Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου!!!!χαθηκα η γουρουνα.....σορρυ κιολας....λοιπον να μπω κατευθειαν στο θεμα.......Ζωιτσα μου μην μου αγχωνεσαι γιατι το μεταβιβαζεις και στην μπουμπου σου...ολα θα πανε καλα θα δεις!!!και καλα σου λεει η Μαρια μην συγκρινεις τον Τεο με το σπορακι σου....τα ιδια εκανα και εγω δεν θυμασαι; think positive......Σοφακι καλα θα κανεις να στελεις σχολειο την μικρη....εμενα ο Μαρινουλης περσυ που τον πηγα δεν μπορουσε ουτε να κατσει στο πωπουδακι του....και τωρα πεταει......αιζει με τα παιδακια.....τον εχουν ολοι στα ωπα ωπα(ειδικα ο μαγειρας).....εχει αλλαξει πολυ........θα δεις διαφορες στο παιδι σου!!!!Μαρακι να κανεις και εσυ το ιδιο.....οταν ξεκινησουν οι αιτησεις μεσω ενος προγραμματος θα σας ειδοποιησω!!!!!Να μου φιλησεις το παλλικαρακι σου.......Λια με το καλο και το δευτερο κοριτσι σου......Κατερινακι...ολα καλα?οι υπολοιπες τι κανετε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!!!

χαχαχαχαχα βρε συμπι!!!! όχι μόνο αγχώθηκες αλλά υπέθεσες κιόλας τι έχω να πω!!!

όχι δεν έχει σχέση με το φαγητό!!!

απλά χθες απο βιασύνη μπήκα στο καφέ του Οκτώβρη και εκεί διάβασα οτι τα παιδάκια τους κάνουν προτάσεις και κάποιο έκοψε και την πάνα και αυτομάτως σκέφτηκα:

"ωχ μη το διαβάσει αυτό η συμπι γιατί θα τρέχει το γαμπρούλη μου στους γιατρούς απο τοάγχος της!!!"

Ελπίζω να μην αγχώθηκες!

πάντως εντύπωση μου έκανε που είναι τόσο προχωρημένα τα Οκτωβριανά μωράκια!

και μια και ανέφρες το φαγητό,μ εντυπωσιαστηκα γιατί χθες έστειλα μέιλ στον Παπαβέντση (κλοκλο ακούς???) και τον ρωτησα τι να κανω που η μικρη δεν τρωει φρούτα και μου είπε οτι τα φρούτα και τα λαχανικά είναι συγκοινωνούντα δοχεία οπότε αφού δεν τρώει φρούτα να φροντίσω να τρώει πολλά λαχανικά! και οτι να μην την πιέσω καθόλου για τα φρούτα, απλά να της προσφέρω πάντα διάφορα φρούτα και σε διάφορες μορφές και όποτε θελήσει εκείνη θα ξαναρχίσει να τρωει!

και θα μου πείτε: μα για να ρωτήσεις αυτη τη βλακεία έστειλες μέιλ στον άνθρωπο????

ε δεν περίμενα να μου απαντήσει γιαυτό!!!

τωρα που ξερω, την εππομενη φορά θα ρωτήσω κάτι πιο σημαντικό!!!!

ωχ μετάθεση και μάλιστα για 2 χρόνια???? δυσκολάκι θα είναι λίγο αλλά τι να κάνεις.....υπομονή!!! ελπίζω να υπερισχύσει το 10% στις πιθανότητες και να μην την πάρει τελικά!!!

Ελενίτσα αν και παρακολουθούσα κι εγω να δω πότε θα βγει το πρόγραμμα επιδότησης, δυστυχώς το θέμα σχολείο τελικά αναβάλλεται για φέτος!

δεν υπάρχει βρεφονηπιακός εδώ που μένω και στον παιδικό δεν την παίρνουν αν δεν έχει καθαρίσει απο πάνες...

οπότε....πάλι τα 2 μας με τη Βαλέρια!

να δω πως θα τη βγάλουμε πάλι!!! αχ αλλιώς τα είχα στο μυαλό μου....

τεσπα....

πήρα ένα scrub σώματος και ένα προσώπου του Κορρέ και τρελλάθηκα!!!

καταπληκτικά και πολύ οικονομικά!!!!

τα πήρα απο εδώ:

www.parapharmacie.gr

μαζί με τις κρέμες για την ατοπική της Βαλέριας και μου έστειλαν και ένα σωρο δείγματα!!! σουπερ!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χα χα χα χα χα... σιγα μην αγχωθω για τις πανες! εγω αν και ημουν φωστηρας από μικρη μεχρι 3 ετων τα εκανα επανω μου! ειδανε και παθανε να μου την κοψουν την πανα. Αν και μιλαγα καθαρα από 8 μηνων δεν ελεγα τα κακα μου! οποτε αν μου μοιασει το παιδι καταλαβαινεις :P

οσο για τις φρασεις το πηρα αποφαση. ασε που καταχαρηκα εχθες γιατι το παιδι μου ειπε από μονο του μια νεα λεξη: "τοτ" δηλαδη τοστ :Pπροχωραμε σου λεωωωωωωωωω χα χα χα χα

τα βιβλια του παπαβεντση τα πηρα και εγω η δολια μανα. ειναι εκπληκτικος. σημερα ξεκινησα να εφαρμοζω τις μεθοδους του και για πρωτη φορα ο μικρος μετα από 1, μηνα εγλυψε λιγες φακες. ειναι πολυ σημαντικο αν σκεφτεις οτι δεν εβαζε μπουκια φαγητο στο στομα του. ααααααααα δεν ηξερα οτι απανταει και στα μαιλ. βρηκε τον μπελα του από εμενα σας το δηλωνω!

εμενα παλι δοξα το θεω τρωει κανα πενταρι φρουτα την ημερα στην φρουτοκρεμα αλλα λαχανικα τιποτα!!!

αχ συμπι μου και εμενα ο παιδιατρος μου ελεγε σημερα οτι ο σταθμος κανει πολυ καλο στα παιδακια και λυπαμαι που δεν εχω 300 ευρω το μηνα να πληρωσω ιδιωτικο. για δημοσιο δεν το βλεπω γιατι δεν πιστευω με τιποτα να κοψουμε πανα το καλοκαιρι :-(

επισης ο παιδιατρος μου ειπε να του δινω αφοβα παγωτο και να μην φοβαμαι για αμυγδαλιτιδες (μονο οι θερμιδες να με απασχολουν), να μην φοβαμαι τα "ρευματα" γιατι τα παιδια δεν αρρωσταινουν από αυτα και να τον βαλω στην θαλασσα οποτε αυτος θελει και δεν κρυωνει ακομα και αυριο αν θελω-θελει:P

Γεια σας και απο εμενα!!!!!

τι κανετε?

Οταν λεω ειναι λεπτη εννοω συμφωνα με το μεσο ορο πο βγαζει τελοσπαντων η β επιπεδου και ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι αδυνατη αλλα δεν φαινεται να υπαρχει καποιο προβλημα στην διατροφη της....Ε και εγω οσο περνανε οι μερες αγχωνομαι......

κατα τα αλλα σημερα ο μικρος με εφαγε να παμε να παιξουμε με τα αλλα παιδια στην αυλη ε τον πηρα και εγω και ειχε το αημενο μια χαρα.....Ομως τα παιδακια ολα ειναι μεγαλυτερα του (απο 3 και πανω) και παιζανε με την μπαλα και ετρεχε και αυτο το καημενο να πιασει τη μπαλα αλλα σιγα μην τον αφηνανε...μεχρι που στο τελος ετσι οπως ετρεχαν τον πηραν σβαρνα και επεσε το αγορακι μου...Και σαν να μην εφτανε αυτο τον μαλωσε και το αλλο παιδακι επειδη δεν προσεχει!!!!!!!!!!!!!!! εγω....εκανα μονο τον θεατη...Δεν ελεγα τιποτα....αλλα πολυ στεναχωρεθηκα....Παρα πολυ γιατι ηθελε τοσο πολυ να παιξει.....Και τι να πεις δωστε την μπαλα στον μικρο να παιξει?Δεν ξερω πραγματικα τι λενε και τι κανουνε.....

Σημερα λοιπον εχουμε φαει αμμο....Εχουμε πεταξει αμμο με το φτυαρακι μεσα στο σπιτι τη στιγμη που ελεγα μην πετας αμμο μεσα στο σπιτι και γκρινιαζαμε πολυ ωρα χωρις κανεναν λογο.........Και μπανιο δεν καναμε που ειμαστε μεσα στη βρωμα γιατι κοπηκε το νερο/..............

Τα επαιξα λοιπον και σημερα....Με το τρεξιμοο ποου κανω που να τραφει και η μικρη στην κοιλιτσα μου..........Τι να πω....γενικα ολα μαυρα τα βλεπω και δεν ξερω ποτε θα περασει......

βασικά σε κρατικό βρεφονηπιακό θα κάνω αίτηση!

για ιδιωτικό με τίποτα δε βγαίνουμε...

τώρα αν θα μας πάρουν....μακάρι!!!

φοβάμαι οτι αν μείνει κι άλλο μαζί μου στο σπίτι θα κακομάθει!

συν το πόσο καλό θα της κάνει η παρέα με άλλα παιδάκια!

έ

καλά έχει πολύ γέλιο τώρα που λέει συνέχεια νέες λεξούλες!!!

"ομονή"=υπομονή !

"γουλί"=γουλί! οτι έτσι θα κουρέψουμε την ξαδέρφη της αν κολλήσει ψείρες!!!

-πόσα ξέρεις???

-"όλα!"

-που θα πας???

-"νταντού"=παντού!!!

-τι είναι αυτό?

-"γκιογκιό"

-και τι κάνουμε εκεί?

-"πουφ κακά"! ή "τσσσσσσσσσσσ" (τσίσα)

(καλά δεν τα έχει κάνει ποτέ εκεί αλλά λέμε τώρα!!!)

πάλι κατεβατο έγραψα....μα τι γλωσσοκοπάνα είμαι!!!

φιλάκια σε όλες...εχμμμ...σε όσες έμειναν βασικά!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σοφια και εγω σκεφτομουν φετος να τον παω σε παιδικο για λιγες ωρες να παιζει με παιδια γιατι πραγματικα τον βλεπω ποσο αναγκη το εχει αλλα τωρα με την μικρη το θεμα αναβάλλεται για του χρονου.........

Βλεπω η Βαλερια επεκτεινει το λεξιλογιο της ε?Αντε σευντομα θα μιλαει κανονικα....Εμεις ειμαστε στο σταδιο που λεμε ,κατι, καπου , ενα,αντε,αλλο και μαλιστα λεμε και αλλη οταν προκειτε για θηλυκο...πχ. οταν χαλαει το αλουμινοχαρτο που του εδωσα για να παιξει μου λεει "αλλο" αλλα αμα βρεξει την μπλουζα που φοραει μου λεει "αλλη" χαχαχα πολυ γελαω...

και η τελευταια του ατακα ειναι "ναναι βουβου" που σημαινει "οτι 'ναναι αυτα τα αυτοκινητα"

Φραση φυσικα που ξεσηκωσε απο εμενα καποια στιγμη που ειχε μποτιλιαρισμα .....

κατα τα αλλα εγω ειμαι καπως προβληματισμενη γιατι κατα 90% ο Αρης παιρνει μεταθεση φετος για Αθηνα και για 2 χρονια! καλο ε; θα μας φανε οι δρομοι, θα πουληθουμε στις βενζινες και εγω θα φαω όλο το αγγουρι μονη μου εδω....τεσπα καθε εμποδιο για καλο. Σοφακι οπως καταλαβαινεις το θεμα 2ο παιδι ειναι προς ωρας ανεπικαιρο :-(.

Καλα αυτο γινεται βρε Μαρακι?Δεν ξερω πως λειτουργουν στο στρατο βεβαια) αλλα οταν υπαρχουν σοβαρη λογοι για να μην φυγεις δεν μετρανε?Τι να πω....Δεν μπορω καθολου να φανταστω πως θα ειναι και το μονο που ευχομαι ειναι τελικα να μην παει και καλο κουραγιο που σιγουρα θα το χρειαστειτε......

καλημερα κοριτσακια μου!!!!χαθηκα η γουρουνα.....σορρυ κιολας....

Και που χαθηκες δηλαδη εσυ γουρουνα δεν ειπες......:tongue::tongue::tongue:

Αχ ευτυχως εχω και εσας και ξεχνιεμαι λιγο....Αντε καληνυχτα......

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλησπέρα!!!

μα τι πράγμα είναι αυτό που μου συμβαίνει????????

γιατί δε με φτάνει το 24ωρο???????

κάτι κάνω λάθος...δε μπορεί...

πως γίνεται απο την ώρα που ξυπνάω μέχρι την ωρα που θα πέσω για υπνο το βραδυ, να μην κάθομαι καθόλου και στο σπίτι να προλαβαίνω μόνο τα βασικά????????

χα χα χα χα χα... σιγα μην αγχωθω για τις πανες! εγω αν και ημουν φωστηρας από μικρη μεχρι 3 ετων τα εκανα επανω μου! ειδανε και παθανε να μου την κοψουν την πανα. Αν και μιλαγα καθαρα από 8 μηνων δεν ελεγα τα κακα μου! οποτε αν μου μοιασει το παιδι καταλαβαινεις :P

οσο για τις φρασεις το πηρα αποφαση. ασε που καταχαρηκα εχθες γιατι το παιδι μου ειπε από μονο του μια νεα λεξη: "τοτ" δηλαδη τοστ :Pπροχωραμε σου λεωωωωωωωωω χα χα χα χα

τα βιβλια του παπαβεντση τα πηρα και εγω η δολια μανα. ειναι εκπληκτικος. σημερα ξεκινησα να εφαρμοζω τις μεθοδους του και για πρωτη φορα ο μικρος μετα από 1, μηνα εγλυψε λιγες φακες. ειναι πολυ σημαντικο αν σκεφτεις οτι δεν εβαζε μπουκια φαγητο στο στομα του. ααααααααα δεν ηξερα οτι απανταει και στα μαιλ. βρηκε τον μπελα του από εμενα σας το δηλωνω!

εμενα παλι δοξα το θεω τρωει κανα πενταρι φρουτα την ημερα στην φρουτοκρεμα αλλα λαχανικα τιποτα!!!

αχ συμπι μου και εμενα ο παιδιατρος μου ελεγε σημερα οτι ο σταθμος κανει πολυ καλο στα παιδακια και λυπαμαι που δεν εχω 300 ευρω το μηνα να πληρωσω ιδιωτικο. για δημοσιο δεν το βλεπω γιατι δεν πιστευω με τιποτα να κοψουμε πανα το καλοκαιρι :-(

επισης ο παιδιατρος μου ειπε να του δινω αφοβα παγωτο και να μην φοβαμαι για αμυγδαλιτιδες (μονο οι θερμιδες να με απασχολουν), να μην φοβαμαι τα "ρευματα" γιατι τα παιδια δεν αρρωσταινουν από αυτα και να τον βαλω στην θαλασσα οποτε αυτος θελει και δεν κρυωνει ακομα και αυριο αν θελω-θελει:P

Σύμπι εκτός απο φωστήρας΄είσαι και μετριοφρων εεεεεε??????

χαχαχαχαχαχα!!!!

εγώ τα βιβλία του Παπαβέντση τα διάβασα, συμφωνω παρα πολύ με τις μεθόδους του μόνο που με το φαγητό οτι έλεγε το έκανα κι απο μόνη μου!

τεσπα....καλά τρωει η Βαλέρια! δεν έχω παράπονο αν εξαιρέσουμε τα φρούτα! 5 φρούτα ο Κωνσταντινούλης ε????? μπράβο!!!!

Η Βαλέρια ενα μήλο,μιση μπανανα και χυμό πορτοκάλι και απο αυτό δεν το τρωει και όλο!!! καλά κρασιά!!!

αχ παγωτάκι....να δω τι θα κάνω με αυτό το θέμα με την αλλεργία μας....

ψάχνω για συνταγή για σπιτικό παγωτό αν έχετε κάτι υπόψη σας γιατί οι περισσότερες που βρίσκω περιέχουν ζαχαρούχο γάλα...

για τα υπόλοιπα δεν ανησυχω! όσο προσέχω για μένα το ίδιο και για τη Βαλέρια!

αν και μπανάκι στη θάλασσα η Βαλ. θα κάνει στάνταρ πριν απο μενα γιατί εγώ είμαι ελαφρως κρυουλιάρα!!!!

να σου πω κάτι....εμας η πρώην παιδίατρος, βασικά δεν έχω πάει ακόμα σε άλλον απλά δε θα ξαναπάω σε εκείνη, όταν την είχα ρωτήσει για βρεφονηπιακό να στείλω τη μικρή, μου είχε πει κατηγορηματικά όχι!

κι οτι εφόσον υπάρχει δυνατότητα να την κρατησω σπίτι, να το προτιμήσω...λόγω των ιωσεων...

η αλήθεια είναι οτι βλέποντας τι έχει τραβηξει η κόρη της αδερφής μου όλο το χρόνο, το σκέφτομαι πολύ...άσχετα αν όπως σας είπα δεν παίζει σταθμός πλέον....

η ανιψιά μου κάθε μηνα ήταν 25 μέρες άρρωστη και 5 καλά!!!

3 φορές σε ένα 2μηνο γαστρεντερίτιδα!

Γεια σας και απο εμενα!!!!!

τι κανετε?

Οταν λεω ειναι λεπτη εννοω συμφωνα με το μεσο ορο πο βγαζει τελοσπαντων η β επιπεδου και ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι αδυνατη αλλα δεν φαινεται να υπαρχει καποιο προβλημα στην διατροφη της....Ε και εγω οσο περνανε οι μερες αγχωνομαι......

κατα τα αλλα σημερα ο μικρος με εφαγε να παμε να παιξουμε με τα αλλα παιδια στην αυλη ε τον πηρα και εγω και ειχε το αημενο μια χαρα.....Ομως τα παιδακια ολα ειναι μεγαλυτερα του (απο 3 και πανω) και παιζανε με την μπαλα και ετρεχε και αυτο το καημενο να πιασει τη μπαλα αλλα σιγα μην τον αφηνανε...μεχρι που στο τελος ετσι οπως ετρεχαν τον πηραν σβαρνα και επεσε το αγορακι μου...Και σαν να μην εφτανε αυτο τον μαλωσε και το αλλο παιδακι επειδη δεν προσεχει!!!!!!!!!!!!!!! εγω....εκανα μονο τον θεατη...Δεν ελεγα τιποτα....αλλα πολυ στεναχωρεθηκα....Παρα πολυ γιατι ηθελε τοσο πολυ να παιξει.....Και τι να πεις δωστε την μπαλα στον μικρο να παιξει?Δεν ξερω πραγματικα τι λενε και τι κανουνε.....

Σημερα λοιπον εχουμε φαει αμμο....Εχουμε πεταξει αμμο με το φτυαρακι μεσα στο σπιτι τη στιγμη που ελεγα μην πετας αμμο μεσα στο σπιτι και γκρινιαζαμε πολυ ωρα χωρις κανεναν λογο.........Και μπανιο δεν καναμε που ειμαστε μεσα στη βρωμα γιατι κοπηκε το νερο/..............

Τα επαιξα λοιπον και σημερα....Με το τρεξιμοο ποου κανω που να τραφει και η μικρη στην κοιλιτσα μου..........Τι να πω....γενικα ολα μαυρα τα βλεπω και δεν ξερω ποτε θα περασει......

Σοφια και εγω σκεφτομουν φετος να τον παω σε παιδικο για λιγες ωρες να παιζει με παιδια γιατι πραγματικα τον βλεπω ποσο αναγκη το εχει αλλα τωρα με την μικρη το θεμα αναβάλλεται για του χρονου.........

Βλεπω η Βαλερια επεκτεινει το λεξιλογιο της ε?Αντε σευντομα θα μιλαει κανονικα....Εμεις ειμαστε στο σταδιο που λεμε ,κατι, καπου , ενα,αντε,αλλο και μαλιστα λεμε και αλλη οταν προκειτε για θηλυκο...πχ. οταν χαλαει το αλουμινοχαρτο που του εδωσα για να παιξει μου λεει "αλλο" αλλα αμα βρεξει την μπλουζα που φοραει μου λεει "αλλη" χαχαχα πολυ γελαω...

και η τελευταια του ατακα ειναι "ναναι βουβου" που σημαινει "οτι 'ναναι αυτα τα αυτοκινητα"

Φραση φυσικα που ξεσηκωσε απο εμενα καποια στιγμη που ειχε μποτιλιαρισμα .....

Καλα αυτο γινεται βρε Μαρακι?Δεν ξερω πως λειτουργουν στο στρατο βεβαια) αλλα οταν υπαρχουν σοβαρη λογοι για να μην φυγεις δεν μετρανε?Τι να πω....Δεν μπορω καθολου να φανταστω πως θα ειναι και το μονο που ευχομαι ειναι τελικα να μην παει και καλο κουραγιο που σιγουρα θα το χρειαστειτε......

Και που χαθηκες δηλαδη εσυ γουρουνα δεν ειπες......:tongue::tongue::tongue:

Αχ ευτυχως εχω και εσας και ξεχνιεμαι λιγο....Αντε καληνυχτα......

Ζωίτσα αφού ο γιατρός λέει οτι όλα οκ να μην ανησυχείς!

αν υπήρχε το παραμικρό θα στο έλεγε!!!

οπότε ηρέμησε και μην το αγχωνεις και το κορίτσι μας εκεί μεσα!!!!

αχ ήθελε να παίξει με τα παιδάκια ο Τεό ε???

εντάξει αφού είναι μεγαλύτερα μην περιμένεις και πολλά πράγματα....οτι θα τον παίζουν κλπ...απλά να έχεις το νου σουμην τον χτυπήσουν...

και αν τον μαλώσει πάλι κανένα παιδάκι, εξηγησε του οτι είναι μικρούλης και δεν καταλαβαίνει πως να παίξει σωστά....

μην τον αποπαίρνουν μωρε τον κούκλο σου!!!

ναι η Βαλέρια έχει αρχίσει και λέει λεξούλες! γέλιο έχει!

Καληνυχτααααααα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααα!!!!

καλό μήνα!!!

καλά σήμερα ζήσαμε στιγμές απείρου κάλλους το πρωί!

η Βαλέρια για κάποιο λόγο (υποψιάζομαι τον κυνόδοντα που έρχεται...) ξύπνησε στις 7:30! που ποτέ δε σηκώνεται πριν τις 10....

επειδη ξέρω οτι αν την άφηνα να σηκωθεί, κατά τις 11 που θα νύσταζε θα με έτρωγε η γκρίνια, μπήκα μαζί της στην κούνια μήπως και κοιμηθεί...σιγά....αλώνιζε η Βαλέρια, εγώ έκανα οτι κοιμόμουν....τελικά με πήρε ο ύπνος στ'αληθεια!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

και μόλις ξύπνησα είδα οτι και η Βαλ. είχε ξεραθεί δίπλα μου!!!

μα τι μάνα είμαι τελοσπάντων???????????

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

μπράβο μου!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εχω λιωσει στο περπατημα λεμε σημερα! πολυ τρεξιμο, τωρα εκατσα στο γραφειο μου και κλασσικα ετοιμαζομαι να φυγω για σπιτι!

Ζωούλα μωρε κρίμα το μικρακι σου αλλα τα εχουν αυτα τα παιδακια. γενικως τα παιδια ειναι σκληρα και μπορει αθελα τους να πληγωνουν τα αλλα παιδακια ειδικα τα μικροτερα και πιο αδυναμα. εγω στη θεση σου θα ελεγα στο παιδακι που αποπηρε τον Τεο, να μην τον μαλωνει γιατι ειναι μικρουλης και δεν καταλαβαινει όσο αυτος που ειναι αντρας μεγαλος. ασε που σε κανα χρονο θα δινει και ο Τεο σφαλιαρες και θα ανταποδωσει χα χα χα χα (πλακα κανω!):P

συμπι χωρας στην κουνια; χα χα χα ηθελα να το δω το σκηνικο. εμενα ουτε το ποδι μου δε μπαινει μεσα :tongue:

καλο μηνα :Dτι κανετε?ναι ναι ναι καναμε το πρωτο μας μπανιο στην θαλασσα σημερα το πρωι:D:Dπολυ ωραια,ο Αναστασης το διασκεδασε πολυ.μαζι με ενα αλλο παιδακι ξεσηκωσαν την παραλια:D:D:Dσημερα μπηκε και επισημα το καλοκαιρακι!!!!!τα νερα ειναι πολυ ζεστα εδω.ελατε να παμε για μπανιο:D

οι εγκυουλες μας τι κανουν?

παω να φαω και θα ξαναμπω αργοτερα μπας και ειναι καμια μεσα.

XWF8p2.png

καλο μηνα :Dτι κανετε?ναι ναι ναι καναμε το πρωτο μας μπανιο στην θαλασσα σημερα το πρωι:D:Dπολυ ωραια,ο Αναστασης το διασκεδασε πολυ.μαζι με ενα αλλο παιδακι ξεσηκωσαν την παραλια:D:D:Dσημερα μπηκε και επισημα το καλοκαιρακι!!!!!τα νερα ειναι πολυ ζεστα εδω.ελατε να παμε για μπανιο:D

οι εγκυουλες μας τι κανουν?

Οι εγκυουλες Σοφια ζηλευουν γιατι δεν κανουν μπανιο.................

Αληθεια πως μπαινει ο Αναστασης μεσα?με σωσιβιο ή μπρατσακια?

ΚΑλησπεραααααααααααα!!!!

ΑΝ ρωτησεις τον μικρο τι εχει η μαμα στην κοιλιτσα της ξερετε τι απανταει?????

"μπουμπου"!!!!!!!!!!!!!

Αχ πολυ συγκινηθηκα οταν το ακουσα......

Κατα τα αλλα τα ιδια.....Πεσμενη ψυχολογια η ζυγαρια ολο ανεβαινει και μαλλον θα παρω οσα κιλα πηρα στην πρωτη αλλα το προβλημα μου ειναι οτι δεν τρωω τοσο ωστε να παιρνω τοσα κιλα.....Ειναι απιιστευτο!!!Τελοσπαντων....σημασια εχει να τα χασω μετα και θα τα χασω.....

Σημερα πηγαμε σε αλλο παιδακι να παιξει ο μικρος στον Γιαννη που ειναι 3 χρονων και καλα ηταν...Πιο καλα παιζανε μεταξ τους μεχρι που ηρθε το κοριτσακι που σας ελεγα χθες.....Ε και ο θοδωρης κολλησε μιλαμε πανω της....Επαθα πλακα...Μιλαμε για ερωτα ετσι?ΚΑι ειναι και αυτη μια...απαπαπαπα ενα κακομαθημενο οσο δεν παει αλλο...Αλλα ρε παιδια καθοτανε και την κοιτουσε συνεχεια και αυτη μη φανταστειτε οτι εκανε τιποτα...Τριβοταν και γκρινιαζε στην αγκαλια της μαμας της.....Τι να πω.....

Καλημέρααα!!!!

καλό μήνα!!!

καλά σήμερα ζήσαμε στιγμές απείρου κάλλους το πρωί!

η Βαλέρια για κάποιο λόγο (υποψιάζομαι τον κυνόδοντα που έρχεται...) ξύπνησε στις 7:30! που ποτέ δε σηκώνεται πριν τις 10....

επειδη ξέρω οτι αν την άφηνα να σηκωθεί, κατά τις 11 που θα νύσταζε θα με έτρωγε η γκρίνια, μπήκα μαζί της στην κούνια μήπως και κοιμηθεί...σιγά....αλώνιζε η Βαλέρια, εγώ έκανα οτι κοιμόμουν....τελικά με πήρε ο ύπνος στ'αληθεια!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

και μόλις ξύπνησα είδα οτι και η Βαλ. είχε ξεραθεί δίπλα μου!!!

μα τι μάνα είμαι τελοσπάντων???????????

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

μπράβο μου!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλα βρε Σοφια χωρεσες στην κουνια????Κατσε μην σε συνηθισει στο τελος και σε θελει συνεχεια μεσα......:tongue::tongue:

Εμεις παντως απο τοτε πο βγαλαμε το καγκελο ξυπναμε πιο νωρις....Απο 9 και μετα που συνηθιζε να ξυπναει τωρα ειναι στο ποδι στις 7 με 7:30!!!!!!Λιγο εξαντλητικο αλλα τι να κανεις.....Τρελλαινεται ομως οταν ξυπναει να ερχαιτε σφαιρα στο κρεβατι μας και παιρνει το καλαθακι με τα καλληντυκα του και το αδειαζει στο κραβατι μας και μετα τα βαζουμε παλι μεσα......

εχω λιωσει στο περπατημα λεμε σημερα! πολυ τρεξιμο, τωρα εκατσα στο γραφειο μου και κλασσικα ετοιμαζομαι να φυγω για σπιτι!

Ζωούλα μωρε κρίμα το μικρακι σου αλλα τα εχουν αυτα τα παιδακια. γενικως τα παιδια ειναι σκληρα και μπορει αθελα τους να πληγωνουν τα αλλα παιδακια ειδικα τα μικροτερα και πιο αδυναμα. εγω στη θεση σου θα ελεγα στο παιδακι που αποπηρε τον Τεο, να μην τον μαλωνει γιατι ειναι μικρουλης και δεν καταλαβαινει όσο αυτος που ειναι αντρας μεγαλος. ασε που σε κανα χρονο θα δινει και ο Τεο σφαλιαρες και θα ανταποδωσει χα χα χα χα (πλακα κανω!):P

συμπι χωρας στην κουνια; χα χα χα ηθελα να το δω το σκηνικο. εμενα ουτε το ποδι μου δε μπαινει μεσα :tongue:

βασικα εχετε δικιο οτι επρεπε να μιλησω τοτε...αλλα και εμενα δεν μου εκοψε...Παντως ακομα το σκεφτομαι και στεναχωριεμαι να πω την αληθεια....Γιατι ειχε τοσο καμαρι που επαιζε μαζι τους......

ΤΕσπα..ΕΛπιζω να ειστε ολες καλα!!!Καληνυχτα!!!!!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

ποια μεγαλωσε σημερα; χα ...151110r65eh63b68.gif

χρονια πολλα συμπεθερακι! να χαιρεσαι τους αγαπημενους σου ανθρωπους και να σε χαιρονται και αυτοι! να εισαι παντα γερη, δυνατη και αισιοδοξη!

όλα να σου πηγαινουν οπως τα θελεις στη ζωη και μονο χαρες να παιρνεις!

περιμενουμε τουρτιτσα!:tongue:

Διαφημίσεις

Bonjour!!!

τι κάνετε????

εγώ νυστάζω....χθες άργησα πολύ να κοιμηθώ με τις δουλειές...

ναι κορίτσια μου!!! με λίγο κόπο και καλή θέληση χωράω στην κούνια!!!

1,40 η κούνια, 1,70 εγώ...ε στριμώχνομαι λίγο αλλά οκ!

να με συνηθίσει μέσα Ζωίτσα δεν παίζει, γιατί η Βαλέρια απο νεογέννητη είχε άποψη....μόνη της να κοιμάται...οπότε και τώρα που μπήκα πιο πολύ την ενοχλούσα μάλλον!!!:tongue::tongue::tongue:

πωπω έρωτα που ζει ο Τεό....και η άλλη η τσαπερδονα τίποτα???? ούτε ένα χάδι??????

απαπαπα....γυναίκες!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Σοφάκι κανατε μπανακι ε?

κι εμείς λέμε να πάμε το ΣΚ αν θα έχει αρκετή ζέστη!!!

βασικά εγώ στανταρ δε θα μπω....αλλά η Βαλέρια με το μπαμπά της δε θα έχουν πρόβλημα!:D

πρέπει να της πάρω κανένα σωσίβιο της προκοπής....κάποιο είχε αναφέρει πέρσι το Λιτσάκι...

α το βρηκα!!!

http://mariaevita.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=655

μάλλον θα το παραγγείλω!

Φιλάκια πολλά! ελπίζω να ξαναμπώ το μεσημέρι γιατί μόλις ξυπνήσει η Βαλέρια θα πάμε βολτίτσα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

ποια μεγαλωσε σημερα; χα ...151110r65eh63b68.gif

χρονια πολλα συμπεθερακι! να χαιρεσαι τους αγαπημενους σου ανθρωπους και να σε χαιρονται και αυτοι! να εισαι παντα γερη, δυνατη και αισιοδοξη!

όλα να σου πηγαινουν οπως τα θελεις στη ζωη και μονο χαρες να παιρνεις!

περιμενουμε τουρτιτσα!:tongue:

ουπς!!!

με πήρες χαμπάρι σύμπι μου!!!

ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να είσαι καλά κι εσύ οτι επιθυμείς για σένα και την οικογένεια σου!!!

να κεράσω και γλυκάκι!!!!

cake-decorating-05.jpg

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ουπς!!!

με πήρες χαμπάρι σύμπι μου!!!

ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να είσαι καλά κι εσύ οτι επιθυμείς για σένα και την οικογένεια σου!!!

να κεράσω και γλυκάκι!!!!

cake-decorating-05.jpg

244505svlublv2gg.gif

μμμμμμμ ωραια η τουρτα σου!!!!

:tongue:καλημερα σας.....ολα καλα?ειχα γραψει εχτες ολοκληρο κατεβατο....αλλα δεν μου το δημοσιευε με τιποτα......ασε που το ειχα γραψει και ποσες φορες!!!!τεσπα.....αν και με προλαβε το Μαρακι.......ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ......ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ....ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ......ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ!!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ :D

Επισης να σου πω σχετικα με το σχολειο...θα το ψαξω το θεμα γιατι αποκλειεται ολοκληρη Καλαματα και να μην εχει βρεφονηπιακο σταθμο....εμεις εχουμε προς ωρας 4....και αναμενεται κι αλλος.Οσο για τις αρρωστιες...εχει να κανει και με το ανοσοποιητικο συστημα του παιδιου.....τον καιρο....την διατροφη του......εμενα ο Μαρινος αρρωστησε 4 φορες το πολυ φετος σε αντιθεση με την Ευη που σε αντιστοιχη ηλικια περιπου ολο αρρωστη ηταν λιγω ευαισθησιας.Ζωιτσα μου πως εισαι σημερα; Μαρακι; μονο εμεις ειμαστε εδω.........καλεεεεεεεεε ουουουουου για δηλωστε παρουσιες!!!

ξεχασα να σχολιασω κατι που ελεγε το Σοφακι σχετικα με τα Οκτωβριανα παιδακια.....εγω θεωρω οτι τα παιδακια μας ειναι πολυ μικρα ακομα για να βγαλουν την πανα βρε κοριτσια....εχω διαβασει αρκετα βιβλια με το θεμα αυτο......και μεσα απο την εμπειρια μου...του χρονου ειναι η καταλληλη ηλικια!!!τωρα αν καποιο παιδακι μαθει τοσο νωρις τι να πω......αλλα ειναι πολυ περιεργο!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...