Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Ζωίτσα μου καθόλου να μην αγχώνεσαι ούτε να στεναχωριέσαι!!!

στάνταρ δεν είναι τίποτα!!! θα δεις!!!

αν ρίξεις μια ματιά στο πάρεντς θα δεις δεκάδες μανούλες με το ίδιο θεματάκι που στο τέλος όλα ήταν οκ!

για καρδιολόγο δεν παίζει κανένας σε δημόσιο νοσοκομείο για να μην πληρώνεις έξω?

Εγώ πιστεύω οτι όλα καλά θα είναι πάντως!!!

όταν υπάρχει μόνο ένας δείκτης δεν υπάρχει ανησυχία για συνδρομο ντάουν...πρέπει να υπάρχουντουλάχιστον 2...

έχεις όλη μου τη θετική ενέργειαπάντως!!!(και είναι πολλή όπως ξέρουμε όλοι εεε??????;))

Η Ευμορφία μας τι να κάνει??? την Τετάρτη δεν ήταν το ραντεβού με το γιατρό της ή κάνω λάθος??

αχ ξύπνησε το αστέρι μου!!! σας φιλώ!!!

(απο χθες όταν τη ρωτάω τι ζωγραφίζει, μου λέει"μαμμή"=γραμμή το παιδί μου!!!χαχαχαχαχαχα!!!)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααααα!

ναι ναι ναι εχω και τηλεφωνο και φαξ και ιντερνετ στο γραφειο πια επιτελους!

Ζωουλα τυχαιο ευρημα το χαρακτηριζω εγω και ειμαι 1000% σιγουρη οτι ολα πανε σουπερ! η γυναικα σου ειναι δυνατη όπως όλες οι γυναικες και δεν μασαει!στον επόμενο υπερηχο δεν θα υπαρχει τιποτα πια μην μου στεναχωριεσαι καθολου!

ο τεο σου πως ειναι ηρεμησε; τρωει; εμενα κλασσικα το μεσημεριανο ουτε να το φτυσει αλλα βαρος παιρνει! δεν μπορω να τον σηκωσω τον χοντρουλη. για να τρωει δε αυγο εφτασα στο σημειο να κανω αυτα για τα οποια "κοροιδευα" το Μαρακι! αυγοφρουτοκρεμα δηλαδη μπλιαααααχχχχχ!

Σοφακι μου πως μεγαλωσε ετσι ο Αναστασης; πω πω ειναι αγορακι σωστο πια! να τον χαιρεσαι τον παιδαρο ειναι κουκλος!

Ελενακι μουουουουουουου! για αυτο που με ρωτας στο μαιλ τι να σου πω. ουτε εγω εχω νεα αλλα οπως λενε no news good news!

το Ευμορφακι και εγω το σκεφτομαι εντονα και ελπιζω ολα να πηγαινουν καλα.

και τη Βουλιτσα σκεφτομαι εντονα. λετε να ειναι εγκυος στο κοριτσακι;:tongue::P

Καλησπέρα!!!

αντε συμπι welcome back!!!

περιμένω δυναμική επιστροφή τώρα ε????????

αφού παίρνει βάρος ο γαμπρούλης μου μην αγχώνεσαι καθόλου!!!εσένα σου έκοψε το μεσημεριανό και η Βαλέρια μου έχει κόψει τα φρούτα!!!

ένα μήνα τρώει ελάχιστα....ούτε 100 μλ φρουτόκρεμα και μόνο με τον συνδιασμό μήλο, μπανάνα και χυμό πορτοκάλι...

της δοκίμασα και ροδάκινο και πεπόνι αλλά ούτε να τα φτύσει....

τεσπα....υπομονή....

εμένα το αυγό το τρώει μόνο ομελέτα Μαράκι με λίγο τυρί μέσα!

έχουν και προτιμήσεις τα θκατούλια μας!!!!

σύμπι για πες.....άρχισαν οι προσπάθειες για το 2ο?????????????:D

Ελενάκι που είσαι??????

τι κάνουν τα ζουζουνάκια σου??????

άντε εμφανιστείτε όλες επιτέλους!!!!!

Σοφάκι πραγματικά ο Αναστάσης δείχνει παιδάκι ρε συ!!!

πρέπει να είναι και ψηλούλης ή μου φαίνεται???????

ουφ πάω να σιδερώσω τα καλοκαιρινά της Βαλέριας....

να δω τα χειμωνιάτικα που θα τα βάλω....:rolleyes:

χάθηκε να ξέραμε απο πριν το φύλο του επόμενου παιδιού μας?????

να κανονίσω βρε αδερφέ....αμα είναι αγόρι να μην κρατάω τσάμπα τόσα κοριτσίστικα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας και απο εμενα!!!!

Λοιπον η γυναικολογος μου μου ειπε ακριβως οτι μου ειπε ο γιατρος στην β επιπεδου αλλα μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να παω σε παιδοκαρδιολογο!!!!

Να πω ττην αληθεια και εγω δεν πιστευω οτι η μικρη εχει κατι.....Απο ενστικτο και μονο βεβαια αλλα το νιωθω οτι ειναι καλα....Τωρα βεβαια θα δουμε......

Γενικα παντως η ψυχολογια μου επεσε παλι....Χωρις συγκεκριμενο λογο ξανα...Αυτες οι Ορμονες με εχουν πεθανει.....

Μαριαααααααααα αντε επιτελους να μπαινεις να σε διαβαζουμε και εσενα ε?

Ο μικρος τελικα κατεληξε να μην βαζει στο στομα του τιποτ απολυτως απο λαχανικα και ετσι καταληξαμε να τα τρωμε παλι στο μπλεντερ....Τωρα αν κανω καλα ή οχι δεν εχω ιδεα αλλα μονο ετσι τα τρωει...αλλιως θα καταντησουμε να τρωμε μονο ζυμαρικα και πατατες......

βρηκα μια συνταγη επι της ευκαιριας κεικ νηστισιμο με μηλο και λεω να την φτιαξω....Βεβαια εχει κονιακ αλλα δεν θα βαλω....Δεν νομιζω να στοιχισει και τιποτα σε γευση....

Λιααααααα μπορει να βαλετε ιντερνετ τον Αυγουστο αλλα να μπαινεις που και που να μας λες νεα σο καλα?

Σοφια Β Οντως ο γιος σου εφαινεται πια παιδακι!!!!Απιστευτος κουκλος!!!!!!!!!!!

Σοφια Α εμεις τελικα καταληξαμε να ψωνισουμε απο τα marks & spencer εδω

αφου τ πρεπει να πας στην Αγγλια και να παραγγειλεις τα ρουχα και αυτοι μετα μπορουν να σου τα στειλουν εδω....Τι να πω δεν ξερω!!!Πηραμε μερικα γιατι δεν ειψε και πολλα αλλα καταληξαμε σε αυτα γιατι εχει μια προσφορα αγοραζοντας το 1 παιρνεις ενα αλλο σε μιση τιμη και τελικα μας βγηκαν σχετικα φθηνα....Δεν τα πηραμε ολα εννοειτε χρειαζομαστε και αλλα....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια πως είστε ?

Τι παλιόκαιρος απαπα… εμείς συνερχόμαστε από το κρυολόγημα , μόνο κάτι λίγες μύξες μας έμειναν.

Μαράκι , να σας ζήσει το Κωνσταντινουλι, να είναι γερό το παιδάκι σου !

Ζωιτσα το ένστικτο της μάνας είναι το αλάνθαστο . Να δεις που όλα καλά θα πάνε , απλά το μόνο αρνητικό είναι που όλο αυτό σε ρίχνει ψυχολογικά , δε θες κ πολύ με τις ορμόνες να χορεύουν.

Λιακι με το καλό να έρθει η αδελφούλα της Χρυσοβαλαντουλας

Και εμείς είχαμε 10ημερο αφαγίας αλλά μάλλον ήταν από την ίωση. Τώρα σιγά σιγά αρχίσαμε πάλι να τρώμε κάτι παραπάνω.

Από ρούχα καλοκαιρινά είμαστε φουλ, γιατί πέρσι λόγο της βάφτισης πήραμε πολλά ως δώρα, από τα οποία κράτησα αυτά που μου άρεσαν κ τα φόρεσε πέρσι, κ άλλαξα τα υπόλοιπα με μεγαλύτερο νούμερο για φέτος, , συν ότι έχω καμιά 10 μπλουζάκια κ άλλα τόσα παντελονάκια –σορτσάκια κ για του χρόνου. Πάλι καλά !

XwAPp3.png

καλημερααααααα.τι κανετε?σημερα εχει ωραια μερα εξω:D

ευχαριστω κοριτσια.οντως εχει μεγαλωσει πολυ και καθε μερα το καταλαβαινω περισσοτερο!!

zoi μην στεναχωριεσαι ,ολα καλα θα πανε:Dτο ενστικτο σε οδηγει και δεν πεφτει εξω:D

χθες πηγαμε για καφε σε μια φιλη μου που εχει ενα αγορακι 1 εβδομαδα μικροτερο απο τον Ανασταση.ο μικρος μου εφαγε πολυ ξυλο:-(πολυ επιθετικο παιδακι.του τις εριχνε στα μουλοχτα.ερχοταν κοντα του πως θα τον φιλησει και τον αρπαζε απο τα μουτρα.μεσα στα πρωτα 10 λεπτα του σημαδεψε την πλατη,του γρατζουνισε ολο το μαγουλακι.τον επιασε απο τον λαιμο να τον πνιξει και τον πεταξε πανω σε μια τζαμαρια:-( ω ναι!!! ολα αυτα κυριες μου και πολλες κλωτσιες.η φιλη μου απελπισμενη ,ετσι κανει με ολα τα παιδακια.παντως απο την μια χαρηκα πολυ γιατι διαπιστωσα οτι με ακουει και δεν σηκωσε το χερι ουτε μια φορα να χτυπησει το παιδακι και απο την αλλη ευχομουν να σηκωσει το χερι να του ριξει μια ξαναστροφη να δει αστερακια.αλλα ....που.κυριος ο δικος μου.μαλλον ζηλευε γιατι ηθελε να παιξει με τα παιχνιδια του αλλα δεν τον αφησε τον καημενο.

τεσπα σας ζαλισα πρωι πρωι.ελπιζω να πετυχω καμια να μιλησουμε αργοτερα

καλημερα

XWF8p2.png

Καλημερα!!!!!

Γεια σας και απο εμενα!!!!

Λοιπον η γυναικολογος μου μου ειπε ακριβως οτι μου ειπε ο γιατρος στην β επιπεδου αλλα μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να παω σε παιδοκαρδιολογο!!!!

Να πω ττην αληθεια και εγω δεν πιστευω οτι η μικρη εχει κατι.....Απο ενστικτο και μονο βεβαια αλλα το νιωθω οτι ειναι καλα....Τωρα βεβαια θα δουμε......

Γενικα παντως η ψυχολογια μου επεσε παλι....Χωρις συγκεκριμενο λογο ξανα...Αυτες οι Ορμονες με εχουν πεθανει.....

Μαριαααααααααα αντε επιτελους να μπαινεις να σε διαβαζουμε και εσενα ε?

Ο μικρος τελικα κατεληξε να μην βαζει στο στομα του τιποτ απολυτως απο λαχανικα και ετσι καταληξαμε να τα τρωμε παλι στο μπλεντερ....Τωρα αν κανω καλα ή οχι δεν εχω ιδεα αλλα μονο ετσι τα τρωει...αλλιως θα καταντησουμε να τρωμε μονο ζυμαρικα και πατατες......

βρηκα μια συνταγη επι της ευκαιριας κεικ νηστισιμο με μηλο και λεω να την φτιαξω....Βεβαια εχει κονιακ αλλα δεν θα βαλω....Δεν νομιζω να στοιχισει και τιποτα σε γευση....

Λιααααααα μπορει να βαλετε ιντερνετ τον Αυγουστο αλλα να μπαινεις που και που να μας λες νεα σο καλα?

Σοφια Β Οντως ο γιος σου εφαινεται πια παιδακι!!!!Απιστευτος κουκλος!!!!!!!!!!!

Σοφια Α εμεις τελικα καταληξαμε να ψωνισουμε απο τα marks & spencer εδω

αφου τ πρεπει να πας στην Αγγλια και να παραγγειλεις τα ρουχα και αυτοι μετα μπορουν να σου τα στειλουν εδω....Τι να πω δεν ξερω!!!Πηραμε μερικα γιατι δεν ειψε και πολλα αλλα καταληξαμε σε αυτα γιατι εχει μια προσφορα αγοραζοντας το 1 παιρνεις ενα αλλο σε μιση τιμη και τελικα μας βγηκαν σχετικα φθηνα....Δεν τα πηραμε ολα εννοειτε χρειαζομαστε και αλλα....

το ένστικτο της μαμάς ξέρει Ζωίτσα μου....;)

και να δεις που στην 28η εβδομάδα θα εχει εξαφανιστεί κιόλας!!!

για ρουχαλάκια τσεκαρε κι εδω:

www.mandco.com

www.adams.co.uk

και γενικά κοίταξε λίγο τη λίστα στο θέμα με τις αγορές απο ίντερνετ...έχει αρκετά eshop ενδιαφέροντα θα έλεγα!

καλα τι βλακεια είναι αυτη με τα μαρκς?????? πως το σκέφτηκαν?????

καλημερααααααα.τι κανετε?σημερα εχει ωραια μερα εξω:D

ευχαριστω κοριτσια.οντως εχει μεγαλωσει πολυ και καθε μερα το καταλαβαινω περισσοτερο!!

zoi μην στεναχωριεσαι ,ολα καλα θα πανε:Dτο ενστικτο σε οδηγει και δεν πεφτει εξω:D

χθες πηγαμε για καφε σε μια φιλη μου που εχει ενα αγορακι 1 εβδομαδα μικροτερο απο τον Ανασταση.ο μικρος μου εφαγε πολυ ξυλο:-(πολυ επιθετικο παιδακι.του τις εριχνε στα μουλοχτα.ερχοταν κοντα του πως θα τον φιλησει και τον αρπαζε απο τα μουτρα.μεσα στα πρωτα 10 λεπτα του σημαδεψε την πλατη,του γρατζουνισε ολο το μαγουλακι.τον επιασε απο τον λαιμο να τον πνιξει και τον πεταξε πανω σε μια τζαμαρια:-( ω ναι!!! ολα αυτα κυριες μου και πολλες κλωτσιες.η φιλη μου απελπισμενη ,ετσι κανει με ολα τα παιδακια.παντως απο την μια χαρηκα πολυ γιατι διαπιστωσα οτι με ακουει και δεν σηκωσε το χερι ουτε μια φορα να χτυπησει το παιδακι και απο την αλλη ευχομουν να σηκωσει το χερι να του ριξει μια ξαναστροφη να δει αστερακια.αλλα ....που.κυριος ο δικος μου.μαλλον ζηλευε γιατι ηθελε να παιξει με τα παιχνιδια του αλλα δεν τον αφησε τον καημενο.

τεσπα σας ζαλισα πρωι πρωι.ελπιζω να πετυχω καμια να μιλησουμε αργοτερα

καλημερα

ωχ ρε Σοφάκι τον σακάτεψε ο πιτσιρικάς τον Αναστάση σου!!!

εγώ είχα περίπου το ίδιο πρόβλημα με τη μεγάλη ανιψιά....3,5 ετών...

στα μουλωχτά έσπρωχνε τη Βαλέρια να τη ρίξει κάτω, της έπαιρνε τα παιχνίδια απο τα χέρια....αλλά όλα αυτά όταν νόμιζε οτι δεν τη βλέπω....

ξέρεις τι κατάφερε??? να κάνει τη Βαλέρια να την αντιπαθήσει και τώρα όποτε τη βλέπει την αγνοεί!!! ναι καλά διαβασες...21 μηνών θκατό η δικιά μου την αγνοεί!!! μη σου πω οτι αν δει οτι παραπαίρνει θάρρος η μεγάλη της κάνει και λίγο τσαμπουκά!!!

δε χτυπάει ποτέ αλλά διεκδικεί πλεόν οτι θέλει!!!

ευτυχώς τουλάχιστον η μεγάλη δεν το συνεχίζει γιατί θα ειχαμε μαλλιοτράβηγμα μέχρι τελικής πτωσεως!!!

κορίτσια το αποφάσισα!!!

θα τη γράψω παιδικό τη μικρή!

βασικά θα κάνω την αίτηση και αν μας πάρουν...

τρέμω για τις ιωσεις αλλά θέλω να κοινωνικοποιηθεί....να κάνει παρέα με άλλα παιδάκια!!

ε και αν πάει τελικά και δω οτι αρρωσταίνει συχνά, την κρατάω σπίτι πάλι!!!

έτσι κι αλλιώς τέτοια εποχή δουλειά δε νομίζω να βρω....τουλάχιστον θα βοηθαω τον αντρα μου που το χρειαζεται οπωσδήποτε!!!

ουφ σεντόνι έγραψα!!!

πάω να ετοιμαστώ για βόλτα!!! φιλάκια!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα από ενα πτωμα που σερνεται! ΣΚ ημασταν Αθηνα για ενα γαμο και τα εχω δει ολα! ουτε ξενυχτησαμε ουτε τιποτα αλλα και μονο που ξεβολευτηκαμε ειμαι χαλια. ο μικρος και ο Αρης τα ιδια. απα πα πα ξεσυνηθισα.

εντωμεταξυ και ο Κωνσταντινος για πρωτη φοραπ παρολο που δεν εχει προβλημα με το αυτοκινητο οταν φταναμε Αθηνα 100μ πριν το σπιτι εκανε εμετο. ζαλιστηκε το πιο πιθανο, ειχε πιει και πολλα νερα, χαλια!κατα τα αλλα αγγελουδι. ουτε που διαμαρτυρηθηκε με τοσες ωρες ταξιδι, κυριος! για να μην σας πω που πηγαμε βολτα στην ερμου και σε οποιο μαγαζι πηγαμε μου το "φαγανε" το παιδι! το τι κοπλιμεντα ακουσα, τι ευχες για το σπλαχνο μου, πολυ συγκινηθηκα. και αυτος τους εκανε ντροπες τις χαιρετουσε ολες τις γυναικες, τους εστελνε φιλια, τι να σας πω. ειναι πολυ καλο καλο παιδακι (προς ωρας δηλαδη) και κοινωνικοτατος! μεχρι που μια κυρια που εχει κοσμηματοπωλειο στην Μητροπολεως μου ζητησε να οποτε πηγαινουμε στην Αθηνα να περναμε από το μαγαζι της για να βλεπει τον Κωνσταντινο πως μεγαλωνει :P κκαι να φανταστειτε οτι δεν ψωνισαμε από το μαγαζι της απλα ειχαμε παρκαρει απεξω μεχρι να ξυπνησει ο μικρος και ειχαμε πιασει κουβεντα. ε μετα που ξυπνησε ο μικρος εδωσε ρεστα και τη σκλαβωσε :P. αυτααααααααααα..... παω να κανω καμια δουλιτσα και τα λεμε και μετα ναι; φιλακια!

Διαφημίσεις

συμπι ξεχασα να σχολιασω....

να την γραψεις παιδικο ειμαι υπερ. αν ειχα και εγω την οικονομικη ανεση θα το εκανα αλλα μαλλονθα [εριμενω να κοψουμε πανα και να κανω αιτηση σε κρατικο. τα βοηθαει πολυ τα παιδακια και μαθαινουν απιστευτα πραγματα!

ηρθα ηρθα!!!!!!!

Τι κανετε?

Λοιπον τωρα πινει το γαλα του και παμε για υπνο.....

Εχει γρατσουνιστει πολυ λιγο στην παλαμη του σημερα και ολη την ωρα κλαιει γι αυτο το πραγμα!!!!!Ειναι απιστευτο!!!!Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσα φιλια εχω δωσει για να περασει!!!!!

Κατα τα αλλα ειναι αλλο πραγμα!!!Μεγαλωνει και γινεται πολυ ατιθασος!!!!

Δεν ξερω κατα ποσο βεβαια τον επηρεαζουν και τα παιδακια εδω περα που ειναι ολα μεγαλυτερα και ολα φυσικα καπου γκρινιαζουν χοροπηδανε απαιτουν....Οποτε ισως το βλεπει και ο μικρος και κανει τα ιδια ....τι να πω....Δεν ακουει κανεναν εχει απιστευτα νευρα και ολο πεταει αντικειμενα κατω.....

εντω μεταξυ ξανακοιταξα και τα αποτελεσματα στην βεπιπεδου και ειδα οτι η μικρη ειναι αδυνατουλα....κατω απο το μεσω ορο....Κααι φυσικα αγχωθηκα....Λετε να εχει κανενα προβλημα?Μηπως επειδη κοραζομαι δεν τρεφεται σωστα?Δεν ξερω......

Μαρακι ειναι λογικο να νιώθεις περηφανη μανα και ο Κωνταντινουλης φροντιζει βλεπω ιδιαιτερα γι αυτο ε?

Πωπω ειμαι πτωμα παλι.............

αντε τα λεμε Αυριο Καληνυχτα!!!!!!!!!!!

Σοφιαααααααααααααα που εισαι καλε?Βαρδιες με την συμπι σου κρατατε για να μην κλεισει το φορουμ?????

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ουφ!!

να΄'μαι κι εγώ....τελευταία και καταιδρωμένη εμφανίστηκα!!!

δε μπορώ να περιγράψω πόσο κουρασμένη είμαι....

μάλλον πρέπει να πάω για εξετάσεις αίματος....ο σίδηρος πάλι στα τάρταρα θα είναι...για το θυρεοειδή δε σχολιάζω....έπρεπε να έχω πάει στον ενδοκρινολόγο απο....εχμμμμ....πέρσι τον Απρίλη!!!

τεσπα....θα τη βγάλω καθαρή πιστεύω!!!

καλημερα από ενα πτωμα που σερνεται! ΣΚ ημασταν Αθηνα για ενα γαμο και τα εχω δει ολα! ουτε ξενυχτησαμε ουτε τιποτα αλλα και μονο που ξεβολευτηκαμε ειμαι χαλια. ο μικρος και ο Αρης τα ιδια. απα πα πα ξεσυνηθισα.

εντωμεταξυ και ο Κωνσταντινος για πρωτη φοραπ παρολο που δεν εχει προβλημα με το αυτοκινητο οταν φταναμε Αθηνα 100μ πριν το σπιτι εκανε εμετο. ζαλιστηκε το πιο πιθανο, ειχε πιει και πολλα νερα, χαλια!κατα τα αλλα αγγελουδι. ουτε που διαμαρτυρηθηκε με τοσες ωρες ταξιδι, κυριος! για να μην σας πω που πηγαμε βολτα στην ερμου και σε οποιο μαγαζι πηγαμε μου το "φαγανε" το παιδι! το τι κοπλιμεντα ακουσα, τι ευχες για το σπλαχνο μου, πολυ συγκινηθηκα. και αυτος τους εκανε ντροπες τις χαιρετουσε ολες τις γυναικες, τους εστελνε φιλια, τι να σας πω. ειναι πολυ καλο καλο παιδακι (προς ωρας δηλαδη) και κοινωνικοτατος! μεχρι που μια κυρια που εχει κοσμηματοπωλειο στην Μητροπολεως μου ζητησε να οποτε πηγαινουμε στην Αθηνα να περναμε από το μαγαζι της για να βλεπει τον Κωνσταντινο πως μεγαλωνει :P κκαι να φανταστειτε οτι δεν ψωνισαμε από το μαγαζι της απλα ειχαμε παρκαρει απεξω μεχρι να ξυπνησει ο μικρος και ειχαμε πιασει κουβεντα. ε μετα που ξυπνησε ο μικρος εδωσε ρεστα και τη σκλαβωσε :P. αυτααααααααααα..... παω να κανω καμια δουλιτσα και τα λεμε και μετα ναι; φιλακια!

ευτυχώς που είναι κοινωνικός ο γαμπρούλης μου γιατί το νυφάκι σου....είναι με τα φεγγάρια της!!!

όταν είναι δεμένη στο καρότσι ή στο κάθισμα του αυτοκινήτου, όποιος κι αν της μιλήσει κλαίει!!!

αν πάμε βόλτα περπατώντας, χορεύει, χαιρετάει, στα παιδάκια στέλνει φιλιά, αλλά αμα δει γέρο-γριά, εξαφανιζόλ!!!

χααχααχα!!!

πωπω σύμπι μου κι εγώ θα καμάρωνα αν μου έλεγαν έτσι για το παιδί μου!!!!:D

συμπι ξεχασα να σχολιασω....

να την γραψεις παιδικο ειμαι υπερ. αν ειχα και εγω την οικονομικη ανεση θα το εκανα αλλα μαλλονθα [εριμενω να κοψουμε πανα και να κανω αιτηση σε κρατικο. τα βοηθαει πολυ τα παιδακια και μαθαινουν απιστευτα πραγματα!

βασικά σε κρατικό βρεφονηπιακό θα κάνω αίτηση!

για ιδιωτικό με τίποτα δε βγαίνουμε...

τώρα αν θα μας πάρουν....μακάρι!!!

φοβάμαι οτι αν μείνει κι άλλο μαζί μου στο σπίτι θα κακομάθει!

συν το πόσο καλό θα της κάνει η παρέα με άλλα παιδάκια!

ηρθα ηρθα!!!!!!!

Τι κανετε?

Λοιπον τωρα πινει το γαλα του και παμε για υπνο.....

Εχει γρατσουνιστει πολυ λιγο στην παλαμη του σημερα και ολη την ωρα κλαιει γι αυτο το πραγμα!!!!!Ειναι απιστευτο!!!!Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσα φιλια εχω δωσει για να περασει!!!!!

Κατα τα αλλα ειναι αλλο πραγμα!!!Μεγαλωνει και γινεται πολυ ατιθασος!!!!

Δεν ξερω κατα ποσο βεβαια τον επηρεαζουν και τα παιδακια εδω περα που ειναι ολα μεγαλυτερα και ολα φυσικα καπου γκρινιαζουν χοροπηδανε απαιτουν....Οποτε ισως το βλεπει και ο μικρος και κανει τα ιδια ....τι να πω....Δεν ακουει κανεναν εχει απιστευτα νευρα και ολο πεταει αντικειμενα κατω.....

εντω μεταξυ ξανακοιταξα και τα αποτελεσματα στην βεπιπεδου και ειδα οτι η μικρη ειναι αδυνατουλα....κατω απο το μεσω ορο....Κααι φυσικα αγχωθηκα....Λετε να εχει κανενα προβλημα?Μηπως επειδη κοραζομαι δεν τρεφεται σωστα?Δεν ξερω......

Μαρακι ειναι λογικο να νιώθεις περηφανη μανα και ο Κωνταντινουλης φροντιζει βλεπω ιδιαιτερα γι αυτο ε?

Πωπω ειμαι πτωμα παλι.............

αντε τα λεμε Αυριο Καληνυχτα!!!!!!!!!!!

Σοφιαααααααααααααα που εισαι καλε?Βαρδιες με την συμπι σου κρατατε για να μην κλεισει το φορουμ?????

έλεγα κι εγώ...πέρασαν μερικά 24ωρα που δεν είχες αγχωθεί και ανησυχησα!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

θες για συμπαράσταση στο άγχος, να αγχώσω και τη συμπεθέρα μου??????

ευκολάκι το έχω με κάτι που διάβασα σήμερα!!!! χαχαχαχαχα!!!!

βρε τον Τεό μπορεί να τον τσούζει η γρατζουνίτσα....

για τα νεύρα και τα αντικείμενα τι να πω....το βλέπω να μας έρχεται κι εμάς σύντομα!!! θα σου πω το κλασικό:

φαση ειναι....θα περάσει!!! (δεν ξέρω πότε!!!)

πάντως η γνώμη μου είναι τέτοια ξεσπάσματα να τα αγνοείς πλήρως!!!

πετάει αντικείμενα κάτω??? ωραία! εσύ ουτε να γυρίσεις να τον κοιτάξεις, πέρνα πάνω απο οτι πέταξε και κάνε κάποια δουλειά χωρίς ούτε να του μιλήσεις...το ίδιο και με τα νεύρα! φωνάζει,κλπ??? εσύ λες και δεν άκουσες τίποτα!

εγω το κάνω πάντα όταν η Βαλέρια πάει να με τσεκάρει με φωνές,κλπ και μια χαρά πιάνει....την αγνοώ, σταματάει τις φωνές ή οτι κάνει και έρχεται απο πίσω μου "μαμά,μαμά,μαμά....."

εγώ την αγνοώ για λίγα δευτερόλεπτα και μετά με το πιο γλυκο ύφος του κόσμου τη ρωτάω:

"τι θες μωρό μου????"

οπότε βλέπει οτι με τις φωνές δεν κατάφερε κάτι, ενω απλά με το μαμά κέρδισε την προσοχή μου!!!;);););)

καλά έχει πολύ γέλιο τώρα που λέει συνέχεια νέες λεξούλες!!!

"ομονή"=υπομονή !

"γουλί"=γουλί! οτι έτσι θα κουρέψουμε την ξαδέρφη της αν κολλήσει ψείρες!!!

-πόσα ξέρεις???

-"όλα!"

-που θα πας???

-"νταντού"=παντού!!!

-τι είναι αυτό?

-"γκιογκιό"

-και τι κάνουμε εκεί?

-"πουφ κακά"! ή "τσσσσσσσσσσσ" (τσίσα)

(καλά δεν τα έχει κάνει ποτέ εκεί αλλά λέμε τώρα!!!)

πάλι κατεβατο έγραψα....μα τι γλωσσοκοπάνα είμαι!!!

φιλάκια σε όλες...εχμμμ...σε όσες έμειναν βασικά!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

συμπι με αγχωσες πριν καλα καλα πεις ο,τι θελεις! οκ και τωρα μπορεις να με αγχωσεις περισσοτερο λεγοντας μου τι διαβασες! κατι με το φαγητο θα εχει να κανει ετσι; φτου ρε γμτ! πεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςς.....

Ζωουλα αν ο γιατρος δεν σου ειπε κατι για το βαρος της μην τρελαινεσαι αδικα. θα το ειχε αναφερει. και μη συγκρινεις τις τιμες του Τεο με αυτες τις μπουμπους γιατι ειναι ματαιο. ο Τεο μην ξεχνας ειναι ο πρωτοπορος του καφε στα θεματα αναπτυξης!

κατα τα αλλα εγω ειμαι καπως προβληματισμενη γιατι κατα 90% ο Αρης παιρνει μεταθεση φετος για Αθηνα και για 2 χρονια! καλο ε; θα μας φανε οι δρομοι, θα πουληθουμε στις βενζινες και εγω θα φαω όλο το αγγουρι μονη μου εδω....τεσπα καθε εμποδιο για καλο. Σοφακι οπως καταλαβαινεις το θεμα 2ο παιδι ειναι προς ωρας ανεπικαιρο :-(.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...