Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρες, καλημέρες!!! Ζωή αφού έχεις το πείσμα να τα χάσεις μετά είσαι αστέρι!!Αυτό έχει σημασία..εγώ δεν το έχω..ούτε της πρώτης τα έχασα..σνιφ,σνιφ..κι έχω ψιλοαγχωθεί.. Πάντως κι εγώ στην αρχή της είχα γιογιό από τα ικεα και δεν το πολυήθελε..μετά της πήρε η μαμά μου αυτό που μιλάει κι ενθουσιάστηκε!!

cat, πολύ ανεπτυγμένο το παιδάκι σου!!μπράβο|!!εμάς είναι ακόμι τσιτσιφρίγκος!!κι εδώ φύσαγε συνέχεια αλλά δεν πτοούμαστε..μόνο με 8-9 μποφορ δεν πάμε θάλασσα!! Πω,πω αυτό με τα φουστάνια για γάμους είναι το χειρότερό μου..τεσπα..κι εμένα 18 σεπτέμβρη παντρευει ο αδερφός μου έναν κοινό μας φίλο και θα είμαι σαν νταλίκα..τι θα φορέσω για να πάω??Σκλεφτομαι ένα καλο τραπεζομάντιλο της μαμάς μου..να το τυλίξω γύρω μου κι έτοιμη!!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και από εμενα! σημερα πρεπει να ξεμπερδεψω με πολλες εκκρεμοτητες γιατι τα εχω φορτωσει κυριολεκτικα στον κοκκορα και βλεπω πολύ κόσμο να με κυνηγαει στο τελος!

ειστε ολες καλα; εμεις για μπανιο δεν πηγαμε εχθες γιατι ξεραθηκαμε στον υπνο οποτε καταληξαμε στον παιδοτοπο και ολα καλα!

σημερα ομως δεν παιζει να μην κανουμε παλι μπανακι γιατι εχει πολύ ζεστη πρωι πρωι :P

καλησπεραααααααααααα.τι κανετε?πηρε μπρος το καφε μας βλεπω:Dεχω πεθανει στα γελια με τα μικρα.καλα ειναι φοβερα:D:Dαπο που να ξεκινησω να σχολιαζω?

Μαρακι πολυ χαιρομαι που εισαι καλα και με ανεβασμενη διαθεση.παντα ετσι κοπελα μου!!!ο Κωνσταντινος εχει γινει πολυ κουκλος .οι φωτος πολυ ωραιες και εσυ μια κουκλα.ειστε ομορφοσογο:D

καλα η Βαλερια ειναι θεα και πολυ <<τσαμπουκας>>μπραβο στο κοριτσι μας.ο δικος μου ειναι πολυυυυυ δειλος.

Ζωη μην στεναχωριεσαι για αυτα που λενε οι αλλοι.ο καθενας κανει οτι θελει με το παιδι του.ο Αναστασης δεν εχει φαει ποτε γλυκα και το ωραριο υπνου πολυ σπανια θα το χαλασουμε.κι ομως τον οφελει πολυ που ξερει παντα τι ακολουθει .ειναι ησυχος και ηρεμος.οποτε αστους να λενε ,εσυ ξερεις.

ελενιτσα πως τα κταφερνεις βρε θηριο?σου φτανει το 24ωρο?θες και τεταρτο?μπραβο σου!!!!:Dεγω το σκεφτομαι και για δευτερο!!!!!

Γιωτα μου η φροσουλα σου ειναι φοβερη,να την χαιρεσε.μιλαει τοσο καλα:Dτην ταπωσε την κυρια χωρις να το ξερει!!χαχαχα.στο θεμα του γιογιο εμεις ειμαστε στη φαση καθε 10 λεπτα <μαμα κακα> και τρεχω συνεχεια.αλλα μεχρι τωρα δεν εχει κανει τιποτα.παντα μετα πανω του και δεν μου το λεει:(τεσπα υπονη θελει

καπου πηρε το ματι μου για υψος και βαρος.πριν ενα μηνα ηταν 90 ποντους περιπου και 13.200.τωρα σιγουρα εχει παρει βαρος γιατι ειναι ασηκωτος.ο παιδιατρος τον μετραει ξαπλωμενο ακομα.

τα νεα μας τωρα.τα ιδια δεν εχω κατι να σας γραψω.ειμαστε πολυ καλα ,πολυ αερα εχει εδω και μια εβδομαδα.η θαλασσα εχει παγωσει πολυ και δεν παμε για μπανια.επαθα και φωτοαλλεργια και τρεχω στη δερματολογο για κρεμες.παντρευται η αδερφη του Τ και ξαχνω για ρουχα

και γενικα εχουμε ησυχια

αααα...Μαρακι φυτεψε και μια ευρουλια για μενα:Dτην χρειαζομαι επειγοντως.

Σοφακι μου πολύ χαρηκα που εγραψες! ειχαμε καιρο να μαθουμε νεα σου! ο Αναστασης ειναι σουπερ, ολοκληρο αντρακι και αυτο! εσυ πως εισαι; η ψυχολογια σου καλα; να προσεχεις τον εαυτο σου και τους αντρες σου :P

Καλημέρες, καλημέρες!!! Ζωή αφού έχεις το πείσμα να τα χάσεις μετά είσαι αστέρι!!Αυτό έχει σημασία..εγώ δεν το έχω..ούτε της πρώτης τα έχασα..σνιφ,σνιφ..κι έχω ψιλοαγχωθεί.. Πάντως κι εγώ στην αρχή της είχα γιογιό από τα ικεα και δεν το πολυήθελε..μετά της πήρε η μαμά μου αυτό που μιλάει κι ενθουσιάστηκε!!

cat, πολύ ανεπτυγμένο το παιδάκι σου!!μπράβο|!!εμάς είναι ακόμι τσιτσιφρίγκος!!κι εδώ φύσαγε συνέχεια αλλά δεν πτοούμαστε..μόνο με 8-9 μποφορ δεν πάμε θάλασσα!! Πω,πω αυτό με τα φουστάνια για γάμους είναι το χειρότερό μου..τεσπα..κι εμένα 18 σεπτέμβρη παντρευει ο αδερφός μου έναν κοινό μας φίλο και θα είμαι σαν νταλίκα..τι θα φορέσω για να πάω??Σκλεφτομαι ένα καλο τραπεζομάντιλο της μαμάς μου..να το τυλίξω γύρω μου κι έτοιμη!!!

κανενα τεντοπανο δεν παιζει; το τραπεζομαντηλο φοβαμαι μην σου ειναι τσιτα :tongue::tongue::tongue::tongue:

τι υπερβολικη που εισαι! μετα λεω για μενα χα χα χα χα:D

η συμπι που ειναι;:shock:

Καλημέρες!!!!

συμπι τα γουστα μας δεν πολυ-ταιριαζουν αλλα προσπαθησα αν μη τι αλλο να τα συνδυασω :tongue:

άστα συμπι....αν θελήσεις να μου πάρεις δωρο ποτέ, μη μου παρεις ρουχα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μόνο το 3ο μου άρεσε απο όσα έβαλες!!!

βασικά και τα άλλα μου άρεσαν αλλά για να τα φορέσει άλλη!

εμενα δε θα μου πήγαιναν καθόλου!!!

μην αγχωνεσαι Ζωίτσα....όταν θα αισθανθεί απόλυτα έτοιμος, θα δεις τι καλά που θα τα καταφέρει ο Τεό με το γιογιό!!!!

εμένα ξέρετε τι μου έκανε χθες η Βαλέρια?

δεν ήθελε να φορέσει πανα οπότε της φόρεσα σκέτο βρακί! της εξηγησα αν θέλει τουαλέτα να μου πει....

ε κάθε 10 λεπτά μου έλεγε κακά γιογιο και ήθελε να πηγαινουμε στο μπάνιο αλλά δνε ήθελε να κάτσει στο γιογιό της αλλά στο ειδικό στεφανάκι που της έχω για τη λεκάνη....

καθόταν λοιπόν η κυρία, έλεγε τα δικά της, έκανε και οτι σφίγγεται το θέατρο αλλά τίποτα....

πάντως φαινόταν οτι ήθελε να κάνει αλλά όταν την έβαζα σα να της φαινόταν αφύσικο και δεν έκανε...γιατί όταν μου έλεγε κακα γιογιο, έσφιγγε τα ποδαράκια της σαν να κρατιόταν να μη της φύγουν!

ε και μετά απο καμιά 10αριά επισκέψεις στην τουαλέτα, την τελευταία φορά μόλις βγηκαμε και πήγε στο σαλόνι, μετα απο ένα 5 λεπτο με κοιτάει στεναχωρημένη και μου λέει: κακάααα.....

και τα είχε κάνει πάνω της!

τεσπα δε με νοιάζει να μάθει απο τωρα το γιογιο....μη το πάρει για παιχνίδι με νοιάζει!!!!!

Σοφάκι άντε....σε χάσαμε!!!!

πως είναι ο Αναστάσης? πέρασε η ταλαιπωρία με το πουλάκι του?

η φωτοαλλεργία τι είναι??? αυτό που καταλαβαίνω απο τη λέξη???????

αλλεργία στο φως?????????

εύχομαι να περάσει σύντομα!!!!

πότε γεννάς Γιωτάκι???

νομίζω οτι με 2 παιδιά μετά στο σπίτι, τα κιλά θα φύγουν χωρίς να το καταλάβεις!!!! αν θηλάσεις κιόλας τον μπέμπη...εκεί να δεις!!!

εγω σημερα έχω ραντεβού για τεστ παπ και να λύσω τις απορίες μου!!!

εκτός απο τον κυκλο μου που έχει γίνει 24 ημερων εκ των οποίων τις 10 είμαι αδιάθετη:shock::shock::shock:, ο αφαλός μου έχει πεταχτεί έξω και δε λέει να μπει μέσα και ....κρατηθείτε....έχω ακόμα στην κοιλιά απο τον αφαλό και κάτω την καφέ γραμμή της εγκυμοσύνης!!!! αχνη μεν αλλά ακόμα υπάρχει!!!!:D:D:D 3 χρόνια έγκυος είμαι εν ολίγοις!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

να δω τι θα πρωτοπρολάβω να κάνω σημερα το απόγευμα....

έχω να αλλάξω κάτι ρούχα, να αγοράσω δωρο για τους αρραβώνες, να πάω και στο γιατρό....και όλα αυτά με τη Βαλέρια που ξυπνάει μετα τις 6....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα και από εμενα! σημερα πρεπει να ξεμπερδεψω με πολλες εκκρεμοτητες γιατι τα εχω φορτωσει κυριολεκτικα στον κοκκορα και βλεπω πολύ κόσμο να με κυνηγαει στο τελος!

ειστε ολες καλα; εμεις για μπανιο δεν πηγαμε εχθες γιατι ξεραθηκαμε στον υπνο οποτε καταληξαμε στον παιδοτοπο και ολα καλα!

σημερα ομως δεν παιζει να μην κανουμε παλι μπανακι γιατι εχει πολύ ζεστη πρωι πρωι :P

Σοφακι μου πολύ χαρηκα που εγραψες! ειχαμε καιρο να μαθουμε νεα σου! ο Αναστασης ειναι σουπερ, ολοκληρο αντρακι και αυτο! εσυ πως εισαι; η ψυχολογια σου καλα; να προσεχεις τον εαυτο σου και τους αντρες σου :P

κανενα τεντοπανο δεν παιζει; το τραπεζομαντηλο φοβαμαι μην σου ειναι τσιτα :tongue::tongue::tongue::tongue:

τι υπερβολικη που εισαι! μετα λεω για μενα χα χα χα χα:D

η συμπι που ειναι;:shock:

απαπαπαπα.....δεν έκανες μπανάκι χθες γοργόνα μου??????????????

θα σου έβαλαν απουσία τα λιθρίνια!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

εμείς πήγαμε για μπανάκι χθες και ήταν τέλεια....μόνο κατά τις 8 φύγαμε άρον άρον γιατί έσκασαν μυτη εκατομμύρια κουνούπια!!!!!

άντε να δω πότε θα ξανακάνω γιατί περιμένω να αδιαθετησω αυριο...:(

καλέ τι να φορέσω στον αραββώνα???????????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κουκλες.ολοι καλα?Μαρια μου καλα ειμαι.ξερεις τωρα ψυχολογικα μια πανω μια κατω.Δυσκολα τα πραγματα εδω κοριτσια οπως και παντου βεβαια:(σκεφτομαι τα χρηματα που πρεπει να χαλασουμε τωρα για την γαμοβαφτιση και τα ρουχα μας και αγχωνομαι .εψαχνα να βρω δουλεια για λιγες ωρες αλλα δεν ξερω τι θα κανω με τον Ανασταση:confused:οποτε δεν το βλεπω......ευτυχως ο Τ ακομα δουλευει.

Σοφακι μια χαρα ειναι ο μικρος.ευτυχως του περασε:Dολα καλα τωρα:Dφωτο αλλεργια=αλλεργια στον ηλιο:!:το πιστευεις?????????μετα απο 30 χρονια το επαθα και αυτο!!!!!!τωρα ειμαι μια χαρα ,μου εδωσε χαπια και κρεμες και συνηλθα.αλλα για μπανιο μετα τις 5 με αντηλιακο 50 και μπλουζακι παρακαλω:twisted:τεσπα ηθελα να μαυρισω λιγο για τον γαμο αλλα........

αυταααα παμε να φαμε...εδω τριγυρω θα ειμαι:D

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες.ολοι καλα?Μαρια μου καλα ειμαι.ξερεις τωρα ψυχολογικα μια πανω μια κατω.Δυσκολα τα πραγματα εδω κοριτσια οπως και παντου βεβαια:(σκεφτομαι τα χρηματα που πρεπει να χαλασουμε τωρα για την γαμοβαφτιση και τα ρουχα μας και αγχωνομαι .εψαχνα να βρω δουλεια για λιγες ωρες αλλα δεν ξερω τι θα κανω με τον Ανασταση:confused:οποτε δεν το βλεπω......ευτυχως ο Τ ακομα δουλευει.

Σοφακι μια χαρα ειναι ο μικρος.ευτυχως του περασε:Dολα καλα τωρα:Dφωτο αλλεργια=αλλεργια στον ηλιο:!:το πιστευεις?????????μετα απο 30 χρονια το επαθα και αυτο!!!!!!τωρα ειμαι μια χαρα ,μου εδωσε χαπια και κρεμες και συνηλθα.αλλα για μπανιο μετα τις 5 με αντηλιακο 50 και μπλουζακι παρακαλω:twisted:τεσπα ηθελα να μαυρισω λιγο για τον γαμο αλλα........

αυταααα παμε να φαμε...εδω τριγυρω θα ειμαι:D

Σοφάκι νομίζω μεχρι τις 15 Ιουλίου είναι οι αιτήσεις για το πρόγραμμα του εεταα για τους παιδικούς...γιατί δεν τον γράφεις τον Ανασταση παιδικό για να πας κι εσυ για δουλίτσα?

αλλεργία στον ήλιο ε???

πρώτη φορά το ακούω!!!!

κοίτα πραγματα....

ε για το γάμο μην ανησυχείς....πάρε καμια κρεμα σωματος με χρωμα μέσα και μια χαρά θα είσαι!!!

εγώ τι αν πω που και ηλιοθεραπεία να κάνω δε μαυρίζω????????

να καταλάβεις όταν εγω θεωρω οτι έχω πάρει χρωματάκι, οι υπόλοιποι με ρωτάνε γιατί δεν έχω μαυρίσει!!!!:D:D:D:D:D

η Βαλέρια έχει τσακίσει 2 πιάτα φασολάκια!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρες!! πως είμαστε σήμερα??? έγω μια κατήφια την έχω..Σοφάκι πολύ αιμοραγία παιδί μου..10 μέρες???και σε τόσο μικρό κύκλο??από σίδηρο πως πας?άμεσα στον γιατρό..

πάντως κι εμένα τα φουστανάκια που έβαλε η Μαρία μου αρέσανε!!

Τρώει φασολάκια η μικρή?Μπράβο!! Εμένα μόνο μακαρόνια τρώει από φαγητά και καμιά πατάτα..

Γεννάω 10-15 οκτώβρη Σοφάκι μου..και τα κιλά αν δεν το ράψεις δεν πέφτουν με τίποτα..Σοφία μπορείς να βάλεις το λινκ για τους παιδικούς?είναι για όλους τους παιδικούς?κι εδώ στη μύκονο?

Σοφάκι έχετε γαμοβάφτιση???με το καλό!!μην άγχώνεσαι..όλα θα πάνε κΑλά..και με τα οικονομικά,όλοι έτσι είμαστε αυτή την περίοδο..στρίμωγμα και πάλι στρίμωγμα..κι εγώ δεν έχω τώρα το καλοκαίρι ιδιαίτερα και μας έχει κακοφανεί πολύ..

Μαράκι μου έδωσες ιδέα..απλά σκέφτομαι μήπως το τεντόπανο είναι πολύ σπορ για την περίσταση..το τραπεζομαντιλάκι που σου λέω είναι λινό..ταιριάζει πιο καλά νομίζω..πήγατε χθες για μπανάκι?? εμείς πήγαμε και κάτσαμε από τις 5:45 έως τις 8:15..καλοπέρασε το φροσούλι μου και 9:15 είχε ξεραθεί στον ύπνο..μαζί κι εγώ!!!

kwtpmaqz0.png

Καλημέρα!!!

Καλημέρες!! πως είμαστε σήμερα??? έγω μια κατήφια την έχω..Σοφάκι πολύ αιμοραγία παιδί μου..10 μέρες???και σε τόσο μικρό κύκλο??από σίδηρο πως πας?άμεσα στον γιατρό..

πάντως κι εμένα τα φουστανάκια που έβαλε η Μαρία μου αρέσανε!!

Τρώει φασολάκια η μικρή?Μπράβο!! Εμένα μόνο μακαρόνια τρώει από φαγητά και καμιά πατάτα..

Γεννάω 10-15 οκτώβρη Σοφάκι μου..και τα κιλά αν δεν το ράψεις δεν πέφτουν με τίποτα..Σοφία μπορείς να βάλεις το λινκ για τους παιδικούς?είναι για όλους τους παιδικούς?κι εδώ στη μύκονο?

Σοφάκι έχετε γαμοβάφτιση???με το καλό!!μην άγχώνεσαι..όλα θα πάνε κΑλά..και με τα οικονομικά,όλοι έτσι είμαστε αυτή την περίοδο..στρίμωγμα και πάλι στρίμωγμα..κι εγώ δεν έχω τώρα το καλοκαίρι ιδιαίτερα και μας έχει κακοφανεί πολύ..

Μαράκι μου έδωσες ιδέα..απλά σκέφτομαι μήπως το τεντόπανο είναι πολύ σπορ για την περίσταση..το τραπεζομαντιλάκι που σου λέω είναι λινό..ταιριάζει πιο καλά νομίζω..πήγατε χθες για μπανάκι?? εμείς πήγαμε και κάτσαμε από τις 5:45 έως τις 8:15..καλοπέρασε το φροσούλι μου και 9:15 είχε ξεραθεί στον ύπνο..μαζί κι εγώ!!!

άσε Γιωτάκι....το σίδηρο μου πολύ φοβάμαι να τον κοιτάξω....

πήγα χθες στο γιατρό, μου έκανε και υπέρηχο να δει μήπως είχα καμια κυστη ή κανένα ινομύωμα που να ευθυνονται για την κατασταση του κύκλου μου αλλά τίποτα!

μου είπε να μου γράψει ορμονολογικές για να δούμε μηπως φταιει ο θυρεοειδης, που έπρεπε να τον έχω τσεκάρει πριν ένα χρόνο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αλλά πιάσαμε κουβέντα και ξεχασε να μου τις γράψει!:tongue::tongue::tongue::tongue:

θα του το θυμίσω όταν θα πάω να πάρω τα απαοτελέσματα του ΠΑΠ.

Η Βαλέρια ευτυχως τρωει απ'όλα!!!

τρελαίνεται για φακές, αρακά, φασολάκια!

μόνο με το ρύζι έχει ένα θέμα...της αρέσει το σπυρωτο! σε σούπα ή γεμιστά δεν το τρωει!!!

λοιπόν το λινκ είναι αυτό για τους παιδικούς:

www.eetaa.gr εκεί που λέει:

Δράση "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής"

κοίταξα για Μύκονο έχει μόνο έναν δημόσιο παιδικό αλλά είναι για παιδάκια απο 2,5 και πάνω...αλλά γνωμη μου είναι να τους ρωτήσεις αν την παίρνουν μια και η Φροσούλα δε θα φοράει πάνα....αυτό τους ενδιαφέρει πολύ!!! και βιάσου γιατί αν δεν κάνω λάθος οι αιτησεις γινονται μεχρι τις 15...

για τα κιλά μιλάω εκ του ασφαλούς μάλλον...επειδή έχω μεταβολισμό που υπερλειτουργεί και θέλω δε θέλω τα χάνω τα κιλά!

βρε τα φουστανάκια που έβαλε η Μαρία μου άρεσαν αλλά δε θα μου πήγαιναν!!! είμαι πολύ αδύνατη και οτιδηποτε φαρδυ με κάνει και φαινομαι ακόμα πιο αδύνατη!!!!

χθες μόλις πήγα στο γυναικολόγο, στην αιθουσα αναμονής ήταν μια κυρία με την κορούλα της η οποία πρέπει να ήταν γύρω στα 2 και γκρίνιαζε....

και μόλις μπήκα τι της είπε η μαμά της???????????

Μαράκι κοίτα!ήρθε κι άλλο παιδάκι!!!!

χαχαχαχααχαχα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

έβγαλες άκρη με το εμπαυ??????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αλο αλο.πως ειστε σημερα?ολοι στις παραλιες?Σοφακι εχω κοιταξει για το εεταα αλλα δεν γινεται.ενας μονο μεσα στην πολη αλλα ειπαν θα δωσουν προτεραιοτητα σε πολυτεκνους .και δεν εχουμε βγαλει πανα.και θα πρεπει να τον πηγαινω και να τον φερνω καθε μερα.ασε την βενζινη .οποτε οπως λεει και η Γιωτα στριμωγμα και παλι στριμωγμααααααα!!!!

βαριεμαι απιστευτα να ψαχνω ρουχα μεσα στην ζεστη!!!!και δεν ειμαι αδυνατη οπως εσυ Σοφακι για να μου πηγαινουν ολα!!!εισαι τυχερη,εχεις απιστευτο μεταβολισμο!!!!

σημερα δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου.εμαθα κατι χθες στο βραδυ και

εχω λιγο περιεργη διαθεση .ευτυχως δεν αφορα εμενα προσωπικα αλλα το ευρυτερο οικογενειακο μου περιβαλλον.πρεπει να παρω θεση και δεν ξερω πως να το χειριστω και τι να πω .λιγες φορες στην ζωη μου εχω μεινει αφωνη -εκπληκτη να το πω και τωρα ειναι μια απο αυτες.τεσπα θα την βρω την ακρη εγω;)

XWF8p2.png

Καλημέρούδια!!! Σοφάκι με το εμπαυ βρήκα άκρη..άνοιξα πευπαλ..και βλέπουμε..ευτυχώς που δεν έχεις κύστη..θα σε ταλαιπωρούσε..με το εετα,δεν γίνεται..δεν υπόκειμαι σε καμμιά κατηγορία..

Σοφάκι κερκυραικό, ελπίζω να μην είναι σοβαρό το πρόβλημα που σε απασχολεί..

Χθες πήγαμε σε παιδικό πάρτυ σε παιδότοπο!!περάσαμε πολύ όμορφα..τα πιο πολλά παιδάκια ήταν μεγαλύτερα από τη φροσούλα αλλά έπαιξε πολύ..τα κοιτούσε,χόρευε μόνη της,πετούσε μπαλίτσες κτλ..δεν είχαμε ατύχημα με τα τσίσα..3 φορές θέλησε και τις τρεις ήρθε και μου το είπε..όταν γυρίσαμε,την κάναμε μπάνιο,την κοιμήσαμε και μετά πήγαμε μια βολτούλα με τον σύζυγο..όταν γυρίσαμε,πήγαμε για ύπνο..με παίρνει αγκαλιά ο ευθύμης και του λέω..αχ, ευθύμη μου,μυρίζει η μασχάλη σου..αποκλείεται μου λέει..τώρα πλήθυκα..μήπως μυρίζει η αναπνοή σου? του λέω.βρε γιώτα τώρα έπλυνα τα δόντια μου..τι σου μυρίζει?εσένα δεν σου μυερίζει τίποτα?του λέω.όχι ρε παιδί μου,τι σου μυρίζει??..σκατίλα μου μυρίζει του λέω..ε,και καλά,η μασχάλες μου και το στόμα μου βρωμάνε σκατίλα ρε γιώτα???τι να σου πω..μου απαντάει ο έρμος..γυρίζω προς την κούνια του παιδιού..χώνω το δαχτυλό μου μέσα στην πάνα και κολύμπησα στο σκατό!!τηνξύπνησα,την άλλαξα και ξανακοιμηθήκαμε!!ο ευθύμης μέχρι να κοιμηθούμε μουρμούριζε ο καυμένος..και δίκιο είχε!

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!

είχαμε πάει χθες στον αρραβώνα!

καλά ήταν....βασικά σαν γάμος ήταν!!!

αφού μας έδωσαν και μπομπονιέρες!!!

καλέ γίνονται αυτά στους αρραβώνες???

έκοψαν τούρτα, ήπιαν σαμπάνια απο ποτηρια σαν του γάμου....

δηλαδή αν δεν ήξερα και μου έλεγαν οτι νωρίτερα είχαν πάει και στηνε κκλησία για το μυστηριο θα τους πίστευα!!!:D:D:D:D

αλο αλο.πως ειστε σημερα?ολοι στις παραλιες?Σοφακι εχω κοιταξει για το εεταα αλλα δεν γινεται.ενας μονο μεσα στην πολη αλλα ειπαν θα δωσουν προτεραιοτητα σε πολυτεκνους .και δεν εχουμε βγαλει πανα.και θα πρεπει να τον πηγαινω και να τον φερνω καθε μερα.ασε την βενζινη .οποτε οπως λεει και η Γιωτα στριμωγμα και παλι στριμωγμααααααα!!!!

βαριεμαι απιστευτα να ψαχνω ρουχα μεσα στην ζεστη!!!!και δεν ειμαι αδυνατη οπως εσυ Σοφακι για να μου πηγαινουν ολα!!!εισαι τυχερη,εχεις απιστευτο μεταβολισμο!!!!

σημερα δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου.εμαθα κατι χθες στο βραδυ και

εχω λιγο περιεργη διαθεση .ευτυχως δεν αφορα εμενα προσωπικα αλλα το ευρυτερο οικογενειακο μου περιβαλλον.πρεπει να παρω θεση και δεν ξερω πως να το χειριστω και τι να πω .λιγες φορες στην ζωη μου εχω μεινει αφωνη -εκπληκτη να το πω και τωρα ειναι μια απο αυτες.τεσπα θα την βρω την ακρη εγω;)

Σοφάκι αν θες να το συχητησεις έστω και με πμ αν δε θες δημοσίως, σφυρα εεε??????????;););)

Καλημέρούδια!!! Σοφάκι με το εμπαυ βρήκα άκρη..άνοιξα πευπαλ..και βλέπουμε..ευτυχώς που δεν έχεις κύστη..θα σε ταλαιπωρούσε..με το εετα,δεν γίνεται..δεν υπόκειμαι σε καμμιά κατηγορία..

Σοφάκι κερκυραικό, ελπίζω να μην είναι σοβαρό το πρόβλημα που σε απασχολεί..

Χθες πήγαμε σε παιδικό πάρτυ σε παιδότοπο!!περάσαμε πολύ όμορφα..τα πιο πολλά παιδάκια ήταν μεγαλύτερα από τη φροσούλα αλλά έπαιξε πολύ..τα κοιτούσε,χόρευε μόνη της,πετούσε μπαλίτσες κτλ..δεν είχαμε ατύχημα με τα τσίσα..3 φορές θέλησε και τις τρεις ήρθε και μου το είπε..όταν γυρίσαμε,την κάναμε μπάνιο,την κοιμήσαμε και μετά πήγαμε μια βολτούλα με τον σύζυγο..όταν γυρίσαμε,πήγαμε για ύπνο..με παίρνει αγκαλιά ο ευθύμης και του λέω..αχ, ευθύμη μου,μυρίζει η μασχάλη σου..αποκλείεται μου λέει..τώρα πλήθυκα..μήπως μυρίζει η αναπνοή σου? του λέω.βρε γιώτα τώρα έπλυνα τα δόντια μου..τι σου μυρίζει?εσένα δεν σου μυερίζει τίποτα?του λέω.όχι ρε παιδί μου,τι σου μυρίζει??..σκατίλα μου μυρίζει του λέω..ε,και καλά,η μασχάλες μου και το στόμα μου βρωμάνε σκατίλα ρε γιώτα???τι να σου πω..μου απαντάει ο έρμος..γυρίζω προς την κούνια του παιδιού..χώνω το δαχτυλό μου μέσα στην πάνα και κολύμπησα στο σκατό!!τηνξύπνησα,την άλλαξα και ξανακοιμηθήκαμε!!ο ευθύμης μέχρι να κοιμηθούμε μουρμούριζε ο καυμένος..και δίκιο είχε!

με πέθανες ρε Γιωτάκι!!!!!!!!!!

πνιγηκα με τον καφε μου!!!

μα να σου μυρίζει σκατίλα και να κατηγορείς τον Ευθύμη??????????????

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

καλά για την κύστη ευτυχως όντως που δεν είναι....

παλιότερα όταν ήμουν φοιτήτρια είχα κύστη και δεν το ηξερα και μου είχε σπάσει την ωρα που ήμουν στο λεωφορείο και επέστρεφα σπίτι μου....ήμουν όρθια και μόλις έγινε το μπαμ έπεσα κάτω μέσα στο λεωφορείο....σέρνοντας πήγα σπίτι μου και ήρθε και με πήρε μια συμφοιτητρια μου με τον πατέρα της και με πήγαν σε μια απο τις πιο γνωστες ιδιωτικές κλινικές όπου τι μου είπαν????????????

οτι έπρεπε να κάνω εγχείρηση σκωληκοειδιτη!!!!!!!!!!!

αλλα ντ'άλλα της Παρασκευής το γάλα δηλαδή!!!!

ουφ έχω μπλέξει....θέλει ένας φίλος να του παραγγείλω κάτι πράγματα απο αμαζον και εμπαυ και το αμαζον έχει θέμα με την πιστωτική του και στο εμπαύ δε θυμάται τους κωδικούς του....

καλά κρασιά!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κουκλες...εχω χαθει εντελως το ξερω, χωρις δικαιολογια αυτη τη φορα...απλα δεν το εχω πολυ το διαδικτυακο τελικα...τεσπα...δεν εχω διαβασει και πολλα νεα σας, μονο την τελευταια σελιδα. Σοφακι απο Κερκυρα, ελπιζω το θεματακι που αναφερεις να το χειριστεις με τον καλυτερο τροπο, ο,τι και αν ειναι...Σοφακι Παραμυθενιο, τι κανεις;;; η κουκλα σου;;; την εβαλες τελικα σε κρεβατι;;; εκει εχω μεινει εγω...εμεις τα παμε τελεια με τον υπνο απο τοτε που βγηκαμε απο την κουνια. Φυσικα δεν κοιμαται μονη της, ξαπλωνουμε μαζι της ή εγω ή ο μπαμπας της και μετα που κοιμαται φευγουμε. Να πω στις εγκυουλες καλη υπομονη και καλη λευτερια...Τα νεα μας τωρα: η ειρηνη εχει γινει πολυ ατιθαση, διεκδικει τα παντα ακομα και απο μεγαλυτερα παιδακια, και τωρα τρεις μερες κανει συνεχεια ντα ντα, τον εαυτο της, τα παιχνιδια της και οποιον βρεθει διπλα της, εμενα, τη γιαγια της, παιδακια...με εχει λιγο πανικοβαλει αυτο, δε θελω να ειναι επιθετική. Προς το παρον αδιαφορω αλλα δε βλεπω αποτελεσμα, εκτος αν παει να χτυπησει παιδακι που επεμβαινω και θα φαει και καμια στον ποπο αν επιμεινει. Ελπιζω να ειναι φαση και να περασει συντομα...Το Σαββατο κανουμε το γαμο μας και θα βαπτισουμε και τη μικρη....Αυτα τα νεα μας...Σας φιλω γλυκα...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλημερούδια!!!

καλωστη την Αννούλα!!!

με το καλό να γίνει η γαμοβάπτιση σας!!!

όλα να πάνε τέλεια και η Ειρηνούλα να μην κλάψει καθόλου με το μπλουμ!!!

για το ντα ντα η αδιαφορία νομίζω είναι η καλύτερη λύση...και αν πάει να χτυπήσει άλλο παιδάκι, κατεβα στο ύψος της, πιάστης το χεράκι, κοίτα τη στα μάτια και πολυ σοβαρά εξηγησε της γιατι δεν πρέπει να το κάνει...

εμένα η βαλέρια όταν θυμωνει, χτυπάει το χέρι της στο τραπεζάκι ή όπου έχει επιφάνεια κοντά της!

το έχει ξεσηκώσει απο μένα που μερικές φορές όταν τη μαλώνω χτυπάω το χέρι μου στο τραπέζι για να δωσω έμφαση....

τελικά δεν την έβαλα ακόμα σε κρεβάτι!

μια χαρά μου κοιμάται στην κούνια και σκεφτομαι να το καθυστερησω λίγο ακόμα! όχι τίποτα άλλο αλλά θα αρχίσει να κόβει βόλτες αν τη βάλω σε κρεβάτι!:D

Χθες πηγαμε σε παιδότοπο πάλι. ωραία ηταν αν εξαιρέσεις το γεγονός οτι φυσούσε αρκετά και εγω με το συζυγο ψιλοκρυωναμε!

η Βαλέρια ξεσάλωσε και τελικά δεν είναι τόσο "αδίστακτο" το παιδί μου!

χθες είχε πολλά παιδακια και μάλιστα αρκετά εξ αυτων ήταν ταλιμπανάκια!

ε όταν κανένα ταλιμπανάκι της έπαιρνε το παιχνίδι, απλά το άφηνε και έφευγε! αλλά δεν την έβλεπα δυσαρεστημένη οπότε μάλλον δεν το ήθελε αρκετά το παιχνίδι και τους το άφηνε γιατί για παραδειγμα σε ένα σπιτάκι που έχουν που της αρέσει πολύ, ήταν μέσα 3 αγοράκια-ταλιμπανάκια και δεν άφηναν κανένα παιδάκι να μπει....Φυσικά η Βαλέρια μπήκε όμως και αφού προσπάθησαν 2-3 φορές να τη διώξουν χωρίς επιτυχία, την αποδέχθηκαν ως μέλος της "ομάδας" τους!!!! έτοιμη η συμμορία εν ολίγοις!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

καλά και που να δείτε χορό και κούνημα η δικιά μου όταν έπαιζαν τα τραγουδια της Αντονέλλα και της Πάττυ!!! δεν πρόλαβα να την τραβηξω βιντεάκι να τη δείτε!!! είχαν σηκωθεί όλοι οι γονείς απο τα τραπέζια και την κοιτούσαν!!!!:D

την πέμπτη θα πάμε στα γεννέθλια της γειτονισας μας που γίνεται 1!

τι δωράκι λέτε να της πάρω????

ρωτησα τη μαμά της αν προτιμάει ρούχα ή παιχνίδι και μου είπε παιχνίδι....οπότε τι λετε???

έχω κάτι υπόψη μου βέβαια αλλά πείτε κι εσείς μήπως σας έρθει καμια καλύτερη ιδέα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κάτι σαν αυτό σοφάκι?http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=40000&e=product&pid=53713 κάνει κανένα 30αρι ευρώ..δεν ξέρω πόσα διαθέτεις...

Ααααα!!είναι και χορευταρού η Βαλέρια!!Μπράβο τη ζουζούνα!!!

Αννούλα με το καλό η γαμοβάπτισή σας!!όλα να πάνε καλά!

Εγώ σήμερα δεν μ΄πορώ να κουνηθώ..νιώθω σαν φώκια 160 κιλά..δεν μπορούσα να παίξω με τη φροσούλα και να ασχοληθώ μαζί της..και τι έκανε λέτε??? έκανε πάνω της τα κακά της και μου λέει..σήκω μαμά,είμαι μωλό..λελώθηκα..πάνω μου κακά..πάλε με αγκαλίτσα..ένοιωσα τέτοιες τύψεις που παραμέλησα το ζουζουνάκι μου..έγινα χώμα..και χθες είχε η πεθερά μου την μπέμπα του κουνιάδου μου αγκαλιά και τι λ΄΄εει η δικιά μου???γιαγιούλα..κάνει αγκαλίτσα φοσούλα??ζηλεύω λίιιγκο...μας τρέλλανε το ζουζουνάκι μας..αυτά τα νέα μας..

kwtpmaqz0.png

Κάτι σαν αυτό σοφάκι?http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=40000&e=product&pid=53713 κάνει κανένα 30αρι ευρώ..δεν ξέρω πόσα διαθέτεις...

Ααααα!!είναι και χορευταρού η Βαλέρια!!Μπράβο τη ζουζούνα!!!

Αννούλα με το καλό η γαμοβάπτισή σας!!όλα να πάνε καλά!

Εγώ σήμερα δεν μ΄πορώ να κουνηθώ..νιώθω σαν φώκια 160 κιλά..δεν μπορούσα να παίξω με τη φροσούλα και να ασχοληθώ μαζί της..και τι έκανε λέτε??? έκανε πάνω της τα κακά της και μου λέει..σήκω μαμά,είμαι μωλό..λελώθηκα..πάνω μου κακά..πάλε με αγκαλίτσα..ένοιωσα τέτοιες τύψεις που παραμέλησα το ζουζουνάκι μου..έγινα χώμα..και χθες είχε η πεθερά μου την μπέμπα του κουνιάδου μου αγκαλιά και τι λ΄΄εει η δικιά μου???γιαγιούλα..κάνει αγκαλίτσα φοσούλα??ζηλεύω λίιιγκο...μας τρέλλανε το ζουζουνάκι μας..αυτά τα νέα μας..

το έχει αυτό το καροτσάκι η μικρη!

έλεγα να της πάρω ένα ποδηλατάκι με τη λαβή πίσω για να την πηγαίνει βόλτα η μαμά της...δυστυχως δε θυμόμουν οτι έχει τωρα κοντά τα γενέθλια της αλιλιώς θα της το είχα παραγγείλει απο ίντερνετ...οπότε τωρα θα σκάσω κανένα 70άρι εδώ...:evil:

καλά η Φροσούλα είναι πανέξυπνη!!!!

ζηλεψε μωρέ η μικρούλα σου....

οπότε αρχισε εντατικά μαθήματα αγάπης στο καινούριο μέλος της οικογένειας γιατί όπως είναι φυσικό η Φροσούλα θα αντιδράσει...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...