Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σας!

μπηκα εχθες για λιγο, διαβασα τα νεα σας και πολύ χαιρομαι που ειστε όλες καλα.

σημερα ειναι μια πανεμορφη ημερα αλλα δυστυχως η δικη μου διαθεση δε συμβαδιζει. αισθανομαι πολύ ασχημα και για το λογο αυτο δεν θα πω τιποτε αλλο. να προσεχετε τους εαυτους σας, τα παιδακια σας και τα σπορακια σας. σας φιλω....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας παιδάκια , πως είστε ?

Εμείς εκεί που λέμε όλα καλά , όλο κ κάτι γίνετε κ ξανά τρέχουμε . Σας είχα ίσως πει για κάτι θέματα ιατρικής φύσεως που είχα με τους γονείς μου.. πριν τα Χριστούγεννα τρέχαμε με τη μαμά μου, μετά ένα μήνα με το μπαμπά μου κ τώρα ξανά με τη μαμά μου. Ελπίζω να ηρεμίσουμε κάποια στιγμή γιατί ψυχολογικά δεν είμαι καλά κ για αυτό Σοφακι δε μπαίνω κ συχνά , δε μου αρέσει να σας ψυχοπλακώνω.

Anyway , μπορείς να γράφεις τα κατορθώματα της κόρης σου γιατί είναι μεγάλο τρελοκομείο όπως καλά τη λες κ εσύ, άκου κριθαράκι κ καρότο στα αυτάκια . Το σκεφτομαι κ γελαω ακόμη…

Ζωίτσα μου , έχεις δίκιο όσο περισσότερα διαβάσεις στο Net τόσο περισσότερο αγχώνεσαι (μερικές φορές παραπληροφόρησε κιόλας ), οπότε δε το ψάχνω παραπέρα κ ακολουθώ τις συμβουλές της γιατρού μας .

Αύριο θα μπω να διαβάσω τα νέα σου από το σποράκι ! Να μας πεις εεε ???

Θα ερχόσουν Αθήνα ? Έλα ρε … κρίμα που δε θα μπορέσετε. Πάντως το σπίτι μου είναι ανοιχτό σε όποια κοπέλα έρθει Αθήνα , το δωμάτιο του Νικόλα γεμάτο παιχνίδια κ το Max perry (ζαχαροπλαστείο σουπερ) 2 τετράγωνα παρακάτω.

Λιακι , εγκυακι μου περαστικά σας για το κρύωμα , είναι κ περίεργος ο καιρός. Όλα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι , νομίζω ότι οι πρώτες 10 εβδομάδες είναι οι δύσκολες μετά όλα στρώνουν. Όσο για το ουρεοπλασμα με την αντιβίωση περνά, το είχε μια φίλη κ όλα οκ.

Όσο για το πουλάκι μας, ναι τον εξέταζε σε κάθε επίσκεψη κ μάλιστα τελευταία φορά πριν 2μιση μήνες. Μας είχε πει κ να το κατεβάζουμε που κ που , κ για αυτό φρικάρω πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

Δε θέλω με τίποτα να σκεφτομαι την επέμβαση . Θα το παλέψουμε

Μαράκι μου ελπίζω να είσαι ήδη καλλίτερα ψυχολογικά. Ότι κ αν σε στεναχωρεί , να θυμάσαι πως το πιο σημαντικό από όλα είναι τα παιδιά μας να είναι καλά κ όλα τα άλλα τα παλεύουμε.

XwAPp3.png

καλησπερούδια!!!

πωπω έχω σκάσει απο το φαί....και δε μου έφτανε αυτό, έφαγα και 2 τεράστια κομμάτια γαλατόπιτα!!!

Καλησπερα και απο εμενα!!!!!!

Λοιπον σημερα περασαμε πραγματικα υπεροχα!!!!

Πηγαμε το πρωι με τον μικρο σε εναν παιδοτοπο οχι απο αυτους τους κλασσικους αλλα ειχε τα παντα γυρω απο τα playmobil!!!μιλαμε ξετρελάθηκε ο θοδωρης!!!!Πολυ μου αρεσε γιατι δεν ειναι αυτη η πλασικουρα που δεν αντεχω....και ειναι μεγαλος και τα παιδια δεν ειναι το ενα πανω στο αλλο για να κολλανε αρρωστιες.....Βεβαια για να μην λεω μεγαλα λογια με ενα παιδακι που ητανε εκει και καναμε παρεα ειχε ενα παραξενο βηχα.....Θα δειξει υποθετω σε κανα 2 μερες....

ΚΑτα τα αλλα ειμαστε καλα (ολοι θελω να πιστευω.....)

ΚΑτερινακι που εισαι?Και οτι πραγματικα θα σου εστελνα μηνυμα γιατι χαθηκες.....Για την φιμωση και εγω δεν ξερω πολλα ειχα διαβασει ομως στο parents και ειχα φρικαρει...Τωρα δεν ξερω αν θα το παθουμε και εμεις αλλα σε ενα πραγμα κατεληξα....ΑΝ παθει κατι τετοιο θα ακουσω μονο την παιδιατρο μου γιατι ο καθενας στο ιντερνετ λεει το μακρυ και το κοντο του και το μονο που καταφερνουν στο τελος ειναι να σε αγχωνουν.....

Αχ και οτι ελεγα οτι θα ερθω Αθηνα και επιτελους θα βρεθομε δυστυχως το οικονομικο δεν μας αφηνει οποτε ρε Κατερινα μαλλον θα χρειαστει να περιμενει.....

Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε?

Η Μαρια θα μπει να πει κανενα νεο η βρισκεται σε ματς και δεν προλαβαινει?:tongue::tongue::tongue:

Σοφακι που ελεγες για την εγκυμοσυνη τουλαχιστον για εμενα δεν ειναι ετσι οπως ακριβως τα περιγραφεις....Εχεις ενα παιδι ηδη που πρεπει να προσεχεις και να τρεχεις και σχεδον καθολου χρονο να σκεφτεις αυτο στην κοιλιτσα σου....Ετσι περναει ο χρονος και το βραδυ απλα ευχεσαι να ειναι μονο καλα εκει μεσα.....

Αντε να μπαινουν και οι αλλες εγκυουλες να μαθαινουμε νεα.... Η γιωτουλα πρεπει ηδη να εκανε αυχενικη ετσι?

ΠΑω να ετοιμασω το γαλα του μικρου...καληνυχτα....

έχω ακούσει γοα τον παιδότοπο που λες Ζωίτσα....

είναι τελικά τόσο ωραίος ε?

μια χαρά θα τα πέρασε ο Τεό!

έχεις δίκιο πάντως....μην πολυδιαβάζετε στο ίντερνετ γιατί περισσότερο πανικό φέρνουν....

έτσι την είχα πατήσει κι εγώ τότε που στο Β' επιπέδου είχαν βρει στη μικρή υπερηχογενές έντερο...διάβαζα,διάβαζα....απελπισία μέχρι να πάωσ το γιατρό να μου εξηγήσει...

Ζωίτσα μου το σποράκι σου δεν το σκέφτεσαι ακόμα γιατί δεν έχει δώσει ενεργό σήμα....μόλις θα αρχίσει εκεί μέσα τις κωλοτούμπες, να δεις πόση σημασία θα του δίνεις!

και μάλιστα μπορείς να το κάνεις και σαν παιχνίδι με τον Τεό! να χαιδεύει την κοιλίτσα σου που έχει μέσα το αδερφάκι του!!!

περιμένουμε νέα απο τον ντόκροτ εεε??????????

Σοφακι τι κανεις?Η Βαλερια η κοκετουλα μας τι κανει?Τελικα ευτυχως εισαι κ εσυ κα μας ''μαζευεις'' ολες!!Η αληθεια ειναι πως εγω μπαινω,διαβαζω νεα σας,αλλα λογω του οτι ειμαι ψιλοχαλια δεν γραφω!!Οσο για την σκουπα,εγω εχω αυτην που διαλεξες και ειμαι πολυ ικανοποιημενη!!

Στο θεμα του υπνου τι να πω,,μακαρι και το επομενο μου παιδακι να ειναι σαν την Χρυσοβαλαντου,,δεν εχουμε γνωρισει ξενυχτι μεχρι τωρα(ουτε οταν ειναι αρρωστη)οσο για τα δοντια δεν εχουμε καταλαβει τπτ απολυτως,ξυπναει που και που καλιγοντας,τριβει την μουριτσα της και μολις της δινω την πιπιλα ξανακοιμαται,,,την εεπομενη μερα βλεπω πωσ εσκασε δοντι...και φανταστειτε αρχισε να βγαζει δοντια μολις χρονισε,και καλα ποναει το παιδι περισσοτερο..τι να πω!!Εγω την κανω μπανιο 9μιση και 10 ακριβως εχει κοιμηθει...αλλα αν καλοκαιρισει και εγω πιο αργα θα την κοιμιζω,αφου και εμεισ ξενυχτηδες ειμαστε!!!Αυτα περι υπνου!!

Συλληπητηρια Σοφακι και Μαρακι για τους φιλουσ σας..ειλικρινα οταν ακουω για νεουσ ανθρωπους ραγιζει η καρδια μου..προσφατα κηδεψαμε και εμεις την γυναικα του πρωτου ξαδερφου μου..39 χρονων,,3 παιδακια 21-19-16..απο αυτη την βρωμοαρρωστια!!Κλαψαμε..στεναχωρεθηκαμε..σχεδον το ξεχασαμε πια...κριμα σε αυτον που φευγει και υπομονη σε αυτους που αφηνει πισω του,ποσο να τους στηριξεις και τι να τους πεις,τετοιες ωρες καλυτερα η σιωπη..

Μαρακι υπομονη με το θεμα της βαφτισης...ειμαι κ εγω της αποψης να επιμινεις!!

Την Χρυσοβαλαντου την ειχαμε ταμμενη(ονομα δεν πηρε δηλ απο κανεναν μας)την βαφτισε ομως ο αδερφος του αντρα μου και η βαπτιση-γλεντι εγινε στο χωριο του!!

Το δευτερο,πρωτα ο Θεουλης απο μονος του μου ειπε πως αν ειναι αγορακι να βαλω το ονομα του πατερα μου(αν και δεν το θελω)αν ειναι κοριτσακι ακομη το σκεφτομαστε!!Σημασια εχει ομως πως το σκεφτηκε και το προτεινε,ασχετα αν εγω αποφασισω κατι αλλο!!Φυσικα η βαφτιση θα γινει στο χωριο μου οταν με το καλο!!

κλεινω για λιγο γιατι ξυπνησε,,,θα συνεχισω αργοτερα :(

περαστικά σας Λιάκι!!!!

αχ μωρε ησυχάκι είναι η Χρυσοβαλαντούλα ε??????

τα πιο όμορφα μάτια του καφέ μας!!!:D

ελπίζω να ξεμπέρδεψες με το ουρεοπλασμα Λιάκι μου!

και να μας γράφεις κιόλας...όχι μόνο να διαβάζεις!!!

έστω μια καλημέρα βρε παιδί μου!!!;)

καλημερα σας!

μπηκα εχθες για λιγο, διαβασα τα νεα σας και πολύ χαιρομαι που ειστε όλες καλα.

σημερα ειναι μια πανεμορφη ημερα αλλα δυστυχως η δικη μου διαθεση δε συμβαδιζει. αισθανομαι πολύ ασχημα και για το λογο αυτο δεν θα πω τιποτε αλλο. να προσεχετε τους εαυτους σας, τα παιδακια σας και τα σπορακια σας. σας φιλω....

σύμπι μου....εύχομαι να φτιάξουν το συντομότερο και τα πράγματα και η διάθεση σου...

Φαντάζομαι το λόγο....τελοσπάντων....

προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν καλύτερα, μην αντιληφθεί ο μικρός οτι στεναχωριέσαι...

Γεια σας παιδάκια , πως είστε ?

Εμείς εκεί που λέμε όλα καλά , όλο κ κάτι γίνετε κ ξανά τρέχουμε . Σας είχα ίσως πει για κάτι θέματα ιατρικής φύσεως που είχα με τους γονείς μου.. πριν τα Χριστούγεννα τρέχαμε με τη μαμά μου, μετά ένα μήνα με το μπαμπά μου κ τώρα ξανά με τη μαμά μου. Ελπίζω να ηρεμίσουμε κάποια στιγμή γιατί ψυχολογικά δεν είμαι καλά κ για αυτό Σοφακι δε μπαίνω κ συχνά , δε μου αρέσει να σας ψυχοπλακώνω.

Anyway , μπορείς να γράφεις τα κατορθώματα της κόρης σου γιατί είναι μεγάλο τρελοκομείο όπως καλά τη λες κ εσύ, άκου κριθαράκι κ καρότο στα αυτάκια . Το σκεφτομαι κ γελαω ακόμη…

Ζωίτσα μου , έχεις δίκιο όσο περισσότερα διαβάσεις στο Net τόσο περισσότερο αγχώνεσαι (μερικές φορές παραπληροφόρησε κιόλας ), οπότε δε το ψάχνω παραπέρα κ ακολουθώ τις συμβουλές της γιατρού μας .

Αύριο θα μπω να διαβάσω τα νέα σου από το σποράκι ! Να μας πεις εεε ???

Θα ερχόσουν Αθήνα ? Έλα ρε … κρίμα που δε θα μπορέσετε. Πάντως το σπίτι μου είναι ανοιχτό σε όποια κοπέλα έρθει Αθήνα , το δωμάτιο του Νικόλα γεμάτο παιχνίδια κ το Max perry (ζαχαροπλαστείο σουπερ) 2 τετράγωνα παρακάτω.

Λιακι , εγκυακι μου περαστικά σας για το κρύωμα , είναι κ περίεργος ο καιρός. Όλα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι , νομίζω ότι οι πρώτες 10 εβδομάδες είναι οι δύσκολες μετά όλα στρώνουν. Όσο για το ουρεοπλασμα με την αντιβίωση περνά, το είχε μια φίλη κ όλα οκ.

Όσο για το πουλάκι μας, ναι τον εξέταζε σε κάθε επίσκεψη κ μάλιστα τελευταία φορά πριν 2μιση μήνες. Μας είχε πει κ να το κατεβάζουμε που κ που , κ για αυτό φρικάρω πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

Δε θέλω με τίποτα να σκεφτομαι την επέμβαση . Θα το παλέψουμε

Μαράκι μου ελπίζω να είσαι ήδη καλλίτερα ψυχολογικά. Ότι κ αν σε στεναχωρεί , να θυμάσαι πως το πιο σημαντικό από όλα είναι τα παιδιά μας να είναι καλά κ όλα τα άλλα τα παλεύουμε.

Κατερινιώ....ελπίζω να ξεμπερδέψετε συντομα με τα θεματάκια με τους γονείς σου...

και μην το ξαναπείς οτι θα μας ψυχοπλακώνεις....σε καμία περιπτωση...

εδώ δεν είμαστε για να λέμε μόνο για τα κριθαράκια απο τα αυτιά της Βαλέριας...

στεναχώρια μοιρασμένη, μισή στεναχώρια...

και μια χαρά θα γίνει το πουλάκι του παιδιού!!!

κάντε τις ασκήσεις που σας είπε η παιδίατρος και όλα καλά θα πάνε!!!

Και σήμερα σιγουρεύτηκα οτι η Βαλέρια τελικά είναι μικροκαμωμένη!

είχαμε πάει για καφέ και ήρθε ένας μικρούλης ξανθός γαλανομάτης στο τραπέζι μας ο οποίος μας έριχνε 6-7 πόντους και τελικά ήταν γεννημένος μια μέρα πριν απο τη Βαλέρια!!!

σύμπι δεν τον απάτησε τον αρραβωνιάρη το κορίτσι μου!!!

τον έκανε λίγο "αγάπη" αλλά με δύναμη σα να τον βάραγε και λάκισε ο μνηστήρας!!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

το κορίτσι μου θα γίνει τραγουδίστρια απ'οτι φαίνεται....

πήρα χθες το περιοδικό το "mommy" και είχε δώρο ένα μικρόφωνο...

κόλλησε η Βαλέρια!!!

όλη τη μέρα με το μικρόφωνο γυρνάει και λέει:

λοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

λααααααααααααααααα!!!

κοκοκοκοκοκο!!!

Celine dion το παιδί μου!!! (αν εξαιρέσουμε το κοκοκο!!!!χαχαχαχα!!!)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!!!

καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

πως περάσατε το ΣΚ?

εμείς μια χαρά!!!

όλο έξω ήμασταν!!!

μόνο που άρχισαν να εμφανίζονται οι δυσκολίες με την αλλεργία της μικρής....έτρωγαν τα παιδάκια παγωτό και μου ζητούσε κι εκείνη....και πως να της εξηγήσω οτι δεν κάνει να φάει??? της έλεγα οτι δεν είναι καλό,κλπ και κάπως ξεχάστηκε ευτυχώς!

οπότε................ψάχνομαι για παγωτομηχανή....αν ξέρετε τίποτα, πείτε μου!

ξύπνησε το ζουζούνι!!!

φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας κοριτσακια και απο εμενα!!!!

Κατερινα μην λες οτι μας ψυχοπλακωνεις....να μπαινεις να τα λεμε....

Ελπιζω τα θεματα υγειας των γονιων σου να ειναι ολα περαστικα!!!

Οσο για τον γιοκα σου αμα θυμαμαι καλα ενα μικρο ποσοστο κανει τελικα επεμβαση οποτε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα λυθει το θεμα.....

Μαρακι ελπιζω να ανεβεις ψυχολογικα συντομα και στο κατω κατω δες το αλλιως Δεν αξιζει για τιποτα να σκας Εσεις να ειστε καλα και ολα λυνονται.....

Σοφακι και εμεις με την αλλεργια εχουμε ενα μικρο προβληματακι αλλα παντα του λεω την αληηθεια οτι αυτα δεν κανει να τα φαει γιατι θα βγαλει σπυρακια στο στοματακι του...Και του το λεω σαν κατι απολυτα φυσιολογικο να συμβαινει χωρις να τον κανω να νιωθει μειονεκτηκα ουτε τιποτα!!!Βεβαια αν δω οτι δεν πιανει τοτε το παιρνω ενα χυμο ή τιποτα τετοιο....Αλλωστε μην ξεχνας οτι δεν ξερουν τι ακριβως ειναι αυτο που τρωνε τα αλλα παιδακια και αν θα τους αρεσει....Εγω μεχρι τωρα δηλαδη μεγαλες ανταρσιες δεν ειχα....

Λιακι τι να πω κοριτσι μου για ολα αυτα που περνας!!!!!Υπομονη και συντομα η εγκυμοσυνη σου να γινει περοχη οπως η πρωτη!!!!!

Λοιπον εμεις πηγαμε στο γιατρο.....εχω ενα πολυ μα παρα πολυ ζωηρο παιδακι στην κοιλια μου που κατα πασα πιθανοτητα ειναι κοριτσι....Δεν σταματαει ποτε να κουνιεται και κανει συνεχεια τουμπες....Την εσκασε την γιατρο μου μεχρι να τη μετρησει.....

Οσο για μενα ολα φαινονται καλα .μπορω να πω απογοητευτηκα στην αρχη που μου ειπε οτι ειναι κοριτσι....Τωρα οσο παει συνηθιζω στην ιδεα......

Αυτααα...Επειδη το μηνυμα το γραφω απο το πρωι για να το στειλω ελπιζω να μην ξεχασα καμια γιατι δεν θυμαμαι και τι γραφω απο το πρωι....

Τα λεμε αυριο καληνυχτα.............

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδιτσες!!!ολα καλα? καλα δεν ντρεπεστε καθολου.....μα ουτε μια να θυμηθει τα γενεθλια μου την Κυριακη?.....τι να σας πω? τεσπα...πλακα κανω......!!!!σημερα ομως ειναι τα γενεθλια της maria_s....να της ευχηθω χρονια πολλα να τα εκατοστησεις....να σε χαιρονται οι αντρες σου!!!

λοιπον Ζωιτσα μου χαιρομαι που εχεις ευχαριστα νεα.....αλλα γιατι απογοητευτηκες που εχεις κοριτσι?

Λια μου περαστικα σε ολους σας....

Κατερινιω σε αφησα για το τελος.......σχετικα με το προβλημα του μικρου να σου πω οτι το εχω περασει και εγω με τον Ανδρεα μου. Καταρχην ειναι απαραδεκτος ο/η παιδιατρος που δεν το ειχε δει μεχρι τωρα.Κανονικα επρεπε σε καθε επισκεψη να το ελεγχει......εμας το ειδε οταν ο Ανδρεας ηταν 40 ημερων ισως και λιγο παραπανω.....σπαραζε απ το κλαμα το καημενο.....και στεναχωρηθηκα πολυ τοτε γιατι καθε φορα που βαζαμε αλοιφη χοροπηδουσε απ το κλαμα. Αυτο το ειχε και ο συζυγος οταν ηταν μωρο.......Οπως ειπε και η Ζωη ειναι σπανιες οι περιπτωσεις που χρειαζεται χειρουργειο.μην αγχωνεσαι......σιγα σιγα θα περασει με την αγωγη....απλα το παιδι ειναι μεγαλο και δεν θα καθεται τοσο ευκολα......

οι υπολοιπες καλα?Σοφια για παρε παρουσιες....εισαι η απουσιολογος!!!

Καλημέρα!!!

Ελενίτσα μου!!!!

αχ να μη μπαίνω φέισμπουκ!!!

Χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!!

Να τα εκατοστήσεις!!!!!!!!!!!!!!!

Να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!!

άντε και του χρόνου τέτοια μέρα να μας ανακοινώνεις την 4η εγκυμοσύνη!!!!:D:D:D

1934139zhps7g5l2y.gif

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας κοριτσακια και απο εμενα!!!!

Κατερινα μην λες οτι μας ψυχοπλακωνεις....να μπαινεις να τα λεμε....

Ελπιζω τα θεματα υγειας των γονιων σου να ειναι ολα περαστικα!!!

Οσο για τον γιοκα σου αμα θυμαμαι καλα ενα μικρο ποσοστο κανει τελικα επεμβαση οποτε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα λυθει το θεμα.....

Μαρακι ελπιζω να ανεβεις ψυχολογικα συντομα και στο κατω κατω δες το αλλιως Δεν αξιζει για τιποτα να σκας Εσεις να ειστε καλα και ολα λυνονται.....

Σοφακι και εμεις με την αλλεργια εχουμε ενα μικρο προβληματακι αλλα παντα του λεω την αληηθεια οτι αυτα δεν κανει να τα φαει γιατι θα βγαλει σπυρακια στο στοματακι του...Και του το λεω σαν κατι απολυτα φυσιολογικο να συμβαινει χωρις να τον κανω να νιωθει μειονεκτηκα ουτε τιποτα!!!Βεβαια αν δω οτι δεν πιανει τοτε το παιρνω ενα χυμο ή τιποτα τετοιο....Αλλωστε μην ξεχνας οτι δεν ξερουν τι ακριβως ειναι αυτο που τρωνε τα αλλα παιδακια και αν θα τους αρεσει....Εγω μεχρι τωρα δηλαδη μεγαλες ανταρσιες δεν ειχα....

Λιακι τι να πω κοριτσι μου για ολα αυτα που περνας!!!!!Υπομονη και συντομα η εγκυμοσυνη σου να γινει περοχη οπως η πρωτη!!!!!

Λοιπον εμεις πηγαμε στο γιατρο.....εχω ενα πολυ μα παρα πολυ ζωηρο παιδακι στην κοιλια μου που κατα πασα πιθανοτητα ειναι κοριτσι....Δεν σταματαει ποτε να κουνιεται και κανει συνεχεια τουμπες....Την εσκασε την γιατρο μου μεχρι να τη μετρησει.....

Οσο για μενα ολα φαινονται καλα .μπορω να πω απογοητευτηκα στην αρχη που μου ειπε οτι ειναι κοριτσι....Τωρα οσο παει συνηθιζω στην ιδεα......

Αυτααα...Επειδη το μηνυμα το γραφω απο το πρωι για να το στειλω ελπιζω να μην ξεχασα καμια γιατι δεν θυμαμαι και τι γραφω απο το πρωι....

Τα λεμε αυριο καληνυχτα.............

βρε γιατί απογοητεύτηκες που είναι κοριτσάκι????????

θα έχει τον Τεό το μεγάλο αδερφό να την προσέχει....

θα σας κάνει και τα νάζια της....αφού τα έχει αρχίσει απο την κοιλιά ήδη καλέ το παιδί!!!! μια γλύκα θα είναι!!!

για την αλλεργία επειδή δεν έχει δει η Βαλέρια ποτέ τον εαυτό της με σπυράκια ή κάτι τέτοιο, δεν έχει νόημα να της το πω γιατί αμφιβάλλω αν θα καταλάβει....

έτσι κι αλλιώς δεν επιμένει σε κάτι....

είδε τα παιδάκια με τα παγωτά, μου είπε μαμ μαμ, της είπα οτι δεν είναι καλό και το ξέχασε ευτυχώς!

αργότερα βλέπουμε...

Να πω και χρόνια πολλά στη Μαρία αν και πιθανότατα δε θα τα δει!!!:tongue:

Ελενίτσα τι παρουσίες να πάρω....

ευτυχώς έκαναν comeback η Λία και η Κατερίνα και μπορούμε να μετριόμαστε στα δάχτυλα του ενός χεριού!!!

ελπίζω βέβαια να το συνεχίσουν γιατί πάλι τρεις κι ο κούκος μας βλέπω!!!

σύμπι μουουουουουουου!!!!!

που είσαι??????????????????????????

όπως κι αν αισθάνεσαι, σίγουρα θα αισθανθείς καλύτερα αν μας μιλήσεις...;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σε ευχαριστω Σοφακι!!! ακου 4η εγκυμοσυνη.....εχω μελλον ακομα....σε 2 χρονακια το συζηταμε!!!!:tongue:

Αχ το Μαρακι μας που ειναι? καλε ελα εδω να γελασει το χειλακι σου με την Σοφια....

καλημερα σας!

ευχαριστω πολύ που με αναζητατε αλλα βρε κοριτσια αισθανομαι τοοοοσοοοοο χαλια! τι να πω... δεν εχω διαθεση για τιποτα. το θεμα βαφτιση το εχω σβησει από τις προτεραιότητες μου, δεν ασχολουμαι καν ας τα κανει ο Α όπως θελει δεν δινω δεκαρα. ενα γεγονος το οποιο για μενα θα ήταν ακρως συγκηνητικο και χαρουμενο καταντησε θηλια στο λαιμο. προσπαθω (οσο μπορω) να μην το σκεφτομαι. θελω το παιδακι μου να ειναι καλα και τιποτε άλλο. τωρα με τον συζυγο τα πραγματα μπαινουν σε νεα βάση και δεδομενα. η σταση που κραταει μου δειχνουν εναν ανθρωπο που αγαπαει μονο τον εαυτό του, τρομερα εγωιστη και επίμονο. βαρεθηκα να περνανε όλα από το χερι μου και να την ακουω και από πάνω. φανταστειτε ότι προχθες μου ειπε ότι εχω προβλημα με την αδερφή του και τον γαμπρο του και ότι τους ζηλευω. λοιπόν τι να πεις; τεσπα...

Ζωούλα μου με το καλό να εθει η κορη σου και μην ξαναπεις ότι στεναχωριεσαι. να ευχεσαι να ειναι ενα γερο παιδακι και τιποτε αλλο. με το κοριτσακι θα επελθει ισορροπια στην οικογενεια σου. ο Τεο θα ειναι κολλημενος με τη μαμα και η μπουμπου με τον μπαμπα. ετσι πρεπει ;)

αν δεν κανω λαθος ειχα προβλεψει ότι θα ειναι κοριτσι;:P

Κατερινακι μου τα θεματα υγειας ειναι τα πιο σοβαρα και για το λογο αυτο σου ευχομαι ολοψυχα να ξεπεραστουν συντομα και να μεινουν πισω στο παρελθον. καλή αναρρωση στους δικους σου και μακαρι τιποτε αλλο να μη σε στεναχωρησει για πολυ πολυ καιρο.

Ελενακι μου εσενα σου ευχηθηκα στο φεις και θα ηθελα και από εδω να ευχηθω στο Μαρουλακι να ειναι παντα γερή και ευτυχισμενη να την χαιρονται και να χαιρεται και αυτή την οικογενεια της.

Συμπι μου δε ξερω να σου πω τιποτα για παγωτομηχανη αλλα φανταζομαι οτι στο νετ εχει παρα πολλες επλογες. αληθεια με τι γαλα θα το φτιαχνεις το παγωτο; με αμυγδαλου;

Διαφημίσεις

Κλαλημεραααααααααα.τι κανετε?Να ευχηθω στη ελενιτσα και στο Μαρακι χρονια πολλα και ευτυχισμενα.να εχεται παντα υγεια εσεις και οι οικογενειες σας:D

Ζωη μου με το καλο να ερθει το κοριτσακι σου.και εγω θα ηθελα να ειναι κοριτσακι το δευτερο.να τα εχουμε ενα απο το καθενα.βεβαια πανω απο ολα να ειναι γερα:D

κριμα να ταλαιπωρουνται τα παιδακια με τις αλλεργιες.μεγαλο ζορι βρε κοριτσια.πιστευω οτι συντομα θα το ξεπερασει η Βαλερια Σοφακι .

εμεις καλα ειμαστε.την Παρασκευη που περασε καναμε εμβολιο.12.800 ο Αναστασης ,89 ποντους.ο τελευταιος κυνοδοντας μας παιδευει πολυ ,εκοψε τον μεσημεριανο υπνο και τα κακα ειναι πολυ υδαρη(σωστα το εγραψα)?ελπιζω να επανελθουμε συντομα στα κανονικα μας.

Μαρακι μου μην στεναχωριεσαι .οπως ειπες πανω απο ολα το παιδι.την γνωμη μου σου την ειπα .πατα ποδι οσο ειναι καιρος ακομα.εσυ να εισαι καλα και ο μικρος σου:D

αυτα .δεν θυμαμαι να σχολιασω κατι αλλο.αν ξεχασα καποια sorryyyyyyyy.bye

XWF8p2.png

Καλημερα!!!!!!!

Σημερα ο θοδωρακης μου ξυπνησε με πυρετο..........:(:(:(

Το αγορακι μου...Πηραμε ντεπον και μεχρι τωρα δεν εχει ανεβει...Θα δουμε.....Ευτυχως ειναι ευδιαθετος......

Μαρακι μου τι να πω...Προσπαθησε να το δεις λιγο πιο χαλαρα γιατι το μονο που καταφερνεις ειναι να κανεις κακο σε εσενα!!!!Φυσικα και θα σου ελεγε οτι τους μισεις και τους ζηλευεις....Δεν εχει καποιο αλλο επιχείρημα να βρει για να κανει την αδερφη του νονα!!!!!Εκει σταματανε τα επιχειρηματα του...Νομιζω οτι ειναι καθαρα θεμα εγωισμου βασικα....και ειναι κριμα οπως λες να βαζει τον εγωισμο του πανω απο την οικογενεια του.....Εντω μεταξυ και η αδερφη του γιατι τοσο ζορι να τον βαφτισει δεν εχω καταλαβει....Την εχεις πιασει εσυ να τηης πεις να βαφτησουν αν ειναι το δευτερο αφου τωρα ειναι εγκυος και μπλαμπλα μπλα ή θα γινει μεγαλος πανικος αν της μιλησεις?

Ελενιτσα μου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!!!!

Το ειδα στο facebook να πω την αληθεια αλλα ολο ελεγα θα σο στειλω και ποτε δεν το εκανα.......

Οσο για το κοριτσακι θελω να πω οτι δεν ειναι καθολου ρατσιστικο το θεμα....Δεν το χω να μεγαλωνω κοριτσακια....Δεν μου αρεσει η τσαχπινια η πονηρια ολα αυτα τελοσπαντων...δεν ξερω αν με καταλαβαίνεται...Επισης οπως εγω δεν εχω κολλησει με τον μικρο δεν θα ηθελα ποτε να κολλησει ο μπαμπας της με αυτην...Δεν μου αρεσουν αυτα επισης.....Και βεβαια δεν θα το κανει εννοειτε(Αν δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε που λενε...)....Οπως επισης εννοειτε οτι τιποτα απο ολα αυτα δεν κατακρινω ετσι?Απλα εμενα δεν μου αρεσουν ...Κατα τα αλλα εννοειτε οτι ευχομαι να εχει υγεια πανω απο ολα εννοειτε οτι θα την αγαπαω...εννοειτε οτι δεν θα την καταπιεσω και θα την αφησω να ειναι αυτη που ειναι ασχετα αν εμενα μου αρεσει ή οχι.....Νομιζω με καταλαβαινεται δεν χρειαζεται να γραψω τιποτα αλλο.....

Σοφια 2 υπομονη τελειωνεται και εσεις με τα δοντια!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑω να τσεκαρω το μικρο μου αρρωστουλη......

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

σημερα ομως ειναι τα γενεθλια της maria_s....να της ευχηθω χρονια πολλα να τα εκατοστησεις....να σε χαιρονται οι αντρες σου!!!

Να πω και χρόνια πολλά στη Μαρία αν και πιθανότατα δε θα τα δει!!!:tongue:

;)

Ελενακι μου εσενα σου ευχηθηκα στο φεις και θα ηθελα και από εδω να ευχηθω στο Μαρουλακι να ειναι παντα γερή και ευτυχισμενη να την χαιρονται και να χαιρεται και αυτή την οικογενεια της.

Συμπι μου δε ξερω να σου πω τιποτα για παγωτομηχανη αλλα φανταζομαι οτι στο νετ εχει παρα πολλες επλογες. αληθεια με τι γαλα θα το φτιαχνεις το παγωτο; με αμυγδαλου;

Κλαλημεραααααααααα.τι κανετε?Να ευχηθω στη ελενιτσα και στο Μαρακι χρονια πολλα και ευτυχισμενα.να εχεται παντα υγεια εσεις και οι οικογενειες σας:D

κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και εδώ και στο φεϊς! Να έχετε πάντα υγεία και αγάπη! Φιλιά πολλά σε όλα τα μικρά σεπτεμβριάτικα αγγελούδια αλλά και στις κοιλίτσες που ετοιμάζουν τα καινούργια μέλη των οικογενειών σας!

Σοφάκι σας διαβάζω που και που...πάντα με ενδιαφέρει να μαθαίνω ότι είστε καλά!

Καλό Πάσχα να έχετε!

Γεια σας !

Σας ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά κ εγώ αυτό εύχομαι , απλά είναι μεγάλοι άνθρωποι ε κ μεγαλώνοντας συνήθως αρχίζουν τα προβλήματα υγείας . Η μαμά μου είναι στο νοσοκομείο , έπαθε ένα μικρό εγκεφαλικό , τώρα είναι καλλίτερα απλά θέλουν να την παρακολουθήσουν κ έτσι αναμένουμε.

Ζωιτσα μου γερό παιδάκι να είναι κ ας είναι κ κορίτσι (χιχιχι αστειεύομαι έτσι) Έλα ρε έχεις τον ντράμερ , περιμένεις την lead singer , ένα μπασιστας σας λείπει κ έτοιμο το γρουπακι.

Περαστικά στο αγοράκι σου … λες να την άρπαξε στο παιδότοπο που είχες γράψει ότι ένα παιδάκι έβηχε ?

Λενακι μου , έγραψα πως σε κάθε επίσκεψη τον έβλεπε η παιδίατρος μας , κ μας είχε πει να το κατεβάζουμε κ εμείς για αυτό τρελαίνομαι πότε κ πως πρόλαβε να κλείσει.

Σε αυτό που λες ότι όσο μεγαλύτερο είναι το παιδί το δυσκολότερα κάθετε να τον πειράζεις στο επίμαχο σημείο, έχεις δίκιο… προσπαθούμε όμως κ έχω αρχίσει να του δείχνω πώς να το κάνει κ μόνος του. Νομίζω είναι καλλίτερα έτσι γιατί αυτός το κατεβάζει ελαφρώς παραπάνω από ότι εμείς καθώς όπως κ να έχει αντιλαμβάνεται καλλίτερα μέχρι που μπορεί να το κατεβάσει.

Επίσης σου έστειλα ευχές στο φεις , δεν το είδες ?

Μαράκι μου δεν έχω να σου γράψω κάτι γιατί εσύ ξέρεις καλλίτερα τον άνθρωπο σου κ πώς να χειριστείς τις μεταξύ σας καταστάσεις . Του είπες όμως αυτή τη φράση σου < ένα γεγονός το όποιο για μένα θα ήταν άκρως συγκινητικό και χαρούμενο κατάντησε θηλιά στο λαιμό > ? Του μίλησες για το πώς νιώθεις ?

XwAPp3.png

Κατερινακι μου ναι του το ειπα αυτο οπως και πολλά όλα!

αυτος επιμενει ότι επειδη το παιδι θα παρει το ονομα του πατερα του θελει και εναν δικο του ανθρωπο να βαλει το λαδι! ολα μονα ζυγα δικα του δηλαδη! επισης του ειπα ότι η στιγμη της βαφτισης ειναι η δικη μου στιγμη γιατι ως γνωστον ο εκαστοτε κουμπαρος παραδιδει το μωρο στην μανα και οχι στον πατερα! ολοι νομιζω ξερουμε το "σου παραδιδω κουμπαρα το παιδι βαφτισμενο μυρωμενο στο θεο παραδομενο!".... αφου λοιπον προκειται για ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΙΓΜΗ θελω το παιδι να μου το παραδωσει η αδερφη μου! αμαν δηλαδη!!!!!!!!!!!!!

λοιπον το εξαντλησαμε το θεμα..... εγω οπως σας ειπα δεν ασχολουμαι πλειον ας τα κανει ολα μονος του αφουτα θελει και ολα δικα του!

Ζωουλα μου περαστικα στον Θοδωρακη σου! να μην ειναι τιποτε ευχομαι και ελπιζω ο θεος να σου χαρισει μια τσαχπινογαργαλιαρα που θα σου παρει τα μυαλα, θα σε πηξει στο ροζ και στο λουσο και θα αναθεωρησεις πολλα! θα δεις ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...