Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σας!!!!!καλε σιγα σιγα δεν προλαβαινω να διαβασω........

Καταρχην......Μαρακι μου.....χαιρομαι που εισαι πολυ καλυτερα.......και ευχομαι ολα να εχουν αισιο τελος!!!!τα φιλια τα θελω απο κοντα παρακαλω.......θα συμφωνησω μαζι σου σε αυτο που απασχολει την Ζωη και την Γιωτου...."δεν ξερω να μεγαλωνω αγορακι/κοριτσακι.."

....νομιζω πως και πριν 2 χρονια το ιδιο συναισθημα δεν νιωθατε?η γυναικα ξερει ενστικτωδως τι να κανει σε καθε περισταση.....ολα θα πανε καλα!!!τωρα για το θεμα "τα παιδακια σας ειναι λιγο δειλα........οταν πανε σχολειο θα αλλαξουν ολα....και εμενα ο Ανδρεας ετσι ηταν αλλα στην πορεια και σιγα σιγα αλλαξε...επαιζε με τα παιδια....και τωρα δεν μαζευεται!!!!τωρα η Βαλερια ειναι αλλο παιδακι......δεν μασαει!!!τους "τσακιζει" ολους....

Σοφακι......η κουνιαδα "εχει κοψει".....οταν η μικρη της φτασει στην εφηβεια...την βλεπω να την δενει στην καρεκλα και να της πεταει βελακια......με αυτα που του κανει του παιδιου!!!!!και εγω ειμαι ανθρωπος που δεν μιλαω....οταν τιθεται θεμα με την πεθερα και την κουνιαδα.....αλλα αν ανεβει το αιμα στο κεφαλι......στα λεω χυμα και τσουβαλατα!!!!

Ζωη και Γιωτα....να σας επιλυσω τις αποριες.....οι γιατροι ηρθαν εδω γιατι μας εχουν φτιαξει ενα προγραμμα περιθαλψης και εξετασεων μονο για τριτεκνους Αρκαδιας.....πολυ καλο και οικονομικο!!!!το οποιο το ενελυσαν αλλα και μας μιλησαν για διαφορα θεματα αναλογα με την ειδικοτητα του ο καθενας!!τωρα για το προεδρειο.....ειναι ο συζυγος εκει οποτε εμεις ακολουθουμε...

τωρα για τα τεκνα μου...ειναι ολα καλα ευτυχως....σημερα εχουμε και οδοντιατρο....να φτιαξουμε το χαλασμενο δοντακι του Ανδρεα!!!!Μαζευω και τα δικαιολογητικα για την ΕΕΤΑΑ...για τα σχολεια...τα εχουν κανει λιγο σαλατα φετος....θα μεινουν πολλοι εκτος απο λαθη!!!!!αυτα.........φιλια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω είμαι άνθρωπος που δε μιλάει ποτέ Ελενίτσα....

μπορεί μια στο τόσο να πω κάτι και επειδη όπως προείπα δε μιλάω ποτέ, αυτό το κάτι μετράει για 10!!!

οπότε η κουνιάδα ξέρει οτι συνηθως την αφηνω και λέει τις βλακείες της (και λέει πολλές η άτιμη...) αλλά όταν θα πω μια κουβέντα, κοβεται η φόρα της....

απλά εκτός όλων των άλλων αρνητικών που έχει, δεν ξέρει και πότε να σταματησει!

ειδικά αν κάνεις το λάθος και της πάς κόντρα, λέει λέει λέει ένα σωρο αρλούμπες προκειμένου να σε πείσει!!! ακόμα κι αν συμφωνει με αυτό που λες, προκειμένου να πάει κόντρα θα υποστηρίζει το αντίθετο!!!

άσε.....δε βγάζεις άκρη μαζί της!!!

συμφωνω μαζί σου Λενιώ....αγοράκι...κοριτσάκι....τι σημασία έχει???

με τον ίδιο τρόπο μεγαλωνουν!!!! (με εξαίρεση κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες!!!:D:D:D)

ξύπνησε η υπναρού μου!!!

εδώ γυρω θα είμαι!!!

φιλάκια!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εβαλα φωτος από βαφτιση! δεν ειναι οι επαγγελματικες αλλα ενος θειου μου! απολαυστε!!!! χα χαχα χα

Σοφακι μου ο Αρης παρουσιαζεται 1/8 στην Ελευσινα και θα μεινει εκει 2 χρονια. καλο ε; :rolleyes:

συμπι μου όχι επειδη είναι γαμπρος μου :D αλλά το παιδί σου είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!κούκλος!!!!!

και τα βαφτιστικά σας πανέμορφα και πολύ εκλεπτυσμένα!

είδα καλά??????

στο κουτί ήταν ζωγραφισμένος ο Κωνσταντίνος?????????

αν ναι, να μεταφέρεις τα συγχαρητηρια μου στην αδερφούλα σου!!!!

φοβερό!!!

καλά οι οικογενειακές σας φωτο άπαιχτες....απο που θα έπαιρνε το παιδί???????

ομορφοοικογένεια!!!!

ωχ την πήρε τη μετάθεση τελικά ε???

εγω επειδη είμαι θετικός άνθρωπος θα σου πω να το δεις απο την καλή του πλευρά!!!

ναι μεν θα σας λείπει αλλά επειδη γενικά θα λείπετε ο ένας στον άλλο, θα δεθείτε ακόμα παραπάνω!!!

εντάξει θα είναι λίγο δύσκολο αλλά με λίγη υπομονή θα πάνε όλα καλά!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Λοιπόν! στο φατσοβιβλίο δεν βρήκα φωτος μαρακι..αν τις έχεις εδώ σου έκανα αίτημα φιλίας γιατί δεν είμαστε φίλες..κλαψ..Ελπίζω να είσαι καλά τωρά και να πάρεις το επάνω σου! Στην ελευσίνα πήρε μεταθεση ο ξαδερφός μου και θα πάει για 2 χρόνια κι αυτός!! μηχανολόγος αεροσκαφών είναι και ήταν γύρω στα 7 χρόνια καλαμάτα, τώρα ήταν Πρέβεζα (από εκεί είναι) και τώρα θα πάει Ελευσίνα!!επιστρφω φωνάζει φροσούλίνα μου

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Μαρακι θεος ο Κωνσταντης!!!!! ολα τελεια......και η οικογενεια σουπερ.......φτου φτου μην σαν ματιασω. Ααααα Ελευσινα παω συχνα για εκπαιδευση με την ομαδα διασωσης.....!!!ολα θα πανε καλα θα δεις.....και ευχομαι να παρουν και τον Κωνσταντη σου σχολειο.......

Ποιες από εσάς θα τα πάτε σχολείο?? Κι εγώ θα ήθελα αλλά θα το καθυστερήσω για το μπέμπη και τις ιώσεις..τι ομάδα διάσωσης είναι αυτή ρε ελενάκι? Μας προέκυψες κομάντο??

kwtpmaqz0.png

καλέ τώρα είδα τις φώτος!!κούκλος ο κων/νος κούκλοι και οι γονείς!! να σας ζήσει!!να είναι γερός και τυχερός!!ωραία εκκλησία!!που είναι?? όλα πανέμορφα!!Μπράβο Μαράκι μου!

kwtpmaqz0.png

Μετα απο μια διακοπη ρευματος και χωρις νερο απο το πρωι επεστρεψα και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρακι ποσο χαρηκα που διαβασα παλι νεα σου!!!!!Χαιρομαι που σε διαβαζω ετσι αισιοδοξη!!!Μπραβο βρε Μαρια...

Ελπιζω να καταφερω να σου τηλ καποια στιγμη να σε ακουσω κιολας!!!!!

Καλε τι πολλα γραψατε????απαπαπαπαπα Πρεπει να τα παρω ολ α με τη σειρα να σχολιασω.....

Καταρχην να σας πω τι εγινε παλι σημερα και με εκανε να κλαιω.....Πηγαμε στην γειτονισσα να παιξει λιγο ο μικρος με την κορη της....5 χρονων αυτη αλλα τελοσπαντων παιζει με τα παιχνιδια της βλεπει τι κανει και τετοιια....Καθομαστε μεσα στο σπιτι γιατι εξω φυσουσε αρχισε να παιζει ο μικρος με κατι παιχνιδια που ειχε εκει και λεει η γειτονισσα..."Να του βαλω κανενα κουλουρακι να φαει (μιραντα κουλουρακια γιατι μονο αυτα δεν εχουν γαλα και αβγο)" τις λεω "μονο δυο δως του γιατι σε λιγο θα φαμε φρουτοκρεμα" και παιδια σε ενα πιατο του βαζει 6 μπισκοτα....Τα οποια φυσικα ο μικρος τσακισε ενω ειχε φαει λιγο κουλουρι θεσσαλονικης πιο πριν....Τα παιρνω και εγω και το καταλαβε και αρχιει ατη ε μη κανεις ετσι ασε το παιδι να φαει οσο θελει.....Γιατι δεν με αφηνουν να κανω το παιδι μου οπως θελω εγω δεν καταλαβαινω....Επειδη αυτη μεγαλωνει το παιδι της μονο με παγωτα πρεπει να κανω και εγω το παιδι μου ετσι?Εννοειτε φυσικα οτι δεν φαγαμε φρουτοκρεμα....Και απογευμα θα του εκνα μια μηλοπιτα να φαει αλλα την αφησα και αυτη αφου θα φαμε την φρουτοκρεμα τελικα το απογευμα....

Με κανουν να μην θελω να πηγαινω και να νιωθω τυψεις οτι καταπιεζω το παιδι μου....Πραγμα που δεν θα ηθελα ποτε,,. Και επειδη εγω ειμαι καταπιεσμενο παιδι δεν θα ηθελα ποτε να γινει ετσι και ο θοδωρακης....

Ασε που νομιζω οτι το κανει επιτηδες να του δινει γλυκα να τρωει για να μου πηγαινει κοντρα!!!!

Και τελοσπαντων για να τελειωνω αφου φυγαμε με χιλια βασανα απο εκει γιατι εκτος των αλλων δεν ηθελε να φυγει και ο θοδωρης ερχομαστε εδω παιζουμε λιγο και πανω που ετοιμαζομαι κατα τις 2 η ωρα να αρχισω την διαδικασια το μεσημεριανου υπνου ερχεται ο Γιαννακης (3 ετων) Απο το πιο διπλα σπιτι και λεει "γεια σας ηρθα να παιξουμε!!!!!" Του λεω Γιαννη τωρα εμεις θα κοιμηθουμε και γιατι θα κοιμηθειτε και πως και τετοια τελοσπαντων με τα χιλι ζορια τον εδιωξα και αυτον.....Αρχισε ο μικρος μετα και φυσικο ηταν "γαιννη γιαννη" να του εξηγω εγω οτι θα παιξουμε το απογευμα και τωρα θα κοιμηθουμε και τετοια αλλα απο μεσα μου να με τρωνε οι τυψεις οτι δεν κανω καλα και οτι καταπιεζω το παιδι και οτι ειμαι φριχτη και οτι ισως θα επρεπε να τον αφησω να παιξει και ας μην κοιμοτανε και τετοια!!!!!!!!!!Ε μετα απο τοσες τυψεις κοιμηθηκε ο μικρος και εγω εβαλα τα κλαμματα.....

Αυτα που λετε μου συνεβησαν σημερρα.... Εγραψα πολλα και δεν θα ηθελα να σας ζαλιζω αλλα ειμαι πολυ μπερδεμενη στο που υπαρχον ακριβως τα ορια....Δεν τα εχω ξεκαθαρισει ακομα.....

Τεσπα παω να διαβασω ξανα τι γραψατε και να σχολιασω.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Ζωίτσα να πεις στους παππούδες και τους γείτονες οτι ο παιδίατρος σου έχει πει να κάνει συγκεκριμένη διατροφή το παιδί....τι θα κάνουν???

θα αμφισβητήσουν το γιατρό????????

κι εγώ σοκολάτες κλπ δεν της έχω δώσει ακόμα και προτιμω να το καθυστερησω όσο γίνεται....

μπισκότο δεν είχε φάει μέχρι πριν καμιά 10αριά μέρες, που πήρα τα digestive χωρίς ζαχαρη...βασικά ούτε αυτά θέλω να τρωει αλλά τα πήρα επειδή σχεδόν 2 μήνες δεν έτρωγε καθόλου φρούτα....οπότε τα χτύπησα στο μούλτι τα μπισκότα να γίνουν σκόνη και της ρίχνω 1-2 κουταλίτσες του γλυκού πάνω απο τη φρουτόκρεμα της και την εξαφανίζει!!!

οπότε μπροστά στις βιταμίνες που παίρνει απο τα φρούτα, λίγο τριμμένο μπισκοτάκι δεν κάνει κακό...:rolleyes:

Καλα και εγω δεν ειναι οτι δεν τρωει καθολου ζαχαρη απλα ειναι ελεγχομενη και μετρημενη απο εμενα...Θα φαει ενα δυο μπισκοτακια ή καποιο γλκο που του εφτιαξα εγω οχι ομως 5 με την μια!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλέ εσένα η πεθερά σου γιατί τα ξαναπλένει τα ρούχα????????

δεν της αρέσει το μαλακτικό που βάζεις?????????

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!

χαχαχα αυτη την απορια την εχω και εγω.....Αλλα αφου κανει τον κοπο να μου τα σιδερωνει λεω απλα να το αγνοησω.......

εγώ τελικά το μεσημέρι δε σιδέρωσα....βρήκα ένα καταπληκτικό φόρεμα καρεν μιλεν και σήκωσα όλο το νετ στο ποδί να το βρω σε καλή τιμή....αλλά δεν....το ερωτευτηκα ρε γμτ αλλά 150 ευρω δε δίνω!!!

χαχαχαχα Αν τον πεις αυτο στον αντρα σου ειμαι σιγουρη οτι δεν θα σε αφησει να ξανασιδερωσεις.....

Θελω φωτο το φορεμα να δω και εγω τον ερωτα σου......

Διαφημίσεις

Ρε ζωίτσα κατά την γνώμη μου μια χαρά τα κάνεις όλα..κι εμένα μου έρχεται μεσημεριάτικα ο ξαδερφος της να παίξει και τον διώχνω για να κοιμηθεί..κι εμενα παραπονιέται στην αρχή αλλά της εξηγώ και καταλαβαίνει..επίσης,για να μην καταπιέσεις το παιδί σου πρέπει να του δίνεις ένα πακέτο μπισκότα στη καθισιά???πολύ καλά έκανες και θύμωσες,και πολύ καλά θα κάνεις να επιμείνεις σε αυτό το θέμα..αλίμονο!!μια χαρά όρια έχεις βάλει και να είσαι πιστή στην τήρηση τους γιατί αλλιώς τα παιδάκια μπερδεύονται και διεκδικούν με λάθος τρόπο..ειδικά στο πρόγραμμα του ύπνου και στην διατροφή είμαι κι εγώ αυστηρή!μην νιώθεις τύψεις και μην κλαις!!κάνεις ό,τι καλύτερο για το παιδάκι σου!!!

kwtpmaqz0.png

Να μαι παλι!!!!

επεστρεψα!!!!!!

τσαααααααααααααααααα! με λένε Μαρια και ειμαι καλα!!!!

τι κανετε κοριτσουδια μου;

ποσο μου λειψατε δεν λεγεται! ενταξει το ομολογο ότι σας διαβαζα πολλες φορες αλλα που κουραγιο να γραψω. τεσπα. ολα καλα από το μετωπο, την παλευω αρκετα και τα πραγματα δειχνουν να φτιαχνουν προς το καλυτερο.... οψομεθα! εφαγα μεγαλο τρακο αλλα στη ζωη ολα για καποιο λογο γινονται και αυτη τη στιγμη προσπαθω να καταλαβω γιατι η ζωη μου εδωσε καποια σημαδια και πώς πρεπει να τα αξιοποιήσω αυτα προς οφελος μου! ξερω ότι δεν καταλαβαινετε τι ακριβως εννοω διοτι δεν ξερετε την κατασταση μου αλλα αρκει να σας πω ότι ειμαι καλα, πολύ καλα, μπορει και πιο καλα από πριν :P

τωρα τι να πρωτοσχολιασω;

Μαρακι ειμαι εντελως σιγουρη οτι οτι και να γινει εσυ θα εχεις παρει την σωστη αποφαση και αυτο που θα κανεις θα το κανεις καλα.....Να το ξερεις...Φαινεσαι...δεν μασας......

Ζωίτσα ο θοδωράκος ήταν πάνω από τις καμπύλες στο βάρος??? Θυμάμαι όμως ότι ήταν και υπερβολικά ψηλό παιδάκι..δεν ισοσταθμίζεται κάπως έτσι?Δίκιο έχεις που θυμώνεις αλλά άκρη δεν θα βγάλεις!! Εδώ με την ίδια μου τη μάνα μου μαλώνω γιατί πάει να της δώσει τοστ με ζαμπόν ήλουκανικοπιτάκι ενώ εγώ της λέω ότι δεν θέλω να τρωει αλλαντικά το παιδί..(όχι βέβαια ότι τα τρώει το δικό μου το σπουργίτι,αλλά λέμε)Δεν τους πιάνεις πουθενά τους παπουδογιαγιάδες..

Παρεπιμπτόντως, εμείς είμαστε 10.500γρ , δεν μας δίνετε τίποτα από το δικό σας περίσσευμα??? Πάντως ζωίτσα μου, καλύτερα που τρώει το παιδάκι σου παρά να μην έτρωγε..εμάς μεγαλώνει μόνο με φρούτα και γάλα..τίποτε άλλο..κοντεύω να τρελλαθώ..άντε στα κέφια να φάει κανένα μακαρόνι.. Και αφου και ο άντρας σου και εσύ είστε λεπτοί και ψηλοί, το παιδάκι σαν εσάς θα γίνει..Μην αγχώνεσαι! Βέβαια δεν είναι και σωστό να το μπουκώνουν με αηδίες αλλά δεν μπορείς να το γλιτώσεις.. θα του τις δίνουν κρυφά από εσένα..

Ειμαστε στο υψος στην τελευταια καμπυλη Το κεφαλι μας για πρωτη φορα ακολοουθησε και αυτο επιτελους την τελευταια καμπυλη αλλα το βαρος μας πριν 2 μηνες ειχε ξεφυγει απο την τελευταια καμπυλη καταλαβες?Ειμασταν 1 κιλο πανω κα προσπαθουσαμε να τον βαλουμε παλι στην τελευταια καμπυλη...Δεν προσπαθω να τον κανω μοντελο απλα να μην τυραννηθεί αργοτερα στη ζωη του δεν θελω.....Δεν παραπονιεμαι μακαρι και η αλλη να τρωει οπως ο θοδωρακης πραγματικα...απλα θελει λιγο παραπανω προσοχη για να μην ξεφυγει.....

Επίσης, εμένα με ενοχλεί που η φροσούλα είναι έτσι δειλή.. Δεν ξέρω αλλά παρά είναι χαδιαρούλα,αγκαλίτσα, συμπονετική, ευαίσθητη και μαλθακούλα και φοβάμαι ότι δεν επιβιώνουν τέτοιοι άνθρωποι στις μέρες μας..

Γιωτακι εγω να πω την αληθεια μου αρεσουν αυτα τα παιδακια....Και τετοιους φιλους κανω....Καποια στιγμη μου ειχε πει ο Κοσμας καλυτερα να ειμαστε αγαθοι και μαλθακοι και να μας κοροιδευουν παρα να γινουμε ενα με αυτους... θα δεις οτι θα βρει και αυτη τον τροπο της να επιβιωνει και να καταλαμβανει τον χωρο της με αυτον τον χαρακτηρα που εχει...

Ομως θα συμφωνησω και με την Ελενιτσα για τον παιδικο....Αμα τα στειλουμε αγνωριστα θα γινουν..........

Και εγω επισης δεν θα τον στειλω φετος γιατι ειναι αδικο για την μικρη να μου αρρωσταινει σε τοσο μικρη ηλικια....Του χρονου....

Αληθεια μια και το συζηταμε ποια η γνωμη σας για την Μοντεσοριανη σχολη?Το σκεφτομαι...Αν και σιγουρα θα κολλησω στο οικονομικο.....

Κορίτσια έχω αγχωθεί πολύ..χτίζουμε το σπίτι μας και μάλλον πάλι δεν θα προλάβουμε να μπούμε μέχρι τον οκτώβρη που γεννάω..για Χριστούγεννα το βλέπουμε..αλλά ποιος θα τρέξει για κουρτίνες, για παιδικό δωμάτιο και γενικά για μεκόμιση??? εγώ με δυο μωροπαιδάκια??έχω σκάσει..

Αυτάααα!!!

Εγω Γιωτα επειδη στον θοδωρακη ημουν κρεβατωμενη δεν υπηρχε περιπτωση να μπορεσω να του διαλεξω τα επιπλα....Ετσι ανοιξα ιντερνετ και παιδικους καταλογους και ελεγα στην πεθερα μου ποια πραγματα θελω να παρει.....

Τις ελεγα το μαγαζι ολα και τα επαιρνε αυτη.....

καλά η κουνιάδα μου είναι βλαμμένη....αυτό το υπογράφω!!!!

η κόρη της άρχισε να τρέχει, της φωναξε να γυρίσει πίσω αλλά δεν την ακολούθησε!!! το παιδάκι μετά μπερδευτηκε και χάθηκε και η κουνιαδα μου αντί να το ψάξει έπαιρνε τον άντρα μου τηλ και του έλεγε οτι της το έκλεψαν για εμπόριο οργάνων:shock::shock::shock::shock:

Ευτυχως η κόρη της έχει μυαλουδάκι και επέστρεψε το παιδάκι εκεί που καθόντουσαν αρχικά και περίεμεν κλαίγοντας...και μόλις τη βρηκε η κουνιάδα μου την αρχισε και στο βρισίδι!!!

μιλάμε για έμπειρη και πετυχημενη μανα....όχι αστεία...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Χαχαχαχαχαχα...Τσακαλι η κουνιαδα σου ετσι?

Κριμα το παιδακι....τι να πω.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...