Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

ελπίζω να ειστε ολες καλα! εμεις δοξα τω θεω ειμαστε μια χαρα αν εξαιρεσετε το οτι δεν τρωμε καθολου μεσημεριανο φαγητο πλεον! ελπιζω να ειναι φαση και να περασει γιατι δεν παιζει να μην τρωμε κρεας ή ψαρι ετσι δεν ειναι; βρηκα λογο να ανησυχω παλι :P

Λιακι μου χρονια σου πολλα και επισημως! να εισαι γερη και δυνατη να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

χρονια πολλά στους Γιωργους και στις Γεωργιες που ειναι σιγουρα παρα πολλοι! να τους χαιρομαστε :P σας φιλω γλυκα, θα τα ξαναπουμε!

καλησπερα!!!:Dμπηκα να ευχηθω και εγω ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

να περασετε τελεια με τις οικογενειες σας :D:D:D

να χαιρεσαι τον Ανασταση σου κουκλα! να ειναι παντα υγιης και χαρουμενος!

Καλησπέρα!!!

Χρόνια πολλά!!!!! Χριστός Ανέστη!!!

Ελπίζω να περάσατε όλες καλά!!!

εμείς πριν κανένα 2ωρο επιστρέψαμε!

Χρόνια πολλά στο Λιάκι μας και στην Τατιάνα μας που γιόρταζαν χθες!!!

Κι εσύ Σοφάκι να χαίρεσαι το αστέρι σου!!!

Σύμπι μου μην αγχώνεσαι! θα το ξαναρχίσει το μεσημεριανό ο γαμπρούλης μου!

Η Βαλέρια αρχισε τα καλά του Κωνσταντινούλη έχω να σου πω....όταν τσαντιστεί έρχεται και με χτυπάει...αλλά με το που τη μαλώνω, το κόβει κι αρχίζει να χαιδεύεται πάνω μου...τεσπα....θα περάσει κι αυτό!!!:D

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα και απο εμενα!!!!

Πως περασατε?

Εμεις τιποτα το ιδιαιτερο....Οικογενειακα....

Λιακι ομολογω σε ξεχασα αλλα ποτε δεν ειναι αργα ετσι?

Χρονια Πολλα Να χαιρεσαι την γιορτη σου και την οικογενεια σου!!!!!

Τατιαννα Χρονια πολλα!!!!!!!!!!!Ουτε αυτο το ηξερα να ειναι καλα η Σοφια!!!!!!

Σοφακι χρονια πολλα στον Ανασταση σου!!!Να τον χαιρεσαι και παντα να ειναι ευτυχισμενος!!!!!!

Κανεναν αλλο ξεχασα?

Δεν ξερω.....

Μαρια οταν λες εκοψε το μεσημεριανο εννοεις δεν τρωει κανενα φαγητο?

Μηπως τρωει πολυ το πρωι και μετα δεν πειναει?

Επισης εμεις που ξερεις ποσο φαγανοι ειμαστε ειχε σταματησει να τρωει οποιοδηποτε πρασινο λαχανικο καποια στιγμη...Αλλα μετα αρχισα παλι να τα αλεθω και τα τρωει ολα!!!!Το δοκιμασες αυτο?Μηπως δηλαδη απλα δεν του αρεσει η υφη και δεν μπορει να τα φαει?

Σοφακι και εμενα μου ριχνει πια καμια αλλα παντα με προειδοποιει...μου λεει μπαπ μπαπ.....Βεβαια αυτο το κανει οπουδηποτε βρεθει ακομα και επιπλα χτυπαει αν του πεις οχι σε κατι που θελει.....Αλλα φαση ειναι μαλλον θα περασει.....

Αντε Καλη μερα να εχετε τα λεμε πιο μετα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!!!!ηρθα και εγω......να πω καταρχην χρονια πολλα στην Λια μας και την Τατι μας!!!!σας ευχομαι τα καλυτερα φιλεναδιτσες μου, να χαιρεστε την οικογενεια σας και Λια μου με το καλο το νινι σου και Τατι αντε βρε να βαλεις μπρος και εσυ για το δευτερο.Σοφακι να χαιρεσαι τον Ανασταση σου...να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος!!!

λοιπον.....Μαρακι μου χαρηκα πολυ για τα ευχαριστα νεα σου.....για τον συζυγο μην ανησυχεις....θα του περασει!!!!Σοφακιιιιιιι τι κανεις? και εσυ ειχες ευχαριστα για το Βαλεριακι.....ειδες σιγα σιγα θα το ξεπερασει!!!!ποποποπο τι γαιδουρα...δεν ειπα χρονια πολλα και χριστος ανεστη!!!!εμεις περασαμε πολυ ωραια....πηγαμε στο χωριο της μαμας μου.......και περιττο να σας πω οτι τα μικρα κουραστηκαν απο το πολυ παιχνιδι.....εχθες παλι στο χωριο του Κωστα που γιορταζε ενας θειος του....και να σας πω το χαρηκα και εγω που ξεβγηκαν πιο περα...εσεις πως ειστε?

Καλησπέρεςςςς!!!!

καλώστο το Ελενάκι μας!!!

μια χαρά πέρασατε εεε?????? και ο λόχος σου ξεθεώθηκε στο παιχνίδι! τι καλύτερο!!!!

Ζωίτσα εγώ αποφάσισα να την αγνοώ όταν το κάνει γιατί με το μάλωμα απλά το βλέπει οτι ασχολούμαι μαζί της και θα το συνεχίσει....

τεσπα....δε σκάω γιαυτό!!!!!!

σύμπι μου!!!!!!!!!!!!!!!

φτιάξτο το ρημάδι το νετ στο γραφείο! σε χάσαμε!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλησπερα!το ιντερνετ στο γραφειο θα αργησει Σοφακι δυστυχως! μαλλον θα μπλεξω στα Δικαστηρια με την .... ας μην την εκθεσω την εταιρεια του Κ@λ@@ τωρα.... τεσπα...

Ζωή ναι ο Κωνσταντινος δεν τρωει ΤΙΠΟΤΑ από φαγητο! τρωει μονο: κουλουρια πασχαλινα, φρουτοκρεμα (αναλογως τα κεφια), φαριν λακτε και γαλα. αυτααααααααα....ο παιδιατρος παντως που τον ρωτησα σημερα (θα εσκαγα αν δεν πηγαινα να τον δω, με εφαγε η ανησυχια βλεπετε) μου απαντησε : "ο,τι θελει, οποτε θελει και αν θελει, καποια στιγμη θα φαει" . οψομεθα λοιπον....

εσεις ολα καλα τσουπριτσες;

Αλό!

καλέ που το έχω το μυαλό μου????????

ξέχασα το μεσημέρι να ευχηθώ χρόνια πολλά στην κούκλα τη Ραφαελίτσα της Τατιάνας μας, που είχε τη γιορτή της σήμερα!

Τάτι μου, να στα πω κι απο δω, να τη χαίρεστε και μόνο υγεία και χαρά να έχει στη ζωή της!

σύμπι καλέ μην αγχώνεσαι που δεν τρώει!

καλά σου είπε ο γιατρός! οτι θέλει και όσο θέλει!

εδώ δεν αγχώνομαι εγώ όταν περνάει τέτοια φάση η μικρή, που απο βάρος δε μας περισσέυει!!!

εμένα συνεχίζει να μη θέλει τα φρούτα με τίποτα!!!

κάνω λίγη υπομονή να βγουν τα κερασάκια και τα βερύκοκα, μπας και αλλάξει γνώμη!

καλά μια απο αυτές τις μέρες θα σας βάλω βίντεο (αν βρω πως το κάνουν!) με τη Βαλέρια που έτρωγε σήμερα φακές και τάιζε και την κούκλα της! πολύ γέλιο!

και το απόγευμα λύθηκα στο γέλιο! είχε κάνει κακά και της λέω:

"τι έγινε αστέρι μου? μου ετοίμασες τούρτα???"

και άρχισε να φωνάζει "τούτα, τούτα!!!!"

χαχαχαχαχαχα!!!!

Καληνυχτούδια!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!

εγώ το κλείνω το βράδυ το μαγαζί, εγώ το ανοιγω και το πρωί!

Ελπίζω να γράψει και καμία άλλη τίποτα γιατί να μιλάω μόνη μου δε λέει....:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο εδω!!!1

Μολις γυρισαμε απο την βολτα!!!!!

Πηγαμε πηραμε της φωτο της βαφτισης.....(Μην φρικαρετε!!!!!!)

Τωρα λεω να διαλεξω αλλα ειμαι χαλια ψυχολογικα που παντου μου φαινομαι πολυ ασχημη.....

Μπορει να βαλω τον Κοσμα να διαλεξει...Θα δουμε........

Κατα τα αλλα ειμαστε ολοι καλα....Αρχισα να καταλαβαινω και την μικρη να κλοτσαει!!!!Εχει φαση......

Καλησπερα και απο εδω!!!1

Μολις γυρισαμε απο την βολτα!!!!!

Πηγαμε πηραμε της φωτο της βαφτισης.....(Μην φρικαρετε!!!!!!)

Τωρα λεω να διαλεξω αλλα ειμαι χαλια ψυχολογικα που παντου μου φαινομαι πολυ ασχημη.....

Μπορει να βαλω τον Κοσμα να διαλεξει...Θα δουμε........

Κατα τα αλλα ειμαστε ολοι καλα....Αρχισα να καταλαβαινω και την μικρη να κλοτσαει!!!!Εχει φαση......

βρε καλώστη τη γκαστρούλα με τη ζωηρή μπέμπα!!!

έκανε την εμφάνιση της ε????? τέλεια!!!

καλά για τις φωτο υπάρχουν και χειρότερα...

εγώ ακόμα δεν έχω δώσει σε κανέναν φωτο της γαμοβάφτισης!!!

βαριέμαι να διαλέξω!

ευτυχώς τουλάχιστον έβαλα τον φωτογράφο να μου διαλέξει εκείνος για τα ψηφιακά άλμπουμ τα δικά μας και των κουμπάρων!!! αλλιώς ακόμα θα διάλεγα!!!

άντε καλέ που σου φαίνεσαι άσχημη!!! είμαι σίγουρη οτι είσαι μια κούκλα!!!

βάλε να δούμε κι εμείς καμία!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλησπερα:Dτι κανετε?χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη.Ευχαριστω πολυ για τις ευχες κοριτσια αλλα δεν γιορταζουμε την Ανασταση:D22 Ιανουαριου ειναι η γιορτη του:D

τα ιδια περναω και εγω Μαρια μου .ο μικρος δεν τρωει ουτε μεσημεριανο και γαλα απο 250 μλ με ζορι τα 100μλ.Αστα,σκετο δραμα.Τεσπα ,μαλλον δοντι μου μυριζει.

χρονια πολλα στα κοριτσια και στα παιδακια που γιορταζαν.να εχετε παντα υγεια.:D:D

καληνυχτα:D:D

XWF8p2.png

Καλημερα!!!

Χαχαχα Σοφακι δεν θα περνουσε ποτε απο το μυαλο μου οτι ο Αναστασης γιορταζει αλλη μερα....Αληθεια τι ειναι στις 22 Ιανουαριου?

Σοφια δεν μπορω να βαλω φωτο εδω γιατι εχουνν πολυ μεγαλη αναλυση και ο υπολογιστης που χρησιμοποιω για το ιντερνετ δεν εχει κανενα προγραμμα επεξεργασιας εικονων....Παντως εχω βαλει 3 στο facebook μπορεις να πας ννα τις δεις!!!!!

Σας ειπα που αρχιζουμε σιγα σιγα να κανουμε κακα στο γιογιο????

Τα παμε πολυ καλα...Κανενα θεμα δεν εχει...Απλα θα πρεπει να μας το πει εγκαιρως......

Μαρακι ευχαριστω για τα καλα σου λογια στο facebook αλλα η φωτογραφια που εβαλα ειναι η μονη που καπως μου αρεσε ...κατα τα αλλα δεν θα εμφανισω καμια αλλη με εμενα μεσα...Εκτος και αν θελει ο Κοσμας καμια...

Περναω μια κριση αυτοεκτιμησης και αυτοπεποίθησης θα ελεγα...Ειναι και η εγκυμοσυνη...Οποτε απλα το αφηνω και αυτο και θα ασχοληθω μετα.....

Χρονια Πολλα φιλες μου γλυκες....Χρηστος Ανεστη!!

Χρονια πολλα Στη τατι μας...να σαι γερη και ευτυχισμενη!~

Ευχαριστω για τις ευχουλες σας...ευχομαι οτι καλυτερο για εσας και την οικογενεια σας!!

Εκανα την αυχενικη χθες,,,ολα καλα!!Η κυστουλα ειναι ακομη εκει αλλα δεν μας ενοχλει ειπε ο γιατρος..το μονο κακο ειναι πως ειν αι χαμηλα ο πλακουντας,,ο γιατρος οπως παντα καθησυχαστικος ειπε πως θα ανεβει με τον καιρο...εγω μπηκα οπως καταλαβαινετε στο google και διαβασα τα σχετικα,,τεσπα,,δεν θελω να τα σκεφτυομαι ευχομαι να ανεβει

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...