Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάκια. Έχω καιρό να μπω, δεν προλάβαινα από το σπίτι αλλά ούτε και από την δουλειά τελικά. Είστε όλες καλά? Διάβασα λίγο τα νέα σας και είδα πως έχετε πολλές εγκυούλες στο καφέ σας. Με το καλό να γεννήσετε όλες!!! Λέτε να είναι κοριτσοχρονιά φέτος????

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!!

γεια σου Ελευθερίτσα!!!

είδες? μύρισε ο γκαστροαέρας κι απο δω!!!

και έχεις και δίκιο!!!

κοριτσοχρονιά φαίνεται!!!

πες και στην Άννα να έρθει να παρει τζούρα μια και ενδιαφέρεται!!!!;)

τι κάνεις??? τι κάνει το Μανιώ σου??????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ναι ναι πήρατε φόρα και από εδώ! Μπράβο κορίτσια.

Σοφάκι η σειρά σου τώρα:tongue:

Καλά είμαστε και το Μανιώ μια χαρά. Αντράκι σωστό!

Το Βαλεριάκι ομορφαίνει ε???Να μου το φιλήσεις!

Οκ με την προπληρωμένη? Έβγαλες άκρη?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!!!

έχει τέλεια μέρα σήμερα!

και μια και δεν έχω μαγείρεμα μπορεί να βγάλω το Βαλεριάκι μου βολτίτσα στις κούνιες! το πως θα τη γυρίσω σπίτι δεν ξέρω βέβαια.....θα χτυπιέται σαν το χταπόδι! προς το παρόν βέβαια κοιμάται, οπότε θα δούμε!!!!

πέρασε και ο απογραφέας οπότε ξεμπερδέψαμε και με αυτό!

μας φακελλώσανε κι εμάς!

δε μπορώ να καταλάβω τι τους νοιάζει αν η κουζίνα είναι μικρότερη ή μεγαλύτερη απο 4 τετραγωνικά!!!!!!!!!

η φαγούρα στα πόδια μου συνεχίζει ακάθεκτη!

όλο παγάκια βάζω! ελπίζω να περάσει σύντομα!

Ναι ναι πήρατε φόρα και από εδώ! Μπράβο κορίτσια.

Σοφάκι η σειρά σου τώρα:tongue:

Καλά είμαστε και το Μανιώ μια χαρά. Αντράκι σωστό!

Το Βαλεριάκι ομορφαίνει ε???Να μου το φιλήσεις!

Οκ με την προπληρωμένη? Έβγαλες άκρη?

Καλά είδα τη φωτο του Μανου που είχες βάλει τις προάλλες....

εντάξει....ο μεγάλος αδερφός της Βαλέριας θα μοιάζει αν τους βάλεις δίπλα δίπλα!!!!:D:D:D φτου φτου στο παλικάρι σου!!!

μακάρι να ερχόταν η σειρά μου αλλά δεν το βλέπω....ακόμα να αποφασίσω να αποθηλάσω....αν και έχω κάνει πρόοδο! αποφάσισα να πάω να πάρω γάλα σκόνη υποαλλεργική! κάτι είναι κι αυτό!!!:tongue::tongue::tongue: τώρα μένει να κάνω πράξη την απόφαση μου!!! χαχαχαχαχα!!!!

Την προπληρωμένη δεν την ακύρωσα ακόμα....την εκφόρτισα και απλά θα περιμένω να δω τι θα γίνει με το πέιπαλ...μόλις και αν βγάλω άκρη, τότε θα την ακυρώσω και θα βγάλω άλλη!

έστειλα μέιλ και στην rapidshare οι οποίοι είπαν οτι θα το ερευνήσουν το θέμα...για να δούμε....

που είστε καλέ όλες???????????????

μα ούτε μια καλημέρα πια??????????????:-(:sad::-(:sad:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!

Χαθηκα για λιγο το ξερω γιατι περασα μια μικρη φρικη....Αλλα τωρα φαινονται ολα καλα.....Δεν εχω χρονο να σας πω γιατι φευγουμε βολτα με τον μικρο....

Ελέυθερια τι κανετε?πως τα περνατε...ΝΑ χαιρεσαι και τον γιο σου που γινεται 21 μηνος σημερα!!!!

Δεν θα σχολιασω τιποτα τωρα

θα προσπαθησω να μπω το μεσημερι!!!!!\

Φιλα σε ολες!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημέρα κοριτσάκια , πως είστε ?

Τι παλιόκαιρος αι στο καλό Μάης μήνας !

Εγώ είμαι στο κρεβάτι με πυρετό αγκαλιά με το laptop , που την άρπαξα δε ξέρω, ευτυχώς το Νικακι μέχρι στιγμής δείχνει καλά. Τον έχω στείλει για κάνα δίωρο στη πεθερά μου , πονανε τα κόκαλα μου κ δε μπορώ να κουνηθώ ελπίζω να ανακάμψω σύντομα γιατί το αντράκι μου έχει όρεξη για παιχνίδια κ εγώ δε μπορώ να κουνηθώ !

Οι εγκυυλες τι κάνουν ? Κλωτσανε τα εμβρυακια ?

Λοιπόν έχουμε γίνει φοβερά παπαγαλάκια κ ότι κ αν πούμε το λέει είτε καθαρά είτε όπως μπορεί. Εμένα μου έχει ξεφύγει αρκετές φορές το γ@μοτο κ όταν κάνει ζημιά λέει « λίμπα… γ@μο κομιμι » το κομιμι σημαίνει ποντικομαμή (τον είχε πει 1-2 φορές η πεθερά μου κ του έκατσε)

Κάνει δικες του προτασουλες του τύπου « τένο που είσαι τένο» γιατί του αρέσει ο τομας το τρενάκι . Διώχνει τον ήλιο γιατί τον ενοχλεί « φύγε ήλιο» κ όταν φεύγει μου λέει «έφυγε» μετά τον ξαναφωνάζει «έλα ήλιο»

Με φωνάζει καμιά φορά με το όνομα μου κ έχει πολύ γέλιο αλλά τρελαίνομαι όταν του λέω μωρό μου κ μου απαντά «μωο μου» … λιώνω λέμε !

Ζωίτσα τι φρίκη πέρασες κοριτσάκι ?

Φιλιά σε όλες καλά να περνάτε

XwAPp3.png

Καλημέρα....

φρικαρισμένη είμαι σήμερα....

χθες έλεγα οτι δεν αποφασίζω να αποθηλάσω αλλά μάλλον έγινε...

χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί αισθάνθηκα οτι η Βαλέρια μόνο πιπιλούσε και δεν κατάπινε...αν όντως μου τέλειωσε το γάλα τόσο απότομα....τι να πω...τα έχω χαμένα...

είπα και στον Π. να πάρει το αλμιρόν πέπτι να της δώσω...:(:(:(

ουφ....

Ζωίτσα μου τι φρίκη πέρασες???????

ελπίζω όχι κάτι σοβαρό!!!

Κατερινάκι περαστικά σου!!!!

παπαγαλάκι κανονικό το παιδί σου ε???????????

καλά πολύ γέλασα με το κομιμι!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Ζωίτσα σε ευχαριστούμε για τις ευχές. Τι έπαθες εσύ? Με το καλό να κρατήσεις αγκαλίτσα το μωράκι σου, έμαθες το φύλο?

Σοφάκι μετά από τόσο καιρό ρε συ τέλιωσε έτσι ξαφνικά το γάλα? Σε πόσους θηλασμούς είστε το 24ωρο? Παραμένετε στους 3?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Ζωίτσα σε ευχαριστούμε για τις ευχές. Τι έπαθες εσύ? Με το καλό να κρατήσεις αγκαλίτσα το μωράκι σου, έμαθες το φύλο?

Σοφάκι μετά από τόσο καιρό ρε συ τέλιωσε έτσι ξαφνικά το γάλα? Σε πόσους θηλασμούς είστε το 24ωρο? Παραμένετε στους 3?

ναι Ελευθερίτσα μου 3 θηλασμούς είχαμε...

και μένα εντύπωση μου κάνει αν τέλειωσε τόσο απότομα....μέχρι χθες το μεσημέρι έπινε κανονικά...

δεν ξέρω....

χάλια είμαι πάντως...:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Βρε Σοφία οι 3 θηλασμοί λένε πως μπορεί να είναι λίγοι αλλά σε 2-3 μήνες κόβεται το γάλα όχι σε τόσο διάστημα που θηλάζετε εσείς.

Πιες πολλά υγρά και ξανατσέκαρέ το. Σε κάθε περίπτωση σε νιώθω πραγματικά...Ο θηλασμός όταν φτάνει στο τέλος του είναι επίπονος, με όποιον τρόπο και αν αποθηλάσεις, όσο αργά ή γρήγορα και αν γίνει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

γεια σας!!!!ηρθα και εγω....τρεχω αυτες τις μερες γιατι εχουμε γαμο το Σαββατο....μια να ετοιμασω την Ευη να κανει τρυπες στα αυτια της, μια να ετοιμασω προγραμμα με τραγουδια για το γαμο γιατι παιζει ο συζυγος, να ψωνισω του Ανδρεα και φυσικα να βρω φορεμα και εγω. τελικα Σοφακι δεν θα προλαβει να ερθει το φορεμα που ειχα παραγγειλει μεχρι αυριο.Σημερα πηγα να ψαξω παλι για φορεμα......ευτυχως στο τελευταιο μαγαζι βρηκα κατι .....θα σας βαλω φωτο και την Δευτερα να δειτε.....αλλαξα το παντελονι του Ανδρεα γιατι θελει τελικα ασπρο το παιδι.....και δεν βρισκω κομμωτρια ευκαιρη το διανοηστε????εχει πολλους γαμους το σ/κ εδω και βαφτισεις......

Κατερινακι μου τι κανεις? χαιρομαι με τα νεα του γιου σου!!!!Ελευθεριτσα που χαθηκες εσυ?ολοι καλα?

Ζωιτσα δεν πιστευω να ειχε σχαση με τις ζαλαδες σου η φρικη που εφαγες?????για πες γιατι ανησυχω......

Σοφακι μου....μην μου στεναχωριεσαι...ακομα και να κοπηκε αποτομα το γαλα σου ισως να ειναι και καλυτερα ετσι.τουλαχιστον θα το παρεις αποφαση!!!!!ο πεθερουλης τι κανει?

Μαρακιιιιιιιι που εισαι καλε??????τρεχεις για την βαφτιση θα μου πεις!!!!!!

Ep !!!!να μαι παλι και εγω...Πηγαμε την βολτα μας και ηρθαμε!!!!Αυτος ο καιρος ειναι πολυ σπαστικος γιαι εμεις εδω που ειμαστε ειναι χωματοδρομος οποτε για να βγουμε εξω θα πρεπει οχι μονο να εχει ηλιο αλλα να μην εχει βρεξει τουλαχιστον μια μερα!!!!!γινεται δεν γινεται...

Λοιπον που λετε την Τεταρτη ειχα ραντεβου με την γυναικολογο και την τριτη πηρα τα αποτελεσματα της γενικης ουρων και αιματος που εκανα για να τα παω....Εκτος απο τον αιματοκριτη μου λοιπον που επεσε στο 30 αλλα αυτο δεν με ανησυχει τοσο γιατι και στον θοδωρακη εφτασα αν θυμαμαι καλα μεχρι το 27 γενικα εγω και ο αιματοκριτης δεν εχουμε καλες σχεσεις...Ειχα και στα ουρα κατι Νιτρωδη...ολα αυτα μου τα ειπε απο το τηλεφωνο ο Κοσμας που πηγε να παρει τις εξετασεις.....Εγω δεν ηξερα τι ειναι τα νιτρωδη και ψαχνωντας στο ιντερνετ ανακαλυψα οτι μπορει να ειναι ουρολοιμωξη!!!!!!!!!!!!Ε απο εκει αι περα αρχισα να κλαιω με μαυρο δακρυ....Τα ειδα ολα...Εγω τα ιδια που περασα και στον Θοδωρη δεν τα ξαναπερναω...Ημουνα και μονη μου με τον μικρο ...Καταλαβαινεται τι γινοταν...Τελοσπαντων να μην σας τα πολυλογω περνω τηλ την γυναικολογο και μου ειπε τελικα οτι δεν ειναι τιποτα τοσο ανησυχητικο...ουτε χρειαζεται θεραπεια απλα πρεπει να πινω πολλα νερα και θα καθαρισω!!!!!

Εννοειτε οτ εχω πλακωθει στα νερα απλα τοσο καιρο δεν επινα γιατι μου δημιουργουν απιστευτες ξυνιλες......τωρα δεν με νοιαζει τι να κανω....Βασικα αυτη ηταν η μεγαλη ου φρικη που ξαφνικα ολα αρχισα να τα ξαναζω σαν να ημουν εγκυος στον Θοδωρη...Γιατι για οσες δεν το γνωριζετε ολα τα προβληματα μου αρχισαν οταν επαθα πυελονεφριτιδα....Ηταν εντωμεταξυ και ιδια εποχη...

Τελοσπαντων ολα καλα παντως....Και η μικρη ειναι μια χαρα....ζωηρη ζωηρη ολο τουμπες κανει.....Και σε 3 εβδομαδες περιπου παω για Β επιπεδου.....

Καλημέρα....

φρικαρισμένη είμαι σήμερα....

χθες έλεγα οτι δεν αποφασίζω να αποθηλάσω αλλά μάλλον έγινε...

χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί αισθάνθηκα οτι η Βαλέρια μόνο πιπιλούσε και δεν κατάπινε...αν όντως μου τέλειωσε το γάλα τόσο απότομα....τι να πω...τα έχω χαμένα...

είπα και στον Π. να πάρει το αλμιρόν πέπτι να της δώσω...:(:(:(

ουφ....

Σοφακι εσυ σιγουρα θα γνωριζεις καλυτερα αλλα μηπως δεν ηταν οτι εσυ δεν εχεις γαλα απλα η μικρη ειχε περισσοτερη ορεξη να παιξει απο το να φαει....Γιατι αλλιως δεν θα δυσανασχετουσε?

Εμεις παντως παιρνουμε το αλμιρον το ΗΑ που δεν ειναι εντελως αντιαλλεργικο ειναι για παιδια που εχουν ιστορικο αλλεργιας στο γαλα....Δηλαδη πολυ μικρη.....

Επι της ευκαιριας ηθελα να σου πω οτι στο βιντεο που ειδα με την μικρη εμενα δεν μου φανηκε καθολου αδυνατη!!!!Μια χαρα κοριτσακι ειναι...Τις εκανες εξετασεις για ουρολοιμωξη?Εγω βεβαια δεν πιστευω να εχει τιποτα!!!!Εμας παντως υπηρχε ενα μεγαλο διαστημα πο εκτος οτι εχασε κατι γραμμαρια καποια στιγμη εβαζε μονο 150 γρ και τετοια αλλα το παιδι ηταν και ειναι μια χαρα οποτε δεν ανησυχουμε....ωρα τον τελευταιο μηνα ειναι που εβαλε 500 γρ σκεψου....Κατα τα αλλα βαζαμε πολυ λιγα γραμμαρια τον μηνα....

Καλημέρα κοριτσάκια , πως είστε ?

Τι παλιόκαιρος αι στο καλό Μάης μήνας !

Εγώ είμαι στο κρεβάτι με πυρετό αγκαλιά με το laptop , που την άρπαξα δε ξέρω, ευτυχώς το Νικακι μέχρι στιγμής δείχνει καλά. Τον έχω στείλει για κάνα δίωρο στη πεθερά μου , πονανε τα κόκαλα μου κ δε μπορώ να κουνηθώ ελπίζω να ανακάμψω σύντομα γιατί το αντράκι μου έχει όρεξη για παιχνίδια κ εγώ δε μπορώ να κουνηθώ !

Οι εγκυυλες τι κάνουν ? Κλωτσανε τα εμβρυακια ?

Λοιπόν έχουμε γίνει φοβερά παπαγαλάκια κ ότι κ αν πούμε το λέει είτε καθαρά είτε όπως μπορεί. Εμένα μου έχει ξεφύγει αρκετές φορές το γ@μοτο κ όταν κάνει ζημιά λέει « λίμπα… γ@μο κομιμι » το κομιμι σημαίνει ποντικομαμή (τον είχε πει 1-2 φορές η πεθερά μου κ του έκατσε)

Κάνει δικες του προτασουλες του τύπου « τένο που είσαι τένο» γιατί του αρέσει ο τομας το τρενάκι . Διώχνει τον ήλιο γιατί τον ενοχλεί « φύγε ήλιο» κ όταν φεύγει μου λέει «έφυγε» μετά τον ξαναφωνάζει «έλα ήλιο»

Με φωνάζει καμιά φορά με το όνομα μου κ έχει πολύ γέλιο αλλά τρελαίνομαι όταν του λέω μωρό μου κ μου απαντά «μωο μου» … λιώνω λέμε !

Ζωίτσα τι φρίκη πέρασες κοριτσάκι ?

Φιλιά σε όλες καλά να περνάτε

Κατερινακι μου πολλα περαστικα!!!!Τελειος ο μικρος....Πως και πως περιμενω να κανει και ο δικος μου καμια προταση....Εμεις απλα μεχρι τωρα αυξησαμε το λεξιλογιο μας...Λεμε καμια 10αρια λεξεις παραπανω...

Αληθεια με το θεμα του μικρου τι εγινε?Ολα καλα υποθετω αφου δεν λες τιποτα ε?

Αντε γρηγορα να γινεις καλα και να σηκωθεις.....

γεια σας!!!!ηρθα και εγω....τρεχω αυτες τις μερες γιατι εχουμε γαμο το Σαββατο....μια να ετοιμασω την Ευη να κανει τρυπες στα αυτια της, μια να ετοιμασω προγραμμα με τραγουδια για το γαμο γιατι παιζει ο συζυγος, να ψωνισω του Ανδρεα και φυσικα να βρω φορεμα και εγω. τελικα Σοφακι δεν θα προλαβει να ερθει το φορεμα που ειχα παραγγειλει μεχρι αυριο.Σημερα πηγα να ψαξω παλι για φορεμα......ευτυχως στο τελευταιο μαγαζι βρηκα κατι .....θα σας βαλω φωτο και την Δευτερα να δειτε.....αλλαξα το παντελονι του Ανδρεα γιατι θελει τελικα ασπρο το παιδι.....και δεν βρισκω κομμωτρια ευκαιρη το διανοηστε????εχει πολλους γαμους το σ/κ εδω και βαφτισεις......

Κατερινακι μου τι κανεις? χαιρομαι με τα νεα του γιου σου!!!!Ελευθεριτσα που χαθηκες εσυ?ολοι καλα?

Ζωιτσα δεν πιστευω να ειχε σχαση με τις ζαλαδες σου η φρικη που εφαγες?????για πες γιατι ανησυχω......

Σοφακι μου....μην μου στεναχωριεσαι...ακομα και να κοπηκε αποτομα το γαλα σου ισως να ειναι και καλυτερα ετσι.τουλαχιστον θα το παρεις αποφαση!!!!!ο πεθερουλης τι κανει?

Ελενιτσα ποιο φορεμα ειχες διαλεξει ρε?Γιατι κανεις δεν βαζει φωτο να δουμε και εμεις εδω περα?

Αντε περιμενουμε................

Βρε Σοφία οι 3 θηλασμοί λένε πως μπορεί να είναι λίγοι αλλά σε 2-3 μήνες κόβεται το γάλα όχι σε τόσο διάστημα που θηλάζετε εσείς.

Πιες πολλά υγρά και ξανατσέκαρέ το. Σε κάθε περίπτωση σε νιώθω πραγματικά...Ο θηλασμός όταν φτάνει στο τέλος του είναι επίπονος, με όποιον τρόπο και αν αποθηλάσεις, όσο αργά ή γρήγορα και αν γίνει.

δεν ξέρω τι να πω Ελευθερία...τα έχω χαμένα....πολύ απότομο μου ηρθε...:(

καλέ γιατί θα του τρυπήσεις τα αυτιά του παιδιού?????????? μικρή δεν είναι ακόμα???????

αν δε βρεις κομμώτρια, πες μου ν ρωτήσω κι εγώ μήπως βρούμε τίποτα!

δε μας είπες απο που είχες παραγγείλει φόρεμα??????

εμένα στραβά μου πάνε όλα τις τελευταίες μέρες...

-μου έκλεψαν τα στοιχεία απο το λογαριασμό μου στο πέιπαλ και είχαν κάνει αγορές, τις οποίες ευτυχώς τελικά δε χρεώθηκα γιατί μου επέστρεψαν τα λεφτά,

-εχω κάνει μια παραγγελία απο άμαζον και πέρασε η ημερομηνία παράδοσης και πουθενά τα πράγματα...

-ήρθε και το θέμα με το γάλα και έδεσε το πράγμα!

Ep !!!!να μαι παλι και εγω...Πηγαμε την βολτα μας και ηρθαμε!!!!Αυτος ο καιρος ειναι πολυ σπαστικος γιαι εμεις εδω που ειμαστε ειναι χωματοδρομος οποτε για να βγουμε εξω θα πρεπει οχι μονο να εχει ηλιο αλλα να μην εχει βρεξει τουλαχιστον μια μερα!!!!!γινεται δεν γινεται...

Λοιπον που λετε την Τεταρτη ειχα ραντεβου με την γυναικολογο και την τριτη πηρα τα αποτελεσματα της γενικης ουρων και αιματος που εκανα για να τα παω....Εκτος απο τον αιματοκριτη μου λοιπον που επεσε στο 30 αλλα αυτο δεν με ανησυχει τοσο γιατι και στον θοδωρακη εφτασα αν θυμαμαι καλα μεχρι το 27 γενικα εγω και ο αιματοκριτης δεν εχουμε καλες σχεσεις...Ειχα και στα ουρα κατι Νιτρωδη...ολα αυτα μου τα ειπε απο το τηλεφωνο ο Κοσμας που πηγε να παρει τις εξετασεις.....Εγω δεν ηξερα τι ειναι τα νιτρωδη και ψαχνωντας στο ιντερνετ ανακαλυψα οτι μπορει να ειναι ουρολοιμωξη!!!!!!!!!!!!Ε απο εκει αι περα αρχισα να κλαιω με μαυρο δακρυ....Τα ειδα ολα...Εγω τα ιδια που περασα και στον Θοδωρη δεν τα ξαναπερναω...Ημουνα και μονη μου με τον μικρο ...Καταλαβαινεται τι γινοταν...Τελοσπαντων να μην σας τα πολυλογω περνω τηλ την γυναικολογο και μου ειπε τελικα οτι δεν ειναι τιποτα τοσο ανησυχητικο...ουτε χρειαζεται θεραπεια απλα πρεπει να πινω πολλα νερα και θα καθαρισω!!!!!

Εννοειτε οτ εχω πλακωθει στα νερα απλα τοσο καιρο δεν επινα γιατι μου δημιουργουν απιστευτες ξυνιλες......τωρα δεν με νοιαζει τι να κανω....Βασικα αυτη ηταν η μεγαλη ου φρικη που ξαφνικα ολα αρχισα να τα ξαναζω σαν να ημουν εγκυος στον Θοδωρη...Γιατι για οσες δεν το γνωριζετε ολα τα προβληματα μου αρχισαν οταν επαθα πυελονεφριτιδα....Ηταν εντωμεταξυ και ιδια εποχη...

Τελοσπαντων ολα καλα παντως....Και η μικρη ειναι μια χαρα....ζωηρη ζωηρη ολο τουμπες κανει.....Και σε 3 εβδομαδες περιπου παω για Β επιπεδου.....

Σοφακι εσυ σιγουρα θα γνωριζεις καλυτερα αλλα μηπως δεν ηταν οτι εσυ δεν εχεις γαλα απλα η μικρη ειχε περισσοτερη ορεξη να παιξει απο το να φαει....Γιατι αλλιως δεν θα δυσανασχετουσε?

Εμεις παντως παιρνουμε το αλμιρον το ΗΑ που δεν ειναι εντελως αντιαλλεργικο ειναι για παιδια που εχουν ιστορικο αλλεργιας στο γαλα....Δηλαδη πολυ μικρη.....

Επι της ευκαιριας ηθελα να σου πω οτι στο βιντεο που ειδα με την μικρη εμενα δεν μου φανηκε καθολου αδυνατη!!!!Μια χαρα κοριτσακι ειναι...Τις εκανες εξετασεις για ουρολοιμωξη?Εγω βεβαια δεν πιστευω να εχει τιποτα!!!!Εμας παντως υπηρχε ενα μεγαλο διαστημα πο εκτος οτι εχασε κατι γραμμαρια καποια στιγμη εβαζε μονο 150 γρ και τετοια αλλα το παιδι ηταν και ειναι μια χαρα οποτε δεν ανησυχουμε....ωρα τον τελευταιο μηνα ειναι που εβαλε 500 γρ σκεψου....Κατα τα αλλα βαζαμε πολυ λιγα γραμμαρια τον μηνα....

Κατερινακι μου πολλα περαστικα!!!!Τελειος ο μικρος....Πως και πως περιμενω να κανει και ο δικος μου καμια προταση....Εμεις απλα μεχρι τωρα αυξησαμε το λεξιλογιο μας...Λεμε καμια 10αρια λεξεις παραπανω...

Αληθεια με το θεμα του μικρου τι εγινε?Ολα καλα υποθετω αφου δεν λες τιποτα ε?

Αντε γρηγορα να γινεις καλα και να σηκωθεις.....

Ελενιτσα ποιο φορεμα ειχες διαλεξει ρε?Γιατι κανεις δεν βαζει φωτο να δουμε και εμεις εδω περα?

Αντε περιμενουμε................

πωπω τρόμαξες Ζωίτσα μου ε? ευτυχώς δεν είναι τιποτα τελικά!!!

πίνε νερά αβέρτα!!!

δεν το θυμόμουν αυτό με την πυελονεφρίτιδα....

στανταρ κάτι παίζει με το γάλα μου γιατί η μικρή μια χαρά το πάλευε να θηλάσει....

εμάς η αλλεργία είναι σε υψηλά επίπεδα οπότε το γάλα πρέπει να έχει εκτενώς υδροδιαλυμένη πρωτείνη γάλακτος...

αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι η παιδίατρος μας έγραψε το αλμιρον πεπτι 1 που είναι για μωρά 0-6 μηνών και όχι το 2!!!

Το ξέρω οτι η Βαλέρια οπτικά μοιάζει οκ αλλά είναι μόλις 10400!!!!

και έχει και μπουτάκι και απ'όλα!

εξετάσεις δνε της έκανα...κατέληξα οτι δεν υπάρχει λόγος...

απλά το παιδί μου έμοιασε και θα είναι μια ζωή ελαφριά!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ναι Σοφια απο μια ουρολοιμωξη που κανεις δεν πηρε ποτε χαμπαρι ξεκινησαν ολα γι αυτο και τρεμω στην ιδεα!!!!!

Καταρχην δεν θελω να μου απογοητευεσαι....Φανταζεσαι αν πεσεις και εσυ ψυχολογικα τι θα γινει στο καφε μας??????????

Την Paypal πως την κλεψανε?κανανε μαζικο hacking και ησουν μεσα σε αυτους ή τυχαιο ητανε?

Οχι τιποτα αλλο αλλα εχω και εγω paypal αν ειναι να το ψαξω....

Κατα τα αλλα υποθετω οτι την παραγγελια σου θα μπορεσουν να σου την στειλουν ξανα ή να σοσυ δωσουν τα χρηματα πισω ετσι?

Και ας ερθουμε στο πιο σοβαρο ζητημα?Σημερα πως ηταν ο θηλασμος?Καλυτερα?

Πως την βλεπεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...