Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε κορίτσια μάλλον τα παιδάκια σας είναι ο κανόνας και η δικιά μου η εξαίρεση μου φαίνεται ε??????????

όλα ντροπαλά και η δικιά μου "αδίστακτη" (Ελενάκι έγραψες!!!)

εμένα βασικά μια χαρά παίζει με όλα τα παιδάκια αλλά δεν γουσταρει τις αγριάδες!!! επίσης πηγαίνει συνηθως στα μεγαλύτερα και τους παίρνει τα παιχνίδια αλλά αυτό το κάνει όχι λογω τσαμπουκά αλλά επειδή όπως όλα τα παιδάκια δεν ξέρει να μοιράζεται...βέβαια αν πάρει παιχνίδι, πολύ δύσκολα θα καταφέρει κάποιος να της το πάρει πίσω!!!:rolleyes:

και μου κάνει εντύπωση που στον παιδότοπο ούτε που γυρνάει να με κοιτάξει!!! παίζει μια χαράα κι αν δεν πάω εγω εκεί να της δωσω νεράκι ή κάτι να φάει, ούτε που με ψάχνει!!!:tongue::tongue::tongue:

καλα αυτο με το να αρπαζει παιχνιδια το κανει και εμενα....Αυτο ειναι φυσιολογικο νομιζω...δεν κρυβει καμια κακια....Που ξερουν τα παιδια τι θα πει τι ειναι δικο μου και ποιος παιζει τωρα....Και μια χαρα τα καταφερνει η Βαλερια....Τουλαχιστον εχει το αισθημα της δικαιοσυνης.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εβαλα φωτος από βαφτιση! δεν ειναι οι επαγγελματικες αλλα ενος θειου μου! απολαυστε!!!! χα χαχα χα

Σοφακι μου ο Αρης παρουσιαζεται 1/8 στην Ελευσινα και θα μεινει εκει 2 χρονια. καλο ε; :rolleyes:

Μαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Δεν με εχεις φιλη:(:(:(:(.......Σου εκανα αιτημα φιλιας....(μαλλον) Θελω και εγω φωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ααααα Ελευσινα παω συχνα για εκπαιδευση με την ομαδα διασωσης.....!!!

Καλα θα μας τρελανεις Ελενιτσα.....Και μανα με 3 παιδια και στην ομαδα διασωσης?Ποτε τα προλαβαινεις ολα αυτα μου λες????????????:confused::confused:

Ρε ζωίτσα κατά την γνώμη μου μια χαρά τα κάνεις όλα..κι εμένα μου έρχεται μεσημεριάτικα ο ξαδερφος της να παίξει και τον διώχνω για να κοιμηθεί..κι εμενα παραπονιέται στην αρχή αλλά της εξηγώ και καταλαβαίνει..επίσης,για να μην καταπιέσεις το παιδί σου πρέπει να του δίνεις ένα πακέτο μπισκότα στη καθισιά???πολύ καλά έκανες και θύμωσες,και πολύ καλά θα κάνεις να επιμείνεις σε αυτό το θέμα..αλίμονο!!μια χαρά όρια έχεις βάλει και να είσαι πιστή στην τήρηση τους γιατί αλλιώς τα παιδάκια μπερδεύονται και διεκδικούν με λάθος τρόπο..ειδικά στο πρόγραμμα του ύπνου και στην διατροφή είμαι κι εγώ αυστηρή!μην νιώθεις τύψεις και μην κλαις!!κάνεις ό,τι καλύτερο για το παιδάκι σου!!!

Γιωτα μου μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες...Απλα καμια φορα με πιανουν οι ανασφαλειες μου και επισης νομιζω οτι ο κοσμος με βλεπει σαν μια καταπιεστικη μανα που δεν αφηνει το παιδι της να ανασανει.....Δεν θελω και πολυ γενικα να επηρεαστω απο τους αλλους....Ετσι αρχιζω και αναρωτιεμαι μηπως κανω κατι λαθος και δεν το βλεπω..........Τι να πω....Ελπιζω παντως να μην γυρισει καποια στιγμη και μου πει οτι ημουν φρικτη και τον καταπιεζα.....:confused::confused:

Διαφημίσεις

καλημερούδια!!!

Ποιες από εσάς θα τα πάτε σχολείο?? Κι εγώ θα ήθελα αλλά θα το καθυστερήσω για το μπέμπη και τις ιώσεις..τι ομάδα διάσωσης είναι αυτή ρε ελενάκι? Μας προέκυψες κομάντο??

εγω Γιωτάκι ήθελα να τη γράψω σχολείο για να έρθει σε επαφη με παιδάκια αλλά δεν υπάρχει δημόσιος βρεφονηπιακός κοντά μας και λεφτά για ιδιωτικό δεν πάιζουν...

αν ήμουν όμως στη θέση σου και στης Ζωης δε θα την πήγαινα...

θα έχετε τα μικρούλια σας σπίτι οπότε θέλει πολλήηηηηηηη προσοχή!!!

Μετα απο μια διακοπη ρευματος και χωρις νερο απο το πρωι επεστρεψα και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρακι ποσο χαρηκα που διαβασα παλι νεα σου!!!!!Χαιρομαι που σε διαβαζω ετσι αισιοδοξη!!!Μπραβο βρε Μαρια...

Ελπιζω να καταφερω να σου τηλ καποια στιγμη να σε ακουσω κιολας!!!!!

Καλε τι πολλα γραψατε????απαπαπαπαπα Πρεπει να τα παρω ολ α με τη σειρα να σχολιασω.....

Καταρχην να σας πω τι εγινε παλι σημερα και με εκανε να κλαιω.....Πηγαμε στην γειτονισσα να παιξει λιγο ο μικρος με την κορη της....5 χρονων αυτη αλλα τελοσπαντων παιζει με τα παιχνιδια της βλεπει τι κανει και τετοιια....Καθομαστε μεσα στο σπιτι γιατι εξω φυσουσε αρχισε να παιζει ο μικρος με κατι παιχνιδια που ειχε εκει και λεει η γειτονισσα..."Να του βαλω κανενα κουλουρακι να φαει (μιραντα κουλουρακια γιατι μονο αυτα δεν εχουν γαλα και αβγο)" τις λεω "μονο δυο δως του γιατι σε λιγο θα φαμε φρουτοκρεμα" και παιδια σε ενα πιατο του βαζει 6 μπισκοτα....Τα οποια φυσικα ο μικρος τσακισε ενω ειχε φαει λιγο κουλουρι θεσσαλονικης πιο πριν....Τα παιρνω και εγω και το καταλαβε και αρχιει ατη ε μη κανεις ετσι ασε το παιδι να φαει οσο θελει.....Γιατι δεν με αφηνουν να κανω το παιδι μου οπως θελω εγω δεν καταλαβαινω....Επειδη αυτη μεγαλωνει το παιδι της μονο με παγωτα πρεπει να κανω και εγω το παιδι μου ετσι?Εννοειτε φυσικα οτι δεν φαγαμε φρουτοκρεμα....Και απογευμα θα του εκνα μια μηλοπιτα να φαει αλλα την αφησα και αυτη αφου θα φαμε την φρουτοκρεμα τελικα το απογευμα....

Με κανουν να μην θελω να πηγαινω και να νιωθω τυψεις οτι καταπιεζω το παιδι μου....Πραγμα που δεν θα ηθελα ποτε,,. Και επειδη εγω ειμαι καταπιεσμενο παιδι δεν θα ηθελα ποτε να γινει ετσι και ο θοδωρακης....

Ασε που νομιζω οτι το κανει επιτηδες να του δινει γλυκα να τρωει για να μου πηγαινει κοντρα!!!!

Και τελοσπαντων για να τελειωνω αφου φυγαμε με χιλια βασανα απο εκει γιατι εκτος των αλλων δεν ηθελε να φυγει και ο θοδωρης ερχομαστε εδω παιζουμε λιγο και πανω που ετοιμαζομαι κατα τις 2 η ωρα να αρχισω την διαδικασια το μεσημεριανου υπνου ερχεται ο Γιαννακης (3 ετων) Απο το πιο διπλα σπιτι και λεει "γεια σας ηρθα να παιξουμε!!!!!" Του λεω Γιαννη τωρα εμεις θα κοιμηθουμε και γιατι θα κοιμηθειτε και πως και τετοια τελοσπαντων με τα χιλι ζορια τον εδιωξα και αυτον.....Αρχισε ο μικρος μετα και φυσικο ηταν "γαιννη γιαννη" να του εξηγω εγω οτι θα παιξουμε το απογευμα και τωρα θα κοιμηθουμε και τετοια αλλα απο μεσα μου να με τρωνε οι τυψεις οτι δεν κανω καλα και οτι καταπιεζω το παιδι και οτι ειμαι φριχτη και οτι ισως θα επρεπε να τον αφησω να παιξει και ας μην κοιμοτανε και τετοια!!!!!!!!!!Ε μετα απο τοσες τυψεις κοιμηθηκε ο μικρος και εγω εβαλα τα κλαμματα.....

Αυτα που λετε μου συνεβησαν σημερρα.... Εγραψα πολλα και δεν θα ηθελα να σας ζαλιζω αλλα ειμαι πολυ μπερδεμενη στο που υπαρχον ακριβως τα ορια....Δεν τα εχω ξεκαθαρισει ακομα.....

Τεσπα παω να διαβασω ξανα τι γραψατε και να σχολιασω.....

καλέ πας καλά????????

κάθεσαι και κλαις για αυτά????????

επειδή οι άλλοι έχουν διαφορετική νοοτροπία αυτό σημαίνει οτι εσύ είσαι καταπιεστική?????????

μην ακούω/διαβάζω τέτοια!!!

και μένα η κουνιάδα μου απο 1 έτους δινει στην κόρη της κανονικά γλυκά και σοκολάτες και τζανκ φουντ και απ'όλα...

και μένα με θεωρεί υπερπροστατευτικη που όταν ηταν 15 μηνων η Βαλέρια της έφερε ένα γλειφιτζουρι κι εγω δεν της το έδωσα!!!

ε και????

εγω κάνω οτι νομίζω οτι ειναι καλύτερο για την υγεία του παιδιού μου...

η γνώμη των υπολοίπων μου περισσεύει...

όπως πολλοί με σχολιάζουν αρνητικά που θηλάζω ακόμα....ε αυτό θέλει το παιδί μου αυτό κάνω....σιγα μην αισθανθω και τυψεις!!!!

όταν η γειτόνισα έβαλε στο πιάτο 6 κουλουρακια έπρεπε επιτόπου να αφαιρεσεις τα 4 αφού ηθελες να φάει μόνο 2 ο Θοδωράκης...και άστη να λέει αυτη....πες της να τα φάει η κορουλα της!!!:tongue::tongue::tongue:

όσο για το Γιαννάκη....δε φταίς εσύ που θελεις το παιδί σου να έχει ένα πρόγραμμα και να κοιμάται το μεσημέρι....

η μαμά του Γιαννάκη φταίει που αφηνει το παιδί της 3 ετων να αλωνίζει το μεσημέρι!!!

κι εγώ έχω πρόγραμμα στη Βαλέρια και στο τι και πότε θα φάει αλλά και στον ύπνο της! φυσικό είναι κάποιες φορές να παρεκλίνουμε λόγω αλλαγης προγράμματος αλλά σε καμία περίπτωση δε θα παρεκλίνουμε επειδη επεμβαίνουν τριτοι!

τα όρια κατα τη γνωμη μου τα θέτεις εσυ και τα αλλάζεις μόνο αν δεις οτι το παιδί σου δεν είναι χαρούμενο....

αν όμως είναι χαρούμενο και απλά με αυτα τα όρια δυσανασχετούν οι γυρω σου, τότε δικό τους πρόβλημα!

και να μη φοβάσαι να τα υπερασπίζεσαι τα όρια αυτά....

λοιπόν το λατρεμένο φόρεμα είναι αυτό:

http://cgi.ebay.co.uk/Karen-Millen-DG109-Exotic-orchid-pencil-dress-Purple-/170659575101?pt=UK_Women_s_Dresses&var=&hash=item6d701fc530

εσένα στάνταρ δε θα σου αρεσει Ζωιτσα!!!!:D:D:D:D:D

καλά να σας πω τι έκανε χθες η Βαλέρια και είχα πέσει στο πάτωμα απο τα γέλια!!!

έπαιζε στο δωμάτιο της με τα παιχνίδια της....και κάποια στιγμή λέω κάτσε να πάω να την τσεκάρω!!!

και τι έκανε????????????????????

είχε γδυσει τη μπάρμπι και είχε βάλει το στηθος της στο στόμα και προσπαθούσε να θηλάσει!!! και μόλις με βλέπει μου κάνει:"μμμμμμμμμ!!!!"

λες και έφαγε κάτι πολύ νόστιμο!!!!

καλά έλιωσα απο τα γέλια!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σας!!!!!ποποπο τι να πρωτοσχολιασω...... λοιπον Γιωτουλι....ειμαι στην ομαδα διασωσης απο το 2006 που γεννηθηκε η Ευη μου!!!!Εχω ζησει πολλες καταστασεις ....κυριως ασχημες αλλα μ αρεσει που προσφερω τις πρωτες βοηθειες οταν με χρειαζονται!!!!

Τωρα ....Ζωη θα σου πω αυτο που σου ειπαν και οι υπολοιπες......κανεις αυτο που θεωρεις εσυ σωστο!!!!ασε τους αλλους να λενε......και οταν ξαναγινει παρομοιο θεμα παλι....μιλα...μην τα κρατας μεσα σου....πρεπει να λεμε αυτο που θελουμε και θεωρουμε σωστο.Για το σχολειο....θα συμφωνησω πως δεν πρεπει εσεις οι εγκυουλες να τα στειλετε σχολειο τον Σεπτεμβρη....

Σοφακι......πραγματικα ξεραθηκα στο γελιο με την Βαλερια να θηλαζει απο την barbie......αλλα θα σου πω πως οσο το αφηνεις θα δυσκολευεται η μικρη να "ξεσκολλησει" απο τον θηλασμο...σκεψου να ξεκινουσε σχολειο τι θα εκανες?......το ξερω πως ειναι "μαγευτικη" η στιγμη του θηλασμου και πως νιωθεις ενα δεσιμο με το Βαλεριακι σου.....αληθεια ποσες φορες την ημερα θηλαζει τωρα?

καλημεραααααααααααααα!

τι μου κανετε; σα να "πηρε μπροστα" το καφε μου φαινεται και γραψατε πολλα εχθες! κατ' αρχην σας ευχαριστω ολες για τα κοπλιμεντα.... και τα μισα από όσα μου ειπατε να εννοειτε εμενα μου φτανουν! θα σας βαλω και τις επαγγελματικες φωτος με λιγο ρετουσαρισμα για να φαινομαστε πιο ωραιοι χα χα χα χα!

Ζωουλα μην χαλιεσαι για χαζομαρες. συμφωνω με συμπεθερα απολυτα! το παιδι δεν το καταπιεζεις σε καμια περιπτωση. απλα εισαι η μαμα του και εσυ βαζεις τα ορια γιατι τα μωρα- παιδια θελουν και πρεπει να εχουν ορια. από οτι εχω διαβασει για τα παιδια ο καινουργιος κοσμος που ανοιγεται μπροστα τους ειναι χαοτικος και σε καμια περιπτωση δεν εχουν την ικανοτητα να τον οριοθετησουν μονα τους λαμβανοντας αποφασεις, ειναι πολυ ανωριμα για κατι τετοιο. εδω καλουνται οι γονεις να θεσουν αυτα τα ορια συμφωνα με τις πεποιθησεις και τα πιστευω τους ωστα τα μωρα μας να βοηθηθουν. στο βιβλιο του Παπαβεντση σχετικα με το φαγητο διαβασα πχ οτι σε καμια περιπτωση οταν πας με το παιδι σε ενα εστιατοριο δεν το ρωτας :"τι θελεις να φας" γιατι απλα δεν μπορει να επιλεξει. πρεπει να του το θεσεις καπως ετσι: θελεις μακαρονια ή κρεας με πατατουλες; καταλαβες; ειναι συγκεκριμενο το παραδειγμα αλλα σε ολες τις πριπτωσεις ισχυει αυτο. βαλε ορια χωρις ενοχες βοηθας ετσι το παιδι σου!:P

καλα για την Βαλερια τι να πω; ......θεα; την ξεζουμισε και την μπαρμπι; χα χα χα χα χα. ενταξει δεν εχω λογια!

Ελενιτσα μου χαρα στο κουραγιο σου με την ομαδα διασωσης! ομως ποσα πολλα πραγματα εχεις μαθει αληθεια και ποσο χρησιμη εχεις γινει για την οικογενεια σου και κυριως για τα παιδια σου! και εγω θα ηθελα να μαθω καποιες βασικες τεχνικες όπως πχ τι κανουμε σε περιπτωση πνιγμου στη θαλασσα ή με το φαγητο, σε περιπτωση καρδιακης προσβολης, δαγκωματος από φιδι κλπ αλλα ειμαι τοσο κοτα που τα χανω :-(. μην βρεθει ανθρωπος στην αναγκη μου λοιπον γιατι την εβαψε :tongue:

συμπι: το φορεματακι της Καρεν Μιλεν απλα ειναι ΕΣΥ! χτυπα το αλυπητα θα σου πηγαινει σουπερ! μολις σε δει ο συμπεθερος με αυτο θα τα ξεχασει τα 150 ευρωπουλα!:D

ααα συμπι μου ναι ο Κων/νος ειναι στο κουτιο των βαφτιστικων ζωγραφισμενος από μια αρχιτεκτονα στην Αθηνα :P

εβαλα και αλλες 2 φωτος στο αλμπουμ με τον Κων/νο και με το "ζευγαρακι της Αγιας Παρασκευης" χα χα χα χαχα (δεν ξερω εσεις το χρησιμοποιειτε σαν εκφραση;)

Μαράκι να σου ζήσει ο νεοφώτιστος Κωνσταντίνος σου. Να τον καμαρώσεις όπως αγαπάς κοπέλα μου και να γίνει ένας σωστός, έξυπνος, χαρισματικός και χρήσιμος άνθρωπος. Θέλω και εγώ να δω φώτος!!!!

Καλημέρα σας κοπελιές:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλως την Ελευθερια......τι κανετε καλε εσεις?ο Μανος σου καλα?Μαρακι ειστε πολυ ωραιο ζευγαρι με τον Αρη.......καλε τι υψος εχει ο χριστιανος αφου εσυ εισαι 1.85...

Σοφακι το φορεμα φοβεροοοοοο........ παρτο....μην αφηνεις τετοια ευκαιρια!!!!

επισης να ευχηθω στο Κατερινακι μας να τα εκατοστησεις κουκλιτσα......οτι καλυτερο για σενα και τους αντρες σου!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...