Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έκανα σήμερα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. Η καμπύλη ινσουλίνης βγήκε μες τα όρια αλλά η σακχάρου βγήκε

γλυκόζη σε 0’: 91 (74-106) 

σε 60’: 108 (110-170) 

σε 120’: 61 (70-120). 

θα πάω σε ενδοκρινολόγο αλλά αν ξέρει καμία ας πει τι μπορεί να σημαίνει..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αλο αλο .τι κανετε?απαπα μολις γυρισα απο τον γυναικολογο.παει και αυτο!!του χρονου τεστ παπ παλι.ελπιζω να ειναι ενταξει τα αποτελεσματα.

Σοφακι μου χρονοα πολλα και ευτυχισμενα.να χαιρεσε την οικογενεια σου και οτι επιθυμεις:D:D

κοριτσια θυμαστε που σας ειπα οτι ο μκρος ελεγε κακα και εδειχνε την τουαλετα και του πηρα γιο γιο να δοκιμασουμε?ε...φαση ηταν και του περασε:rolleyes:οχι μονο δεν το λεει αλλα δεν κλαιει κιολασ για να το καταλαβω.ολη μερα πρεπει να τον κοιταζω μηπως λερωθηκε!!το γιο γιο το κρυψαμε γιατι μολις τον εβαζα να καθισει εκλαιγε και χτυπιοταν.οποτε.....σε κανα δυμηνο παλι.

Ζωη μου αγκαλια τον βαζω στην θαλασσα και καθομαι διπλα του οταν παιζει στην αμμουδια.ακομα δεν πηρα μπρατσακια.Δεν βρισκω πουθενα εδω στα κιλα του.θελω για 11-15 κιλα και εχουν μονο απο 18 και πανω.

βρε Σοφακι μου μηπως ξερεις κανενα σαιτ απο Ελλαδα να του παρω απο ιντερνετ.εβαλα στο google αλλα δεν βρηκα τιποτα:-(

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφάκι μου χιλιόχρονη και ευτυχισμένη!

Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου και να σε χαίρονται και αυτοί!!!

Ό,τι επιθυμείς στο εύχομαι από καρδιάς!

Happy Ηappy Birthday!!!!!:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

:tongue:καλημερα σας.....ολα καλα?ειχα γραψει εχτες ολοκληρο κατεβατο....αλλα δεν μου το δημοσιευε με τιποτα......ασε που το ειχα γραψει και ποσες φορες!!!!τεσπα.....αν και με προλαβε το Μαρακι.......ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ......ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ....ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ......ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ!!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ :D

Επισης να σου πω σχετικα με το σχολειο...θα το ψαξω το θεμα γιατι αποκλειεται ολοκληρη Καλαματα και να μην εχει βρεφονηπιακο σταθμο....εμεις εχουμε προς ωρας 4....και αναμενεται κι αλλος.Οσο για τις αρρωστιες...εχει να κανει και με το ανοσοποιητικο συστημα του παιδιου.....τον καιρο....την διατροφη του......εμενα ο Μαρινος αρρωστησε 4 φορες το πολυ φετος σε αντιθεση με την Ευη που σε αντιστοιχη ηλικια περιπου ολο αρρωστη ηταν λιγω ευαισθησιας.Ζωιτσα μου πως εισαι σημερα; Μαρακι; μονο εμεις ειμαστε εδω.........καλεεεεεεεεε ουουουουου για δηλωστε παρουσιες!!!

ευχαριστώ πολύ Ελενίτσα μου!!!!

να είσαι καλά κι εσύ να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου!!!!!!

για τον βρεφονηπιακό θα σου στείλω πμ να σου πω....;)

ξεχασα να σχολιασω κατι που ελεγε το Σοφακι σχετικα με τα Οκτωβριανα παιδακια.....εγω θεωρω οτι τα παιδακια μας ειναι πολυ μικρα ακομα για να βγαλουν την πανα βρε κοριτσια....εχω διαβασει αρκετα βιβλια με το θεμα αυτο......και μεσα απο την εμπειρια μου...του χρονου ειναι η καταλληλη ηλικια!!!τωρα αν καποιο παιδακι μαθει τοσο νωρις τι να πω......αλλα ειναι πολυ περιεργο!!!!

συμφωνω Ελενίτσα....κι εγώ είπα οτι θα της κάνω μια δοκιμή φέτος το καλοκαίρι, όχι για αν την κόψει, απλά για να δω πως θα το πάρει...

απο του χρόνου πιστεύω οτι θα τελειώσουμε με αυτό το θέμα...

τα παιδάκια που τα καταφέρνουν τόσο νωρίς μπράβο τουςπάντως!!!!

αλο αλο .τι κανετε?απαπα μολις γυρισα απο τον γυναικολογο.παει και αυτο!!του χρονου τεστ παπ παλι.ελπιζω να ειναι ενταξει τα αποτελεσματα.

Σοφακι μου χρονοα πολλα και ευτυχισμενα.να χαιρεσε την οικογενεια σου και οτι επιθυμεις:D:D

κοριτσια θυμαστε που σας ειπα οτι ο μκρος ελεγε κακα και εδειχνε την τουαλετα και του πηρα γιο γιο να δοκιμασουμε?ε...φαση ηταν και του περασε:rolleyes:οχι μονο δεν το λεει αλλα δεν κλαιει κιολασ για να το καταλαβω.ολη μερα πρεπει να τον κοιταζω μηπως λερωθηκε!!το γιο γιο το κρυψαμε γιατι μολις τον εβαζα να καθισει εκλαιγε και χτυπιοταν.οποτε.....σε κανα δυμηνο παλι.

Ζωη μου αγκαλια τον βαζω στην θαλασσα και καθομαι διπλα του οταν παιζει στην αμμουδια.ακομα δεν πηρα μπρατσακια.Δεν βρισκω πουθενα εδω στα κιλα του.θελω για 11-15 κιλα και εχουν μονο απο 18 και πανω.

βρε Σοφακι μου μηπως ξερεις κανενα σαιτ απο Ελλαδα να του παρω απο ιντερνετ.εβαλα στο google αλλα δεν βρηκα τιποτα:-(

Σ'ευχαριστώ πολύ Σοφάκι μου!!!

κι εγώ πρέπει να πάω για τεστ παπ αυτες τις μέρες! να δω ποτε θα το κανονίσω!!!!

Λοιπόν με μια γρηγορη αναζητηση για μπρατσάκια, βρήκα αυτα:

http://www.dimitriadis.gr/eshop?page=shop.browse&category_id=53&vmcchk=1

http://www.perfectoys.gr/prodcat.php?cat=415

http://www.toys-shop.gr/index.php?cPath=496_503&osCsid=qlut89udv6gn0m967d5sdgist4

Σοφάκι μου χιλιόχρονη και ευτυχισμένη!

Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου και να σε χαίρονται και αυτοί!!!

Ό,τι επιθυμείς στο εύχομαι από καρδιάς!

Happy Ηappy Birthday!!!!!:tongue:

Ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου!!!

κι εσυ οτι επιθυμείς!!!!!!:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφακι μου χρονια σου πολλα και οτι επιθυμεις!!!Να εισαι γερη,να χαιρεσαι την οικογενεια σου...και αντε βρε...βαλε μπρος για το δευτερο :P

Μαρακι μου καλοφωτιστος και γερος να ειναι ο Κωνσταντινακος σου!Να εχει μια καλη τυχη στην ζωη του!!!

Τα νεα τα δικα μας ειναι πολυ καλα επιτελους.

Ο γιατρος μου μου ειπε οτι ειναι πολυ μικρο το ευρημα και μηδαμινες οι πιθανοτητες να ειναι κατι κακο και καθησυχασα.Η μπουμπου δεν λεει να σταματησει να κλωτσαει.

Ο Σαββας βρηκε δουλεια στην Χαλκιδικη για την σαιζον με πολυ καλα λεφτα κι ετσι θα συνδυασουμε και διακοπες, μιας και εγω σταματαω στις 11 Ιουλιου.

Ο Παντελακος εξελισσεται σε πολυ ατιθασο αγορακι και διεκδικει τα πραγματα και τον χωρο του απο τα αλλα παιδακια.Και μ'αρεσει πολυ αυτο.Δεν ειναι επιθετικος αλλα ξερει να διεκδικει πλεον.Το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι δεν παιζει με αλλα παιδακια της ηλικιας του.Πχ.την Κυριακη ημασταν καλεσμενοι στην βαφτιση του ανιψιου μου και ειχε πολλα παιδακια εκει.Ε,ο δικος μου αλωνιζε ολο το κτημα.Μονο με τα παιδακια που δεν επαιζε.Ειχαν φερει και την Μινυ αλλα αυτος τιποτα.Θα ηθελα να τον στειλω κι εγω παιδικο να κοινωνικοποιηθει,αλλα φοβαμαι τωρα με την μικρη που θα ερθει,μην την κολλαει ιωσεις,οποτε για του χρονου μας βλεπω.

Λεω κι εγω να προσπαθησω να του κοψω την πανα φετος αλλα εμενα δεν μιλαει κιολας.

Μονο ατα,μπαμπα,γιαγια.Θα δουμε...

Ζωιτσα μου μην στεναχωριεσαι βρε!Θα βγαλεις μια κορακλα μοντελο:P

Τι σου λεω τωρα ε?Ειναι τα αγχη της εγκυμοσυνης που μας πιανουν μωρε...

Θα δεις ολα θα πανε καλα :)

Σοφακι εξ Κερκυρας,ο Αναστασης σου ειναι αντρακι μωρε!Το καλο μου!Φτου σας!Κουκλι!

Αααα,θυμηθηκα και κατι αλλο.Το βιβλιο του Παπα-πως τον λενε- τι ακριβως ειναι?

Φιλακια!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!

1053787qd8db5o29l.gif

Σοφακι οτι επιθυμεις!!!!!Χιλιοχρονη και παντα ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!

Εγω κοριτσια με την πανα οπως εχουμε ξαναπει ειχαμε κανει καποια προοδο καναμε κακα κανα δυο φορες στο γιο γιο αλλα τωρα πια το κοψαμε και αυτο.....

Χθες καταφεραμε επισης να κατουρησουμε στο γιο γιο αλλα για να το καταφερουμε αυτο επρεπε να καθομαστε ποση ωρα εκει του εβαλα και παιδικα να βλεπει και ετσι εκανε.....

Σημερα απο την αλλη που του εβαλα το βραδυ βρακακι μου κατορησε τον καναπε...........:(:(:(

Μωρε τα κακα καταλαβαινει ποτε θα τα κανει....Τα τσισα του ποτε ομως........

Δεν με πειραζει παντως...ουτε βιαζομαι ουτε τον πιεζω.....Απλα καποια στιγμη το βραδυ του βαζω βρακακι και του λεω αμα θελησει να κανει κακα να παμε στο γιογιο....

Δεν καταφεραμε τιποτα βεβαια αλλα και του χρονου να μαθει παλι δεν με πειραζει....

Ευμορφακι μου πολυ χαρηκα με τα νεα σου!!!αληθεια!!!!Παντα χαρουμενα νεα να εχεις..........

Οσο για εμας το ξερω οτι ειναι της εγκυμοσυνης οι εμμονες μου.....Ετσι κι αλλιως απο την αρχη ολα στραβα τα βλεπω....Ελπιζω παντως οταν γεννησω να αισιοδοξησψ λιγο και να μην τα βλεπω παλι ολα τοσο μαυρα............

Αυτααααααααααααα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

εγκυουλες μου Ευμορφακι και Ζωιτσα για σας μπαινω στον κοπο να γραψω και μονο :tongue:

να ειστε καλα! Ευμορφακι παντα τετοια νεα να εχεις κουκλα μου γιατι αν και δεν σε ξερω εισαι χρυσο κοριτσι το νοιωθω και Ζωιτσα μου ξερεις ποσο πολυ σε συμπαθω, γι αυτο σου ευχομαι απο αυριο κιολας να τα βλεπεις ολα ροδινα και πολυ πιο αισιοδοξα! ειστε τοσο τυχερες που εχετε μεσα σας αλλο ενα παιδακι. μονο αυτο σκεφτειτε και ολα θα σας περασουν. ειστε ευλογημενες !

καληνυχτααααααααααααααα!

Καλημέρα!

Ευχαριστώ πολύ Ευμορφία μου!!!

είδες που στα'λεγα οτι δεν είναι τίποτα???????

βεβαια σε καταλαβαίνω γιατί δε θα ξεχάσω ποτέ την αγωνία μου μόλις το έμαθα κι εγώ...

τεσπα...όλα καλά!!!!!

Ζωίτσα μου σ'ευχαριστώ και σένα!!!

μπορεί αν μην είναι ακόμα έτοιμος ο Τεό να κόψει την πάνα....μην αγχώνεσαι!!!

όπως είπε και η Ελενίτσα νωρίς είναι!

άσε που μόλις έρθει η μπουμπού,και να την έχει κόψει την πάνα, μπορεί να κάνει πισωγύρισμα λόγω ζήλιας!

εδώ η ανιψιά μου που είναι 3,5 χρονών και έχει κόψει την πάνα εδώ και ένα χρόνο, για κάποιο διάστημα ήθελε να φοράει πανα ποάνω απο το βρακί της επειδή φοράει πάνα και η Βαλέρια!!! που είναι και ξαδερφες έτσι????????

εγώ έχω να δηλώσω οτι τα γεννέθλια μου χθες ίσως και να ήταν τα χειρότερα που είχα ποτέ...τους λόγους δε θα τους πω...ίσως γιατί αν τους γράψω μου φανούν χαζοί...δεν ξέρω...

πάντως χθες το βράδυ μάζευα το σπίτι βουρκωμένη...

ή έχω δίκιο ή πρέπει να κοιτάξω το θυρεοειδή μου επιτέλους γιατί τώρα τελευταία παρατηρώ πολλές μεταπτώσεις στη διάθεση μου και δεν ξέρω αν έχει ξερυθμιστεί αν επηρρεαζει...:(

τεσπα...που θα πάει....θα το ξεπεράσω....

άντε μη σας μαυρίσω άλλο!

πολλά φιλάκια!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημεραααααααααααα!

τι μου κανετε; εγω τρελο τρεξιμο και σημερα ελπιζω να τα πουμε πιο χακαρα μετα!

παρεμπιπτοντως βρηκα το φορεμα που φορουσα στη βαφτιση.

η αξια του; 50ευρω και το χρωμα του ηταν κουφετι (δεν το εχει στο σαιτ):-P

φωτος προσεχως!

http://www.fullahsugah.gr/products.php?prod_id=21222023&cat_id=413&page=8

γεια σας!!!!πως ειστε σημερα? νοιωθω πολυ πεσμενη αυτες τις μερες ρε παιδι μου...τι κακο ειναι αυτο!!!!Σοφακι μου τι επαθες μωρε.....τι ειναι αυτο που σε εκανε να βουρκωσεις.......πες μας....οσο χαζο και αν το θεωρεις....εμεις γι αυτο ειμαστε εδω....

Μαρακι σουπερ το φορεμα......θα το παρω και εγω σε αλλο χρωμα!!!!

Ευμορφουλα χαιρομαι και εγω πολυ που εχεις τοσο ευχαριστα νεα απ ολη την οικογενεια......

Ζωιτσα......βρε εισαι μια χαρα κοπελα και εχεις και τον σουπερ Κοσμα που σε βοηθαει και τον φοβερο Τεο να σε κανει να γελας!!!!!

αχ να σας πω και το αλλο τα παιδακια εχουν συγκεκριμενες ωρες που "τα κανουν"....θα σας φανει χαζο....αλλα το εχω παρατηρησει στα παιδια μου....οποτε ηταν ευκολο να τα μαθω να κοψουν την πανα...επισης παιζει ρολο και η ισορροπια που εχουν....δηλαδη αν μπορουν να ανεβουν την σκαλα μονα τους ειναι ετοιμα για το γιογιο...γιατι με αυτο τον τροπο καταλαβαινουν και εχουν αυτοελεγχο της κυστης τους!!!!αυτα μην σας ζαλιζω....και σας πριζω....γιατι καταλαβαινω πως με αγνοει....καποια φιλεναδιτσα!!!!!:-(

Κορίτσια γλυκά και εγκυούλες όμορφες! Ελπίζω να είστε όλες πολύ καλά, τα μπουμπούκια σας ακόμα καλύτερα!

Μαράκι είδα την κλήση σου αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω. Θα σε πάρω να τα πούμε.

Είχα καιρό να διαβάσω νέα σας, η δουλειά έχει ζορίσει πολύ και γυρνάω κάθε βράδυ αργά. Κατάφερα να διαβάσω λίγα χθες και λίγα σήμερα.

Εμείς από υγεία είμαστε καλά. Ο Νικολής μου με κάνει κάθε μέρα και πιο περήφανη. Έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ ευγενικό, γελαστό και κοινωνικό ανθρωπάκι! Κουβέντες δεν λέμε πολλές (εγώ ακόμα ανησυχώ) αλλά συννενοούμαστε άψογα σε όλα.

Προς το παρόν οι πολλές ώρες απουσίας μου δε φαίνεται να έχουν επηρεάσει την συμπεριφορά του αλλά τρέμω τι θα μου βγάλει αργότερα...

Με ποια σειρά γεννάτε μανούλες;

Πιθανότατα θα κάνω καιρό να σας ξαναγράψω. Ελπίζω να περνάτε υπέροχα και να έχετε ένα πανέμορφο καλοκαίρι!

Διαφημίσεις

γεια σας!!!!πως ειστε σημερα? νοιωθω πολυ πεσμενη αυτες τις μερες ρε παιδι μου...τι κακο ειναι αυτο!!!!Σοφακι μου τι επαθες μωρε.....τι ειναι αυτο που σε εκανε να βουρκωσεις.......πες μας....οσο χαζο και αν το θεωρεις....εμεις γι αυτο ειμαστε εδω....

Μαρακι σουπερ το φορεμα......θα το παρω και εγω σε αλλο χρωμα!!!!

Ευμορφουλα χαιρομαι και εγω πολυ που εχεις τοσο ευχαριστα νεα απ ολη την οικογενεια......

Ζωιτσα......βρε εισαι μια χαρα κοπελα και εχεις και τον σουπερ Κοσμα που σε βοηθαει και τον φοβερο Τεο να σε κανει να γελας!!!!!

αχ να σας πω και το αλλο τα παιδακια εχουν συγκεκριμενες ωρες που "τα κανουν"....θα σας φανει χαζο....αλλα το εχω παρατηρησει στα παιδια μου....οποτε ηταν ευκολο να τα μαθω να κοψουν την πανα...επισης παιζει ρολο και η ισορροπια που εχουν....δηλαδη αν μπορουν να ανεβουν την σκαλα μονα τους ειναι ετοιμα για το γιογιο...γιατι με αυτο τον τροπο καταλαβαινουν και εχουν αυτοελεγχο της κυστης τους!!!!αυτα μην σας ζαλιζω....και σας πριζω....γιατι καταλαβαινω πως με αγνοει....καποια φιλεναδιτσα!!!!!:-(

τι να πω βρε Ελενάκι μου....

χαζοί μου φαίνονται οι λόγοι παρολαυτά είμαι στεναχωρημένη αρκετά...

έναν θα σας πω μόνο για να καταλάβετε οτι μάλλον εγώ δεν πάω καλά...

Χθες λοιπόν που είχα τα γεννέθλια μου είχα φτιάξει για πρωτη φορά τέτοια μέρα, τούρτα δικιά μου και δεν πήραμε αγοραστή! (ας όψεται η αποχή απο τα γαλακτοκομικά!).

Τελοσπάντων ανυπομονούσα να σβήσω το κεράκι και να την κόψουμε...

Ε κατά τις 8, σκάει μύτη στο σπίτι μας η κουνιάδα με τον αντρα και την κόρη της, με μια "τούρτα" με κεράκι ερωτηματικό(λες και με πήραν τα χρόνια...) και με ένα βεγγαλικό...

την τουρτα της την έβαλα σε εισαγωγικά γιατί δεν ήταν ακριβώς τούρτα...ήταν μια δική της κατασκευή του τύπου:

πέταξα οτι είχα στα ντουλάπια μου και στο έφερα!

είχε φτιάξει λοιπόν για βάση κάτι κοκο ποπς με μερέντα, απο πάνω άνθος αραβοσίτου και απο πάνω μερέντα πασαλειμένη...ένα κακό χάλι...και εκτός αυτού είχε βάλει πανω και κάτι παιχνιδάκια (Ντόρα, μπάρμπι)....:shock::shock::shock::shock:

ε και μου είπαν το τραγουδάκι, έσβησα και το κεράκι...

εγω θεωρούσα οτι μετά θα έσβηνα την κανονική τούρτα τη δική μου....

αλλά ο άντρας μου θεωρησε οτι θα προσέβαλλα την αδερφή του αν το έκανα αυτό και δεν τη σβήσαμε...

ξέρω παιδιαστικο ακούγεται αλλά εμένα με πείραξε...

είχα βάλει όλη μου την τέχνη να τη φτιάξω και τελικά έσβησα το έκτρωμα της κουνιάδας!

και πριν βιαστείτε να πείτε τι καλή κουνιάδα έχω που μου έφτιαξε "τούρτα", απο τσιγκουνιά για να μην παρει απο ζαχαροπλαστείο το έκανε...το ξέρω...

Είναι κι άλλα βέβαια αλλά τελοσπάντων....μη μου δίνετε σημασία...:(

ποια φιλεναδίτσα σε αγνοεί βρε Ελενάκι μου?????

αφού δε μπαίνει και καμία!!!!

3 κι ο κούκος είμαστε!!!!

Ευμορφάκι επειδή το πρωι ξέχασα να σου απαντησω στην ερωτηση σου, ο Παπαβέντσης είναι παιδίατρος στη Θεσσαλονίκη(τυχερες θεσσαλονικιές!) ο οποίος έχει γράψει κάποια βιβλία πολύ ενδιαφέροντα και με πολύ ωραίο τρόπο. Αυτη είναι η σελίδα του και έχει και περιγραφες απο τα βιβλία του:

http://pediatros-thes.gr/

Μαρία κουράγιο με τη δουλειά!

ο Νικολής μια χαρά θα είναι!!! είναι σε πολύ καλά χέρια!!!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γειαααααααααα που ειστε καλε?σημερα δεν ειμαι καθολου καλα:(πηγαμε το μεσημερακι στον γιατροκαι του ανοιξε την υποστη.πολυ καλοσ καθισε ο μικρουλησ μου μεχρι που γυρισαμε σπιτι και εκανε τσισα.ουρλιαζει και μελανιαζει απο τον πονο ο καημενος:-(:sad:δεν μπορω να τον βλεπω ετσι:-(

εσεις καλα?τα ζουζουνια σας?

οι εγκυουλες μας?:D

XWF8p2.png

Καλησπέριζω τα λαλίστατα πλήθη του καφέ μας!!!!

με το μαλακό....δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω!!!

Σοφάκι μου τι είναι η υπόστη????? φαντάζομαι κάτι στο πουλάκι του ε???

αχ μωρά θα τσούζει ο καημένος...πωπω κι εγώ δε θα το άντεχα...

χθες κάναμε το πρώτο μας μπανάκι!!!

αν και στην αρχή μου φάνηκε λίγο κρύα, μετά δεν ήθελα να βγω!!!

η Βαλέρια ενθουσιάστηκε!!!

το μόνο στραβό της υπόθεσης είναι οτι η παραλία που είναι πολύ κοντά στο σπίτι μας είναι με άμμο...και η Βαλ. δε δεχόταν με τίποτα να πατήσει κάτω!!!

μου έμοιασε το παιδί μου! εγώ ανατριχιάζω τρελά με χώματα και άμμους!!!

μπρρρρ!!!

αφού να φανταστείτε βάζω αντηλιακό στις πατούσες μου για να μην ανατριχιάζω!!!! χαχαχαχαχαχα!!!

κατά τα άλλα πολύ ζέστη σήμερα....έφαγα το πρωινό μου στην κουζίνα να καθαρίζω χόρτα...και τώρα μόλις ξυπνήσει η μικρή έχει σκούπισμα+σφουγγάρισμα γιατί είναι χάλια το πατωμα...αναποδογυρίζει η Βαλ. το ποτηράκι της με το νερό και έχουμε παντού στάμπες απο τα νερά...να μην αναφέρω τα ψίχουλα που όλο κάτι θέλει να αμσουλάει....τεσπα....συνηθισμένα τα βούνα στα χιόνια!!!

που είστε καλέ όλες????????????????????????

Ελενίτσα δε θα κατέβετε για κανένα μπανάκι ή έστω για κανένα καφεδάκι στα μέρη μας??????????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!!!

ναι...σε ποιόν τη λέω...

μα δεν έχετε ούτε 5 λεπτά να μπείτε να πείτε μια καλημέρα/καλησπέρα βρε κορίτσια???

δε μπαίνετε, δεν έχω με ποιον να μιλήσω και κάθομαι και ψωνίζω ονλάιν!

εσείς φταίτε που θα με κυνηγάει ο άντρας μου!!! να το ξέρετε!!!

τεσπα...

συννεφιά σήμερα...

βγήκε και η βιοψία του πεθερού μου χθες...

τελικά αυτό που του αφαίρεσαν ήταν καρκίνος και μάλιστα στο τελευταίο στάδιο...τώρα του ρίχνουν κάθε εβδομάδα ένα φάρμακο χημειοθεραπείας και βλέπουμε...ακόμα μουδιασμένοι είναι όλοι απο τα νέα...θα δούμε πως θα πάει...

δεν είναι και καμία εδώ να πω τον πόνο μου...

αυτά...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας και απο εμενα!!!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα...

Εμεις εδω τα ιδια δεν μπαινω και πολυ συχνα τελευταια γιατι τρεχω πολυ απο οτι φαινεται....Δεν ξερω τι εγινε αλλα βλεπω οτι δεν εχω και πολυ χρονο....

Σημερα μπηκα βασικα κυριως για το Σοφακι...

Σοφια μου και εμενα θα με στεναχωρουσαν ολα αυτα στα γενεθλια μου και το βρισκω απολτως φυσιολογικο....Ειναι η δικια σου μερα και εχεις καθε δικαιωμα να την φτιαξεις οπως ακριβως την ονειρευεσαι.....

Κατα τα αλλα δεν θα ηθελα ποτε να σε δω πεσμενη ετσι?

Λυπαμαι για τον πεθερο σου και ελπιζω απο εδω και περα τιποτα αλλο να μην του τυχει....Να ξαναβρει ην υγεια του γιατι που ταλαιπωρια βρε παιδι μου......

κατα τα αλλα και εγω τα ιδια...Ψυχολογικα την παλευω περιπου προσπαθω να ξεχνιεμαιι κιολας....Αλλλα δεν κοιμαμαι απο το αγχος και την στεναχωρια.....Με αποτελεσμα το βραδυ που συνηθως καθομαι να ειμαι κομματια και να μην μπορω να μπω να σας γραψω...

αυταααααααααα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...