Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσακια μου τι κανετε???Δεν σας εχω ξεχάσει απλά δεν προλαβαίνω με τόσες δουλειές!Εγω δε δουλευω σε γραφείο οπότε δεν έχω την ευκαιρία να μπαίνω στο ιντερνετ καθημερινά!Χαίρομαι πολύ για όλες όσες περιμένουν μωράκι, ζηλεύω αφάνταστα!!Αλλά μάλλον θα αργήσουμε λίγο να κάνουμε άλλο!!Ο βασιλάκης μου πέρασε πάλι μια ίωση με λαιμό και αυτιά και κόλλησε και επιεφυκίτιδα!!Οσο μεγαλώνει γίνεται το καλύτερο παιδί!Απλά δεν μιλάει ακόμα!Λέει μαμα, μπαμπά, γιαγιά, μπά(μπαλα), μπα(μπάνιο),νεό(νερό), άλα(γάλα)!Βέβαια φταίει λίγο οτι συνενοούμαστε απόλυτα και χωρίς να μιλάει οπότε δεν ζορίζεται ιδιαίτερα!!χαχα!!

Εγω κλασσικά είμαι άνεργη για τους επόμενους μήνες, χωρίς το μέλλον να φαίνεται ελπιδοφόρο!!!Τί να κάνω!Γι αυτό μπήκα λίγο ιντερνετ να στείλω βιογραφικά μήπως βρω τίποτα για το καλοκαίρι αλλά και γενικότερα!!!

Πολλά φιλάκια σε όλα τα μωράκια σας και σε σας φυσικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?

εμεις ολοι καλα!!!Ειχε μια τπεροχη μερα και την περασαμε οοοοοληηηηηηη εξω στην αυλη!!!!Καλα ηταν τον εξαντλησαμε λιγο.............

ΜΑριαααααααααααα αρχισαμε τα δικα σαςς!!!!!!!!!!!!!Δεν τρωμε!!!!

Και αν σταματησε να τρωει ο δικος μου τοτε οσα παιδακια δεν τρωνε ειναι απολυτως φυσιολογικο!!!!!!

Βεβαια εχω την εναλλακτικη να του τα κανω στο μπλεντερ ετσι ισως τα φαει τι να πω....αλλα δεν το δοκιμασα ακομα....προς το παρον του δινω το ελευθερο να μην τρωει .εννοειτε βεβαια οτι δεν τρωει το μεσημεριανο ετσι?ολα τα αλλα τα τρωει....

Εχω μια εντυπωση οτι κατι παιζει με την υφη βεβαια που εχουν διαφορα φαγητα αλλα δεν ξερω ακομη.....

Σοφακι σε καταλαβαινω απολυτα για την βαλερια!!!!Και εγω σημερα το πρωι τον ειχα λιγο στο μη αυτο και μη εκεινο αλλα ρε κοριτσια δεν ξερω αν ολα τα μωρα ειναι το ιδιο αλλα νιωθω οτι εχω ουρα....Αν δεν κατσω να παιξω μαζι του ερχαιτε και τριβεται πανω μου και βαριέται και αν κανω καμια δουλεια θα ειναι απο πισω μου ή απο μπροστα μου...ή θα πειραζει οτι παω να φτιαξω ή θα αγκαλαιαζει τα ποδια μου...γενικα παντως μονος του να κατσει δεν καθεται με τιποτΑ!!!!και εγω δεν ξερω τι να κανω....

Για εμας να φανταστεις Σοφια το σιδερο δεν υπαρχει σαν λεξη εδω μεσα!!!!Δεν υπαρχει περιπτωση να με αφησει ποτε να σιδερωσω...Εδω ενα μαγειρεμα που κανω και αν το κανω χωρις να σπασουν τα νευρα μου νιωθω πολυ τυχερη!!!!!

ΑΥτα που λετε....

Μαριανθη μου καλωσηρθες παλι!!!Λοιπον χωρις πλακα χθες σε σκεφτομουνα και ελεγα θα ξαναμπει η μαριανθη να γραψει και τσουπ σημερα εγραψες.....χαχαχαχα

Ζωίτσα πως πας με τα πονάκια???

σου πέρασαν να πάρει????:D:D:D

χαχαχαχα

Σοφακι καλα ειμαι πονακια διαφορα εχω αλλα κανενα δεν μοιαζει με περιοδου...Τωρα ολα αυτα δεν ξερω τι ειναι....παντως ξεουραζομαι αρκετα πλεον.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλησπέρα!!!

να ευχηθυώ χρόνια πολλά στον κούκλο το γαμπρούλη μου που πήρε και το ονοματάκι του σήμερα!!!!

σύμπι μου να τον χαίρεστε, πάντα γερός να είναι και να τον δείτε όπως επιθυμεί!!!;)

περιμένουμε το συντομότερα νεά απο τη βάφτιση εεε???????????

Ελενίτσα μου χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σε χαίρονται τα 3 κουκλάκια σου και ο αντρούλης σου!!!

οτι ποθείς να το έχεις!!!

έχουμε κανέναν άλλο να γιορτάζει??????

δε θυμάμαι....σορυ αν ξεχνάω κάποιον!

Καλώστη τη Μαριάνθη!!!

πολύ φουριόζικο το μήνυμα σου καλέ!!!

αγχώθηκα!!! χαχαχαχαχα!!!

περαστικά στο Βασιλάκη σου και σσου εύχομαι να βρεις δουλίτσα!

Ζωίτσα έτσι....να ξεκουράζεσαι όσο πιο πολύ γίνεται!

για τον Τεό μην ανησυχείς....σε 2-3 μέρες θα επανέλθει στο φαγητό του!

πάω κι εγώ γιατί έχω ένα σκασμό δουλειές να κάνω!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερααααααααααααα! να χαιρομαστε τους Κωνσταντινους μας, τις Κωνσταντινες μας τις Ελενες μας! να ειστε καλα εορταζουσες και εορταζοντες σαν τα ψηλα βουνα! υγεια, ευτυχια και παντου επιτυχιες! εμεις βαφτιστηκαμε εχθες ειμαστε πλεον "επωνυμοι" :)! συγκινητικη εμπειρια, πολυ κουραση αλλα οκ! την ωρα που η αδερφη μου- κουμπαρα μου παρεδιδε τον Κωνσταντινο μου δεν μπορουσε να πει τα λογια της από το κλαμα. ο μικρος μαλλον τσουρουφλιστηκε από το νερο και εβγαλε μια στριγκλια οταν τον βουτηξανν στην κολυμπηθρα αλλο πραγμα. ελπιζω να μην παθει ψυχολογικο με τους παπαδες και το νερο χα χα χα χα. κατα τα αλλα κοιμαται ακομα, εχει εξαντληθει τρελά :))). φωτογραφιες από το μυστηριο προσεχως!

Μαριανθουλα μου σου ευχομαι να βρεις δουλεια αμεσα για να ηρεμησεις και εσυ. οι καιροι ειναι δυσκολοι αλλα ολο και κατι γινεται αν εισαι λιγακι τυχερος. όσο για το Βασιλακη σου εχω να πω οτι και ο Κωνσταντινος 6-7 λεξεις λεει και ως εκει. ευελπιστω οτι μεχρι τα 2 θα συνεννοουμαστε (αλλιως τον απειλησα με λογοθεραπευτη χα χα χα χα χα)!

Ζωη και εσεις θεμα με το φαγητο; δεν σας φοβαμαι ομως. κατι μου λεει οτι δεν θα αργησετε να επανακαμψετε! εμεις ηδη μετραμε πανω από μηνα μεσημεριανης αφαγιας.:confused: οψομεθα!

συμπεθερακι ευχαριστω πολύ για τις ευχες :P

Ελενακι μου χρονια σου πολλα και οτι επιθυμεις κοπέλα μου! να χαιρεσαι την οικογενεια σου και τον συζυγο, ο οποιος αν θυμαμαι καλα γιορταζε και αυτος εχθες!

σας αφηνω τωρα να ετοιμαστω γιατι θα παμε να κοινωνησουμε σε λιγακι!

φιλακιααααααααααααα!

:-Pγεια σας γεια σας!!!!!χρονια πολλα στον Κωνσταντη μας ....Μαρακι να σας ζησει το νεοφωτιστο παλλικαρακι σας!!!!να το χαιρεστε.......σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες ολες σας!!!!ναι Μαρακι γιορταζε και ο συζυγος!!!χαιρομαι που περασατε τοσο συγκινητικα στην Βαφτιση του Κωνσταντη!!!!!οι εγκυμονουσες τι κανετε? ηρεμια θελω...απο ολες..και ξεκουραση!!!!ολα θα πανε καλα........

Μαριανθουλα που χαθηκες βρε ψυχη!!!τρελλοΣοφακι.....ολα καλα? ασε εχει τρομαξει και το δικο μου το ματι με αυτα που γινονται γυρω μας.....ευτυχως εδω δεν εχουμε τετοια κρουσματα ακομα....αλλα φοβαμαι πολυ που καθομαι εδω στο μαγαζι.....!!!!!χαθηκα αλλα προσπαθουσα να μαζευτω.....τρεχω με την μαμα μου....η οποια μετα απο μια τουμπα που εφαγε προ ημερων εχει ενα καρουμπαλο στο κεφαλι το οποιο της δημιουργησε ζαλαδες...και ιλιγγους!!!αλλα ζορια τωρα.......εχουμε και την βαφτιση στις 18/6(Ζωιτσα....) και ψαχνουμε για βαφτιστικα.....!!!!επισης ειμαστε και στις διαδικασιες να αγορασουμε δικο μας σπιτι......τρεχουμε τρεχουμε.....σαν τον Βεγγο!!!πως περασατε το σ/κ? Εδω εχτες γιορταζαν οι πολιουχοι της πολης και ολα ηταν κλειστα αλλα ο κοσμος ειχε εξαφανιστει προς θαλασσα....Σοφακι στο τζαμπο εχει μεγααααααααλες σακουλες!!!!!

Διαφημίσεις

Μακμαρακι μου να σου ζήσει ομικρός σου Κωσταντίνος και επίσημα πλέον!!Ελενίτσα μου πολύχρονη και καλή τύχη με όλα όσα σε παιδεύουν!!!Ζωή ευχαριστώ πολύ που με σκεφτόσουν!!Παραμυθένια μου τί κάνει η κουκλίτσα σου???

Σήμερα πήγα τον μικρό στην μαμά μου για να κατεβάσω τα καλοκαιρινά και να μαζέψω γενικότερα!Μετά θα πάμε να παίξουμε σε φίλους!!ευτυχώς φέτος πήραμε έπιπλα για τον κήπο, το γκαζόν μεγάλωσε του πήρα και παιχνίδια για την αυλή και έτσι περνάμε ωραία στο σπίτι μας!!Μια πισινούλα να είχαμε βέββαια δε θα μας ενοχλούσε καθόλου!!!χαχαχα!!!!

Το παιδί μου το λατρεύω και είναι μια γλύκα!!θέλει όλο να είμαστε μαζί με τον μπαμπά του και κάνει ό,τι κάνουμε!!Εχω βρει τον μπελά μου γιατί όπως σας έχω προαναφέρει ο σύζυγος είναι υστερικός με την καθαριότητα και όλη την ώρα είναι με ένα χαρτί κουζίνας και μαζεύει!Ε, λοιπόν το παιδί ακολουθεί πιστά τα βήματά του και που τον χάνεις πού τον βρίσκεις είναι με ένα χαρτί και σκουπίζει!!Πολύ γέλιο!Με μανία σας λέω καθαρίζει!!Επίσης λατρευει τα αυτοκίνητα, γεγονός το οποίο αντισταθμίζει λίγο την υστερία της νοικοκυράς, θέλει μονίμως να οδηγεί, να φτιάχνουμε γκαράζ για τα αμαξάκια του και βουμβουμ!!!Χτες τον είχα βάλει μέσα στο αμάξι και έκανε πως οδηγεί, είχε βάλει και τα κλειδιά κανονικά στη μίζα!Το αστείο είναι οτι θέλει να είναι μόνος του με κλειστή την πόρτα και με διώχνει, αλλά φυσικά δεν τον αφήνω!!Ο μπαμπάς μας έπλενε λοιπόν την αυλή και μας έβρεξε το παρπριζ και τί έκανε το τέρατάκι μου??Εβαλε μπροστά τους υαλοκαθαριστήρες!!!Τρελλάθηκα!!Αχ, παιδί μου του λέω ευτυχώς πήρες από την μάνα σου και την θεία σου και είσαι έξυπνος!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αυτά τα νέα!Προχτές έστειλα 100 βιογραφικά χωρίς πλάκα!!Μακάρι να γίνει κάτι γιατί πολύ στεναχωριέμαι!Δε μ'αρέσει να ζητάω από τους γονείς μου, ούτε από τον άντρα μου!Μετά αρχίζω και σκέφτομαι πως όλο βλακείες έκανα όταν ήμουν μικρή, οτι είχα το μυαλό μου πάνω από το κεφάλι μου και ενω θα μπορούσα να έχω κάνει πολλά στη ζωή μου κόλλησα στον άντρα μου και κοίταζα μόνο το σήμερα!!Τί χαζή!! Πόσο μετανιώνω!! Πόσο συναισθηματική και επιπόλαια ήμουν!Πόσα πράγματα θα μπορούσα να κάνω και πήγα και διάλεξα ένα επάγγελμα στο οποίο πλέον είναι τραγικά δύσκολη η επαγγελματική αποκατάσταση!:-(:-(

Θα προσπαθήσω όμως!Εδω βρίσκουν δουλειά άσχετοι και ανειδίκευτοι!Ελπίζω να τα καταφέρω!!Σας φιλώ και ευχαριστώ για όλα!!!;)

O40a.jpgO40ap3.png

Καλησπέρα!!!!

σύμπι μου συγκινηθηκε η αδερφούλα σου ε? πρέπει να ήταν πολύ όμορφη στιγμή εκείνη....

Ελενίτσα με το καλό να πάρετε το δικό σας σπιτάκι!!!!! εμείς να πω την αλήθεια δεν το τολμάμε να προχωρήσουμε...αν και έχουμε και οικόπεδο για να χτίσουμε αλλά δεν....

Μαριανθη κάτι θα βρεθεί....μην αγχώνεσαι!!!

πωπω ο γιος σου και της καθαριότητας και της οδήγησης! αυτά είναι!!!!

εμείς χθες πήγαμε στη βάφτιση που σας έλεγα....

βέβαια τι πήγαμε τι δεν πήγαμε ένα και το αυτό....

η Βαλέρια ήταν άλλο παιδί!

πήγαμε και στην αρχή ήταν μια χαρά! ήθελε να κόβουμε βόλτες, έκανε νάζια στον κόσμο που την χάζευαν όλοι γιατί ομολογουμένως και όχι επειδή είναι παιδί μου ήταν μια κούκλα!(κουκουβα!)

ε μετά απο ένα τέταρτο και αφού έρχισε η βάφτιση την οποία δεν είδα καθόλου, η Βαλέρια άρχισε να κλαίει....συνεχόμενα και χωρίς λόγο...ήρθαν κάτι παιδάκια και την έκαναν να ξεχαστεί και εκεί που ξεκαρδιζόταν στα γέλια, στο καπάκι πάλι κλάμα!!!

μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι!

πήρα μια δίπλα και της έδωσα να φάει και ξερογλυφόταν και έφαγε...

τελειώνει η βάπτιση, διακόπτω το τάισμα για να πάμε να χαιρετήσουμε, η Βαλέρια να χτυπιέται....την πήρα και φύγαμε....άφησα τον άντρα μου να χαιρετήσει και τον περιμέναμε έξω απο το προαύλιο της έκκλησίας...

πραγματικά στεναχωρηθηκα με όλη αυτη τη συμπεριφορά...

δε θέλω να τη δικαιολογήσω και γενικά δεν πιστευω ιδιαίτερα και στο μάτι αλλά μου φαίνεται οτι ήταν ματιασμένη και έγινε όλο αυτό...δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς....:(

έβαλα τη μαμα μου και την ξεμάτιασε και στοσπίτι ήταν μια χαρά!!!

τελοσπάντων....πραγματικά εύχομαινα ήταν τυχαίο γιατί αν ξανασυμβεί....τι να πω....

ουφ...πάω να ξαπλώσω λίγο τώρα γιατί απο το πρωί σιδερωνα!!!!

φιλάκια!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΓΕια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑρια να σας ζησει ο Κωνσταντινος!!!!!ΝΑ τον χαιρεστε!!!!

Εμεις εδω ολα καλα!!!Εκανα και εξετασεις ουρων παλι σημερα....τα ιδια!!!Πυοσφαιρια δεν εχω νιτρωδη εχω.....Αρα μαλλον δεν ειναι τιποτα!!!!!

ΛΟιπον δεν μπαινω και πολυ συχνα γιατι πλεον μου ειναι δυσκολο να κατσω στην καρεκλα πολυ ωρα....Μαλλον καπως καθομαι και μετα ποναει η κοιλια μου και η μικρη αρχιζει και κλοτσαει....Οποτε καπως την ενοχλω και αποφευγω να καθομαι στην καρεκλα.....

Λοιπον ετοιμασα μια τεραστια παραγγελια απο marks & Spencer....ΒΑσικα ολα τα ρουχα τα καλοκαιρινα του μικρου αφου δεν εχουμε τιποτα και πηρα αρκετα πραγματα θα ελεγα... Ομως επειδη δεν τσεκαρα τις τιμες με εδω ειπαμε σημερα να παμε στο cosmos να δουμε σε τι τιμες εχουν τα ρουχα εδω αν ειναι μικρη διαφιρα να τα παρουμε απο εδω!!!!1Λοιπον παιδια 8 λιρες πουλανε 2 παντελονια εκει 20 ευρω εδω!!!!!!!!!!!!Απιστευτο μου φαινεται!!!Σηκωηκαμε και φυγαμε φυσικα και αυριο μαλλον θα κανω την παραγγελια !!!Τι να πω....

ΚΑι εκει που ειμασταν στο cosmos (Ενα μεγαλο πολυκαταστημα στη θεσ/νικη)Επαθα επισης ενα σοκ διοτι ειτε το πιστευετε ειτε οχι ειμασταν μειονοτητα!!!!!!!Μονο βουλγαρους και Σερβους ειχε!!!!ΕΠαθα πλακα!!!Μιλαμε να ακουω μονο ξενα και να λεω κοιτα που δεν υπαρχουν Ελληνες πια....Εμεις παμε να ψωνισουμε φθηνα στην βουλαρια και αυτοι ερχονται εδω!!!!!Απιστευτο!!!!ΜΑλλον ειναι μοδα των εκει πλουσιων.....Ψωνιζω ακριβα απο την Ελλαδα!!!!!!Τι να πω......

Αυτααααααααααα

Αχ εγραψε κατι η Ελενιτσα και η Σοφια αλλα δεν θυμαμαι να σχολιασω....Αν μπω το βραδυ θα ξαναγραψω....ΦΙλιαααααααααααα

:D

Γεια σας και απο εμας.τι κανετε?χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν τις 21/05.Μαρακι να σας ζησει ο Κωνσταντινος.να τον χαιρεστε .παντα υγεια και ευτυχια ευχομαι:D.ελενιτσα χρονια πολλα και καλα να χαιρεσε τον συζυγο και τα ζουζουνια σου:D

Σοφακι μην στεναχωριεσι ,ετσι κανει και ο δικος μου.ενω ειναι πολυ υπακουος ωρες ωρες με τρελαινει!!!απιστευτο πεισμα.ειναι η φαση των 2.τι να κανουμε....υπομονη.

εμεις πηγαμε παιδιατρο.βαρος δεν πηρε καθολου,παραμενουμε στα 13 κιλα.μεσημεριανο με το ζορι 5 κουταλιες.τα υπολοιπα το πολυ να φαει τα μισα.σκετο δραμα.εχω καταντησει να τον παρακαλαω να φαει 1 κουταλια φαι.απιστευτο:-(.

αγχωθηκα και με τον μικρο.δεν εχει ανοιξει η υποστη καλα-μονο το 1/3- και το υπολοιπο θα το ανοιξει ο γιατρος.αρχες Ιουνιου θα παμε και απο τωρα σκεφτομαι τι χαμος θα γινει:-(χαλια γινομαι μονο που το σκεφτομαι.μας εξηγησε την διαδικασια και αποκλειεται να καθισει τοση ωρα ακινητος:-(τεσπα....

εδω κανει πολυ ζεστη. λεω απο βδομαδα να ξεκινησουμε τα μπανακα μας!!!

φιλια σε ολες

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια δεν εχω ιντερνετ..και μαλλον απο αυγουστο θα ξαναβαλουμε...ευχομαι ολες να ειστε καλα,,,ισα που διαβασα την τελευταια σελιδα...να δωσω ενα φιλακι στην ευμορφια μας,,να μην στεναχωριεσαι κουκλιτσα,,ολακαλα θα πανε με την μπουμπουκα σου,,η Παναγιτσα να ναι κοντα σας!!!Οσο για τα οικονομικα ολοι λιγο πολυ τα ιδια περναμε,,,αλλοι ειναι πολυ χειροτερα,αυτο μας κανει να περνουμε δυναμη!!

Εγω ειμαι καλα,,,περιμενω κοριτσακι,,,ναι ναι παλι κοριτσακι κ ειμαι πολυ χαρουμενη!!το μονο κακο ειναι πως επιμενει να ειναι χαμηλα ο πλακουντας και αν δν ανεβει μεχρι το επομενο ραντεβου δεν ξερω τι θα γινει,,,δεν μου λεει κ ο γιατρος για να μην στεναχωριεμαι,,,,Μαρια να σας ζησει ο νεοφωτιστος Κωνσταντινος φιλη μου...να ναι γερος και ευτυχισμενος σε ολη του την ζωη...να το χερεστε το παιδακι σας!! φιλακια σε ολες και συγνωμη που δεν γραφω κατι για την καθεμια ξεχωριστα..θα ξανμπω

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλησπέρα!!!

τι κάνετε????????

Ζωίτσα ειδες διαφορα στις τιμές??????

είμαστε πλούσιοι οι Ελληνες καλέ γιαυτό μας πιάνουν τα....οπίσθια!!!!

εμείς απο καλοκαιρινά δε χρειάζεται να παρουμε τίποτα εκτός απο μερικά σορτσάκια!

μας έχουν δώσει ένα σωρο ρουχα!

και μου την έσπασαν! γιατί ήθελα να της ψωνίσω αλλά τώρα....δεν υπάρχει λόγος!!!

εν τω μεταξύ είναι σχεδόν καινούρια αυτά που μου έδωσαν γιατί η πιτσιρίκα στην οποία ανήκαν πέταξε μπόι απότομα πέρσι το καλοκαίρι και δεν πρόλαβε να τα φορέσει!!!

και μιλάμε για τρελή ποσότητα ρούχων έτσι???????

περίπου 25 κοντομάνικα και αμανικα μπλουζάκια, 12 φορέματα, 3 παντελονάκια κάπρι, 6 σορτσάκια λουλουδάτα!

να δω πότε θα τα φορέσει!!!

και θα μουδωσει και η αδερφή μου άλλα τόσα!

ε ρε και να είναι το επόμενο αγόρι!!! να δω τι θα τα κάνω τόσα ρούχα!!!

Σοφάκι μην αγχώνεσαι για το φαγητό! θα ξαναρχίσει να τρώει!

13 κιλά μια χαρά είναι το παιδί!

η Βαλέρια στο τελευταίο ραντεβού μας μετά το Πάσχα ήταν 10400 και μάλιστα είχε χάσει κιόλας αντί να πάρει!!!!

παρολαυτά, χθες της δοκίμασα το μαγιώ που της πήρα και είχε κάτι μπουτάκια φραντζολάκια μουρλια!!!!:D

Λιάκι μου κι εσύ μπουμπού τελικά????????? μπράβο με το καλό!!!

να ξεκουράζεσαι όσο πιο πολύ γίνεται αν βοηθάει για τον πλακούντα!

όλες κοριτσάκια ε? εκτός απο τη Γιωτούλα μας που έχει μπόμπιρα!!!

σύμπιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!! 24?5 είχες πει τοι θα είχες ίντερνετ! τι έγινε?????????

Ελενίτσα μου εσύ τι κάνεις????????????

καλέ το Λίτσάκι μας έχει εξαφανιστεί εεε????????????

(και πολλές ακόμα αλλά τεσπα!)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας κοριτσακια τι κανετε?Σοφακι δεν σε προλαβα να τα πουμε λιγο:Dμια χαρα τα ρουχαλακια για την Βαλερια.δεν θα χρειαστεις σχεδον τιποτα.απο την αλλη εμας μας λειπουν αρκετα και πρεπει να παω για ψωνια και βαριεμαι με αυτην την ζεστη.αυτη την στιγμη στη βεραντα μου εχει 32 βαθμους.ε βρε να ερθει και ο Αυγουστος τι εχει να γινει .θα ψηθουμε παλι!!!:mad:

ευμορφια μου μην αγχωνεσαι ,ολα καλα θα πανε.Να ξεκουραζεστε

εγκυουλες.ερχεται παρισσοτερη ζεστη!!

εβαλα καινουργιες φωτογραφιες του Ανασταση.απλα καντε κλικ πανω στις ετικετες γιατι δεν μου εβγαλε να φαινονται ολες μαζι.μεγαλωσαμε πολυ το αλμπουμ.

παω γιατι τον ακουω που ξυπνησε

ciao κουλες:D

XWF8p2.png

Γεια σας και απο εμενα!!!!!Τι κανετε?

Ελπιζω ολες να ειστε καλα...

Λοιπον σημερα καναμε β επιπεδου!!!!!

Ολα καλα ειναι και φυσιολογικα ομως βρηκα μια υπερηχογενη εστια στην καρδουλα της.....:(:(:(:(

Μου ειπε βεβαια ο γιατρος οτι σαν μεμονομενο γεγονος δεν σημαινει τιποτα και οτι απλα αυξανει τις πιθανοτηες για συνδρομο down 1.1 δηλαδη εγω εχω περιπου 1:3400 ε τωρα πηγε 1:3000 ομως ολες οι αλλες ενδειξεις για συνδρομο down δεν υπηρχαν και ο γιατρος μου ειπε οτι αυτο μαλλον θα φυγει μεχρι τις 27 εβδομαδες αλλιως μεχρι την γεννα και πολυ σπανια συνανταται μετα τη γεννα και εξαφανιζεται σιγουρα στον πρωτο χρονο της ζωης του......

Παρ'ολα αυτα μου προτεινε αν θελω να παω σε παιδοκαρδιολογο για ννα ησυχασω.....Αυριο θα παρω την γυβαικολογο μου να της το πω να δω ποια ειναι η αποψη της και μετα θα δω αν θα παω στον καρδιολογο....Αν ειχαμε βεβαια λεφτα δεν θα το συζητουσα καθολου θα πηγαινα κατεθειαν ομως τωρα πολυ το σκεφτομαι ρε γμτ....Γιατι ειλικινα δεν μας περισσευοουν.....

Αυτα..Συγνωμη κοριτσια που δεν θα σχολιασω τιποτα αλλα δεν εχω και πολυ ορεξη.....

ΚΑληνυχτα τα λεμε αυριο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...