Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

hello.....!!!!τι κανετε? χαιρομαι που εχουμε τοσο ευχαριστα νεα......με την "αδιστακτη" Βαλερια......την ζουζουνιαρα μπουμπου της Ζωης....και το απιστευτο Φροσουλινι της Γιωτους!!!!!!μπραβο στα παιδακια σας.....εμεις περασαμε ωραια με τα μικρα...το Σαββατο βολτες και εχθες ειχαμε μια ημεριδα οι τριτεκνοι με γιατρους του Ιασω για ενημερωση...ηταν παρα πολυ ωραια ....και αργοτερα πηγαμε για φαγητο με τους γιατρους....μονο οι του προεδριου...εγω η καημενη ημουν και πιασμενη....πονουσε απιστευτα το νεφρο μου....αλλα ολα καλα!!!!

Σοφια εχω και εγω ενα σιδερο.....αλλα κουτσα στραβα...θα το παλεψω!!!!εγω δεν θελω να εχω απλυτα......γιατι ολο και κατι θα χρειαστουν απο αυτα...οποτε λεω πως καλυτερα να ειναι ασιδερωτα παρα απλυτα.....!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

hello.....!!!!τι κανετε? χαιρομαι που εχουμε τοσο ευχαριστα νεα......με την "αδιστακτη" Βαλερια......την ζουζουνιαρα μπουμπου της Ζωης....και το απιστευτο Φροσουλινι της Γιωτους!!!!!!μπραβο στα παιδακια σας.....εμεις περασαμε ωραια με τα μικρα...το Σαββατο βολτες και εχθες ειχαμε μια ημεριδα οι τριτεκνοι με γιατρους του Ιασω για ενημερωση...ηταν παρα πολυ ωραια ....και αργοτερα πηγαμε για φαγητο με τους γιατρους....μονο οι του προεδριου...εγω η καημενη ημουν και πιασμενη....πονουσε απιστευτα το νεφρο μου....αλλα ολα καλα!!!!

Σοφια εχω και εγω ενα σιδερο.....αλλα κουτσα στραβα...θα το παλεψω!!!!εγω δεν θελω να εχω απλυτα......γιατι ολο και κατι θα χρειαστουν απο αυτα...οποτε λεω πως καλυτερα να ειναι ασιδερωτα παρα απλυτα.....!!!!!

Καλωστη την τρίτεκνη!!!!!

καλά πολύ γέλασα με το "αδίστακτη" Βαλέρια!!!!

α όλα κι όλα!!! άπλυτα δεν έχω!!!!

απο ασιδέρωτα δε........χαμός!!!

και πριν που έλεγα να σιδερωσω, μας έκοψαν το ρεύμα και ήρθε τωρα!!!!

οπότε....ή που θα σιδερώσω το μεσημέρι ή που θα ξαπλώσω....

και δυστυχως κλίνω προς τη δεύτερη λύση!!!!! χαχααχαχαχα!!!!

ουφ τα νεύρα μου!!!!

μας κάλεσαν το Σάββατο σε έναν αρραβώνα....βασικά αρραβωνιάζεται αδερφός του κουμπάρου μας που μας πάντρεψε.

εγώ πιστευα οτι πρέπει να πάρουμε δωρο στη νύφη....αλλά η μητέρα του μου είπε οτι πρέπει να παρουμε στο γαμπρό!!!

λιγο κουφό δεν είναι??????????

τεσπα....θα του πάρω κάτι φτηνό....βασικά οτι του αναλογεί απο τα δωρα του στο δικό μου γάμο....

μου πήραν οικογενειακώς ένα μιξερ των 79 ευρω!!! και όταν λέω οικογενειακώς εννοώ: η μητερα, ο πατέρας, ο αδερφός και η αρραβωνιαστικιά του αδερφού!!! όλοι μαζί το μίξερ....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οπότε δεν πάιζει να του πάρω κατι ακριβό με τίποτα!!!!

εν τω μεταξυ τα εχω πάρει τις τελευταίες μέρες με την κουνιάδα μου....

και τις 2 φορές που εχουμε πάει σε παιδότοπο ήμασταν μαζί...όχι απο επιλογή δική μου φυσικά!!!!

Τελοσπάντων....

εγώ αφού βλέπω οτι η Βαλέρια μια χαρά παιζει και δε δημιουργεί προβληματα, δεν πάω κάθε λίγο να την κοιτάω....φροντίζω και βρίσκω τραπέζι κοντά εκεί που παίζει οπότε μια χαρα τη βλέπω....

ε η κουνιαδα μου και τις 2 φορές, σηκώνεται και πάει και τσεκάρει τη Βαλέρια και της μιλάει,κλπ και νομίζουν οι κοπέλες οτι είναι κόρη της!!!

και όταν τους εξηγεί οτι δεν είναι, φαντάζομαι οι κοπέλες θα νομίζουν οτι εγώ είμαι καμία που παρατάει το παιδί της και δεν ενδιαφέρομαι!!!

άσε που την 1η φορά που πήγαμε, κάποια στιγμή σηκώθηκα και έκανα παρατηρηση στη Βαλέρια γιατί είχε καθίσει πολλή ωρα σε ενα αυτοκινητάκι και της είπα να σηκωθεί να κάνουν και τα άλλα παιδιά...

ε όπως σηκώθηκα και μιλούσα στη Βαλέρια, σηκώθηκε δίπλα μου και η κουνιάδα και επαναλάμβανε στη Βαλέρια οτι της έλεγα εγώ!!!

ε κοίτα χριστιανή μου το δικό σου παιδί και άσε με εμένα να μιλήσω με το παιδί μου!!!

μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!!

συνεχως ανακατευεται!!!

προχθες έλεγε στον άντρα μου (για να τα ακούω εγω) οτι πρέπει να τη μαλώνουμε και να της φωνάζουμε και στην αναγκη να της ρίχνουμε και λίγο ξύλο προκειμένου να σταματησει να τρωει οτι βρει κάτω...

της λέει ο άντρας μου:\δηλαδή αν τη δείρουμε θα καταλάβει και δεν θα το ξανακάνει????? δε νομίζω....

αρχίζει και χωνει η κουνιάδα:

γιαυτό δε σταματάει να το κάνει....και πρέπει να της δωσετε και καμία στα χερια....και μπλα μπλα μπλα....

εγω δε μιλούσα όλη αυτη την ωρα....

μόνο κάποια στιγμη της είπα:

ξύλο το παιδί μου δεν πρόκειται να φάει....

ε τότε το βούλωσε!!!

παρολαυτα έχω αρχίσει και φορτωνω πολύ....

ελπίζω να μην εκραγω γιατί δεν ξέρω αν θα φυγει αρτιμελής...

σας τα είπα και ξαλάφρωσα!!!!!

πάω να ζεστανω τα γεμιστα μου!!!!!:D:D:D:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ελενίτσα τι πρεδρίο είναι αυτό?για τρίτεκνους? Πες τι φάγατε να λιγουρευτούμε και οι έγκυες!!!

Σοφάκι η κουνιάδα πόσα παιδιά έχει και ποιας ηλικίας? Γιατί δεν ασχολείται με τα δικά της? μου φαίνεται ότι απλά θέλει να το παίξει πιο έμπειρη κι έπιτυχημένη μαμά..μάλλον σε ανταγωνίζεται γι'αυτό τα κάνει αυτά!! Μην της δίνεις καμια μα καμία σημασία..και μη σε νοιάζει τι μπορεί να νομίζει ο κόσμος..

Βρε κορίτσια στη θάλασσα εγώ την έχω χωρίς μπρατσάκια..αναγκαστικά αγκαλίτσα..είδα όλα τα μπρατσάκια των τζαμπο που έλεγαν από 3 χρονών και νόμιζα ότι δεν θα της κάνουν..όταν ξαναπάω Αθήνα θα της πάρω!!!

Χθές πήγαμε βόλτα και λείπαμε 3 ώρες από το σπίτι..της έβαλα κανονικά το βρακάκι της.πριν φύγουμε την έβαλα να κάνει τσίσα στο γιογιό της και μετά μου ξαναζήτησε όταν γυρίσαμε στο αμάξι για να επιστρέψουμε σπίτι. Την έβαλα στο γιογιό της http://www.cosycorner.gr/el/category/%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CF%84%CE%B1/potette-2-%CF%83%CE%B5-1-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%8C-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1/

και γύρισε ολόστεγνη!!! Μόνο γιορτή που δεν έκανα!!γιατί μέχρι τώρα απέφευγα της μεγάλες βόλτες για να συνηθίσει τα τσίσα στο γιογιο!!

Αυτά τα νέα μας!!φιλάκια πολλά!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Ζωή η κόρη μου είναι σαν το γιο σου..δυστυχώς δεν διεκδικεί ποτέ και είναι δειλούτσικο παιδάκι..πως θα τα κάνουμε να πάρουν μπρος μωρέ?? Θα τα πατήσουν κάτω τα άλλα όταν πάνε σχολείο..

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Ελενίτσα τι πρεδρίο είναι αυτό?για τρίτεκνους? Πες τι φάγατε να λιγουρευτούμε και οι έγκυες!!!

Σοφάκι η κουνιάδα πόσα παιδιά έχει και ποιας ηλικίας? Γιατί δεν ασχολείται με τα δικά της? μου φαίνεται ότι απλά θέλει να το παίξει πιο έμπειρη κι έπιτυχημένη μαμά..μάλλον σε ανταγωνίζεται γι'αυτό τα κάνει αυτά!! Μην της δίνεις καμια μα καμία σημασία..και μη σε νοιάζει τι μπορεί να νομίζει ο κόσμος..

Βρε κορίτσια στη θάλασσα εγώ την έχω χωρίς μπρατσάκια..αναγκαστικά αγκαλίτσα..είδα όλα τα μπρατσάκια των τζαμπο που έλεγαν από 3 χρονών και νόμιζα ότι δεν θα της κάνουν..όταν ξαναπάω Αθήνα θα της πάρω!!!

Χθές πήγαμε βόλτα και λείπαμε 3 ώρες από το σπίτι..της έβαλα κανονικά το βρακάκι της.πριν φύγουμε την έβαλα να κάνει τσίσα στο γιογιό της και μετά μου ξαναζήτησε όταν γυρίσαμε στο αμάξι για να επιστρέψουμε σπίτι. Την έβαλα στο γιογιό της http://www.cosycorner.gr/el/category/%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CF%84%CE%B1/potette-2-%CF%83%CE%B5-1-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%8C-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1/

και γύρισε ολόστεγνη!!! Μόνο γιορτή που δεν έκανα!!γιατί μέχρι τώρα απέφευγα της μεγάλες βόλτες για να συνηθίσει τα τσίσα στο γιογιο!!

Αυτά τα νέα μας!!φιλάκια πολλά!!

Γιωτάκι η κουνιάδα έχει μια κορη 3,5 χρονών...

βρε τι έμπειρη και επιτυχημένη μαμά?????

που το ταραζει στο ξύλο το παιδάκι....να μην πω το τι βρισίδι ακούει το καημένο το κοριτσάκι....

και όταν το πιάνουν κρίσεις θυμού όπως είναι λογικό με τόση βία λεκτική και σωματική που δέχεται, αυτη το ξεματιαζει!!!! άντε βγάλε άκρη!!!!

το οτι με ανταγωνίζεται το ξέρω χρόνια τωρα....αλλά δε γουστάρω να ανακατεύεται στο τι θα κάνω εγω με το παιδί μου...

όταν είμαστε στον παιδότοπο ξέρω ποτε πρέπει να πάω κοντά και πως να της μιλήσω...

όχι να πετάγεται η τσουτσού δίπλα και να ανακατευεται....:twisted::twisted::twisted::twisted:

καλά μη το πεις ούτε του παπά οτι η Φροσούλα τα καταφέρνει τόσο καλά με το κόψιμο της πάνας!!!

μπράβο ρε συ!!! πραγματικά είναι τέλεια η μικρη!!!!

για τα μπρατσάκια όπως προείπα, της Βαλέριας παρόλο που της έκαναν σαν μέγεθος αυτά που έλεγαν απο 3 ετων και πάνω, στο μπάνιο δεν τη βόλεψαν γιατί αυτά είναι φουσκωτά στην πάνω μεριά και εκεί που είναι το χεράκι της και σε ευθυγραμμία και ο λαιμός της είναι σκέτο οπότε έμπαινε και το στόμα της στο νερό!!!

οπότε συνεχίζουμε την αγκαλίτσα μας!!!!;)

Ζωή η κόρη μου είναι σαν το γιο σου..δυστυχώς δεν διεκδικεί ποτέ και είναι δειλούτσικο παιδάκι..πως θα τα κάνουμε να πάρουν μπρος μωρέ?? Θα τα πατήσουν κάτω τα άλλα όταν πάνε σχολείο..

φέρτε τη Φροσούλα και τον Τεό να τους κάνει μάθημα δυναμισμού η Βαλέρια!!!

τώρα πλέον κουμαντάρει και την ξαδέρφη της που είναι 3,5!!!!:D

της πήρε προχθές της ξαδερφης το μπλοκ που ζωγράφιζε και η μεγάλη έβαλε τα κλαματα!!!!

ωχ τι με περιμένει στο μέλλον!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας και παλι!!!!

Ειχαμε παει παιδιατρο για εμβολιο!!!!Ολα καλα...Σεπτεμβριο παλι...Και τα κιλα καταφεραμε και τα φεραμε σε καμπυλη....Αντε κατι ειναι και αυτο...Το μονο προβλημα μαου ειναι πλεον πως θα πεισω τους παππουδες και τος γειτονες να μην του δινουν συνεχεια να τρωει......

Και μια και τα ειπε και η Σοφια και ξεθυμανε να τα πω και εγω να ξεθυμανω...Με τσανττιζει πολυ αυτο το ασε το παιδι να φαει....Και οταν λεμε να φαει εννοουμε μπισκοτα και βλακειες ετσι?βεβαια να το αφησω και οταν θα γινει χοντρος και θα εχει προβλημα αυτος θα στεναχωριεται ομως...Δεν νομιζω να στεναχωριεται κανενας αλλος απο ολους αυτους....Με κανουν να νιωθω οτι ειμαι η καταπιεστικη μανα γιατι δεν θελω το παιδι μου να τρωει οτι να ναι οποτε να ναι...Εντω μεταξυ αν η μικρη γεννηθει και δεν τρωει τιποτα και τις δινω τιποτα πιαταρες με φαγητο μπας και φαει θα μου λενε καλε ασε το παιδι να μην φαει ....Θελω τα παιδια μου να τρωνε υγειινα οσο ειναι μικρα ακομα και δεν ξερουν τι παει να πει μπισκοτα καραμελες σοκολατες...Οταν μαθουν και το ζητησουν τοτε εννοειτε οτι θα τους δωσω...Τωρα ομως γιατι πρεπει να τον μαθω με το ζορι τι ειναι η σοκολατα ε?

αυτα

Ξανα μπραβο σας ρε ΓΓιωτα !!!11Πραγματικο τσακαλι η μικρη....εγω να σου πω την αληθεια δεν ανησυχω που ο θοδωρακης δεν διεκδικει...Ξερω οτι ολα τα παιδια βρισκουν τον τροπο να τα καταφερνουν και απο τη στιγμη που τον θοδωρακη φαινετται να μην τον απασχολει οταν του παιρνουν ενα παιχνιδι δεν με πασχολει και εμενα....Βεβααια να πω την αληθεια τωρα τελυταια αρχισε να αρπαζει και αυτος παινιδια....Αυτα ομως βλεπει απο τα αλλα παιδακια αυτα κανει....

Τελοσπαντων....Ελενιτσα οταν λεω ολα στα κοκκινα εκτος απο φεριτινες και αναιμιες που δεν εχω ο αιματοκριτης μου ειναι στο 31 τα ερυθρα χαμηλα τα λευκα ψηλα και γενικα ειναι τα περισσοτερα πραγματα εκτος οριων φυσιολογικου....Τεταρτη παω στην γυναικολογο θα δει και θα μου πει υποθετω αν θα ανησυχησω......

Καλε τι ενημερωση ηταν αυτη που ειχατε?Σας ειπαν πως να τα βγαζετε περα με τρια παιδια και τετοια?

Εγω παντως σιδερο εχω ξεχασει τι ειναι....Μονο του μικρου σιδερωνω και τα αλλα τα δινω στην πεθερα μου να τα σιδερωσει η οποια μαλιστα τα ξαναπλενει....:confused::confused::confused: και μετα τα σιδερωνει.....Τι να πεις....

Αυτα....Αντε καληνυχτα.......

Ααααααααααα Σοφια ειναι φανερο οτι η κουνιαδα σου νιωθει κατωτερη.....Απλα εγω θα θυμωνα να πω την αληθεια και θα της το δειχνα....¨η που θα πετοσα κανενα καρφι....Γιατι σαν ατομο δεν το χω να μαλωνω......

τωρα πραγματικα αυτααααααααααααααααα

Καήνχτα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Ζωίτσα να πεις στους παππούδες και τους γείτονες οτι ο παιδίατρος σου έχει πει να κάνει συγκεκριμένη διατροφή το παιδί....τι θα κάνουν???

θα αμφισβητήσουν το γιατρό????????

κι εγώ σοκολάτες κλπ δεν της έχω δώσει ακόμα και προτιμω να το καθυστερησω όσο γίνεται....

μπισκότο δεν είχε φάει μέχρι πριν καμιά 10αριά μέρες, που πήρα τα digestive χωρίς ζαχαρη...βασικά ούτε αυτά θέλω να τρωει αλλά τα πήρα επειδή σχεδόν 2 μήνες δεν έτρωγε καθόλου φρούτα....οπότε τα χτύπησα στο μούλτι τα μπισκότα να γίνουν σκόνη και της ρίχνω 1-2 κουταλίτσες του γλυκού πάνω απο τη φρουτόκρεμα της και την εξαφανίζει!!!

οπότε μπροστά στις βιταμίνες που παίρνει απο τα φρούτα, λίγο τριμμένο μπισκοτάκι δεν κάνει κακό...:rolleyes:

κι εγώ Ζωή μου δεν το'χω καθόλου ούτε να μαλώνω ούτε να δείχνω οτι θυμώνω....

τα κόμπλεξ της τα ξέρω....

απλά να μη μου ανεβάζει την πίεση θέλω αλλά δε γίνεται....:twisted::twisted::twisted:

εν τω μεταξύ η κυρία που όλο οδηγίες ξέρει να δίνει για το παιδί μου, το απόγευμα έχασε το παιδί της στο παρκο!!!

για να δω.....θα ξαναμιλήσει τωρα να πει κουβέντα??????????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλέ εσένα η πεθερά σου γιατί τα ξαναπλένει τα ρούχα????????

δεν της αρέσει το μαλακτικό που βάζεις?????????

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!

εγώ τελικά το μεσημέρι δε σιδέρωσα....βρήκα ένα καταπληκτικό φόρεμα καρεν μιλεν και σήκωσα όλο το νετ στο ποδί να το βρω σε καλή τιμή....αλλά δεν....το ερωτευτηκα ρε γμτ αλλά 150 ευρω δε δίνω!!!

αυτα κι απο μένα!!!

σύμπι μου αν μας διαβάζεις ελπίζω όλα να είναι καλύτερα και να μας ξαναρθεις συντομα....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ζωίτσα ο θοδωράκος ήταν πάνω από τις καμπύλες στο βάρος??? Θυμάμαι όμως ότι ήταν και υπερβολικά ψηλό παιδάκι..δεν ισοσταθμίζεται κάπως έτσι?Δίκιο έχεις που θυμώνεις αλλά άκρη δεν θα βγάλεις!! Εδώ με την ίδια μου τη μάνα μου μαλώνω γιατί πάει να της δώσει τοστ με ζαμπόν ήλουκανικοπιτάκι ενώ εγώ της λέω ότι δεν θέλω να τρωει αλλαντικά το παιδί..(όχι βέβαια ότι τα τρώει το δικό μου το σπουργίτι,αλλά λέμε)Δεν τους πιάνεις πουθενά τους παπουδογιαγιάδες..

Παρεπιμπτόντως, εμείς είμαστε 10.500γρ , δεν μας δίνετε τίποτα από το δικό σας περίσσευμα??? Πάντως ζωίτσα μου, καλύτερα που τρώει το παιδάκι σου παρά να μην έτρωγε..εμάς μεγαλώνει μόνο με φρούτα και γάλα..τίποτε άλλο..κοντεύω να τρελλαθώ..άντε στα κέφια να φάει κανένα μακαρόνι.. Και αφου και ο άντρας σου και εσύ είστε λεπτοί και ψηλοί, το παιδάκι σαν εσάς θα γίνει..Μην αγχώνεσαι! Βέβαια δεν είναι και σωστό να το μπουκώνουν με αηδίες αλλά δεν μπορείς να το γλιτώσεις.. θα του τις δίνουν κρυφά από εσένα..

Επίσης, εμένα με ενοχλεί που η φροσούλα είναι έτσι δειλή.. Δεν ξέρω αλλά παρά είναι χαδιαρούλα,αγκαλίτσα, συμπονετική, ευαίσθητη και μαλθακούλα και φοβάμαι ότι δεν επιβιώνουν τέτοιοι άνθρωποι στις μέρες μας..

Σοφάκι, δεν είπα ότι είναι πιο έμπειρη και επιτυχημένη μαμά,αλλά θέλει να στο παίξει έτσι..αλλά έχεις κι εσύ λίγο άδικο..έχασε το παιδί της στο πάρκο..σιγά βρε αδερφέ..και τι έγινε?? κι εγώ το έχω χάσει 5-6 φορές σε αεροδρόμια, λεωφορεία πάρκα κτλ..καλά είναι βλαμένη???πως έχασε το παιδί? καρφίτσα είναι????

Πάντως κι εμένα σοφάκι δεν ξέρει τι θα πει γλυκό η μικρή..όχι όμως μόνο από επιλογή..γιατί τα πεθερικά μου (μένουμε ακόμη δίπλα-διπλα) της δίνουν συνέχεια.. αλλά δεν τα τρώει..δεν της αρέσουν..γλύφει λίγο και μετά λέει ..μπάαα,εν σελω γιαγιούλα! και πως το χαίρομαι, δεν λέγεται!!είναι ο άντρας μου έτσι..δεν τα τρώει καθόλου τα γλυκά!! γιατί αν έπαιρνε από εμένα..σώθηκε..

Κορίτσια έχω αγχωθεί πολύ..χτίζουμε το σπίτι μας και μάλλον πάλι δεν θα προλάβουμε να μπούμε μέχρι τον οκτώβρη που γεννάω..για Χριστούγεννα το βλέπουμε..αλλά ποιος θα τρέξει για κουρτίνες, για παιδικό δωμάτιο και γενικά για μεκόμιση??? εγώ με δυο μωροπαιδάκια??έχω σκάσει..

Αυτάααα!!!

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

πρωινή πρωινη Γιωτάκι μου ε???

στα ίδια κυβικά είναι το Φροσάκι σου με τη Βαλέρια μου!!!

πριν κανενα 2μηνο που τη ζυγίσαμε 10400 ήταν!!!

αλλά προφανώς πήρε το μεταβολισμό μου το παιδί και δεν παχαίνει γιατί τρώει, δεν έχω παράπονο!

και γλυκά αν της έδινα θα έτρωγε....σε όλα μου έμοιασε αυτό το παιδί!!!

εμείς έχουμε και την αλλεργία που μας κρατάει και προσέχουμε ακόμα παραπάνω τη διατροφή της...σαν τρελή με κοιτάνε στο σούπερ μάρκετ γιατί πάντα πριν αγοράσω κάτι κάθομαι και διαβάζω τα συστατικά του! πολλή μελέτη λέμε!!!

για τη Φροσούλα μην αγχωνεσαι....μια χαρά θα τα καταφέρει....

και μένα που η Βαλ. είναι "αδίστακτη" όπως λέει η Λενιώ:D, αργότερα μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα...

καλά η κουνιάδα μου είναι βλαμμένη....αυτό το υπογράφω!!!!

η κόρη της άρχισε να τρέχει, της φωναξε να γυρίσει πίσω αλλά δεν την ακολούθησε!!! το παιδάκι μετά μπερδευτηκε και χάθηκε και η κουνιαδα μου αντί να το ψάξει έπαιρνε τον άντρα μου τηλ και του έλεγε οτι της το έκλεψαν για εμπόριο οργάνων:shock::shock::shock::shock:

Ευτυχως η κόρη της έχει μυαλουδάκι και επέστρεψε το παιδάκι εκεί που καθόντουσαν αρχικά και περίεμεν κλαίγοντας...και μόλις τη βρηκε η κουνιάδα μου την αρχισε και στο βρισίδι!!!

μιλάμε για έμπειρη και πετυχημενη μανα....όχι αστεία...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

με το καλό να μπείτε στο σπίτι σας!!!

γιατί δεν κάνεις μια έρευνα αγοράς απο τωρα που μπορείς καλύτερα και όταν με το καλό τα χρειαστείς απλά να στείλεις τον άντρα σου να τα πάρει???

η μετακόμιση θα είναι λίγο ζόρι, αλλά αφού έχεις και τα πεθερικά σου κοντά, θα σε βοηθήσουν...

για το Μαράκι που ρωτάς, πριν μέρες μας έγραψε αυτό:

"καλημερα!

συγγνωμη που δε μπαινω, συγγνωμη που δεν σχολιαζω αλλα περναω από τις πιο δυσκολες φασεις της ζωης μου και καλουμαι να δινω ολη μου την ενεργεια, όλο μου το ειναι σε αυτο. σας σκεφτομαι, σας διαβαζω που και που αλλα δεν ειμαι καθολου καλα και δεν μπορω να σας γραψω. ευχαριστω πολύ που με σκεφτεστε, που με αναζητατε...

να ειστε καλα, αισιοδοξες, χαρουμενες, να διαβαζω τα ωραια μηνυματακια σας να παιρνω λιγο τα πανω μου!"

M1XEp3.png

D0MBp3.png

1020813lxqkhjzahj.gif

τσαααααααααααααααααα! με λένε Μαρια και ειμαι καλα!!!!

τι κανετε κοριτσουδια μου;

ποσο μου λειψατε δεν λεγεται! ενταξει το ομολογο ότι σας διαβαζα πολλες φορες αλλα που κουραγιο να γραψω. τεσπα. ολα καλα από το μετωπο, την παλευω αρκετα και τα πραγματα δειχνουν να φτιαχνουν προς το καλυτερο.... οψομεθα! εφαγα μεγαλο τρακο αλλα στη ζωη ολα για καποιο λογο γινονται και αυτη τη στιγμη προσπαθω να καταλαβω γιατι η ζωη μου εδωσε καποια σημαδια και πώς πρεπει να τα αξιοποιήσω αυτα προς οφελος μου! ξερω ότι δεν καταλαβαινετε τι ακριβως εννοω διοτι δεν ξερετε την κατασταση μου αλλα αρκει να σας πω ότι ειμαι καλα, πολύ καλα, μπορει και πιο καλα από πριν :P

τωρα τι να πρωτοσχολιασω;

Γιωτα η κορη σου ειναι αστερι πραγματικα όμως και εχεις καθε λογο να αισθανεσαι υπερηφανη γι αυτήν. όσον αφορα στον μπεμπαρο που ερχεται σου λεω ότι θα τα καταφερεις πολύ καλα στην ανατροφή του. η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω και εσενα και τη Ζωούλα όταν λετε "δεν ξερω να μεγαλωνω αγορι/ κοριτσι"! εγω παλι θεωρω ότι ειστε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ μανουλες για να μεγαλωσετε παιδακια ανεξαρτητως φυλου! το φυλο του παιδιου δεν εχει σημασια γιατι ειμαστε ολες εκ φυσεως προγραμματισμενες να μεγαλωνουμε παιδια και όχι μονο αγορια ή μονο κοριτσια! σας ζηλευω πολύ που τα κανετε "ζευγαρακι" και ευχομαι αν και όταν αποκτησω και εγω 2ο παιδακι να ειναι κοριτσακι (καλα και το αγορακι φυσικα δεν με χαλαει, γερο να ειναι) για να "εχει από όλα ο μπαξες"!!!!:tongue:

Σοφακι την κουνιαδα γραψ'την στα καταστιχα σου (οσο μπορεις) και - εδω θα συμφωνησω με τη Ζωη- πέτα της οσες μπηχτες θελεις για να την βαλεις στη θεση της! "δεν θελει κοπο θελει τροπο" και θα το βουλωσει μια για παντα! :rolleyes:

οσον αφορα στον χαρακτηρα των μικρων μας για τον Κωνσταντινο μου εχω να πω ότι μαλλον προς το "δειλος" τεινει και ότι ειναι το ακρο αντιθετο της Βαλεριας. αν βρεθει παιδακι πιο δυναμικο, κανει πισω, δεν διεκδικει και μάλιστα θορυβειται όταν καποιο παιδακι του αρπαξει παιχνιδι, τον σπρωξει ή κατι τετοιο. το κοιταει λες και ειναι αλιεν με μια εκφραση του τυπου "τωρα γιατι μου το εκανες αυτο"? ειναι πολυ ευγενικος, κοινωνικος και υπακουος.... αλλα δεν μιλαει! σας το υπογραφω τον λογοθεραπευτη δεν το γλιττωνει! τον απειλω συνεχεια αλλα ολο με "ουγκ" απανταει χα χα χα χαχ α:tongue:

λοιπον i'll be around! δεν ξαναχανομαστε ελπιζω! φιλακιααααααααααααααααααααα στις μουρες σας!

συμπι μουουουουουουουουουου!!!!!

1840287fudtftz67z.gif

πολύ χαίρομαι που είσαι καλά!!!!!

και ακόμα περισσότερο που "επέστρεψες"!!!!

όλα να είναι ρόδινα απο δω και πέρα!!!

το έφαγες το παιδί με τον λογοθεραπευτη!!!!

θα μιλήσει καλέ όποτε θέλει!!! τι σκας???????????

όταν θα στα πει μαζεμένα, θα ρωτάς: "πως σταματάει ρε παιδιά???"

βρε κορίτσια μάλλον τα παιδάκια σας είναι ο κανόνας και η δικιά μου η εξαίρεση μου φαίνεται ε??????????

όλα ντροπαλά και η δικιά μου "αδίστακτη" (Ελενάκι έγραψες!!!)

εμένα βασικά μια χαρά παίζει με όλα τα παιδάκια αλλά δεν γουσταρει τις αγριάδες!!! επίσης πηγαίνει συνηθως στα μεγαλύτερα και τους παίρνει τα παιχνίδια αλλά αυτό το κάνει όχι λογω τσαμπουκά αλλά επειδή όπως όλα τα παιδάκια δεν ξέρει να μοιράζεται...βέβαια αν πάρει παιχνίδι, πολύ δύσκολα θα καταφέρει κάποιος να της το πάρει πίσω!!!:rolleyes:

και μου κάνει εντύπωση που στον παιδότοπο ούτε που γυρνάει να με κοιτάξει!!! παίζει μια χαράα κι αν δεν πάω εγω εκεί να της δωσω νεράκι ή κάτι να φάει, ούτε που με ψάχνει!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ευχαριστω για το καλωσορισμα!!!!!!

σας αγαπαω πολυ :P

εγω παλι αναρωτιεμαι... σε ποιον/ποια εμοιασε η Βαλερια :confused::rolleyes::tongue: ???? !!!!

έλα ντε!!!!!!!!!

έχω μπερδευτεί!!!!

γιατί εγω όταν ήμουν μικρη ενω ήμουν ντροπαλή συγχρόνως ήμουν και αρχηγόπουλο παρόλο που ήμουν μια πιθαμή άνθρωπος!!!

άντε βγάλε άκρη!!!!

μακάρι να μου έμοιασε το κορίτσι μου!!!

τωρα συνεχιζω να είμαι ντροπαλή αλλά το παλεύω!!!

συμπι δεν παίρνεις τον γαμπρούλη μου να έρθετε καμια βολτίτσα κατα δω??????????????

με τον συζυγάτο σου τι έγινε? πήρε μετάθεση τελικά?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...