Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ζωίτσα μια μέρα της είπα.αγάπη μου θέλεις σήμερα να μη φορέσουμε παμπερσ και να φορέσουμε βρακάκι σαν αυτό που φοράει η μαμά? ναιιιιιι! φωνάζει η μικρή. Της λέω:όμως τώρα θα πρέπει να λες στη μαμά πότε θες τσίσα γιατί αλλιώς θα λερωθούν τα ποδαράκια σου και τα παπουτσάκια σου.. ναι μανουλα απαντάει..ε, μέσα σε 1 ώρα κατούρησε 4 φορές στο πάτωμα.. κουράστηκα να σφουγγαρίζω και να τη πλένω και της έβαλα παμπερσ.της είπα όμως πάλι να μου πει πότε θελει τσίσα..τίποτα..δεν τα είπε όυτε μια φορά..τη δεύτερη μέρα της αγόρασα παμπερσ βρακάκι.Της το φόρεσα και είπα μια από τα ίδια..μου είπε μόνο τα κακάκια της..τα τσίσα καθόλου..φυσικά όταν τα έκανε,βάλαμε τραγούδια, χορέψαμε, πήραμε τηλ. όλο το κόσμο να πούμε το νέο, της κόλλησα ένα ωραίο αυτοκόλλητο σε ένα όμορφο τετραδιο που της είχα αγοράσει. Μετά μου έλεγε κάθε 5 λεπτά τσίσα μαμά, και καθόταν στο γιογιό και δεν έκανε τιποτα..και μου ζήταγε αυτοκόλλητο.δεν της έδινα και της έλεγα ότι ΄΄οταν κάνεις τσισάκια ή κακάκια στο γιογιο θα σου δίνει η μαμά.Μετά από 2-3 μέρες τα κακάκια τα έλεγε πάντα αλλά τα τσισάκια μόνο 1-2 φορές τη μέρα..μετά άρχισε να μου λέει και τα τσίσα συχνότερα..μόλις έβγαζα το παμπερσ βρακάκι και ήταν σχεδόν στεγνό αποφάσισα να της βγάλω το παμπερς και να βάλουμε βρακάκι..ήταν λίγο δύσκολο στην αρχή γιατί σχεδόν κάθε 10 λεπτά ζητούσε τσίσα..άλλες φορές έκανε και άλλες όχι..αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι..κάθε 10 λεπτά .ο,τι και να έκανα τα άφηνα όλα για να τη βάλω στο γιογιό..επίσης πολύ κλεισούρα στο σπίτι..δεν πηγαίναμε πουθενά..όταν άρχισε να συνειδητοποιει καλύτερα την ανάγκη της άρχισε να αραιώνει..μου έλεγε κάθε μισή ωρίτσα οτι θέλει γιογιό..κι έλεγε αλήθεια..απλά κατουρούσε΄λίγο κάθε φορά..μέρα με τη μέρα καλυτέρευε..της αγόρασα ένα φορητό γιογιό και άρχισα δειλά δειλά να κάνω πολύ μικρες βολτίτσες..τα πήγαμε καλά και άρχισα να ξεθαρεύω..τώρα πια πάμε παντού και δεν υπάρχει πρόβλημα..όταν θέλει τσίσα το λέει και μάλιστα μπορεί καν να περιμένει λίγο αν κάνω καμια δουλίτσα..κρατιέται..και φυσικά δεν κάνει τ΄΄ωρα κάθε μισή ώρα από λίγο αλλά κάθε 2 ώρες σχεδόν και πολλά..η όλη διαδικασία πήρε περίπου 2-3 εβδομάδες. Αυτά..αλλά πιστεύω ότι είναι και αναλογως στο παιδί..εμένα ήταν δεκτική από την αρχή..αν δεν ηθελε δεν θα την πίεζα σε τόσο μοκρή ηλικία..είδα ότι το δεχόταν και συνέχισα..Ελπίζω να βοήθησα ζωίτσα..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

πωπω τα νευρα μου σημερα....

οκ να έχει λειτουργια στην εκκλησία αλλά τα μεγάφωνα τι τα θέλουν????

όποιος θέλει να ακούσει τη λειτουργία πάει στην εκκλησία...εμείς που θέλουμε να κοιμηθούμε τι φταίμε???????

χθες και εμείς σε γιορτη είχαμε πάει αλλάσε μπαράκι για ποτό νωρίς!

εννοείται μαζί με τη Βαλέρια!!!

μέχρι τις 11:30 κάτσαμε! κυρία ήταν το κορίτσι μου!

ωραία ήταν πάντως!

τι σας λέω ε? βγήκα μέχρι τις 11:30 και ήταν θαυμα!!!

καλά έχω ξανακάτσει έξω μεχρι αυτη την ωρα αλλά σε παιδότοπο!!!:tongue::tongue::tongue:

Γιωτάκι να μη σκας για την ανάπτυξη και πόσο θα γίνει το παιδί!

οτι μπόι και κιλά είναι να πάρουν, θα τα πάρουν!

αν αγχωνό,αστε εμείς δε θα παρουν παραπάνω!!!;)

καλά πολύ μου τη δίνουν οι μανάδες που κάθονται και κάνουν συγκρίσεις....

κοιτα χριστιανη μου το παιδάκι σου και άσε τα άλλα να είναι όπως θέλουν!!!

και εμάς σχεδόν όλα τα παιδάκια τα συνομίληκα είναι πιο ψηλά αλλά συνηθως το σχολιάζω εγω πρώτη με χιούμορ ώστε να μην προλάβουν να πετάξουν κακία!!!:tongue:

το φουστανάκι δε νομίζω να το πάρω πάντως!!!

βρηκα στο asos και άλλα πολύ όμορφα....θα κάνω καλλιστεία να διαλέξω το καλύτερο!!! χαχαχαχαχα!!!!!

Ζωίτσα να προσέχεις και με τα φρούτα...κάποια έχουν πολλή ζαχαρη...

όχι τιποτα άλλο αλλά να μη στερηθείς το παγωτο και την πατησεις απο τα φρούτα!!!!

καλέ μια χαρα θα βγει η μπέμπα!!!

τι μινιον και ξεμινιόν!

γερη να είναι και άσε τα υπόλοιπα!

και μη τη συγκρίνεις με τον Τεό που είναι πολύυυυ ανεπτυγμένος!!!

για την πάνα μην αγχωνεσαι....

μπορεί να μην είναι έτοιμο ακόμα το παιδί...

η Φροσούλα της Γιωτας είναι εξαίρεση...

γιατί είναι πολύ μπροστά και στην ομιλία!!!

ολόκληρο λόγο έβγαλε για να της πει να κάνει τσίσα στιο γιογιό!

εκεί που η φροσούλα είπε:

"μαμάκα γήγοα,γιογιό!!σέλω τσισάκια μου!όοοχι επάνω μου μανούλα !!μεγκάλη τώλα είμαι!"

η δικιά μου θα έλεγε απλά και λακωνικά:

"κακά γκιογκιό!"

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

ααααα συμπι μου μπραβο.... και εγω ηθελα να πω της Ζωης για τα φρουτα και το ξεχασα! Ζωουλα με μετρο λοιπον γιατι εχουν πολύ ζαχαρη και πολλες θερμιδες! τα κιλα που πηρα εγω στην εγκυμοσυνη μου οφειλονται εν πολλοις (το αρχαιο το'χω ετσι;) στα φρουτα, μου το ειχε πει ο γιατρος!

Σοφακι δειξε φουστανακια από ασος! χμμμμ θα ψαξω να σου βρω και εγω κανενα!

καλα και η Βαλερια ειναι μπροστα που θα ελεγε "κακα γκιογκιο". εμενα ο Κων/νος απλα τα κανει και λει "πουφ" χα χα

ωσπου να γράψω το σεντόνι ξυπνήσατε καλέ???θέλω κι εγώ μια ευρουλιά!!!ανθισμένη χειμώνα καλοκαίρι με απεριόριστους καρπούς! Μαράκι καλοκαίρι είναι!κοίτα να το χαρείς όσο μπορείς!! Σοφία, ήρθε σήμερα ο μπαμπάς μου και θα βάζω τη μικρή για ύπνο και μετά θα βγαίνω με τον αντρούλη μου κι εγώ!!! Άντε γιατί με το πρόγραμμα της μικρής έχουμε κλειστεί πολύ μεσα!! Θα σου κάνω ζήλειες!!!! Ζωή πότε την έκανες τη καμπύλη??εμένα γιατί μου την έχει βάλει στις 27 ιούλη??? από κιλά πως τα πας?εγώ έχω πάρει ήδη 9(ανθρωπάκι που κοκκινίζουν τα μάγουλα από ντροπή..)

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Γεια σου συμπι μου γοργόνα!!!!

693899z7zyz6t9uh.gif

η αληθεια ειναι ότι ειμαι ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι! τρεληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!

άμα βρεις ευρουλιά, στείλε μια κι απο δω!!!!:D:D:D:D

θα σπειρω 2-3 και μολις ειναι να κοψω θα σε φωναξω :D

Ζωίτσα μια μέρα της είπα.αγάπη μου θέλεις σήμερα να μη φορέσουμε παμπερσ και να φορέσουμε βρακάκι σαν αυτό που φοράει η μαμά? ναιιιιιι! φωνάζει η μικρή. Της λέω:όμως τώρα θα πρέπει να λες στη μαμά πότε θες τσίσα γιατί αλλιώς θα λερωθούν τα ποδαράκια σου και τα παπουτσάκια σου.. ναι μανουλα απαντάει..ε, μέσα σε 1 ώρα κατούρησε 4 φορές στο πάτωμα.. κουράστηκα να σφουγγαρίζω και να τη πλένω και της έβαλα παμπερσ.της είπα όμως πάλι να μου πει πότε θελει τσίσα..τίποτα..δεν τα είπε όυτε μια φορά..τη δεύτερη μέρα της αγόρασα παμπερσ βρακάκι.Της το φόρεσα και είπα μια από τα ίδια..μου είπε μόνο τα κακάκια της..τα τσίσα καθόλου..φυσικά όταν τα έκανε,βάλαμε τραγούδια, χορέψαμε, πήραμε τηλ. όλο το κόσμο να πούμε το νέο, της κόλλησα ένα ωραίο αυτοκόλλητο σε ένα όμορφο τετραδιο που της είχα αγοράσει. Μετά μου έλεγε κάθε 5 λεπτά τσίσα μαμά, και καθόταν στο γιογιό και δεν έκανε τιποτα..και μου ζήταγε αυτοκόλλητο.δεν της έδινα και της έλεγα ότι ΄΄οταν κάνεις τσισάκια ή κακάκια στο γιογιο θα σου δίνει η μαμά.Μετά από 2-3 μέρες τα κακάκια τα έλεγε πάντα αλλά τα τσισάκια μόνο 1-2 φορές τη μέρα..μετά άρχισε να μου λέει και τα τσίσα συχνότερα..μόλις έβγαζα το παμπερσ βρακάκι και ήταν σχεδόν στεγνό αποφάσισα να της βγάλω το παμπερς και να βάλουμε βρακάκι..ήταν λίγο δύσκολο στην αρχή γιατί σχεδόν κάθε 10 λεπτά ζητούσε τσίσα..άλλες φορές έκανε και άλλες όχι..αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι..κάθε 10 λεπτά .ο,τι και να έκανα τα άφηνα όλα για να τη βάλω στο γιογιό..επίσης πολύ κλεισούρα στο σπίτι..δεν πηγαίναμε πουθενά..όταν άρχισε να συνειδητοποιει καλύτερα την ανάγκη της άρχισε να αραιώνει..μου έλεγε κάθε μισή ωρίτσα οτι θέλει γιογιό..κι έλεγε αλήθεια..απλά κατουρούσε΄λίγο κάθε φορά..μέρα με τη μέρα καλυτέρευε..της αγόρασα ένα φορητό γιογιό και άρχισα δειλά δειλά να κάνω πολύ μικρες βολτίτσες..τα πήγαμε καλά και άρχισα να ξεθαρεύω..τώρα πια πάμε παντού και δεν υπάρχει πρόβλημα..όταν θέλει τσίσα το λέει και μάλιστα μπορεί καν να περιμένει λίγο αν κάνω καμια δουλίτσα..κρατιέται..και φυσικά δεν κάνει τ΄΄ωρα κάθε μισή ώρα από λίγο αλλά κάθε 2 ώρες σχεδόν και πολλά..η όλη διαδικασία πήρε περίπου 2-3 εβδομάδες. Αυτά..αλλά πιστεύω ότι είναι και αναλογως στο παιδί..εμένα ήταν δεκτική από την αρχή..αν δεν ηθελε δεν θα την πίεζα σε τόσο μοκρή ηλικία..είδα ότι το δεχόταν και συνέχισα..Ελπίζω να βοήθησα ζωίτσα..

πω πω βουνο μου φαινεται ολο αυτο, ειμαι πολύ τεμπελα γμτ. παει το παιδι μου θα τα κανερι σε πανες μεχρι το φανταρικο του το βλεπω :rolleyes:

η αληθεια ειναι παντως οτι στην αρχη το βλεπουν παιχνιδι και ειναι απολυτως φυσιολογικο ανα 10 λεπτα να φωναζουν τσισα

Διαφημίσεις

ααααα συμπι μου μπραβο.... και εγω ηθελα να πω της Ζωης για τα φρουτα και το ξεχασα! Ζωουλα με μετρο λοιπον γιατι εχουν πολύ ζαχαρη και πολλες θερμιδες! τα κιλα που πηρα εγω στην εγκυμοσυνη μου οφειλονται εν πολλοις (το αρχαιο το'χω ετσι;) στα φρουτα, μου το ειχε πει ο γιατρος!

Σοφακι δειξε φουστανακια από ασος! χμμμμ θα ψαξω να σου βρω και εγω κανενα!

καλα και η Βαλερια ειναι μπροστα που θα ελεγε "κακα γκιογκιο". εμενα ο Κων/νος απλα τα κανει και λει "πουφ" χα χα

ναι η βαλέρια θα έλεγε κακά γκιογκιό αλλά μόνο θα το έλεγε!!! δε θα το έκανε κιόλας!!!!:tongue:

πλέον κάθε φορά που της έρχονται κακά το λέει αλλά τα κάνει στην πάνα....αμα τη βάλω στο γιογιο δεν κάνει τίποτα!!!

φουστανάκια αυτά έχω δει προς το παρόν:

http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1605351 σε φούξια

http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1549833 αυτό μου φαίνεται λίγο κοντό...

http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1516316

αχ είχα και καναδυο ακόμα αλλά δεν τα έχω σωσει ρε γμτ!

ωσπου να γράψω το σεντόνι ξυπνήσατε καλέ???θέλω κι εγώ μια ευρουλιά!!!ανθισμένη χειμώνα καλοκαίρι με απεριόριστους καρπούς! Μαράκι καλοκαίρι είναι!κοίτα να το χαρείς όσο μπορείς!! Σοφία, ήρθε σήμερα ο μπαμπάς μου και θα βάζω τη μικρή για ύπνο και μετά θα βγαίνω με τον αντρούλη μου κι εγώ!!! Άντε γιατί με το πρόγραμμα της μικρής έχουμε κλειστεί πολύ μεσα!! Θα σου κάνω ζήλειες!!!! Ζωή πότε την έκανες τη καμπύλη??εμένα γιατί μου την έχει βάλει στις 27 ιούλη??? από κιλά πως τα πας?εγώ έχω πάρει ήδη 9(ανθρωπάκι που κοκκινίζουν τα μάγουλα από ντροπή..)

Γιωτάκι εγω έτσι κι αλλιώς όπου πάω με τη Βαλέρια πάω!

δεν έχω κανέναν να μου την κρατησει!

οπότε άνετα θα μου κάνεις ζηλιες!!!:D

άντε καλέ με τα κιλά!!!

μια χαρα είναι τα 9!

εμένα ο γιατρός μόλς πάτησα τα 12 σταματησε να με μαλώνει! βαρέθηκε ο άνθρωπος!

έφτασα κι εγω τα 20 για να μαθει!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

η αληθεια ειναι ότι ειμαι ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι! τρεληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!

θα σπειρω 2-3 και μολις ειναι να κοψω θα σε φωναξω :D

πω πω βουνο μου φαινεται ολο αυτο, ειμαι πολύ τεμπελα γμτ. παει το παιδι μου θα τα κανερι σε πανες μεχρι το φανταρικο του το βλεπω :rolleyes:

η αληθεια ειναι παντως οτι στην αρχη το βλεπουν παιχνιδι και ειναι απολυτως φυσιολογικο ανα 10 λεπτα να φωναζουν τσισα

θέλουμε φωτο να σκίζεις τα κύματα κολυμπώντας λέμεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!

εγω θέλω ευρουλιά με 500άρικα εεεεεεεε????????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ναι...όταν θα πατε να ορκιστεί φανταρος θα του φωνάζεις:

"Κωνσταντίνεεεε........οι πάνες βρακάκι είναι στο πίσω τσεπάκι του σάκου σου!!!"

όταν έρθει η ωρα και είναι ετοιμα τα παιδάκια μας, θα δεις οτι δεν είναι τόσο δύσκολο....λίγη υπομονή θέλει πιστευω!

η Βαλέρια έκανε μια μέρα κακά στο γιογιό....τι κακά δηλαδή....ένα μικρούλι σα χαλικάκι! και μόλις το είδε, άρχισε να φωνάζει:

"νούνι νούνι!!!"= ζουζούνι ζουζούνι!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

θέλουμε φωτο να σκίζεις τα κύματα κολυμπώντας λέμεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!

εγω θέλω ευρουλιά με 500άρικα εεεεεεεε????????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ναι...όταν θα πατε να ορκιστεί φανταρος θα του φωνάζεις:

"Κωνσταντίνεεεε........οι πάνες βρακάκι είναι στο πίσω τσεπάκι του σάκου σου!!!"

όταν έρθει η ωρα και είναι ετοιμα τα παιδάκια μας, θα δεις οτι δεν είναι τόσο δύσκολο....λίγη υπομονή θέλει πιστευω!

η Βαλέρια έκανε μια μέρα κακά στο γιογιό....τι κακά δηλαδή....ένα μικρούλι σα χαλικάκι! και μόλις το είδε, άρχισε να φωνάζει:

"νούνι νούνι!!!"= ζουζούνι ζουζούνι!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

1) τα μωβ σε εχουνε βολεψει ετσι;;;;;; και εγω τρελαινομαι για 500ρικακια γιαμι :rolleyes:

2) χριστε μου μην το ζησω το σκηνικο με τις πανες βρακακι στο "λουκανικο" :tongue:

3) ααααα με τα ζουζουνια εχουμε και εμεις θεμα! τα φοβαται και τρεχει πανικοβλητος! μαλλον ειναι το λαδι της νονας η οποια τα χ@ζ@ται τα νουνια χα χα χα χα χα

1) τα μωβ σε εχουνε βολεψει ετσι;;;;;; και εγω τρελαινομαι για 500ρικακια γιαμι :rolleyes:

2) χριστε μου μην το ζησω το σκηνικο με τις πανες βρακακι στο "λουκανικο" :tongue:

3) ααααα με τα ζουζουνια εχουμε και εμεις θεμα! τα φοβαται και τρεχει πανικοβλητος! μαλλον ειναι το λαδι της νονας η οποια τα χ@ζ@ται τα νουνια χα χα χα χα χα

ναι μωρε....τα μωβ είναι μια ευκολία όσο να πεις...:tongue::tongue::tongue::tongue:

όχι μωρε....δε θα το ζήσεις πια κι εσυ!!! υπερβολική σε βρισκω!!!

άντε το πολύ να του πηγαίνεις στα κάγκελα στο λύκειο να αλλάξει πάνα για να μη συγκαεί!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχα!!! δεν καταλαβες καλά!!!

η Βαλέρια λατρευει τα ζουζούνια!!!!

όπου δει ζουζούνι πάει!!!

βέβαια μια μέρα ίσα που την πρόλαβα να μη φάει μια πασχαλίτσα!!!:tongue::tongue::tongue:

αλλά γενικά οτι δει το κυνηγάει να το πιάσει!!!

στο γιογιο απο τη χαρα της φωναζε που ειδε ζουζούνι!!!!:shock::shock::shock:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλα εχω πεθανει στα γελια και δεν μπορω να συγκεντρωθω.......νουνι νουνι.......να σας πω εγω προχθες που πηγαμε στο χωριο...ο Μαρινουλης βρηκε ενα χρυσομπουρμπουνα στο πατωμα....νομιζα οτι ηταν ψοφιος.....τον αρπαζει και τον βαζει στο στομα......τον αρπαζω και εγω και του λεω....οχι αυτο....κακα.....τον πεταει κατω....μετα απο λιγο ξανα παλι τα ιδια...τον πεταει παλι κατω....και ανασταινεται και ο μπουρμπουνας....και πεταει!!!!!!ανατριχιαστικο και σιχαμερο......συν της αλλης δεν φοβαται τιποτα....μεχρι κα τα γατακια τα πιανει απ τα αυτια.......μαλλον εδω εχουμε τον "αδιστακτο" Μαρινουλη........

Γοργονα τι κανεις??????εχει κυμα σημερα?χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Γιωτου πολυ σωστος ο τροπος που εμαθε η Φροσινι να κοψει την πανα.......!!!!!!αλλα να ξερετε εχει να κανει με το παιδι και τον τροπο αντιληψης της καταστασης!!!!

Γεια σας και απο εμενα!!!!

Πολυ κουραση νιωθω.....

Εκανα και μια μηλοπιττα για τον μικρο ...δεν μου αρεσε ιδιαιτερα...την επομενη φορα θα δοκιμασω μηλοπιτακια....

Κοριτσια δεν ειπα οτι εχω προβλημα με το ζαχαρο βρε....Μου ειπε απλα να προσεχω τα παωτα....Και τις ειπα φρουτα κανει να τρωω και μου λεει φροτα οσα θες....Οσο για τα κιλα γιωτακι σε εχω περασει!!!Ειμαι στα 11!!!!!Απλα πιστευω οτι εχω το πεισμα και την υπομονη να τα χασω μετα...Και προς το παρον δεν αγχωνομαι γι αυτο το θεμα....Μετα την γεννα θα αρχισω την γκρινια....

Εμεις με το γιογιο Γιωτα ειμαστε στο πολυ αρχικο σταδιο μαλλον..Ειμαστε εκει που καθε 5 λεπτα λεει τσισα μονο που καθε φορα που τον ρωταω να κατσουμε στο γιογιο να κανουμε?Μου απανταει "οχι" και φυσικα τα κανει πανω του...

Και φυσικα επειδη ολες λετε για να μην πιεζουμε τα παιδια (υποθετω για μενα το λετε)εννοειτε οτι δεν τον πιεζω ετσι?απλα ασχολουμαι με το θεμα γιατι τον βλεπω οτι ειναι ετοιιμος....Απο τα χριστουγεννα μου ελεγε ποτε θα κανει κακα....Και ακομα και τωρα μοου λεει και εχουμε χρονο να τον ξεντυσω να τον βαλω στο γιογιο αλλα ολο οχι λεει.....Οποτε και εγω τον αφηνω...Τωρα βεβαια σκεφτομαι να φτιαξω την μικρη τουαλετα ειδικα γι'αυτον....να του παρω και ενα καθισματακι τουαλετας μπας και του κινησω το ενδιαφερον και κατσει...Γιατι υποθετω οτι απλα δενν τον ενθουσιαζει το γιογιο....Τι να πω...

Μαρακι δεν ξερω πως νιωθεις στην βαφτιση αλλα πραγματικα εμενα μου φανηκες παρα πολυ Ομορφη'!!!!!Και μου αρεσει πολυ αυτο το αερινο συνολακι που φορουσες!!!!

Αυταααααααααα

Τα λεμε πιο μετα.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλησπεραααααααααααα.τι κανετε?πηρε μπρος το καφε μας βλεπω:Dεχω πεθανει στα γελια με τα μικρα.καλα ειναι φοβερα:D:Dαπο που να ξεκινησω να σχολιαζω?

Μαρακι πολυ χαιρομαι που εισαι καλα και με ανεβασμενη διαθεση.παντα ετσι κοπελα μου!!!ο Κωνσταντινος εχει γινει πολυ κουκλος .οι φωτος πολυ ωραιες και εσυ μια κουκλα.ειστε ομορφοσογο:D

καλα η Βαλερια ειναι θεα και πολυ <<τσαμπουκας>>μπραβο στο κοριτσι μας.ο δικος μου ειναι πολυυυυυ δειλος.

Ζωη μην στεναχωριεσαι για αυτα που λενε οι αλλοι.ο καθενας κανει οτι θελει με το παιδι του.ο Αναστασης δεν εχει φαει ποτε γλυκα και το ωραριο υπνου πολυ σπανια θα το χαλασουμε.κι ομως τον οφελει πολυ που ξερει παντα τι ακολουθει .ειναι ησυχος και ηρεμος.οποτε αστους να λενε ,εσυ ξερεις.

ελενιτσα πως τα κταφερνεις βρε θηριο?σου φτανει το 24ωρο?θες και τεταρτο?μπραβο σου!!!!:Dεγω το σκεφτομαι και για δευτερο!!!!!

Γιωτα μου η φροσουλα σου ειναι φοβερη,να την χαιρεσε.μιλαει τοσο καλα:Dτην ταπωσε την κυρια χωρις να το ξερει!!χαχαχα.στο θεμα του γιογιο εμεις ειμαστε στη φαση καθε 10 λεπτα <μαμα κακα> και τρεχω συνεχεια.αλλα μεχρι τωρα δεν εχει κανει τιποτα.παντα μετα πανω του και δεν μου το λεει:(τεσπα υπονη θελει

καπου πηρε το ματι μου για υψος και βαρος.πριν ενα μηνα ηταν 90 ποντους περιπου και 13.200.τωρα σιγουρα εχει παρει βαρος γιατι ειναι ασηκωτος.ο παιδιατρος τον μετραει ξαπλωμενο ακομα.

τα νεα μας τωρα.τα ιδια δεν εχω κατι να σας γραψω.ειμαστε πολυ καλα ,πολυ αερα εχει εδω και μια εβδομαδα.η θαλασσα εχει παγωσει πολυ και δεν παμε για μπανια.επαθα και φωτοαλλεργια και τρεχω στη δερματολογο για κρεμες.παντρευται η αδερφη του Τ και ξαχνω για ρουχα

και γενικα εχουμε ησυχια

αααα...Μαρακι φυτεψε και μια ευρουλια για μενα:Dτην χρειαζομαι επειγοντως.

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...