Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Με πέτυχες στην αναμονή του Έλενα αλλά είναι για κάτι χαρτιά, όχι για προσπάθεια! 

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσι μου κ εγώ αύριο θα πάω αλλά έχω ξεκινήσει . Ήθελα να δω αν έχεις ξεκινήσει και πως πάει ♥️

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερουδια!!!

που εξαφανιστηκατε πάλι όλες????

Δηλαδη ρε Σοφια δεν στελνουν ελλαδα αυτοι?

Σου στελνω πμ να σου πω τι ακριβως θελω....Βασικα δεν εχω χρονο να ψαξω πολυ.....

μάλλον στέλνουν Ελλάδα Ζωίτσα μου απλά δε μπορω να σε πάρω στο λαιμό μου γιατί δεν έχω ψωνίσει ποτέ απο άλλο πωλητη εκτός του αμαζον και δεν ξέρω πόσο εξασφαλισμένος είσαι...επίσης δε γνωρίζω με τι μεταφορικά στα στέλνουν...

πμ δεν έλαβα πάντως!!!

χαχαχαχα!!!Φανταζεσαι να παιζω ολη μερα playstation?Δεν ειναι για μενα για ενα παιδακι εδω που ειναι αρρωστο τα θελω....

Κατα τα αλλα ειπα να κατσω λιγο να σας διαβασω και μετα να συνεχισω τις δουλειες....Βασικα δεν ξερω γιατι τετοιο τρεξιμο αλλα δεν μπορω να φερω βολτα το σπιτι ρε γμτ.....Καθαριζω συνεχεια και οχι τιποτα σοβαρο μην φανταστειτε και καθε μερα ειναι βρωμικο.... βεβαια εχω και τον μικρο λιγο ελευθερο να σκορπαει ....

Και τωρα εχω να καθαρισω σαλονι και μπαλκονι...Λοιπον παω να σας διαβασω και ελπιζω να επανελθω....

ακριβως το ιδιο πραγμα συμβαίνει και με μένα!

καθαρίζω και μαζεύω και το βραδυ πάλι βρωμικο είναι!

πήρα στη Βαλέρια μαρκαδόρους ή "τιλό" όπως τα λέει και χθες ζωγραφίστηκε απο την κορφη μέχρι τα νυχια!

τι περίγραμμα στα χείλια έκανε, τι τατουάζ στα χέρια της....πολύ γέλιο!!!

ευτυχως πήρα τους πλενόμενους και καθάρισε σχετικά εύκολα μετά !!!!

καλα σοφια μαλλον εχω χασει επεισοδια!!!!Εσυ δεν δουλευες?Και ποτε θα κανετε γαμοβαφτιση καλε?Ποτε γινανε ολα αυτα χαμπαρι δεν πηρα!!!!

βρε......το Σοφάκι δε δουλεύει και γαμοβάφτιση εννοεί του αδερφου της αν δεν κανω λάθος!!!!

βρε κορίτσια πείτε μου τι ποσότητες φαγητού τρωνε τα παιδάκια σας....δηλαδη μέσα σε μια ημέρα τι τρωνε???

γιατί καλά νομίζω εγω οτι η Βαλέρια τρωει αλλά μήπως όχι τελικά???:rolleyes:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλέ ξεχάστηκα.....

Λενιώ μου να χαίρεσαι τον Αντρίκο σου!!!!!!

να τα εκατοστησει!!!

Πάντα υγεία και όλα να του έρθουν στη ζωη του όπως τα θέλει!!!!

966247mn6lidxqrb.gif

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!!!!

ειμαι η Μαρία και συνεχίζω ακαθεκτη να ειμαι καλα :P.... το προβλημα μου ειναι ο χρονος δεν προλαβαινω! σας διαβαζω αλλα αρπαχτα και δεν γραφω. χαιρομαι που ειστε ολες καλα και ετσι να συνεχισετε ;)

και εμεις μια χαρα ειμαστε. τη δουλεια εχω φορτωσει λιγο στον κοκκορα οπως εχω ξαναπει αλλα εχω πολυ καλοκαιρινη διαθεση και δεν μπορω να ζοριστω με τιποτα. εντωμεταξυ και ο Αρης παρουσιαζεται Ελευσινα 1/8 αρα το δικο μας καλοκαιρι ψιλοτελειωνει αρχες αυγουστου. θελω να περναει ο μικρος ωρες με τον πατερα του γιατι μετα στανταρντ θα του λειψει. κατα τα αλλα μετα τις 20/7 λεμε να παμε Λευκαδα κανενα 5αρι μερες. εχει παει καμια σας προσφατα να μου πει εντυπωσεις;

λοιπον σας αφιερωνω κομματακι από you tube! i'll be around!

http://www.youtube.com/watch?v=fdsg0FbLnMM&feature=related

ooooops!

χρονια πολλα στον Αντρεα της Ελενης μας! να ειναι γερος, δυνατος και όμορφος στην ψυχή και στο σωμα! να γινει ενας παιδαρος μεχρι εκει επανω, να πεφτουν τα κοριτσακια στα πόδια του!;)

συμπι-Αριελ(!) καλά κάνεις και τα φορτωνεις στον κόκκορα!!!

καλοκαιράκι είναι.....χαλαρά!!!

Λευκάδα δεν έχω πάει....αλλά την έχουμε στα υπόψιν μας για φέτος...

αν θα πάμε τελικά κάπου γιατί ακόμα δεν ξέρουμε....θα εξαρτηθεί κι απο την υγεία του πατέρα του Παν.

πάντως αν βρεις κανένα καλό ξενοδοχείο και τίποτα χρησιμες πληροφορίες σφυρα κι απο δω!!!!;)

πολλήηηηηη ζέστηηηηηηη βρε παιδιά..........

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

h.gifa.gifp.gifp.gify.gifempty.gifb.gifi.gifr.gift.gifh.gifd.gifa.gify.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gif

Na χαίρεσαι τον Αντρίκο σου Ελενίτσα!!!Πολύχρονος!!!όπως επιθυμείς να τον καμαρώσεις!!!

Σοφάκι αν και δεν είμαστε χαρακτηριστικό παραδειγμα θα σου πω τι τρωμε εμείς μες τη μέρα!

ξυπνάει στις 10 και πίνει γάλα.11 τρώει αβγο ή μισό του μισού τοστ.

στις 1 τρώει 400μλ φρουτόκρεμα

στις 5 τρώει 3-4 κουταλιές μεσημεριανό (αν ειναι μακαρονια η πατατες μπορει να φάει και παραπάνω)

στις 8 μπορεί να φάει λίγο γιαούρτι,ή λίγο τυράκι ή λίγο κριτσίνι..

Στις 9-9:30 πίνουμε το γάλα μας και νανι..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

γεια σας!!!!μολις μπηκα στο μαγαζι.....εστειλα επιτελους τα χαρτια για τους παιδικους....και ψωνισαμε μαζι με την Ευη μου δωρο του Ανδρεα και κατι αναμνηστικο για τα υπολοιπα παιδακια!!!!καηκαμε......Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες.....και για τις νυφες που θα πεφτουν στα ποδια του γιου μου!!!!!χιχιχιχιχιχιχι

Γιωτουλι.......παμε σε δικο μας σπιτι....μεσα στην εβδομαδα τελειωνουν τα διαδικαστικα....και τελος του μηνα μετακομιζουμε!!!

Ζωιτσα τι κανει η ζουζουνα?κλωτσαει ή ηρεμησε λιγο? μπραβο στον Τεο για την προοδο με τα τσισα....το θεμα ειναι να αντιλαμβανεται τι πρεπει να κανει.....και ο δικος σου ειναι τσακαλι.....και πολυ μπροστα οποτε θα μαθει ευκολα!!!

καλα εχθες που πηγαμε για μπανιο πρεπει να μας ακουσε η μιση Πελοποννησος!!!!!ο Μαρινουλης εβαλε καντι τσιριδες οταν μπηκε μεσα.......δεν το θελει το νερο με τιποτα!!!!!ασε που κρυωνε........

εμαθε και λεξεις το σουγελο......λεει μπάλι μπάλι= bye bye, μαλίο= Μαρινος,νεό= νερο αλλα εννοει χυμο, κούι= Ντούλη.....ο αδερφος μου ο Τριανταφυλλος, κιί= κλειδι , παλι=παλι, τοοο= αυτο....και κατι αλλες αλλα δεν τις εχω αποκρυπτογραφησει ακομα......

για πεστε καμια ιδεα για να φτιαξω κατι στο παρτυ σημερα!!!!!

h.gifa.gifp.gifp.gify.gifempty.gifb.gifi.gifr.gift.gifh.gifd.gifa.gify.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gif

Na χαίρεσαι τον Αντρίκο σου Ελενίτσα!!!Πολύχρονος!!!όπως επιθυμείς να τον καμαρώσεις!!!

Σοφάκι αν και δεν είμαστε χαρακτηριστικό παραδειγμα θα σου πω τι τρωμε εμείς μες τη μέρα!

ξυπνάει στις 10 και πίνει γάλα.11 τρώει αβγο ή μισό του μισού τοστ.

στις 1 τρώει 400μλ φρουτόκρεμα

στις 5 τρώει 3-4 κουταλιές μεσημεριανό (αν ειναι μακαρονια η πατατες μπορει να φάει και παραπάνω)

στις 8 μπορεί να φάει λίγο γιαούρτι,ή λίγο τυράκι ή λίγο κριτσίνι..

Στις 9-9:30 πίνουμε το γάλα μας και νανι..

400μλ φρουτόκρεμα????????????????????????

μπράβο το Φροσάκι!!!!

εμείς παλεύουμε για τα 250!!!!

λιτοδίαιτο το κορίτσι σου ε???

κραταει σιλουέτα!!!

θα μου πεις....και η δικιά μου που τρωει παραπάνω, βάζει κανένα κιλό????????????χαχαχαχαχα!!!!

γεια σας!!!!μολις μπηκα στο μαγαζι.....εστειλα επιτελους τα χαρτια για τους παιδικους....και ψωνισαμε μαζι με την Ευη μου δωρο του Ανδρεα και κατι αναμνηστικο για τα υπολοιπα παιδακια!!!!καηκαμε......Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες.....και για τις νυφες που θα πεφτουν στα ποδια του γιου μου!!!!!χιχιχιχιχιχιχι

Γιωτουλι.......παμε σε δικο μας σπιτι....μεσα στην εβδομαδα τελειωνουν τα διαδικαστικα....και τελος του μηνα μετακομιζουμε!!!

Ζωιτσα τι κανει η ζουζουνα?κλωτσαει ή ηρεμησε λιγο? μπραβο στον Τεο για την προοδο με τα τσισα....το θεμα ειναι να αντιλαμβανεται τι πρεπει να κανει.....και ο δικος σου ειναι τσακαλι.....και πολυ μπροστα οποτε θα μαθει ευκολα!!!

καλα εχθες που πηγαμε για μπανιο πρεπει να μας ακουσε η μιση Πελοποννησος!!!!!ο Μαρινουλης εβαλε καντι τσιριδες οταν μπηκε μεσα.......δεν το θελει το νερο με τιποτα!!!!!ασε που κρυωνε........

εμαθε και λεξεις το σουγελο......λεει μπάλι μπάλι= bye bye, μαλίο= Μαρινος,νεό= νερο αλλα εννοει χυμο, κούι= Ντούλη.....ο αδερφος μου ο Τριανταφυλλος, κιί= κλειδι , παλι=παλι, τοοο= αυτο....και κατι αλλες αλλα δεν τις εχω αποκρυπτογραφησει ακομα......

για πεστε καμια ιδεα για να φτιαξω κατι στο παρτυ σημερα!!!!!

βρε το Μαρινούλη.....παρτου μια πισινούλα στο σπίτι να τον βάζεις να συνηθίζει το νεράκι!

τι ιδέα θες λενιώ???

γλυκό ή αλμυρό????????

έχετε όλες χαιρετίσματα απο την Τατιάνα μας!!!!!

μας διαβάζει αλλά δε μπορεί να γράψει γιατί τους το έχουν μπλοκάρει στη δουλειά και απο το κινητό δε μπορεί!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εμενα ο Μαρινος πινει γαλα στις 8πμ....μετα 9:30 μια φετα ψωμι με τυρακι ή αβγό, 11πμ ενα φρουτο, 1μμ φαγητο στις 6 γιαουρτακι η οτι αλλο θελει.....και μετα μπορει να φαει φαγητο αλλιως πινει γαλα στις 10 και κοιμαται.......τωρα που καλοκαιριαζει....δεν τρωει τοσο....πινει ομως πολλα υγρα.....

της Βαλέριας το πρόγραμμα είναι το εξης:

10 θηλασμός

10:30 120μλ γιαουρτι με μιση μπανάνα και 2-3 κουταλιές δημητριακα ολικης άλεσης

12:00 κανενα κερασάκι ή λιγα σκέτα δημητριακα σαν τσιπς

13:30 φαγητο

15:00 θηλασμός

18:00 250μλ φρουτόκρεμα απο 5 φρούτα συνηθως

20:00 τοστάκι

21:30 βραδυβό φαγητό

23:00 θηλασμός και νάνι

Επεξεργάστηκαν by fairytale
ξεχασα κατι!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

αλμυρο Σοφακι....!!!!!οντως η Φροσουλα τσιμπαει........σαν σπουργιτακι!!!!δεν πειραζει βρε...οπως ειπε και η Σοφια κανει σιλουετα!!!!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiropita-eikoli.html

ή

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tempeliki-tiropita-xoris-fillo.html

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αλο αλο.τι κανετε?εμεις καλα.ευχαριστω κοριτσια για την συμπαρασταση:Dασ πουμε οτι το προβλημα λθθηκε:rolleyes:ο χρονος τελικα θα δειξει!!!!

ελενιτσα μου να χαιρεσε τον γιοκα σου!!!!να τα εκατοστησει και να ειναι παντα χαρουμενος και γερος.οπως επιθυμεις να τον καμαρωσεις.(και στανταρ θα πεφτουν οι γυναικες στα ποδια του,ειναι πολυ κουκλος)

Ζωη μου δεν δουλευω.σταματησα οταν εμεινα εγκυος.και γαμοβαφτιση κανει η αδερφη του Τ.καλα θυμαται το Σοφακι ,μονο τα αδερφια μπερδεψε:D

ο δικος μου μαλλον τρωει πολυ...νομιζω:D

8.00πμ 250μλ γαλα

11.00πμ 350 μλ φρουτοκρεμα

14.15 μμ φαγητο (περιπου300 μλ)

17.30-18.00μμ γιαουρτι με μελι

20.30-21.00μμ φαγητο

11.30 με δωδεκα το βραδυ γαλα 250 μλ.το γαλα του το δινω μισοκοιμισμενο γιατι δεν πινει αλλιως γαλα

εννοειται βεβαια οτι ενδιαμεσα αν δει καποιον απο εμας να τρωει πρεπει οπωσδηποτε να του δωσουμε γιατι χαλαει κοσμο.φρουτα η κρακερς η μπισκοτα η κριτσινια κτλ

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...