Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας γεια σας!!!

Μπαινω πολυ στα γρηγορα να ρωτησω την Σοφια που ειναι εξπερ στις ιντερνετικες αγορες!!!!

Σοφακι το Αμαζον στελννει ελλαδα?Ποσο καιρο κανει να ερθουν?

Κατα τα αλλα εχω χαθει το ξερω...Και τωρα μπηκα στα γρηγορα....Θα προσπαθησω καποια στιγμη να σχολιασω κιολας....

Σοφακι αυριο θα κανω την παραγγελια ελπιζω να μου απαντησεις μεχρι τοτε....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Sofaki rixe mia matia edw..egw exw psonisei arjetes fores

http://www.kefitoys.com/portal/products?page=shop.browse&category_id=106

το είχα ξαναδει αυτο το σάιτ Γιωτάκι!

λέω να το πάρω απο εδω το δωράκι ωστε αν τυχει να τους φέρουν το ίδιο να μπορεί να το αλλάξει!;)

γεια σας γεια σας!!!

Μπαινω πολυ στα γρηγορα να ρωτησω την Σοφια που ειναι εξπερ στις ιντερνετικες αγορες!!!!

Σοφακι το Αμαζον στελννει ελλαδα?Ποσο καιρο κανει να ερθουν?

Κατα τα αλλα εχω χαθει το ξερω...Και τωρα μπηκα στα γρηγορα....Θα προσπαθησω καποια στιγμη να σχολιασω κιολας....

Σοφακι αυριο θα κανω την παραγγελια ελπιζω να μου απαντησεις μεχρι τοτε....

Ζωίτσα στέλνει ελλάδα το αμαζον! όχι τα πάντα όμως...

πχ παιδικά παπούτσια δε στέλνει.

να προσέξεις σε κάθε προιόν που θες να γράφει οτι πωλητής είναι το αμαζον ε???????

για αγορές πάνω απο 25 λίρες τα μεταφορικά είναι δωρεάν!

αν θες στείλε μου τα λινκ απο τα πράγματα που θες να τσεκάρω το πρωι αν είναι πωλητης το αμαζον και αν τα στέλνει Ελλάδα!

γυρω στη 1 εβδομάδα κάνουν να έρθουν συνηθως!

Φιλάκια!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπον Σοφακι τα link ειναι αυτα...

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004AYEGHA/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A1L6D47J075A0N

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002DR4B1C/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Αλλα κυριως με ενδιαφερει αυτα να μου στειλουν:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002SUU8PC/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&m=A2TE7YB664QOKU

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00080FCR8/ref=ox_sc_act_title_4?ie=UTF8&m=A1I26QI6JYSM81

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0000E5SRM/ref=ox_sc_act_title_5?ie=UTF8&m=A1RQZTPFNV6AY9

Ευχαριστω πολυ Σοφακι...Αν και 7 ημερες ειναι πολλες ρε γμτ....:(:(:(

Ελπιζω να προλαβω...

Καλημέρα!!!

Ζωίτσα δυστυχως απο όλα όσα έβαλες μόνο το 2ο το στέλνει το αμαζον...

τα άλλα είναι απο διαφορετικούς πωλητές οι οποίοι και μεταφορικά χρεώνουν και δεν έχω ψωνίσει ποτέ απο κανέναν εκτός του αμαζον για να σου έλεγα να το προχωρήσεις...δε σημαίνει οτι δεν είναι ασφαλές αλλά δεν το έχω κάνει οπότε δε μπορω να σε βοηθήσω δυστυχως...

Για να τσεκάρεις αν είναι πωλητης το αμαζον θα κοιτάς στο προιόν να γραφει απο κατω:

"Dispatched from and sold by Amazon.co.uk."

θα έψαχνα να στα βρω και στο εμπαυ αλλα ρε γμτ έχω ραντεβού με μια φίλη για καφε αργότερα και πρέπει να μαγειρέψω...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!ολα καλα? οι εγκυουλες μας πως ειναι......???

Καλα Γιωτουλα η Φροσουλα σου ειναι ολα τα λεφτα!!!!μ αρεσουν πολυ αυτα που λεει το ζουζουνακι........σαν μεγαλος!!!!!

Σημερα θα παμε για το πρωτο μας μπανιο..........το βραδυ θα παμε θεατρο να δουμε τον "μικρο πριγκιπα" που παιζουν ατομα απ τη θεατρικη ομαδα Τριπολης....και αυριο εχω τα γενεθλια του Ανδρεα μου!!!οικογενειακα θα ειμαστε....γιατι δεν παιζει να καλεσουμε αλλους....δεν χωραμε κιολας....και στο σπιτι ειναι με κουτες γεματο για την μετακομιση!!!! αυτα ....κανει πολυυυυυυ ζεστη....

αχ ξεχασα....την Αννα!!!!με το καλο ο γαμος σας και η βαφτιση της Ειρηνουλας!!!!να περασετε καλα.......

Σοφια(cat) τι κανεις?ο γιοκας σου??για το προβλημα σου οτι χρειαστεις, εμεις ειμαστε εδω!!!ευχομαι ολα να πανε καλα.......

Ελενίτσα τον μικρό τον παιρνεις στον θέατρο?κάθεται?θέλω να πάω κι εγώ τη φροσούλα και ψιλοφοβάμαι μην βαρεθεί και κάνει φασαρία..Με το καλό τα γενέθλεια!αύριο θα σου γράψω τις ευχούλες!επειδή έχω χάσει επεισόδια,που μετακομίζεις??

Ζωίτσα παιδί μου λιώνεις στo playstation???

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Ζωίτσα παιδί μου λιώνεις στo playstation???

χαχαχαχα!!!Φανταζεσαι να παιζω ολη μερα playstation?Δεν ειναι για μενα για ενα παιδακι εδω που ειναι αρρωστο τα θελω....

Κατα τα αλλα ειπα να κατσω λιγο να σας διαβασω και μετα να συνεχισω τις δουλειες....Βασικα δεν ξερω γιατι τετοιο τρεξιμο αλλα δεν μπορω να φερω βολτα το σπιτι ρε γμτ.....Καθαριζω συνεχεια και οχι τιποτα σοβαρο μην φανταστειτε και καθε μερα ειναι βρωμικο.... βεβαια εχω και τον μικρο λιγο ελευθερο να σκορπαει ....

Και τωρα εχω να καθαρισω σαλονι και μπαλκονι...Λοιπον παω να σας διαβασω και ελπιζω να επανελθω....

Διαφημίσεις

Πάντως κι εγώ στην αρχή της είχα γιογιό από τα ικεα και δεν το πολυήθελε..μετά της πήρε η μαμά μου αυτό που μιλάει κι ενθουσιάστηκε!!

Λοιπον Γιωτα πηραμε και εμεις το γιογιο που τραγουδαει και μπορω να πω καναμε τρομερη προοδο!!!!Ειμαστε τωρα στο σταδιο που καταλαβαινουμε οτι θα κανουμε τσισα....Απλα δεν εχουμε παντα επιτυχια να τρεξουμε στο γιογιο και τα κανουμε πανω μας....Αλλα γενικα το εχουμε στο νου μας....και καμια φορα καθεται και πιεζετε να κατουρησει γιατι θελει να ακουσει το τραγουδι και αντι να κανει τσισα απο το ζορι κανει κακα....χαχαχαχα

καλημερα και από εμενα! σημερα πρεπει να ξεμπερδεψω με πολλες εκκρεμοτητες γιατι τα εχω φορτωσει κυριολεκτικα στον κοκκορα και βλεπω πολύ κόσμο να με κυνηγαει στο τελος!

ειστε ολες καλα; εμεις για μπανιο δεν πηγαμε εχθες γιατι ξεραθηκαμε στον υπνο οποτε καταληξαμε στον παιδοτοπο και ολα καλα!

σημερα ομως δεν παιζει να μην κανουμε παλι μπανακι γιατι εχει πολύ ζεστη πρωι πρωι :P

:

ΜΑρακι!!!!!!!!!Που εισαι?Μπανιαριζεσαι και δεν μπορεις να μπεις?????

καλημερα κουκλες.ολοι καλα?Μαρια μου καλα ειμαι.ξερεις τωρα ψυχολογικα μια πανω μια κατω.Δυσκολα τα πραγματα εδω κοριτσια οπως και παντου βεβαια:(σκεφτομαι τα χρηματα που πρεπει να χαλασουμε τωρα για την γαμοβαφτιση και τα ρουχα μας και αγχωνομαι .εψαχνα να βρω δουλεια για λιγες ωρες αλλα δεν ξερω τι θα κανω με τον Ανασταση:confused:οποτε δεν το βλεπω......ευτυχως ο Τ ακομα δουλευει.

Σοφακι μια χαρα ειναι ο μικρος.ευτυχως του περασε:Dολα καλα τωρα:Dφωτο αλλεργια=αλλεργια στον ηλιο:!:το πιστευεις?????????μετα απο 30 χρονια το επαθα και αυτο!!!!!!τωρα ειμαι μια χαρα ,μου εδωσε χαπια και κρεμες και συνηλθα.αλλα για μπανιο μετα τις 5 με αντηλιακο 50 και μπλουζακι παρακαλω:twisted:τεσπα ηθελα να μαυρισω λιγο για τον γαμο αλλα........

αυταααα παμε να φαμε...εδω τριγυρω θα ειμαι:D

καλα σοφια μαλλον εχω χασει επεισοδια!!!!Εσυ δεν δουλευες?Και ποτε θα κανετε γαμοβαφτιση καλε?Ποτε γινανε ολα αυτα χαμπαρι δεν πηρα!!!!

σημερα δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου.εμαθα κατι χθες στο βραδυ και

εχω λιγο περιεργη διαθεση .ευτυχως δεν αφορα εμενα προσωπικα αλλα το ευρυτερο οικογενειακο μου περιβαλλον.πρεπει να παρω θεση και δεν ξερω πως να το χειριστω και τι να πω .λιγες φορες στην ζωη μου εχω μεινει αφωνη -εκπληκτη να το πω και τωρα ειναι μια απο αυτες.τεσπα θα την βρω την ακρη εγω;)

Σοφια μου οτι και να ειναι σου ευχομαι να ειναι περαστικο!!!Και οππως ειπε και η πρωη Σοφια οτι χρειαστεις εμεις ειμαστ εδω....

καλημερα κουκλες...εχω χαθει εντελως το ξερω, χωρις δικαιολογια αυτη τη φορα...απλα δεν το εχω πολυ το διαδικτυακο τελικα...τεσπα...δεν εχω διαβασει και πολλα νεα σας, μονο την τελευταια σελιδα. Σοφακι απο Κερκυρα, ελπιζω το θεματακι που αναφερεις να το χειριστεις με τον καλυτερο τροπο, ο,τι και αν ειναι...Σοφακι Παραμυθενιο, τι κανεις;;; η κουκλα σου;;; την εβαλες τελικα σε κρεβατι;;; εκει εχω μεινει εγω...εμεις τα παμε τελεια με τον υπνο απο τοτε που βγηκαμε απο την κουνια. Φυσικα δεν κοιμαται μονη της, ξαπλωνουμε μαζι της ή εγω ή ο μπαμπας της και μετα που κοιμαται φευγουμε. Να πω στις εγκυουλες καλη υπομονη και καλη λευτερια...Τα νεα μας τωρα: η ειρηνη εχει γινει πολυ ατιθαση, διεκδικει τα παντα ακομα και απο μεγαλυτερα παιδακια, και τωρα τρεις μερες κανει συνεχεια ντα ντα, τον εαυτο της, τα παιχνιδια της και οποιον βρεθει διπλα της, εμενα, τη γιαγια της, παιδακια...με εχει λιγο πανικοβαλει αυτο, δε θελω να ειναι επιθετική. Προς το παρον αδιαφορω αλλα δε βλεπω αποτελεσμα, εκτος αν παει να χτυπησει παιδακι που επεμβαινω και θα φαει και καμια στον ποπο αν επιμεινει. Ελπιζω να ειναι φαση και να περασει συντομα...Το Σαββατο κανουμε το γαμο μας και θα βαπτισουμε και τη μικρη....Αυτα τα νεα μας...Σας φιλω γλυκα...

Αννουλα?Παει πολυς καιρος!!!!Χαρηκα πολυ που διαβασα νεα σου!!Οσο για την ειρηνουλα τι να σου πω....Εμενα οταν αρχισε να με χτυπαει τον αγνοουσα αλλα τιποτα δεν γινοτανε το κοψαμε οταν αρχισα να τον βαζω τιμωρια...Μην φανταστεις τιποτα τρομερο τον επαιρνα τον εβαζα στον καναπε αρχιζε αυτος να κλαιει και οταν ηρεμουσε(μεσα σε 2 λεπτα το πολυ)του εξηγουσα για πιο λογο τον εβαλα εκει και οτι ποτε δεν πρεπει να με δερνει μετα αγαλιτσα φιλακια και τελοσπαντων το ξεπερασε.....

Με το καλο η γαμοβαφτιση σας!!!!!Να πανε ολα καλα και να ειστε παντα ευτυχισμενη!!!Θελουμε και φωτος ε?Και καμια φωτο απο μπομπονιερες και τετοια δεν θα με χαλουσε.....:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...