Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ξέρω βρε Πελαγία αλλά εγώ απελπίζομαι....

δε μου αρέσει να φέρεται έτσι....

λες και την έχω έγκλειστη κάνει!!!

κάθε μέρα βόλτα είναι και όταν φτάνει η ώρα να γυρίσομε σπίτι γίνεται της κολάσεως!!!!

άσχετο:

είσαι απο Ρόδο? θυμάμαι παλιότερα στο παρεντς εγραφε κάποια Πελαγία απο Ρόδο...να είσαι εσύ άραγε???:confused:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Φαιρυ μου και εγω απελπιζωμαι αλλα τι να κανω φαση ειναι θα περασει!!!

Μαλλον εγω ειμαι η Πελαγια απο Ροδο , δεν εχω πετυχει καμια αλλη εδω , αλλα πολυ καιρο να γραψω με εχει φαει το facebook τρελο κολλημα!!! Ελατε καμια βολτα προς τα δω!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

γεια σας κοριτσια μου.......κανει απιστευτη ζεστη....γυριζω και στους γιατρους με τα παιδια για τα σχολεια!!!!Λοιπον τα νεα μου.....το Σαββατο ειχαμε την βαφτιση...στην οποια νονος ηταν ο μικρος μου αδερφος...και βαφτιζε του κουμπαρου μου το κοριτσακι.....ο οποιος ειναι νονος του Μαρινουλη!!!!

Ετοιμαζω και κουτες για την μετακομιση......δεν νομιζω να τελειωσω ποτε ομως.....ειναι πολλα τα πραγματα!!!

Αχ βρε κοριτσια...θα σας πω κατι...σχετικα με το θεμα "ομιλια". Μην τα πιεζετε να πουν κουβεντες.....θα τα κανουν απο μονα τους....πιστεψτε με.....μου το εχει πει και ο παιδιατρος!!!Τωρα για τα μπρατσακια...δεν ξερω κατα ποσο τα συστηνουν σε τοσο μικρα παιδακια....εμεις οπως το Βαλεριακι....ειμαστε αγκαλιτσα....βεντουζα μπορω να πω!!!

Ζωη υπομονη.....εχουμε 2 μηνες ζεστης ακομα.....τουλαχιστον προσπαθησε να δροσιζεσαι με καποιο τροπο.....

Σοφακι.....δεν κανει μονο το δικο σου ετσι...και ο Μαρινος κανει σαν τρελο και τσιριζει...αλλα οταν τον βγαλεις απ το τιμονι...θελει να οδηγαει το παιδι και εχει και στυλ.Απ τα φορεματα μ αρεσει το πρωτο αλλα και το 3ο πολυ.....!!!!

Πελαγια καλωσορισες.......και να σου ευχηθω υπομονη....αλλα μηπως τελικα στα παιδια φταιει το οτι τα εχουν ολα......?????

Κατερινιω μου......φιλια στους αντρες σου!!!

Γεια σας!!!!Βλεπετε την ωρα???????????

Απο τις 6 ειμαι ξυπνια!!!!Δεν μου κολλαει υπνος....

Χθες δεν προλαβα να μπω γιατι μεχρι το βραδυ ολο ετρεχα....Μου μυρισαν μετα και τα σουβλακια και επρεπε να φαω....Καταλαβαινετε......

Ελενιτσα παντα αξιος ο αδερφος σου....Αληθεια ειχες πει οτι μετακομιζεις?

Δεν το θυμαμαι καθολου....που πατε?

Σοφακι τα μπρατσακια τα βρηκα και εγω στο αμαζον...γνωριζεις τι εξοδα μεταφορας εχουν?Εμεις εχουμε κοντα την θαλασσα και λεμε να πηγαινουμε για μπανιο της καθημερινες μαζι με τις γειτονισσες μου οποτε θεμα αγκαλιας δεν παιζει.....Ουτε εγω μπορω να τον κραταω ουτε να τον εχει καμια αλλη....Σωσιβιο δεν του βαζω οποτε μονη λυση ειναι τα μπρατσακια.....

Οσο για τη συμπεριφορα των παιδιων και εγω νιωθω απογοητευμενη....Πιανω τον εαυτο μου να φωναζει συνεχεια....Και φωναζω γιατι με τον ησυχο τροπο ειναι σαν να μην μιλας καθολου...

αυτο λοιπον με κουραζει πολυ.....Αλλαζει ο μικρος και τον βλεπω και πρεπει να το δωσω περιθωρια ανεξαρτησιας....Σημερα θα δοκιμασω αλλη μεθοδο....Δεν ξερω ακομα ππια αλλα θα δω μηπως με τον να τον αφηνω να κανει την ζημια και μετα να του αξηγω καταλαβει καλυτερα....βεβαια εγω παλι θα τα δω ολα με το τρεξιμο να μαζευω τις ζημιες....αλλα ελπιζω να δω βελτιωση....

Καλημερα κοπελιες....Αντε μπειτε να πειτε τα νεα σας.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

πάλι ζέστη σημερα....

έχω ένα σωρό δουλειές και βαριέμαι....

και πως γίνεται να καθαρίζω συνέχεια το σπίτι και συνέχεια να έχει σκόνη????????

σήμερα περιμένω τον αλουμινά να έρθει να βάλει πυράκια στις μπαλκονόπορτες γιατί η Βαλέρια ανοίγει και βγαίνει έξω....οπότε ας κλειδώνω με τα πυράκια να ησυχάζω γιατί τωρα οτι δουλειά κι αν κάνω, τη διακόπτω 20 φορές για να τσεκάρω που βρίσκεται η Βαλέρια....

προχθές το βράδυ μου βγήκε στο μπαλκόνι και δεν την είχα πάρει χαμπάρι....νόμιζα οτι ηταν ξαπλωμενη και έβλεπε τη μικρη λουλού...και όταν τη φωναξα κάποια στιγμη, δε μου απάντησε....έψαχνα όλο το σπίτι, πουθενά....και κάπιια στιγμή βλέπω ένα κεφαλάκι μέσα στην κουρτίνα στο σαλόνι να κρυφοκοιτάει....είχε ανοιξει η άτιμη και είχε βγει έξω και έπαιζε κρυφτό....

10 χρόνια μου έκοψε....

γεια σας κοριτσια μου.......κανει απιστευτη ζεστη....γυριζω και στους γιατρους με τα παιδια για τα σχολεια!!!!Λοιπον τα νεα μου.....το Σαββατο ειχαμε την βαφτιση...στην οποια νονος ηταν ο μικρος μου αδερφος...και βαφτιζε του κουμπαρου μου το κοριτσακι.....ο οποιος ειναι νονος του Μαρινουλη!!!!

Ετοιμαζω και κουτες για την μετακομιση......δεν νομιζω να τελειωσω ποτε ομως.....ειναι πολλα τα πραγματα!!!

Αχ βρε κοριτσια...θα σας πω κατι...σχετικα με το θεμα "ομιλια". Μην τα πιεζετε να πουν κουβεντες.....θα τα κανουν απο μονα τους....πιστεψτε με.....μου το εχει πει και ο παιδιατρος!!!Τωρα για τα μπρατσακια...δεν ξερω κατα ποσο τα συστηνουν σε τοσο μικρα παιδακια....εμεις οπως το Βαλεριακι....ειμαστε αγκαλιτσα....βεντουζα μπορω να πω!!!

Ζωη υπομονη.....εχουμε 2 μηνες ζεστης ακομα.....τουλαχιστον προσπαθησε να δροσιζεσαι με καποιο τροπο.....

Σοφακι.....δεν κανει μονο το δικο σου ετσι...και ο Μαρινος κανει σαν τρελο και τσιριζει...αλλα οταν τον βγαλεις απ το τιμονι...θελει να οδηγαει το παιδι και εχει και στυλ.Απ τα φορεματα μ αρεσει το πρωτο αλλα και το 3ο πολυ.....!!!!

Πελαγια καλωσορισες.......και να σου ευχηθω υπομονη....αλλα μηπως τελικα στα παιδια φταιει το οτι τα εχουν ολα......?????

Κατερινιω μου......φιλια στους αντρες σου!!!

άξιος ο αδερφούλης σου Ελενίτσα!!!!

καλά μιλάμε χάθηκα με τις κουμπαριές σας!!! ο κουμπάρος του κουμπάρου!!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!

τα μπρατσάκια που έδειξα στη Ζωή λένε οτι είναι απο 1 έτους...

καλέ τι μετακόμιση κάνεις????

μη μου πεις οτι αγοράσατε κιόλας δικό σας σπίτι!!!!

αν ναι, καλορίζικο!!! (έτσι δε λένε??? δεν το'χω με τις ευχές!!!)

για την ομιλία έχεις απόλυτο δίκιο!!!

κάθε παιδάκι έχει το ρυθμό του!

και να το πιέσεις, αν δε θέλει ή δεν είναι ετοιμο ακόμα να μιλήσει, δε θα το κάνει....

Γεια σας!!!!Βλεπετε την ωρα???????????

Απο τις 6 ειμαι ξυπνια!!!!Δεν μου κολλαει υπνος....

Χθες δεν προλαβα να μπω γιατι μεχρι το βραδυ ολο ετρεχα....Μου μυρισαν μετα και τα σουβλακια και επρεπε να φαω....Καταλαβαινετε......

Ελενιτσα παντα αξιος ο αδερφος σου....Αληθεια ειχες πει οτι μετακομιζεις?

Δεν το θυμαμαι καθολου....που πατε?

Σοφακι τα μπρατσακια τα βρηκα και εγω στο αμαζον...γνωριζεις τι εξοδα μεταφορας εχουν?Εμεις εχουμε κοντα την θαλασσα και λεμε να πηγαινουμε για μπανιο της καθημερινες μαζι με τις γειτονισσες μου οποτε θεμα αγκαλιας δεν παιζει.....Ουτε εγω μπορω να τον κραταω ουτε να τον εχει καμια αλλη....Σωσιβιο δεν του βαζω οποτε μονη λυση ειναι τα μπρατσακια.....

Οσο για τη συμπεριφορα των παιδιων και εγω νιωθω απογοητευμενη....Πιανω τον εαυτο μου να φωναζει συνεχεια....Και φωναζω γιατι με τον ησυχο τροπο ειναι σαν να μην μιλας καθολου...

αυτο λοιπον με κουραζει πολυ.....Αλλαζει ο μικρος και τον βλεπω και πρεπει να το δωσω περιθωρια ανεξαρτησιας....Σημερα θα δοκιμασω αλλη μεθοδο....Δεν ξερω ακομα ππια αλλα θα δω μηπως με τον να τον αφηνω να κανει την ζημια και μετα να του αξηγω καταλαβει καλυτερα....βεβαια εγω παλι θα τα δω ολα με το τρεξιμο να μαζευω τις ζημιες....αλλα ελπιζω να δω βελτιωση....

Καλημερα κοπελιες....Αντε μπειτε να πειτε τα νεα σας.....

πρωινη πρωινη Ζωίτσα εεεε???

Για βάλε μου το λινκ του αμαζον να τσεκάρω....πάντως νομίζω οτι δεν πρέπει να τα στέλνει Ελλάδα....

Γνωμη μου είναι, αν είναι να πηγαίνεις μόνη σου με τον Τεό, καλύτερα να του πάρεις σωσίβιο για να τον ελέγχεις καλύτερα....γιατί και τα μπρατσάκια θέλουν να τον έχεις απο κοντά....δε μπορείς να τον αφησεις ελευθερο...στο λεω δεδομένης της καταστασης σου έτσι???

λοιπόν τη μέθοδο που λες να δοκιμάσεις, σε πιο εξελιγμένη μορφή, την είχα πετύχει κάπου στο πάρεντς...

όπου λέει πολλοί γονείς μεγαλώνουν τα παιδιά τους και όχι μόνο δεν τα μαλώνουν για τις σκανταλιές τους αλλά τις κάνουν κι εκείνοι μαζί τους!!!

καλά εγώ στάνταρ δε θα το έκανα αυτό αλλά κοίτα που σε μερικούς ανθρώπους δουλεύει!!!:tongue:

εμένα η Βαλέρια έχει αρχίσει και με αντιπαθεί που τη μαλώνω!!!!!

με το που μπαίνει ο μπαμπάς της σπίτι τρέχει πάνω του γιατί έρχεται ο σωτήρας!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!

αλλά απο μονος του μου είπε χθες, όταν είναι εκείνος σπίτι να τον αφηνω να τη μαλώνει εκείνος για να μη βγαίνω εγώ η κακιά της υπόθεσης!!!

το θέμα με τη Βαλέρια είναι οτι ούτε ζημιές κάνει (όχι πολλές και όχι σοβαρές τουλάχιστον) και γενικά υπάκουη είναι(όταν θέλει!!!:tongue:)...

στο θέμα του έξω δυσκολευόμαστε....

και το αναποδο με το παιδί μου είναι οτι κλαίει και όταν τη βάζουμε στο αμάξι για να πάμε βόλτα και όταν τη βάζουμε στο αμάξι για να γυρίσουμε απο τη βόλτα!!! άντε βγάλε άκρη!!!!

εγώ πάντως παίρνω πολλές βαθιές αναπνοές για να συγκρατώ τα νεύρα μου και να μην της φωνάζω....προσπαθώ με ηρεμία να της εξηγω....

αν με τσαντίσει πολύ, χτυπάω το χέρι μου στο τραπέζι....και το έχει αντιγράψει η σκατούλα και όταν θυμωσει, μας μαλώνει και χτυπάει και το χέρι στο τραπέζι!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημέρα!!!

καλά αποτελέσματα να έχεις Ζωίτσα στην καμπύλη!!!

εμείς εδώ....η Βαλέρια κοιμάται ακόμα....

χθες την πήγα στην παιδικη χαρά....ήταν καμια 20αριά παιδάκια....μόνο ένα μιλούσε ελληνικά....:shock:

ήταν κάτι μεγαλύτερα παιδιά στις κούνιες και τις στριφογύριζαν....ε ρε να δείτε τη Βαλέρια να τους μαλώνει!!! είχε σηκωσει το δάχτυλο και τους έλεγε κάτι ακαταλαβίστικα δικά της και στο τέλος χτυπησε και το χέρι της με ύφος πάνω στην κούνια της!!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

είχε πολύ γέλιο!!!

ήρθε και ο αλουμινάς και μας έβαλε τα πυράκια και ξενοιασα!!!

ευτυχως είναι καλός ο ιδιοκτητης του σπιτιού και μας αφήνει να κάνουμε οτι θέλουμε!!!

άλλος ίσως να είχε πρόβλημα να του ανοίξουν τρυπες στα αλουμίνια....

βέβαια θα ήθελα να δω την αντίδραση του αν έβλεπε τους τοίχους που έχει ζωγραφίσει με το στυλό η Βαλέρια!!!:shock::shock::shock::shock:

μάλλον θα τους βάψουμε το καλοκαίρι....αν και πολύ το σκεφτομαι γιατί φοβάμαι μην τους ξαναστολίσει η μικρά....

ήθελα να πάμε για μπάνιο το απόγευμα αλλά εχω ραντεβού με τον ντόκτορ για τεστ παπ οπότε αύριο....

να τον ρωτήσω και τι γίνεται με τον κύκλο μου γιατί στάνταρ κάτι δεν πάει καλά!

συμπι μου ελπίζω να μας διαβάζεις έστω και να ξαναμπείς συντομα!!!

we miss you!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σας!!!!!ολα καλα?Ζωιτσα.....ανατριχιασα.....αυτη την εξεταση δεν την χωνεψα ποτε μου.....καθε φορα που μαθαινα πως ημουν εγκυος σκεφτομουν αυτη την εξεταση και αναγουλιαζα....καλα αποτελεσματα να εχεις......και εσυ και ολες οι κοιλιτσες μας!!!!Σοφακι σου εστειλα email για το brandgalaxy......δεν σε ξεχασα!!!Μαρακι αυριο το πρωι θα σου στειλω φαξ την αιτηση για τον παιδικο σταθμο........

Ο Μαρινουλης εχθες ειχε γιορτη στο σχολειο.......το θεμα ηταν τα χρωματα......και εμεις ειμασταν το ουρανιο τοξο..μιας και δεν μιλαμε....μονο χορευουμε τον χορο των χρωματων!!!!ειχε πολυ γελιο.......δεν μπορω να ανεβασω φωτο ομως γιατι?

Η Ευη εχθες παρελαβε το (δευτερο) φορεμα παρανυφου....που θα ντυθει το αλλο Σαββατο...ηταν παρα πολυ ωραιο.........

εσεις τι νεα;:D

Διαφημίσεις

Γεια σας γεια σας γεια σας!!!!!

Τι κανετε?

Εμεις εδω καλα....Εξαφανιστηκα χθες αφου απο την ωρα ππου εφυγα για την καμπλη μεχρι το βραδυ αργα 2-3 η ωρα δεν πατησα καθολου σπιτι!!!!

Μιλαμε πολυ βολτα.....Πηγαμε φαγαμε μεσημερι εξω μετα βολτα για καφε μετα γυρισαμε καθισαμε στην αυλη παιξαμε καναμε μπανιο ο μικρος κοιμηθηκε και εγω με τον Κοσμα πηγαμε σε ενα διπλα σπιτι για τσιπουρα......Δηλαδη εγω χυμο επινα οι αλλοι πινανε τσιπουρα....Ωραια ηταν...μεχρι που καποια σττιγμη η μικρη στην κοιλια μου δυσανασχετισε αρχισε να με κλοτσαει χαμηλα και πονουσα οποτε επρεπε να φυγω....Ηρθα σπιτι ξαπλαωσα εκανε δυο γυρες η μικρη στην κοιλια μο και κοιμηθηκε....Φαση ειχε.... Σημερα ομως μιλαμε για πολυ ζεστη ετσι?????Θα παμε το απογεμα να παρουμε κανενα μαγιο και μπρατσακια στον μικρο να αρχισουμε τα μπανια γιατι δεν λεει αλλο.....

Με τις εξετασεις ολα καλα...Ζαχαρο δεν εχω παρολα τα παγωτα που κατεβαζω...Ευτυχως το ειχα λιγο αγχος....Αλλα με τις γενικες αιματος γινεται λιγο πανικος....Ανηησυχησα να πω την αληθεια....Ολα ειναι στα κοκκινα...ερυθρα αιμοσφαιρια λευκα τα παντα....τιποτα δεν ειναι μεσα στα ορια...Τεταρτη επιτελους παω γιατρο να μου πει αν εχω τιποτα και να δω επιτελος και την μπουμπου που ολο κουνιεται.....

Σοφακι ειλικρινα στο λεω ο μικρος μου πρεπει να παιξει με την βαλερια ....Μιλαμε καμια σχεση παιδια...Πολυ φαση θα ειχαν....Μπας και αποκτησει και αυτος λιγο θαρρος και σταματησει να ντρεπεται.....

Ελενιτσα ολο γαμους βαφτησεις και πανηγυρια βλεπω ε???????Χαχαχαχα!!!Μπραβο σας βρε...Παντα τετοια χαρουμενα πραγματα να εχετε....Αν δεν μπορεις να βαλεις φωτο εδω για δοκιμασε ρε στο facebook να δω και εγω τον Μαρινουλη ντυμενο ουρανιο τοξο!!!!

Αυτα τα νεα μας...Περιμενω τα δικα σας.....

Καλημέρα!!!!

πολύ κουρασμένη είμαι....

πήγαμε χθες παιδότοπο αλλά εμείς είμαστε του αργά οπότε φύγαμε απο εκεί στις 23:30!!!

ωραία ήταν όμως!!!

πήγαμε σε έναν άλλο χθες πολύ καλύτερο απο αυτόν που πήγαμε την προηγούμενη φορά!!!

η Βαλέρια ξεσάλωσε!!! βέβαια ήταν ένας πιτσιρικάς που της το έπαιζε ζόρικος αλλά δε μάσαγε η Βαλέρια!!! κόντρα στην κόντρα του πήγαινε!!!

κάποια στιγμή την έπιασε αυτός απο τις κοτσίδες αλλά δεν της τις τραβαγε οπότε η δικιά μου γελούσε!!! απογοητεύτηκε ο μικρός που δε φοβήθηκε η δικιά μου!!!! χαχαχαχαχα!!!!

φαγαμε κι εμείς τους γυρους μας και τα σουβλάκια μας!!! μια χαρά!!!

το κορυφαίο ήταν οτι όταν πήγαμε κατα τις 9 και κάτι, είχε διακοπή ρεύματος και ήρθε στις 10!!!

παρολαυτά μεσα στο σκοτάδι έπαιζαν τα πιτσιρικια κανονικά!

καλά εννοείται οτι όταν φευγαμε έκλαιγε και χτυπιόταν η βαλ.....

καλημερα σας!!!!!ολα καλα?Ζωιτσα.....ανατριχιασα.....αυτη την εξεταση δεν την χωνεψα ποτε μου.....καθε φορα που μαθαινα πως ημουν εγκυος σκεφτομουν αυτη την εξεταση και αναγουλιαζα....καλα αποτελεσματα να εχεις......και εσυ και ολες οι κοιλιτσες μας!!!!Σοφακι σου εστειλα email για το brandgalaxy......δεν σε ξεχασα!!!Μαρακι αυριο το πρωι θα σου στειλω φαξ την αιτηση για τον παιδικο σταθμο........

Ο Μαρινουλης εχθες ειχε γιορτη στο σχολειο.......το θεμα ηταν τα χρωματα......και εμεις ειμασταν το ουρανιο τοξο..μιας και δεν μιλαμε....μονο χορευουμε τον χορο των χρωματων!!!!ειχε πολυ γελιο.......δεν μπορω να ανεβασω φωτο ομως γιατι?

Η Ευη εχθες παρελαβε το (δευτερο) φορεμα παρανυφου....που θα ντυθει το αλλο Σαββατο...ηταν παρα πολυ ωραιο.........

εσεις τι νεα;:D

ευχαριστώ για την προσκληση Λενιώ μου!!!!

εγώ ευτυχως δεν την είχα κανει την καμπύλη ζαχάρου!!!

α θέλουμε οπωσδηποτε φωτο του Μαρινούλη ουράνιο τόξο!!!

στείλτες μας με μέιλ αφού δε μπορείς να τις ανεβάσεις εδώ!!!!

μεγαλεία η Ευη σου!!!

εγω παραπονο το έχω....ποτέ δε ντυθηκα παρανυφάκι!!!:tongue::tongue::tongue:

Γεια σας γεια σας γεια σας!!!!!

Τι κανετε?

Εμεις εδω καλα....Εξαφανιστηκα χθες αφου απο την ωρα ππου εφυγα για την καμπλη μεχρι το βραδυ αργα 2-3 η ωρα δεν πατησα καθολου σπιτι!!!!

Μιλαμε πολυ βολτα.....Πηγαμε φαγαμε μεσημερι εξω μετα βολτα για καφε μετα γυρισαμε καθισαμε στην αυλη παιξαμε καναμε μπανιο ο μικρος κοιμηθηκε και εγω με τον Κοσμα πηγαμε σε ενα διπλα σπιτι για τσιπουρα......Δηλαδη εγω χυμο επινα οι αλλοι πινανε τσιπουρα....Ωραια ηταν...μεχρι που καποια σττιγμη η μικρη στην κοιλια μου δυσανασχετισε αρχισε να με κλοτσαει χαμηλα και πονουσα οποτε επρεπε να φυγω....Ηρθα σπιτι ξαπλαωσα εκανε δυο γυρες η μικρη στην κοιλια μο και κοιμηθηκε....Φαση ειχε.... Σημερα ομως μιλαμε για πολυ ζεστη ετσι?????Θα παμε το απογεμα να παρουμε κανενα μαγιο και μπρατσακια στον μικρο να αρχισουμε τα μπανια γιατι δεν λεει αλλο.....

Με τις εξετασεις ολα καλα...Ζαχαρο δεν εχω παρολα τα παγωτα που κατεβαζω...Ευτυχως το ειχα λιγο αγχος....Αλλα με τις γενικες αιματος γινεται λιγο πανικος....Ανηησυχησα να πω την αληθεια....Ολα ειναι στα κοκκινα...ερυθρα αιμοσφαιρια λευκα τα παντα....τιποτα δεν ειναι μεσα στα ορια...Τεταρτη επιτελους παω γιατρο να μου πει αν εχω τιποτα και να δω επιτελος και την μπουμπου που ολο κουνιεται.....

Σοφακι ειλικρινα στο λεω ο μικρος μου πρεπει να παιξει με την βαλερια ....Μιλαμε καμια σχεση παιδια...Πολυ φαση θα ειχαν....Μπας και αποκτησει και αυτος λιγο θαρρος και σταματησει να ντρεπεται.....

Ελενιτσα ολο γαμους βαφτησεις και πανηγυρια βλεπω ε???????Χαχαχαχα!!!Μπραβο σας βρε...Παντα τετοια χαρουμενα πραγματα να εχετε....Αν δεν μπορεις να βαλεις φωτο εδω για δοκιμασε ρε στο facebook να δω και εγω τον Μαρινουλη ντυμενο ουρανιο τοξο!!!!

Αυτα τα νεα μας...Περιμενω τα δικα σας.....

Ζωίτσα μου μια χαρα το πας!!!

για εγκυούλα μέσα στην ενέργεια εισαι!!!! μπράβο!!!!

για τις εξετάσεις μην ανησυχείς....όλα καλά θα είναι! ίσως λόγω εγκυμοσύνης να διαταράσσονται όλα!

πήρα χθες της Βαλ. μπρατσάκια απο τα τζάμπο, αλλά είναι για 3-6 χρονών....δε με πειράζει....τα πήρα ετσι κι αλλιως απλά για να δοκιμάσω να δω αν της αρέσουν...μη δινω 10ευρα τζάμπα για τα άλλα!!

αν της αρέσουν θα της παραγγείλω απο το εμπαυ εκείνα που έλεγα!

φερε τον Τεό να τον εκπαιδεύσει η Βαλέρια!!!!

χθες εκείνο το αγοράκι που σας έγραφα που την πείραζε, προπαθούσε κάποια στιγμή να μπει μαζι της σε ένα σπτάκι που είχε ο παιδότοπος....

αμ δε.....του έκλεινε την πόρτα η δικιά μου!!! κι ετσι και ξεχνιόταν και καταφερνε να μπει, τον έβγαζε έξω!!!!

αλλά το έκανε μόνο σε αυτόν που της πήγαινε κόντρα!

τα υπόλοιπα παιδάκια που πήγαιναν ήρεμα, μια χαρά έπαιζε μαζί τους!!!

οπότε απλά δε σηκωνει τσαμπουκάδες το παιδί μου!!!:cool:

ζέστη και σημερα...θα πάμε για μπανάκι το απόγευμα!!

Φιλάκια!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα κι από μένα κοριτσάκια!!πάλι χάθηκα!! έχω με τον υπολογιστή θεματάκι..μου τον παίρνει ο άντρας μου!!

έχουμε τελικά μπέμπη στην κοιλίτσα!!! στην αρχή έπαθα σοκ κι έκλαιγα,αλλά μετά το συνήθισα και τώρα περιμένω με χαρά!! ήθελα κοριτσάκι πάλι..έχω την εντύπωση ότι δεν ξέρω να μεγαλώνω αγορια..φοβάμαι οτι θα το κάνω μουροχαβλάκι..

η φροσούλα μου μεγαλώνει και με κάνει περήφανη κάθε μέρα..έχουμε κόψει το παμπερσ και φοράμε κανονικό βρακάκι εδώ και 2 εβδομάδες. στον ύπνο βέβαια δεν το βγάλαμε,αλλά όλη μέρα δεν φοράμε και μέχρι στιγμής δεν έχουμε ατυχηματάκια! Το ξέρω ότι ακούγομαι πολύ κουκουβάγια αλλά νιώθω ότι έχω το πιο καλό παιδάκι του κόσμου..Δεν μοιάζει με 21 μηνών..συνενοείσαι κανονικά..τώρα πια μιλάμε κανόνικά με προτασούλες και μου κάνει εντύπωση ότι λεει σωστά τις αντωνυμίες..με έχει κουφάνει..λέω: αχ , μου έπεσε η μπάλα. και απαντάει. σου πεσε μανούλα η μπάλα!!άλλαξε πρόσωπο μόνη της!!Τη ρωτάνε:πηγαίνεις στη θαλασσα?και απαντάει:ναι βεβαίώς!!το θκατουλίνι!! Με βοηθάει και με τις δουλίτσες1! Βάζει τις κάλτσες στο συρτάρι, μαζεύει ότι πέφτει κάτω και το βάζει στη θέση του και μαζεύει τα παιχνιδάκια της..όσο κουραστικό μωράκι ήταν μικρό,τόσο καλό παιδάκι είναι τώρα..πολλές φορές τη βλέπω και με πιανουν τα κλάματα από περηφάνια και συγκίνηση (είναι και οι ορμόνες της εγκυμοσύνης) Την αγαπώ τόοοοοσο πολύ....

κάθε μέρα πηγαίνουμε για μπάνιο και τρελλαίνεται το ζουζούνι μ ου!!Από Μαιο τα έχουμε ξεκινήσει!Σημερα όμως φυσάει υπερβολικά πολύ και μάλλον δεν θα πάμε!!

Δεν διάβασα τα νέα σας πάω πίσω να δω τι κάνετε!! Σας καλημερίζω και σας στέλνω πολλά φιλάκια!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

καλημεραααααααααα!!!!

Τι κανετε?Πως περασατε το σκ?Εδω πανως φυσουσε φρικτα....ουτε στο μπαλκονι δεν μπορουσες να βγεις....Σημερα φαινεται να εστρωσε ο καιρος....

Γιωτουλα τι ευχαριστη εκπληξη ηταν αυτη!!!!!Πολυ χαρηκα που διαβασα νεα σου και θελω να σου πω οτι καλα κανεις και εισαι κουκουβαγια!!!!:tongue::tongue::tongue:

Η μικρη σου ειναι τρομερη και πολυυυυυυυυυ μπροστα!!!!!!!!!!!!!!Επαθα πλακα!!!

Μπραβο της!!!!

Οσο για το αγορακι στην κοιλιτσα σε καταλαβαινω απολυτα!!!!Και εγω επαθα τεραστιο σοκ οταν εμαθα πως ειχα κοριτσακι!!!!!!!Δεν εχω ιδεα πως μεγαλωνουν τα κοριτσακια....Τωρα πια δεν με πειραζει και περιμενω με αγωνια να την δω....

Σοφακι και εγω σε μπρατσακια απο το jumbo κατεληξα....Μια χαρα του κανουν σε μεγεθος ακομα βεβαια δεν τα δοκιμασαμε...Αλλα σιγα σιγα ετοιμαζουμε την τσαντα για την θαλασσα...Που θα παει καποια στιγμη θα αξιωθω να τον παω και εγω....

Αληθεια γιωτα στην θαλασσα μονη σου πας ή παντα με καποιον αλλο?

Λετε να τολμησω να τον παω μονη μου???Δεν ξερω....φοβαμαι λιγο...Αλλα και αυτος ο καημενος ανυπομονει.....

Καλημέρα!!!

Καλημέρα κι από μένα κοριτσάκια!!πάλι χάθηκα!! έχω με τον υπολογιστή θεματάκι..μου τον παίρνει ο άντρας μου!!

έχουμε τελικά μπέμπη στην κοιλίτσα!!! στην αρχή έπαθα σοκ κι έκλαιγα,αλλά μετά το συνήθισα και τώρα περιμένω με χαρά!! ήθελα κοριτσάκι πάλι..έχω την εντύπωση ότι δεν ξέρω να μεγαλώνω αγορια..φοβάμαι οτι θα το κάνω μουροχαβλάκι..

η φροσούλα μου μεγαλώνει και με κάνει περήφανη κάθε μέρα..έχουμε κόψει το παμπερσ και φοράμε κανονικό βρακάκι εδώ και 2 εβδομάδες. στον ύπνο βέβαια δεν το βγάλαμε,αλλά όλη μέρα δεν φοράμε και μέχρι στιγμής δεν έχουμε ατυχηματάκια! Το ξέρω ότι ακούγομαι πολύ κουκουβάγια αλλά νιώθω ότι έχω το πιο καλό παιδάκι του κόσμου..Δεν μοιάζει με 21 μηνών..συνενοείσαι κανονικά..τώρα πια μιλάμε κανόνικά με προτασούλες και μου κάνει εντύπωση ότι λεει σωστά τις αντωνυμίες..με έχει κουφάνει..λέω: αχ , μου έπεσε η μπάλα. και απαντάει. σου πεσε μανούλα η μπάλα!!άλλαξε πρόσωπο μόνη της!!Τη ρωτάνε:πηγαίνεις στη θαλασσα?και απαντάει:ναι βεβαίώς!!το θκατουλίνι!! Με βοηθάει και με τις δουλίτσες1! Βάζει τις κάλτσες στο συρτάρι, μαζεύει ότι πέφτει κάτω και το βάζει στη θέση του και μαζεύει τα παιχνιδάκια της..όσο κουραστικό μωράκι ήταν μικρό,τόσο καλό παιδάκι είναι τώρα..πολλές φορές τη βλέπω και με πιανουν τα κλάματα από περηφάνια και συγκίνηση (είναι και οι ορμόνες της εγκυμοσύνης) Την αγαπώ τόοοοοσο πολύ....

κάθε μέρα πηγαίνουμε για μπάνιο και τρελλαίνεται το ζουζούνι μ ου!!Από Μαιο τα έχουμε ξεκινήσει!Σημερα όμως φυσάει υπερβολικά πολύ και μάλλον δεν θα πάμε!!

Δεν διάβασα τα νέα σας πάω πίσω να δω τι κάνετε!! Σας καλημερίζω και σας στέλνω πολλά φιλάκια!!

Καλώστο το Γιωτάκι!!!

βρε θα βγει ο μππέμπης και θα κλαις πάλι....απο τη χαρά σου!!!;););)

μια χαρά σετάκι τα κάνατε κι εσύ και η Ζωίτσα!!!

καλά για το Φροσάκι τι να πω....

και έβγαλε την πάνα και μιλάει κανονικά??????????

χίλια μπράβο στο κορίτσι σου!!!

πολύ προχωρημένη!!!!

ε πως να μην είσαι κουκουβάγια!!!!:D:D:D:D

καλημεραααααααααα!!!!

Τι κανετε?Πως περασατε το σκ?Εδω πανως φυσουσε φρικτα....ουτε στο μπαλκονι δεν μπορουσες να βγεις....Σημερα φαινεται να εστρωσε ο καιρος....

Γιωτουλα τι ευχαριστη εκπληξη ηταν αυτη!!!!!Πολυ χαρηκα που διαβασα νεα σου και θελω να σου πω οτι καλα κανεις και εισαι κουκουβαγια!!!!:tongue::tongue::tongue:

Η μικρη σου ειναι τρομερη και πολυυυυυυυυυ μπροστα!!!!!!!!!!!!!!Επαθα πλακα!!!

Μπραβο της!!!!

Οσο για το αγορακι στην κοιλιτσα σε καταλαβαινω απολυτα!!!!Και εγω επαθα τεραστιο σοκ οταν εμαθα πως ειχα κοριτσακι!!!!!!!Δεν εχω ιδεα πως μεγαλωνουν τα κοριτσακια....Τωρα πια δεν με πειραζει και περιμενω με αγωνια να την δω....

Σοφακι και εγω σε μπρατσακια απο το jumbo κατεληξα....Μια χαρα του κανουν σε μεγεθος ακομα βεβαια δεν τα δοκιμασαμε...Αλλα σιγα σιγα ετοιμαζουμε την τσαντα για την θαλασσα...Που θα παει καποια στιγμη θα αξιωθω να τον παω και εγω....

Αληθεια γιωτα στην θαλασσα μονη σου πας ή παντα με καποιον αλλο?

Λετε να τολμησω να τον παω μονη μου???Δεν ξερω....φοβαμαι λιγο...Αλλα και αυτος ο καημενος ανυπομονει.....

Ζωίτσα της τα φόρεσα τα μπρατσάκια το Σάββατο!

σαν μέγεθος μια χαρά της ήταν αλλά για να την αφήσω μόνη της να κάνει μπάνιο με αυτά έστω και δίπλα μου, με τίποτα!!!!

όλο νερό έπινε!!!!

οπότε αγκαλίτσα θα κάνουμε μπανάκι!

μπορεί βέβαια στον Τεό να είναι οκ!

κι εδώ αέρας και ψιχάλιζε χθες το απόγευμα!

το χάσαμε το μπανακι μας γιατί το πρωί είχαμε πάει σε μια βάπτιση.

βαριέμαι πολύ.....

και έχω 1959872986 πλυντηρια να σιδερώσω....

φιλάκια πολλά!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...