Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σας τι κανετε? ειχα γραψει εχθες ενα κατεβατο και μου εσβησε.......!!!Λοιπον Σοφακι ειχες δικιο.... προχθες γιορταζε το ραφαελακι!!!!Στις 22 Ιανουαριου ειναι της αγιας Αναστασιας...οπως και στις 22 δεκεμβριου!!!Ζωιτσα μου γιατι εισαι τοοοσο μελαγχολικη? στεναχωριεμαι και γω αμα εισαι ετσι......

Λια μου τι κανει το δικο σου ζουζουνι?ολα θα πανε καλα......θα δεις!!!!Μαρακι μου που εισαι καλεεεεε? λοιπον να σας πω και τα δικα μου....ο Μαρινουλης αρχες του μηνα ειχε εντονη ανησυχια την νυχτα σε σημειο να κουτουλαω απ την νυστα.....ωσπου ξαφνικα σκασανε 2 δοντια....τα πισω πισω παρακαλω.Και τωρα καθε εβδομαδα σκαει και απο ενα....αλλα μπροστα....επιτελους!!!καλα ειχε πει ο παιδιατρος οτι θα τα βγαλει ολα μαζι τελικα......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σορρυ που εκλεισα γρηγορα...ετοιμαζουμε μετακομιση κ ηρθαν να δουν τα πραγματα που εχουμε κ αν θα χωρεσουν στο φορτηγο,,,

αυτα λοιπον..θα με χασετε απο σαββατο και μετα για λιγες μερες,,

ζωιτσα απο τοσο νωρις αρχισε η μπουμπου?η χρυσοβαλαντου 21 εβδομαδα την καταλαβα...φωτογραφιες ουτε εγω αξιωθηκα να διαλεξω ακομη..μου χει δωσει ενα σι ντι να διαλεξω αλλα επειδη η βαπτιση ειναι διπλη μαζι με της αδερφης μου πρεπει να κατσω 1 βδομαδα και να του στειλω ε μαιλ με κωδικουσ,,,το αφηνω για ιουνιο που θα παω σερρες να τις διαλεξω εκει μια κ καλη..

αααααα κ τελος μαλλον περιμενουμε κοριτσακι παλι....αλλα δεν το λεει με σιγουρια,,, :):D

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλημερα!χριστος ανεστη!να χαιρομαστε ολες τις οικογενειες μας και τα παιδακια μας!και με το καλο να ερθουν τα μπεμπακια του καφε μας!

σας ευχαριστω ολες πολυ και για τις ευχες σας για τις γιορτες μας!!!!!

ειμαι αρρωστη κ ειμαι σπιτι οποτε μπηκα λιγο να δω τι κανετε...

εμας δυστυχως μας εκοψαν την προσβαση απο τη δουλεια οποτε δεν μπορω να μπω...μπαινω ομως στο παρεντς το παλιο...αν θελετε μηνυματα στειλτε μου εκει!

διαβασα και λιγο τα νεα σας!

το ραφαελακι μεγαλωσε κ δεν τολμαμε να πουμε λεξη γιατι την λεει!

αντιγραφει τα παντα τις προαλλες μεχρι πως ξυριζεται ο παππους μας εδειξε!οχι με ξυραφι βεβαια αλλα οτι βαζει αφρο κ πως φουσκωνει τα μαγουλα του οταν ξυριζεται!μιλαμε πεθανα απο τα γελια...κ το εκανε χωρις να της το πω...σε καποια ανυποπτη στιγμη μου εδειξε τον αφρο ξυρισματος μου ειπε παππουκα κ μετα μου εκανε ολα τα υπολοιπα!

θα τη φαω λεμε με αυτα που κανει!αααα ξεβαφεται κιολας!μου ζηταει βαμβακι βαζει νερο κ κανει οτι ξεβαφει τη μουριτσα της!ααα σαπουνιζει κ το σωμα της!κ βαζει κ κρεμα σωματος!

πολυ λουσου μου βγηκε!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

καλησπερα!

πρεπει να εχω λιγα δευτερολεπτα μεχρι να ξυπνησει ο μικρος για να ευχηθω:

Τατι μου, Ραφαελα μου κουκλιτσες μου χρονια σας πολλα. να ειστε γερες και δυνατες σαν τα ψηλα βουνα! παντα χαρουμενες και ευτυχισμενες να ειστε και παντα αγκαλιτσα και αγαπημενες! τατι μου περαστικουλια να προσεχεις!

Ζωούλα και εγω σε μια φαση τραγικη ειμαι ψυχολογικα. δε μπορω να σκεφτω, να γελασω, να μιλησω, αισθανομαι μονιμως κουρασμενη και εχω υπνηλια. με βλεπω στα πρωτα σταδια της καταθλιψης και δεν ειμαι και εγκυος για να το αποδωσω στις ορμονες οπως εσυ ;)

Λιακι μου σου ευχομαι να βγει αληθινος ο γιατρος και να ερθει το κοριτσακι που τοσο ποθεις !

Ελενακι μου τουρμπο ο Μαρινος ετσι; γεμισε το στομα του δοντακια!

Συμπι μου που χαθηκες σημερα ε; καλα που εισαι και εσυ....

Καλα το παιδι μου το παρακανε στον υπνο σημερα!!!!!

Να δουμε ποτε θα φαμε μεσημεριανο!!!!!!

Λιακι Αντε συντομα να μας το ανακοινωσεις και επισημα το κοριτσακι σου!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

σ'αυτη την εγκυμοσνη που λες αποφασισα να μην διαβαζω τιποτα στο ιντερνετ για να μην αγχωθω!!!!Στην πρωτη ειχα γινει παρανοικη με ολα αυτα που διαβαζα!!!!!Αν και καμια φορα ολο και καπου πεφτει το ματι μου και αρχιζω να διαβαζω.....Π.χ. Τωρα τελευταια ανακαλυψα οτι υπαρχει προβλημα με την καισαρικη σις 38 εβδομαδες και κυριως στα δευτερα παιδια!!!!!Λοιπον ειμαι και εγω αγχωμενη και εχω να κανω ενα σωρο ερωτησεις και στην γυναικολογο μου και στην παιδιατρο μου!!!!!

Καλα θα κανεις λοιπον να μην δινεις βαρος σε οτι διαβαζεις!!!!Αν ο γιατρος σου λεει οτι θα ανεβει ο πλακουντας θα ανεβει!!!!Να σκεφτεσαι οτι ολα αυτα που διαβαζεις συνηθως αναφερονται σε μεμονωμένες περιπτωσεις και σε σπανια περιστατικα!!!!!

Αντε με το καλο και η μετακομιση!!!!Δεν πιστευω να πακεταρεις τιποτα εσυ ετσι?Στην Αθηνα εχετε δικο σας σπιτι ή πρεπει να ψαχνετε παλι απο την αρχη?

Τατιανα πολυ χαρηκα που διαβασα τα νεα σας!!!!Ευχομαι συντομα να γινεις καλα!!!!!

Χθες εδειχνα τις φωτο της βαφτισης της Ραφαελλας στον Κοσμα γιατι πραγματικα επαθα πλακα!!!!ΕΙναι Τελειες!!!!!!Και ολοι σας υπεροχοι ετσι?Βεβαια μπορει να σο το ξαναπα δεν θμαμαι αλλα δεν πειραζει να το ξαναπω....

Αληηθεια ενας φωτογραφος υπηρχε να τραβαει φωτο?\\Αχ να μολις ξυπνησε ο μικρος μου παω να τον ετοιμασω για φαι!!!!

ΜΑρακι δεν θα πω τιποτα για εσενα!!!Θελω να σε παρω τηλ επιτελους μια φορα και εγω!!!!!Αλλα ολο με κατι ασχολουμαι!!!!Το υποσχομαι για αυριο το πρωι!!!!!

Ελενιτσα συντομα σας ευχομαι να δειτε ολοκληρη την οδοντοστοιχία ε?Και φυσικα ολα να τα βγαλει ανώδυνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε Σοφια εχει δικιο η συμπι σου!!!!!Εγω εχω ηδη γραψει 2 φορες σημερα !!!!Εσυ που εισαι?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

αλό!!!

καλέ μια μέρα δε μπήκα πρωί και πλακώσατε όλες!!!!

εγώ έμπλεξα!!!

έγινα βοηθός λογιστή!

και έπηξα να κάνω αιτήσεις μέσω ιντερνετ για κλειδάριθμους

και να καταθέτω πάλι μέσω ίντερνετ φορολογικές δηλώσεις!!!

χαμός!!!

Σοφια δεν μπορω να βαλω φωτο εδω γιατι εχουνν πολυ μεγαλη αναλυση και ο υπολογιστης που χρησιμοποιω για το ιντερνετ δεν εχει κανενα προγραμμα επεξεργασιας εικονων....Παντως εχω βαλει 3 στο facebook μπορεις να πας ννα τις δεις!!!!!

Σας ειπα που αρχιζουμε σιγα σιγα να κανουμε κακα στο γιογιο????

Τα παμε πολυ καλα...Κανενα θεμα δεν εχει...Απλα θα πρεπει να μας το πει εγκαιρως......

θα μπω κάποια στιγμή φέις να σας καμαρώσω!!!

μπράβο για το γιογιο!!!

εμένα ακόμα δεν τα λέει καν!

μόνο αφού τα κάνει, αρχίζει και λέει: "τούτα,τούτα"!!! (τούρτα, απο αυτό που σας έλεγα τις προάλλες!)

και άσε τις μελαγχολίες εεε??????????????

Χρονια Πολλα φιλες μου γλυκες....Χρηστος Ανεστη!!

Χρονια πολλα Στη τατι μας...να σαι γερη και ευτυχισμενη!~

Ευχαριστω για τις ευχουλες σας...ευχομαι οτι καλυτερο για εσας και την οικογενεια σας!!

Εκανα την αυχενικη χθες,,,ολα καλα!!Η κυστουλα ειναι ακομη εκει αλλα δεν μας ενοχλει ειπε ο γιατρος..το μονο κακο ειναι πως ειν αι χαμηλα ο πλακουντας,,ο γιατρος οπως παντα καθησυχαστικος ειπε πως θα ανεβει με τον καιρο...εγω μπηκα οπως καταλαβαινετε στο google και διαβασα τα σχετικα,,τεσπα,,δεν θελω να τα σκεφτυομαι ευχομαι να ανεβει

Λιάκι μου μην αγχώνεσαι και κυρίως σε καμία περίπτωση μη διαβάζεις τίποτα στο ίντερνετ!

έχε εμπιστοσύνη στο γιατρούλη σου και όλα θα είναι τέλεια!!!

καλημερα σας τι κανετε? ειχα γραψει εχθες ενα κατεβατο και μου εσβησε.......!!!Λοιπον Σοφακι ειχες δικιο.... προχθες γιορταζε το ραφαελακι!!!!Στις 22 Ιανουαριου ειναι της αγιας Αναστασιας...οπως και στις 22 δεκεμβριου!!!Ζωιτσα μου γιατι εισαι τοοοσο μελαγχολικη? στεναχωριεμαι και γω αμα εισαι ετσι......

Λια μου τι κανει το δικο σου ζουζουνι?ολα θα πανε καλα......θα δεις!!!!Μαρακι μου που εισαι καλεεεεε? λοιπον να σας πω και τα δικα μου....ο Μαρινουλης αρχες του μηνα ειχε εντονη ανησυχια την νυχτα σε σημειο να κουτουλαω απ την νυστα.....ωσπου ξαφνικα σκασανε 2 δοντια....τα πισω πισω παρακαλω.Και τωρα καθε εβδομαδα σκαει και απο ενα....αλλα μπροστα....επιτελους!!!καλα ειχε πει ο παιδιατρος οτι θα τα βγαλει ολα μαζι τελικα......

έλα και πήρε φόρα ο Μαρινούλης μας!!! ποιός τον πιάνει!!!!

εμείς αναμένουμε τους 2 κάτω κυνόδοντες....αλλά τόσο αργά που πάνε, θα τους αναμένουμε για καιρό ακόμα!!!

καλησπερα!

πρεπει να εχω λιγα δευτερολεπτα μεχρι να ξυπνησει ο μικρος για να ευχηθω:

Τατι μου, Ραφαελα μου κουκλιτσες μου χρονια σας πολλα. να ειστε γερες και δυνατες σαν τα ψηλα βουνα! παντα χαρουμενες και ευτυχισμενες να ειστε και παντα αγκαλιτσα και αγαπημενες! τατι μου περαστικουλια να προσεχεις!

Ζωούλα και εγω σε μια φαση τραγικη ειμαι ψυχολογικα. δε μπορω να σκεφτω, να γελασω, να μιλησω, αισθανομαι μονιμως κουρασμενη και εχω υπνηλια. με βλεπω στα πρωτα σταδια της καταθλιψης και δεν ειμαι και εγκυος για να το αποδωσω στις ορμονες οπως εσυ ;)

Λιακι μου σου ευχομαι να βγει αληθινος ο γιατρος και να ερθει το κοριτσακι που τοσο ποθεις !

Ελενακι μου τουρμπο ο Μαρινος ετσι; γεμισε το στομα του δοντακια!

Συμπι μου που χαθηκες σημερα ε; καλα που εισαι και εσυ....

έλα σύμπι μου!!!

να αρχίσω να φωνάζω τωρα??????????

άντε....

μην ακούω για κατάθλιψη και βλακείες!!!!

έχεις το παιδάκι σου, τον αντρούλη σου, είστε υγιείς...τι άλλο θες!!!

ε υπάρχουν και οι γκρίνιες αλλά κι αυτές μέσα στο πρόγραμμα είναι!;)

Καλα το παιδι μου το παρακανε στον υπνο σημερα!!!!!

Να δουμε ποτε θα φαμε μεσημεριανο!!!!!!

Λιακι Αντε συντομα να μας το ανακοινωσεις και επισημα το κοριτσακι σου!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

σ'αυτη την εγκυμοσνη που λες αποφασισα να μην διαβαζω τιποτα στο ιντερνετ για να μην αγχωθω!!!!Στην πρωτη ειχα γινει παρανοικη με ολα αυτα που διαβαζα!!!!!Αν και καμια φορα ολο και καπου πεφτει το ματι μου και αρχιζω να διαβαζω.....Π.χ. Τωρα τελευταια ανακαλυψα οτι υπαρχει προβλημα με την καισαρικη σις 38 εβδομαδες και κυριως στα δευτερα παιδια!!!!!Λοιπον ειμαι και εγω αγχωμενη και εχω να κανω ενα σωρο ερωτησεις και στην γυναικολογο μου και στην παιδιατρο μου!!!!!

Καλα θα κανεις λοιπον να μην δινεις βαρος σε οτι διαβαζεις!!!!Αν ο γιατρος σου λεει οτι θα ανεβει ο πλακουντας θα ανεβει!!!!Να σκεφτεσαι οτι ολα αυτα που διαβαζεις συνηθως αναφερονται σε μεμονωμένες περιπτωσεις και σε σπανια περιστατικα!!!!!

ΜΑρακι δεν θα πω τιποτα για εσενα!!!Θελω να σε παρω τηλ επιτελους μια φορα και εγω!!!!!Αλλα ολο με κατι ασχολουμαι!!!!Το υποσχομαι για αυριο το πρωι!!!!!

Ελενιτσα συντομα σας ευχομαι να δειτε ολοκληρη την οδοντοστοιχία ε?Και φυσικα ολα να τα βγαλει ανώδυνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε Σοφια εχει δικιο η συμπι σου!!!!!Εγω εχω ηδη γραψει 2 φορες σημερα !!!!Εσυ που εισαι?

Ζωίτσα κατά πρώτον να μην αγχώνεσαι (σαν τη σύμπι μου κι εσύ....ευκαιρία ψάχνετε να αγχωθείτε!) και κατά δεύτερον να συζητήσεις με το γυναικολόγο σου το ενδεχόμενο να μη σε βάλει με ραντεβού στις 38 εβδομάδες να γεννήσεις αλλά να σε αφήσει μέχρι να σε πιάσουν οι πόνοι ή αν δε το θες αυτό, να σε αφήσει να πάρει κι άλλες μέρες το μωράκι σου!

και μη σου πει βλακείες οτι δε γίνεται,κλπ....

εδώ άλλες κάνουν vbac και γεννάνε 40η και 41η εβδομάδα!

άντε πάω γιατί ξύπνησε η κουκλίτσα μου!!!!

Φιλάκια!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπέρα!

Ζωίτσα μου γλυκιά χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!

Να έχεις πάντα υγεία και χαρά και με το καλό να υποδεχτείς τη μπουμπού σου!!!!!

εμείς είχαμε ραντεβού με την παιδίατρο σήμερα!

το κορίτσι μου στάσιμο έμεινε στα κιλά....10400γρμ είναι ακόμα!!!! έλεος!!!

τουλάχιστον τσίμπησε 3 ποντάκια! 86 εκ. είναι τώρα!

με έπρηξε για άλλη μια φορά η παιδιατρος με το θηλασμό....την αγνόησα εγώ για άλλη μια φορά φυσικά και όλα οκ!

της ζήτησα πάντως να μου γράψει και ένα υποαλλεργικό γάλα για να δώσω στη Βαλέρια να δοκιμάσει...να δούμε τι θα δούμε....

Κάναμε και το τελευταίο μας εμβόλιο και τώρα θα μας ξαναδεί το Σεπτέμβρη είπε!

άντε φιλάκια....σας αφήνω γιατί πραγματικά με κούρασε η πολυκοσμία εδώ μέσα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γεια σας κοριτσάκια μου!! Χριστός Ανέστη!!! Ο θεός να χαρίζει υγεία σε όλες μας και στα παιδάκια μας και στους αντρούληδές μας!!! Με το καλό να γεννήσουμε οι εγκυούλες και με το καλό να μείνουν εγκυούλες οι υπόλοιπες!!Χρόνια πολλά και σε όσους γιορτάζουν!!! Κοριτσάκια μου δεν πολυμπαίνω γιατί έχω εδώ και 20 μέρες τους γονείς μου εδώ και ούτε που καταλαβαίνω πως περνάν οι μέρες..

Ελπίζω να περάσατε ωραίο Πάσχα!!! Εμείς περάσαμε τέλεια!!ήταν εδώ οι γονείς μου και είχα πολύ βοήθεια και ήταν τέλεια!!!!Σας αφήνω γιατί ήρθε ο αντρούλης μου!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

αχ βρε συμπεθερακι σαν την κυρα της Ρω εχεις καταντησει! μονη κατοικος του καφε εσυ!

Ζωηηηηηηηηηηηηηηηη! ρε συ μιλαγαμε κανα μισαωρο σημερα στο τηλεφωνο και δεν σου ειπα χρονια πολλα! δεν το ξεχασα απλα δεν το ηξερα καθολου! πω πω συγγνωμη! θα δεχθεις αυτα τα ολιγα ανθη με τις καθυστερημενες ευχες μου;πλιιιιιιιζζζζζζζζζζζζζ....

747102o691cpq4tm.gif

Γιωτούλα μου εσυ ολα καλα; πως παει η εγκυμοσυνη σου;

λοιπον εγω ιντερνετ δεν εχω ακομα στο γραφειο εννοειται. σε κανα 15ημερο ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα και να γινω πιο ενεργη.

ο μικρος συνεχιζει να μην τρωει μεσημεριανο, φωτογραφο δεν εχω κλεισει ακομα για τη βαφτιση, ουτε τι γλυκα θα δωσω ξερω... αυτα...

αντε σας φιλω γιατι με πιανει πονοκεφαλος γμτ!

μακια!

Καλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω πολυ για τις εχες σας!!!

Μαρακι η αληθεια ειναι οτι αν δεν μου το ελεγε η αδερφη μου οτι γιορταζω ουτε εγω θα το ηξερα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ωραιος καιρος σημερα!!!!Για λιγο ομως γιατι παλι θα χαλασει!!!!Μαιος με τετοιο καιρο!!!!Αν ειναι δυνατον!!!

Πως περασατε?Εμεις καλα γενικα!!!!

ο μικρος συνεχιζει να ειναι ελαφρως κακομαθημενος...ελαφρως κολλημενος πανω μου και ελαφρως γκρινιαρης.....Αντε να δουμε ποτε θα περασει και αυτο!!!!!

Κατα τα αλλα εχει μπει σε μια φαση που οτι ακουει και μπορει να το πει το επαναλαμβανει γι αυτο και εμεις προσεχουμε παρα πολυ τι λεμε!!!!!

Αυτα αντε μπειιτε να πειτε κανενα νεο!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!!!τι κανετε? Ζωιτσα χρονια σου πολλα φιλεναδιτσα!!!!οτι καλυτερο σου ευχομαι....με το καλο να ερθει το νεο μελος και να χαιρεσαι τους αντρες σου!!!Μαρακι μου θα περασει και αυτο .....εμενα ο Μαρινουλης δεν θελει να κανει μπανιο με τιποτα.....μπαινει στην μπανιερα μονο και μονο για να του πλυνω το πωπουδακι....μολις τι νερο παει πιο πανω αρχιζουν οι τσιριδες!!! για πεστε καλε πως περασατε εχθες? εμεις πηγαμε με τους νεοτερους κουμπαρους σε μια περιοχη που ειναι ολο δεντρα και εχει ποταμι που ερχεται απο τον Χελμο....πααααρα πολυ ωραια....κοντα στην Κλειτορια και ψησαμε και επαιξαν και τα παιδια......μεχρι τις 9 το βραδυ.Ρε κοριτσια τωρα που το σκεφτομαι πολλες κοπελιες εχουν εξαφανιστει.......γιατι καλε?ελατε να μας πειτε τα νεα σας!!!!!Γιωτουυυυυ τι κανει η οικογενεια? πως παει η εγκυμοσυνη σου?

να'μαι και εγω!

ειμαι σπιτι και ο μικρος κοιμαται οποτε ειπα να πω ενα γεια!

αχ βρε κοριτσια με αυτες τις φασεις των μωρων εχω τρελαθει. εγω παραπονιομουν που ο μικρος ξυπναγε στα αγρια μεσανυχτα για φαγητο και τωρα εκοψε και το μεσημεριανο ξυπναει και το βραδυ (μαλλον δε χορταινει) . το μονο θεμα στο οποιο θεωρουσα οτι δεν θα εχω προβλημα ηταν το φαγητο και να που προεκυψε. μιλαμε το παιδι μου ζει με ψωμι και τυρι. αυτο ειναι το μεσημεριανο του.. αντε στο τσακιρ κεφι να φαει και 4-5 πατατες τηγανιτες ή μια χουφτιτσα μακαρονια. το κρεας το εχουμε ξεχασει προ πολλου...:shock::-(

κατα τα αλλα αυριο ερχονται τα προσκλητηρια της βαφτισης οποτε ξεκιναω το μοιρασμα.

τι αλλο;

α.... εχουμε μεινει πολύ πισω στο θεμα της ομιλιας. βρε κοριτσια ο δικος μου λεει εδω και μηνες στανταρ λεξεις (5-6 μην φανταστειτε) χωρις καμια εξελιξη. μονο μουγκριζει και ολα τα λεει: μα, μπα, ντα,για κλπ κλπ τουδινω περιθωριο μεχρι τα 2. μετα θα τον παω σε λογοθεραπευτη το Μουγκοθοδωρο :tongue::P

χαχαααχαχα να 'σαι καλα Μαρακι γελασα παλι!!!!

Ρε για το φαγητο εχεις δοκιμασει να του τα αλεσεις παλι?

Εμενα οτι δεν τρωει του το αλεθω και το τρωει....Συνηθως παντως η υφη ειναι αυτη που σιχαίνεται και δεν μπορει να φαει.....

Οσο για την ομιλια και εμεις στασιμη ειμαστε με τα βασικα....Απλα εχει 2 μερες τωρα που οτι ακουσει το επαναλαμβανει.....και εννοειτε λεξεις απο αυτα που ακουει ετσι?οχι ολη την προταση!!!!!

Ελενιτσα φοβαται το μπανιο?Δεν το ηξερα!!!!Παντα το φοβοτανε ή τωρα αρχισε?

Νομιζω εχω ενα βιβλιο που γραφει γι αυτο το προβλημα θα το διαβασω και θα σου πω αν λεει κατι για να τον βοηθησεις!!!!!

ε αφου γελας με τα χαλια μου παλι καλα!

αλεσμενο δεν το τρωει με τιποτα. αναγουλιαζει. μη αλεσμενο δεν ξερει να το φαει και εχει καταληξει στο ψωμοτυρι! ευελπιστω να θελησει να φαει και λιγο κρεατακι γιατι δεν λεει. ολο γαλακτοκομικα θελει!

ναι βρε ειναι νωρις να πει ολκληρες προτασεις ακομα. ο δικος μου διαλεγει μια συλλαβη από όλη τη λεξη. του λες μπανανα και σου λεει μπα. του λες θεια και σου λεει -α-... τι να πω. κατα τα αλλα ειναι σπιρτο αναμμενο ξερει τα παντα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...