Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο ορος για τη μυτη otrisalin ειναι ο ιδιος με τον clinofar;; Δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει otrisalinκαι δε βρηκα αλλον στο φαρμακειο. Τον εχει χρησιμοποιησει καμια;;;

To ιδιο πραγμα ειναι αννουλα!!!!!

Εγω ολους τους εχω χρησιμοποιησει διαφορα δεν ειδα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σας!

Λία και Ελευθερία να χαίρεστε τους αντράδες σας!

Σας ευχαριστώ και για το Νικόλα μου, του χρόνου θα κάνουμε μεγάλη γιορτή :)

Πήγαμε στα πεθερικά και δεν άφηναν το παιδί να κοιμηθεί! Το κούρντισαν τόσο πολύ που επί μισή ώρα έκλαιγε σπαρακτικά και αφού εξαντλήθηκε, κοιμήθηκε! Τον βούτηξα με μια κούβερτα και φύγαμε άρον άρον! Και είχε και η πεθερομαρμάγκα την απορία γιατί κλαίει το μωρό και γιατί δεν καθόμαστε κι άλλο!

Εγώ είμαι τόσες βδομάδες από πάνω του, να μην κλαίει, να μην εκνευρίζεται, να παίρνει τακτικούς υπνάκους και μέσα σε μια μέρα μου το κάνανε μπάχαλο! Τώρα πάλι δεν μπορεί να κοιμηθεί! Γκκκκρρρρ!

Ο ορος για τη μυτη otrisalin ειναι ο ιδιος με τον clinofar;; Δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει otrisalinκαι δε βρηκα αλλον στο φαρμακειο. Τον εχει χρησιμοποιησει καμια;;;

Τι περιέχουν αυτοί οι οροί Αννούλα; Τι λέει στα συστατικά; Σύμφωνα με τον παιδίατρο, εγώ χρησιμοποιώ μόνο φυσιολογικό ορό...

Γεια σας κορίτσια μου!Τι μου κάνετε;Καταρχήν να ευχηθώ χρόνια πολλά στη Λία και στην Ελευθερία.Να χαίρονται τους συζύγους.Επίσης σε όλους όσους γιορτάζουν.Και φυσικά στον Νικόλα.Το ροκ μωρό της παρέας.Μαράκι μου να τον χαίρεσαι.Να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς.

Σοφία μου περαστικά βρε κοριτσάκι.Πρόσεχε μόνο τη μπέμπα.Αφού δεν έκανες πυρετό θα περάσει γρήγορα.Α, στόλισες κιόλας ε;Άντε και του χρόνου τα στολίδια να τα βάζει η μπέμπα στο δέντρο.

καλησπερα κοριτσια!!τι κανετε?

βουλα μου σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες!ειμαι καλυτερα εχω μονο διαρροιες κ λιγο πονο στη κοιλια παιρνω buscopan κ αυριο θα παω στο γιατρο.το μωρο το πηγα στη μανα μου για σημερα θα την παρω αυριο.βγηκαμε κ βολτα με το συζυγο οι 2 μας υστερα απο αρκετο καιρο μια χαρα περασαμε κλεισαμε και ημερομηνια για τη βαφτιση-θα την κανουμε 28φλεβαρη.εννοειται οτι θα ηταν τιμη μας οσες απο σας μπορειτε κ θελετε να παρευρεθειτε.οποια θελει ας μου στειλει πμ με τη διευθυνση της να της στειλω προσκλητηριο οταν τα τυπωσω!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!

Λία και Ελευθερία να χαίρεστε τους αντράδες σας!

Σας ευχαριστώ και για το Νικόλα μου, του χρόνου θα κάνουμε μεγάλη γιορτή :)

Πήγαμε στα πεθερικά και δεν άφηναν το παιδί να κοιμηθεί! Το κούρντισαν τόσο πολύ που επί μισή ώρα έκλαιγε σπαρακτικά και αφού εξαντλήθηκε, κοιμήθηκε! Τον βούτηξα με μια κούβερτα και φύγαμε άρον άρον! Και είχε και η πεθερομαρμάγκα την απορία γιατί κλαίει το μωρό και γιατί δεν καθόμαστε κι άλλο!

Εγώ είμαι τόσες βδομάδες από πάνω του, να μην κλαίει, να μην εκνευρίζεται, να παίρνει τακτικούς υπνάκους και μέσα σε μια μέρα μου το κάνανε μπάχαλο! Τώρα πάλι δεν μπορεί να κοιμηθεί! Γκκκκρρρρ!

αχ αυτη η πεθερομαρμαγκα τι σου κανε παλι!!υπομονη μαρακι μια μερα ηταν κ περασε θα χαλαρωσει τωρα ο νικολας κ θα κοιμηθει μην ανησυχεις!να τον χαιρεσαι κ παλι:)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Τι περιέχουν αυτοί οι οροί Αννούλα; Τι λέει στα συστατικά; Σύμφωνα με τον παιδίατρο, εγώ χρησιμοποιώ μόνο φυσιολογικό ορό...

Μαρακι μου να χαιρεσαι το μωρακι σου...Να τον δεις οπως επιθυμεις!!!!! Αυτος ο otrisalin εχει χλωριουχο νατριο και disodium phosphate, sodium bophosphate, polythexylade castor oil, water purified. Εγω χρησιμοποιω τον αλλο και αν θυμαμαι καλα, γιατι προκοψα και πεταξα το κουτι, δεν εχει τοσα μεσα και τον φοβηθηκα λιγο. Εσυ τι χρησιμοποιεις;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

βουλα μου σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες!ειμαι καλυτερα εχω μονο διαρροιες κ λιγο πονο στη κοιλια παιρνω buscopan κ αυριο θα παω στο γιατρο.το μωρο το πηγα στη μανα μου για σημερα θα την παρω αυριο.βγηκαμε κ βολτα με το συζυγο οι 2 μας υστερα απο αρκετο καιρο μια χαρα περασαμε κλεισαμε και ημερομηνια για τη βαφτιση-θα την κανουμε 28φλεβαρη.εννοειται οτι θα ηταν τιμη μας οσες απο σας μπορειτε κ θελετε να παρευρεθειτε.οποια θελει ας μου στειλει πμ με τη διευθυνση της να της στειλω προσκλητηριο οταν τα τυπωσω!

Περαστικά Σοφούλα, κάτι ελαφρύ είναι μην ανησυχείς θα περάσει μέχρι αύριο.

Με το καλό να βαφτίσεις το παιδάκι σου! Και για μας θα ήταν μεγάλη τιμή να είμαστε εκεί :) Και δεν χρειαζόμαστε προσκλητήρια! Πες τόπο και χρόνο :)

Μαρακι μου να χαιρεσαι το μωρακι σου...Να τον δεις οπως επιθυμεις!!!!! Αυτος ο otrisalin εχει χλωριουχο νατριο και disodium phosphate, sodium bophosphate, polythexylade castor oil, water purified. Εγω χρησιμοποιω τον αλλο και αν θυμαμαι καλα, γιατι προκοψα και πεταξα το κουτι, δεν εχει τοσα μεσα και τον φοβηθηκα λιγο. Εσυ τι χρησιμοποιεις;;

φυσιολογικό ορό και τον ρίχνω με μια συριγγούλα που έχω βγάλει τη βελόνα...

Με το καλο Σοφια η βαφτιση!!!! Ωραια ημερομηνια...Μου αρεσει ο χειμωνας, αλλα εμεις μαλλον καλοκαιρι θα την κανουμε, μαζι με γαμο θρησκευτικο, γιατι εκει που θελω να παμε δεν ειναι ωραια μεσα. Μου πεφτεις λιγο μακρια, αλλιως θα ερχομουν ευχαριστως!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

φυσιολογικό ορό και τον ρίχνω με μια συριγγούλα που έχω βγάλει τη βελόνα...

Εννοεις το μεγαλο μπουκαλι, του νοσοκομειου ε;; Λες να παρω και γω τετοιο;;; Παντως με τον clinofar δεν ειχαμε καποιο προβλημα μεχρι τωρα, αλλα αν εχει και αυτος τοσα μεσα θα τον αλλαξω. Και μενα παντως Μαρακι οταν παμε στα πεθερικα δεν κοιμαται καθολου, τη σηκωνει μια ο ενας μια ο αλλος και χαλαει ολο της το προγραμμα και εχει υπερενταση μετα, δεν παλευεται. Τη λατρευουν και μου αρεσει αυτο αλλα εκνευριζομαι που δεν προσπαθουν να τηρουν το προγραμμα που της εχουμε φτιαξει.

ovvZp2.png

Εννοεις το μεγαλο μπουκαλι, του νοσοκομειου ε;; Λες να παρω και γω τετοιο;;; Παντως με τον clinofar δεν ειχαμε καποιο προβλημα μεχρι τωρα, αλλα αν εχει και αυτος τοσα μεσα θα τον αλλαξω. Και μενα παντως Μαρακι οταν παμε στα πεθερικα δεν κοιμαται καθολου, τη σηκωνει μια ο ενας μια ο αλλος και χαλαει ολο της το προγραμμα και εχει υπερενταση μετα, δεν παλευεται. Τη λατρευουν και μου αρεσει αυτο αλλα εκνευριζομαι που δεν προσπαθουν να τηρουν το προγραμμα που της εχουμε φτιαξει.

μπορείς να το βρεις και σε μπουκάλι του λίτρου αλλά και σε μισόλιτρα που παίρνω εγώ γιατί με βολεύουν να τα πιάνω και να γεμίζω τη σύριγγα.

Επειδή εγώ του κάνω πολύ συχνές πλύσεις, πήρα το πιο αθώο...

όσο για τα πεθερικά, με εκνευρίζει που το βλέπουν 2 φορές το μήνα και αν και τον αντιμετωπίζουν σαν παιχνίδι και όχι σαν ανθρωπάκι με ανάγκες και πρόγραμμα.

Μάλιστα ο πεθερός μου είπε ευθέως ότι τώρα δεν έχει πλάκα, θα είναι πιο ωραία όταν λέει λογάκια και περπατάει. Δηλ. τώρα τον έχουν χεσμένο γιατί δεν κάνει πολλά καμωμάτα, ενώ πιο μεγάλο θα μου κουβαλιούνται πιο συχνά; Αμ δε!

Και κείνη η γαϊδούρα η πεθερά να μη μου πει τίποτα, αν θέλω καμιά βοήθεια να ετοιμάσω το σπίτι μου για τις γιορτές, να πάω να ψωνίσω...τίποτα! Παρά μόνο ότι τι κρίμα που αποφασίσαμε να μη μείνουμε να φάμε στη μάπα το σόι της απόψε και πόσο πολύ θέλουνε όλοι να δουν το μωρό! "Έχεις ωραιότατες φωτογραφίες να τους δείξεις και το βλέπουν live κατά το Πάσχα" της απάντησα και γω! Μου είπε και μπροστά στο Γιώργο ότι είμαι υπερβολική και αν εκεί που θα πάω το μωρό και θα το βάλω και στο αεροπλάνο θα είναι λιγότερος κόσμος! :mad::mad::mad:

μπορείς να το βρεις και σε μπουκάλι του λίτρου αλλά και σε μισόλιτρα που παίρνω εγώ γιατί με βολεύουν να τα πιάνω και να γεμίζω τη σύριγγα.

Επειδή εγώ του κάνω πολύ συχνές πλύσεις, πήρα το πιο αθώο...

όσο για τα πεθερικά, με εκνευρίζει που το βλέπουν 2 φορές το μήνα και αν και τον αντιμετωπίζουν σαν παιχνίδι και όχι σαν ανθρωπάκι με ανάγκες και πρόγραμμα.

Μάλιστα ο πεθερός μου είπε ευθέως ότι τώρα δεν έχει πλάκα, θα είναι πιο ωραία όταν λέει λογάκια και περπατάει. Δηλ. τώρα τον έχουν χεσμένο γιατί δεν κάνει πολλά καμωμάτα, ενώ πιο μεγάλο θα μου κουβαλιούνται πιο συχνά; Αμ δε!

Και κείνη η γαϊδούρα η πεθερά να μη μου πει τίποτα, αν θέλω καμιά βοήθεια να ετοιμάσω το σπίτι μου για τις γιορτές, να πάω να ψωνίσω...τίποτα! Παρά μόνο ότι τι κρίμα που αποφασίσαμε να μη μείνουμε να φάμε στη μάπα το σόι της απόψε και πόσο πολύ θέλουνε όλοι να δουν το μωρό! "Έχεις ωραιότατες φωτογραφίες να τους δείξεις και το βλέπουν live κατά το Πάσχα" της απάντησα και γω! Μου είπε και μπροστά στο Γιώργο ότι είμαι υπερβολική και αν εκεί που θα πάω το μωρό και θα το βάλω και στο αεροπλάνο θα είναι λιγότερος κόσμος! :mad::mad::mad:

Α καλα εσενα δεν παιζονται τα πεθερικα. Δηλαδη για να ευχαριστηθει θα επρεπε να καθισεις εκει και να κανεις τον Νικολα αξιοθεατο στην καθε μια, που ποιος ξερει τι μικροβια εχει...Εγω παντως μετα απο αυτο που επαθα, που αρρωστησα απο το πουθενα και χωρις να βγαινω εξω ιδιαιτερως, δε θελω κανεναν να ερχεται. Εκτος απο τους γονεις μας κανενα αλλο. Θειες ξαδελφια κλπ που θελουν να δουν τη μικρη απο την ανοιξη. Οχι να κατσεις εκει να πεφτουν απο πανω του, να του μιλανε, να το ακουμπανε και να το ζαλισουν κιολας το παιδι και να μη σου κοιμηθει καθολου μετα. Βρε ουστ...Δεν ειναι το ιδιο στο αεροπλανο να της πεις της μανδαμ, θα ερθουν οι αεροσυνοδοι να του μιλανε;;; Ή ο καθε ασχετος;;; Καλα της τα ειπες παντως. Αντε, συγχυστικα, νομιζουν ειναι τα μωρα ο,τι να ναι!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Αννουλα απο οσο εχω δει και οι αμπουλες της nivea τα ιδια συστατικα με το φυσιολογικο ορο εχουν....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Εμενα επισης ξερεις τι με εκνευριζει στα δικα μου πεθερικα;; Ερχονται μερα παρα μερα γυρω στις 7-8. Η μικρη εχει γκρινια συνηθως εκεινη την ωρα ή ειναι ησυχη αλλα χωρις ιδιαιτερη ορεξη για γελια και χαρες. Αυτη κοιμαται συνηθως κατα τις 9.30 ε και αυτη η ωρα ειναι λιγο περιεργη. Αυτοι λοιπον εχουν ορεξη να της μιλανε και περιμενουν απο το μωρο να σκαει στα γελια. Οταν δεν το κανει λενε συνεχεια: κατι εχει το μωρο, ειναι μελαγχολικο, τι εχει;;; Τι να εχει καλε;;; Το δειραμε πριν λιγο και της ειπαμε να μην το πει. Με ενοχλει αυτο.

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...