Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας και παλι απο μια κουρασμενη μανα..........

το αγορακι μου τα ιδια....ανεβαζει πυρετο εχρι 38.5 και μετα του δινω ντεπον και πεφτει....Τωρα τον εβαλα για υπνο με 37.5 χωρις να του δωσω τιποτα...υπολογιζωσε κανενα 2ωρο να εχει ανεβει και να του ξαναδωσω ντεπον....Ας ελπισουμε οτι αυριο θα ειναι καλυτερα γιατι αν συνεχισει με τον ιδιο πυρετο εγω στα αληθεια τοτε θα ανησυχήσω πολυ.............Δεν εχει αρρωστησει και ποτε ο καημένος με πυρετο και δεν ξερω τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι...Μεχρι τωρα δεν ειδα κανενα αλλο συμπτωμα γριπης....Μπορει ισως ενα ελαφρυ βηχα αλλα δεν ειμαι και σιγουρη και αυτο με κανει να ανησυχω πιο πολυ...Μηπως ειναι κατι πιο σοβαρο απο ιωση?Δεν εχω ιδεα....Η παιδιατρος μου ειπε παντως αν πεφτει ο πυρετος και δεν ζωηρευει τοτε να της τον παω...Αλλα αυτος μολις πεσει ο πυρετος αρχιζει και χορευει οποτε μαλλον δεν θα ειναι τιποτα λεω.......Θα δειξει......

Αντε να εχουμε ενα ησυχο βραδυ........

Κατερινακι μου Ειλικρινα σου ευχομαι περαστικα να ειναι ολα και να ησυχασετε συντομα....Το προβλημα με την lead singer ειναι οτι κανενας απο τους δυο μας δεν εχει καλη φωνη οποτε δεν την βλεπω να το εχει.....:tongue::tongue:

ΜΑρακι το επιασες το νοημα....Βρε το εχω παρει αποφαση απλα δεν ξερω πως να μεγαλωσω ενα κοριτσακι.....Περιμενω παντως την στιγμη που θα μου πει "μαμα θελω να βαψω τα νυχια μου" και εγω να τρεχω να βρω βερνικι ...........

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας!!!λοιπον να μπω κατευθειαν στο θεμα...Κατερινακι μου συγνωμη δεν το θυμομουν οτι ειχες γραψει οτι το παρακολουθουσε η παιδιατρος.......οπως και να χει περαστικα να ειναι και αφου το χειριζεται και μονος του θα περασει και πιο γρηγορα.

οι υπολοιπες κοριτσουδες τι κανετε?

Γεια σας και απο εμενα παλι!!!!!!!!!!!

ΛΟιπον εμεις καλυτερευουμε!!!!!Επεσε ο πυρετος δηλαδη εχει 37,5 το ανωτερο οποτε λεμε πως παμε καλα....Μονο το μεσημερι του εδωσα λιγο ντεπον γιατι το αγορακι μου ζοριζοτανε να κοιμηθει....Κατα τα αλλα ολα καλα....Αλλα νεα δεν εχω να πω γιατι ολη μερα τρεχω πισω απο τον μικρο....Περναει και μια φαση τωρα που εκει που καθθεται και παιζει ησυχα ησυχα σηκωνεται ξαφνικα και γκρινιάζοντας φωναζει "μαμααααααααααα" δεν εχω καταλαβει γιατι το κανει....Φαση ειναι υποθετω θα περασει....Ασε που πρεπει να τον ενημερωνω για το καθε τι που κανω γιατι αλλιως τρεχει απο πισω μου και γκρινιαζει......Πραγματικα δεν ξερω τι ειναι αυτο το πραγμα....Θα το ονομασω φαση των 19 μηνων και ελπιζω συντομα να περασει....

Ελπιζω ολες να ειστε καλα!!!!!

Καλησπέρα!!!!

ήρθε η σκούπα μου!!!

γιούπιιιι!!!

ε ρε τι έχει να γίνει αύριο το πρωί!!!!

θα το σηκώσω στον αέρα όλο το σπίτι!!!

έμαθα κάτι και είμαι τσαντισμένη........δηλαδή απορώ που υπάρχουν τέτοιες γυναίκες....

ένας νωστός μας είχε σχέση απο απόσταση με μια κοπέλα...έμεινε πολύ σύντομα έγκυος εκείνη και αποφάσισαν να έρθει να μείνει μαζί του και να παντρευτούν....ωραία μέχρι εδώ...

έλα όμως που της κυρίας της κάπνισε ένα πρωί και αποφάσισε οτι δεν ταιριάζει με το παλικάρι και σηκώθηκε κι έφυγε....

θα μου πείτε οκ...συμβαίνουν αυτά....

αλλά το οτι πήγε η άθλια γυναίκα και το έριξε με καισαρική το μωρό λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης, πως το βλέπετε????????

και ποιός γιατρός χασάπης το έκανε???????

απο χθες που το έμαθα τη βρίζω....πρέπει να ήταν τουλάχιστον 5 μηνών....

έλεος επιτέλους....

βρε Θεούλη διάλεγε καλύτερα που στέλνεις τα παιδιά....:(:(:(:(

σε ευχαριστω Σοφακι!!! ακου 4η εγκυμοσυνη.....εχω μελλον ακομα....σε 2 χρονακια το συζηταμε!!!!:tongue:

Αχ το Μαρακι μας που ειναι? καλε ελα εδω να γελασει το χειλακι σου με την Σοφια....

α καλάααα......εσύ το σκέφτεσαι στ'αλήθεια το 4ο!!!

μου θυμίζεις μια κοπέλα που διάβαζα στο πάρεντς ή οποία πάει για το 6ο!!!

και μάλιστα είχε 3 παιδάκια, μετά της εσκασαν δίδυμα και τώρα που τα δίδυμα είναι 8 μηνών νομίζω ξαναείναι έγκυος!!!

πραγματικά respect!!!!

καλημερα σας!

ευχαριστω πολύ που με αναζητατε αλλα βρε κοριτσια αισθανομαι τοοοοσοοοοο χαλια! τι να πω... δεν εχω διαθεση για τιποτα. το θεμα βαφτιση το εχω σβησει από τις προτεραιότητες μου, δεν ασχολουμαι καν ας τα κανει ο Α όπως θελει δεν δινω δεκαρα. ενα γεγονος το οποιο για μενα θα ήταν ακρως συγκηνητικο και χαρουμενο καταντησε θηλια στο λαιμο. προσπαθω (οσο μπορω) να μην το σκεφτομαι. θελω το παιδακι μου να ειναι καλα και τιποτε άλλο. τωρα με τον συζυγο τα πραγματα μπαινουν σε νεα βάση και δεδομενα. η σταση που κραταει μου δειχνουν εναν ανθρωπο που αγαπαει μονο τον εαυτό του, τρομερα εγωιστη και επίμονο. βαρεθηκα να περνανε όλα από το χερι μου και να την ακουω και από πάνω. φανταστειτε ότι προχθες μου ειπε ότι εχω προβλημα με την αδερφή του και τον γαμπρο του και ότι τους ζηλευω. λοιπόν τι να πεις; τεσπα...

Ζωούλα μου με το καλό να εθει η κορη σου και μην ξαναπεις ότι στεναχωριεσαι. να ευχεσαι να ειναι ενα γερο παιδακι και τιποτε αλλο. με το κοριτσακι θα επελθει ισορροπια στην οικογενεια σου. ο Τεο θα ειναι κολλημενος με τη μαμα και η μπουμπου με τον μπαμπα. ετσι πρεπει ;)

αν δεν κανω λαθος ειχα προβλεψει ότι θα ειναι κοριτσι;:P

Κατερινακι μου τα θεματα υγειας ειναι τα πιο σοβαρα και για το λογο αυτο σου ευχομαι ολοψυχα να ξεπεραστουν συντομα και να μεινουν πισω στο παρελθον. καλή αναρρωση στους δικους σου και μακαρι τιποτε αλλο να μη σε στεναχωρησει για πολυ πολυ καιρο.

Ελενακι μου εσενα σου ευχηθηκα στο φεις και θα ηθελα και από εδω να ευχηθω στο Μαρουλακι να ειναι παντα γερή και ευτυχισμενη να την χαιρονται και να χαιρεται και αυτή την οικογενεια της.

Συμπι μου δε ξερω να σου πω τιποτα για παγωτομηχανη αλλα φανταζομαι οτι στο νετ εχει παρα πολλες επλογες. αληθεια με τι γαλα θα το φτιαχνεις το παγωτο; με αμυγδαλου;

συμπι μου.....δε θα τον σχολιάσω το σύζυγο....τι να σου πω???? οτι έχεις δίκιο κι εκείνος όχι???????? το ξέρεις απο πρώτο χέρι....

στην παρούσα φάση θα σου πρότεινα απλά να συμβιβαστείς με την ιδέα και ίσως α έπειθες την αδερφή σου να γίνει κι εκείνη νονά....έτσι κι αλλιώς η άλλη με την κοιλιά δε θα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα....άντε να βάλει λίγο λαδι στο παιδί....

το παφωτο με κατσικίσιο γάλα θα το φτιάχνω!

για έναν περίεργο λόγο τη μικρή την έχει πειράξει μόνο όταν το ήπιε σκέτο! οτι φτιάχνω με κατσικίσιο γάλα που το τρώει, μια χαρά είναι!

Κλαλημεραααααααααα.τι κανετε?Να ευχηθω στη ελενιτσα και στο Μαρακι χρονια πολλα και ευτυχισμενα.να εχεται παντα υγεια εσεις και οι οικογενειες σας:D

Ζωη μου με το καλο να ερθει το κοριτσακι σου.και εγω θα ηθελα να ειναι κοριτσακι το δευτερο.να τα εχουμε ενα απο το καθενα.βεβαια πανω απο ολα να ειναι γερα:D

κριμα να ταλαιπωρουνται τα παιδακια με τις αλλεργιες.μεγαλο ζορι βρε κοριτσια.πιστευω οτι συντομα θα το ξεπερασει η Βαλερια Σοφακι .

εμεις καλα ειμαστε.την Παρασκευη που περασε καναμε εμβολιο.12.800 ο Αναστασης ,89 ποντους.ο τελευταιος κυνοδοντας μας παιδευει πολυ ,εκοψε τον μεσημεριανο υπνο και τα κακα ειναι πολυ υδαρη(σωστα το εγραψα)?ελπιζω να επανελθουμε συντομα στα κανονικα μας.

Μαρακι μου μην στεναχωριεσαι .οπως ειπες πανω απο ολα το παιδι.την γνωμη μου σου την ειπα .πατα ποδι οσο ειναι καιρος ακομα.εσυ να εισαι καλα και ο μικρος σου:D

αυτα .δεν θυμαμαι να σχολιασω κατι αλλο.αν ξεχασα καποια sorryyyyyyyy.bye

κάναμε εξετάσεις αίματος σήμερα Σοφάκι και Δευτέρα-Τρίτη θα ξέρουμε τ γίνεται με την αλλεργία!!!

μακάρι να έχει μικρυνει τουλάχιστον το ποσοστό, αν δεν έχει φύγει τελείως!

μια χαρά ο Αναστάσης σου!!!!!

εμείς ακόμα κανέναν κυνόδοντα!!!

ε ρε τι μας περιμένει....

Καλημερα!!!!!!!

Σημερα ο θοδωρακης μου ξυπνησε με πυρετο..........:(:(:(

Το αγορακι μου...Πηραμε ντεπον και μεχρι τωρα δεν εχει ανεβει...Θα δουμε.....Ευτυχως ειναι ευδιαθετος......

Μαρακι μου τι να πω...Προσπαθησε να το δεις λιγο πιο χαλαρα γιατι το μονο που καταφερνεις ειναι να κανεις κακο σε εσενα!!!!Φυσικα και θα σου ελεγε οτι τους μισεις και τους ζηλευεις....Δεν εχει καποιο αλλο επιχείρημα να βρει για να κανει την αδερφη του νονα!!!!!Εκει σταματανε τα επιχειρηματα του...Νομιζω οτι ειναι καθαρα θεμα εγωισμου βασικα....και ειναι κριμα οπως λες να βαζει τον εγωισμο του πανω απο την οικογενεια του.....Εντω μεταξυ και η αδερφη του γιατι τοσο ζορι να τον βαφτισει δεν εχω καταλαβει....Την εχεις πιασει εσυ να τηης πεις να βαφτησουν αν ειναι το δευτερο αφου τωρα ειναι εγκυος και μπλαμπλα μπλα ή θα γινει μεγαλος πανικος αν της μιλησεις?

Ελενιτσα μου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!!!!

Το ειδα στο facebook να πω την αληθεια αλλα ολο ελεγα θα σο στειλω και ποτε δεν το εκανα.......

Οσο για το κοριτσακι θελω να πω οτι δεν ειναι καθολου ρατσιστικο το θεμα....Δεν το χω να μεγαλωνω κοριτσακια....Δεν μου αρεσει η τσαχπινια η πονηρια ολα αυτα τελοσπαντων...δεν ξερω αν με καταλαβαίνεται...Επισης οπως εγω δεν εχω κολλησει με τον μικρο δεν θα ηθελα ποτε να κολλησει ο μπαμπας της με αυτην...Δεν μου αρεσουν αυτα επισης.....Και βεβαια δεν θα το κανει εννοειτε(Αν δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε που λενε...)....Οπως επισης εννοειτε οτι τιποτα απο ολα αυτα δεν κατακρινω ετσι?Απλα εμενα δεν μου αρεσουν ...Κατα τα αλλα εννοειτε οτι ευχομαι να εχει υγεια πανω απο ολα εννοειτε οτι θα την αγαπαω...εννοειτε οτι δεν θα την καταπιεσω και θα την αφησω να ειναι αυτη που ειναι ασχετα αν εμενα μου αρεσει ή οχι.....Νομιζω με καταλαβαινεται δεν χρειαζεται να γραψω τιποτα αλλο.....

Σοφια 2 υπομονη τελειωνεται και εσεις με τα δοντια!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑω να τσεκαρω το μικρο μου αρρωστουλη......

Ζωίτσα κι εγώ έτσι ήμουν....θεωρούσα υπερβολική όλη αυτη τη φάση του ροζ βλέποντας άλλα κοριτσάκια!

αλλά τελικά και μου αρέσει πολύ αλλά δεν το ζω και σε μεγάλο βαθμό!

βλέπω αγοράκια πολύ πιο ζουζουνιάρικα και χαδιάρικα απο τη Βαλέρια!!!

η οποία έχω βαρεθεί λέω πόσο ανεξαρτητη ήταν απο νεογέννητο!!!

τώρα κάπως δέχεταιτις αγκαλιές και τα φιλάκια αλλά πάντα όποτε θέλει εκείνη!!!

τώρα εμείς περνάμε τη φάση του "μήνου"!!!

όλα τα φρούτα τα λέει μήνο=μήλο!!!

χαχαχαχαχα!!!

μην ανησυχείς για τον πυρετούλη....και λίγοείναι και αφού απο διάθεση είναι οκ, δεν τρέχει τιποτα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ζωη περαστικουλια στον αντρακο σου..περασαμε και εμεις την προυγουμενη εβδομαδα μια ιωση λιγο πιο βαρια απο εσας...με δεκατα,διαροιες,εμετους,βηχα,,τωρα ειναι καλα,μονο λιγες μυξουλες μεινανε!!Να σου πω την αληθεια ακριβως τα ιδια συναισθηματα εχω εγω για το αν θα εχω αγορακι....θελω παλι κοριτσακι...αλλα οπως λεμε ολες οι μανουλες στο τελος να ναι γερο μονο τπτ αλλο!!

Σοφακι μεγιες η νεα σκουπιτσα αντε κ καλα-πολλα σκουπισματα,,,σ αυτο θα βοηθησει κ η Βαλερια με το να σκορπαει συνεχως :D :D.

Μαρακι ενα φιλακι απο εμενα και μια αγκαλιτσα!!Ολα θα γινουν οπως πρεπει,μην στεναχωριεσαι...μονο μην μαλωνετε...θα βρεθει λυση!!

Κατερινακι περαστικα στην μανουλα σου φιλη μου,,,ευχομαι να ναι καλυτερα....πεσ μας και νεακια για το παιδακι σου,μακαρι να μην χρειαστει να γινει η επεμβαση!!!

Να ευχηθω και στην Μαρια για τα γενεθλια της...Χρονια πολλα Μαρακι,να τα εκατοστησεις φιλη μας γλυκια!!Να χερεσαι το παιδακι σου!!Συντομα να ακουσουμε και απο εσενα νεακια για 2η εγκυμοσυνη :):D!!Να σαι παντα γερη και ευτυχισμενη!!Φιλακια στον Νικολη!!

Εκλεισα ραντεβου Ιασω 27 Απριλιου για αυχενικη(πολυ αργα παει)θα ειμαι 12 και 6 ημερων...πειτε γνωμες,ειναι πολυ αργα?μεχρι ποτε πρεπει να γινει η εξεταση??

Τελος εχω πολλα νευρα...μα παρα πολλα...εκνευριζομαι με ολα,,,εκτος απο το παιδακι μου φυσικα....εισται και εσεις ετσι εγκυουλες?

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Να 'μαι και εγω........Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.... Η αληθεια ειναι οτι ειμαστε πολυ καλτερα δεν ειχαμε καθολου πρετο σημερα μονο τωρα που του εβαλα θερμομετρο εδειξε 37,2 κατα τα αλλα δεν εχει μυξες μονο ενα βηχα που και που ο οποιος ομως μοιαζει πιο πολυ σαν ξεροβηχας και δεν φαινεται να βγαινει απο τα πνευμονια του.....Κυριως το κανει στον υπνο...

Κατα τα αλλα εγω δεν ειμαι και τοσο καλα ψυχολογικα.....Δεν ξερω γιατι αλλα μαλλον θα το αποδωσω στην εγκυμοσυνη......

Λιακι γενικα νευρα τι να σου πω...δεν εχω προσεξει αν εχω πολλα αλλα σιγουρα η ψυχολογια μου δεν ειναι και η καλυτερη απο την αρχη......Παντως χαιρομαι που μπορεις να καταλαβεις τι εννοω οταν λεω οτι δεν ηθελα κοριτσι.....

Τελοσπαντων....ΚΑτα τα αλλα Λιακι πως εισαι εσυ?Αρχισες να παιρνεις λιγο τα πανω σου?

Οι υπολοιπες που ειστε καλεεεεεε??????

Αντε ρε κοριτσια γιατι εκει που δεν εγραφα καθολου τωρα μου φαινεται οτι μονη μου θα μιλαω.............

Ζωίτσα κι εγώ έτσι ήμουν....θεωρούσα υπερβολική όλη αυτη τη φάση του ροζ βλέποντας άλλα κοριτσάκια!

αλλά τελικά και μου αρέσει πολύ αλλά δεν το ζω και σε μεγάλο βαθμό!

βλέπω αγοράκια πολύ πιο ζουζουνιάρικα και χαδιάρικα απο τη Βαλέρια!!!

η οποία έχω βαρεθεί λέω πόσο ανεξαρτητη ήταν απο νεογέννητο!!!

τώρα κάπως δέχεταιτις αγκαλιές και τα φιλάκια αλλά πάντα όποτε θέλει εκείνη!!!

τώρα εμείς περνάμε τη φάση του "μήνου"!!!

όλα τα φρούτα τα λέει μήνο=μήλο!!!

χαχαχαχαχα!!!

μην ανησυχείς για τον πυρετούλη....και λίγοείναι και αφού απο διάθεση είναι οκ, δεν τρέχει τιποτα!!!

Σοφια ελπιζω να εχεις δικιο αμ και ειμαι σιγουρη οτι μολιις το δω θα το λατρεψω και θα τη βρισκω τρομερη οπως ακριβως οταν ειδα τον θοδωρη...απλα τωρα με την εγκυμοσυνη ειλικρινα σας το λεω τα βλεπω ολα αναποδα...........

Εμεις περναμε την φαση του μπλε παντως ολα τα χρωματα τα λεμε μπλε!!!!!!!!!

ΠΑντως εχω διαβασει οτι το να χρησιομοποιει μια λεξη για μια ομαδα πραγματων δεν σημαινει οτι δεν καταλαβαινει την διαφορα απλα εκφραζει το συνολο!!!!

Αυτα και για σημερα παω να κανω ενα μπανακι μπας και ανεβει λιο η διαθεση μου..........

Εκλεισα ραντεβου Ιασω 27 Απριλιου για αυχενικη(πολυ αργα παει)θα ειμαι 12 και 6 ημερων...πειτε γνωμες,ειναι πολυ αργα?μεχρι ποτε πρεπει να γινει η εξεταση??

Τελος εχω πολλα νευρα...μα παρα πολλα...εκνευριζομαι με ολα,,,εκτος απο το παιδακι μου φυσικα....εισται και εσεις ετσι εγκυουλες?

Λια εγω την εκανα στην 11η εβδομαδα αλλα δεν ξερω καθολου μα καθολου ποτε ειναι καλυτερα να την κανεις.....

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σας ειπα κιολας που εχω ΠΗΤ 27 Σεπτεμβριου και επειδη ειναι με καισαρικη θα γεννησω μαλλον γυρω στις 12?Αλλα ο Θοδωρης γεννηθηκε 10 και λεω μηπως το κανω τοτε........:tongue::tongue::tongue:

Ζωη περαστικουλια στον αντρακο σου..περασαμε και εμεις την προυγουμενη εβδομαδα μια ιωση λιγο πιο βαρια απο εσας...με δεκατα,διαροιες,εμετους,βηχα,,τωρα ειναι καλα,μονο λιγες μυξουλες μεινανε!!Να σου πω την αληθεια ακριβως τα ιδια συναισθηματα εχω εγω για το αν θα εχω αγορακι....θελω παλι κοριτσακι...αλλα οπως λεμε ολες οι μανουλες στο τελος να ναι γερο μονο τπτ αλλο!!

Σοφακι μεγιες η νεα σκουπιτσα αντε κ καλα-πολλα σκουπισματα,,,σ αυτο θα βοηθησει κ η Βαλερια με το να σκορπαει συνεχως :D :D.

Μαρακι ενα φιλακι απο εμενα και μια αγκαλιτσα!!Ολα θα γινουν οπως πρεπει,μην στεναχωριεσαι...μονο μην μαλωνετε...θα βρεθει λυση!!

Κατερινακι περαστικα στην μανουλα σου φιλη μου,,,ευχομαι να ναι καλυτερα....πεσ μας και νεακια για το παιδακι σου,μακαρι να μην χρειαστει να γινει η επεμβαση!!!

Να ευχηθω και στην Μαρια για τα γενεθλια της...Χρονια πολλα Μαρακι,να τα εκατοστησεις φιλη μας γλυκια!!Να χερεσαι το παιδακι σου!!Συντομα να ακουσουμε και απο εσενα νεακια για 2η εγκυμοσυνη :):D!!Να σαι παντα γερη και ευτυχισμενη!!Φιλακια στον Νικολη!!

Ευχαριστώ Λιάκι μου!!!

την χρησιμοποίησα σήμερα γιατί με είχε παραβοηθήσει η Βαλέρια με τα....σκορπίσματα....

σούπερ πάντως η σκούπα!

για αν μην αναφέρω το τι τρίχα μάζεψε με το εξάρτημα για τις γάτες και τους σκύλους!!!

περούκα φτιάχνω αν θέλω με τόσο μαλλί!!! μαδάω ελεεινα!:tongue:

για την αυχενική μια χρά είναι!!!

απο 11η μέχρι 14η εβδομάδα ξέρω εγώ οτι πρέπει να γίνεται!

Να 'μαι και εγω........Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.... Η αληθεια ειναι οτι ειμαστε πολυ καλτερα δεν ειχαμε καθολου πρετο σημερα μονο τωρα που του εβαλα θερμομετρο εδειξε 37,2 κατα τα αλλα δεν εχει μυξες μονο ενα βηχα που και που ο οποιος ομως μοιαζει πιο πολυ σαν ξεροβηχας και δεν φαινεται να βγαινει απο τα πνευμονια του.....Κυριως το κανει στον υπνο...

Κατα τα αλλα εγω δεν ειμαι και τοσο καλα ψυχολογικα.....Δεν ξερω γιατι αλλα μαλλον θα το αποδωσω στην εγκυμοσυνη......

Λιακι γενικα νευρα τι να σου πω...δεν εχω προσεξει αν εχω πολλα αλλα σιγουρα η ψυχολογια μου δεν ειναι και η καλυτερη απο την αρχη......Παντως χαιρομαι που μπορεις να καταλαβεις τι εννοω οταν λεω οτι δεν ηθελα κοριτσι.....

Τελοσπαντων....ΚΑτα τα αλλα Λιακι πως εισαι εσυ?Αρχισες να παιρνεις λιγο τα πανω σου?

Οι υπολοιπες που ειστε καλεεεεεε??????

Αντε ρε κοριτσια γιατι εκει που δεν εγραφα καθολου τωρα μου φαινεται οτι μονη μου θα μιλαω.............

Σοφια ελπιζω να εχεις δικιο αμ και ειμαι σιγουρη οτι μολιις το δω θα το λατρεψω και θα τη βρισκω τρομερη οπως ακριβως οταν ειδα τον θοδωρη...απλα τωρα με την εγκυμοσυνη ειλικρινα σας το λεω τα βλεπω ολα αναποδα...........

Εμεις περναμε την φαση του μπλε παντως ολα τα χρωματα τα λεμε μπλε!!!!!!!!!

ΠΑντως εχω διαβασει οτι το να χρησιομοποιει μια λεξη για μια ομαδα πραγματων δεν σημαινει οτι δεν καταλαβαινει την διαφορα απλα εκφραζει το συνολο!!!!

Αυτα και για σημερα παω να κανω ενα μπανακι μπας και ανεβει λιο η διαθεση μου..........

καλά τη φάση του μπλε την είχαμε περάσει πριν κανένα δίμηνο!!!!

όλα μπλε τα έβλεπε το παιδί μου!

και τώρα ούτε καν το λέει το μπλε!!!

άβυσσος....

Λια εγω την εκανα στην 11η εβδομαδα αλλα δεν ξερω καθολου μα καθολου ποτε ειναι καλυτερα να την κανεις.....

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σας ειπα κιολας που εχω ΠΗΤ 27 Σεπτεμβριου και επειδη ειναι με καισαρικη θα γεννησω μαλλον γυρω στις 12?Αλλα ο Θοδωρης γεννηθηκε 10 και λεω μηπως το κανω τοτε........:tongue::tongue::tongue:

θα γεννήσεις 2 εβδομάδες πριν την ΠΗΤ?

γιατί???

εγώ όταν με το καλό κάνω το 2ο, έχω σκεφτεί να ζητησω απο το γιατρό να γεννήσω όταν με πιάσουν οι πόνοι....λες να μου αρνηθεί????:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερουδια κοπελιες!!!!!!

Τι κανετε?

Μολις εβαλα το φαγητο στον φουρνο και ξαπλωσα να ριξω μια ματια!!

Ο αντρας μου πηρε τηνκορη του και πηγα για καφε παραλια..αφου την εντυσε με φορμες και παπουτσι επισημο,,,ευτυχως την προλαβα στην πορτα..ξεφτιλα θα γινομασταν!!Που πας μωρε του λεω,,,εχεις βαλει εσυ ποτε σκαρπινι με φορμες???γελουσε....ε τι παθαμε!!

Ζωιτσα και εγω απο ψυχολογια ειμαι χαλια...σκαμπανεβασματα..λιγο οι εμετοι λιγο οι ανακατωσουρες,...αλλα γενικα τα νευρα μου ειναι χαλια..νευριαζω με πραγματα που εγιναν πριν ενα χρονο,,,τα φερνω στην επιφανεια και παλι και τα αναλυω συεχως,,τι να πω!!

Απο δωρακια τι κανατε?Σας πραν οι νονοι τηλ να σας ρωτησουν?Εμεις ζητησαμε μια απλη λαμπαδιτσα και ενα ρουχακι οτι να ναι..του χρονου που θα μιλαει ας ζητησει απο μονη της!!

Η βαφτιστηρα μου ζητησε φορεμα barbie και την rapoynzel λαμπαδα...μια 1000αρ δεν μας φτανει για ψωνια...η Χρυσοβααντου θελει ολικη ανανεωση γκαρνταρομπας..εγω κατι ανετο λογω εγκυμοσυνης,,αστα να πανε!!!οσα ειχα απο προυγουμενη εγκυμοσυνη ειναι πολυ καλοκαιρινα,,δεν θα με βολεψουν για Πασχα!!!

Αυτααααα...

Σοφακι εσυ που εισαι μερακλου και νοικοκυρα εχεις καμια καλη συνταγη για τσουρεκακια η κουλουρακια???Εχω διαθεση να κανω φετοσ

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

και εγω την εντεκατη ειχα κανει στην Χρυσοβαλαντου...απλα τωρα μου εκλεισε ογιατρος πιο αργα και δεν ξερω μεχρι ποια εβδομαδα γινεται η αυχενικη...εγω νομιαζ 11-13..εμενα πητ μου χει δωσει 1-11-11....η χρυσοβαλαντου ειχε 12 σεπτεμβριου και γεννηθηκε στις 10

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Μαρακι που εισαι?

Αντε ελα.....Μηπως θες να πιουμε κανενα καφεδακι Πατρα να τα πουμε να σε ανεβασω ψυχολογικα???:P

Εγω Δευτερα θα παω για ψωνια(λαμπαδες και τετοια)αν βολευει να μοιρασουμε την αποσταση να τα πουμε οικογενειακως φυσικα!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημερουδια κοπελιες!!!!!!

Τι κανετε?

Μολις εβαλα το φαγητο στον φουρνο και ξαπλωσα να ριξω μια ματια!!

Ο αντρας μου πηρε τηνκορη του και πηγα για καφε παραλια..αφου την εντυσε με φορμες και παπουτσι επισημο,,,ευτυχως την προλαβα στην πορτα..ξεφτιλα θα γινομασταν!!Που πας μωρε του λεω,,,εχεις βαλει εσυ ποτε σκαρπινι με φορμες???γελουσε....ε τι παθαμε!!

Ζωιτσα και εγω απο ψυχολογια ειμαι χαλια...σκαμπανεβασματα..λιγο οι εμετοι λιγο οι ανακατωσουρες,...αλλα γενικα τα νευρα μου ειναι χαλια..νευριαζω με πραγματα που εγιναν πριν ενα χρονο,,,τα φερνω στην επιφανεια και παλι και τα αναλυω συεχως,,τι να πω!!

Απο δωρακια τι κανατε?Σας πραν οι νονοι τηλ να σας ρωτησουν?Εμεις ζητησαμε μια απλη λαμπαδιτσα και ενα ρουχακι οτι να ναι..του χρονου που θα μιλαει ας ζητησει απο μονη της!!

Η βαφτιστηρα μου ζητησε φορεμα barbie και την rapoynzel λαμπαδα...μια 1000αρ δεν μας φτανει για ψωνια...η Χρυσοβααντου θελει ολικη ανανεωση γκαρνταρομπας..εγω κατι ανετο λογω εγκυμοσυνης,,αστα να πανε!!!οσα ειχα απο προυγουμενη εγκυμοσυνη ειναι πολυ καλοκαιρινα,,δεν θα με βολεψουν για Πασχα!!!

Αυτααααα...

Σοφακι εσυ που εισαι μερακλου και νοικοκυρα εχεις καμια καλη συνταγη για τσουρεκακια η κουλουρακια???Εχω διαθεση να κανω φετοσ

Καλησπέρεςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ θα τοέβγαζε το παιδί με μπαλαρίνα και φόρμα!!!! χαχαχαχαχα!!!

ευτυχώς που την πρόλαβες!!!

εμάς η νονά ήθελε να μας πάρει allstarάκια αλλά της είπα όχι γιατί φοβάμαι μήπως δεν κάνει να τα φορέσει επειδή είναι ολόισια απο κάτω, συν το γεγονός οτι απο παπούτσια είμαστε φουλ!

οπότε της είπα να πάρει κανένα ρουχαλάκι!

τώρα τι θα της φέρει....είναι και μικρή η νονά μας και με τα μυαλά στα κάγκελα ελαφρώς....δε θαμου κάνει εντύπωση αν της φέρει κανένα φόρεμα υπερπαραγωγή!!!

Δε με πειράζει! ας κάνει οτι θέλει!!!

γέλιο έχει!

Δεν έχει μπει στο τριπάκι να σκεφτεί να με ρωτήσει τι χρειάζεται. Πάντα παίρνει οτι θέλει! οπότε είμαστε σε αγωνία κάθε φορά τι θα φέρει!!!! χαχαχαχα!!!

το βαφτιστήρι του άντρα μουπάντως ζήτησε μια μπλούζα του Ολυμπιακού!

Θα του πάρουμε και μια όμορφη λαμπάφδα και ίσως και κανένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια....150άρι στανταράκι χρειαζόμαστε!!

βάλε να πάρω και δωράκια στις 2 ανιψιές....

ευτυχώς χθες άνοιξε Ζάρας επιτέλους στην Καλαμάτα οπότε μάλλον θα τους πάρω κανένα ρουχαλάκι απο εκεί!

Λοιπόν συνταγή για κουλουράκια, φέτος θα κάνω αυτή:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/pasxalina-koulourakia.html

για τσουρέκια δεν ξέρω....θα κοιτάξω τις συνταγές της παρέας κι αν βρω κάτι ενδιαφέρον θα σου πω!

φέτος λέω να φτιάξω κι εγώ μια και με την αλλεργία της μικρής, αγοραστά δε μπορούμε να πάρουμε!

Βγήκαν και τα πρώτα αποτελέσματα απο τις εξετάσεις αίματος....

πρέπει να πινει σίδηρο σιρόπι κάθε μέρα για 2 μήνες είπε η παιδίατρος....

και μάλλον έχει το στίγμα...που μάλλον το κληρονόμησε απο μένα....

κα;ι λέω μάλλον γιατί στην εγκυμοσύνη που το είχα τσεκάρει, μου είχε βγει αδιευκρίνιστο....πήγε ο άντρας μου σε μια γνωστή του μικροβιολόγο και έδειξε τις εξετάσεις της μικρής και τις δικές μου και τι του είπε το ζώο βρε παιδιά????????????????

Να πάει να κάνει εξέταση dna στο παιδί γιατί μάλλον δεν είναι ο πατέρας αφού όπως είδε εκείνη τις εξετάσεις δεν το έχω εγώ το στίγμα και αφού δεν το έχει και ο άντρας μου, τότε μάλλον το έκανα με άλλον το παιδί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι να της πεις τώρα?????????? να πάω να τη βουτήξω απο το μαλλί 2 σβούρες για να σταματήσει να λέει βλακείες????????????????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μμμμμμμμ ωραια κουλουρακια με πολλα ''πιρουνακια'' απο κατω και θετικα σχολια!!Βιταμ πιο χρησιμοποιεις?Αυτο το κιτρινο καλουπακι?

Αυτα θα κανω και εγω,,ευχαριστω Σοφακι!!

Εμενα την μικρη την βαφτισε ο αδερφος του αντρα μου αλλα τα δωρα τα εχει αναλαει η κοπελα του(συντομα γυναικα του),,,ηθελε να μας παρει παιχνιδι(το σπιτακι απο τζαμπο)αλλα της ειπα καλυτερα ρουχακια...ως συνηθως απο mini-raxevsky της παιρνει ρουχακια..απλα τονισα να ειναι κατι απλο για να το φορεσει...θα μου στελνει φωτο μεσω κινητου κ θα διαλεξω!!αυτα!

εγω αυτο θα κανα σοφακι...θα της το βγαζα το μαλλι τηε ηλιθιας!!το στιγμα τι ειναι?ειναι σιγουρο οτι το εχει??Για να το λες ομωσ τοσο ψυχραιμα δεν ειναι κατι κακο ε?

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

μμμμμμμμ ωραια κουλουρακια με πολλα ''πιρουνακια'' απο κατω και θετικα σχολια!!Βιταμ πιο χρησιμοποιεις?Αυτο το κιτρινο καλουπακι?

Αυτα θα κανω και εγω,,ευχαριστω Σοφακι!!

Εμενα την μικρη την βαφτισε ο αδερφος του αντρα μου αλλα τα δωρα τα εχει αναλαει η κοπελα του(συντομα γυναικα του),,,ηθελε να μας παρει παιχνιδι(το σπιτακι απο τζαμπο)αλλα της ειπα καλυτερα ρουχακια...ως συνηθως απο mini-raxevsky της παιρνει ρουχακια..απλα τονισα να ειναι κατι απλο για να το φορεσει...θα μου στελνει φωτο μεσω κινητου κ θα διαλεξω!!αυτα!

εγω αυτο θα κανα σοφακι...θα της το βγαζα το μαλλι τηε ηλιθιας!!το στιγμα τι ειναι?ειναι σιγουρο οτι το εχει??Για να το λες ομωσ τοσο ψυχραιμα δεν ειναι κατι κακο ε?

εγώ χρησιμοποιώ το Βιταμ Βιο πλέον!

δεν ήμουν σίγουρη αν το απλό βιτάμ ήταν 100% φυτικό και με την αλλεργία δεν το ρίσκαρα οπότε κατέληξα σε αυτό!!!

καλή μου φανηκε η συνταγή και μένα!!!

να τα διαβάσεις και τα σχόλια γιατί πολλές φορές δίνουν καλές συμβουλές!!!

πχ για αυτά κάποια έγραφε να μην τα πλα΄σουμε μεγάλα γιατί φουσκώνουν πολύ!

α βρήκα και για τσουρέκι!!!

μάλλον αυτη θα κάνω εγώ:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tsourekakia.html

εμάς η νονά είναι πολύ της μάρκας,κλπ αλλά πάει και της παίρνει κάτι υπερπαραγωγές πάντα!

συνήθως τα σκάει στα Lapin....

δεν της λέω τίποτα όμως....αφού έτσι το ευχαριστιέται, δε θέλω να της κάνω υποδείξεις!!!

αφού δεν έχει και κάτι απόλυτα ανάγκη η Βαλέρια την αφήνω να κάνει το κέφι της!!!

Αν χρειαζόμουν κάτι θα της το ζητούσα! πρώτη μου ξαδέρφη είναι οπότε της έχω θάρρος να της λέω οτι θέλω!

καλά με τις εξετάσεις μας έχουν κάνει τούμπανο!!!

ο καθένας τα δικά του!!!

η παιδίατρος λέει οτι στάνταρ έχει το στίγμα....

ο παθόλόγος που τις είδε, το ίδιο!

η μικροβιολόγος μας που βγήκε άλλη μια εξέταση σήμερα, μας είπε οτι δεν έχει τίποτα το παιδί και αν μην αγχωνόμαστε!!!

καλά κρασιά!!!

Το στίγμα της μεσογειακής αναιμίας εννοώ βρε!!!

Αποφάσισα να κανονίσω να κάνω εξέταση αίματος στο Χωρέμειο του Αγία Σοφία για να εξετάσουν το DNA και να μου δώσουν οριστική απάντηση για το αν έχω το στίγμα και να κάνω επίσης και την εξέταση για την κυστική ίνωση...έχω τρομοκρατηθεί ελαφρώς με αυτό το θέμα και συγχρόνως έχω τσαντιστεί, που μια τόσο σοβαρη αρρωστια δεν την ξέρει σχεδόν κανένας!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...