Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ax,κοριτσια δεν ξερετε τι κουραγιο μου δωσατε...!

Σοφακι μου ειδικα απο σενα που το περασες.

Σ'ευχαριστω για την συμβουλη που μου εγραψες οσο αναφορα για την εξεταση της κυστικης ινωσης.Θα ρωτησω τον γιατρο μου που θα παω την Τεταρτη.

Αν και πιστευω οτι θα ειναι ολα καλα.

Και στον Παντελη μου ειχαν πει οτι ειχε υδρονεφρωση,δλδ το ενα νεφρο ηταν πιο μικρο απο το αλλο.Στον υπερηχο που μου εκανε μετα ο γιατρος μου μου ειπε οτι ηταν ολα καλα.Απλα οταν γεννηθηκε ειχα ενημερωσει τον παιδιατρο και μας εβαλε να κανουμε κυστεογραφια για να βεβαιωθουμε οτι ειναι ολα οκ.Και ηταν.

Ζωιτσα μου δεν ηθελα να σε αγχωσω.Ποτε θα πας για τον υπερηχο και που θα τον κανεις?Εγω τον εκανα στην Ψαρρα.

Κατερινουλα μου περαστικα σας!Γιατι του βαζεις αλοιφη?Εχασα επεισοδια...

Σοφακι ειναι φαση που περναει η Βαλερια.Δοκιμαζει τα ορια τα δικα της και τα δικα σου.

Καλα κανεις και δεν την μαλωνεις και της εξηγεις το καθε τι.Κι εγω ετσι κανω.Και οπως τον Τεο ετσι συμπεριφερεται και ο Παντελης.Κι εγω του εξηγω το καθε τι.

Επισης ξερει οτι αν κανει κατι που δεν μ'αρεσει τον προειδοποιω και αν το ξανακανει χανει.Πχ.κραταει κατι και το βαζει στο στομα.Του λεω "Μην το βαζεις στο στομα".Αυτος συνεχιζει και το βαζει και του λεω"Αν το ξαναβαλεις στο στομα,θα στο παρει η μανουλα".Αν το ξαναβαλει αυτο ειναι τελειωσε...του το παιρνω στην στιγμη.Αυτος μπορει να κλαιει και να το θελει πισω αλλα ποτε δεν του το δινω.Κατεβαινω στο υψος του και του εξηγω γιατι του το πηρα.Μπορει να ποναει η ψυχη μου που κλαιει αλλα ποτε δεν υποκυπτω.Ετσι εχει καταλαβει τα ορια του και τα δικα μου.Ειναι στη φαση των "τρομερων διχρονων".Θα τους περασει.Υπομονη θελει μονο.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!!

Ευμορφάκι μου σίγουρα δεν είναι τίποτα!

την εξέταση αν την κάνεις, για ψυχολογικούς λόγους! για να μην έχεις άγχος!

αν το αποφασίσεις πάντως πες μου!

εμείς εδω....η Βαλέρια έχει τις γκρίνιες της....μόνο αν ασχολούμαι όλη την ώρα μαζί της είναι ήρεμη ή όταν βλεπει το ντιβιντι της φραουλίτσας!!!

πολλή εγκληματικότητα κορίτσια....έχω φοβηθεί πολύ....προχθες το βράδυ, 2 τετράγωνα παρακάτω απο το σπίτι μας, 3 βούλγαροι πλάκωσαν στο ξύλο έναν έλληνα για να του κλέψουν τα λεφτά...αποτέλεσμα??? το πρόσωπο του δεν αναγνωρίζεται, σπασμένα ζυγωματικά και κινδυνεύει να χάσει το μάτι του...

και το ίδιο βράδυ, πήγε ένας Βούλγαρος να πάριε τσιγάρα απο το περίπτερο, πήρε 3 πακέτα και έφυγε χωρίς να τα πληρώσει...βγαίνει ο περιπτεράς και τον παίρνει στο κυνήγι...ε στο δίπλα στενό ήταν άλλοι 10 Βούλγαροι και τον σάπισαν στο ξύλο κι αυτόν....

δεν ήμουν ρατσίστρια...έχω αρχίσει και γίνομαι όμως....:-(

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας κοριτσακια!!!Πως ειστε ολες?

Εμεις εδω καλα!!!!

Ευμορφακι μου χαιρομαι που εισαι καλυτερα και ελπιζω ολα να πανε καλα!!!!

Εγω σημερα ελεισα β επιπεδου για τις 26 στο κεντρο εμβρυικης ιατρικης με τον αποστολιδη....Ηταν 3 τα κεντρα που μου συστησε ο γιατρος και διαλεξα αυτον.....Ελπιζω να ειναι καλος.....

Απο το πρωι σημερα ειπα να κανω καμια δουλεια γιατι το σπιτι δεν αντεχε αλλα βρωμα....Τι το θελα ο μικρος ηταν.....Απεριγραφτος....Δεν τολμουσα να γυρισω το κεφαλι μου και ή εκανε καμια ζημια....(π.χ. να βουτηξει τα χερια του στις φακες !!!!!!!!!!!!!!!)ή γκρεμιζε οτι μαζευα....Απιστευτη μερα....Με εσκασε....Ε στο τελος εβαλα τα κλαματα και ηρεμισα!!!!

ακους Σοφια.....ΚΑτι μαλλον ειχε η μερα σημερα......

Ελενιτσα αληθεια αυτο το σκ ηταν η βαφτιση?δεν θυμαμαι?

Αντε να μας πεις κανενα νεο!!!!!!

Αυτα παω να φαω τιποτα και να ηρεμισω λιγο.....

Καληνυχτα.............

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

πολλή εγκληματικότητα κορίτσια....έχω φοβηθεί πολύ....προχθες το βράδυ, 2 τετράγωνα παρακάτω απο το σπίτι μας, 3 βούλγαροι πλάκωσαν στο ξύλο έναν έλληνα για να του κλέψουν τα λεφτά...αποτέλεσμα??? το πρόσωπο του δεν αναγνωρίζεται, σπασμένα ζυγωματικά και κινδυνεύει να χάσει το μάτι του...

και το ίδιο βράδυ, πήγε ένας Βούλγαρος να πάριε τσιγάρα απο το περίπτερο, πήρε 3 πακέτα και έφυγε χωρίς να τα πληρώσει...βγαίνει ο περιπτεράς και τον παίρνει στο κυνήγι...ε στο δίπλα στενό ήταν άλλοι 10 Βούλγαροι και τον σάπισαν στο ξύλο κι αυτόν....

δεν ήμουν ρατσίστρια...έχω αρχίσει και γίνομαι όμως....:-(

ΕΝταξει τους βουλγαρους να πω την αληθεια δεν τους εχω σε πολυ εκτιμηση και εγω.....Οχι οτι αυτοι ευθυνονται για ολα απλα γιατι ειναι οι πιο σκληρη εγκληματιες.....

ΠΑντως εγω πιστευω οτι αυτα υπηρχαν παντα απλα για ενα περιεργο λογο ολα τωρα βγαινουν στην φορα....

Αφου εμεις ακουμε για την θεσσαλονικη τα χειροτερα και αναρωτιεμαι καλα εγω τοσο καιρο που ζουσα.....

Καλησπέρες!!!

έχω έναν πονοκέφαλο....απαπαπα....

με τρέλανε η Βαλέρια...Ζωίτσα πόσο σε καταλαβαίνω....

εγώ προς το παρόν το αποδίδω στους κυνόδοντες...αν συνεχίσει αυτό το βιολί και όταν ξεμπερδέψουμε με τα δόντια....:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

βγήκαμε στα μαγαζιά μαζί με τη νονά της γιατί ήθελα να βρω ρούχα για μια βάφτιση που έχω την Κυριακή....τι το'θελα...με το που έμπαινα στο δοκιμαστήριο, έσκουζε η Βαλέρια! τίποτα δεν πήρα....μόνο ένα ζευγάρι peep-toe nude πήρα...

οπότε στη βάφτιση θα είμαι πανέμορφη!

θα βάλω τα καινούρια μου παπουτσάκια με το φόρεμα μου και τα πανέμορφα κατάλευκα πόδια μου με τα κόκκινα σημάδια απο την παρασιτική κνήφη!

μουρλια θα είμαι!!!

έκλεισε και η Σπιναλόγκα, αλλιώς εκεί θα με έστελναν!

τεσπα....βαριέμαι να ξαναβγώ να ψάξω...

ίσως παρω κανένα λεπτό καλσονάκι να βάλω, μήπως κρύψω τίποτα!!!

σύμπιιιιι!!!!!!!! πως πας εσύ με τις ετοιμασίες????????

4 μερούλες έμειναν!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

(τώρα σε ποιόν τη λέω....:confused::confused::confused:τεσπα....)

η γκρίνια συνεχίζεται και είμαι πλέον 100% σίγουρη οτι είναι απο τα δόντια!!! οτι βρει το δαγκώνει....πριν μασαγε τη μπλούζα της!!!

ελπίζω να περάσει σύντομα γιατί με κουράζει πολύ που είναι έτσι και δείχνει και να ταλαιπωρείται το παιδάκι μου...:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλησπερα!

συμπεθερακι μου εδω ειμαι! 24/5 θα αποκτησω και ιντερνετ στο γραφειο οποτε θα μπαινω συχνοτερα ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!:D

εμεις (εγω και ο κων/νος δηλαδη) δεν κοιμομασταν για κανενα 2μηνο με τους κυνοδοντες! βγηκε ο ενας και μετα οι υπολοιποι τρεις σκασανε μαζι! μιλαμε για μεφαλες στιγμες! ουτε να τα θυμαμαι πα πα πα.... περαστικα σας και να τελειωσει γρηγορα οι ταλαιπωρια σας!

τωρα για τη βαφτιση τι να πω... εχω σταματησει να ασχολουμαι ευελπιστω οτι δεν μου εχει διαφυγει κατι ή τουλαχιστον κατι σημαντικο:rolleyes:

ο μικρος μου εχει συναχι αλλα σημερα που τον πηγα στον παιδιατρο μου ειπε οτι ειναι περδικι. ουτε ακροατικα, ουτε αυτια μονο τις μυξουλες αρα ολα οκ!

φωτος από τη βαφτιση θα ποσταρω αμεσως μολις αποκτησω. το αλμπουμ θα ειναι ετοιμο σε 3-4 μηνες!:(

σοφακι στη βαφτιση γιατι δε βαζεις παντελονι; νομιζω ειναι πολυ καλη λυση! ααα και μεγεια τα παουτσακι θα ειναι τελεια!

λοιπον ποσταρω φωτο του γαμπρου σου

σας φιλω!

ψαχνω ψαχνω πουθενα η φωτο !!!!!!!!!!!!!

Μαρακι κατι δεν καταλαβα καλα?

Λοιπον εγω σημερα ειπα να ξεκουραστω μια και εχω λιγα πονακια τα οποια δεν ξερω αν ειναι ανησυχητικα ή οχι οποτε καθισα οσο μπορουσα βεβαια γιατι με εναν μικρο κολλημενο πανω μου θαυματα δεν γινονται... Τελοσπαντων κατι καταφερα...φορτωσα και τις δουλειες στον Κοσμα.....Ειναι και η μικρη που με χτυπαει πολυ χαμηλα και με ποναει να παρει....Και οσο παει δναμωνει το χτυπημα της και δεν ξερω αν θα πεταγομαι καθε φορα που κλοτσαει....Ο θοδωρης καμια σχεση....Πολυ ησυχο παιδακι ηταν στην κοιλια μου.....

Σοφακι τωρα που το λες και εμενα ο δικος μου εχει πολυ σαλιο τρεχει ποταμι και ολη την ωρα με τα δαχτυλα στο στομα ειναι....Να αποδωσω την αναποδια του σε αυτο?Παντως κνοδοντες δεν ειναι τους βγαλαμε αυτος....Παμε για τραπεζιτες.....

Αντε Καληνυχταααααααααααααααα

Διαφημίσεις

αλόοοο!!!!!

καλησπερα!

συμπεθερακι μου εδω ειμαι! 24/5 θα αποκτησω και ιντερνετ στο γραφειο οποτε θα μπαινω συχνοτερα ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!:D

εμεις (εγω και ο κων/νος δηλαδη) δεν κοιμομασταν για κανενα 2μηνο με τους κυνοδοντες! βγηκε ο ενας και μετα οι υπολοιποι τρεις σκασανε μαζι! μιλαμε για μεφαλες στιγμες! ουτε να τα θυμαμαι πα πα πα.... περαστικα σας και να τελειωσει γρηγορα οι ταλαιπωρια σας!

τωρα για τη βαφτιση τι να πω... εχω σταματησει να ασχολουμαι ευελπιστω οτι δεν μου εχει διαφυγει κατι ή τουλαχιστον κατι σημαντικο:rolleyes:

ο μικρος μου εχει συναχι αλλα σημερα που τον πηγα στον παιδιατρο μου ειπε οτι ειναι περδικι. ουτε ακροατικα, ουτε αυτια μονο τις μυξουλες αρα ολα οκ!

φωτος από τη βαφτιση θα ποσταρω αμεσως μολις αποκτησω. το αλμπουμ θα ειναι ετοιμο σε 3-4 μηνες!:(

σοφακι στη βαφτιση γιατι δε βαζεις παντελονι; νομιζω ειναι πολυ καλη λυση! ααα και μεγεια τα παουτσακι θα ειναι τελεια!

σας φιλω!

μου έφτιαξες το κέφι σύμπι με τους κυνόδοντες!!!

ευτυχώς τουλάχιστον η Βαλέρια κοιμάται!

αλλά αν κρατήσει η γκρίνια 2 μήνες....στα κανάλια θα μας δείτε!!!!:tongue::tongue:

άντε να γίνει και επίσημα Κωνσταντίνος ο γαμπρούλης μου!!!

ξέρεις με τι είδα αποτέλεσμα στο συνάχι που είχε η Βαλέρια πριν λίγες μέρες??? με physiomer spray παιδικό 3-4 φορές τη μέρα! τη βοήθησε πολύ!

παντελόνι ήθελα να βάλω στη βάπτιση....αλλά για να βάλω παντελόνι, πρέπει να αγοράσω....και για να αγοράσω, πρέπει να μην έχω τη Βαλέρια να σκούζει έξω απο το δοκιμαστηριο!!!! και επειδή αυτό δεν έγινε, θα το παίξω Μαρία απο τη Σπιναλόγκα!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

ευτυχώς έχουν καλυτερέψει αρκετά τα σπυράκια....θα τους βάλω και λίγο μέικ απ!!! :tongue::tongue::tongue: δε βαζω στο πρόσωπο και θα βάλω στα πόδια!!!:D

Λοιπον εγω σημερα ειπα να ξεκουραστω μια και εχω λιγα πονακια τα οποια δεν ξερω αν ειναι ανησυχητικα ή οχι οποτε καθισα οσο μπορουσα βεβαια γιατι με εναν μικρο κολλημενο πανω μου θαυματα δεν γινονται... Τελοσπαντων κατι καταφερα...φορτωσα και τις δουλειες στον Κοσμα.....Ειναι και η μικρη που με χτυπαει πολυ χαμηλα και με ποναει να παρει....Και οσο παει δναμωνει το χτυπημα της και δεν ξερω αν θα πεταγομαι καθε φορα που κλοτσαει....Ο θοδωρης καμια σχεση....Πολυ ησυχο παιδακι ηταν στην κοιλια μου.....

Σοφακι τωρα που το λες και εμενα ο δικος μου εχει πολυ σαλιο τρεχει ποταμι και ολη την ωρα με τα δαχτυλα στο στομα ειναι....Να αποδωσω την αναποδια του σε αυτο?Παντως κνοδοντες δεν ειναι τους βγαλαμε αυτος....Παμε για τραπεζιτες.....

Ζωίτσα ξεκουράσου όσο το δυνατόν περισσότερο! δε μπορεί κανένας να σου κρατάει λίγο τον Τεό?

καλά πεθαίνω για την έκφραση "να πάρει"!!! τη θεωρώ σήμα κατατεθέν σου! θυμάμαι κάποια φορά που ο Τεό μωράκι ακόμα που έκλαιγε και δε θήλαζε και σου είπα να περπατάς και να τον θηλάζεις και μου λες:

"ναι να περπατάω....αλλά ζυγίζει και 9 κιλά να πάρει!!!":D

α ωραία....εσύ με αποτέλειωσες!!! εκεί που έλεγα θα βγάλει τους κυνόδοντες και θα ξεμπερδεψω απο τους πόνους, μου πετάς και τους τραπεζίτες!!! οίμεεεεεε!!!!!:shock::shock::shock:

[ATTACH]1345[/ATTACH]

να'μαστε :)

και θα το πω για ακόμα φορά:

ο γαμπρούλης μου είναι κουκλίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!

φτου φτου στο παλικαράκι σου βρε συμπι! πανέμορφος είναι!

Καληνυχτούδιαααα!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Kαλημερα!

Καλησπέρα!!!

(τώρα σε ποιόν τη λέω....:confused::confused::confused:τεσπα....)

η γκρίνια συνεχίζεται και είμαι πλέον 100% σίγουρη οτι είναι απο τα δόντια!!! οτι βρει το δαγκώνει....πριν μασαγε τη μπλούζα της!!!

ελπίζω να περάσει σύντομα γιατί με κουράζει πολύ που είναι έτσι και δείχνει και να ταλαιπωρείται το παιδάκι μου...:(

Σοφακι υπομονη κανε κοριτσι μου...που θα παει...θα τους βγαλει.

Εμενα ο Παντελακης ενα αλλο πραγμα.Ποτε τα πεταει τα δοντακια του χαμπαρι δεν παιρνω.Μαλλον ειμαι απο τις τυχερες σ'αυτο το θεμα.Ελπιζω ετσι να ειναι και η μπουμπου.

καλησπερα!

σας φιλω!

Πρωτον: με το καλο να τον βαφτισετε:)

Δευτερον:γιατι δεν μπορω να δω και να καμαρωσω τον Κωνσταντινακο οεο?

Που πονας βρε Ζωιτσα μου?Κατσε ξεκουρασου οσο μπορεις.Τωρα με εναν Θοδωρη εσυ και εναν Παντελη εγω αντε ξεκουρασου...

Το καλοκαιρι σκεφτομαι που θα εχει ζεστες και θα εχουμε και τα βλασταρια μας,πως θα τα βγαλουμε περα.Δεν ξερω για σενα αλλα εγω ζεσταινομουν πολυ στην πρωτη εγκυμοσυνη.Αγκαλια με το κλιματιστικο ημουν.

Τι κανεις τωρα,δουλευεις?Εγω σταματαω 11/7.

Λοιπον να σας πω τωρα τι επαθα χθες...Χθες νομιζα οτι ειχα ραντεβου με τον γυναικολογο...τρομαρα μου.Κανονιζω ο Παντελης να κοιμηθει στην πεθερα μου γιατι συνηθως τελειωνω κατα τις 12 απο τον γιατρο.Σχολαω απο την δουλεια,μαγειρευω,τρωμε και μετα πεφτουμε για υπνο με τον Σαββα καμια ωριτσα.Σηκωνομαστε κατα τις 9, ετοιμαζομαστε και παμε να ξεκινησουμε για τα πεθερικα μου που ειχα τον μικρο απο το πρωι να τον δουμε λιγο και μετα να παμε στον γιατρο.Και πως μου κοβει εκεινη την ωρα,λεω ας κοιταξω για να σιγουρευτω ποτε ειναι το ραντεβου,και τι να δω?24/5.Τρελαθηκα.Αρχισε να πεφτει η ψυχολογια μου και να λεω οτι παρατεινεται αλλη μια βδομαδα η αγωνια μου.Μετα μου φταιγανε ολα.Πηγαμε στα πεθερικα μου,εβλεπα τον μικρο και να το δακρυ.Με πειραζαν ολα.Δεν σας το εχω πει αλλα ο Σαββας εδω κι εναμιση χρονο ειναι ανεργος.Ενα χρονο με το επιδομα ανεργιας κουτσα στραβα τα βγαζαμε περα.Εχει κανενα τριμηνο που ζοριζομαστε πολυ.Οι δικοι μας μας βοηθανε οσο μπορουνε.Εχω αρχισει και απογοητευομαι.Ερχεται τωρα και η μικρα και αγχωνομαι περισσοτερο.

Αυτα τα νεα μας.Ηθελα καιρο να σας τα πω αλλα δεν ειχα καθολου ορεξη.

Συγνωμη για το μεγαλο post.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημέρα!!!

Ευμορφάκι μου κυρίως μπήκα για να σε ρωτήσω πως πήγε με το γιατρό!

αλλά απ'οτι είδα, σαν και μένα είσαι....κι εγώ απο την αγωνία μου έτσι μπέρδευα τα ραντεβού!

Καταρχήν να προσπαθήσεις να μην αγχώνεσαι ούτε να στεναχωριέσαι...

θα δεις που και ο γιατρός σου θα σου πει οτι δεν είναι τίποτα!

Καταλαβαίνω οτι ζορίζεσαι γενικά και λόγω της ανεργίας του Σάββα, αλλά προσπάθησε να είσαι πιο χαλαρή....μην τσιτώνεται και η μπουμπού μέσα στην κοιλίτσα σου!

Για τον Σάββα δεν παίζει καμία εποχιακή δουλίτσα ρε γμτ?

τώρα καλοκαιράκι σε κανένα ξενοδοχείο?

δεν θυμάμαι τι δουλειά έκανε πριν αλλά φαντάζομαι οτι τώρα οποιαδήποτε δουλειά θα βοηθούσε...

ωχ ξύπνησε η Βαλέρια....

Φιλάκια και προσπάθησε όσο το δυνατόν να είσαι ήρεμη...;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μαρακι!!!!!!!!!!!!Δεν θα κανω quote αν θελεις να την σβησεις ομως ειναι ενας ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ενας ΜΑρια junior !!!!ΧΑχαχαχαχα απλα τελειος!!!!!!!!

ΕΓω το εχασα το παιδι μου....Δεν μοιαζει πια εμενα.....Αρχισε να φερνει στον μπαμπα του.....:(:(:(:(:(

Σοφακι να φανταστεις δεν το εχω προσεξει οτι λεω αυτη τη φραση....χαχχα αληθεια τωρα που το ειπες το καταλαβα!!!!!!!Αντε ελπιζω σημερα να εχεις μια ησυχη μερα...οχι τιποτα αλλο αλλα για να οπλιστεις με υπομονη για τις μερες που ερχονται!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εμεις εδω τα ιδια...Εχει εναν παλιοκαιρο και ο μικρος βαριεται που ζει....Δεν ξερει τι να κανει και εγω πως να τον βοηθησω......

Ευμορφακι σε καταλαβαινω απολυτα για την ανεργια!!!!!Θεσσαλονικη μενω και εγω ......ΚΑι παρ'ολο που ο Κοσμας δουλευει δεν πληρωνεται ομως οποτε ειμαστε ακριβως στην ιδια φαση....Εχω περασει νυχτες ολοκληρες χωρις υπνο να σκεφτομαι πως θα τα βγαλουμε περα με το νεο παιδι.....Ας μην μιλησω για την γεννα γιατι ακομα δεν ξερω πως θα τα πληρωσουμε!!!!!!Και εμας εδω οι γονεις του Κοσμα βοηθανε καπως...οσο μπορουνε γιατι και αυτοι δεν εχουνε!!!!Δεν υπαρχουν λεφτα πουθενα με λιγα λογια!!!!!

ΠΑντως εγω Ευμορφακι κατεληξα οτι η στεναχωρια δεν βοηθαει....Εχω και τον Κοσμα που παντα μου λεει οτι θα βρουμε την ακρη χωρις να εχω ιδεα βεβαια πως και καπως τελοσπαντων παρηγοριεμαι......

Δεν μπορει να βρει καμια δουλεια ξερω εγω σε καμια security?ή κανενα super market στην αναγκη?προσωρινα μεχρι τι να πω.....να φτιαξουν τα πραγματα????:confused::confused::confused:

Αληθεια 24/5 εχεις ραντεβου με τον γιατρο σου ή θα πας ξανα για μεγαλο υπερηχο?δεν καταλαβα ευμορφακι......

Εγω παντως την σταματησα την δουλεια...πηρα αναρρωτιικη...Βεβαια εγω ειμαι και δημοσιο και μπορω να τα κανω αυτα....Σκεψου ενας λογος που την σταματησα ειναι και για να μην πληρωνω βενζινες!!!!!

Τι να πεις......

Καλημέρα!!!!

τι κάνετε??????????

πάλι ωραία μέρα έχει σήμερα αλλά πάλι μέσα θα τη βγάλουμε γιατί έχω μαγείρεμα και σίδερο...

απο χθες το βράδυ δεν είμαι πολύ καλά...συνειδητοποίησα οτι τις 2 τελευταίες μέρες ήμουν πολύ απότομη με τη Βαλέρια...:(

Ελάχιστα τη χαιδολογησα και κυρίως τη μάλωνα...μάλλον θα αφήσω το σίδερο για σήμερα και μόνο θα μαγειρέψω για να κάτσω να παίξω μαζί της λίγο και να της κάνω αγκαλίτσες...άμα κατσει το αγρίμι μου βέβαια!

βρε κορίτσια έχει δει καμία αν στα τζαμπο έχει μεγάααλες σακκούλες δώρου??????? έχω το παιχνίδι για τη βάφτιση αλλά είναι μεγαλούτσικο και δεν ξέρω που να το βάλω!!! καλά κουφάθηκα με τη διαφορά τιμής έτσι???

αμαζον γύρω στα 35 ευρώ και απο το

ebaby.gr 85 ευρώ + 22,50 ευρω έξοδα αποστολής =107,50 !!!

3 φορές πάνω απο το αμαζον! ρε δεν πάνε καλά!!!:shock::shock::shock::shock:

έφτιαξα και μια τουρτα χθες! η Βαλέρια με παρακολουθούσε και ενώ εγώ της εξηγούσα τα υλικά, οτι κι αν της έδειχνα φώναζε μαμ μαμ!!!

θα της δώσω λίγη σήμερα να φάει, να δει τι φτιάχναμε χθες τόση ώρα!:D

ευτυχώς εχουν υποχωρησει και αρκετά τα σπυράκια στα πόδια και στη βάφτιση θα είμαι οκ!

Ζωίτσα πως πας με τα πονάκια???

σου πέρασαν να πάρει????:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...