Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτο με το μπανιο και εμεις το περασαμε πριν κανα εξαμηνο. μεχρι το βραστηρα του εβαζα στο μπανακι του για να αποφασισει να μπει. ααα και κατι λουτρινα γουρουνακια που αναγκαστικα τα μπανιαραμε και αυτα θελανε δε θελανε χα χα χα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ!

Μου λειψατε πολυ!

Δεν εχω χρονο να μπαινω.Τωρα εχω εναν και δεν προλαβαινω...οταν θα εχω 2,τι θα κανω?

Ειμαστε μια χαρα και εγω και η μπουμπου!

Με ριχνει κατι κλωτσιες κατσε καλα!

Ο παντελακος μου ειναι καλα και εξελισεται σε πολυ ατιθασο αγορι.

Εκτος απο ατα λεμε και μπαμπα (επιτελους)απο το Μ.Σαββατο.

Κι οταν θελουμε να φωναξουμε τον οποιοδηποτε λεμε ααααα.

Αγκαλιαζει την κοιλια μου και την φιλαει,του λεω οτι σε λιγο καιρο η αδερφουλα του θα βγει

απο την κοιλια της μανουλας και θα της αλλαζουμε πανα,θα την ταιζουμε,θα την βαζουμε στο παρκο

και χαμογελαει ο θκατουλης.Μου ερχεται να τον φαω.

Προς το παρον δειχνει να το πηρε καλα.Θα δειξει μετα.

Την αλλη Τριτη θα παω για τον υπερηχο β επιπεδου.

Διαβασα ετσι στα πεταχτα οτι εχουμε κι αλλες εγκυουλες εκτος απο μενα και την Ζωιτσα.

Γιωτουλα μου και Λιακι μου σας ευχομαι να εχετε μια τελειομηνη εγκυμοσυνη

και να κρατησετε γερα και υγιη παιδακια στην αγκαλια σας!

Α,κι εμενα εχει κοψει το γαλα.Μαλλον ειναι φασεις που περνανε.Δεν αγχωνομαι καθολου.

Και χθες με κλωτσουσε και με χτυπουσε.Κι οσο τον μαλωνα και του ελεγα οτι δεν χτυπαμε

την μαμα αλλα της δινουμε φιλακια και χαδακια τοσο περισσοτερο αυτος.

Μετα τον πηγαμε σ'ενα παιδοτοπο γιατι μαλλον ειχε λαλησει μεσα το καημενουλι.

Φιλακια σε ολες!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλησπέρες!!! καλό μήνα!!!

επανηλθε η τρελή του χωριού που μιλάει μόνη της!!!(συνήθως!):P

Ζωίτσα παπαγαλάκι ο Τεό εεε?

Η Βαλέρια αργάααααα αλλά σταθερά λέει λεξούλες...

οι καινούριες μας κατακτήσεις είναι :

δουλειά(που το λεει πεντακάθαρα), πότα(=πόρτα), τούτα(=τούρτα), κύλο(=σκύλος), άτα(=γάτα), Τάκη(λέει τον μπαμπά της με το ονομα του!), τεία(=θεία).....δε θυμάμαι άλλες!

καλημερα σας!!!!τι κανετε? Ζωιτσα χρονια σου πολλα φιλεναδιτσα!!!!οτι καλυτερο σου ευχομαι....με το καλο να ερθει το νεο μελος και να χαιρεσαι τους αντρες σου!!!Μαρακι μου θα περασει και αυτο .....εμενα ο Μαρινουλης δεν θελει να κανει μπανιο με τιποτα.....μπαινει στην μπανιερα μονο και μονο για να του πλυνω το πωπουδακι....μολις τι νερο παει πιο πανω αρχιζουν οι τσιριδες!!! για πεστε καλε πως περασατε εχθες? εμεις πηγαμε με τους νεοτερους κουμπαρους σε μια περιοχη που ειναι ολο δεντρα και εχει ποταμι που ερχεται απο τον Χελμο....πααααρα πολυ ωραια....κοντα στην Κλειτορια και ψησαμε και επαιξαν και τα παιδια......μεχρι τις 9 το βραδυ.Ρε κοριτσια τωρα που το σκεφτομαι πολλες κοπελιες εχουν εξαφανιστει.......γιατι καλε?ελατε να μας πειτε τα νεα σας!!!!!Γιωτουυυυυ τι κανει η οικογενεια? πως παει η εγκυμοσυνη σου?

Λενιώ ωραία ήταν εις τας εξοχάς ε??????

ζηλεύω!!!!!!!

εμείς Καλαμάτα μείναμε....βγήκαμε για καφεδακι και μετά φαγητό στη Δυτική παραλία....καλά ήταν!

βρε τον Μαρινούλη....ευτυχώς ακόμα δεν το έχω αντιμετωπίσει αυτό με το μπάνιο και δεν ξέρω να σου προτείνω λύση....ίσως να του έδινες κανένα καινούριο παιχνιδάκι να ξεχαστεί?

να'μαι και εγω!

ειμαι σπιτι και ο μικρος κοιμαται οποτε ειπα να πω ενα γεια!

αχ βρε κοριτσια με αυτες τις φασεις των μωρων εχω τρελαθει. εγω παραπονιομουν που ο μικρος ξυπναγε στα αγρια μεσανυχτα για φαγητο και τωρα εκοψε και το μεσημεριανο ξυπναει και το βραδυ (μαλλον δε χορταινει) . το μονο θεμα στο οποιο θεωρουσα οτι δεν θα εχω προβλημα ηταν το φαγητο και να που προεκυψε. μιλαμε το παιδι μου ζει με ψωμι και τυρι. αυτο ειναι το μεσημεριανο του.. αντε στο τσακιρ κεφι να φαει και 4-5 πατατες τηγανιτες ή μια χουφτιτσα μακαρονια. το κρεας το εχουμε ξεχασει προ πολλου...:shock::-(

κατα τα αλλα αυριο ερχονται τα προσκλητηρια της βαφτισης οποτε ξεκιναω το μοιρασμα.

τι αλλο;

α.... εχουμε μεινει πολύ πισω στο θεμα της ομιλιας. βρε κοριτσια ο δικος μου λεει εδω και μηνες στανταρ λεξεις (5-6 μην φανταστειτε) χωρις καμια εξελιξη. μονο μουγκριζει και ολα τα λεει: μα, μπα, ντα,για κλπ κλπ τουδινω περιθωριο μεχρι τα 2. μετα θα τον παω σε λογοθεραπευτη το Μουγκοθοδωρο :tongue::P

έλα βρε σύμπι....τι αγχώνεσαι????? θα ξαναφάει το παιδί!

φτιάξτου κανένα μπιφτεκάκι γεμιστό με τυράκι μήπως και φάει!

γενικά δίνε του ακόμα και περίεργα πράγματα...ίσως να βαρέθηκε τις ίδιες γεύσεις...

άντε με το καλό να τα μοιράσεις τα προσκλητήρια!!!!

ναι...ναι....οπωσδήποτε να το πας σε λογοθεραπευτή το παιδί!!! μη χάσεις εσύ!!!! που λέει "έλα μαμά" απο 14 μηνων!!! πήγαινε να σε πάρει στο ψιλό ο γιατρός!!!! άσε που είμαι σίγουρη οτι σε κανένα 2μηνο θα μας λες:

"ουφ το παιδί μου μιλάει πολύ....να το πάω σε κανένα γιατρό να το δει??????":tongue::tongue::tongue::tongue:

ε αφου γελας με τα χαλια μου παλι καλα!

αλεσμενο δεν το τρωει με τιποτα. αναγουλιαζει. μη αλεσμενο δεν ξερει να το φαει και εχει καταληξει στο ψωμοτυρι! ευελπιστω να θελησει να φαει και λιγο κρεατακι γιατι δεν λεει. ολο γαλακτοκομικα θελει!

ναι βρε ειναι νωρις να πει ολκληρες προτασεις ακομα. ο δικος μου διαλεγει μια συλλαβη από όλη τη λεξη. του λες μπανανα και σου λεει μπα. του λες θεια και σου λεει -α-... τι να πω. κατα τα αλλα ειναι σπιρτο αναμμενο ξερει τα παντα!

αυτό μετράει!!! σύντομα θα αρχίσει και την πάρλα!!!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ!

Μου λειψατε πολυ!

Δεν εχω χρονο να μπαινω.Τωρα εχω εναν και δεν προλαβαινω...οταν θα εχω 2,τι θα κανω?

Ειμαστε μια χαρα και εγω και η μπουμπου!

Με ριχνει κατι κλωτσιες κατσε καλα!

Ο παντελακος μου ειναι καλα και εξελισεται σε πολυ ατιθασο αγορι.

Εκτος απο ατα λεμε και μπαμπα (επιτελους)απο το Μ.Σαββατο.

Κι οταν θελουμε να φωναξουμε τον οποιοδηποτε λεμε ααααα.

Αγκαλιαζει την κοιλια μου και την φιλαει,του λεω οτι σε λιγο καιρο η αδερφουλα του θα βγει

απο την κοιλια της μανουλας και θα της αλλαζουμε πανα,θα την ταιζουμε,θα την βαζουμε στο παρκο

και χαμογελαει ο θκατουλης.Μου ερχεται να τον φαω.

Προς το παρον δειχνει να το πηρε καλα.Θα δειξει μετα.

Την αλλη Τριτη θα παω για τον υπερηχο β επιπεδου.

Διαβασα ετσι στα πεταχτα οτι εχουμε κι αλλες εγκυουλες εκτος απο μενα και την Ζωιτσα.

Γιωτουλα μου και Λιακι μου σας ευχομαι να εχετε μια τελειομηνη εγκυμοσυνη

και να κρατησετε γερα και υγιη παιδακια στην αγκαλια σας!

Α,κι εμενα εχει κοψει το γαλα.Μαλλον ειναι φασεις που περνανε.Δεν αγχωνομαι καθολου.

Και χθες με κλωτσουσε και με χτυπουσε.Κι οσο τον μαλωνα και του ελεγα οτι δεν χτυπαμε

την μαμα αλλα της δινουμε φιλακια και χαδακια τοσο περισσοτερο αυτος.

Μετα τον πηγαμε σ'ενα παιδοτοπο γιατι μαλλον ειχε λαλησει μεσα το καημενουλι.

Φιλακια σε ολες!

καλώστη την Ευμορφούλα μας!!!

έφτασες και τα πέρασες τα μισά της εγκυμοσύνης εεε????????

άντε μπράβο!!! με το καλό η μπεμπούλα!!!!

να μπαίνεις πιο συχνά να μας λες μια καλημέρα-καλησπέρα-καληνύχτα! κάτι τελοσπάντων!!!

Λοιπόν επειδή τη φάση να με χτυπάει η Βαλέρια την περναμε κι εμείς τώρα, η συμβουλή μου είναι να τον αγνοείς τελείως, μα τελείως όμως, όταν σε χτυπάει! να κάνεις σα να μη συμβαίνει τίποτα! ούτε καν να τον κοιτάξεις!

όσο πιο πολύ τον μαλώνεις τόσο θα το συνεχίζει γιατί βλέπει οτι έτσι σου τραβάει την προσοχή!

α και να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά στη μεγάλη κόρη της Μαριάννας,τη Βίκυ που αύριο μπαίνει χειρουργείο το μικράκι για αμυγδαλές, κρεατάκια και παρακέντηση στα αυτάκια!

Μαριάννα μου γρήγορη ανάρρωση να έχει η Βικούλα και να αναπνέει άνετα επιτέλους το κοριτσάκι σου!

εγώ έχω λίγο θορυβηθεί με το βάρος της Βαλέριας...δε με αγχώνει ιδιαίτερα απλά παρατήρησα σήμερα στο βιβλιάριο οτι πεσαμε στην 25 καμπύλη απο την 50...θα μου πείτε και που να έμοιαζε το παιδί αλλα τεσπα...θα της κάνω και μια γενική ούρων μην έχει καμια ουρολοίμωξη και γιαυτό δεν παίρνει βάρος! (δική μου διάγνωση αυτή εεε?????? αν θα έχω δίκιο, η παιδίατρος θα τα ακούσει ελαφρώς!:mad:)

άντε καληνύχτα τσούπρες!!!

ελπίζω να προλάβω αύριο να μπω το μεσημέρι!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σας!!!!αχ φιλεναδιτσες μου μην μου αγχωνεστε.......και ο Μαρινουλης δεν λεει κουβεντες κανονικα μουγκριτα κανει.....μονο μαμα ,παππου και ναι λεει!!!!και μην βαζετε ορια οταν ειναι θα μιλησει......σας ειπα οτι της κουνιαδας μου δεν ελεγε κουβεντα και ειναι ηδη 2 χρονων και μεσα σε ενα μηνα το πολυ ειπε ποσες λεξεις....ειναι στο παιδι.Ζωιτσα το θεμα με το μπανιο το ειχα και με τον Ανδρεα......εκεινος δεν ηθελε ουτε στην μπανιερα να μπει......οποτε τον επλενα απεξω κοντα στο σιφονι........ωσπου απο μονος του το ξεπερασε. δεν θελουν πιεση τα παιδια...και ποσο μαλλον τα μωρα που πεισμωνουν σαν μουλαρια.......!!!!εγω τελευταια ασχολουμαι πολυ με την Ευη ωστε να της ανεβασω την αυτοπεποιθηση και να σταματησει να κατουριεται στον υπνο της και να σταματησει να βαζει το δαχτυλο στο στομα......και τα εχω καταφερει σε ενα βαθμο. Επισης Μαρακι μου η Ευη και ο Ανδρεας κοντα στους 12 με 18 μηνες σταματησαν το φαι και το γαλα......αλλα σε λιγο χρονικο διαστημα το ζητησαν παλι απο μονα τους.....θα του περασει μην ανησυχεις.ο παιδιατρος τι σου λεει?καλε η Σοφια που ειναι?θα σου βαλω απουσια εεεεε κανονισε!!!!!

ΕΥΜΟΡΦΑΚΙ μου τι κανεις? δεν μου τα ειχε εμφανισει ολα τα μηνυματα και τωρα ειδα πως ειχες γραψει και εσυ τα νεα σου!!!!χαιρομαι που πανε ολα καλα.......που σε ριχνει κλοτσιες η μπουμπου και ζωηρευει και ο σουπερ Παντελακος....!!!!ολα να σου πανε καλα......Μαριαννα μου ολα να πανε καλα ευχομαι στο κοριτσι σου.Αυτο το χειρουργειο με απο ολα ειχε κανει και η Ευη μου 2 χρονων!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες:Dτι κανετε?καλο μηνα σε ολες!!!

και εμεις εχουμε θεμετακι με το γαλα παρα πολλες μερες τωρα:-(το πολυ 80 γρ το βραδυ θα πιει.Απορω, δεν πειναει ολη νυχτα?αν δεν τον ξυπνησω το πρωι για να του δωσω το γαλα δεν ξυπναει!!!

Βρεχει σημερα και εχει μια μουνταδα αλλο πραγμα:-(ουτε εξω δεν μπορουμε να βγουμε και εχει τρελλαθει μεσα ο καημενος

Ευχομαι ολα καλα να πανε σημερα Μαριαννα μου με την κουκλιτσα σου.περαστικα σας:D

σημερα βαριεμαι πολυυυυυυυυυυυυυυυυ:-(

XWF8p2.png

αλό....

1312810lp933y1ohz.gif

κάτσε να ξεσκονίσω λίγο γιατί μια και δεν πατάει καμία....:rolleyes:

τι κάνετε καλεεε????????

που είστε???????

εγώ έχω πήξει....

κάνω τη βοηθό λογιστη που σας έλεγα για τον άντρα μου, έχω το σπίτι μαγείρεμα καθάρισμα και έχω και τη Βαλέρια αποκλειστικά γιατί μπήκε ο πεθερός μου χθες στο νοσοκομείο και ο άντρας μου φεύγει το πρωί και γυρνάει στις 10 το βράδυ....

και η Βαλέρια βγάζει έναν κυνοδοντα και με έχει ταράξει ελαφρώς με τη γκρίνια της....αρχίζει να κλαίει χωρίς λόγο και ξεχνάει να σταματησει!

ευτυχώς τουλάχιστον κοιμάται! αν και έχει ένα βηχαλάκι απο χθες που την πιάνει όποτε ξαπλώνει...

τεσπα! θα την παλέψουμε!!!

της παρήγγειλα καπέλο απο ebay:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390307233310&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:GB:1123

και γυαλιά ηλίου:

http://www.swimbabes.co.uk/index.php?main_page=product_info&products_id=1126:ce0132ae5e6fa64f67fe81c7846e4c82

γενικά μέρες παραγγελιών...έκανα και μαι μεγαλούτσικη απο αμαζον!!!

φριτέζα, ποδηλατάκι χωρίς πεντάλ για τη Βαλέρια, μια ζέβρα της φίσερ πράις για δωρο βάφτισης http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000EULX9I/ref=oss_product , πουδρα μαξ φακτορ, μωρομάντηλα, φακο, κανάτα με φίλτρο μήπως και σταματήσουμε τα εμφιαλωμένα και κάτι άλλα ψιλά..

και εντόπισα και ένα σούπερ δωράκι για μια άλλη βάφτιση που θα έχουμε αργότερα!!!

αυτό:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002ECE062/ref=s9_simh_gw_p75_d0_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=0BQ47XJNW0DQSF0ARJXW&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128473&pf_rd_i=468294΄

τέλεια??????????

δε μου αρέσει να ψωνίζω κλασικά δώρα όπως ρουχαλάκια,κλπ και αυτή η βαλιτσούλα με συνοδεία μιας πλεκτής κουβερτούλας που θα ζητήσω να μου κεντήσουν το όνομα της μπουμπούς πάνω, νομίζω οτι θα είναι καλό δωρο ε?

άντε πάω...αφού παλι μόνη μου μιλάω!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας Γεια σας Γεια σας!!!!!

Ευμορφιαααααααααααα τι κανεις?Χαιρομαι πολυ που ολοι εισται καλα!!!Αντε και εσυ κοριτσακι και εγω κοριτσακι να ανταλλασσόυμε καμια γνωμη!!!!!

Τωρα περιμενουμε την Λια να το επιβεβαιωση και η γιωτα να μας ανακοινωση αν ειναι κοριτσακι και πλεον οι μανουλες Σεπτεμβριου θα ειμαστε Κοριτσομανες!!!!!!!!!!!Εκτος και αν μου ξεφευγει καμια ακομα εγκυουλα εεεε......:rolleyes::rolleyes:

Λοιπον εμεις εδω ολοι καλα εχω λιγες μερες που τρεχω γι αυτο δεν μπαινω και συχνα!!!!Ειχα και δυο περιστατικα με τον μικρο που με κατατρομαξαν και με εκαναν να σκεφτομαι οτι ισως δεν ειμαι και τοσο καλη μαμα και θα επρεπε να ειμαι πιο προσεχικη...Αν και παντα πιστευα οτι ειμαι συνεχεια κοντα του....Τεσπα..

Το πρωτο ειναι χθες το βραδυ πριν παμε για μπανιο παιζαμε με τις νερομπογιες και καποια στιγμη εφυγα για 2 λεπτα και γυρισα και τον ειδα πασαλειμμένο στο στομα με νερομπογιες!!!!Τα επαιξα κανονικα...Τον επλυνα μεσα στο στομα παντου πηρα και ενα σωρο τηλεφωνα να με καθυσηχασουν ...Μονο την γιατρο δεν πηρα γιατι μου ειπε ο Κοσμας οτι δεν ειναι λογος αυτος να τν παρω...Τελικα παντως ανακαλυψα οτι πολλα παιδια εχουν φαει νερομπογιες!!!!Βεβαια εννοειτε οτι τερμα ια μας οι νερομπογιες μεχρι να μεγαλωσει λιγο ακομα!!!!!

Και το αλλο περιστατικο ηταν σημερα που απλωνα τα ρουχα και ειχα αφησει τν μπανιεριτσα του γεματη μεσα στη μεγαλη μπανιερα και ο μικρος επαιζε με τα νερα.....Καποια στιγμη ακουω κατι κλαμματα και τον βρισκω να κρεμεται απο την μπανιερα!!!!!ΤΑ επαιξα και εκει ακομα περισσοτερο γιατι πραγματικα θα μπορουσε να πνιγει!!!!!!Ακομα το σκεφτομαι και τρεμω!!!!

ΑΥτα τα τρομερα μας σνεβησαν!!!!!

ΚΑτα τα αλλα δεν ξεκολλαει καθολου απο πανω μου και ναι μεν το βρισκω λογικο αλλα κατι πρεπει να γινει γιατι δεν ειναι φυσιολογικο και καθολου φυσικα δεν μου αρεσει!!!!!

Ελενιτσα δεν ειπα ποτε βρε να το βαλεις το παιδι να κανει με τοο ζορι μπανιο!!!!Ενα τροπο να βρεις σαν αυτο που εκανε η ΜΑκ πχ για να κανει μπανιο!!!!

Σοφακι βλεπω ψωνιζεις ε?Μπραβο καλα κανεις!!!Και ωραια πραγματα...Βεβαια εγω το amazon και το e-bay δεν το ειχα σε εκτιμηση αλλα με εσενα θα αρχισω να το ψαχνω.....:tongue::tongue::tongue:

Περατσικα στον πεθερο σου και καλο κουραγιο σε εσενα!!!!Ελπιζω να μεινεις αβοηθητη για λιγο καιρο!!!!!Αληθεια ο πεθερος σου ερχοταν και κρατουσε την μικρη?Δεν το ηξερα!!!Νομιζα μονη σου ησουν συνεχεια!!!!!

Οχι τιποτα αλλο απλα τωρα που σκεφτομαι πως θα τα καταφερω μονη με 2 παιδια (αφου με ενα και καμια φορα δεν αντεχω )σκεφτομουν παντα εσενα και ελεγα και η Σοφια μονη της ειναι και τα καταφερνει μια χαρα οποτε υπαρχει και αλλος κοσμος ετσι....:tongue::tongue:

Αντε ΚΑληνυχτα!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

συμπι μουουουουουουου! γμ τις εταιρειες τηλεπικοινωνιων :mad: εννοειται οτι ειμαι ακομα χωρις ιντερνετ στο γραφειο και όχι μόνο. από τις 29 του μήνα δεν έχω ουτε τηλεφωνο ουτε φαξ εννοειται! ετοιμαζομαι να κανω αγωγες να τους φυγει το καπελο! αλλη στιγμη που θα εχω ορεξη θα σας γραψω το θεμα μου αλλα αυτη την ωρα και μονο που το σκεφτομαι τσαντιζομαι!

Σοφακι οι παραγγελιες σου ειναι τελειες και τα δωρακια σουπερ!

το δωρο του γαμπρουλη σου δεν βλεπω που βαφτιζεται 21/5 χα χα χα χα (πλακα κανω ετσι;)!

πω πω κοιτα να δεις που μπηκα να γραψω 2 κουβεντες και με τσαντισε ο αντρας μου λιγα δευτερολεπτα πριν και σπαστηκα. φτουουοουουου!

φευγω μες τα νευρα! μου λειπετε ε;

Διαφημίσεις

λοιπον αυτο με τις νερομπογιες δεν ειναι και τοσο τραγικο ομολογουμενως! η Βαλερια εχει φαει τη σφραγιδα του πατερα της και δεν επαθε τιποτα!:P

το αλλο με το νερο ομως φιλεναδα και τη μπανιερα ειναι τραγικο. παιδι μου εγω μπανιο του κανω και δεν φευγω ουτε για να πιασω την πετσετα που λεει ο λογος.

οπως και να εχει σε καμια περιπτωση να μην λες οτι δεν εισαι καλη μανα γιατι εισαι. αλλωστε απο τις μαμακιες μαθαινεις και στο δευτερο θα εισαι ακομα καλυτερη. ολες κανουμε χαζα και αφου την γλιττωσουν τα μικρα και δεν δηλητηριαστουν, πνιγουν πιασουν φωτια ή οτιδηποτε λεμε "πω πω παναγια μου τι θα παθαιναμε. ευχαριστω θεε μου που δεν επαθε τιποτα κακο"!

Καλησπέρεςςςς!!!!

καλά η Βαλέρια μέσα δίνει ρεσιτάλ κουβέντας!!!

τα περισσότερα κινέζικα βέβαια αλλά έχει πολύ γέλιο!!!

βρε κορίτσια τα δικά σας "μιλάνε" όλη τη μέρα ή η Βαλέρια μου βγήκε γλωσσοκοπάνα???????? δε σταματάει όλη τη μέρα!!!:D:D:D

Λοιπον εμεις εδω ολοι καλα εχω λιγες μερες που τρεχω γι αυτο δεν μπαινω και συχνα!!!!Ειχα και δυο περιστατικα με τον μικρο που με κατατρομαξαν και με εκαναν να σκεφτομαι οτι ισως δεν ειμαι και τοσο καλη μαμα και θα επρεπε να ειμαι πιο προσεχικη...Αν και παντα πιστευα οτι ειμαι συνεχεια κοντα του....Τεσπα..

Το πρωτο ειναι χθες το βραδυ πριν παμε για μπανιο παιζαμε με τις νερομπογιες και καποια στιγμη εφυγα για 2 λεπτα και γυρισα και τον ειδα πασαλειμμένο στο στομα με νερομπογιες!!!!Τα επαιξα κανονικα...Τον επλυνα μεσα στο στομα παντου πηρα και ενα σωρο τηλεφωνα να με καθυσηχασουν ...Μονο την γιατρο δεν πηρα γιατι μου ειπε ο Κοσμας οτι δεν ειναι λογος αυτος να τν παρω...Τελικα παντως ανακαλυψα οτι πολλα παιδια εχουν φαει νερομπογιες!!!!Βεβαια εννοειτε οτι τερμα ια μας οι νερομπογιες μεχρι να μεγαλωσει λιγο ακομα!!!!!

Και το αλλο περιστατικο ηταν σημερα που απλωνα τα ρουχα και ειχα αφησει τν μπανιεριτσα του γεματη μεσα στη μεγαλη μπανιερα και ο μικρος επαιζε με τα νερα.....Καποια στιγμη ακουω κατι κλαμματα και τον βρισκω να κρεμεται απο την μπανιερα!!!!!ΤΑ επαιξα και εκει ακομα περισσοτερο γιατι πραγματικα θα μπορουσε να πνιγει!!!!!!Ακομα το σκεφτομαι και τρεμω!!!!

ΑΥτα τα τρομερα μας σνεβησαν!!!!!

ΚΑτα τα αλλα δεν ξεκολλαει καθολου απο πανω μου και ναι μεν το βρισκω λογικο αλλα κατι πρεπει να γινει γιατι δεν ειναι φυσιολογικο και καθολου φυσικα δεν μου αρεσει!!!!!

Σοφακι βλεπω ψωνιζεις ε?Μπραβο καλα κανεις!!!Και ωραια πραγματα...Βεβαια εγω το amazon και το e-bay δεν το ειχα σε εκτιμηση αλλα με εσενα θα αρχισω να το ψαχνω.....:tongue::tongue::tongue:

Περατσικα στον πεθερο σου και καλο κουραγιο σε εσενα!!!!Ελπιζω να μεινεις αβοηθητη για λιγο καιρο!!!!!Αληθεια ο πεθερος σου ερχοταν και κρατουσε την μικρη?Δεν το ηξερα!!!Νομιζα μονη σου ησουν συνεχεια!!!!!

Οχι τιποτα αλλο απλα τωρα που σκεφτομαι πως θα τα καταφερω μονη με 2 παιδια (αφου με ενα και καμια φορα δεν αντεχω )σκεφτομουν παντα εσενα και ελεγα και η Σοφια μονη της ειναι και τα καταφερνει μια χαρα οποτε υπαρχει και αλλος κοσμος ετσι....:tongue::tongue:

Αντε ΚΑληνυχτα!!!

Ζωίτσα μου ο πεθερός μου είναι σχεδόν κατάκοιτος με 7 εγκεφαλικά!!!

οπότε όπως καταλαβαίνεις αδύνατον να με βοηθάει!:D

απλά είπα οτι είμαι τελείως μόνη μου γιατί δεν έχω ούτε τον άντρα μου!

λείπει όλη τη μέρα αυτό τον καιρό και το βράδυ πέφτει ξερός!

αφού για να κάνω μπάνιο του κλείνω ραντεβού!!!

μη γελάτε....αλήθεια λέω!!!!

μόνη τελείως είμαι και το οτι δεν οδηγώ δε βοηθάει καθόλου....σκέφτομαι το καλοκαιράκι να κάνω 2-3 μαθήματα να τα θυμηθώ μήπως και αρχίσω να οδηγώ σιγά σιγά...

ένα θα σας πω....έχω να βγω απο το σπίτι απο την πρωτομαγιά!

οπότε όπως καταλαβαίνεις, μην ανησυχείς! μια χαρά θα τα βγάλεις πέρα μόνη σου! όλα γίνονται, θέληση να υπάρχει!

για τις νερομπογιές μην αγχώνεσαι!

αν σου πω πόσα πράγματα έχει φάει η Βαλέρια εκτός απο τη σφραγίδα που ανέφερε η σύμπι....οτι βρει, κατευθείαν στο στόμα της!!! προχθές στο τσακ την πρόλαβα να μη φάει μια πασχαλίτσα στο μπαλκόνι!!!!!!!!!!:D

για το άλλο με τη μπανιέρα....θα συμφωνήσω με τη σύμπι...πολλήηηηηηη προσοχήηηηηηη!!!!!!!!!! ούτε δευτερόλεπτο μόνο του το παιδί ακόμα κι αν η μπανιέρα έχει ένα δάχτυλο νερό!

όσο αυτά για το καλή μαμά...μην ακούω βλακείες!!!!!

τρι-καλη μαμά είσαι!!! όχι απλώς καλή!!!

πολλά πραγματα ακόμα θα συμβούν που δε θα τα έχουμε προβλέψει!

δε γεννιόμαστε γονείς αυτόματα αλλά μαθαίνουμε και προσπαθούμε για το καλύτερο!

α κακώς δεν τα έχεις σε εκτίμηση το αμαζον και το εμπαυ!!!!

ειδικά το αμαζον! τέλειες τιμές και απίστευτη εξυπηρέτηση πελατών!

και το εμπαυ βέβαια, αν δείξεις την ανάλογη προσοχή, μια χαρά είναι!!!

έχω γλιτώσει πολύ χρήμα με τις αγορές μου γενικά απο ίντερνετ!

συμπι μουουουουουουου! γμ τις εταιρειες τηλεπικοινωνιων :mad: εννοειται οτι ειμαι ακομα χωρις ιντερνετ στο γραφειο και όχι μόνο. από τις 29 του μήνα δεν έχω ουτε τηλεφωνο ουτε φαξ εννοειται! ετοιμαζομαι να κανω αγωγες να τους φυγει το καπελο! αλλη στιγμη που θα εχω ορεξη θα σας γραψω το θεμα μου αλλα αυτη την ωρα και μονο που το σκεφτομαι τσαντιζομαι!

Σοφακι οι παραγγελιες σου ειναι τελειες και τα δωρακια σουπερ!

το δωρο του γαμπρουλη σου δεν βλεπω που βαφτιζεται 21/5 χα χα χα χα (πλακα κανω ετσι;)!

πω πω κοιτα να δεις που μπηκα να γραψω 2 κουβεντες και με τσαντισε ο αντρας μου λιγα δευτερολεπτα πριν και σπαστηκα. φτουουοουουου!

φευγω μες τα νευρα! μου λειπετε ε;

συμπι μου!!!!!!!!!!!

να τους τραβήξεις μια αγωγή ναααααααααααααααααααααααα με το συμπάθειο που εξαιτίας τους σε χάσαμε!!!! άντε τώρα!!!

μωρε να του πάρω του γαμπρούλη μου 100 δώρα αλλά πως να του τα δώσω?????????? που η αρραβωνιαστικιά του ζαλίζεται στο αμάξι και δε μπορω να την πάω εύκολα ταξίδι! αλλιώς όλο και κάτι θα κανόνιζα!!!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σας!!!τι κανετε? βλεπω παλι τις γνωστες παρουσιες.........Σοφακι πολυ μου αρεσε η βαλιτσα ......οπως και τα υπολοιπα. Τελικα πρεπει να ξεκινησω και εγω να ψωνιζω απο κει........Ζωιτσα μου δεν ειπα βρε χαζουλι οτι μου ειπες να τον κανω μπανιο με το ζορι....αλοιμονο γενικα ειπα οτι δεν πρεπει να τα πιεζουμε.Επισης να σου ευχηθωΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΥ!!!!

Μαρακι μου....πως εισαι? αυτα με τις εταιριες τα εχω περασει και εγω προσφατα.....πως πανε τα περι βαφτισης?

ααα Σοφακι υπομονη.....οτι καλυτερο ευχομαι στον πεθερο σου......

εγω αυριο εχω ραντεβου με τον διατροφολογο......δεν παλευεται αλλο ποναει η μεση 2 εβδομαδες και τα γονατα μου.εχω και στην γκρινια του Μαρινουλη......αμα δεν του δωσεις αυτο που θελει βαζει κατι τσιριδες......ελεος πια. Σοφια που αφησες την σκουπα?????

Γεια σας κοριτσάκια,

Χρόνια πολλά έστω κ λίγο καθυστερημένα κ από έμενα σε όλες κ ιδιαίτερα σε όσους είχαν κ την ονομαστική τους γιορτή.

Ζωίτσα να τα χιλιάσεις κορίτσι μου, να είσαι πάντα καλά , να σε χαίρετε η οικογένεια σου κ με το καλό να έρθει το μικρό ζουζουνακι σου !

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...