Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας και απο εμενα!!!!!

Τελικα δεν αντεξα και ειπα σημερα να τον παω στο παιδιατρο γιατι το απογευμα που ξυπνησε τον ακουσαμπουκωμενο!!!!Οποτε λεω Σ/κ ερχαιτε ας ειμαι σιγουρη οτι δεν εχει τιποτα!!!!Τελικα ολα καλα....Μονο αυτο το μπουκωμα που πρεπει να προσεξουμε να μην μας το γυρισει σε ωτιτιδα οποτε βαζουμε κατι σταγονες otrivin βραζουμε ευκαληπτελαιο και κατι τζελ απο φυκια της θαλασσας αν δεν κανω λαθος που θα το βαζουμε και αυτο στη μυτη......Βεβαια μου εδωσε και για το βηχα ενα σιροπι απο κισσο μεν φαρμακο δε ...οποτε αν σημερα δεν τον ακουσω να βηχει εγω δεν του το δινω.....Κατα τα αλλα ειμαστε καλα....Εχω μια εντυοωση οτι ο μικρος αλλαζει το προγραμμα υπνου του αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρη....Τελευταια μας ξυπναει 10 απο 9 το πρωι το μεσημερι στις 2 που τον βαζω για υπνο δεν κοιμαται και αναγκαστηκα μετα τον βαζω στις 5 που κουτουλαει με αποτελσεμα να ξυπναει 7 και να πρεπει να τον κοιμίσω σιγουρα μετα τις 10.....

Αυριο θα το μελετησω περισσοτερο και θα δω.....

Λιακι και εγω νομιζω οτι εκει αναμεσα γγινεται η αυχενικη και μαλιστα αν θυμαμαι καλα νομιζω στην 12 εβδομαδα το ειχα κανει και εγω στον Θοδωρη.....Οποτε δεν υπαρχει προβλημα!!!!Αληθεια τωρα πηγαινοερχαισε Αθηνα με την εγκυμοσυνη?Ειναι λιγο κουραστικο ε?

Γελασα λιγο με τα νευρα σου ομολογω γιατι ειναι αστειο να θυμασαι κατι απο παλια και να το βγαζις τωρα!!!!Παντως και εγω σκεφτομαι συνεχεια τωρα και μαλιστα ολα τα βλεπω απαισιοδοξα!!!!ΝΑ ναι καλα οι αντρουληδες μας που τα ανεχονται γιατι νομιζω αν μας βλεπαμε απο καπου πως ειμαστε πραγματικα δεν θα το πιστευαμε!!!!!

Σοφακι η μικρη με την αλλεργια τι εκανε?δεν θμαμαι αν το εγραψες..ΚΑνετε βασικα εξετασεις για την αλλεργια?Εγω σημερα του εδωσα λιγο γαλα και εβγαλε σπυρακια να παρει....Ηθελα πραγματικα να περασει....Εμεις θα κανουμε εξετασεις κατα το καλοκαιρι και αν δω οτι συνεχιζονται οι αλλεργιες θα επισκεφτω και κανεναν αλλεργιολογο μηπως εχει καμια γνωμη να μας πει και αυτος....Γιατι ρε γμτ γαλα και αυγα ειναι βασικα πραγματα.................Σιδηρο γιατι θα παιρνει?Εχει αναιμια ή χαμηλο αιματοκριτη? και σε τι τιμες?Με ενδιαφερει βασικα γιατι και εμενα ο μικρος εχει χαμηλο αιματοκριτη και κλασσικα αγχωνομαι...............

Μιλατε για δωρα πασχα ρε κοριτσια και εγω δεν ξερω καν οτι φερνουν δωρα!!!!!Εμας δεν μας ειπε τιποτα η νονα...νομιζω μονο ο Κοσμας μου ειπε οτι θα του φερουν λαμπαδα....Απο ρουχα δεν ξερω......

ΜΑρακι αν μεχρι αυριο δεν μπεις να γραψεις εστω και μια καλημερα θα σου τηλ να ξερειςς......Και οχι δεν ειναι απειλει......:tongue::tongue::tongue:

Αχ νομιζω οτι δεν ξεχασα κατι.....αν ειναι θα σας τα πω αυριο...Ο μικρος παντως σημερα ηταν ανηποφορς....Περναει μια μεγαλη κριση με γκρινια και εγω ρε γμτ δεν ειμαι στα καλυτερα μου να τον αντιμετωπισω...Οποτε καταληγουμε αυτος να γκρινιαζει και εγω να του κανω ολα τα χατηρια για να σταματησει....μλκ αυριο ελπιζω να ειμαι καλυτερα να το δω και αυτο το θεμα......ΠΑντως ολη αυτη η κατασταση της γκρινιας με κουραζει τοσο μα τοσο πολυ......

Αντε παλι πολλα εγραψα....Ηθελα να σχολιασω και την γιατρο της Σοφιας αλλα το αφηνω.....ΚΑληνυχτα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κάνουμε Ζωίτσα ραστ στο αγελαδινό γάλα για την αλλεργία!

τα αποτελέσματα θα βγουν Δευτέρα...αν συνεχίζει θα πάμε σε αλλεργιολόγο...που θα συνεχίζει απ'οτι φαίνεται καθώς μια απο τις εξετάσεις που αποτελούν ένδειξη αλλεργίας, οι ανοσοσφαιρίνες, θα έπρεπε να είναι κατω απο 10 νομίζω και η Βαλέρια έχει 96!!!

Έχει χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή φεριτίνη (αποθήκες σιδήρου)...

τώρα έχω τις εξετάσεις στο αμάξι και δε θυμάμαι τα νούμερα να σου πω!

Για το πρόγραμμα ύπνου του Τεό, εγώ προτείνω αφού δε νυστάζει στις 2, βάλτον στις 3...αφού ξυπνάει μια ώρα αργότερα ας κοιμάται και μια ωρα αργότερα! 5 είναι αργά για να κοιμάται!

εμένα η Βαλέρια τώρα μέσα τραγουδάει εδώ και 20 λεπτά!!! να δω πότε θα την πάρει ο ύπνος!!!

και ο ύπνος της έχει ως εξής:

11-9:30 το βράδυ και 3-6 το μεσημέρι! μπορεί και 3-7! ανάλογα!

το σιρόπι για το βήχα με τον κισσό μου το είχε δώσει και μένα ο γιατρός πριν κανένα μήνα που είχα βήχα!αλλά με είχε ρωτήσει 10 φορές μήπως έχω καμια αλλεργία στον κισσό! και η παιδίατρος μας όταν τη ρωτούσα για κάτι φυτικά καλλυντικά, μου είχε επισημάνει να είμαι σίγουρη οτι δεν έχουν κισσό μέσα...τεσπα, για να σας το έδωσε ο γιατρός δε θα τρέχει τίποτα!

Σύμπι μου.......ελπίζω να εμφανιστείς σύντομα....και να είσαι καλά....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφακι αν μπορεις και θελεις να μου πεις τα αποτελεσματα και απο τα δυο για να ξερω για τον δικο μου.....Εμεις εχουμε αν θυμαμαι καλα 34 αιματοκριτη και θα κανουμε εξετασεις το καλοκαιρι οπως ξαναειπα.....Για την αλλεργια στο γαλα κλαι εγω ειμαι σχεδον σιγουρη οτιι δεν περασε απλα ελπιζω μεχρι το καλοκαιρι να εχει φυγει...λεμε τωρα...Απλα εγω δεν ξερω αν κανουμε ραστ τεστ ή οχι αιμα παιρνει παντως σιγουρα και μετα εχουμε ενα χαρτιο που μετραει κατι δεικτες με τα συστατικα του γαλατος.....Εμεις να σκεφτεις αυτο που λες για τις αλλεργιες το εχουμε αν παλι θθυμαμαι καλα 96!!!!!Και εμας μας ειπε οτι ειναι πολυ αλλεργικος γενικα....Μεχρι τωρα παντως ανακαλυψαμε αυγο και γαλα.....

Οσο για το σιροπακι αν δεις τις οδηγιες γραφει να προσεχουν τελοσπαντων τα ατομα που εχουν δυσανεξια στην φρουκτοζη και δεν λεει τιποτα αλλο για αλλεργιες....Εμεις σημερα το πρωι το πηραμε γιατι ο βηχας αρχισε με φλεγματα να γινεται και δεν εχει κανενα προβλημα!!!!!!

Ρε συ Σοφια κατι ηθελα να σε ρωτησω απο χθες αλλα παλι το ξεχασα....Οταν πηγα για υππνο το θυμομουνα μονο...............

Τελοσπαντων!!!!!Αντε καλο Σ/Κ

Μολις εφαγα μια μακαροναδιτσα και ηρθα να διαβασω νεα σας,,,,,,αλλα τζιφος!!Να ειχε καλο καιρο να πω βολταρετε αλλα με τετοια βροχη που ειστε μωρε???

Ζωη αναγκαστικα πηγαινοερχομαστε...2 ωρες σχεδον ταξιδι..αλλα δεν μπορω να κανω διαφορετικα,ειναι κουραστικο μεν αλλα μετα απο τοσα χρονια ταλαιπωριας με γιατρους μονο αυτον εμπιστευομαι,,,χαλαλι!!

Δωρακια το Πασχα εγω σαν νονα παντα πηγαινα ζωιτσα....η λαμπαδιτσα που ηταν κατι φυσιολογικο(το σοκολατενιο αυγο) και παντα ενα ρουχακι,μερικες φορες αν ημουν καλα οικονομικα και παπουτσακια!!!Η κουμπαρα με την σειρα της μου εδινε ενα τσουρεκακι με κουλουρακια κτλ!!Φυσικα παντα τηλεφωνουσα να ρωτησω τι χρειαζεται μην παρω οτι να ναι...τωρα ομως που μεγαλωσε η μικρη μου ζηταει απο μονη της...μεχρι στιγμης μου εχει τηλ 3 φορες για να αλλαξει την λαμπαδα της :) :) πρωτα την Ραπουνζελ...μετα την Πατυ και χθες μου ειπε πως θελει ενα μωρακι χωρις μαλακια με ψευτικη πιπιλα για να το εχει σαν δικο της μωρο,,θα κανει πως ειναι εγκυος και τελικα το γενναει....αχχχχχ τι μας περιμενει..

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλησπέρα!!!!

Σοφακι αν μπορεις και θελεις να μου πεις τα αποτελεσματα και απο τα δυο για να ξερω για τον δικο μου.....Εμεις εχουμε αν θυμαμαι καλα 34 αιματοκριτη και θα κανουμε εξετασεις το καλοκαιρι οπως ξαναειπα.....Για την αλλεργια στο γαλα κλαι εγω ειμαι σχεδον σιγουρη οτιι δεν περασε απλα ελπιζω μεχρι το καλοκαιρι να εχει φυγει...λεμε τωρα...Απλα εγω δεν ξερω αν κανουμε ραστ τεστ ή οχι αιμα παιρνει παντως σιγουρα και μετα εχουμε ενα χαρτιο που μετραει κατι δεικτες με τα συστατικα του γαλατος.....Εμεις να σκεφτεις αυτο που λες για τις αλλεργιες το εχουμε αν παλι θθυμαμαι καλα 96!!!!!Και εμας μας ειπε οτι ειναι πολυ αλλεργικος γενικα....Μεχρι τωρα παντως ανακαλυψαμε αυγο και γαλα.....

Οσο για το σιροπακι αν δεις τις οδηγιες γραφει να προσεχουν τελοσπαντων τα ατομα που εχουν δυσανεξια στην φρουκτοζη και δεν λεει τιποτα αλλο για αλλεργιες....Εμεις σημερα το πρωι το πηραμε γιατι ο βηχας αρχισε με φλεγματα να γινεται και δεν εχει κανενα προβλημα!!!!!!

Ρε συ Σοφια κατι ηθελα να σε ρωτησω απο χθες αλλα παλι το ξεχασα....Οταν πηγα για υππνο το θυμομουνα μονο...............

Τελοσπαντων!!!!!Αντε καλο Σ/Κ

Ζωίτσα τα αποτελέσματα απο τις εξετάσεις είναι τα εξής:

αιματοκρίτης 33,1

σίδηρος 46

φερριτίνη 18

ο σίδηρος και η φεριτίνη είναι εντός ορίων αλλά στα κατώτερα φυσιολογικά οπότε μάλλον γιαυτό μας είπε να πάρουμε σίδηρο.

όποτε το θυμηθείς αυτό που θες να με ρωτήσεις εδώ είμαι!

και αν το θυμηθείς σε άσχετη ώρα, αν θες στείλε μου μήνυμα στο κινητό!!!;)

Μολις εφαγα μια μακαροναδιτσα και ηρθα να διαβασω νεα σας,,,,,,αλλα τζιφος!!Να ειχε καλο καιρο να πω βολταρετε αλλα με τετοια βροχη που ειστε μωρε???

Ζωη αναγκαστικα πηγαινοερχομαστε...2 ωρες σχεδον ταξιδι..αλλα δεν μπορω να κανω διαφορετικα,ειναι κουραστικο μεν αλλα μετα απο τοσα χρονια ταλαιπωριας με γιατρους μονο αυτον εμπιστευομαι,,,χαλαλι!!

Δωρακια το Πασχα εγω σαν νονα παντα πηγαινα ζωιτσα....η λαμπαδιτσα που ηταν κατι φυσιολογικο(το σοκολατενιο αυγο) και παντα ενα ρουχακι,μερικες φορες αν ημουν καλα οικονομικα και παπουτσακια!!!Η κουμπαρα με την σειρα της μου εδινε ενα τσουρεκακι με κουλουρακια κτλ!!Φυσικα παντα τηλεφωνουσα να ρωτησω τι χρειαζεται μην παρω οτι να ναι...τωρα ομως που μεγαλωσε η μικρη μου ζηταει απο μονη της...μεχρι στιγμης μου εχει τηλ 3 φορες για να αλλαξει την λαμπαδα της :) :) πρωτα την Ραπουνζελ...μετα την Πατυ και χθες μου ειπε πως θελει ενα μωρακι χωρις μαλακια με ψευτικη πιπιλα για να το εχει σαν δικο της μωρο,,θα κανει πως ειναι εγκυος και τελικα το γενναει....αχχχχχ τι μας περιμενει..

ααααα Λιάκι εμείς που είμαστε γυριστρούληδες, βροχή ξεβροχή, βγήκαμε για καφεδάκι και μετά πήγαμε και για μπυρίτσα με μεζεδάκι!!! αμέεεε!!!

δε μασάμε εμείς απο καιρό!!!

πραγματικά αν έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου αξίζει τον κόπο!

εγώπάντως εύχομαι να ζούσα στη Θεσσαλονικη όσον αφορά το θέμα τω ν γιατρών!

υπάρχουν πάρα πολλοί γυναικολόγοι που υποστηρίζουν το vbac και να μην πω και τους κορυφαίους κατά τη γνώμη μου παιδιάτρους-συμβουλους θηλασμού Άννα Πατσούρου και Στέλιο Παπαβέντση!

βρε τη βαφτιστήρα σου που θέλει να γεννήσει και μωρό!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

εγώ δεν έχω βαφτίσει παιδάκι οπότε καλύπτω απλά τις υποχρεώσεις του συζύγου με το βαφτιστήρι του.

πως πας με την εγκυμοσύνη βρε Λιάκι?

ναυτίες,κλπ????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

καμία εδώ φυσικά....

μπήκα μόνο για να πω στο Λιάκι οτι έφτιαξα τα κουλουράκια και εκτός απο πανεύκολα είναι και πολύ νόστιμα!!!

Συμβουλές:

-εγώ έβαλα λιγότερη ζάχαρη απ'όση έλεγε, 1 κούπα και κάτι αντί για 2(γενικά δε μου αρέσουν τα πολύ γλυκά)

-όταν θα τα πλάθεις να τα κάνεις μικρά γιατί φουσκώνουν πολύυυυ....η πρώτη λαμαρίνα μου βγήκαν κουλόύρια γιγας!!! λίγο ακόμα και θα είχαν μεγεθος τσουρεκιού!!! χαχαχαχαχα!!!

-αλεύρι θα πάρει στάνταρ παραπάνω απο το 1 κιλό που λέει η συνταγή!!! εμένα πρέπει να πήρε στάνταρ έξτρα 200 γρμ.

άντε την Τρίτη θα φτιάξω τα τσουρέκια μάλλον!

σύμπι μου....σε περιμένουμε εεε??????????????;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερααααααα!!

το βρωμοουρεοπλασμα εφυγε,,,,,στα τσακιδια...ειμαι πολυ χαρουμενη!:):)

Σοφακι σε ευχαριστω φιλεναδα που με θυμηθηκες...εγω Τεταρτη θα τα κανω γιατι μαε βλεπω να μενουμε χωρις κουλουρια μεχρι την Ανασταση...και εγω στα γλυκα λιγοτερη ζαχαρη βαζω..ακομη και στο κεικ που λεει 2 φλυτζανες βαζω μια και κατι και μου αρεσει περισσοτερο!!!Ευτυχως τα κανες πρωτη και ειμαι ησυχη τελειως για την επιτυχια!!!Η βαλερια θα τα τιμησει>?Η δικια μου σιγουρα θα τα φαει,,,οταν παμε για καφε και βλεπει στο τραπεζι τα κουλουρακια δεν αφηνει τπτ...τωρα πια δινω εντολη να μην φερνουν καθολου..τελευταια φορα παντως πηρε των διπλανων,,,την βρισκουν την ακρη τα ζιζανια :):D

Θα ξαναμπω σε λιγακι,,,παω να ψαξω κατι στο google,,

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλησπέρα!!!!!!!!

Καλημερααααααα!!

το βρωμοουρεοπλασμα εφυγε,,,,,στα τσακιδια...ειμαι πολυ χαρουμενη!:):)

Σοφακι σε ευχαριστω φιλεναδα που με θυμηθηκες...εγω Τεταρτη θα τα κανω γιατι μαε βλεπω να μενουμε χωρις κουλουρια μεχρι την Ανασταση...και εγω στα γλυκα λιγοτερη ζαχαρη βαζω..ακομη και στο κεικ που λεει 2 φλυτζανες βαζω μια και κατι και μου αρεσει περισσοτερο!!!Ευτυχως τα κανες πρωτη και ειμαι ησυχη τελειως για την επιτυχια!!!Η βαλερια θα τα τιμησει>?Η δικια μου σιγουρα θα τα φαει,,,οταν παμε για καφε και βλεπει στο τραπεζι τα κουλουρακια δεν αφηνει τπτ...τωρα πια δινω εντολη να μην φερνουν καθολου..τελευταια φορα παντως πηρε των διπλανων,,,την βρισκουν την ακρη τα ζιζανια :):D

Θα ξαναμπω σε λιγακι,,,παω να ψαξω κατι στο google,,

μπράβο βρε Λιάκι για το ουρεόπλασμα!

να μην έχεις και το άγχος!!!

κι εγώ ακόμα και στο κέικ, το ίδιο με σένα κάνω!

συνήθως μου αρέσει να βάζω παραπάνω ξύσμα πορτοκαλιού ή λεμονιού και λιγότερη ζάχαρη! προτιμώ τα αρώματα απο τη γλυκύτητα.

αν ΘΑ τιμήσει η Βαλέρια τα κουλουράκια εεε??????

η Βαλέρια τα έχει ΤΣΑΚΙΣΕΙ τα κουλουράκια!!!

ξυπνάει και κοιμάται με την ένοια τους!!!

Πριν αφού έφαγε κανονικά το μεσημεριανό της (φασολάδα), στο καπάκι χτύπησε και 2 κουλούρια!!!

Θα αρχίσω να τα μοιράζω στη γειτονιά μου φαίνεται γιατί ποιός την κρατάει τη μικρά!!!!!

Εμείς όταν είμαστε έξω πρέπει να έχω τα μάτια μου 14 γιατί λόγω αλλεργίας δεν κάνει να φάει....οπότε πάντα κουβαλάω κάτι μαζί μου!

Συνήθως τοστ και τώρα τελευταία ψωμί με μέλι που τρελαίνεται!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα!!!!!

Τι κανετε?

εμεις εδω καλα...Σημερα καλυτερα...μια βραχναδα στο λαιμο μας εμεινε μονο την οποια προσπαθουμε να καταπολεμησουμε με χαμομηλια και μελια.....

Εγω φετος δεν θα φιαξω τιποτα .....Εκτος του οτι δεν εχω διαθεση καθολου ειμαι και προκατειλημμένη με το πασχα γιατι στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ολα τα προβληματα αρχισαν περιπου εκεινη την εποχη.....Ετσι αυτη τη φορα δεν θα κανω τιποτα απο οτι εκανα τοτε και ελπιζω οτι ολα θα πανε καλα............

Γιωτα περιμενουμε νεα σου απο αυχενικη και αν εχετε υποψια για φυλλο ε?????????

Αυτα δεν εχω και πολυ ορεξη σημερα οποτε δεν θα γραψω και πολλα

Καλησπέρες!!!

πωπω....βαρέθηκα να σας ψάχνω συνέχειαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

που είστε καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????

εγώ εδώ τα ίδια!

θα φτιάξω τα τσουρέκια μου αύριο αν με αφήσει η μικρή....γιατί και κουλουράκια που την έβαλα ναμε βοηθήσει....όλο είχα την έννοια της γιατί έτρωγε τη ζύμη και δεν έπρεπε γιατί είχε ωμά αυγά μέσα!!!

πήραμε και τα αποτελέσματα απο το ραστ.

Συνεχίζει να υφίσταται η αλλεργία αλλά ευτυχώς μειώθηκε η ένδειξη! απο 2,76 που είχε, τώρα πέσαμε στο 1,60! θέλω να ελπίζω οτι μέχρι τα 2 της, θα εξαφανιστεί! άντε να δούμε!

τι θα κάνετε για Πάσχα???

εμείς θα σπάσουμε τα καθιερωμένα και ενώ όλοι πάνε στα χωριά για Πάσχα, εμείς θα ανέβουμε Αθήνα!

έχει κανονίσει ο πατέρας μου ωραία πράγματα με σούβλες,κλπ!!!

ε ρε θα τσικνίσουμε τη Νέα Ερυθραία!!!! χαχαχαχαχα!!!

Ζωίτσα άντε να φύγει και η βραχνάδα να ξεμπερδεύετε!

και φυσικά να μη φτιάξεις τίποτα αν είσαι προκατειλημένη!

μην αγχωνεσαι! όλα καλά θα πάνε!

απλά να κοιτάς να ξεκουράζεσαι!

σύμπι μουουουουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου έλειψες!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

γειαααααα....

να'μαι και εγω μετα από πολύ καιρο!συγγνωμη κοριτσακια μου αλλα τραβηξα και τραβαω μεγαλο ζορι αυτες τις μερες οποτε αποφασισα να αποσυρθω για να μην αναφερω οτι ουτε διαθεση να γραψω ειχα αλλα ουτε και ιντερνετ στο γραφειο! τιποτα δεν μου παει καλα και ολα στραβωνουν γμτ μου! τεσπα τα καλα νεα ειναι οτι ο αντρας μου εστειλε με φαξ το προσκλητηριο στην αδερφη μου το οποιο εκει που λεει "η νονα μου" εγραφε ΜΟΝΟ το ονομα της! τι να σας πω... το αδερφακι μου με επαιρνε ολο το πρωινο και εκλαιγε από την χαρα της! εγω φυσικα δε γνωριζα τιποτα για την κινηση του αυτη αλλα τουλαχιστον ηταν ομορφη εκπληξη. τα κακα νεα ειναι οτι ο συζυξ με το ζορι μου μιλαει και εχει μουτρα οποτε κολαζομαι αγιες μερες που ειναι με το να του σουρνω τα εξ αμαξης απο μεσα μου καθε φορα που τον βλεπω μουτρωμενο.:mad: ο μικρος μου ευτυχως ειναι μια χαρα αν και από την παρασκευη που εκανε το prevenar (τετανος διφθεριτιδα κλπ) εχει πρησμενο το χερι από το μπρατσο μεχρι τον αγκωνα και από οτι μου ειπε ο γιατρος εχθες που τον ειδε εχει κανει φλεγμονη στο σημειο λογω παρενεργειας του εμβολιου. ταλαιπωρηθηκε το καλο μου γιατι πονουσε αλλα ευτυχως σημερα ειναι πολύ καλυτερα.

οσον αφορα στη βαφτιση η μουρλη η αδερφη μου του παρηγγειλε ρουχα gucci και σε εμας απομενουν τα γλυκα και ο φωτογραφος που πρεπει να κλεισουμε.

τι αλλο να πω; ευχομαι να ειστε ολες καλα, σας ευχαριστω που με αναζητησατε εντονα, οι εγκυουλες να προσεχετε τριπλα.

συμπεθερακι χαρηκα πολύ με τα νεα σας και πραγματικα το πιστευω οτι η Βαλερια δε μασαει και μεχρι τα 2 θα την εχει ξεπεταξει την αλλεργια!:P

ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα γιατι και εσεις μου λειπετε!

γειαααααα....

να'μαι και εγω μετα από πολύ καιρο!συγγνωμη κοριτσακια μου αλλα τραβηξα και τραβαω μεγαλο ζορι αυτες τις μερες οποτε αποφασισα να αποσυρθω για να μην αναφερω οτι ουτε διαθεση να γραψω ειχα αλλα ουτε και ιντερνετ στο γραφειο! τιποτα δεν μου παει καλα και ολα στραβωνουν γμτ μου! τεσπα τα καλα νεα ειναι οτι ο αντρας μου εστειλε με φαξ το προσκλητηριο στην αδερφη μου το οποιο εκει που λεει "η νονα μου" εγραφε ΜΟΝΟ το ονομα της! τι να σας πω... το αδερφακι μου με επαιρνε ολο το πρωινο και εκλαιγε από την χαρα της! εγω φυσικα δε γνωριζα τιποτα για την κινηση του αυτη αλλα τουλαχιστον ηταν ομορφη εκπληξη. τα κακα νεα ειναι οτι ο συζυξ με το ζορι μου μιλαει και εχει μουτρα οποτε κολαζομαι αγιες μερες που ειναι με το να του σουρνω τα εξ αμαξης απο μεσα μου καθε φορα που τον βλεπω μουτρωμενο.:mad: ο μικρος μου ευτυχως ειναι μια χαρα αν και από την παρασκευη που εκανε το prevenar (τετανος διφθεριτιδα κλπ) εχει πρησμενο το χερι από το μπρατσο μεχρι τον αγκωνα και από οτι μου ειπε ο γιατρος εχθες που τον ειδε εχει κανει φλεγμονη στο σημειο λογω παρενεργειας του εμβολιου. ταλαιπωρηθηκε το καλο μου γιατι πονουσε αλλα ευτυχως σημερα ειναι πολύ καλυτερα.

οσον αφορα στη βαφτιση η μουρλη η αδερφη μου του παρηγγειλε ρουχα gucci και σε εμας απομενουν τα γλυκα και ο φωτογραφος που πρεπει να κλεισουμε.

τι αλλο να πω; ευχομαι να ειστε ολες καλα, σας ευχαριστω που με αναζητησατε εντονα, οι εγκυουλες να προσεχετε τριπλα.

συμπεθερακι χαρηκα πολύ με τα νεα σας και πραγματικα το πιστευω οτι η Βαλερια δε μασαει και μεχρι τα 2 θα την εχει ξεπεταξει την αλλεργια!:P

ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα γιατι και εσεις μου λειπετε!

Καλώστο το συμπεθεράκι μου με τα καλά τα νέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τον σύζυγο άστον....!!! κατάλαβε το λάθος του και ευτυχώς το δίορθωσε.....ε τα μούτρα αναμενόμενα....θα του περάσουν κι αυτά!!!

τι ωραία που θα γίνει νονά η αδερφούλα σου!!!

πωπω και γκούτσι ο γαμπρούλης μου!!! μεγαλεία!!!

Κοίτα να το χαρείς εεεε???????? ;););)

ελπίζω να φύγει το πρήξιμο του μικρούλη....μα τι σκ@τα παρενέργεια είναι αυτή??????????

εγώ πήρα χθες την παιδίατρο για να κλείσω ραντεβού για την άλλη εβδομάδα και αν είναι δυνατόν, μου έκλεισε για 5 Μάη!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν είχε λέει νωρίτερα!!!!!!!!!θα την πάρω το απόγευμα να της το αλλάξω θέλει δε θέλει γιατί 3 Μαίου μπαίνει χειρουργείο τελικά ο πεθερός μου και οι γιατροί σηκώνουν τα χέρια ψηλά....θα τον βάλουν μέσα και δεν ξέρουν την εξέλιξη....εγώ πάλι είμαι αισιόδοξη και πιστεύω οτι όλα θα πάνε καλά!!!

άντε να φτιάξεις και το ίντερνετ στο γραφείο, να σε "βλέπουμε" πιο συχνά!!!

και για τα ζόρια εδώ είμαστε.....

Φιλάκια!!!!

πάω να ετοιμάστω να βγάλω τσάρκα το κορίτσι μου!!!!:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΚΑλα Μαρακι ποσο χαρηκα με τα νεα σου δεν λεγεται!!!!!!Μπραβο!!!!!!

Σου το ειχα πει οτι θα εκανε πισω......Τωρα οτι δεν σου μιλσει δεν θα επρεπε να σε παραξενευει....Εσπασε λιγο ο εγωισμος του πρεπει με καποιον τροπο να τον ξαναβρει......Εσυ ομως απτοητη ετσι? Δεν θελω να στεναχωριεσαι για τιποτα!!!!!

Δειξε μας και τα ρουχαλακια ε?και τις μπομπονιερες και ολα......

Εγω βασικα μπηκα να πω τον πονο μου.....

λοιπον θελω.....

Αυτο

http://www.attrattivo.gr/images/stories/anytime/anytime-13.pdf

Σελιδα 40 φουστα μπλουζα και κυριως το Παπουτσιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

Αυτο.....

http://www.attrattivo.gr/media/k2/galleries/189/023.jpg

ΚΑι αυτα............

http://www.cosmossport.gr/cosmos/el/Product/1080020760837067/ASICS_KAELI_HI.html

Σημερα εψαχνα site για μια φιλη μου και μπηκα στον πειρασμο να δω και για μενα................Τοσο καιρο δεν το εκανα γιατι δεν υπαρχει μια να ψωνισω και τωρα απλα ειμαι χειροτερα ψυχολογικα απο οτι ημουνα!!!!!!

Κριμα......:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

ΑΑΑΑΑΑΑ τωρα που το θυμηθηκα για οσες ενδιαφερεστε το mothercare ξανανοιξε.............

Σοφακι εμεις αλλο τεστ κανουμε μαλλον για τις αλλεργιες γιατι αλλους δεικτες μας βγαζει....Σ'αυτο που καναμε π.χ. λεει οτι εχει αλλεργια σε μια πρωτεινη του γαλακτος που δεν θυμαμαι το ονομα της α-κατι λεγεται και εχουμε 34 ενω θα επρεπε να ειναι ο δεικτης <35 αυτο ξερω....

Παντως οπως και να εχει σας ευχομαι πραγματικα να το ξεπερασεε μεχρι τα 2 χχρονια γιατι καταλαβαινω πολυ καλα ποσο δυσκολο ειναι!!!!!!!!!..

Αυταααααααααααα

ΛΟιπον εκτος ολων ομως εχει χαθει και η ΕΛενιτσα και αυτο ειναι ανεπιτρεπτο!!!!!!!Και επειδη την βλεπω στο facebook ξερω οτι ειναι καλα αλλα μπες βρε να πεις και κανενα νεο εδω περα............:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αντε Καληνυχτα..............

alooooo!!!!

ΚΑλα Μαρακι ποσο χαρηκα με τα νεα σου δεν λεγεται!!!!!!Μπραβο!!!!!!

Σου το ειχα πει οτι θα εκανε πισω......Τωρα οτι δεν σου μιλσει δεν θα επρεπε να σε παραξενευει....Εσπασε λιγο ο εγωισμος του πρεπει με καποιον τροπο να τον ξαναβρει......Εσυ ομως απτοητη ετσι? Δεν θελω να στεναχωριεσαι για τιποτα!!!!!

Δειξε μας και τα ρουχαλακια ε?και τις μπομπονιερες και ολα......

Εγω βασικα μπηκα να πω τον πονο μου.....

λοιπον θελω.....

Αυτο

http://www.attrattivo.gr/images/stories/anytime/anytime-13.pdf

Σελιδα 40 φουστα μπλουζα και κυριως το Παπουτσιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

Αυτο.....

http://www.attrattivo.gr/media/k2/galleries/189/023.jpg

ΚΑι αυτα............

http://www.cosmossport.gr/cosmos/el/Product/1080020760837067/ASICS_KAELI_HI.html

Σημερα εψαχνα site για μια φιλη μου και μπηκα στον πειρασμο να δω και για μενα................Τοσο καιρο δεν το εκανα γιατι δεν υπαρχει μια να ψωνισω και τωρα απλα ειμαι χειροτερα ψυχολογικα απο οτι ημουνα!!!!!!

Κριμα......:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

ΑΑΑΑΑΑΑ τωρα που το θυμηθηκα για οσες ενδιαφερεστε το mothercare ξανανοιξε.............

Σοφακι εμεις αλλο τεστ κανουμε μαλλον για τις αλλεργιες γιατι αλλους δεικτες μας βγαζει....Σ'αυτο που καναμε π.χ. λεει οτι εχει αλλεργια σε μια πρωτεινη του γαλακτος που δεν θυμαμαι το ονομα της α-κατι λεγεται και εχουμε 34 ενω θα επρεπε να ειναι ο δεικτης <35 αυτο ξερω....

Παντως οπως και να εχει σας ευχομαι πραγματικα να το ξεπερασεε μεχρι τα 2 χχρονια γιατι καταλαβαινω πολυ καλα ποσο δυσκολο ειναι!!!!!!!!!..

Αυταααααααααααα

ΛΟιπον εκτος ολων ομως εχει χαθει και η ΕΛενιτσα και αυτο ειναι ανεπιτρεπτο!!!!!!!Και επειδη την βλεπω στο facebook ξερω οτι ειναι καλα αλλα μπες βρε να πεις και κανενα νεο εδω περα............:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αντε Καληνυχτα..............

Καταρχήν αν και είσαι εγκυούλα θα σε μαλώσω.....

δεν τα κάνουν παιδί μου αυτά!!!!

πετάς ένα οτι το mothercare ξανάνοιξε, κατουριέμαι απο τη χαρά μου και πάω τρέχοντας στο σάιτ να το επιβεβαιώσω και......τζίφος!!!!!!!!!!!!!!

δυστυχώς δε μας έκανε τη χάρη....:(

λοιπόν για τα ρουχαλάκια σου....τα πρώτα που λες στη σελίδα 40, δεν τα είδα γιατί ο κατάλογος που έβαλες έχεις 39 σελίδες!!!:tongue::tongue::tongue:

το δεύτερο είναι πολύ ιδιαίτερο και αν είναι το στυλ σου , το βρίσκω πολύ όμορφο!

και τα παπούτσια μου αρέσουν πολύ!!!!!!!!! είναι απο τα παπούτσια πυο δε θα αγόραζα για μένα λόγω του οτι δε μου πάνε αλλά που θα ήθελα πολύ να μπορούσα να φορέσω!

μου φαίνεται οτι το τεστ που κάνετε εσείς είναι καλύτερο Ζωή μου...

εμάς είναι ένα απλό γενικό για την αλλεργία στο αγελαδινό γάλα...

αφήστε....στεναχωρήθηκα σήμερα...πάνω που χάρηκα με τη χαμηλότερη μέτρηση του ραστ, σήμερα στα κακά της είδα 2 φορές βλέννες....απο 6 μηνών που ήταν είχα να δω...και ρε γμτ αν εξαιρέσεις τα κουλούρια που έφτιαξα και έφαγε, δεν έχει αλλάξει κάτι στη διατροφή της...:(:(:(

Να πω τον πόνο μου και για τη διατροφή της...

φρούτα εδώ και 1 εβδομάδα δε θέλει....μόνο χυμό πορτοκάλι πίνει και ζήτημα να φάει 5-6 κουταλιές φρουτόκρεμα...

λαχανικά δε θέλει....μόνο ρύζι, μακαρόνια και κρέας θέλει!

βέβαια θα μου πείτε: αφού κυρά μου σπίτι σας όλο κρέας τρώτε πως θα μάθει το παιδί???????

και δίκιο θα'χετε!!!

τεσπα....αυτό θα το παλέψω...θα ασχοληθώ λίγο παραπάνω για να αποκτήσει πάλι τις παλιές καλές συνήθειες!!!

Ελενίτσα.....έτσι εεε???????? γυρνάς στο φέις κι απο δω ούτε ένα γεια....καλάαααααα...............

Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε!!!!!:tongue::tongue::tongue:

άσχετο:

ασχολείται καμία με κατέβασμα μουσικής απο το ίντερνετ??????

ψιλοεπείγομαι για 5-6 τραγούδια....να σας τα πω μήπως και τα έχετε να μου τα στείλετε?????????

καλά θα τα πω εγώ κι όποιος μπορεί....

1) Κομμένα πια τα δανεικά , Ρέμος

2) Γιατί έχω εσένα πλάι μου , Ρέμος

3) Loca , Shakira

4) Gasolinas, Las Divinas(Patty)

5) Θα'μαι καλό παιδί , Gummy bear

6) Δεν σταματώ , Gummy bear

7) Σκα σου σου , Ζουζούνια

:cool: Τα παπάκια , Ζουζούνια

9) Αχ κουνελάκι , Ζουζούνια

10) Λύκε λύκε είσαι εδώ? , Ζουζούνια

11) Είναι ο παπούς εκεί , Bebe Lilly

πολλά ζητάω εεε???????????????????

αν έχετε οποιοδήποτε απο αυτά, κάντε ένα κόπο να μου το στείλετε!!!!!!!!!! θέλω να φτιάξω ένα σιντι για το ταξίδι, να ακούει η μικρή!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ζουζουνες γλυκες τι κανετε?

Μολις φαγαμε περκα ψαρακι και μια πατατοσαλατα με μπολικο μαιντανο κρεμυδι φρεσκο ριγανη πιπερι κοκκινη πιπερια και μπολικο λεμονι :D :D....Η μπουμπουκα μου επεσε ξερη με τον μπαμπακα της και εγω επλεινα πιατακια και ξαπλωσα γιατι απο το πρωι δεν σταματησα,,,,Το απογευμα θα κανουμε τα κουλουρακια Σοφακι...ευχηθειτε μου καλη τυχη!!!!Αυριο θα βαψω αυγουλακια και θα κανω τα τσουρεκακια,,,μεχρι και μαγειριτσα σκεφτομαι να κανω χα χα χα χα!!

Λοιπον..φρουτακια ουτε η δικια μου τρωει εδω και ενα μηνα,,,αρχισα να τα αλεθω και παλι μηπως και τα τιμησει αλλα τπτ..τρωει μονο μπανανα...περιμενω να βγουνε τα καλοκαιρινα φρουτακια..ισως τα βαρεθηκε το παιδακι μου!!Πεπονι-καρπουζι-και ροδακινα τρελενοταν να τα τρωει περυσι,,,εγω παντως Σοφακι σταματησα να την πιεζω στο θεμα του φαγητου,,οτι θελει ασ φαει!

Ζωιτσα γλυκεια ωραια τα ρουχαλακια..το παπουτσακι συμφωνω με Σοφια,,αν και μ αρεσει να το βλεπω σε αλλες κοπελες εγω δεν θα το φορουσα επειδη εχω αλλο στυλ..φετος κοριτσακια μετρημενα ψωνια,,,εχω πολλα δωρα να κανω σε ανηψια βαφτηστηρια..2 βαφτησεις(αναγκαστηκα θα παρω δωρακια),,,εμενα παλι πισω θα με αφησω :(

Το ελενακι οντως χαθηκε,,,θα εμφανιστει ομως,,μην ξεχναμε πως εχει και 3 παιδακια,,εδω εμεις με ενα και δεν προλαβαινουμε να μπουμε οι γαιδουρες!!!

Μαρακι μου χαιρομαι πολυ που ολα πηγαινουν καλα..να εισται αγαπημενοι..μακαρι τα προβληματα μας να ειναι τοσο μικρα!!!

Ξεχασα να σας πω πως ετοιμαζω και μετακομιση την επομενη του Πασχα..φευγουμε τελικα για Αθηνα,,,,αυταααααααααααααααααα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...