Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σας βαζω και φωτο με το Μαρινουλη μπομπα.....

Καλημεραααααααααααα

Ψαχνω ψαχνω να βρω φωτο δεν βρισκω πουθενα!!!!Τις εβαλες τελικα Ελενιτσα?

Τι κανετε?

Να μην ρωτησω που χαθηκατεε ε?

Σοφακι ενταξει μαλλον τελικα η μεθοδος δεν πιανει σε ολα τα παιδακια!!!!Παντως σε καταλαβαινω πολυυυυυυυυ οτν λες σε φτανει στα ορια σου και πργμτικα παρηγοριεμαι γιατι πιστευα οτι μονο εγω φτανω στα ορια μου και πελαγωνω....Παντως ειλικρινα καπου εχω κανει λαθος και τωρα τελευταια πιανω συνεχεια τον εαυτο μου να λεει μη εκει και οχι το αλλο και ειναι τοσο μα τοσο κουραστικο......Εχω μια εντυπωση χωρις να ειμαι σιγουρη οτι εχω χασει την μπαλα με τον μικρο.....Βεβαια και εγω πια ειμαι τοσο περιορισμενη!!!!Ουτε να κανω πολλα μπορω ουτε να κατσω κατω να παιξω μαζι του συνεχεια το μυαλο μου φευγει αλλου....Και νιωθω τοσες τυψεις.....

Τελοσπαντων...Κατα τα αλλα ειμαστε λοι καλα...Ο Θοδωρακης τωρα που εχουμε ευλη και βγαινει και παιζει χτυπαει συνεχεια....Οχι παρα πολυ βεβαια αλλα μετα το λεει γιατι 3-4 μερες οτι χτυπησε.....Και συνεχεια το φυσαμε και το φιλαμε για να περασει... εχουμε και τον ντοναλντ εδω που τον εχουμε γεμισει χανσαπλαστ και betadine γιατι αλλιως δεν μας ασηνει να του βαλουμε!!!!Φαση εχουμε.....

Αυταααααααααα

Αντε καλη μερα να εχουμε!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα....σημερα ειμαι λιγο στην τσιτα....γιατι προσπαθω να θυμηθω τι αλλο χρειαζομαστε για την βαφτιση αυριο και δεν το εχουμε!!!

Ζωιτσα δεν εμπαιναν οι φωτο....δεν καταλαβαινω γιατι....κατι εχουν αλλαξει στα μεγεθη...και πρεπει να τις κανω πιο μικρες!!!Οσο για αυτο που λετε με την Σοφια....σας κατταλαβαινω..και ειδικα εσενα που εισαι και εγκυος...και δεν μπορεις να κανεις και πολλες κινησεις.....θελεις να ασχοληθεις με τον Θοδωρακη σου αλλα κανε υπομονη....να ερθει το κοριτσι σου με το καλο..και μετα θα χορτασετε παιχνιδια.....

Σοφακι σε ευχαριστω για την πληροφορηση....θα μπω σημερα να δω τι χαρτια θελει....

Το Μαρακι μας ειναι καλα; ανησυχω.....

εγω παρελαβα εχθες κατι φορεματα που ειχα παραγγειλει απο brandsgalaxy τα οποια τα πηρα 130 ευρω και τα 4.....και αρχικη τιμη ειχαν 90 με 120 ευρω.....το καθενα...αλλα αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ειχε ενα ελλατωμα πανω του.......

για μπειτε να πουμε κανενα νεο.....

Καλησπέρα!!!

επιτέλους επέστρεψε ο ήλιος!!!!

μας κάλεσαν σε ένα γάμο σήμερα....και να έχουν το Θεό τους ρε παιδιά, στο τέλος του προσκλητηρίου γράφουν οτι υπάρχει διαθέσιμη λίστα γάμου στην...........................Eurobank αριθ. λογαριασμού τάδε....

έλεος.......

εμείς έτσι κι αλλιώς χρήματα θα τους δίναμε αλλά δεν υπάρχει περ'ιπτωση να τους τα βάλουμε σε λογαριασμό...θα τους πάρω μια ωραία κάρτα να τους γράψουμε τις ευχές μας για; να τους τα δωσουμε....

Καλημεραααααααααααα

Ψαχνω ψαχνω να βρω φωτο δεν βρισκω πουθενα!!!!Τις εβαλες τελικα Ελενιτσα?

Τι κανετε?

Να μην ρωτησω που χαθηκατεε ε?

Σοφακι ενταξει μαλλον τελικα η μεθοδος δεν πιανει σε ολα τα παιδακια!!!!Παντως σε καταλαβαινω πολυυυυυυυυ οτν λες σε φτανει στα ορια σου και πργμτικα παρηγοριεμαι γιατι πιστευα οτι μονο εγω φτανω στα ορια μου και πελαγωνω....Παντως ειλικρινα καπου εχω κανει λαθος και τωρα τελευταια πιανω συνεχεια τον εαυτο μου να λεει μη εκει και οχι το αλλο και ειναι τοσο μα τοσο κουραστικο......Εχω μια εντυπωση χωρις να ειμαι σιγουρη οτι εχω χασει την μπαλα με τον μικρο.....Βεβαια και εγω πια ειμαι τοσο περιορισμενη!!!!Ουτε να κανω πολλα μπορω ουτε να κατσω κατω να παιξω μαζι του συνεχεια το μυαλο μου φευγει αλλου....Και νιωθω τοσες τυψεις.....

Τελοσπαντων...Κατα τα αλλα ειμαστε λοι καλα...Ο Θοδωρακης τωρα που εχουμε ευλη και βγαινει και παιζει χτυπαει συνεχεια....Οχι παρα πολυ βεβαια αλλα μετα το λεει γιατι 3-4 μερες οτι χτυπησε.....Και συνεχεια το φυσαμε και το φιλαμε για να περασει... εχουμε και τον ντοναλντ εδω που τον εχουμε γεμισει χανσαπλαστ και betadine γιατι αλλιως δεν μας ασηνει να του βαλουμε!!!!Φαση εχουμε.....

Αυταααααααααα

Αντε καλη μερα να εχουμε!!!!!

Ζωίτσα όπως ακριβώς τα γράφεις περνάω κι εγώ...

οπότε υποθέτω οτι απλά περνάνε μια φάση τα παιδάκια μας....

δε μπορεί να τα έχουμε κάνει κακομαθημένα....

κι εσυ ως έγκυος δικαιολογείσαι και παραπάνω....

σήμερα θα πάμε σε παιδότοπο και απο τωρα αγχωνομαι για το πως θα φυγουμε απο εκεί.....θα τσιρίζει και θα χτυπιέται....ουφ.....για να δούμε....

βρε το ντοναλντ τον μπαταρισμένο!!!!

η Βαλέρια έχει πάρει απο μένα στα χτυπήματα!!! δεν καταλαβαίνει τίποτα!!!

κάπου έγδαρε το πόδι της, το αίμα έτρεχε κι αυτη χαμπάρι!!!!

το κοίταζε και γελούσε!!!!

καλημερα....σημερα ειμαι λιγο στην τσιτα....γιατι προσπαθω να θυμηθω τι αλλο χρειαζομαστε για την βαφτιση αυριο και δεν το εχουμε!!!

Ζωιτσα δεν εμπαιναν οι φωτο....δεν καταλαβαινω γιατι....κατι εχουν αλλαξει στα μεγεθη...και πρεπει να τις κανω πιο μικρες!!!Οσο για αυτο που λετε με την Σοφια....σας κατταλαβαινω..και ειδικα εσενα που εισαι και εγκυος...και δεν μπορεις να κανεις και πολλες κινησεις.....θελεις να ασχοληθεις με τον Θοδωρακη σου αλλα κανε υπομονη....να ερθει το κοριτσι σου με το καλο..και μετα θα χορτασετε παιχνιδια.....

Σοφακι σε ευχαριστω για την πληροφορηση....θα μπω σημερα να δω τι χαρτια θελει....

Το Μαρακι μας ειναι καλα; ανησυχω.....

εγω παρελαβα εχθες κατι φορεματα που ειχα παραγγειλει απο brandsgalaxy τα οποια τα πηρα 130 ευρω και τα 4.....και αρχικη τιμη ειχαν 90 με 120 ευρω.....το καθενα...αλλα αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ειχε ενα ελλατωμα πανω του.......

για μπειτε να πουμε κανενα νεο.....

Ελενίτσαααα!!!!

θέλω να μπω στο brandsgalaxy αλλά θέλει πρόσκληση απο ήδη μέλος οπότε μήπως μπορείς να μου στείλεις?????????

κάποια κοπέλα μου είχε στείλει παλιότερα αλλά δε θυμάμαι γιατί δεν είχα μπει!!!!

4 φορέματα 130 ευρώ???????????

επιεγόντως την πρόσκληση!!!!

να πάρω φορεμα για το γάμο!!!!

της μικρής έχω βρει κάτι καταπληκτικά στο εμπαυ!!!

δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω!!!

βρε Λενιώ τώρα που με ζορίζει η Βαλέρια, σε θαυμάζω ακομα περισσότερο!!!

πως τα βγάζεις πέρα με 3 βρε θηρίο????????????

η σύμπι μου δεν ξέρω που είναι....είχε πει οτι δε θα γράφει....

ελπίζω να είναι όλα καλά....ή έστω καλύτερα.....δεν της στελνω μηνυμα για να μην ενοχλώ....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κοριτσάκια γεια σας , πως είστε ?

Είμαι λίγο πηγμένη το τελευταίο διάστημα μιας κ έπιασα δουλειά , δεν είναι κάτι φοβερό, απλά έχει βάρδιες κ ο χρόνος είναι πια πολύ περιορισμένος.

Κατά τα άλλα είμαστε καλά , ο Νικολιος μου είναι μες τη μελάνια , γόνατα-γάμπες , αγκώνες ,μέχρι κ στη πλάτη κ τη κοιλιά είχε 2 μικρές , θα νομίζουν ότι τον βασανίζουμε !

Λέει τα π α ν τ α , κ πρέπει να προσέχουμε πολύ.. ειδικά εγώ όταν οδηγώ γιατί κανα δυο φορές μου έχει ξεφύγει το μ@λ@κ@ κ μου το έχει πει σε άσχετες φάσεις στο δρόμο, όμως δε του δίνω σημασία ώστε να μη νομίζει πως λέει κάτι σημαντικό κ να το ξεχάσει (ελπίζω)

Το καλλίτερο μου είναι όταν λέμε κάτι κ στο τέλος μου λέει «βεβαίως» «αλίμονο» οσουηποτε = οπωσδήποτε !!! Τώρα του μαθαίνω το παρεμπίπτοντος χαχαχα ! :tongue:

Επίσης μας γράφει ΚΑΝΟΝΙΚΑ … κάνει τα δικά του, γκρινιάζει κ χτυπιέται όταν δεν περνά το δικό του … άρα προσθέστε κ εμένα στο club «με φτάνει στα όρια μου»

Δε σας κρύβω όμως πως 1-2 φορές με έχει πιάσει τρελό γέλιο έτσι όπως κάνει μιλάμε για την οδύνη , μεγάλος ηθοποιός , του λέω κάτι κάνει πως κλαίει πέφτει κάτω , σηκώνετε ξαναπέφτει , ε δε μπορώ κ εγώ με τέτοιο θέατρο με πιάνουν τα γέλια.

Ζωίτσα φιλιά στη κοιλίτσα κ το Τεο, Ελενίτσα φιλιά στα θηριακια – σορρυ αλλά δε θυμάμαι …ποιος βαφτίζεται ?:confused: , Σοφακι φιλιά στην ψύχραιμη Βαλερια (άκου βλέπει το αίμα κ γελά, μπράβο το κορίτσι)

Φιλιά σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια (διάβασα μόνο την τελευταία σελίδα) :cool:

Σε γενικές γραμμές αυτά τα νέα μας, όταν ξεκλέβω λίγο χρόνο θα μπαίνω να τα λέμε!

Καλά να περνάτε !

XwAPp3.png

μπηκα και εγω και ειπα σιγα μην εγραψα καμια!!!!!Σαββατο σημερα και βρηκα την Κατερινα!!!!!!!!!!!!

Κατερινακι ωραια τα νεα σας!!!!Πολυ χαρηκα!!!Τι δουλεια ειναι αν επιτρεπεται?Οσο για τις βαρδιες σε καταλαβαινω...Και εγω με βαρδιες δουλευω......

Αληθεια κανει προτασεις ο μικρος?Εμενα οχι ακομα...Βεβαια σιγουρα δεν λεμε τις λεξεις που λετε εσεις....Αλλα λεμε πολλες βεβαια δεν τις χρησιμοποιει οταν πρεπει...Ας πουμε ενω λεει ναι και οχι δεν τα λεει ποτε οταν τον ρωτας κατι....Αν ομως σε ακουσει να το λες θα σου το πει....Ειμαστε ακομα σε σταδιο παπαγαλου μαλλον......

Κατα τα αλλα σημερα κουρευτηκαμε....Θελω ρε γμτ να σας βαλω καμια φωτο αλλα αυτος ο υπολογιστης δεν εχει photoshop και δεν μπορω να μικρυνω το μεγεθος....θα δω...

Απο μελανιες και εμεις αλλο τιποτα.....Ομως εμεις εχουμε και γρατσουνιες.....Το δεξι γονατο του ειδικα δεν νομιζω οτι εχει σταματησει ποτε να γρατσουνιεται....Την μια πανω στην αλλη κανει....

Σημερα εχουμε παθει και κατι και εχει γινει σκετος διαβολος.....Ριχνει κατω τις καρεκλες σκαρφαλωνει στον παγκο...Πεφτει με τα μουτρα στην μπαλα και αλλα τετοια επικινδυνα που τα δοκιμασε ολα σημερα να τα κανει!!!!!!!!!!!Εχει γινει απιστευτος μεσα σε μια μερα.....Παει το ησυχο και υπακουο αγορακι μου..... Ειμαι βεβαια σχεδον σιγουρη οτι επηρεαζεται απο τα παιδακια εδω που παιζει....Εχει αρχισει εντωμεταξυ να κανει και κατι καινουριο στα αλλα παιδια...Τρεχει τα κυνηγαει και μετα τα αγκαλιαζει....Αλλα τοο κανει με τετοιο τροπο που τα αλλα νομιζουν οτι τα σπρωχνει....Δεν ξερω τι να το πω....Και δεν καταλαβαινω και τι παιχνιδι ειναι αυτο....Παντως με αλλα παιδακια πρωτη φορα ερχαιτε σε τοσο στενη και καθημερινη επαφη που τελικα αποφασισα οτι για μενα ειναι δυσκολο πραγμα η κοινωνικοποιηση του.....Δεν ξερω τι πρεπει να του λεω ποσα πραγματα να τον αφηνω να κανει....Δεν ξερω....Προβληματιζομαι....Δεν θελω να το δημιουργησω και κανενα ψυχολογικο....

αυτα !!!!παλι εγραψα τα εσώψυχα μου.......Ευχαριστω που με αντεξατε για αλλη μια φφορα...Αλλα εγκυος ειμαι ολα περιεργα τα βλεπω.....

Καληνυχτα!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

μα πως τα καταφέρνω και μπαίνω παντα με τα φαντασματα!!!!

χαχαχαχαχα!!!!

Κοριτσάκια γεια σας , πως είστε ?

Είμαι λίγο πηγμένη το τελευταίο διάστημα μιας κ έπιασα δουλειά , δεν είναι κάτι φοβερό, απλά έχει βάρδιες κ ο χρόνος είναι πια πολύ περιορισμένος.

Κατά τα άλλα είμαστε καλά , ο Νικολιος μου είναι μες τη μελάνια , γόνατα-γάμπες , αγκώνες ,μέχρι κ στη πλάτη κ τη κοιλιά είχε 2 μικρές , θα νομίζουν ότι τον βασανίζουμε !

Λέει τα π α ν τ α , κ πρέπει να προσέχουμε πολύ.. ειδικά εγώ όταν οδηγώ γιατί κανα δυο φορές μου έχει ξεφύγει το μ@λ@κ@ κ μου το έχει πει σε άσχετες φάσεις στο δρόμο, όμως δε του δίνω σημασία ώστε να μη νομίζει πως λέει κάτι σημαντικό κ να το ξεχάσει (ελπίζω)

Το καλλίτερο μου είναι όταν λέμε κάτι κ στο τέλος μου λέει «βεβαίως» «αλίμονο» οσουηποτε = οπωσδήποτε !!! Τώρα του μαθαίνω το παρεμπίπτοντος χαχαχα ! :tongue:

Επίσης μας γράφει ΚΑΝΟΝΙΚΑ … κάνει τα δικά του, γκρινιάζει κ χτυπιέται όταν δεν περνά το δικό του … άρα προσθέστε κ εμένα στο club «με φτάνει στα όρια μου»

Δε σας κρύβω όμως πως 1-2 φορές με έχει πιάσει τρελό γέλιο έτσι όπως κάνει μιλάμε για την οδύνη , μεγάλος ηθοποιός , του λέω κάτι κάνει πως κλαίει πέφτει κάτω , σηκώνετε ξαναπέφτει , ε δε μπορώ κ εγώ με τέτοιο θέατρο με πιάνουν τα γέλια.

Ζωίτσα φιλιά στη κοιλίτσα κ το Τεο, Ελενίτσα φιλιά στα θηριακια – σορρυ αλλά δε θυμάμαι …ποιος βαφτίζεται ?:confused: , Σοφακι φιλιά στην ψύχραιμη Βαλερια (άκου βλέπει το αίμα κ γελά, μπράβο το κορίτσι)

Φιλιά σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια (διάβασα μόνο την τελευταία σελίδα) :cool:

Σε γενικές γραμμές αυτά τα νέα μας, όταν ξεκλέβω λίγο χρόνο θα μπαίνω να τα λέμε!

Καλά να περνάτε !

Κατερινάκι μπράβο για τη δουλειά!!!

τέτοιες εποχές το να βρισκεις δουλειά είναι λαχείο!

καλά ο Νικολιός σου φοβερός!!!

μα να λέει και "οσουηποτε"!!!!

χαχαχαχαχα!!!!

τώρα για τη Βαλέρια τι να πω....μου έμοιασε το παιδί....

ψυχραιμία λέγεται? αγνοια κινδυνου??? θα δείξει!!!!

μπηκα και εγω και ειπα σιγα μην εγραψα καμια!!!!!Σαββατο σημερα και βρηκα την Κατερινα!!!!!!!!!!!!

Κατερινακι ωραια τα νεα σας!!!!Πολυ χαρηκα!!!Τι δουλεια ειναι αν επιτρεπεται?Οσο για τις βαρδιες σε καταλαβαινω...Και εγω με βαρδιες δουλευω......

Αληθεια κανει προτασεις ο μικρος?Εμενα οχι ακομα...Βεβαια σιγουρα δεν λεμε τις λεξεις που λετε εσεις....Αλλα λεμε πολλες βεβαια δεν τις χρησιμοποιει οταν πρεπει...Ας πουμε ενω λεει ναι και οχι δεν τα λεει ποτε οταν τον ρωτας κατι....Αν ομως σε ακουσει να το λες θα σου το πει....Ειμαστε ακομα σε σταδιο παπαγαλου μαλλον......

Κατα τα αλλα σημερα κουρευτηκαμε....Θελω ρε γμτ να σας βαλω καμια φωτο αλλα αυτος ο υπολογιστης δεν εχει photoshop και δεν μπορω να μικρυνω το μεγεθος....θα δω...

Απο μελανιες και εμεις αλλο τιποτα.....Ομως εμεις εχουμε και γρατσουνιες.....Το δεξι γονατο του ειδικα δεν νομιζω οτι εχει σταματησει ποτε να γρατσουνιεται....Την μια πανω στην αλλη κανει....

Σημερα εχουμε παθει και κατι και εχει γινει σκετος διαβολος.....Ριχνει κατω τις καρεκλες σκαρφαλωνει στον παγκο...Πεφτει με τα μουτρα στην μπαλα και αλλα τετοια επικινδυνα που τα δοκιμασε ολα σημερα να τα κανει!!!!!!!!!!!Εχει γινει απιστευτος μεσα σε μια μερα.....Παει το ησυχο και υπακουο αγορακι μου..... Ειμαι βεβαια σχεδον σιγουρη οτι επηρεαζεται απο τα παιδακια εδω που παιζει....Εχει αρχισει εντωμεταξυ να κανει και κατι καινουριο στα αλλα παιδια...Τρεχει τα κυνηγαει και μετα τα αγκαλιαζει....Αλλα τοο κανει με τετοιο τροπο που τα αλλα νομιζουν οτι τα σπρωχνει....Δεν ξερω τι να το πω....Και δεν καταλαβαινω και τι παιχνιδι ειναι αυτο....Παντως με αλλα παιδακια πρωτη φορα ερχαιτε σε τοσο στενη και καθημερινη επαφη που τελικα αποφασισα οτι για μενα ειναι δυσκολο πραγμα η κοινωνικοποιηση του.....Δεν ξερω τι πρεπει να του λεω ποσα πραγματα να τον αφηνω να κανει....Δεν ξερω....Προβληματιζομαι....Δεν θελω να το δημιουργησω και κανενα ψυχολογικο....

αυτα !!!!παλι εγραψα τα εσώψυχα μου.......Ευχαριστω που με αντεξατε για αλλη μια φφορα...Αλλα εγκυος ειμαι ολα περιεργα τα βλεπω.....

Καληνυχτα!!!!!!!!!!!!!!!!

καλά Ζωίτσα τα παιδιά μας παράλληλα αγριέυουν!!!

η Βαλέρια σήμερα ανέβηκε στο τραπεζάκι του σαλονιού και χόρευε! πρώτη φορά το έκανε!!!

για να μην πω που ανοίγει τις σίτες και βγαίνει στο μπαλκόνι...δεν την προλαβαίνω!!!

για την κοινωνικοποιήση του Τεό αν μην αγχωνεσαι....

η δική μου τακτική είναι οτι όσο δεν κινδυνεύει να χτυπήσει ή δεν χτυπάει άλλα παιδιά δεν επεμβαίνω!!!

χτες πήγαμε στον παιδότοπο που σας έλεγα!

καλά....αρχηγόπουλο η Βαλέρια!!!

είχαν ένα αυτοκινητάκι little tikes απο αυτα που μπαίνουν μέσα τα παιδάκια και το πάνε με τα πόδια τους....και αρχίζουν να το διεκδικούν η Βαλέρια, ένα αγοράκι και ένα ακομα κοριτσάκι!

τους έκανε πέρα η Βαλέρια, μπηκε στο αυτοκινητάκι, έκλεισε και την πόρτα και άντε γεια!!! χαχαχαχαχα!!! όχι θα κάτσει να σκάσει!!!

βρε να παλεύουν τα άλλα να της ανοίξουν την πόρτα....να την τραβάει και να την κλείνει η δικιά μου!!!

ε ρε λέω....κοίτα που δεν της το είχα οτι θα είναι τόσο διεκδικητική!

δεν της είπα τίποτα....αφού οτι έκανε το έκανε απλά με δυναμισμό και χωρίς να χτυπήσει κανένα παιδάκι...

μπήκα μέσα μόνο όταν είδα οτι παρακάθισε στο αυτοκινητάκι και την έβγαλα για να κάνουν και τα άλλα παιδάκια !!!

καλά όταν ήρθε η ωρα να φυγουμε.....χαμός!!!

την είχα αγκαλιά και μου τραβούσε τα μαλλιά, με γρατζουνούσε, έκλαιγε και χτυπιόταν!!!!

φταιω εγώ όμως γιατι απο τη βιασύνη μας να φυγουμε δεν το χειρίστηκα καλά...θα δούμε την επόμενη φορά!!!!

πάντως το καταευχαριστηθηκε!!!!

άντε περιμένω φωτο απο φρεσκοκουρεμένο Τεό και Μαρινούλη μπόμπα!!!!!!!!!!!

Φιλάκια!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γεια σας και παλι!!!!!!!!!!!!

Καλησπεριζω και το φαντασμα Σοφια!!!!

Τι εγινε Σοφακι υπνος δεν σου κολλαει?

Ηθελα να σχολιασω την βαλερια αι να σου πω οτι ειναι το ακρως εντελως αντιθετο του Θοδωρακη!!!!Επαθα πλακα!!!!

Στην περιπτωση με το αμαξι που λες λοιπον ο θοδωρακης θα προσπαθουσε να μπει αλλα αν εβλεπε οτι καποιος αλλος το ηθελα θα το παρατουσε και θα πηγαινε να βρει κατι αλλο να παιξει!!!!!!!!!!!απιστευτη διαφορα συμπεριφορας ετσι?

'Η που με την Βαλερια θα τα βρισκανε απολυτα ή που δεν θα παιζανε ποτε μαζι!!!!!χαχαχαχαχα!!!

Τωρα να μην σας γραφω και νεα...Τα ιδια με χθες.....Δεν μπηκε και αμια αλλη να σχολιασω κατι οποτε.....Καληνχτα!!!!!!!!!!!!!!!!

νατο το φαντασμα σας πάλι!!!

Ζωίτσα αργω πολύ να κοιμηθώ...μετά τη 1:30 κοιμάμαι κάθε βράδυ!!!

όσο κουρασμένη κι αν είμαι, νωρίτερα δε μπορώ να κοιμηθώ!

καλά αν θα βάζαμε τη Βαλέρια μαζί με τον Τεό....μάλλον δε θα έπαιζαν μαζί....οτι παιχνίδι θα ήθελε ο Τεό θα του το έπαιρνε η Βαλ.!!!

πολύ τσαούσα μου βγήκε!!!

παλιότερα σαν τον τεό ήταν η Βαλ. υποχωρούσε πάντα....τωρα άλλαξαν τα πράγματα όμως!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!

καλέ οι υπόλοιπες που είστε?????????????

γιουχουουουουουουουου!!!!!

καληνυχτα!!!!

πάω να δω την εκπομπη του Θεοδωράκη με τους ναρκομανείς!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπερα κ απο μενα !!! Τυχαια μπηκα στο ''group'' σας μια που εχω μεγαλυτερο παιδακι , διαβασα λιγα που γραφετε , και μενα τα ιδια μου κανει τσιριζει ειναι ολο αντιδραση χτυπιεται και δεν συμαζευετε και λεω και εγω οτι καποιο λαθος θα εκανα δεν μπορει , η κατασταση δεν αντεχεται , και κατι πρεπει να κανουμε επιγοντος !!

Καλο σας βραδυ!!!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

αλο αλο!!!τι κανετε?να μαστε και μεις:Dβαλτε και μας στην λιστα του <<φευγουμε μωρο μου>>.πανικος!!!!και πιο πολυ στη θαλλασα.την λατρευει!!!!!!γελαει η παραλια μαζι μας.τον ντυνω και μου ξαναμπαινει με το παμπερς και τα παπουτσια:!:σαν τρελλη τρεχω να τον πιασω!!!:D

μπραβο στη Βαλερια.τσαουσα το κοριτσι μας:Dεμενα κανει πισω το δειχνει και κλαιει.μετα βαριεται και φευγει.πολυ ευαισθητος μου εχει γινει:confused:

εντωμεταξυ ολες τις λεξεις που ελεγε καθαρα εχει αρχισει και τις μπερδευει,τι εννοω:αντι για μαμα καθαρα μαμαμα,μπαμπαμπαμπα γιαγιαγιαγια και ουτω καθεξης.εχω αρχισει και ανησυχω λιγο,το ιδιο και η μητερα μου.εχουμε φτασει 21 μηνων και λεμε τα ιδια εδω και μηνες χωρις εξελιξη:(.πηραμε βιβλια.τραγουδαμε ολη μερα και του μιλαμε ασταματητα αλλα δεν προσπαθει καν γμτ.ενω ειναι πανεξυπνος ,δεν του ξεφευγει τιποτα και κανει οτι του ζητησουμε (κλεισε την πορτα ,φερε τα παπουτσια σου, βγαλε τις καλτσες σου κτλ)μονο δειχνει με το χερακι του και λεει ουουου οταν θελει κατι.τι να πω .θα περιμενω λιγο ακομα ,να κλεισει τα 2 και απο χειμωνα βλεπουμε:(

αυτα τα νεα μας!!!πολλα φιλια σε ολες,καλα να περνατε!!!:D:D:D

XWF8p2.png

Καλησπέρα στα πλήθη του καφε μας!!!

χαμός γίνεται....1 ωρα μου πήρε να σας διαβάσω!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Καλησπερα κ απο μενα !!! Τυχαια μπηκα στο ''group'' σας μια που εχω μεγαλυτερο παιδακι , διαβασα λιγα που γραφετε , και μενα τα ιδια μου κανει τσιριζει ειναι ολο αντιδραση χτυπιεται και δεν συμαζευετε και λεω και εγω οτι καποιο λαθος θα εκανα δεν μπορει , η κατασταση δεν αντεχεται , και κατι πρεπει να κανουμε επιγοντος !!

Καλο σας βραδυ!!!!!

Γεια σου Πελαγια!!!

ωχ δηλαδή να μην περιμένουμε να σταματησει συντομα το φαινόμενο ε????

εσένα απο πότε το κάνει???????????

αλο αλο!!!τι κανετε?να μαστε και μεις:Dβαλτε και μας στην λιστα του <<φευγουμε μωρο μου>>.πανικος!!!!και πιο πολυ στη θαλλασα.την λατρευει!!!!!!γελαει η παραλια μαζι μας.τον ντυνω και μου ξαναμπαινει με το παμπερς και τα παπουτσια:!:σαν τρελλη τρεχω να τον πιασω!!!:D

μπραβο στη Βαλερια.τσαουσα το κοριτσι μας:Dεμενα κανει πισω το δειχνει και κλαιει.μετα βαριεται και φευγει.πολυ ευαισθητος μου εχει γινει:confused:

εντωμεταξυ ολες τις λεξεις που ελεγε καθαρα εχει αρχισει και τις μπερδευει,τι εννοω:αντι για μαμα καθαρα μαμαμα,μπαμπαμπαμπα γιαγιαγιαγια και ουτω καθεξης.εχω αρχισει και ανησυχω λιγο,το ιδιο και η μητερα μου.εχουμε φτασει 21 μηνων και λεμε τα ιδια εδω και μηνες χωρις εξελιξη:(.πηραμε βιβλια.τραγουδαμε ολη μερα και του μιλαμε ασταματητα αλλα δεν προσπαθει καν γμτ.ενω ειναι πανεξυπνος ,δεν του ξεφευγει τιποτα και κανει οτι του ζητησουμε (κλεισε την πορτα ,φερε τα παπουτσια σου, βγαλε τις καλτσες σου κτλ)μονο δειχνει με το χερακι του και λεει ουουου οταν θελει κατι.τι να πω .θα περιμενω λιγο ακομα ,να κλεισει τα 2 και απο χειμωνα βλεπουμε:(

αυτα τα νεα μας!!!πολλα φιλια σε ολες,καλα να περνατε!!!:D:D:D

χαχαχα!!! τρέχει στη θάλασσα με το πάμπερς?????? πολύ γέλιο!!!

εμενα σιχαίνεται την άμμο οπότε αντί να αρχίσει να τρέχει, απλά τσιρίζει!!!

για την ομιλία η γνωμη μου είναι να μην ανησυχείς...

η ανιψιά μου μέχρι 23 μηνων έλεγε ελάχιστες λέξεις.......

για έλα να την ακούσεις τωρα που είναι 26 μηνων!!!

λέει τα πάντα, κάνει κανονικότατες προτάσεις, αλλάζει χρόνους στα ρηματα....κανονική ομιλία!!!

μιλάμε για φοβερη εξελιξη απο βδομαδα σε βδομαδα!!!

εμένα η Βαλέρια άρχισε να μου λέει επιτέλους τα κακά της!!!

αφού τα κάνει βέβαια αλλά κάτι είναι κι αυτό!!!

μου λέει:

"κακά γκιογκιο!"

αλλά έτσι και την πάω στο γιογιό κι ας τα έχει ηδη κάνει, φευγει τρέχοντας!!!! χαχαχαχα!!!

τσουπρες θέλω γνωμη για φορέματα....

δείτε και πείτε μου:

http://www.asos.com/Asos/Asos-Kimono-Dress-In-Large-Floral-Print/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1549832&cid=8799&Rf-300=1924&Rf-200=17&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Print

http://www.asos.com/Asos/Asos-One-Shoulder-Dress-With-Tulip-Skirt/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1605343&cid=8799&Rf-300=1924&Rf-200=9&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Pink

http://www.asos.com/Asos/Asos-Bodycon-Dress-With-Hook-And-Eye-Front/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1552176&cid=8799&Rf-300=1924&Rf-200=3&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Blue

βασικά το πρωτο μου αρεσει πολύ αλλά μου φαίνεται λίγο κοντό....

εσείς πιο λέτε??????

το θέλω για γάμο τον Ιούλιο!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

``Γειασας και απο εμενα!!!

Οσο περναει ο καιρος τοσο πιο ευκολα κουραζομαι.....Ουτε για ψωμι δεν μπορω να παω πια!!!!!!

Και η μικρη συνεχεια κλοτσαει...και μαλισα πολ χαμηλα και αυτο με εκνευριζει γιατι νομιζω οτι θα μου βγει καμια ωρα!!!!

Σοφια Νο 2 θα αρχισω με σενα και θα σου πω και εγω να μην ανησυχεις ξερω οτι τα παιδια που δε μιλανε τα λενε ολα μα ολα κανονικα εντελως ξαφνικα!!!!

Κανετε και μπανια εσεις ε?

πολυ σας ζηλευω.....Θελω και εγω να αρχισω σιγα σιγα...@ βηματα ειναι η θαλασσα και δεν εχω παει ακομα!!!!!αλλα δεν εχω παρει ουτε μαγιο ουτε μπρατσακια για τον μικρο....Και δεν ξερω και τι μπρατσακια να του παρω.....Σοφια νο 1 τα φωτα σου παρακαλω................

Οσο για τα φορεματα θα σου πω και εγω το 1ο το οποιο μου φαινεται το ιδιο κοντο με τα υπολοιπα...Με τιποτα ομως δεν μου αρεσε το 3ο!!!!!!

Πελαγια μου αφησα εσενα για το τελος να σου πω οτι δεν ειναι καθολου ``παρηγορητικα αυτα που μας λες.....Ετσι και εδω εχουμε ενα παιδιακι 3 χρονων που δεν ακουει τιποτα και κανεναν και μου λεγανε οι περυσι ηταν παρα ποολυ ησυχος....Αντε καλο κουραγιο μας!!!!!

Καλησπερα και απο μενα !!! Αγηστε τα πραγματα ειναι παλουκι με τα παιδιακια μας εμενα ειναι 26 μηνων , ετσι κανει εδω και λιγο καιρο ελπιζω να το κοψει , παντος με τον πατερα του ειναι σουζα το διαολακι μου ....

Και το θεμα της ομιλιας τι σας ανχωνει εμενα λεει αρκετα οχι παρα πολλα αλλα οκ δεν κανουμε και διαλογο αλλα εξελισετε , το νερο το ελεγε νιανια αρκετες μερες του το λεγα εγω σωστα και μια μερα τον ακουω νελο νελο ε απο τοτε δεν ανυσηχω θα μιλησει που θα παει και ολα αυτα προσφατα ...

ΥΠΟΜΟΝΗ !!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Καλησπερούδια!!!

Ζωίτσα φυσιολογική είναι η κουραση!!!

κουβαλάς και μια μπουμπού τωρα!!!!:D:D:D

για μπρατσάκια εγώ θα της πάρω αυτά μάλλον:

http://cgi.ebay.co.uk/ZOGGS-Junior-Rollup-Arm-Bands-1-6-years-up-25kg-/260738601612?pt=UK_Sporting_Goods_Swimming_Goggles_Caps_LE&hash=item3cb53b528c

και λέω μάλλον γιατί τη βλέπω οτι μια χαρά απολαμβάνει το μπάνιο της αγκαλίτσα με εμάς οπότε δεν ξέρω αν θα της αρέσουν τα μπρατσάκια!

θα δω....

απο τα φορέματα το 1ο μου αρεσει πάρα πάρα πολύ και είναι σχεδόν όσο κοντό είναι και το 2ο αλλά με προβληματίζει οτι είναι λίγο αέρινο....και υπολογίζω οτι θα έχω και μια Βαλέρια να κυνηγάω οπότε δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι πρακτικό!!!!

έχω καιρό ακόμα να το σκεφτώ!!!

Σήμερα η Βαλέρια ξεπέρασε τον εαυτό της σε χαμό!!!

τη βγάλαμε βόλτα με το ποδηλατάκι της, πήγαμε στις κούνιες, έκανε και τσουλήθρα.....όλα καλά....

και φτάνουμε στο αμάξι..................και αρχίζει να χτυπιέται και να κλαίει....να ουρλιάζει....πωπωπω.....τι με το καλό να την πιάνω τι με το άγριο, τίποτα αυτή.....κλάμα με λυγμούς....αφού φτάσαμε σπίτι και ακόμα έκλαιγε....

απελπίστηκα.....ο άντρας μου είχε φτάσει στο αμην....

δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό το θέμα....:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...