Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Ναι Σοφια απο μια ουρολοιμωξη που κανεις δεν πηρε ποτε χαμπαρι ξεκινησαν ολα γι αυτο και τρεμω στην ιδεα!!!!!

Καταρχην δεν θελω να μου απογοητευεσαι....Φανταζεσαι αν πεσεις και εσυ ψυχολογικα τι θα γινει στο καφε μας??????????

Την Paypal πως την κλεψανε?κανανε μαζικο hacking και ησουν μεσα σε αυτους ή τυχαιο ητανε?

Οχι τιποτα αλλο αλλα εχω και εγω paypal αν ειναι να το ψαξω....

Κατα τα αλλα υποθετω οτι την παραγγελια σου θα μπορεσουν να σου την στειλουν ξανα ή να σοσυ δωσουν τα χρηματα πισω ετσι?

Και ας ερθουμε στο πιο σοβαρο ζητημα?Σημερα πως ηταν ο θηλασμος?Καλυτερα?

Πως την βλεπεις?

εντάξει ευτυχώς δεν ήταν τίποτα αυτή τη φορά Ζωίτσα!

αλλά για να μην έχεις το άγχος, να ξανακάνεις σύντομα εξέταση ούρων...

την πέιπαλ μάλλον άτυχη ήμουν και μου την έκλεψαν!

ευτυχώς είχα μόνο 40 ευρώ μέσα στην κάρτα!

που βέβαια στο τέλος μου τα έδωσν πίσω αλλά αν ήταν να τα έχανα δε θα με πείραζε τόσο όσο αν είχα μια ανοιχτη πιστωτική με κανένα 1000ρικο όριο!!!

για την παραγγελία το αμαζον μου ειπε να περιμένω 1 εβδομάδα και αν δεν έρθει μάλλον θα μου επιστρέψουν τα χρήματα!

ο θηλασμός ήταν έτσι κι έτσι....θήλασε καλύτερα απο προχθές αλλά και πάλι ήταν αισθητά λιγότερο...της δοκίμασα χθες και το αλμιρόν...μεγάλη επιτυχία!!!

ήπιε 3 ολόκληρα μλ!!!! αμέεε!!!!

και δε νομίζω οτι θα ξαναπιεί!!!

και κάνει και 20 ευρώ το κουτί το άτιμο!!!:tongue:

μην ανησυχείς Ζωίτσα...εγώ και να πέσω ψυχολογικά, αν δε σας το πω απο μονη μου, δε θα το καταλάβετε! δεν μιζεριάζω εύκολα!

χθες που ήμουν κάπως, πιο πολύ ήταν απο το σοκ παρά απο στεναχώρια!

οκ σαφως και θα στεναχωρηθώ αν κοπεί τόσο απότομα αλλά θα ανακάμψω σύντομα!

οι υπόλοιπες εγκυούλες που είναι καλέ???

Λία, Γιωτούλα, Ευμορφάκι???????

άντε που είστε!!! θέλουμε νέα για τα σποράκια σας!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας!!μπηκα μονο για να σας δειξω το φορεμα......το πηρα 98 ευρω εγω!!!!εχω φοβερο πονοδοντο......

http://www.laredoute.gr/product-%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%8D-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1.aspx?productID=324204330&documentID=468111

Καλημέρα κορίτσια. Έχουμε γεννητούρια στο καφέ μας!!!

Σοφάκι όλα καλά σήμερα? Ζωή προσοχή θέλει. Με το καλό να δεχτείς την κορούλα σου. Ελενίτσα τι κάνουν τα ζουζούνια σου?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρες!!!!

γεια σας!!μπηκα μονο για να σας δειξω το φορεμα......το πηρα 98 ευρω εγω!!!!εχω φοβερο πονοδοντο......

http://www.laredoute.gr/product-%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%8D-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1.aspx?productID=324204330&documentID=468111

μεγεια Ελενίτσα!!!!

ωχ...πονόδοντο ε? δεν έχω χειρότερο!!!

γρήγορα στον οδοντίατρο!!!!

Καλημέρα κορίτσια. Έχουμε γεννητούρια στο καφέ μας!!!

Σοφάκι όλα καλά σήμερα? Ζωή προσοχή θέλει. Με το καλό να δεχτείς την κορούλα σου. Ελενίτσα τι κάνουν τα ζουζούνια σου?

γέννησε η Κατερίνα ε????? να της ζήσει η μπουμπούκα!!!!

Δε θα το έλεγα ακριβώς εντάξει Ελευθερια μου...λίγο καλύτερα απο χθες αλλά όχι όσο καλά ήταν προχθές!

τεσπα....βλεπουμε πως θα παει!

Ελπίζω να μην τελειώσει απο τώρα γιατί τον αποθηλασμό τον σκεφτόμουν επειδή ήθελα 2ο μπεμπέ...τώρα που το 2ο μπεμπέ πήρε παράταση, ομοίως μπορεί να γίνει με τον αποθηλασμό, αν όλα πάνε καλά φυσικά!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα!

Εγω δεν ειμαι και στα καλα μου τις τελευταιες μερες.

Εκανα β επιπεδου την Τριτη και εδειξε οτι η μικρη εχει μετριου βαθμου υπερηχογενεια

στο τελος του εντερου της.Ειναι υποπτο για κυστικη ινωση ή κυστινουρια.

Η αυχενικη και το papp-a βγηκαν καλες.Ο γιατρος μου μου ειπε οτι ειναι μικρο

το ευρημα και αν θελω ειναι στην κριση μας αν θα κανουμε αμνιο.

Με τον Σαββα αποφασισαμε να μην κανουμε.Οτι μας στειλει ο Θεος ειπαμε.

Την ημερα που το μαθαμε ημουν πολυ χαλια.Ολο εκλαιγα.

Αυτες τις μερες ειμαι λιγο καλυτερα αλλα δεν παυω να το σκεφτομαι.

Εχω ραντεβου με τον γιατρο μου την Τεταρτη.Να δουμε τι θα μου πει κι αυτος απο κοντα.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

ΚΑλημερα!!!!!

Ευμορφακι μου δεν ξερω τι να πω...Και εγω τρεμω την β επιπεδου και τι θα μου πουν....

Τωρα αυτο που βρηκαν δν ξερω τι ειναι ακριβως....Εγω να σου πω την αληθεια μπορει να πηγαινα να εκανα ξανα καπου αλλου μεγαλο υπερηχο για μια δευτερη γνωμη...και υστερα θα συζητουσα για αμνιο....

Παντως πραγματικα δεν ξερω τι να πω....Τον τελευταιο καιρο ολο κατι ακουω για τις β επιπεδου και εχω τρομοκρατηθει.....

Υπαρχει πιθανοτητα στο μελλον να διορθωθει το προβλημα?τι σας εχουν πει?

Κλεινω γιατι ο μικρος θελει το πληκτρολογιο....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημέρα!!!

Καλημερα!

Εγω δεν ειμαι και στα καλα μου τις τελευταιες μερες.

Εκανα β επιπεδου την Τριτη και εδειξε οτι η μικρη εχει μετριου βαθμου υπερηχογενεια

στο τελος του εντερου της.Ειναι υποπτο για κυστικη ινωση ή κυστινουρια.

Η αυχενικη και το papp-a βγηκαν καλες.Ο γιατρος μου μου ειπε οτι ειναι μικρο

το ευρημα και αν θελω ειναι στην κριση μας αν θα κανουμε αμνιο.

Με τον Σαββα αποφασισαμε να μην κανουμε.Οτι μας στειλει ο Θεος ειπαμε.

Την ημερα που το μαθαμε ημουν πολυ χαλια.Ολο εκλαιγα.

Αυτες τις μερες ειμαι λιγο καλυτερα αλλα δεν παυω να το σκεφτομαι.

Εχω ραντεβου με τον γιατρο μου την Τεταρτη.Να δουμε τι θα μου πει κι αυτος απο κοντα.

Ευμορφάκι μου αν κάποιος σε καταλαβαίνει πως αισθάνεσαι, αυτή είμαι εγώ....

στη Βαλέρια στη Β' επιπέδου, της είχαν βρει υπερηχογένεια εντέρου επίσης!

εγώ περίμενα πως και πως να μάθω οτι είναι όλα καλά και να αρχίσω τα ψώνια και μας έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι!

Λοιπόν, θα σου πω τι μου είχε πει ο γιατρός και ο γεννετιστής που μου την είχαν κάνει!

εγώ επέμενα πάρα πολύ να κάνω άμνιο!

και οι 2 γιατροί όμως ήταν κατηγορηματικοί οτι δε χρειάζεται και οτι αυτό είναι κάτι που μπορεί στον επόμενο υπέρηχο να έχει εξαφανιστεί!

σε εμάς βέβαια συνέχισε να υπάρχει, παρολαυτά όπως βλέπεις η Βαλέρια χαίρει άκρας υγείας!

αν θες να ηρεμήσεις κάπως, αντί για άμνιο, γιατί δε βάζεις τον άντρα σου να κάνει μια εξέταση για κυστική ίνωση?

η κυστική ίνωση για να εμφανιστεί πρέπει να έχουν και οι 2 γονείς και πάλι οι πιθανότητες είναι 25%.

Οπότε ας κάνει ο άντρας σου και αν βγουν αρνητικά τα αποτελέσματα,(που θα βγουν!), τόιτε δε θα έχεις λόγο να αγχώνεσαι!

αν τα ήξερα αυτά τότε που είχαν βρει και σε μας την υπερηχογένεια, στάνταρ θα την έκανα την εξέταση για την κυστική!

αν θες λεπτομέρειες που και πως να την κάνεις ρώτησε με....το έχω ψάξει πολύ το θέμα τον τελευταίο καιρό και θα κανονίσω να την κάνω κι εγώ τις επόμενες 2 εβδομάδες!

μη μου αγχώνεσαι πάντως!!! και προσπάθησε να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα. Ευμορφάκι μου γλυκό έχω ακούσει πολλές φορές για 'παράξενα' ευρήματα στον Β' επιπέδου που μετά εξαφανίζονται ή δεν υπήρξαν ποτέ. Είναι παραπλανητικά, η εικόνα δεν είναι καθαρή, ικασίες κάνουν οι γιατροί.

Συζήτησέ το με τον γιατρό σου, να σου πει για τις πιθανότητες και τις επιπτώσεις. Εγώ νομίζω πως αν ήμουν στην θέση σου θα έκανα την άμνιο για να μην έχω το άγχος μέχρι να γεννήσω και για μια ζωή μην εμφανίσει κάτι το παιδί. Προσωπική μου γνώμη.

Καλά λέει το Σοφάκι, ας κάνει ο Σάββας μια εξέταση. Τι είναι πάλι και τούτο ρε γμτ με την κυστική ίνωση???Νέο φρούτο! Παλιά δεν υπήρχαν όλα αυτά ή δεν τα έβρισκαν.

Πάντως πιστεύω κατά 90% πως η μπουμπού σου είναι μια χαρά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημεραααααααααα

Περασαμε ενα τελειο Σ/Κ και σημερα ο μπαμπας μας δουλευει οποτε...Τα κεφαλια μεσα....

Ωραια μερα και σημερα!!!!ηθελα να τον παω στην θαλασσα αλλα ρε γμτ ο μπαμπας μοας ξεχασε να βαλει το καρεκλακι του στο δικο μου αυτοκνητο οποτε παει αυτη η ιδεα....Μαλλον θα τον παω κουνιες στις οποιες το μονο που θελει να κανει ειναι να πειραζει την αμμμο....Και δεν μου αρεσει καθολου γιατι δεν ξερω τι ζωαα κατουρανε εκει περα.....Τεσπα φασηειναι θα πεερασει.....

Αντε περιμενω νεα απο το ΣΚ σας πως περασατε?

Εμεις φτιαξαμε και το δωματιο του μικρου.....Το βαψαμε εγινε τελειο!!!!

Βγαλαμε και το καγκελο απο το κρεβατακι του....ολο κατω τον βρισκω να κοιμαται.....:tongue::tongue::tongue:Ας ελπισουμε οτι καποια στιγμη θα αταλαβει και θα προσεχει....τι ν α πω.....

Καλημερούδια!!!!

Ζωίτσα περιμένουμε φωτο απο το δωμάτιο ε??????????

τι εννοείς οτι κοιμάται κάτω ο Τεό?????? στο πάτωμα???????

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

πάει για λοκατζής το αγόρι σου!!! δε θέλει μαλακά στρώματα!!! σκληρό πάτωμα και μια χαρά!!!

βρε κορίτσια, θέλω να μου πείτε πως συμπεριφέρονται τα δικά σας παιδιά....

Η Βαλέρια ενώ σε γενικές γραμμές είναι ήσυχη και συνεργάσιμη, κάτι φορές της γυρνάει το μάτι και γίνεται άλλος άνθρωπος!

χθες απο τις 7 το απογευμα που ξύπνησε, μέχρι τις 11 που κοιμήθηκε γκρίνιαζε....μουρμούραγε....μου έκανε τα νεύρα κρόσσια!

προς το παρόν το αποδίδω στο οτι έρχονται 2 κυνόδοντες....αν βγουν και συνεχίζει τα ίδια....:shock::shock::shock:

Επίσης, έστω οτι βγαίνουμε βόλτα...τη βάζουμε να περπατάει αλλά αν νομίζετε οτι θα πάμε όπου θέλουμε εμείς είστε γελασμένες! έχει άποψη η μικρά και μας πάει συνήθως όπου θέλει! και αυτό το όπου, συνηθως είναι στα περίπτερα με τα αυτοκινητάκια με το κέρμα...απ'όπου δεν ξεκολλάει με τίποτα! της βάζουμε κάνει 1,2....ε μετά πόσο ακόμα!

κλαίει και χτυπιέται κάτω να μη φύγουμε!

μόνο αν είμαστε τυχεροί και περιμένει κανένα άλλο παιδάκι να κάνει, φεύγουμε χωρίς γκρίνια!

Λέτε να φταίει οτι δεν τη μαλώνω συχνά? βασικά τη μαλώνω αλλά χωρίς να υψώνω τον τόνο της φωνής μου τις περισσότερες φορές...κάθομαι και της εξηγώ πάντα γιατί δεν πρέπει να κάνει κάτι και με χάδια καια γκαλίτσες, την κάνω να ξεχάσει γιατί τσαντίστηκε και πάμε παρακάτω....δεν πιάνει πάντα όμως αυτό και κυρίως όταν είμαστε εκτός σπιτιού...

Σας ζάλισα πρωί πρωί....

Καλά χθες την πήγα σε λούνα παρκ και κάναμε μαζί συγκρουόμενα!!! πολύ γέλιο είχε μέχρι που άρχισαν να μας δίνουν κάτι γερές τράκες και τρόμαξε το αστέρι μου!

πάω να μαγειρέψω....

Κανονίστε μέχρι το μεσημέρι που θα ξαναμπώ, να έχετε γεμίσει 100 σελίδες!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια

Εγώ είμαι ακόμη χάλια κρυωμένη κ δυστυχώς κόλλησα κ το μωράκι μου. Βέβαια μόνο πυρετό μου έκανε μέχρι στιγμής για ένα διήμερο Παρασκευή – Σάββατο τώρα είναι καλλίτερα , αλλά τα είδα όλα αυτή τη φορά 39,4 έφτασε , τα έπαιξα.

Σοφακι τι έγινε τελικά με το θηλασμό ?

Σχετικά με τη συμπεριφορά της Βαλεριας , εγώ δε βρίσκω κάτι το παράξενο , ίσως γιατί ο Νικόλας είναι ένα μικρό τερατάκι χιχιχι Μεγαλώνει το καμάρι σου , αποκτά προσωπικότητα , δοκιμάζει τα όρια της , δικά σου , έτσι είναι αυτά .;)

Ζωίτσα όλα εντάξει τώρα ε ? Σε καταλαβαίνω , βέβαια δεν έφτασα να κάνω πυελονεφριτιδα αλλά είχα ουρολοίμωξη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κ πήρα αντιβίωση.

Με το θέμα του Νικόλα που σας έλεγα δεν υπάρχει καμία σημαντική βελτίωση. Η παιδίατρος όμως μου είχε πει ότι με την αλοιφή κ το καθημερινό κατέβασμα θα δούμε αποτελέσματα σε 3 μήνες. Οπότε συνεχίζουμε τον «αγώνα»

Τι εννοείς βρε Ζωή κοιμάται κάτω ? Πέφτει στον ύπνο του , δε ξυπνά κ συνεχίζει ? Η κατεβαίνει κ κοιμάται κάτω ? Εντάξει είπαμε ο Τεο πρωτοπόρος σε όλα κ εναλλακτικός ακόμη κ στον ύπνο :tongue:

Ελενιτσα πολύ όμορφο το φορεματάκι σου με γειες

Ευμο μου κοριτσάκι μου μη στεναχωριεσε , στεναχωρείς κ το σποράκι σου , σε παρακαλώ , όλα καλά θα πάνε

Συμφωνώ με τη Ζωή κ τη Σοφία, πάνε κάνε ένα 2ο υπέρηχο αλλού κ ο Σάββας μια εξέταση για κυστική ινωση. Να σας φύγει η αγωνία κ να απόλαυσης το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου χωρίς στρες .

XwAPp3.png

καλησπερα :P

ξερω ξερω με χασατε.... ας οψεται το εμπαργκο τηλεπικοινωνιων στο γραφειο μου! ξερετε ποτε θα αποκτησω παλι τηλεφωνο- φαξ- ιντερνετ; στις 24-5. ναι ναι ναι.... ετοιμαζω αγωγουλα σουπερ! δε με βρισκουν οι πελατες μου λεμε... εχω παθει πανωλεθρια, θα τους ταραξω στα δικαστηρια. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!

τεσπα.... ας ξεκινησω από το Ευμορφακι!

κατ' αρχην να πω ότι τοσο εσυ οσο και οαντρας σου ειστε ψυχουλες! σας θαυμαζω απεριοριστα για την αποφαση που πηρατε να μην κανετε την αζμνιο και να κρατησετε το παιδακι ακομα και αν αυτο σημαινει οτι μπορει ( που δεν μπορει λεμε τωρα) να υπαρχει καποιο προβλημα με την υγεια του. εγω οσο με ξερω θα ειχα κανει χιλιες αμνιο και ντρεπομαι γι αυτο. δεν ξερω γιατι αλλα ντρεπομαι. δε ξερω αν ειχα το κουραγιο να πω: "ο,τι θελει ας μας στειλει ο θεος".... Περα από όλα τα άλλα παααααααααρρρρρρρααααααααααα πολλες κοπελες ειχαν το εν λόγω ευρημα στις β επιπεδου και όλα πηγαν ΤΕΛΕΙΑ! ετσι θα συμβει και με εσας γιατι πανω από όλα ειστε καλοι ανθρωποι! καντε οτι λεει η καρδια σας και το προαισθημα σου μανουλα και μην φοβασαι τιποτα! εχεις μια τεραστια αγκαλια από εμενα!

Ζωηηηηηηηηηηηηηηη εσυ σταματα να φοβασαι για την β επιπεδου γιατι δεν παιζει να υπαρχει προβλημα! εχω προαισθημα σου λεω! η μικρη ροκου ειναι μια χαρα!;)

Σοφακι μου με το γαλα τι γινεται; πως τα πατε; θηλαζει καλυτερα η μικρη; μωρε μη στεναχωριεσαι ομως. εκανες ότι καλυτερο μπορεις και ακομα παραπανω. θα τη βρεις την ακρη εσυ και σιγουρα υπαρχει λυση.

οσον αφοαρα στη συμπεριφορα της βαλεριας νομιζω ότι ολα τα μικρουλια τα ιδια κανουν. μην προβληματιζεσαι. και εγω σε γενικες γραμμες εχω εναν αγγελο που ομως εχει και τις κακες του μερες. και θα φωναξει και θα τσιριξει και θα απαιτησει και μολις τον αφησω να τρεξει μετα δε μαζευεται και κοπανιεται.... ολα καλα ομως. καταλαβαινεις μωρε αν η "παστα" του παιδιου ειναι καλη. με τις φωνες σε αυτη την ηλικια δεν κανουμε τιποτα και πολυ καλα συμπεριφερεσαι εσυ που της μιλας ηρεμα.

Ελενιτσααααααααααααααα! που εισαι εσυ; :D

κοριτσουδια μου σας φιλω ολες και ενας θεος ξερει ποτε θα ξαναμπω! αν ειστε τυχερες θα με "δειτε" το βραδυ :tongue::tongue::tongue:

Ελα ρε Σοφακι Καλημερα!!!!

Βρε οταν λεω κατω εννοω οτι εχουμε βαλει ενα επιπλεον στρωμα κατω απο το κρεβατι στο πατωμα ετσι ωστε αν πεσει να μην χτυπησει...Γι'αυτο και οταν πεφτει δεν καταλαβαινει τιποτα και συνεχιζει τον υπνο του....

Κατα τα αλλα νομιζω οτι αυτο που κανει η Βαλερια ειναι απολυτως φυσιολογικοτατο εγω αυτο που κανω για να μην εχω τετοια ειναι να του εξηγω πριν παμε βολτα στο σπιτι οτι τωρα θα παμε βολτα και θα παμα π.χ. εκει θα κανουμε αυτο και εκεινο και οταν ειναι να φυγουμε θα σου πει η μαμα πρεπει να φυγουμε και θα ερθεις αμεσως......Εμεις ας πουμε ειχαμε σοβαρο προβλημα με το να πιανει οτι βρωμια και σκουπιδι υπαρχει κατω στο δρομο....Τοσο που τον επαιρνα βολτα μονο με καροτσι...Αρχισα σιγα σιγα να του λεω οτι θα παμε βολτα και θα παμε με τα ποδια αλλα δεν πρεπει να πιασεις τιποτα απο κατω γιατι ειναι βρωμικα και αν το κανεις θα παμε βολτα μονο με το καροτσι...και τετοια πραγματα.... και εχει σταματησει πια να τα πιανει....Ελπιζω να καταλαβες την λογικη....

Τωρα Βεβαια καμια φορα παει να γκρινιαξει οταν δεν τον αφηνω να πιιασει κατι απο κατω και του λεω "τι εχουμε πει?Αν ειναι να τα πειραξεις θα γυρισουμε σπιτι...." Αυτο πιανεει αμεσως....

Επισης αν δεν θελει να φυγει απο εκει που ειμαστε βολτα του εξηγω οτι πρεπει να φυγουμε γιατι περασε η ωρα ή εχω δουλειες να κανω ή δεν ξερω τι αλλο και οτι θα ξαναρθουμε παλι καποια αλλη φορα...Εδω θα ειναι οι κουνιες δεν θα φυγουν και τετοια....Παντα του υποσχομαι οτι θα ξαναπαμε και βεβαια παντα φροντιζω να τηρω την υποσχεση μου για να μου εχει εμπιστοσυνη....Βεβαια ολα αυτα δεν πιανουν παντα με τν μια....Υπαρχουν φορες που τον παρακαλαω και του εξηγω τα ιδια παρα πολλες φορες....

Παντως Σοφακι σκηνη εχει να μας κανει παρα πολυ καιρο....ΠΠαντα ομως αυτο που προσεχω ειναι να του εξηγω απο το σπιτι που ακριβως θα παμε και τι θα κανουμε....\

Αυταααααααααα ελπιζω να μην σε ζαλισα....Ειπα μηπως καταφερω να γεμισω τις 100 σελιδες μονη μου αλλα που............:tongue::tongue::tongue:

Καλα ποτε τα γραψατε ολα αυτα??????????

Κατερινακι περαστικα σε εσενα και το αντρακι σου.....Αντε ο μικρος περασε μια τριημερη ιωσουλα εσυ γιατι ακομα ταλαιπωρισε?????

Μαρακι σ'ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυ!!!!μΟυ δινεις κουραγιο ρεεεεε!!!!Οσες ςεγκυμονουσες ξερω οι περισσοτερες κατι ειχαν στην β επιπεδου απο μικρες λεπτομερειες μεχρι πολυ σοβαρα πραγματα που δεν τα λεω για να μην τρομοκρατησω καμια....Τι να πω.....εΛπιζω οτι ολα θα πανε καλα και βασοζομαι στο ενστικτο σου.....:tongue::tongue::tongue:

Γεια σας κοριτσάκια

Εγώ είμαι ακόμη χάλια κρυωμένη κ δυστυχώς κόλλησα κ το μωράκι μου. Βέβαια μόνο πυρετό μου έκανε μέχρι στιγμής για ένα διήμερο Παρασκευή – Σάββατο τώρα είναι καλλίτερα , αλλά τα είδα όλα αυτή τη φορά 39,4 έφτασε , τα έπαιξα.

Σοφακι τι έγινε τελικά με το θηλασμό ?

Σχετικά με τη συμπεριφορά της Βαλεριας , εγώ δε βρίσκω κάτι το παράξενο , ίσως γιατί ο Νικόλας είναι ένα μικρό τερατάκι χιχιχι Μεγαλώνει το καμάρι σου , αποκτά προσωπικότητα , δοκιμάζει τα όρια της , δικά σου , έτσι είναι αυτά .;)

Με το θέμα του Νικόλα που σας έλεγα δεν υπάρχει καμία σημαντική βελτίωση. Η παιδίατρος όμως μου είχε πει ότι με την αλοιφή κ το καθημερινό κατέβασμα θα δούμε αποτελέσματα σε 3 μήνες. Οπότε συνεχίζουμε τον «αγώνα»

Ευμο μου κοριτσάκι μου μη στεναχωριεσε , στεναχωρείς κ το σποράκι σου , σε παρακαλώ , όλα καλά θα πάνε

Συμφωνώ με τη Ζωή κ τη Σοφία, πάνε κάνε ένα 2ο υπέρηχο αλλού κ ο Σάββας μια εξέταση για κυστική ινωση. Να σας φύγει η αγωνία κ να απόλαυσης το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου χωρίς στρες .

Κατερινάκι περαστικούλια!!!

ελπίζω και ο Νικόλας να ξεπεράσει το θεματάκι σύντομα...

με το θηλασμό ευτυχώς είναι καλύτερα τα πράγματα!

καταλαβαίνω οτι πίνει λιγότερο αλλά τουλάχιστον πίνει!

γιατί το αλμιρόν ούτε να το φτύσει!!!

και δεν την αδικώ....βρωμάει το άτιμο!

καλησπερα :P

ξερω ξερω με χασατε.... ας οψεται το εμπαργκο τηλεπικοινωνιων στο γραφειο μου! ξερετε ποτε θα αποκτησω παλι τηλεφωνο- φαξ- ιντερνετ; στις 24-5. ναι ναι ναι.... ετοιμαζω αγωγουλα σουπερ! δε με βρισκουν οι πελατες μου λεμε... εχω παθει πανωλεθρια, θα τους ταραξω στα δικαστηρια. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!

τεσπα.... ας ξεκινησω από το Ευμορφακι!

κατ' αρχην να πω ότι τοσο εσυ οσο και οαντρας σου ειστε ψυχουλες! σας θαυμαζω απεριοριστα για την αποφαση που πηρατε να μην κανετε την αζμνιο και να κρατησετε το παιδακι ακομα και αν αυτο σημαινει οτι μπορει ( που δεν μπορει λεμε τωρα) να υπαρχει καποιο προβλημα με την υγεια του. εγω οσο με ξερω θα ειχα κανει χιλιες αμνιο και ντρεπομαι γι αυτο. δεν ξερω γιατι αλλα ντρεπομαι. δε ξερω αν ειχα το κουραγιο να πω: "ο,τι θελει ας μας στειλει ο θεος".... Περα από όλα τα άλλα παααααααααρρρρρρρααααααααααα πολλες κοπελες ειχαν το εν λόγω ευρημα στις β επιπεδου και όλα πηγαν ΤΕΛΕΙΑ! ετσι θα συμβει και με εσας γιατι πανω από όλα ειστε καλοι ανθρωποι! καντε οτι λεει η καρδια σας και το προαισθημα σου μανουλα και μην φοβασαι τιποτα! εχεις μια τεραστια αγκαλια από εμενα!

Ζωηηηηηηηηηηηηηηη εσυ σταματα να φοβασαι για την β επιπεδου γιατι δεν παιζει να υπαρχει προβλημα! εχω προαισθημα σου λεω! η μικρη ροκου ειναι μια χαρα!;)

Σοφακι μου με το γαλα τι γινεται; πως τα πατε; θηλαζει καλυτερα η μικρη; μωρε μη στεναχωριεσαι ομως. εκανες ότι καλυτερο μπορεις και ακομα παραπανω. θα τη βρεις την ακρη εσυ και σιγουρα υπαρχει λυση.

οσον αφοαρα στη συμπεριφορα της βαλεριας νομιζω ότι ολα τα μικρουλια τα ιδια κανουν. μην προβληματιζεσαι. και εγω σε γενικες γραμμες εχω εναν αγγελο που ομως εχει και τις κακες του μερες. και θα φωναξει και θα τσιριξει και θα απαιτησει και μολις τον αφησω να τρεξει μετα δε μαζευεται και κοπανιεται.... ολα καλα ομως. καταλαβαινεις μωρε αν η "παστα" του παιδιου ειναι καλη. με τις φωνες σε αυτη την ηλικια δεν κανουμε τιποτα και πολυ καλα συμπεριφερεσαι εσυ που της μιλας ηρεμα.

Ελενιτσααααααααααααααα! που εισαι εσυ; :D

κοριτσουδια μου σας φιλω ολες και ενας θεος ξερει ποτε θα ξαναμπω! αν ειστε τυχερες θα με "δειτε" το βραδυ :tongue::tongue::tongue:

σύμπι να τους τα χώσεις γερά!!!

στείλτους και μια αγωγή εκ μέρους μου!!!! χαχαχαχαχα!!!!!!!!!

για το θηλασμό δε στεναχωρήθηκα τόσο γιατί πίστευα οτι σταμάτησε...απλά ήταν κυρίως οτι σοκαρίστηκα που έγινε τόσο απότομα!

ξέρω οτι κάποια στιγμή θα σταματήσει αλλά θέλω να γίνει σταδιακά για να το δεχτούμε πιο εύκολα και οι δυο...

Καθόλου να μη ντρέπεσαι για την άμνιο που λες....

μπράβο στο Ευμορφάκι με τον άντρα της που σκέφτονται έτσι, αλλά το μετά είναι πολύ δύσκολο αν τύχει όντως και το παιδί έχει κάτι...(Ευμορφάκι δε λέω για σένα φυσικά!!! γενικά μιλάω!!!)

είδα βιντεάκια στο youtube με την καθημερινότητα ενός παιδιού με κυστική ίνωση και έκλαιγα...

τεσπα τα αφήνω αυτά να μην αγχώνω τις εγκυουλες μας χωρίς λόγο!

ευμορφάκι είμαι σίγουρη οτι είσαι ακριβώς ίδια περίπτωση με εμάς! τίποτα δε θα είναι!

Ελα ρε Σοφακι Καλημερα!!!!

Βρε οταν λεω κατω εννοω οτι εχουμε βαλει ενα επιπλεον στρωμα κατω απο το κρεβατι στο πατωμα ετσι ωστε αν πεσει να μην χτυπησει...Γι'αυτο και οταν πεφτει δεν καταλαβαινει τιποτα και συνεχιζει τον υπνο του....

Κατα τα αλλα νομιζω οτι αυτο που κανει η Βαλερια ειναι απολυτως φυσιολογικοτατο εγω αυτο που κανω για να μην εχω τετοια ειναι να του εξηγω πριν παμε βολτα στο σπιτι οτι τωρα θα παμε βολτα και θα παμα π.χ. εκει θα κανουμε αυτο και εκεινο και οταν ειναι να φυγουμε θα σου πει η μαμα πρεπει να φυγουμε και θα ερθεις αμεσως......Εμεις ας πουμε ειχαμε σοβαρο προβλημα με το να πιανει οτι βρωμια και σκουπιδι υπαρχει κατω στο δρομο....Τοσο που τον επαιρνα βολτα μονο με καροτσι...Αρχισα σιγα σιγα να του λεω οτι θα παμε βολτα και θα παμε με τα ποδια αλλα δεν πρεπει να πιασεις τιποτα απο κατω γιατι ειναι βρωμικα και αν το κανεις θα παμε βολτα μονο με το καροτσι...και τετοια πραγματα.... και εχει σταματησει πια να τα πιανει....Ελπιζω να καταλαβες την λογικη....

Τωρα Βεβαια καμια φορα παει να γκρινιαξει οταν δεν τον αφηνω να πιιασει κατι απο κατω και του λεω "τι εχουμε πει?Αν ειναι να τα πειραξεις θα γυρισουμε σπιτι...." Αυτο πιανεει αμεσως....

Επισης αν δεν θελει να φυγει απο εκει που ειμαστε βολτα του εξηγω οτι πρεπει να φυγουμε γιατι περασε η ωρα ή εχω δουλειες να κανω ή δεν ξερω τι αλλο και οτι θα ξαναρθουμε παλι καποια αλλη φορα...Εδω θα ειναι οι κουνιες δεν θα φυγουν και τετοια....Παντα του υποσχομαι οτι θα ξαναπαμε και βεβαια παντα φροντιζω να τηρω την υποσχεση μου για να μου εχει εμπιστοσυνη....Βεβαια ολα αυτα δεν πιανουν παντα με τν μια....Υπαρχουν φορες που τον παρακαλαω και του εξηγω τα ιδια παρα πολλες φορες....

Παντως Σοφακι σκηνη εχει να μας κανει παρα πολυ καιρο....ΠΠαντα ομως αυτο που προσεχω ειναι να του εξηγω απο το σπιτι που ακριβως θα παμε και τι θα κανουμε....\

Αυταααααααααα ελπιζω να μην σε ζαλισα....Ειπα μηπως καταφερω να γεμισω τις 100 σελιδες μονη μου αλλα που............:tongue::tongue::tongue:

ο Τεό μάλλον είναι πιο υπάκουο παιδί Ζωή μου!

η Βαλέρια σε όλα καλή είναι αλλά άμα στραβώσει δεν ισιώνει με τίποτα!

την πήγα σήμερα το πρωί στις κούνιες...(ο Θεός να τις κάνει δηλαδή....)

ήρθε και η ξαδερφούλα της για παρέα (την οποία η Βαλ. δε γουστάρει γιατί εκείνη είναι μεγαλύτερη και της παίρνει συνέχεια τα παιχνίδια και τη σπρώχνει....), έκαναν κούνια, τραμπάλα, τσουλήθρα...περπατήσαμε και στην πλατεία....μόλις χωριστήκαμε, αντί η χαζή να τη φέρω σπίτι απευθείας, έκανα το λάθος και την πήγα να δει το μπαμπά της στο γραφείο του...έπαιξε λίγο κι εκεί, μίλησε στο τηλ και της λέω άντε πάμε σπίτι να φάμε....την έβαλα στο ποδηλατάκι της....ε και μέχρι να φτάσουμε σπίτι τσίριζε!!! βρε καλή μου βρε χρυσή μου....τιποτα αυτή! σχεδόν τρέχοντας έκανα τη διαδρομή για να τη φέρω!!!

τεσπα....ελπίζω απλά να είναι μια φάση και να μην έχει γίνει τόσο κακομαθημένη...

και σας ρωτάω για να δω μήπως κακώς δεν τη μαλώνω περισσότερο...

φοβάμαι μην την παραχαιδέψω...

έλεγα να τη γράψω παιδικό να πάει απο Σεπτέμβρη αλλά βλέπω το μεγαλείο των ιώσεων της κόρης της αδερφής μου και την εγκαταλείπω την ιδέα! Ο δε μπαμπάς της ούτε να το ακούσει!

οπότε θα κοιτάξω μήπως υπάρχει καμία δραστηριότητα για μικρούλια στην ηλικία της να τη γράψω να έρχεται σε επαφή με παιδάκια, έστω και μαι φορά την εβδομάδα!

Γιατί το άλλο δε σας το είπα!!!!!!! θυμάστε που έλεγα γιατί το παιδί μου να είναι τόσο ανεξάρτητο και καθόλου μαμάκιας?????? ε τώρα μονίμως κολλημένη πάνω μου είναι!!! αν και διάβασα οτι είναι λογικί σε αυτή την ηλικία!

Καλα ποτε τα γραψατε ολα αυτα??????????

Κατερινακι περαστικα σε εσενα και το αντρακι σου.....Αντε ο μικρος περασε μια τριημερη ιωσουλα εσυ γιατι ακομα ταλαιπωρισε?????

Μαρακι σ'ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυ!!!!μΟυ δινεις κουραγιο ρεεεεε!!!!Οσες ςεγκυμονουσες ξερω οι περισσοτερες κατι ειχαν στην β επιπεδου απο μικρες λεπτομερειες μεχρι πολυ σοβαρα πραγματα που δεν τα λεω για να μην τρομοκρατησω καμια....Τι να πω.....εΛπιζω οτι ολα θα πανε καλα και βασοζομαι στο ενστικτο σου.....:tongue::tongue::tongue:

Ζωίτσα τουλάχιστον για τις μικρές λεπτομέρειες στη Β επιπεδου, επέτρεψε μου να νομίζω οτι πολλοί γιατροί εκμεταλλεύονται την γωνία των γονιών για να τα παίρνουν πιο χοντρά απο τις άμνιο...:mad:

και σε σένα όλα καλά θα είναι!!!!!!!!!

αφού στο λέει η σύμπι μου καλέ!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...