Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε συμπι αμάν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα με πνιξεις και δεν έχω κανένα για πρώτες βοήθειες!!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

άκου εκεί τα πιο βασικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η κόρη της αδερφης μου που είναι 2 ετων και 2 μηνων είναι γυρω στους 95 πόντους και 15 κιλά!!!

αλλά μιλάμε για απίστευτη φαγάνα!!!

όλη τη μέρα τρωει!!!

στον παιδικό που πάει, ζητάει πάντα και 2ο πιάτο!!!!

εμένα η προηγουμενη παιδίατρος τη μετρούσε ξαπλωμένη!

ο καινούριος που έχω πάει μια φοτά, τη μέτρησε όρθια και μου είπε οτι στο όριο μέτρημα προσθέτουμε και 2-3 πόντους!

ο Μάνος σου μπορεί αν είναι 14700 όμως είναι και ψηλός!!!

γιατι να πνιγεις καλε; την αληθεια λεω!:tongue:

α εγω ορθιο τον μετραω... αν του προσθεσω και 2-3 ποντους που λες τοτε ειναι 91-92 ποντους ο μπασκετμπολιστας μου !:D

ελε εσενα ειναι θηριο ο Μανος οπως και της Ζωής! τι υψος εχει;

Η μέτρηση αυτή είναι όρθιος. Ο παιδίατρος τον μετράει όρθιο από 18 μηνών γι'αυτό ρωτάω. Συνήθως ξέρω πως μετά τα 2 τα μετράνε όρθια γιατί δεν στέκονται ακόμη σταθερά. Μας τρώει πόντους ο γιατρός:):)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

γιατι να πνιγεις καλε; την αληθεια λεω!:tongue:

α εγω ορθιο τον μετραω... αν του προσθεσω και 2-3 ποντους που λες τοτε ειναι 91-92 ποντους ο μπασκετμπολιστας μου !:D

ελε εσενα ειναι θηριο ο Μανος οπως και της Ζωής! τι υψος εχει;

το συνεχίζεις εσύ!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

οπότε ένα ωραίο μεσημέρι Τετάρτης, αρχες καλοκαιριού του 2011, μάθαμε οτι όλοι οι άντρες στο σπίτι της συμπι μου είναι προικισμένοι!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ε τι θα ηταν καλέ ο Κωνσταντινούλης????????? κοντός????????

με τέτοιους γονείς????????????

Η μέτρηση αυτή είναι όρθιος. Ο παιδίατρος τον μετράει όρθιο από 18 μηνών γι'αυτό ρωτάω. Συνήθως ξέρω πως μετά τα 2 τα μετράνε όρθια γιατί δεν στέκονται ακόμη σταθερά. Μας τρώει πόντους ο γιατρός:):)

καλύτερα να σας τρωει πόντους παρα να σας προσθέτει όπως μας έκανε η παλιά παιδιάτρος!!!!!! και με τις βλακείες μετρησεις που εκανε, την είχε βγάλει τη Βαλέρια 3 μηνες σερί ότι ηταν 84 εκ....χαζομάρες!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Ααα και εμάς το έκανα κάποιον μήνα αυτό. Δεν θυμάμαι σε ποιον μήνα, νομίζω στον 13ο τον έβγαλε 86 πόντους και έκτοτε και επί 3 μήνες έγραφε την ίδια μέτρηση! Εγώ να βλέπω το παιδί να ψηλώνει, να του κονταίνουν τα πάντα και αυτός εκεί σταθερά κολλημένος στους 86!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

το συνεχίζεις εσύ!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

οπότε ένα ωραίο μεσημέρι Τετάρτης, αρχες καλοκαιριού του 2011, μάθαμε οτι όλοι οι άντρες στο σπίτι της συμπι μου είναι προικισμένοι!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ε τι θα ηταν καλέ ο Κωνσταντινούλης????????? κοντός????????

με τέτοιους γονείς????????????

καλύτερα να σας τρωει πόντους παρα να σας προσθέτει όπως μας έκανε η παλιά παιδιάτρος!!!!!! και με τις βλακείες μετρησεις που εκανε, την είχε βγάλει τη Βαλέρια 3 μηνες σερί ότι ηταν 84 εκ....χαζομάρες!!!!!!!

χρυση μου συμπεθερα εγω δεν μιλησα για το ποσο προικισμενοι ειναι οι αντρες μου αλλα εσυ με το διεστραμμενο σχεδον βρωμικο μυαλο σου το πηγες εκει! χα χαχα χα χα....να σου πω : σφιξανε οι ζεστες και εχουμε ανεβασμενη λιμπιντο η μου φαινεται; χα χα χα χα τωρα θα πνιγω εγω :D

παρε και ενα πολυ δυνατο κομματι με αναλογο κλιπ....

(μου αρεσει ΤΡΕΛΑ να σε πειραζω :tongue:)

χρυση μου συμπεθερα εγω δεν μιλησα για το ποσο προικισμενοι ειναι οι αντρες μου αλλα εσυ με το διεστραμμενο σχεδον βρωμικο μυαλο σου το πηγες εκει! χα χαχα χα χα....να σου πω : σφιξανε οι ζεστες και εχουμε ανεβασμενη λιμπιντο η μου φαινεται; χα χα χα χα τωρα θα πνιγω εγω :D

παρε και ενα πολυ δυνατο κομματι με αναλογο κλιπ....

(μου αρεσει ΤΡΕΛΑ να σε πειραζω :tongue:)

ωραίο τραγούδι!!!!

και αν κρινω και απο το κλιπ....κάποια άλλη έχει ανεβασμένη λίμπιντο καλοκαιριάτικα!!!! χαχαχαχαχα!!!!

καλέ εγώ για τους άντρες σου εννοούσα οτι είναι προικισμένοι με ψυχικά χαρίσματα!!!!!

απαπαπα.....πού πηγε το μυαλό σου?????????????????

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημέρααα!! καλά δεν ντέπεστε βρε!!! ξεσαλώσατε!!! Χθες δεν μπήκα καθόλου γιατί γιόρταζε πεθερός και ανηψιός και γυρνούσαμε σαν τρελλοί!!

Καλά ελενάκι σε θαυμάζω! έχεις τρια παιδάκια, είσαι στην ομάδα διάσωσης και θέλεις και τέταρτο παιδάκι!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!

Σοφάκι καλά κάνεις με τον θηλασμό..εμένα η ξαδέρφη μου τώρα σταμάτησε να ιηλάζει και ο γιος της τον Νοέμβριο κλείνει τα 4!!!και δεν θήλαζε μόνο 3 φορές,αλλά γενικά όποτε ήταν νευρικός και όταν ήθελε να κοιμηθεί!!!

Να σου πω την αλήθεια, (αν κι εσύ είσαι λεπτούλα και θα σου πάει) δεν μου πολυαρέσει το φουστανάκι..

Μαράκι οι φώτος είναι τέλειες..και μη λες αν είναι αλήθεια και τα σχετικά γιατί νομίζω ότι το ξέρεις από μόνη σου ότι είστε ένα πολύ όμορφο ζευγάρι..καλά για τον γιο δεν το συζητώ..είναι πολύ αγγελουδάκι..

Εμένα η μικρούλα μου είναι η πιο κοντή από όλα σας τα παιδάκια! Είναι 84 πόντους και 10,5 κιλά..αλλά νομίζω ότι θα αναπτυχθεί αργότερα..ε, που θα μοιάσει δηλαδή?? το χειρότερο που θα πάθει είναι να μοιάσει σε εμένα που είμαι 1,66.. ο ευθύμης είναι 1.93..

Χθες πήγαμε στην γιορτή του ανηψιού μου και ήταν εκει και δυο κοριτσάκια συνομίλικα..της έριχναν και τα 2 πολύ, σε ύψος..η μια μαμά ήταν ευγενική και διακρίτική και δεν είπε τίποτα..η άλλη γυρνάει και λέει: καλέ με δελτίο δίνετε φαι στο παιδί?? πως είναι έτσι..τσίχλα!!για καθίστε δίπλα, δίπλα με τη δικιά μου..α, σας ρίχνουμε και μπόι!!και μας περνάτε και 20 μέρες!!μετά από λίγο όμως το ευχαριστήθηκα. Τρέχει η δικία μου και μου λέει : μαμάκα γήγοα,γιογιό!!σέλω τσισάκια μου!όοοχι επάνω μου μανούλα !!μεγκάλη τώλα είμαι! τη βάζω στο γιογιό, τα κάνει και η άλλη κατάπιε τη γλώσσα της..ενώ η άλλη μαμά μου είπε:βρε γιώτα να σου στείλω και τη δικιά μου 1 μήνα να της κόψεις τα τσίσα? διαφορά ποιότητας ανθρώπων! Εν τω μεταξύ το παιδάκι της κακιασμένης δεν έλεγε ούτε μαμά..μόνο έδειχνε κι έκανε κραυγούλες..και έλεγε καθαρά μόνο τα μπαμπά.Τέλος πάντων..συγχύστηκα που τα θυμήθηκα!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!

Να 'μαι και εγω....

Χθες οπως και η γιωτα και εγω δεν μπηκα γιατι ετρεχα ολη μερα!!!!Πηγαμε γιατρο!!

Η μικρη μου ειναι μια χαρα απλα θα μου βγει λιγο λεπτουλα....Οχι τιποτα το ανησυχητικο βεβαια...Τελικα μου εκοψε τα παγωτα γιατι το ζαχαρο μου ειναι στα ορια...Δεν πειραζει ευτυχως ειναι καλοκαιρι και εχει ενα σωρο φρουτα να τρωω που μου αρεσουν!!!!

Λοιπον εμενα ο μικρος ειναι 15300!!!!!!!!!!!!!!!Και υψος 94 εκ στο ορθιο και η παιδιατρος μου ειπε να προσθετω 2 ποντους για το κανονικο του υψος.....

Μαρακι τι να πω για τον Κωνσταντινο!!!!Ενας κουκλος!!!!Και Φαινεται και μεγαλος ετσι?Τρομερος!!!!Εσυ Θεα δεν χρειαζεται να σε σχολιασω!!!Πανεμορφη!!!

Να σου ζησει και να ειναι παντα ευτυχισμενος!!!!!

Σοφακι οντως νομιζω ειναι το στυλ σου το φορεμα εμενα ενννοειτε δεν μου αρεσει αλλα αν πραγματικα ερωτευομουν ενα ρουχο εγω θα το επαιρνα και δεν θα κοιτουσα την τιμη.....Εκτος βεβαια και αν ερωτευεσαι συνεχεια ...οποτε καλο ειναι να κρατηθεις...:tongue::tongue::tongue:

Ελενιτσα τι να πω!!!Χαρα στο κουραγιο σου!!!Και για τους Διασωστες και για το 4ο παιδι που θα ηθελες..........Μπραβο και παλι μπραβο!!!!!

Γιωτουλα Η μικρη σου ειναι μια χαρα και σιγουρα θα γινει πιο ψηλη απο εσενα!!!!Ολα τα παιδια πιο ψηλα απο τους γονεις τους γινονται....Οποτε μην στεναχωριεσαι καθολου!!!!Ειναι πανεξυπνη και πολυ προχωρημενη !!!Αυτο τουλαχιστον το ξερεις καλα...

Αληθεια βρε Γιωτα πως αρχισες να την βαζεις στο γιογιο...Την εβαζες να κατσει αι περιμενες να κανει κακα ή της εβγαζες την πανα και την αφηνες να παιζει και περιμενες να στο ζητησει....Εγω εχω μπερδευτει...Ακολουθω ποτε τη μια μεθοδο ποτε την αλλη χωρις κανενα ιδιαιτερο αποελεσμα....αφου παλια μας ελεγε τα κακα ποτε θα τα κανει αλλα τωρα το εκοψε και αυτο....Και ετσι μενουμε στασιμη....

Να εχουμε ολες μια πολυ πολυ καλη ημερα!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημέρα!!!

πωπω τα νευρα μου σημερα....

οκ να έχει λειτουργια στην εκκλησία αλλά τα μεγάφωνα τι τα θέλουν????

όποιος θέλει να ακούσει τη λειτουργία πάει στην εκκλησία...εμείς που θέλουμε να κοιμηθούμε τι φταίμε???????

χθες και εμείς σε γιορτη είχαμε πάει αλλάσε μπαράκι για ποτό νωρίς!

εννοείται μαζί με τη Βαλέρια!!!

μέχρι τις 11:30 κάτσαμε! κυρία ήταν το κορίτσι μου!

ωραία ήταν πάντως!

τι σας λέω ε? βγήκα μέχρι τις 11:30 και ήταν θαυμα!!!

καλά έχω ξανακάτσει έξω μεχρι αυτη την ωρα αλλά σε παιδότοπο!!!:tongue::tongue::tongue:

καλημέρααα!! καλά δεν ντέπεστε βρε!!! ξεσαλώσατε!!! Χθες δεν μπήκα καθόλου γιατί γιόρταζε πεθερός και ανηψιός και γυρνούσαμε σαν τρελλοί!!

Καλά ελενάκι σε θαυμάζω! έχεις τρια παιδάκια, είσαι στην ομάδα διάσωσης και θέλεις και τέταρτο παιδάκι!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!

Σοφάκι καλά κάνεις με τον θηλασμό..εμένα η ξαδέρφη μου τώρα σταμάτησε να ιηλάζει και ο γιος της τον Νοέμβριο κλείνει τα 4!!!και δεν θήλαζε μόνο 3 φορές,αλλά γενικά όποτε ήταν νευρικός και όταν ήθελε να κοιμηθεί!!!

Να σου πω την αλήθεια, (αν κι εσύ είσαι λεπτούλα και θα σου πάει) δεν μου πολυαρέσει το φουστανάκι..

Μαράκι οι φώτος είναι τέλειες..και μη λες αν είναι αλήθεια και τα σχετικά γιατί νομίζω ότι το ξέρεις από μόνη σου ότι είστε ένα πολύ όμορφο ζευγάρι..καλά για τον γιο δεν το συζητώ..είναι πολύ αγγελουδάκι..

Εμένα η μικρούλα μου είναι η πιο κοντή από όλα σας τα παιδάκια! Είναι 84 πόντους και 10,5 κιλά..αλλά νομίζω ότι θα αναπτυχθεί αργότερα..ε, που θα μοιάσει δηλαδή?? το χειρότερο που θα πάθει είναι να μοιάσει σε εμένα που είμαι 1,66.. ο ευθύμης είναι 1.93..

Χθες πήγαμε στην γιορτή του ανηψιού μου και ήταν εκει και δυο κοριτσάκια συνομίλικα..της έριχναν και τα 2 πολύ, σε ύψος..η μια μαμά ήταν ευγενική και διακρίτική και δεν είπε τίποτα..η άλλη γυρνάει και λέει: καλέ με δελτίο δίνετε φαι στο παιδί?? πως είναι έτσι..τσίχλα!!για καθίστε δίπλα, δίπλα με τη δικιά μου..α, σας ρίχνουμε και μπόι!!και μας περνάτε και 20 μέρες!!μετά από λίγο όμως το ευχαριστήθηκα. Τρέχει η δικία μου και μου λέει : μαμάκα γήγοα,γιογιό!!σέλω τσισάκια μου!όοοχι επάνω μου μανούλα !!μεγκάλη τώλα είμαι! τη βάζω στο γιογιό, τα κάνει και η άλλη κατάπιε τη γλώσσα της..ενώ η άλλη μαμά μου είπε:βρε γιώτα να σου στείλω και τη δικιά μου 1 μήνα να της κόψεις τα τσίσα? διαφορά ποιότητας ανθρώπων! Εν τω μεταξύ το παιδάκι της κακιασμένης δεν έλεγε ούτε μαμά..μόνο έδειχνε κι έκανε κραυγούλες..και έλεγε καθαρά μόνο τα μπαμπά.Τέλος πάντων..συγχύστηκα που τα θυμήθηκα!!

Γιωτάκι να μη σκας για την ανάπτυξη και πόσο θα γίνει το παιδί!

οτι μπόι και κιλά είναι να πάρουν, θα τα πάρουν!

αν αγχωνό,αστε εμείς δε θα παρουν παραπάνω!!!;)

καλά πολύ μου τη δίνουν οι μανάδες που κάθονται και κάνουν συγκρίσεις....

κοιτα χριστιανη μου το παιδάκι σου και άσε τα άλλα να είναι όπως θέλουν!!!

και εμάς σχεδόν όλα τα παιδάκια τα συνομίληκα είναι πιο ψηλά αλλά συνηθως το σχολιάζω εγω πρώτη με χιούμορ ώστε να μην προλάβουν να πετάξουν κακία!!!:tongue:

το φουστανάκι δε νομίζω να το πάρω πάντως!!!

βρηκα στο asos και άλλα πολύ όμορφα....θα κάνω καλλιστεία να διαλέξω το καλύτερο!!! χαχαχαχαχα!!!!!

Καλημερα!!!!!

Να 'μαι και εγω....

Χθες οπως και η γιωτα και εγω δεν μπηκα γιατι ετρεχα ολη μερα!!!!Πηγαμε γιατρο!!

Η μικρη μου ειναι μια χαρα απλα θα μου βγει λιγο λεπτουλα....Οχι τιποτα το ανησυχητικο βεβαια...Τελικα μου εκοψε τα παγωτα γιατι το ζαχαρο μου ειναι στα ορια...Δεν πειραζει ευτυχως ειναι καλοκαιρι και εχει ενα σωρο φρουτα να τρωω που μου αρεσουν!!!!

Λοιπον εμενα ο μικρος ειναι 15300!!!!!!!!!!!!!!!Και υψος 94 εκ στο ορθιο και η παιδιατρος μου ειπε να προσθετω 2 ποντους για το κανονικο του υψος.....

Μαρακι τι να πω για τον Κωνσταντινο!!!!Ενας κουκλος!!!!Και Φαινεται και μεγαλος ετσι?Τρομερος!!!!Εσυ Θεα δεν χρειαζεται να σε σχολιασω!!!Πανεμορφη!!!

Να σου ζησει και να ειναι παντα ευτυχισμενος!!!!!

Σοφακι οντως νομιζω ειναι το στυλ σου το φορεμα εμενα ενννοειτε δεν μου αρεσει αλλα αν πραγματικα ερωτευομουν ενα ρουχο εγω θα το επαιρνα και δεν θα κοιτουσα την τιμη.....Εκτος βεβαια και αν ερωτευεσαι συνεχεια ...οποτε καλο ειναι να κρατηθεις...:tongue::tongue::tongue:

Ελενιτσα τι να πω!!!Χαρα στο κουραγιο σου!!!Και για τους Διασωστες και για το 4ο παιδι που θα ηθελες..........Μπραβο και παλι μπραβο!!!!!

Γιωτουλα Η μικρη σου ειναι μια χαρα και σιγουρα θα γινει πιο ψηλη απο εσενα!!!!Ολα τα παιδια πιο ψηλα απο τους γονεις τους γινονται....Οποτε μην στεναχωριεσαι καθολου!!!!Ειναι πανεξυπνη και πολυ προχωρημενη !!!Αυτο τουλαχιστον το ξερεις καλα...

Αληθεια βρε Γιωτα πως αρχισες να την βαζεις στο γιογιο...Την εβαζες να κατσει αι περιμενες να κανει κακα ή της εβγαζες την πανα και την αφηνες να παιζει και περιμενες να στο ζητησει....Εγω εχω μπερδευτει...Ακολουθω ποτε τη μια μεθοδο ποτε την αλλη χωρις κανενα ιδιαιτερο αποελεσμα....αφου παλια μας ελεγε τα κακα ποτε θα τα κανει αλλα τωρα το εκοψε και αυτο....Και ετσι μενουμε στασιμη....

Να εχουμε ολες μια πολυ πολυ καλη ημερα!!!!

Ζωίτσα να προσέχεις και με τα φρούτα...κάποια έχουν πολλή ζαχαρη...

όχι τιποτα άλλο αλλά να μη στερηθείς το παγωτο και την πατησεις απο τα φρούτα!!!!

καλέ μια χαρα θα βγει η μπέμπα!!!

τι μινιον και ξεμινιόν!

γερη να είναι και άσε τα υπόλοιπα!

και μη τη συγκρίνεις με τον Τεό που είναι πολύυυυ ανεπτυγμένος!!!

για την πάνα μην αγχωνεσαι....

μπορεί να μην είναι έτοιμο ακόμα το παιδί...

η Φροσούλα της Γιωτας είναι εξαίρεση...

γιατί είναι πολύ μπροστά και στην ομιλία!!!

ολόκληρο λόγο έβγαλε για να της πει να κάνει τσίσα στιο γιογιό!

εκεί που η φροσούλα είπε:

"μαμάκα γήγοα,γιογιό!!σέλω τσισάκια μου!όοοχι επάνω μου μανούλα !!μεγκάλη τώλα είμαι!"

η δικιά μου θα έλεγε απλά και λακωνικά:

"κακά γκιογκιό!"

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα!

τι κανετε κοριτσουδια;

εγω καλα ειμαι (ευτυχως) και τρεχω στις παραλιες για μπανια. το γραφειο το "φτυνω" τα απογευματα λογω διακοπων και πλατσουριζω στη θαλασσα! τωρα αν βρω και μια ευρουλια να κοβω ευρω καλα θα ειναι :tongue:

Ζωή ... θεα δεν είμαι ουτε κατα διανοια αφενος, αφετερου στη βαφτιση ημουν τοσο κουρασμενη και κομμενη (ειχα αδιαθετησει την προηγουμενη μερα) που σχεδον ολοι με ρωτουσαν αν ειμαι καλα :(. ευελπιστω οτι στις επαγγελματικες φωτος θα ειμαι καλυτερη λογω του ρετουσαρισματος :P

Γιωτα τι να πω.... την ταπωσε την κυρατσα η μικρα και καταπιε τη γλωσσα της ετσι; πολύ το ευχαριστηθηκα. το καλυτερο ειναι που και εσυ δεν ειπες τιποτα και το Φροσακι την εβαλε ασυνειδητα στη θεση της. χα χα χα χα :twisted:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...