Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας!!!!!

Σοφακι......πραγματικα ξεραθηκα στο γελιο με την Βαλερια να θηλαζει απο την barbie......αλλα θα σου πω πως οσο το αφηνεις θα δυσκολευεται η μικρη να "ξεσκολλησει" απο τον θηλασμο...σκεψου να ξεκινουσε σχολειο τι θα εκανες?......το ξερω πως ειναι "μαγευτικη" η στιγμη του θηλασμου και πως νιωθεις ενα δεσιμο με το Βαλεριακι σου.....αληθεια ποσες φορες την ημερα θηλαζει τωρα?

Λενιώ μου πιστευω οτι όταν έρθει η ωρα να αποθηλάσουμε κάπως θα τα καταφέρουμε κι εμείς!

Σκέψου οτι κι εσείς θα έχετε λίγο ζόρι με το να κόψετε το μπιμπερό όταν έρθει η ώρα!!!;););)

και η Βαλέρια είναι πολύ ανεξάρτητο παιδί! οπότε θέλω να πιστευω οτι θα είοναι ομαλός ο αποθηλασμός....για εκείνη!!!! γιατί για μένα.....δε νομίζω!!!!

και σχολείο να ξεκινούσε δε θα με πείραζε γιατί θηλάζει 3 φορές τη μέρα πλέον, πρωι, μεσημέρι και βράδυ οπότε δε θα εμπόδιζε πουθενά!!!

καλημεραααααααααααααα!

τι μου κανετε; σα να "πηρε μπροστα" το καφε μου φαινεται και γραψατε πολλα εχθες! κατ' αρχην σας ευχαριστω ολες για τα κοπλιμεντα.... και τα μισα από όσα μου ειπατε να εννοειτε εμενα μου φτανουν! θα σας βαλω και τις επαγγελματικες φωτος με λιγο ρετουσαρισμα για να φαινομαστε πιο ωραιοι χα χα χα χα!

Ζωουλα μην χαλιεσαι για χαζομαρες. συμφωνω με συμπεθερα απολυτα! το παιδι δεν το καταπιεζεις σε καμια περιπτωση. απλα εισαι η μαμα του και εσυ βαζεις τα ορια γιατι τα μωρα- παιδια θελουν και πρεπει να εχουν ορια. από οτι εχω διαβασει για τα παιδια ο καινουργιος κοσμος που ανοιγεται μπροστα τους ειναι χαοτικος και σε καμια περιπτωση δεν εχουν την ικανοτητα να τον οριοθετησουν μονα τους λαμβανοντας αποφασεις, ειναι πολυ ανωριμα για κατι τετοιο. εδω καλουνται οι γονεις να θεσουν αυτα τα ορια συμφωνα με τις πεποιθησεις και τα πιστευω τους ωστα τα μωρα μας να βοηθηθουν. στο βιβλιο του Παπαβεντση σχετικα με το φαγητο διαβασα πχ οτι σε καμια περιπτωση οταν πας με το παιδι σε ενα εστιατοριο δεν το ρωτας :"τι θελεις να φας" γιατι απλα δεν μπορει να επιλεξει. πρεπει να του το θεσεις καπως ετσι: θελεις μακαρονια ή κρεας με πατατουλες; καταλαβες; ειναι συγκεκριμενο το παραδειγμα αλλα σε ολες τις πριπτωσεις ισχυει αυτο. βαλε ορια χωρις ενοχες βοηθας ετσι το παιδι σου!:P

καλα για την Βαλερια τι να πω; ......θεα; την ξεζουμισε και την μπαρμπι; χα χα χα χα χα. ενταξει δεν εχω λογια!

Ελενιτσα μου χαρα στο κουραγιο σου με την ομαδα διασωσης! ομως ποσα πολλα πραγματα εχεις μαθει αληθεια και ποσο χρησιμη εχεις γινει για την οικογενεια σου και κυριως για τα παιδια σου! και εγω θα ηθελα να μαθω καποιες βασικες τεχνικες όπως πχ τι κανουμε σε περιπτωση πνιγμου στη θαλασσα ή με το φαγητο, σε περιπτωση καρδιακης προσβολης, δαγκωματος από φιδι κλπ αλλα ειμαι τοσο κοτα που τα χανω :-(. μην βρεθει ανθρωπος στην αναγκη μου λοιπον γιατι την εβαψε :tongue:

συμπι: το φορεματακι της Καρεν Μιλεν απλα ειναι ΕΣΥ! χτυπα το αλυπητα θα σου πηγαινει σουπερ! μολις σε δει ο συμπεθερος με αυτο θα τα ξεχασει τα 150 ευρωπουλα!:D

είδες? η Βαλέρια πινει γάλα και απο τη μπάρμπι....άντε να δω ποια έχει σειρά!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

βρε ο συμπεθερος θα τα ξεχασει τα 150 ευρωπουλα....εγω όμως όχι!!!

γενικά δε μου αρεσει να παίρνω ακριβά ρούχα και κυρίως ρούχα που θα τα φορέσω ελάχιστα....

δεν είμαι τσιγκούνα εεεεεεεεε?????????

απλά προτιμω φθηνα και πολλά παρά ακριβά και λίγα!!!!:D:D:D:D

αχ αυτό με ττον πνιγμό με το φαγητό πολυ΄άγχος το έχω!!!

να θυμηθω μόλις πάω στον καινούριο παιδίατρο να τον ρωτησω τι κάνουμε σε αυτη την περιπτωση!!!!

γιατί άλλος μου λέει οτι πρέπει να γυρίσω το παιδί αναποδα αλλος να το κοπανάω στην πλάτη....βγάλε άκρη!!!

Λενιώ ξέρεις να μας πεις τίποτα επι τουτου???????

ααα συμπι μου ναι ο Κων/νος ειναι στο κουτιο των βαφτιστικων ζωγραφισμενος από μια αρχιτεκτονα στην Αθηνα :P

εβαλα και αλλες 2 φωτος στο αλμπουμ με τον Κων/νο και με το "ζευγαρακι της Αγιας Παρασκευης" χα χα χα χαχα (δεν ξερω εσεις το χρησιμοποιειτε σαν εκφραση;)

Μαράκι να σου ζήσει ο νεοφώτιστος Κωνσταντίνος σου. Να τον καμαρώσεις όπως αγαπάς κοπέλα μου και να γίνει ένας σωστός, έξυπνος, χαρισματικός και χρήσιμος άνθρωπος. Θέλω και εγώ να δω φώτος!!!!

Καλημέρα σας κοπελιές:)

καλημέρα Ελευθερία!!!!:D

καλως την Ελευθερια......τι κανετε καλε εσεις?ο Μανος σου καλα?Μαρακι ειστε πολυ ωραιο ζευγαρι με τον Αρη.......καλε τι υψος εχει ο χριστιανος αφου εσυ εισαι 1.85...

Σοφακι το φορεμα φοβεροοοοοο........ παρτο....μην αφηνεις τετοια ευκαιρια!!!!

επισης να ευχηθω στο Κατερινακι μας να τα εκατοστησεις κουκλιτσα......οτι καλυτερο για σενα και τους αντρες σου!!!!!!

ε μα λέω κι εγω.....

καιρό είχες να μας υπενθυμίσεις κάτι!!!!

Κατερινάκι μου πολύχρονη και ευτυχισμένη να είσαι!!!!!!!!!!!!!!!!

η Βαλέρια γυρνάει στο σπίτι και φωνάζει:

"...ω κωλού"!!!="εγω κωλού"

χαχαχαχαχαχα

επειδη τη φωνάζω κωλού μερικές φορές που τρεχει τσιτσιδι στο σππιτι!!!!:D:D:D:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ααα συμπι μου ναι ο Κων/νος ειναι στο κουτιο των βαφτιστικων ζωγραφισμενος από μια αρχιτεκτονα στην Αθηνα :P

εβαλα και αλλες 2 φωτος στο αλμπουμ με τον Κων/νο και με το "ζευγαρακι της Αγιας Παρασκευης" χα χα χα χαχα (δεν ξερω εσεις το χρησιμοποιειτε σαν εκφραση;)

απλά υπέροχο το κουτί!!!!!!!!!!!!!!

"ζωγράφισε" η αδερφή σου!!!!:D:D:D:D

χαχαχαχα!!!

το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευης λέει!!!

δεν πας καλά!!!

είστε πολύ όμορφο ζευγάρι πάντως!!!

καλά το πανύψηλο δεν το ανάφερω καν!!!!:cool:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλως την Ελευθερια......τι κανετε καλε εσεις?ο Μανος σου καλα?Μαρακι ειστε πολυ ωραιο ζευγαρι με τον Αρη.......καλε τι υψος εχει ο χριστιανος αφου εσυ εισαι 1.85...

Σοφακι το φορεμα φοβεροοοοοο........ παρτο....μην αφηνεις τετοια ευκαιρια!!!!

επισης να ευχηθω στο Κατερινακι μας να τα εκατοστησεις κουκλιτσα......οτι καλυτερο για σενα και τους αντρες σου!!!!!!

1.93 ειναι Ελενακι ο Αρης!

ααα δεν σου ξαναλεω κατι για τον θηλασμο γιατι ξερω οτι στεναχωριεσαι.....

χαχαχαχαχα ακου κωλου......

για τον πνιγμο ισχυουν και τα δυο.....παρε μια ιδεα εδω...http://www.babyspace.gr/Article/accidental-drowning-food/168-229.html

Πολύ όμορφο σκηνικό, όμορφοι άνθρωποι και ο Κωνσταντίνος μια γλύκα. Να σου ζήσει και πάλι Μαράκι. Είναι φτυστός η μαμά του ή ιδέα μου είναι???:)

δεν ειναι η ιδεα σου! το παιδι μου μοιαζει απολυτα χα χα χα χα.... ενταξει τα χειλια βεβαια ειναι του Αρη!

μια χαρα ειμαστε ολοι....τα παιδια μου ψηλωνουν πολυ....απ το μικροτερο μεχρι το μεγαλυτερο .....με λιγο πραπανω διαφορα η Ευη μου!!!!

ετσι ειναι τα κοριτσια! ψηλωνουν νωριτερα αλλα να δεις που θα την "καπελωσουν" τα αγορια σου αργοτερα :P

απλά υπέροχο το κουτί!!!!!!!!!!!!!!

"ζωγράφισε" η αδερφή σου!!!!:D:D:D:D

χαχαχαχα!!!

το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευης λέει!!!

δεν πας καλά!!!

είστε πολύ όμορφο ζευγάρι πάντως!!!

καλά το πανύψηλο δεν το ανάφερω καν!!!!:cool:

ευχαριστω συμπι μου για τα καλα σου λογια. και εσενα και ολες τις κοπελες!

να χαιρομαστε και το Κατερινιω μας! να ειναι καλα σαν τα ψηλα βουνα!

για τον πνιγμο ισχυουν και τα δυο.....παρε μια ιδεα εδω...http://www.babyspace.gr/Article/accidental-drowning-food/168-229.html

και μονο που τα διαβασα αγχωθηκα.... μπρρρρρ.... τις προαλλες ο Κων/νος ετρωγε πατατες και επινε νερο. καποια στιγμη πνιγηκε πολύ. του δινω μια στην πλατη δυνατη και κυριολεκτικα εκτοξευτηκε από τον λαιμο του μια ολοκληρη πατατα τηγανιτη! πηγε να πιει νερο χωρις να μασησει την πατατα και του εκατσε στο λαιμο. αφου οταν ειδα την πατατα να φευγει δεν πιστευα στα ματια μου!:shock:

τι θυμηθηκα τωρα.......βρε τι αγχος σας εχει πιασει καποιες για τις καμπυλες αναπτυξης των παιδιων......μια χαρα φυσιολογικα παιδια εχετε.....σιγα μην καθομαστε να κοιταμε αν ξεφυγαμε ή οχι απ τις καμπυλες.....εμενα ο Μαρινος εχεις αναλογιες για 3 χρονων παιδι....με υψος 88 εκ και βαρος 13κιλα......αλλα δεν αγχωνομαι για κατι ...θα "τραβηξει" μποι που λεει και η γιαγια μου.Εγω να φανταστειτε στην ηλικια αυτη ψηλωνα υπερβολικα πολυ.....που ο γιατρος ανησυχουσε και η μαμα μου γελουσε....αλλα μια χαρα γουρουνιτσα εγινα και εχω και 3 γουρουνακια....ευελπιστω να κανω και τεταρτο!!!!

ΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟ Μαρακι αυτο ειναι που λενε "εχεις αντρα 2 μετρα" αλλα και τι γυναικα εχει και αυτος ετσι;;;;;πολυ θα ηθελα να ειναι και μενα ο αντρας μου 1.85 και κατι.......καημο το εχω......

Διαφημίσεις

δεν ειναι η ιδεα σου! το παιδι μου μοιαζει απολυτα χα χα χα χα.... ενταξει τα χειλια βεβαια ειναι του Αρη!

το προσεξα και εγω αυτο.....ας εχει και κατι απ τον μπαμπα......!!!!!

και εμενα ο μικρος γυρω στους 88 με 89 ποντους ειναι και γυρω στα 13 κιλα περοτι δεν τρωει μεσημεριανο ακομα καλα καλα... ειναι αυτα δεδομενα για 3 ετων παιδι; εγω νομιζω οτι μεχρι 92 ποντους ειναι τα διχρονα :confused:

ασε από τον μπαμπα εχει παρει και αλλα.... τα πιο "βασικα" χα χα χα χα χα:D

Καλέ τα 3χρονα είναι 13 κιλά? Καλά ξέρω και 3χρονο που είναι 12 αλλά νομίζω πως είναι πολύ αδύνατο. Ο Μάνος είναι 14,700.

Ερώτηση...Τα παιδιά σας πώς τα μετράνε στο ύψος? Ξαπλωμένα ή όρθια?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

δε στεναχωριέμαι Ελενίτσα μου!!!

απλά δε βρίσκω λόγο να απολογούμαι επειδη κάνω το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο!

"απαίτηση" του παιδιού μου είναι οπότε απλά σέβομαι τα θέλω της εφόσον μπορώ...

το πότε θα σταματησει αυτό εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες....

σίγουρα όμως δε θα αποτελέσει παράγοντα το οτι παραξενευεται ο κόσμος που θηλαζω τόσο καιρό ούτε φυσικά η υποψία οτι ίσως να δυσκολευτεί να το κόψει η μικρή...

και για να μην παρεξηγηθώ αυτα στα λέω με καλή διάθεση!

τι θυμηθηκα τωρα.......βρε τι αγχος σας εχει πιασει καποιες για τις καμπυλες αναπτυξης των παιδιων......μια χαρα φυσιολογικα παιδια εχετε.....σιγα μην καθομαστε να κοιταμε αν ξεφυγαμε ή οχι απ τις καμπυλες.....εμενα ο Μαρινος εχεις αναλογιες για 3 χρονων παιδι....με υψος 88 εκ και βαρος 13κιλα......αλλα δεν αγχωνομαι για κατι ...θα "τραβηξει" μποι που λεει και η γιαγια μου.Εγω να φανταστειτε στην ηλικια αυτη ψηλωνα υπερβολικα πολυ.....που ο γιατρος ανησυχουσε και η μαμα μου γελουσε....αλλα μια χαρα γουρουνιτσα εγινα και εχω και 3 γουρουνακια....ευελπιστω να κανω και τεταρτο!!!!

ΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟ Μαρακι αυτο ειναι που λενε "εχεις αντρα 2 μετρα" αλλα και τι γυναικα εχει και αυτος ετσι;;;;;πολυ θα ηθελα να ειναι και μενα ο αντρας μου 1.85 και κατι.......καημο το εχω......

α εγω δεν έχω άγχος με τις καμπύλες και την ανάπτυξη!!!

ξέρω οτι η Βαλέρια είναι μικροκαμωμένη και οτι έτσι θα είναι μέχρι τα 17 της!

ο Μαρίνος σου είναι μια χαρά καλέ!!!

δεν είναι για 3 χρονών!!!

η ανιψιά μου είναι 3,5 και είναι 16 κιλά και 1,06!!!

οπότε μια χαρα για την ηλικία του είναι ο Μαρινούλης!!!

χα! εσένα ανησυχούσαν που ψήλωνες πολύ και οι δικοί μου για το αντίθετο!!!

σε όλους τους γιατρούς με έτρεχαν όταν ήμουν περίπου 10 χρονών!!!

αφού όλοι μου οι συμμαθητές μου έριχναν τουλάχιστον 1,5 κεφάλι!!!!

στα 10 μου, είχα ανάπτυξη 7χρονου!!!

δεν είχα κάτι παθολογικό απλά όπως είχαν πει οι γιατροί καθυστερημένη αναπτυξη!

αφού να καταλάβεις αδιαθετησα όταν ήμουν 16,5!!!:cool:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

και εμενα ο μικρος γυρω στους 88 με 89 ποντους ειναι και γυρω στα 13 κιλα περοτι δεν τρωει μεσημεριανο ακομα καλα καλα... ειναι αυτα δεδομενα για 3 ετων παιδι; εγω νομιζω οτι μεχρι 92 ποντους ειναι τα διχρονα :confused:

ασε από τον μπαμπα εχει παρει και αλλα.... τα πιο "βασικα" χα χα χα χα χα:D

ρε συμπι αμάν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα με πνιξεις και δεν έχω κανένα για πρώτες βοήθειες!!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

άκου εκεί τα πιο βασικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η κόρη της αδερφης μου που είναι 2 ετων και 2 μηνων είναι γυρω στους 95 πόντους και 15 κιλά!!!

αλλά μιλάμε για απίστευτη φαγάνα!!!

όλη τη μέρα τρωει!!!

στον παιδικό που πάει, ζητάει πάντα και 2ο πιάτο!!!!

Καλέ τα 3χρονα είναι 13 κιλά? Καλά ξέρω και 3χρονο που είναι 12 αλλά νομίζω πως είναι πολύ αδύνατο. Ο Μάνος είναι 14,700.

Ερώτηση...Τα παιδιά σας πώς τα μετράνε στο ύψος? Ξαπλωμένα ή όρθια?

εμένα η προηγουμενη παιδίατρος τη μετρούσε ξαπλωμένη!

ο καινούριος που έχω πάει μια φοτά, τη μέτρησε όρθια και μου είπε οτι στο όριο μέτρημα προσθέτουμε και 2-3 πόντους!

ο Μάνος σου μπορεί αν είναι 14700 όμως είναι και ψηλός!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...