Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!!πως ειστε? εμεις μια χαρα ολοι......εχθες δεν ειχα φορτιστη και γι αυτο δεν μπηκα...πηγα και τον Μαρινο για κουρεμα....γουλι ομως!!!εχει πολυ γελιο.....σαν μπαλιτσα ειναι!!!:tongue:

:-(Σοφακι μου λυπαμαι πολυ για τον πεθερο σου....πραγματικα σε καταλαβαινω γιατι περναμε και εμεις μια παρομοια κατασταση αλλα οχι σε αυτο το σταδιο.Επισης κατανοω απολυτως την στεναχωρια σου την ημερα των γενεθλιων σου......

Ζωιτσα μου γιατι αγχωνεσαι και στεναχωριεσαι......βρε στεναχωρεις και το κοριτσακι σου!!!!!

Μαρακι που εισαι βρε;;)

maria_s τι κανεις; τα αγορια σου καλα;ειδες ποσο αλλαζουν τα παιδακια οσο μεγαλωνουν.....γινονται αντρακια μωρε!!!!

αααα Σοφια τωρα που το θυμηθηκα.....θα ερθω κατω σε λιγες μερες...και για μπανια φυσικα!!!!!θα σε παρω τηλ οταν ερθω.....και θα ερθω στα μερη σου κιολας...εκτος αν θες αλλου!!!να σου πω ουτε εγω την θελω την αμμο....εχω παει εγκαυμα μια φορα....και απο τοτε φυλαγομαι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και απο εμενα!!!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα...

Εμεις εδω τα ιδια δεν μπαινω και πολυ συχνα τελευταια γιατι τρεχω πολυ απο οτι φαινεται....Δεν ξερω τι εγινε αλλα βλεπω οτι δεν εχω και πολυ χρονο....

Σημερα μπηκα βασικα κυριως για το Σοφακι...

Σοφια μου και εμενα θα με στεναχωρουσαν ολα αυτα στα γενεθλια μου και το βρισκω απολτως φυσιολογικο....Ειναι η δικια σου μερα και εχεις καθε δικαιωμα να την φτιαξεις οπως ακριβως την ονειρευεσαι.....

Κατα τα αλλα δεν θα ηθελα ποτε να σε δω πεσμενη ετσι?

Λυπαμαι για τον πεθερο σου και ελπιζω απο εδω και περα τιποτα αλλο να μην του τυχει....Να ξαναβρει ην υγεια του γιατι που ταλαιπωρια βρε παιδι μου......

κατα τα αλλα και εγω τα ιδια...Ψυχολογικα την παλευω περιπου προσπαθω να ξεχνιεμαιι κιολας....Αλλλα δεν κοιμαμαι απο το αγχος και την στεναχωρια.....Με αποτελεσμα το βραδυ που συνηθως καθομαι να ειμαι κομματια και να μην μπορω να μπω να σας γραψω...

αυταααααααααα

ευτυχώς Ζωίτσα μου ακόμα και όταν πέφτω ψυχολογικά είναι για λίγο!!!

δεν την αντέχω τη μιζέρια! δε μπορώ!!!

για τον πεθερό μου τι να πω....το μέλλον θα δείξει...

είδαν 2 γιατροί τις εξετάσεις του και αποφάνθηκαν τα εξής:

γιατρός νο1:

-δεν πρόκειται να ζήσει πάνω απο 6 μήνες, άντε το πολύ 1 χρόνο....

γιατρός νο2:

-μπορεί να ζήσει μέχρι και 10 χρόνια ακόμα!!! εξαρτάται απο το πόσο επιθετικός είναι ο καρκίνος και τις μεταστάσεις...

ρε γμτ....διαφορετική ιατρικη μαθαίνει ο καθένας????????

θα μου πεις....εδώ ο μέγας καθηγητής ουρολόγος που τον χειρούργησε, είπε επί λέξη μόλις τελειωσε την εγχείρηση:

-δεν υπάρχει πιθανότητα ούτε μια στο εκατομύριο να είναι καρκίνος!!!!

ε τι του λες τωρα???????????????????

εσύ γιατι σταναχωριέσαι και αγχώνεσαι Ζωίτσα μου?????????

δες τα όλα πιο χαλαρά γιατι αν στεναχωριέσαι, επηρρεάζεις και τη μπουμπούκα σου...

καλημερα!!!!πως ειστε? εμεις μια χαρα ολοι......εχθες δεν ειχα φορτιστη και γι αυτο δεν μπηκα...πηγα και τον Μαρινο για κουρεμα....γουλι ομως!!!εχει πολυ γελιο.....σαν μπαλιτσα ειναι!!!:tongue:

:-(Σοφακι μου λυπαμαι πολυ για τον πεθερο σου....πραγματικα σε καταλαβαινω γιατι περναμε και εμεις μια παρομοια κατασταση αλλα οχι σε αυτο το σταδιο.Επισης κατανοω απολυτως την στεναχωρια σου την ημερα των γενεθλιων σου......

Ζωιτσα μου γιατι αγχωνεσαι και στεναχωριεσαι......βρε στεναχωρεις και το κοριτσακι σου!!!!!

Μαρακι που εισαι βρε;;)

maria_s τι κανεις; τα αγορια σου καλα;ειδες ποσο αλλαζουν τα παιδακια οσο μεγαλωνουν.....γινονται αντρακια μωρε!!!!

αααα Σοφια τωρα που το θυμηθηκα.....θα ερθω κατω σε λιγες μερες...και για μπανια φυσικα!!!!!θα σε παρω τηλ οταν ερθω.....και θα ερθω στα μερη σου κιολας...εκτος αν θες αλλου!!!να σου πω ουτε εγω την θελω την αμμο....εχω παει εγκαυμα μια φορα....και απο τοτε φυλαγομαι!!!

καλέ γιατί το έκανες γλόμπο το παιδί?????????

εμένα η Βαλέρια τίγκα στο μαλλί αλλά αρνούμαι να την πάω για κούρεμα!!!

πως θα της φτιάχνω κοτσιδάκια μετά?????????? χαχαχαχαχα!!!!

όποτε έρθεις τηλεφώνησε μου και θα κανονίσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οπωσδήποτε!!!!!!!!!

η συμπι μου που εξαφανίστηκε καλέ????????????????

Σοφάκι πως είναι ο Αναστάσης????

πέρασε ο πόνος του καημενούλη????

Ευμορφίααααααααααααααααα!!! γιούχουουουουουου!!!

Λίαααααααααα!!!!!!!!!!!!! γιούχουουουουουου!!!

Γιωτάκι!!!!!!!!!!!!!! γιούχουουουουουου!!!

άντε εγκυούλες....ελάτε να μας πείτε νέα απο τα φασολάκια σας!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλησπερα και απο εμας.τι κανετε? ολοι καλα?

Σοφακι η υποστη οπως σωστα υπεθεσες ειναι στο πουλακι και δεν ειχε ανοιξει και το εκανε ο γιατρος.μονο που δεν το καθαρισε πολυ καλα απο οτι φαινεται και σε ενα σημειο εχει παλι.παρολο που το κατεβαζουμε τελειως πρωι-βραδυ.τι να πω:-(ποναει πολυ ο καημενουλης.αργοτερα το βραδακι θα ξαναπαμε στο γιατρο να μας δει:-(

τι να πω για τον πεθερο σου,αλλο κακο να μην του ξανασυμβει του ανθρωπου.κριμα.ταλαιπωρειται πολυ.εχει και η θεια μου και ταλαιπωρειται η γυναικα.

ελενιτσα και εγω ετσι τον εχω κουρεψει τον μικρο..γουλι:Dεχουν πολυ πλακα ετσι.φαινονται τα μαγουλακια και ειναι για πολλα φιλακια:D:D

XWF8p2.png

καλησπερα και απο εμας.τι κανετε? ολοι καλα?

Σοφακι η υποστη οπως σωστα υπεθεσες ειναι στο πουλακι και δεν ειχε ανοιξει και το εκανε ο γιατρος.μονο που δεν το καθαρισε πολυ καλα απο οτι φαινεται και σε ενα σημειο εχει παλι.παρολο που το κατεβαζουμε τελειως πρωι-βραδυ.τι να πω:-(ποναει πολυ ο καημενουλης.αργοτερα το βραδακι θα ξαναπαμε στο γιατρο να μας δει:-(

τι να πω για τον πεθερο σου,αλλο κακο να μην του ξανασυμβει του ανθρωπου.κριμα.ταλαιπωρειται πολυ.εχει και η θεια μου και ταλαιπωρειται η γυναικα.

ελενιτσα και εγω ετσι τον εχω κουρεψει τον μικρο..γουλι:Dεχουν πολυ πλακα ετσι.φαινονται τα μαγουλακια και ειναι για πολλα φιλακια:D:D

Σοφάκι ελπίζω να τέλειωσε η ταλαιπωρία του μικρού...ελπίζω να έκανε καλή δουλειά ο γιατρός και να μην ξαναχρειαστεί να πάτε!

ο πεθερός μου αν πω την αλήθεια δεν ταλαιπωρείται....βασικά όχι περισσότερο απ'ότι πριν γιατί έχει περάσει και κανένα 7άρι εγκεφαλικά...

δύσκολα ήταν τα πράγματα πριν, απλά τώρα έγιναν λίγο πιο δύσκολα...

βάλτε καμια φωτο καλέ απο τα γλομπάκια σας!!!!!!

Σοφιααααααααααα θελω το link με την νηστισιμη μπουγατσα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

έφτασεεεεεεε............

http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpougatsa-nistisimi.html

Συνιστώ να βάλεις ξύσμα απο ένα λεμόνι αντί για 2 που λέει και λιγότερη ζαχαρη!

εμένα που δε μου αρέσουν τα πολύ γλυκά έβαλα 1 κούπα αντι για 1,5 και ήταν μια χαρά!!!

άντε πάω να καταθέσω καμια φορολ. δήλωση στο ταξις να ξεκουράσω λίγο τον αντρούλη μου!!!

Φιλάκια!!!

καληνύχτα!!!!!!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλα βρε που ειστε ολες?

Η μαρια εχει παει καπου και δεν γραφει πια?

Εγω κλασικα απο το πρωι τρεχω εδω και εκει με τον μικρο...Ολη μερα ειμαστε εξω και τωρα λιγο καθομαι και σας διαβαζω....

Σοφιαα 1 μιλαμε η μπουγατσα ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!Την εκανα οπως μου ειπες και βγηκε τρομερη.....Βεβαια την αλλη φορα θα βαλω ακομα πιο λιγη ζαχαρη γιατι μου βγηκε πιο γλυκια απο οτι περιμενα.....Κατα τα αλλα ελπιζω να ανεβηκες λιγο ε?

Αντε θα σου ρθει και η Ελενιτσα καιθα πατε και θα πειτε καμια κουβεντα να ξεφυγεις και εσυ λιγο.....

Σοφια 2 αυτο με την υποστη ειναι υποχρεωτικο να το κανει ο γιατρος?Γιατι εγω ξερω...(οχι οτι μου το ειπε η παιδιατρος)οτι το αφηνουν να το ανοιξει μονο του το παιδακι σιγα σιγα μεχρι ηλικια 3 χρονων.....νομιζω......

Κατα τα αλλα δεν μπηκε και καμια για να σχολιασω τιποτα.......

οποτε θα τα πουμε αυριο.....

Αντε Καληνυχτα............

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

αλόοοο!!!

είδατε τι ωρα μπαίνω ε???

μαζί με τα φαντάσματα!!!

πριν λίγο εβαλα για ύπνο τη μικρή!

με έχει τρελάνει στην κουβέντα....τι πράγμα κι αυτό....

καλέ πολύ παρλαπίπα μου βγήκε!!! τωρα μιλάει στην κουνια της....:shock::shock::shock:

απο την ώρα που θα ξυπνήσει μέχρι να έρθει η ωρα να κοιμηθεί μιλάει ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ!!!

φυσικά λεξούλες λέει και μάλιστα μόνο δισύλλαβες προς το παρόν αλλά αν ακούς τη λέξη μαμα 17673686857 το 24ωρο και συνεχεια μπι(κουμπι), λουλου, μαμου, κλπ......λίγο στη βαράει!!!!

Ζωίτσα είδες τι καλή η μπουγάτσα????

εγώ σκέφτομαι να κάνω μια δοκιμή να τη φτιάξω με άλλο φυλλο και να τη σιροπιάσω και να την κάνω νηστίσιμο γαλακτομπουρικο!!!

είμαι σίγουρη οτι κανένας δε θα με πιστευει οτι είναι νηστισιμο!!!!

πάτε βολτίτσες με τον Τεό ε?

εδώ έχουν πιάσει τρελές ζέστες οπότε κλεισμένες σπίτι όλη τη μέρα...

και τωρα με τη δουλειά του άντρα μου...το απόγευμα μόνο μέχρι το μπαλκόνι βγαίνουμε!!! τεσπα....θα περάσουν οι μέρες να ξαναρχίσουμε τις βόλτες και κυρίως να αρχίσουμε συστηματικά τα μπανάκια στη θάλασσα!!!!:D:D:D:D:D

σύμπιιιι......να ανησυχησω????????:confused::confused::confused::confused:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

συγγνωμη που δε μπαινω, συγγνωμη που δεν σχολιαζω αλλα περναω από τις πιο δυσκολες φασεις της ζωης μου και καλουμαι να δινω ολη μου την ενεργεια, όλο μου το ειναι σε αυτο. σας σκεφτομαι, σας διαβαζω που και που αλλα δεν ειμαι καθολου καλα και δεν μπορω να σας γραψω. ευχαριστω πολύ που με σκεφτεστε, που με αναζητατε...

να ειστε καλα, αισιοδοξες, χαρουμενες, να διαβαζω τα ωραια μηνυματακια σας να παιρνω λιγο τα πανω μου!

αλο.μολις εβαλα τονμικρο για υπνο.ολοι καλα?εδω εχει τρελλο αερα.δεν μπορω να τον παω ακομα και στη θαλασσα και εχει βαρεθει ο καημενος:-(

Ζωη μου αυτο δεν συμβαινει σε ολα τα αγορακια μου ειπε ο γιατρος.ειναι εκ γενετης.3 φιλες μου τα αγορακια τους δεν εχουν θεμα ενω σε αλλες 2 ειναι χειροτερα απο εμας:!:συνηθως το ελεγχει ογιατρος ανα δευτερη η τριτη επισκεψη και σου λεει αναλογως αν χρειαζεται και τι.παντως αλλοι παιδιατροι λενε το καθαριζουμαι συνεχεια και αλλοι δεν το πειραζουμαι μεχρι τα 3-4:confused:αλλη ιατρικη σπουδαζει ο καθενας:rolleyes:τι να πω.

ευτυχως ο Αναστασης ειναι μια χαρα τωρα :D

Μαρακι ευχομαι ολα να ειναι καλα και να περασει γρηγορα οτι σου συμβαινει.κρατα σφιχτα τον Κωνσταντινουλη σου αγκαλια με πολλα φιλια και ολα θα φτιαξουν:D

Σοφακι καταλαβαινω πως νιωθεις.με το μαμα και μπαμπα μας εχει τρελανει .ασε που εξω μας συστηνει σε ολους:)μας δειχνει και λεει μαμα ,μπαμπας.τρελλη παρλα ολη μερα!!!!!μονο που τα περισσοτερα ειναι ακαταλαβιστικα:)

ελενιτσα τι κανουν τα ζουζουνια σου?τελειωσε το σχολειο η ακομα?ο Μαρι νουλης καλα?

ευμορφια πως εισαι ?ολα καλα?:D

XWF8p2.png

ΓΕΑΙΑ ΣΑς!!!!!!!!!!!!!!!

Καλα ολες φυγατε για τριημερο?

Τελοσπαντων οπως και να εχει ελπιζω να το απολαμβανεται μαζι με την οικογενεια σας!!!!!

Μαρακι καλο κουραγιο!!!!!!Οτι και αν αντιμετωπιζεις το κανεις πολυ καλα!!!!!Δεν σε φοβαμαι καθολου....Μια χαρα θα τα καταφερεις.....

Σοφια πως παει ο αερας εκει στην Κερκυρα?Εμας εδω ολο φυσαει και δυστυχως σημερα εβρεξε κιολας.....Τι να πεις!!!!!

Κατα τα αλλα δεν θα πω πολλα....Παλι το ιδιο χαλια νιωθω...Συνεχεια κλαιω....Και φοβαμαι οτι αρχισα να γινομαι κουραστικη.....Ευτυχως που εχω κανενα βιβλιο που λεει οτι ειναι φυσιολογικο να νιωθω ετσι γιατι πραγματικα αλλιως θα αρχιζα να ανησυχω.....

Αντε γεια σας τωρα....

Διαφημίσεις

ολες λειπετε?:(

φιλακια σε ολες,,,Μαρακι υπομονη φιλη μου,,ευχομαι ολα να περασουν!!

Ζωουλα ολες μας κατι εχουμε..και εμενα με περνουν τα κλαμματα,,,δυστυχως εχω και πολλα νευρα,,αν ειναι ο αντρας μου σπιτι ολη μερα μαλωνουμε,,εκνευριζομαι με οτι κανει,,,μερικες φορες ειμαι για μπατσες!

Σοφακι πολλα φιλακια φιλη μου,,,,δυστυχως δεν διαβαζω νεα σας μπαινω μονο να γραψω..Θα ξαναμπω Τεταρτη βραδυ μετα το ραντεβου με το γιατρο να σασ πω νεα για τον πλακουντα(αν ανεβηκε)φιλακια σε ολες σας!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλημέρα!!!

ωραίο το τριημερο!!!

χορτασαμε βόλτες!!!

ξεκουράστηκε κι ο αντρας μου που πήζει απίστευτα τον τελευτταίο καιρό...

κι ετσι όπως τους τα κάνουν οι βλάκες στο υπουργείο, θα πήζει για καιρό ακόμα...:(

η Βαλέρια τρελή και παλαβή με τη θάλασσα!!!

εγω ξεπάγιασα μόνο που ακούμπησα το πόδι μου(δεν έκανα μπανιο γιατι είμαι αδιαθετη) κι εκείνη με το μπαμπά της κολυμπούσαν αμέριμνοι!!!!

πολύ χαίρομαι!!!

βέβαια δε χαιρομαι καθόλου με την υπόλοιπη συμπεριφορά της....

όπου κι αν πάμε, για να φύγουμε γίνεται ο χαμός!

πήγαμε σε ένα ωραίο πάρκο με τρένα που έχει εώ, μπήκε μέσα στα τρένα, έπαιξε και στην παιδική χαρά, όλα καλά!

ε είπαμε κι εμείς να πιούμε ένα καφεδάκι....ναι καλά....εκλαίγε και φωναζε τσα-τσουφ και μπελα!

απελπίζομαι κάτι τέτοιες στιγμές και της βάζω τις φωνες ρε γμτ...

και μετά κλασικά τύψεις....:(

εγκυούλες μου οι ορμόνες κάνουν πάρτυ ε?

γιαυτό και τα κλαματάκια....φυσιολογικά είναι αυτά...και τα νεύρα....;)

Λιάκι μου θα περιμένουμε νέα!!!!

Λενιώ ακου τι έγινε χτες....

είχα το κινητό μου στο αθόρυβο γιατι κοιμόταν η μικρή...

μολις το κοίταξα, είδα οτι είχα 1 αναπάντητη απο άγνωστο νούμερο και ένα μήνυμα:

"Σοφία η Λένα είμαι!!!! εγώ σε έπαιρνα τηλ! όποτε θες πάρε με να κανονίσουμε για τα νύχια!"

χαχαχαχαχα!!!

στην αρχη νόμιζα οτι ήσουν εσύ αλλά τελικά ήταν η κοπέλα που μου φτιάχνει τα νυχια!!!:D:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας!!!!

Ειδα που δεν μπηκε κανενας και ειπα να μπω εγω να γραψω.....

Τι κανετε?

που ειστε ολες?

Εμεις εδω καλα λεμε οτι ειμαστε.....

Σημερα βεβαια εχω κατι περιεργους πονους οποτε προσπαθω να καθομαι οσο περισσοτερο γινεται.....Κατα τα αλλα πηγα πηρα μερικα ρουχαλακια για τον μικρο....Εκανα το shopping therapy μου και πηρα λιγο τα πανω μου.....Εριξε και μια βροχη!!!!!!!!!!!!!Αλο πραγμα....Μεχρι τωρα την ειχαμε γλιτωσει αλλα σημερα εριξε οτι δεν εχει ριξει ποτε!!Οποτε και να ξυπνησει ο μικρος σπιτι-μπαλκονι μας βλεπω να κινουμαστε γιατι εδω....αμα βρεχει ολα λασπη γινονται.....

Ο θοδωρακης πλεον εχει μαθει και λεει πολλες λεξεις...Ολες δισυλλαβες οπως η Βαλερια και βεβαια δεν κανουμε ακομα προτασεις μονο λεμε ολα μπλιαχ ναναι βουβου και τετοια...Βεβαια εχει πει και το καλυτερο που θελω να το τραβηξω βιντεο και να το ανεβασω γιατι πολυ γελαω!!!!Λεει τζιτζικι!!!!!!!!!και μαλιστα το λεει γκιγκικι και ειναι τοσο αστειο οταν το λεει .....Πρεπει να το ακουσετε!!!!

Οσο για την μικρη δεν εχω παει ακομα σε γιατρο να την δω...αλλα μια χαρα φαινεται οτι εινι μια και δεν κοιμαται ποτε...και ολο κανει κολοτουμπες...καμια φορα σε εκνευριστικό σημειο!!!!!!Δεν με αφηνει να κοιμηθω λεμε!!!!!!!!!!

Λιακι πολυ χαρηκα που ακουσα νεα σου!!!Περιμενουμε με μεγαλη αγωνια τα νεοτερα απο τον γιατρο σου!!!!!

Σοφακι κανατε μπανιο ε?Μπραβο βρε...Εγω ακομα δεν τολμαω...δεν ειμαι και ετοιμη βεβαια...Τιποτα δεν το εχω παρει...ουτε μαααγιο ουτε σωσιβιο...τιποτα λεμε....ακομα μου φαινεται μακρινο....Παντως για την βαλερια θα επιμεινω πριν πατε οπουδηποτε να της μιλας και να της λες οτι θα πρεπει να ακουει τι της λες και οτι αν δεν το κανει δεν θα την ξαναπας εκει περα!!!

Εμενα αυτο παντως με εχει σωσει...Και αν καμια φορα ξεχναω να του εξηγησω που θα παμε και τι θα κανουμε τοτε γινεται χαμος!!!!Δεν ακουει τιποτα!!!

Αυτααααααααααα αντε εμπειτε να πειτε τιποτα ε?

αλό!!!

μα έλεος....τι καιρός είναι αυτός?????????

μια ηλιο μια βροχη....:mad::x:x:x

λέει λεξούλες ο Θοδωράκης και ακούει και τη μαμά του....τι καλό παιδί!!!

όχι σαν τη δικιά μου την τρελοκαμπερω!!!:tongue::tongue::tongue:

δεν παίζει Ζωίτσα αυτο που λες....πάντα της εξηγω οτι θα παμε εκεί, θα κάνουμε αυτό και μετά θα φυγουμε αλλά όταν έρθει η ωρα τα ξεχνάει όλα...:(

να μην πω για τη γκρίνια της....χθες πραγματικά με έφτασε στα όρια μου...τα'παιξα....πήρα τηλ τον άντρα μου να έρθει σπίτι γιατί δεν άντεχα άλλο...

βέβαια πέρα του χαρακτήρα της, φταίει οτι βγάζει τον 2ο κυνόδοντα και έτσι ακριβώς φερόταν όταν ετοιμαζόταν να σκάσει ο 1ος....

πάντως πάει η ησυχούλα μου....εξελίσσεται σε γκρινιαράκι ταλιμπανάκι...

εσύ μπανάκι να μην κάνεις ακόμα....αν είναι να πάτε και να τον βάλει ο μπαμπάς μέσα τον Τεό....

είναι πολύ κρύα για σένα ακόμα...

εγώ έλεγα να της πάρω το σωσίβιο που σας είχα γράψει, αλλά διαβασα απο τα κοριτσια του Αυγούστου που το πήραν οτι τους έπεσε στενό και σκεφτομαι να της παρω μπρατσάκια! πιστευω οτι θα της αρέσουν καλύτερα που θα είναι και ολόκληρη μέσα στο νερό! ειδομεν!!!

αυτά λέω να της πάρω:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270509129311&category=79801&_trksid=p5197.c0.m619

Ζωίτσα ξεκουράσου όσο πιο πολύ γίνεται!!!

και να μας βάλεις βίντεο με το γκιγκικι!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Ελενίτσα άρχισαν οι αιτησεις στο εεταα για τους παιδικούς!!!

σύμπι μου σε σκέφτομαι κάθε μέρα....ελπίζω όλα να καλυτερέψουν σύντομα....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γεια σας!!!!πως ειστε σημερα; εχω χαθηκα γιατι μια ειχαμε παρτυ στο σχολειο, μια να αποχαιρετηστουμε με τους φιλους μας και τις παιδαγωγους......πανε οι μερες....

εγκυουλες ζουζουνευουν τα μικρα σας οσο περνανε οι μερες.......Μαρακι μου μην στεναχωριεσαι....μπορα ειναι και θα περασει, θα δεις!!!

οι υπολοιπες τι κανετε? Σοφακι1 και 2, Ζωιτσα, Λια, Γιωτου, Κατερινιω.....

σας βαζω και φωτο με το Μαρινουλη μπομπα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...