγχωθει παρα πολυ

XWF8p2.png

Σοφάκι απ'όσο γνωρίζω οι ψύλλοι δεν κάθονται πάνω σε ανθρώπους....τσιμπάνε και φεύγουν!!!!

βέβαια επειδή ποτέ δεν ξέρεις καλά κάνεις και τους αποφεύγεις...:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

θα σου πω εγω που ειμαι και παθων!!!!!οσο εχουν ζωακια στο σπιτι οι ψυλλοι δεν θα φυγουν!!!!και αμα μου λες οτι εχουν και φωλια καληνυχτα.......οι ψυλλοι μπαινουν στα στρωματα και στα μαξιλαρια και γεννουν αυγα......!!!ισχυει ομως αυτο που σου λεει η Σοφια οτι τσιμπανε και "κρυβονται "μετα. Ειναι πολυ δυσκολο να φυγουν....εμας εχει ο σπιτονοικοκυρης σκυλια και τα εχει σε σπιτακι στην ταρατσα και ολο και πεταει τριχουλες απο πανω και πεφτουν στο μπαλκονι μου και χοροπηδανε μετα πανω στα ρουχα.Ειναι δυσκολο να φυγουν.....να φανταστεις ουτε στο πλυντηριο δεν πνιγονται με το νερο.

Σοφακι περασαμε ωραια στο παρτυ.....εφτιαξα και τις συνταγες που μου προτεινες και οτι αλλο προλαβα......αλλα η πεθερα μου με βιδωσε γιατι εξαιτιας της κοψαμε την τουρτα 10:30!!!ειχε παει στο χωριο της εχθες αρτους επειδη σημερα ειναι της Αγιας Κυριακης και ειχε γεννηθει ο Ανδρεας......αργησε η εκκλησια να τελειωσει(9:30).....και μου ΄ρθανε κυριλατοι ......αμα δεν ειχε την Ευη μαζι της θα την ειχα κοψει νωριτερα........εν τω μεταξυ ο μικρος της κουνιαδας μου ηταν τοοοοοοοσο ανησυχος ηθελε με το ετσι θελω να γινει το δικο του!!!!! και δεν του ελεγε κανεις τιποτα.....αμα φωναζα εγω ημουν κακια.....!!!σε περιπτωση που εκανε δικο μου παιδι ετσι θεωρειτο γκρινιαρικο!!!!!Ασε που μετα ακουσα την μορμουρα του συζυγου....ολα μου φταινε.....

κανει πολυυυυυυυυ ζεστη σημερα.........

Γιωτου θα το κανω στο παρτυ του Μαρινουλη αυτα που μου ειπες!!!!μου αρεσαν πολυ.......εχθες αγορασα και τηγανοψωμο, φτιαξαμε πιτσες, σπετζοφαι για τους μεγαλους, σαλατα του Καισαρα , σαλατα χωριατικη, την τυροπιτα που μου προτεινε η Σοφια...η οποια ειναι φοβερη....και τις ταλιατελλες φουρνου!!!!αυτα......

καλημερααααααααααα!

καλε ανατριχιασα με τους ψυλλους! ημαρτον παναγια μου! δεν θα τους εμπαζα στο σπιτι μου με τιποτα! υπερβολική; μπορει αλλα.... απα πααααα... με απιασε φαγουρα!

αχ τι ωραια που λετε για τα παρτυ των μικρων σας. εγω ειμαι τεμπελα και φετος λεω να κλεισω σε παιδοτοπο. θα καλεσω οσα πιο πολλα παιδακια μπορω να ξεσαλωσουν. μπορει να κοστισει κατι παραπανω αλλα δεν θα κουραστω καθολου και θα μπορεσω να καλεσω και κοσμο που δεν θα χωρουσε διαφορετικα στο σπιτι μου! αχ τι καλα τα παιδακια μας γινονται 2 ετων!

μεγαλωσανε μωρε.....

επισης σημερα ειμαι πολύ χαρουμενη. κλεισαμε διακοπες στην Λευκαδα για 6 μερες/5 νυχτες! ειμαι πολύ ικανοποιημενη με την επιλογη μου σας βαζω και φωτος

http://www.villaolga.gr/grk/photogallery.htm

και αυτα ειναι τα σχολια που διαβασα για το συγκεκριμενο καταλλυμα στο ιντερνετ

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g1190188-d1771602-Reviews-Villa_Olga_Hotel_Apartments_Studios-Lygia_Lefkas_Ionian_Islands.html

πω πω δε βλεπω την ωρα!:P

θα σου πω εγω που ειμαι και παθων!!!!!οσο εχουν ζωακια στο σπιτι οι ψυλλοι δεν θα φυγουν!!!!και αμα μου λες οτι εχουν και φωλια καληνυχτα.......οι ψυλλοι μπαινουν στα στρωματα και στα μαξιλαρια και γεννουν αυγα......!!!ισχυει ομως αυτο που σου λεει η Σοφια οτι τσιμπανε και "κρυβονται "μετα. Ειναι πολυ δυσκολο να φυγουν....εμας εχει ο σπιτονοικοκυρης σκυλια και τα εχει σε σπιτακι στην ταρατσα και ολο και πεταει τριχουλες απο πανω και πεφτουν στο μπαλκονι μου και χοροπηδανε μετα πανω στα ρουχα.Ειναι δυσκολο να φυγουν.....να φανταστεις ουτε στο πλυντηριο δεν πνιγονται με το νερο.

Σοφακι περασαμε ωραια στο παρτυ.....εφτιαξα και τις συνταγες που μου προτεινες και οτι αλλο προλαβα......αλλα η πεθερα μου με βιδωσε γιατι εξαιτιας της κοψαμε την τουρτα 10:30!!!ειχε παει στο χωριο της εχθες αρτους επειδη σημερα ειναι της Αγιας Κυριακης και ειχε γεννηθει ο Ανδρεας......αργησε η εκκλησια να τελειωσει(9:30).....και μου ΄ρθανε κυριλατοι ......αμα δεν ειχε την Ευη μαζι της θα την ειχα κοψει νωριτερα........εν τω μεταξυ ο μικρος της κουνιαδας μου ηταν τοοοοοοοσο ανησυχος ηθελε με το ετσι θελω να γινει το δικο του!!!!! και δεν του ελεγε κανεις τιποτα.....αμα φωναζα εγω ημουν κακια.....!!!σε περιπτωση που εκανε δικο μου παιδι ετσι θεωρειτο γκρινιαρικο!!!!!Ασε που μετα ακουσα την μορμουρα του συζυγου....ολα μου φταινε.....

κανει πολυυυυυυυυ ζεστη σημερα.........

καλά η πεθερά σου τι το πέρασε????????

παιδικά γενέθλια ήταν όχι μπάτσελορ, που ήρθε στις 10:30!!!!

για το μικρό της κουνιάδας σου 2 συμβουλές έχω να σου δώσω:

1ον όταν κάνει ο μικρός τα δικά του, θα της λες:

Μαρία μου επιτρέπεις να τον μαλώσω???

(για να καταλάβει κι αυτη οτι πρέπει να τον μαζέψει....)

και 2ον αν σου πει ναι μάλωσε τον, θα κατέβεις στο ύψος του και θα του εξηγησεις οτι έχεις κάποιους κανόνες σπίτι σου και πρέπει να τους σέβεται...και οτι αν θέλει κάτι, μπορεί να έρχεται να στο ζητησει...

για τη μουρμούρα του συζύγου έχω την εξης συμβουλή:

θα του πεις οτι πήγες επίσκεψη σε μια φίλη σου και ο Μαρινούλης έκανε τέρατα!

και εκεί θα περιγράψεις όλα όσα έκανε το παιδί της αδερφής του στο δικό σας σπίτι...

και μόλις ο άντρας σου σου πει οτι: πωπω είναι κακομαθημένος, γκρινιάρης,κλπ ο Μαρινούλης, πες του οτι τουυ είπες ψέμματα για να καταλάβει πως κάνει ο ανιψιός του και να μην μουρμουραει άλλη φορά αλλά να λέει κι αυτός καμιά κουβέντα να τον μαζεψουν!!!!;);););)

καλημερααααααααααα!

καλε ανατριχιασα με τους ψυλλους! ημαρτον παναγια μου! δεν θα τους εμπαζα στο σπιτι μου με τιποτα! υπερβολική; μπορει αλλα.... απα πααααα... με απιασε φαγουρα!

αχ τι ωραια που λετε για τα παρτυ των μικρων σας. εγω ειμαι τεμπελα και φετος λεω να κλεισω σε παιδοτοπο. θα καλεσω οσα πιο πολλα παιδακια μπορω να ξεσαλωσουν. μπορει να κοστισει κατι παραπανω αλλα δεν θα κουραστω καθολου και θα μπορεσω να καλεσω και κοσμο που δεν θα χωρουσε διαφορετικα στο σπιτι μου! αχ τι καλα τα παιδακια μας γινονται 2 ετων!

μεγαλωσανε μωρε.....

επισης σημερα ειμαι πολύ χαρουμενη. κλεισαμε διακοπες στην Λευκαδα για 6 μερες/5 νυχτες! ειμαι πολύ ικανοποιημενη με την επιλογη μου σας βαζω και φωτος

http://www.villaolga.gr/grk/photogallery.htm

και αυτα ειναι τα σχολια που διαβασα για το συγκεκριμενο καταλλυμα στο ιντερνετ

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g1190188-d1771602-Reviews-Villa_Olga_Hotel_Apartments_Studios-Lygia_Lefkas_Ionian_Islands.html

πω πω δε βλεπω την ωρα!:P

καλά συμπι το πως γέλασα με αυτό που έγραψες....

" δεν θα τους εμπαζα στο σπιτι μου με τιποτα!"

νόμιζα οτι έλεγες για τους ψυλλους στην αρχη!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

σκεφτόμουν κι εγω τον παιδότοπο αλλά τελικά κατέληξα να το κάνω σπίτι το παρτυ για τους εξης λόγους:

-δε θα έχω πολλά παιδάκια

-στον παιδότοπο θα είναι κι άλλα παιδάκια και δε θα παίξουν μεταξύ τους τα δικά μας!

-στον παιδότοπο δεν υπάρχει περίπτωση η Βαλέρια να βγει για να σβήσει την τούρτα!!! όπως επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένει να σβήσει την τούρτα για να μπει!!!

-θέλω να έχω θέμα στο πάρτυ και στον παιδότοπο δε θα μπορω να στολίσω όπως θέλω!(ψωνάρα!!!)

λοιπόν πολύ όμορφα τα δωμάτια που έκλεισες!!!

πήρες απευθείας το ξενοδοχείο ή τα έκλεισες μέσω κάποιου σάιτ???

πάντως δεν θα έπρεπε να το λένε βιλλα ολγα αλλά βιλλα αιωρα!!!παντού αιωρες και κούνιες έχει!!!!:tongue:

έχει δωμάτιο που χωρίζεται ή είναι ενιαίος χωρος???

γιατί εγω ψάχνω για οικογενειακό δωμάτιο που η Βαλέρια να κοιμάται χωριστά.

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Ελενίτσα τι να πω για την πεθερά σου???10:30?????έλεος..πάντως μπράβο που περάσατε καλά!! γι τον ανιψιο τι να πω?η μάνα του φταίει..

Σοφάκι κι εμεις επι 3 μήνες πέρναμε σίδηρο..αφού δεν τρώει..από που να πάρει σίδηρο??

κι εγώ σπίτι θα τα κάνω τα γενέθλεια!!και περιμένω πως και πως!!!πάντως Μαρία χαλαρή σε βρίσκω..η νύφη σου φλερτάρει με νεαρούς αγνώστων λοιπών στοιχείων και δεν αντιδράς..΄το ξενοδοχείο στη Λευκάδα είναι σούπερ!να πάτε στο κάθισμα και στο πόρτο κατσίκι!!! είναι τέλεια!!! Μου αρέσει πολύ αυτό το νησί..θα περάσετε τέλεια!!

σοφία μου σόρυ αλλά δεν ξέρω από ψύλλους..όμως δεν θα το διακινδύνευα..

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

τι κάνετε???

εμεις είχαμε πάει στο πάρτυ της μικρής γειτόνισας χθες! ωραία ήταν!

η Βαλέρια χόρτασε παιχνίδι!

εγώ πάλι έμεινα νηστικιά...μόνο κεφτεδάκια και πατάτες έφαγα....

όλα τα άλλα που είχε είχαν μέσα τυριά!

με το δωρο την πατησα....της πήρα τελικά το ποδηλατάκι της βόλτας αλλά της το είχε πάρει και η γιαγιά της την προηγούμενη μέρα!!!

δεν πειράζει όμως!!!

με 55 ευρώ σίγουρα θα βρουν κάτι εξίσου καλό να πάρουν απο το κατάστημα!!!

στο παρτυ μιλούσα με μια μανούλα με 2 κόρες 2,5 και 4 ετών η οποία τις πηγαίνει σε έναν παιδίατρο-έμπορο...

δε μπορώ να χαρακτηρίσω αλλιώς έναν γιατρό ο οποίος "προτείνει" να δίνει στα παιδιά της ακόμα γάλα σκόνη!!!!

και για τον συγκεκριμένο μου είπαν πάλι προχθές οτι δίνει σκόνη και σε παιδάκι που πάει β δημοτικού!!!!

έλεος!!!!!

ενταξει ρε φίλε, θες να κάνεις τον έμπορο για τις εταιρείες με τα γάλατα αλλά αρκέσου στο σωστό τάργκετ γκρουπ!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Ελενίτσα τι να πω για την πεθερά σου???10:30?????έλεος..πάντως μπράβο που περάσατε καλά!! γι τον ανιψιο τι να πω?η μάνα του φταίει..

Σοφάκι κι εμεις επι 3 μήνες πέρναμε σίδηρο..αφού δεν τρώει..από που να πάρει σίδηρο??

κι εγώ σπίτι θα τα κάνω τα γενέθλεια!!και περιμένω πως και πως!!!πάντως Μαρία χαλαρή σε βρίσκω..η νύφη σου φλερτάρει με νεαρούς αγνώστων λοιπών στοιχείων και δεν αντιδράς..΄το ξενοδοχείο στη Λευκάδα είναι σούπερ!να πάτε στο κάθισμα και στο πόρτο κατσίκι!!! είναι τέλεια!!! Μου αρέσει πολύ αυτό το νησί..θα περάσετε τέλεια!!

σοφία μου σόρυ αλλά δεν ξέρω από ψύλλους..όμως δεν θα το διακινδύνευα..

εμένα τρωει κιόλας Γιωτάκι και τον σιδηρο δεν τον γλιτωσαμε!!!!

καλέ τι το θυμίζεις στη συμπι μου για το φλερτ της Βαλέριας!!!

μπορεί να μην το είδε!!!

βρε μηπως έχετε βάλει στο μάτι τον Κωνσταντινούλη και θες να μας χωρίσεις??????????????:tongue::tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Εμείς είμαστε καλά..είμαι πεσμένη ψυχολογικά αλλά θα το ξεπεράσω..φιλάκια σε όλες!

γιατί είσαι πεσμένη Γιωτάκι μου??????

συνέβη κάτι?

ελπίζω σημερα να είσαι καλύτερα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μια γρηγορη Καλημερα και απο εμενα!!!

Να πω καταρχην Χρονια πολλα στην Ελενιτσα Να χαιρεται τον αντρικο της και παντα να ειναι ευτυχισμενος!!!!

Αντε Ελενιτσα και του χρονου να τα σβησετε ΣΤην ωρα σας....Πριν βγουν τα φαντασματα :tongue::tongue:

Σοφακι για τα γαλατα τι να πω....Βεβαια δεν θα εδινα αν μπορουσα γαλα σε σκονη αλλα και παλι δεν το θεωρω και εγκλημα....

Σημερα παμε και εμεις σε παρτυ....Στον μικρο Γιαννακη.......Ενα ηλεκτρικο τραινο πηραμε εμεις....

Εχω και την Αδερφη μου εδω ευτυχως και κανω καμια δουλεια.....

Γιωτακι αφησα εσενα για το τελος για να σου πω οτι σε καταλαβαινω και δεν μπορεις να κανεις τιποτα...Και εγω λιγες ειναι οι φορες που δεν ειμαι πεσμενη....Απλα κανω υπομονη και ελπιζω μολις γεννησω να μου φυγει.....

Αυτα παω να καθαρισω κανενα δωματιο μπας και γινει σπιτι αυτο το πραγμα.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημέρα!μανουλίτσες ευχαριστώ για το ενδιαφέρον..είμαι χάλια για τον άντρα μου..πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα και οι τελευταίες του εξετάσεις δεν ήταν καλες..του είπε να αλλάξει θεραπεία..η προτεινόμενη θεραπεια είναι ενεσεις ενδοφλέβιες με 24ωρη εισαγωγή στο νοσοκομείο..μέχρι τώρα έκανε υποδόριες ενέσεις μόνος του στην κοιλιά του αλλά δεν είχαμε τα αναμενόμενα α;ποτελέσματα..έχω πέσει τρομερά..είναι 33 ετών,1.93,και συγγνωμη αν θίξω κανένα..αλλά είναι ο πιο καλός άνθρωπος στο κόσμο..ο πιο καλός,ευαίσθητος και αγαπησιάρης άνθρωπος..κι εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να απαλύνω τον πόνο του..και δεν μπορώ καν να σκεφτώ τι αποτελέσματα μπορεί να έχει μια τόσο μακροχρονια θεραπεία με τόσο βαρια φάρμακα..μου έρχονται στο μυαλό μου συνέχεια μαύρες σκέψεις και κλαίω όλη μέρα..τον αγαπώ τόσο πολύ τον Ευθύμη..αν τον χάσω θα χαθώ..νομίζω ότι ούτε καν τα παιδιά μου δεν θα μου δώσουν δύναμη να κρατηθώ στη ζωή..τι με έπιασε πάλι...σας έπρηξα..

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...