Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αλό!!!!!!!!!!!

Ζωίτσα μου γενεθλιάζεις(φοβερή λέξη εεε???) σήμερα????????

257724qzzhy39no4.gif

Να τα χιλιάσεις!!!!!!!!!!!!!! και με το καλό να έρθει η μπουμπού σας να σας κάνει τσαλιμάκια!!! 780354oo09lvi98s.gif

Να πω χρόνια πολλά και στην Ειρηνούλα της Άννας μας απο την Κρήτη!

να τη χαίρεσαι Αννα μου!!! πάντα υγεία και χαρές να έχει το κορίτσι σου!!!

Κατερινάκι welcome back!

τι κάνεις??????????

βρε Λενιώ....κάτι δεν κατάλαβα καλά μάλλον....

σε πονάει η μέση και τα γόνατα και θα πας σε διατροφολόγο??????

εχμμμ.....ορθοπεδικό δε χρειάζεσαι κανονικά???

στάνταρ κάτι δεν καταλαβαίνω μάλλον!!!!:D

α καλά σε καταλαβαίνω απόλυτα για τη γκρίνια του Μαρινούλη!!!

η Βαλέρια αν της χαλάσεις χατηρι, πέφτει κάτω και κυλιέται στα πατώματα κλαίγοντας!!! στο ΙΚΕΑ που είχαμε πάει, κυλιόταν κάτω γιατί δεν ήθελε να φύγουμε απο το παιδικό τμήμα!!! πολύ πείσμα λέμε!!!

ο πεθερός μου ευτυχώς δείχνει οκ! έκανε το χειρουργείο το πρωί, βρήκαν έναν όγκο 5 φορές μεγαλύτερο απ'οτι περίμεναν, ωστόσο ο γιατρός είπε οτι είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να είναι κακοήθης! οπότε πλεον απλά ελπίζουμε σε γρήγορη ανάρρωση!

καλά έχω τελαθεί απο τη χαρά μου!!!

ζυγίστηκα και έχω πάρει 2,5 κιλά!!!!! έφτασα τα 52,5!!! γιούπιιιιιι!!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααααααααα πως ειστε?Σοφακι κανονικα σε ορθοπεδικο πρεπει να παω αλλα ξερω οτι με πονανε επειδη καταλαβαινω οτι εχω παρει βαρος.....ειπα να πaω κατευθειαν εκει. πηγα σημερα το πρωι.....καναμε καποια τεστ και μετρησεις...το θετικο ειναι οτι εχω καλο μεταβολισμο. Αν το συνδυασω και με γυμναστικη θα εχω ακομα καλυτερα αποτελεσματα.....πρεπει να χασω 10 κιλα για αρχη....

Κατερινακι τι κανεις? ολα καλα?

καλησπεραααααααααααα!

Χρονια πολλα στην Χρυσοβαλάντου μας, στη Ζωουλα μας και στην Αννούλα!

χρονια πολλα και σε όσες ξεχασα! να ειστε παντα καλα κοριτσια και μονο χαρες να παιρνετε στη ζωη σας!

εγω τρεχω με τη βαφτιση αλλα και με τις βαφτισεις γενικοτερα γιατι μεχρι 18-6 έχω 3 και εναν γαμο!:P

ιντερνετ δεν εχω ακομα στο γραφειο οποτε καταλαβαινετε! τα νευρα μου!

σιφουνας μπαινω, σιφουνας βγαινω γιατι περιμενω τον υιο να ξυπνησει! σας φιλω πολυ πολυ!

ΓΕια σας και απο εμενα!!!!!

Τι κανετε?Εμεις ολοι καλα!!!

Βεβαια μολις πριν λιγο εσπασα και το σιδερο μας οποτε δεν ειμαι και τοσο καλα αφου λεφτα για καινουριο δεν υπαρχουν!!!!Οποτε μαλλον θα δανειστουμε (παρουμε) το σιδερο της πεθερας μου.....:tongue::tongue:ΝΑ 'ναι καλα και αυτοι βεβαια!!!!!

Κατα τα αλλα σημερα εκανα μαζι με τον μικρο κουλουρακια αυτα τα νηστισιμα με το πορτοκαλι αφου δεν υπαρχουν και πολλα πραγματα να μπορει να φαει....

Παω να σας διαβασω και λιγο μηπως σχολιασω και τιποτα!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Α να σωστα ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις ευχες σας και εσεις να χαιρεσται τις οικογενειες σας!!!!!

Βρε Ελενιτσα καλα κανεις και πας σε διατροφολογο αλλα δεν νομιζω οτι εχεις τοσα πολλα κιλα για να ποναει η μεση σου......Πιο πιθανον πιστευω οτι ειναι η κουραση!!!!Εχω ακουσει οτι χανεις πολλα κιλα και ξερω καιι κοπελες που χασανε με αυτο το τεστ δυσανεξιας που γινεται....Δεν ξερω αν θες να το ψαξεις.....

Σοφακι αντε μπραβο με τα κιλα βρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι να σου ευχηθω δεν ξερω.....:tongue::tongue::tongue:

ΠΕραστιικα στον πεθερουλη σου!!!!Δεν το ηξερα οτι ειχε σοβαρο προβλημα ρε......Μπορει να το εγραψες και να το ξεχασα.....Θα το ριξω ακομα μια φορα στην εγκυμοσυνη.....:tongue::tongue::tongue:

Μεγεια και τα ψωνια σας....Αληθεια ποτε ειναι η ηλικια να κανον ποδηλατο τα μικρα?Ξερετε αυτο με το πηδαλιο λεω......Βιαζομαι ε?

ΚΑτερινακι!!!!!!!!!!!!!!!!Μπηκες ειπες τα χρονια σο πολλα αλλα τι κανετε και κυριως τι κανει ο μικρος δεν μας ειπες......ΜΑλλον θα πρεπει να σου τηλ καποια στιγμη.....:tongue::tongue:

Μαρακι εσεις απο γλεντι σε γλεντι θα πηγαινεται δηλαδη!!!ΚΑι δεν μου λες...Γι το καθενα θα εχεις και απο ενα φορεμα????:tongue::tongue:

Τι ρωταω ε?

Αντε με το καλο η βαφτιση σας...ουτε μια φωτο για μπομπο δεν μας εβαλες.....

Αυταααααααααααα

Διαφημίσεις

ζωιτσα i have no idea what to wear! η 1η βαφτιση ειναι την Κυριακη, κανει ζεστη, εχω ακομα εξω τα χειμωνιατικα και δεν λεει, τα περισσοτερα ειναι μαυρα και πάλι δε λεει για βαφτιση, οποτε θα αυτοσχεδιασω. ας δω τι θα φορεσει πρωτα το αστερι μου και δε βαριεσαι.... κατι θα ριξω πανω μου και εγω!

το σιδερο πως το εσπασες αληθεια; ελπιζω οχι στο κεφαλι του Κοσμα χα χα χα χα....:tongue:

ζωιτσα i have no idea what to wear! η 1η βαφτιση ειναι την Κυριακη, κανει ζεστη, εχω ακομα εξω τα χειμωνιατικα και δεν λεει, τα περισσοτερα ειναι μαυρα και πάλι δε λεει για βαφτιση, οποτε θα αυτοσχεδιασω. ας δω τι θα φορεσει πρωτα το αστερι μου και δε βαριεσαι.... κατι θα ριξω πανω μου και εγω!

το σιδερο πως το εσπασες αληθεια; ελπιζω οχι στο κεφαλι του Κοσμα χα χα χα χα....:tongue:

χαχαχαχα!!!!!! Λες?Απλα εκει που σιδερωνα μου γλιστρισε και επεσε......

Σοφιαααααααααααα μια ερευνα αγορας για σιδερο θελω παρακαλω......:tongue::tongue::tongue:

Μαρακι εγω παντα με τους γαμους και τις βαφτίσεις την ανοιξη νευριαζα γι αυτο κυριως τον λογο....Γιατι δεν ξερεις τι να φορεσεις....και κυριως το παπουτσι ετσι?Θα ειναι πεδιλο 'η κλειστο?

Μπορεις παντως να φορεσεις μαρο και να το συνδιασεις με ενα χρωματιστο φουλαρι...:tongue::tongue::tongue:

Λοιπον σημερα ξυπνησα με φρικτη υποταση στο 8.5 ειναι η μεγαλη...Και ολη τη ωρα ζαλιζομαιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχα!!!!!! Λες?Απλα εκει που σιδερωνα μου γλιστρισε και επεσε......

Σοφιαααααααααααα μια ερευνα αγορας για σιδερο θελω παρακαλω......:tongue::tongue::tongue:

Μαρακι εγω παντα με τους γαμους και τις βαφτίσεις την ανοιξη νευριαζα γι αυτο κυριως τον λογο....Γιατι δεν ξερεις τι να φορεσεις....και κυριως το παπουτσι ετσι?Θα ειναι πεδιλο 'η κλειστο?

Μπορεις παντως να φορεσεις μαρο και να το συνδιασεις με ενα χρωματιστο φουλαρι...:tongue::tongue::tongue:

Λοιπον σημερα ξυπνησα με φρικτη υποταση στο 8.5 ειναι η μεγαλη...Και ολη τη ωρα ζαλιζομαιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!

για κλειστο λεω, λευκη μπαλαρινα στρωτο.

περαστικα φιλεναδα. φαει κανενα αγγουρακι με αλατι ή καμια ελια. κατι αλμυρο παντως!

για κλειστο λεω, λευκη μπαλαρινα στρωτο.

περαστικα φιλεναδα. φαει κανενα αγγουρακι με αλατι ή καμια ελια. κατι αλμυρο παντως!

Ε μια χαρα το παπουτσι.....Δεν το συζηταμε!!!Εγω ελεγα για τακουνια και τετοια αλλα βεβαια εσ δεν εχεις αναγκη απο αυτα.....:tongue::tongue::tongue:

Για του γιου σου την βαφτιση διαλεξες τι θα φορεσεις?

Θα δουμε και εμεις τιποτα ?

1227775ojid6oym0j.gif

Καλημέρα!!!!

χρόνια μας πολλά!!!!

Ζωίτσα ρίξε προδιαγραφές και τιμή για το σίδερο και κάτι θα βρούμε!!! μη σκας!!! ;)

για το ποδήλατο που λες, νομίζω μετά τα 2,5 αντιλαμβάνονται πως να κινούν σωστά τα πόδια τους....δεν είμαι σίγουρη....ωστόσο είδα τις προάλλες έναν μπόμπιρα, που το πολύ να ηταν 12-14 μηνών και είχε ένα μικρό ποδηλατάκι και το πήγαινε σφαίρα!!! αφού καθόμουν και τον χάζευα!!!

αχ αυτό με τα ρούχα....μέγα θέμα...

κι εμείς έχουμε βάφτιση στις 22 και ψάχνομαι....βασικά για το παπούτσι...

ρούχα έχω! θα βάλω ένα ωραίο φορεματάκι που πήρα πέρσι απο το ασος! είναι και πρωινή η βάφτιση οπότε θέλει απλότητα το θέμα!

Ελενίτσα μου συμφωνώ με τη Ζωή! απ'όσο έχω δει στις φωτο, δε νομίζω οτι τίθεται θέμα παραπανίσιων κιλών, τόσο μάλιστα που να προκαλούν και πόνο στη μέση και τα γόνατα!

σύμπι εσύ τελικά στη βάφτιση θα βάλεις εκείνο που μας είχες δείξει απο τον κατάλογο???

μάλλον σήμερα θα βγει ο πεθερός μου απο το νοσοκομείο...για να δούμε...έχει λιώσει ο άντρας μου στο πηγαινέλα, να κάθεται 8ωρα στο νοσοκομείο και συγχρονως να μη σταματάει να χτυπάει το κινητό με τις δουλειές! χαμός!

φιλάκια πολλά!!!

(απο βδομάδα βροχές δείχνει ρε γμτ....άσχετο!!!)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια έβαλα στο προφίλ μου ένα άλμπουμ που λέγεται video!

δεν έχει φωτο αλλά στην περιγραφή και καλά του άλμπουμ, έχει ένα λινκ που θα σας πάει σε βίντεο με τη Βαλέρια!

σόρυ για το μπέρδεμα αλλά ήταν ο μόνος τρόπος να το βάλω σε μη δημόσια θέα!!!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

κορίτσια έβαλα στο προφίλ μου ένα άλμπουμ που λέγεται video!

δεν έχει φωτο αλλά στην περιγραφή και καλά του άλμπουμ, έχει ένα λινκ που θα σας πάει σε βίντεο με τη Βαλέρια!

σόρυ για το μπέρδεμα αλλά ήταν ο μόνος τρόπος να το βάλω σε μη δημόσια θέα!!!;)

1) εχεις γινει τρελος χακερ!

2) ο Κωνσταντινος μου μπροστα στο νυφακι φανταζει μαθητουδι και η δικη σου καθηγητρια πανεπιστημιου! καλε το δικο μου τρωει σα γουρουνι. δε μπορει να βαλει το κουταλι στο στομα. πριν φτασει στο επιμαχο σημειο του δινει μια και το αναποδογυριζει! η δικια σου αλφαδι!

3) καλε τι το ταιζες το παιδι και το ετρωγε με τοση ευχαριστηση και κερναγε και την κουκλα;

4) δεν υπαρχει η κορη σου!:P

καλησπεραααααααααααααα!

γεια σας γεια σας...τι κανετε? χρονια πολλα μανουλες ......να παντα καλα να χαιρομαστε τα παιδακια μας και τους "αφορητους" συζυγους!!!!

αχ κοριτσια σας ξεγελανε οι φωτο...πρεπει να χασω 15 κιλα συνολικα....!!!εχω βαρυ σκελετο....και μολις ξεπερασω λιγο τα παραπανισια κιλα με πονανε αμεσως τα ποδια μου.ειμαι 85 κιλα....

παντως συμφωνω μαζιι σας με το τι να φορεσεις τετοια εποχη σε βαπτιση ή γαμο.Εμεις εχουμε γαμο το Σαββατο και ειναι η Ευη μου παρανυφακι...θα ντυθει και σε αλλους δυο φετος.Εγω η καημενη παρηγγειλα ενα φορεμα απο ιντερνετ...αλλα δεν το βλεπω να το εχω μεχρι την Παρασκευη.τι θα κανω?

εν τω μεταξυ εδω το βραδυ κανει και κρυο.......κατι μου λεει πως θα τρεχω τελευταια στιγμη....

Σοφακι καλη αναρρωση στον πεθερο σου......

Καλλησπερα!!!!!

Τι κανετε?

σοφιααααααααααα θεααααααααα η μικρη σου...εχω παθει πλακα με το πως κραταει το κουταλι...Ολο γι αυτο μιλαω!!!!

Και εμεις σαν την Μαρια αμα πιασουμε κοταλι γινομαστε απο πανω μεχρι κατω χαλια!!!!Εχουμε μαλλον μεινει πισω γιατι ειχαμε αρχισει να τρωμε με κουταλι πολλους μηνες πριν αλλα καποια στιγμη το εκοψα γιατι προτιμουσε να τρωει με τα χερια γιατι ελεγα ας τον ταισω εγω να τελειωνουμε και ετσι πριν 3-4 μερες που του ξαναδωσα ηταν σαν να μην ηξερε τι ειναι!!!!Τωρα παντως βελτιωνομαστε....Οπως επισης και με την πανα....Πανω που αρχισαμε να βλεπουμε αποτελεσματα μια που ειμασταν εξω μια σε αλλο οροφο δεν βολευε να τον βαλω στο γιογιο τωρα πια δεν λεει οτι θελει να κανει κακα...τα κανει και μετα τα λεει...Εχω απογοητευτει.....

Κατα τα αλλα καλα...εκανα και τις γενικες μου εξετασεις σημερα να τις δωσω την Τεταρτη που εχω γιατρο...Θα δω επιτελους και την μικρη να δω τι κανει και αυτη εκει μεσα....Εχω και μια αγωνια για τα αποτελεσματα τον εξετασεων....Τελοσπαντων σε αγχος να βρισκομαστε!!!!!!:tongue::tongue:

Ελενιτσα το ξαναλεω δεν σου φαινεται οτι εχεις να χασεις τοσα κιλα!!Παντως οπως και να εχει καλο κουραγιο και υπομονη σου ευχομαι!!!Αν το θελεις θα τα καταφερεις......

Καλησπέρες!!!!

τι κάνετε???????

ουφ τώρα κατάφερα να κάτσω λίγο!

έχω την κούραση μου και έχω και μια τρελή φαγούρα στα πόδια!!!

έπαθα ζημιά....κάποιο ζουζούνι μου την έκανε,άγνωστο πως και τα πόδια μου έχουν γεμίσει με κάτι τεράστια κόκκινα σημάδια, σαν καψίματα απο τσιγάρο! χάλια.........

και δε φτάνει που είναι αντιαισθητικά, με τρελαίνουν και στη φαγούρα!

και δεν κάνει να τα ξύνω...

παρασιτική κνήφη διέγνωσε η δερματολόγος μου. Η οποία κανονικά αντιμετωπίζεται με αντιισταμινικά χάπια αλλά λόγω θηλασμού δεν κάνει....αρκούμαι σε μια αλοιφή η οποία ωστόσο δε δείχνει να κάνει τίποτα...

Τεσπα....ελπίζω να περάσει σύντομα γιατί δεν την παλεύω....

1) εχεις γινει τρελος χακερ!

2) ο Κωνσταντινος μου μπροστα στο νυφακι φανταζει μαθητουδι και η δικη σου καθηγητρια πανεπιστημιου! καλε το δικο μου τρωει σα γουρουνι. δε μπορει να βαλει το κουταλι στο στομα. πριν φτασει στο επιμαχο σημειο του δινει μια και το αναποδογυριζει! η δικια σου αλφαδι!

3) καλε τι το ταιζες το παιδι και το ετρωγε με τοση ευχαριστηση και κερναγε και την κουκλα;

4) δεν υπαρχει η κορη σου!:P

καλησπεραααααααααααααα!

καλά σύμπι μου το οτι είμαι χάκερ είναι ευρέως γνωστό!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

που θα πάει θα βρω και τρόπο να μικρύνω και τις φωτό μου σε διάσταση ωστε να μπορέσω να σας βάλω καμία καινούρια της Βαλέριας!

και μην απελπίζεσαι! η Βαλέρια μπορεί να ξέρει να το χρησιμοποιεί το κουτάλι αλλά δεν το κάνει καθημερινά! της αρέσει να τρώει και με τα χέρια! μόλις καταφέρω να μικρύνω τις φωτο θα σας βάλω να τη δείτε μια μέρα; που έτρωγε μακαρόνια με σάλτσα! μεγαλείο γουρουνιάσματος!!!

αν σου πω οτι στο βίντεο αυτό που τρώει με τόση ευχαρίστηση είναι φακές??????? είναι το αγαπημένο της φαγητό! όπως και μένα άλλωστε!

γεια σας γεια σας...τι κανετε? χρονια πολλα μανουλες ......να παντα καλα να χαιρομαστε τα παιδακια μας και τους "αφορητους" συζυγους!!!!

αχ κοριτσια σας ξεγελανε οι φωτο...πρεπει να χασω 15 κιλα συνολικα....!!!εχω βαρυ σκελετο....και μολις ξεπερασω λιγο τα παραπανισια κιλα με πονανε αμεσως τα ποδια μου.ειμαι 85 κιλα....

παντως συμφωνω μαζιι σας με το τι να φορεσεις τετοια εποχη σε βαπτιση ή γαμο.Εμεις εχουμε γαμο το Σαββατο και ειναι η Ευη μου παρανυφακι...θα ντυθει και σε αλλους δυο φετος.Εγω η καημενη παρηγγειλα ενα φορεμα απο ιντερνετ...αλλα δεν το βλεπω να το εχω μεχρι την Παρασκευη.τι θα κανω?

εν τω μεταξυ εδω το βραδυ κανει και κρυο.......κατι μου λεει πως θα τρεχω τελευταια στιγμη....

Σοφακι καλη αναρρωση στον πεθερο σου......

Ελενίτσα ελπίζω να καταφέρεις να τα χάσεις τα κιλά χωρίς πολλές στερ'ησεις!!!

απο που παρήγγειλες φορεματάκι? δε σου έχουν δώσει τράκινγκ ναμπερ για να δεις που βρίσκεται?

μακάρι να προλάβεις να τοέχεις εγκαίρως!!!

Καλλησπερα!!!!!

Τι κανετε?

σοφιααααααααααα θεααααααααα η μικρη σου...εχω παθει πλακα με το πως κραταει το κουταλι...Ολο γι αυτο μιλαω!!!!

Και εμεις σαν την Μαρια αμα πιασουμε κοταλι γινομαστε απο πανω μεχρι κατω χαλια!!!!Εχουμε μαλλον μεινει πισω γιατι ειχαμε αρχισει να τρωμε με κουταλι πολλους μηνες πριν αλλα καποια στιγμη το εκοψα γιατι προτιμουσε να τρωει με τα χερια γιατι ελεγα ας τον ταισω εγω να τελειωνουμε και ετσι πριν 3-4 μερες που του ξαναδωσα ηταν σαν να μην ηξερε τι ειναι!!!!Τωρα παντως βελτιωνομαστε....Οπως επισης και με την πανα....Πανω που αρχισαμε να βλεπουμε αποτελεσματα μια που ειμασταν εξω μια σε αλλο οροφο δεν βολευε να τον βαλω στο γιογιο τωρα πια δεν λεει οτι θελει να κανει κακα...τα κανει και μετα τα λεει...Εχω απογοητευτει.....

Κατα τα αλλα καλα...εκανα και τις γενικες μου εξετασεις σημερα να τις δωσω την Τεταρτη που εχω γιατρο...Θα δω επιτελους και την μικρη να δω τι κανει και αυτη εκει μεσα....Εχω και μια αγωνια για τα αποτελεσματα τον εξετασεων....Τελοσπαντων σε αγχος να βρισκομαστε!!!!!!:tongue::tongue:

Ελενιτσα το ξαναλεω δεν σου φαινεται οτι εχεις να χασεις τοσα κιλα!!Παντως οπως και να εχει καλο κουραγιο και υπομονη σου ευχομαι!!!Αν το θελεις θα τα καταφερεις......

καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου Ζωίτσα!!!!

βάλε μας και κανέναν υπέρηχο να δούμε τη μπεμπούλα σου!!!!!!!!

πολλά ζητάω εεε??????????

εγώ Ζωή μου έχω πολλούς μήνες να την ταίσω τη Βαλέρια!

δε θέλει με τίποτα!!! θέλει μόνη της να τρώει εδώ και καιρό!

και τώρα λέω σιγά σιγά να της δώσω και πιρούνι να μαθαίνει σιγά σιγά...αν και το ψιλοφοβάμαι!

καλά για πάνα ούτε καν....θα κάνω μια δοκιμή το καλοκαιράκι αλλά δε νομίζω να καταφέρουμε κάτι....προς το παρόν τουλάχιστον, δεν είναι έτοιμη...καλά δε με αγχώνει κιόλας! βλέποντας και κάνοντας!!!

πάω για νάνι!!!!

καλήνύχτα!!!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...