Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφακι μου, Ζωίτσα και Συμπι μου σας ευχαριστω όλες πολύ που ασχοληθηκατε με το θεμα μου. δεν θα κανω πισω.... αυτο που με ποναει ειναι ότι προσπαθω πολύ για τη σχεση μου με τον συζυγο γιατι η αληθεια ειναι ότι αν και ποτε δεν ηταν και η ευκολοτερη σχεση που υπαρχει εντουτοις μετα το γαμο τα πραγματα χειροτερεψαν. ήλπιζα εδω και καποιο καιρο οτι κανοντας πισω θα πετυχω τις ισορροπιες που ηθελα και πιστευω ότι ειχα καταφερει πραγματακια. στο θεμα της βαφτισης δεν τον στεναχωρησα πουθενα και δεν περιμενα ότι και αυτος θα κανει το ιδιο. μαυρισε όμως η ψυχη μου αληθεια. δεν εχω καμια ορεξη πια να οργανωσω τιποτα γι αυτο σας λεω μπορει να ξανα-αναβληθει η βαφτιση.

κατα τα αλλα ο φιλος μου κηδευεται αυριο και σημερα το βραδυ θα παω από το σπιτι. δεν μπορω καθολου αυτες τις καταστασεις αλλα δε γινεται αλλιως.

και πάλι σας ευχαριστω πολυ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Σοφακι μου, Ζωίτσα και Συμπι μου σας ευχαριστω όλες πολύ που ασχοληθηκατε με το θεμα μου. δεν θα κανω πισω.... αυτο που με ποναει ειναι ότι προσπαθω πολύ για τη σχεση μου με τον συζυγο γιατι η αληθεια ειναι ότι αν και ποτε δεν ηταν και η ευκολοτερη σχεση που υπαρχει εντουτοις μετα το γαμο τα πραγματα χειροτερεψαν. ήλπιζα εδω και καποιο καιρο οτι κανοντας πισω θα πετυχω τις ισορροπιες που ηθελα και πιστευω ότι ειχα καταφερει πραγματακια. στο θεμα της βαφτισης δεν τον στεναχωρησα πουθενα και δεν περιμενα ότι και αυτος θα κανει το ιδιο. μαυρισε όμως η ψυχη μου αληθεια. δεν εχω καμια ορεξη πια να οργανωσω τιποτα γι αυτο σας λεω μπορει να ξανα-αναβληθει η βαφτιση.

κατα τα αλλα ο φιλος μου κηδευεται αυριο και σημερα το βραδυ θα παω από το σπιτι. δεν μπορω καθολου αυτες τις καταστασεις αλλα δε γινεται αλλιως.

και πάλι σας ευχαριστω πολυ!

σύμπι μου η γνώμη μου είναι οτι αυτά που λες σε εμάς, να τα πεις ακριβώς με τα ίδια λόγια στον Α.

Δε νομίζω οτι δε θα αναγνωρίσει οτι μονίμως κάνεις πίσω για χάρη της μεταξύ σας σχέση...καλά στάνταρ δε θα το παραδεχτεί σε σένα αλλά μέσα του την ξέρει την αλήθεια...

Πάντως απαίτησε κι εσύ μια φορά κάτι...έτσι για να μη συνηθίζει συνέχεια να περνάει το δικό του...;)

α και για να γελάσουμε λίγο:

εγώ όταν είχε έρθει η ώρα να βαφτισει η κουνιάδα μου την κόρη της, της είχα ζητήσει να την βαφτίσω μια και της είχα της μικρής και μου είχε κι εκείνη τρελή αδυναμία....ξέρεις τι απάντηση είχα εισπράξει απο την κουνιάδα μου????????

"αφού εσύ της παίρνεις δώρα συνέχεια έτσι κι αλλιώς, ας τη βαφτίσει κάποιος άλλος για να παίρνει δώρα κι απο αλλού!!!!"

καλό εεεε???????????????

Σιγά μωρέ....το ρόλο παίζει αν ο νονός αγαπάει το παιδί....δώρα να φέρνει και όλα καλά....:rolleyes:

πάω να φτιάξω κάτι να φάω!!!

φιλιάαααα!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα φιλεναδιτσες!!!!!Σοφακι συμφωνω απολυτα σε αυτα που λες στην συμπι σου!!!Μαρακι μιλα με τον Α. ......πεστου αυτα που θες και ειμαι σιγουρη και εγω πως θα κατανοησει και τα δικα σου θελω. ΜΗΝ κανεις υποχωρησεις συνεχεια....και εγω ετσι εκανα και κανω και το φαγα το κεφαλι μου...προσπαθω να διατηρω οπως ειπες τις ισορροπιες αλλα αν δεν ερθεις σε επικοινωνια με τον συζυγο.....δεν θα βρεθει ακρη.

Ζωιτσα αντε να πας στον γιατρο με το καλο και να μας πεις τα νεα.....!!!!ο Τεο καλα?

Σοφακι...αυτη η κουνιαδα σου ειναι περιπτωση πραγματικα!!!!οχι τιποτα αλλο μας δυσφημιζει και εμας τους Καλαματιανους......τρομαρα μου.

καλημερα φιλεναδιτσες!!!!!Σοφακι συμφωνω απολυτα σε αυτα που λες στην συμπι σου!!!Μαρακι μιλα με τον Α. ......πεστου αυτα που θες και ειμαι σιγουρη και εγω πως θα κατανοησει και τα δικα σου θελω. ΜΗΝ κανεις υποχωρησεις συνεχεια....και εγω ετσι εκανα και κανω και το φαγα το κεφαλι μου...προσπαθω να διατηρω οπως ειπες τις ισορροπιες αλλα αν δεν ερθεις σε επικοινωνια με τον συζυγο.....δεν θα βρεθει ακρη.

Ζωιτσα αντε να πας στον γιατρο με το καλο και να μας πεις τα νεα.....!!!!ο Τεο καλα?

Σοφακι...αυτη η κουνιαδα σου ειναι περιπτωση πραγματικα!!!!οχι τιποτα αλλο μας δυσφημιζει και εμας τους Καλαματιανους......τρομαρα μου.

Καλημέρα Ελενάκι!!!

Ελπίζω να λήξει το θέμα της συμπι μου με τον καλύτερο τρόπο...

εγώ ευτυχώς δεν έχω τέτοιο θέμα με τον άντρα μου αλλά αν το επόμενο παιδί μας θα είναι αγόρι, θα έχω!!! θα γίνει γλέντι τρικούβερτο για να αποφασίσουμε όνομα!!!:tongue::tongue::tongue:

καλά η κουνιάδα μου είναι περιπτωσάρα....δεν το συζητώ!!!

αντικείμενο προς μελέτη κανονικά όμως!!!

τις προάλλες ,κάπως το έφερε η κουβέντα και ανέφερα οτι ο αφαλός μου έχει πεταχτεί έξω και είναι σαν κουμπί, αλλά ευτυχώς η κουνιάδα μου βρήκε απάντηση:

"επειδή θηλάζεις είναι....μόλις σταματήσεις θα μπει μέσα!!!"

γιατί ρούφα ρούφα η Βαλέρια τραβάει και τον αφαλό εκτός απο το γάλα φαίνεται!!! χαχαχαχαχαχααχαχαχα!!!!!

πέρα απο την πλακα:

ο αφαλός μου γιατί έχει γίνει έτσι???????

δε θα μπει ποτέ μέσα?????????

λέτε να έχω ομφαλοκήλη??????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχ λιχουδο μου........μην ακους τις χαζομαρες (για να μην πω τιποτις αλλο) της κουνιαδας σου!!!!!δεν νομιζω πως ειναι κατι το ανησυχητικο.......απλα εγινε ετσι μετα την γεννα.

οταν ερθω με το καλο κατω να σε δω θελω να εχεις και την κουνιαδα μαζι.......

Ηθελα να ξερω που γυριζετε οι υπολοιπες......μπείτε να πουμε κανενα νεο.......

Διαφημίσεις

αχ λιχουδο μου........μην ακους τις χαζομαρες (για να μην πω τιποτις αλλο) της κουνιαδας σου!!!!!δεν νομιζω πως ειναι κατι το ανησυχητικο.......απλα εγινε ετσι μετα την γεννα.

οταν ερθω με το καλο κατω να σε δω θελω να εχεις και την κουνιαδα μαζι.......

Ηθελα να ξερω που γυριζετε οι υπολοιπες......μπείτε να πουμε κανενα νεο.......

Καλέ σιγά να μην ακούω τις βλακείες της!!!!

έχω πάθει ανοσία στη βλακεία της!!! δε με αγγίζει καθόλου!!!

σιγά να μη στη φέρω την κουνιάδα μαζί!!!

εγώ κάνω τα πάντα να την αποφεύγω!!!

άσε που έχει πάρει χαμπάρι τι βλακείες λέει και στο ευρύ κοινό δεν εκδηλώνεται!!!:tongue::tongue::tongue:

ο αφαλός μου είναι χάλια...σαν κουμπί!!!

αφού η βαλέρια όποτε τον δει, έρχεται τρέχοντας και τον πατάει και μου κάνει μπιιιιιιιπππππππ!!!!!!!!!!

αφαλός-κόρνα!!! χαχαχαχαχα!!!

η σύμπι μου λογικά θα έχει πάει στην κηδεία....

οι εγκυούλες εξαφανιζόλ με εξαίρεση τη Ζωίτσα που κάνει κάτι γκέστ εμφανίσεις!!!!

οι υπόλοιπες....άστα να πάνε!!!

ούτε μια καλημέρα βρε αδερφέ!!!:tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χαχαχαχαχα είσαι τυχερή που σου τυχε τετοιο λαχειο κουνιαδας!!!!!:D:D

ελα ντε τι κακο ειναι αυτο? σκεψου να πληρωναμε και εισοδο......:tongue::tongue:

δεν το λες και τύχη Ελενάκι μου....

γιατί πέρα απο τις βλακείες που λέει, κρύβει και πολλή κακία....

λειτουργεί πολύ υποχθόνια και μου τη δίνει!!!

δε σας είπα οτι έντυσε την κόρη της στο γάμο μου παρανυφάκι απο μόνη της γιατί πίστευε το παρανοικό μυαλό της οτι θα κάνω παρανυφάκι την κόρη της αδερφής μου μόνο και όχι τη δική της??????????

καλά αν πληρώναμε και είσοδο....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Λέω να οργανώσουμε ένα reunion μπας και μαζευτούν!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας κοριτσάκια , πως είστε ?

Καταρχήν να πω κ εγώ τα συλλυπητήρια μου στη Σοφούλα κ στο Μαράκι … κρίμα , δύσκολες καταστάσεις αυτές .

Μαρω σε αυτά που έγραψες σχετικά με τη βάφτιση συμφωνώ με τα κορίτσια , ήρεμα εξήγησε του πως νιώθεις για όλο αυτό κ πιστεύω ότι θα βρείτε την λύση.

Βρε Σοφακι γέλασα πολύ με τη σφραγίδα… φαντάζομαι μουριτσα που θα είχε κάνει η Βαλερια ….

Ζωιτσα φούσκωσε λιγάκι η κοιλίτσα ? Λες να δείτε κ φύλο τη Δευτέρα ? Πωπω θα σου λέει πόσα εκατοστά κ πόσα γραμμάρια είναι το μικρούλι , τι ωραία !

Τι κάνεις Λενιώ ? Τα πιτσιρικακια σου ?

Εμείς καλά γενικά , μόνο που έχω αγχωθεί πολύ με το πουλάκι μας , μιας κ τη περασμένη εβδομάδα που πήγαμε παιδίατρο για εμβόλιο μας είπαμε ότι πάμε για φίμωση , μας έδωσε μια αλοιφή κ να το κατεβάζουμε σιγά σιγά για 10 μέρες, μετά να το αφήσουμε κ να το ξανακάνουμε πάλι για 10 μέρες σε ένα μήνα.

Μπήκα κ στο parents διάβασα διάβασα , άκρη δεν έβγαλα, οι μισοί λένε να μην το πειράζουμε οι άλλοι λένε το αντίθετο, δε ξέρω έχω πελαγώσει.

Τη παιδίατρο μας την εμπιστεύομαι, δεν έκανε καμία κίνηση να το κατεβάσει η ίδια (όπως κάνουν άλλοι όπως διάβασα) αλλά κ εγώ ρε γμτ δε το βλέπω εύκολο να κατεβαίνει κ έχουμε ξεκινήσει από το προηγούμενο Σάββατο τις προσπάθειες.

Εσείς οι αγορομανες τι λέτε ?

Φιλιά , καλά να περνάτε !

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια , πως είστε ?

Καταρχήν να πω κ εγώ τα συλλυπητήρια μου στη Σοφούλα κ στο Μαράκι … κρίμα , δύσκολες καταστάσεις αυτές .

Μαρω σε αυτά που έγραψες σχετικά με τη βάφτιση συμφωνώ με τα κορίτσια , ήρεμα εξήγησε του πως νιώθεις για όλο αυτό κ πιστεύω ότι θα βρείτε την λύση.

Βρε Σοφακι γέλασα πολύ με τη σφραγίδα… φαντάζομαι μουριτσα που θα είχε κάνει η Βαλερια ….

Ζωιτσα φούσκωσε λιγάκι η κοιλίτσα ? Λες να δείτε κ φύλο τη Δευτέρα ? Πωπω θα σου λέει πόσα εκατοστά κ πόσα γραμμάρια είναι το μικρούλι , τι ωραία !

Τι κάνεις Λενιώ ? Τα πιτσιρικακια σου ?

Εμείς καλά γενικά , μόνο που έχω αγχωθεί πολύ με το πουλάκι μας , μιας κ τη περασμένη εβδομάδα που πήγαμε παιδίατρο για εμβόλιο μας είπαμε ότι πάμε για φίμωση , μας έδωσε μια αλοιφή κ να το κατεβάζουμε σιγά σιγά για 10 μέρες, μετά να το αφήσουμε κ να το ξανακάνουμε πάλι για 10 μέρες σε ένα μήνα.

Μπήκα κ στο parents διάβασα διάβασα , άκρη δεν έβγαλα, οι μισοί λένε να μην το πειράζουμε οι άλλοι λένε το αντίθετο, δε ξέρω έχω πελαγώσει.

Τη παιδίατρο μας την εμπιστεύομαι, δεν έκανε καμία κίνηση να το κατεβάσει η ίδια (όπως κάνουν άλλοι όπως διάβασα) αλλά κ εγώ ρε γμτ δε το βλέπω εύκολο να κατεβαίνει κ έχουμε ξεκινήσει από το προηγούμενο Σάββατο τις προσπάθειες.

Εσείς οι αγορομανες τι λέτε ?

Φιλιά , καλά να περνάτε !

Καλησπέρα Κατερινάκι!!!!!

εγώ είμαι κοριτσομάνα και δεν ξέρω να σου πω κάτι για τη φίμωση....

πάντως μην αγχώνεσαι...κάνε οτι σου είπε η παιδίατρος σας και δε θα έχετε πρόβλημα!

καλά γέλασες με το μελάνι....

δε σας είπα τι έκανε χθες το βράδυ το ζιζάνιο μουνα γελάσεις ακόμα πιο πολύ!!!!!!!

της είχα βάλει να φάει το βραδυνό της, μοσχαράκι κοκκινιστό με λαχανικά και κριθαράκι....κάποια στιγμή γυρνάω και τη βλέπω και έβαζε κριθαράκι μέσα στα αυτιά της!!!!!!!!!!!!!!

τα'παιξα!!!!

τρέχω της το βγάζω, της εξηγώ οτι δεν πρέπει να το κάνει αυτό και οκ....

πάω μετά να την ετοιμάσω για ύπνο και όπως την ξάπλωσα για να της αλλάξω πάνα και να της βάλω πυτζάμες, τι έγινε?????????

άρχισαν να πέφτουν κομματάκια καρότου απο τα αυτιά της!!!!!!!!!!!!

τα είχε βάλει το τελοκομείο μου στο πτερύγιο του αυτιού!!!!!!!!!!!!

ούτε να τη μαλώσω δε μπόρεσα απο τα γέλια!!!!!!!!!!!!

μη μας ξεχνάς Κατερινάκι!!! μπαίνε πιο συχνά να τα λεμε!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπερα και απο εμενα!!!!!!

Λοιπον σημερα περασαμε πραγματικα υπεροχα!!!!

Πηγαμε το πρωι με τον μικρο σε εναν παιδοτοπο οχι απο αυτους τους κλασσικους αλλα ειχε τα παντα γυρω απο τα playmobil!!!μιλαμε ξετρελάθηκε ο θοδωρης!!!!Πολυ μου αρεσε γιατι δεν ειναι αυτη η πλασικουρα που δεν αντεχω....και ειναι μεγαλος και τα παιδια δεν ειναι το ενα πανω στο αλλο για να κολλανε αρρωστιες.....Βεβαια για να μην λεω μεγαλα λογια με ενα παιδακι που ητανε εκει και καναμε παρεα ειχε ενα παραξενο βηχα.....Θα δειξει υποθετω σε κανα 2 μερες....

ΚΑτα τα αλλα ειμαστε καλα (ολοι θελω να πιστευω.....)

ΚΑτερινακι που εισαι?Και οτι πραγματικα θα σου εστελνα μηνυμα γιατι χαθηκες.....Για την φιμωση και εγω δεν ξερω πολλα ειχα διαβασει ομως στο parents και ειχα φρικαρει...Τωρα δεν ξερω αν θα το παθουμε και εμεις αλλα σε ενα πραγμα κατεληξα....ΑΝ παθει κατι τετοιο θα ακουσω μονο την παιδιατρο μου γιατι ο καθενας στο ιντερνετ λεει το μακρυ και το κοντο του και το μονο που καταφερνουν στο τελος ειναι να σε αγχωνουν.....

Αχ και οτι ελεγα οτι θα ερθω Αθηνα και επιτελους θα βρεθομε δυστυχως το οικονομικο δεν μας αφηνει οποτε ρε Κατερινα μαλλον θα χρειαστει να περιμενει.....

Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε?

Η Μαρια θα μπει να πει κανενα νεο η βρισκεται σε ματς και δεν προλαβαινει?:tongue::tongue::tongue:

Σοφακι που ελεγες για την εγκυμοσυνη τουλαχιστον για εμενα δεν ειναι ετσι οπως ακριβως τα περιγραφεις....Εχεις ενα παιδι ηδη που πρεπει να προσεχεις και να τρεχεις και σχεδον καθολου χρονο να σκεφτεις αυτο στην κοιλιτσα σου....Ετσι περναει ο χρονος και το βραδυ απλα ευχεσαι να ειναι μονο καλα εκει μεσα.....

Αντε να μπαινουν και οι αλλες εγκυουλες να μαθαινουμε νεα.... Η γιωτουλα πρεπει ηδη να εκανε αυχενικη ετσι?

ΠΑω να ετοιμασω το γαλα του μικρου...καληνυχτα....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Εμεινα για λιγακι μονη στο σπιτακι και πριν ξεκινησω να συμαζευω ειπα να πω μια καλημερα!!

Ευχομαι να εισται ολες καλα,,ιδιως οι εγκυουλες μας!!

Εμεις κολλησαμε ιωση και ειμαστε ψιλοχαλια οικογενειακως!!!Ξεκινησε με μια ελαφρια λαρυγγιτιδα την Κυριακη το βραδυ,,,το πολεμησαμε με σταγονες και τις επομενες μερες συνεχισαμε με δεκατα πυρετο εμετο δοιαριες και πολυ βηχα...αερολιν κλασικα,ηλεκτρολυτες(τους οποιυς δεν πινει)αλλαξαμε το γαλα για να αντιμετωπισουμε την δοιαρια αλλα ουτε αυτο το πινει,,δινουμε κρεμα λυζαρευρο την οποια την φτυνει(δεν εφαγε ποτε κρεμες)με λιγα λογια χαλια!!Εγω ευτυχως πυρετο δεν εκανα μονο λιγο βηχα και μπουκωμα στην μυτουλα!!

Η εγκυμοσυνη παει καλα,θα ξαναπαω στον γιατρουλη μου την επομενη εβδομαδα και αυχενικη μαλλον θα κανουμε πριν το πασχα αν καταλαβα καλα!!

Το ουρεοπλασμα δεν ξερω αν εχει φυγει γιατι μετα την αντιβιωση δεν εκανα επαναληπτικες εξετασεις..θα παω Δευτερα και θα σας πω...δεν ειναι κατι ασημαντο παντως,εχω διαβασει πως ειναι και αιτια για αποβολες ,αλλα αφου με καθησυχασε ο γιατρος δεν θελω να ψαχνομαι περισσοτερο στο ιντερνετ γιατι μονο αγχος θα μου φερει!!Παντως αυτη η εγκυμοσυνη δεν ειναι και ευκολη,,ολα τα στραβα σε μενα ερχονται......βρηκε ο γιατρος και μια μικρη κυστη,αλλα λεει θα φυγει απο μονη της,,,τι να πω,μακαρι να πανε ολα καλα!!!

κλεινω προς το παρον και θα ξαναμπω να συνεχισω ...παω να προλαβω να αλλαξω σεντονια και να βαλω μια σκουπα πριν ερθουν τα αγριμια!!!Φιλακια σε ολες!!!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Σοφακι τι κανεις?Η Βαλερια η κοκετουλα μας τι κανει?Τελικα ευτυχως εισαι κ εσυ κα μας ''μαζευεις'' ολες!!Η αληθεια ειναι πως εγω μπαινω,διαβαζω νεα σας,αλλα λογω του οτι ειμαι ψιλοχαλια δεν γραφω!!Οσο για την σκουπα,εγω εχω αυτην που διαλεξες και ειμαι πολυ ικανοποιημενη!!

Στο θεμα του υπνου τι να πω,,μακαρι και το επομενο μου παιδακι να ειναι σαν την Χρυσοβαλαντου,,δεν εχουμε γνωρισει ξενυχτι μεχρι τωρα(ουτε οταν ειναι αρρωστη)οσο για τα δοντια δεν εχουμε καταλαβει τπτ απολυτως,ξυπναει που και που καλιγοντας,τριβει την μουριτσα της και μολις της δινω την πιπιλα ξανακοιμαται,,,την εεπομενη μερα βλεπω πωσ εσκασε δοντι...και φανταστειτε αρχισε να βγαζει δοντια μολις χρονισε,και καλα ποναει το παιδι περισσοτερο..τι να πω!!Εγω την κανω μπανιο 9μιση και 10 ακριβως εχει κοιμηθει...αλλα αν καλοκαιρισει και εγω πιο αργα θα την κοιμιζω,αφου και εμεισ ξενυχτηδες ειμαστε!!!Αυτα περι υπνου!!

Συλληπητηρια Σοφακι και Μαρακι για τους φιλουσ σας..ειλικρινα οταν ακουω για νεουσ ανθρωπους ραγιζει η καρδια μου..προσφατα κηδεψαμε και εμεις την γυναικα του πρωτου ξαδερφου μου..39 χρονων,,3 παιδακια 21-19-16..απο αυτη την βρωμοαρρωστια!!Κλαψαμε..στεναχωρεθηκαμε..σχεδον το ξεχασαμε πια...κριμα σε αυτον που φευγει και υπομονη σε αυτους που αφηνει πισω του,ποσο να τους στηριξεις και τι να τους πεις,τετοιες ωρες καλυτερα η σιωπη..

Μαρακι υπομονη με το θεμα της βαφτισης...ειμαι κ εγω της αποψης να επιμινεις!!

Την Χρυσοβαλαντου την ειχαμε ταμμενη(ονομα δεν πηρε δηλ απο κανεναν μας)την βαφτισε ομως ο αδερφος του αντρα μου και η βαπτιση-γλεντι εγινε στο χωριο του!!

Το δευτερο,πρωτα ο Θεουλης απο μονος του μου ειπε πως αν ειναι αγορακι να βαλω το ονομα του πατερα μου(αν και δεν το θελω)αν ειναι κοριτσακι ακομη το σκεφτομαστε!!Σημασια εχει ομως πως το σκεφτηκε και το προτεινε,ασχετα αν εγω αποφασισω κατι αλλο!!Φυσικα η βαφτιση θα γινει στο χωριο μου οταν με το καλο!!

κλεινω για λιγο γιατι ξυπνησε,,,θα συνεχισω αργοτερα :(

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Αμαν ρε Κατερινακι..γιατι φτασατε σε αυτο το σημειο?Η γιατρος σας δεν εβλεπε το πουλακι του σε καθε εξεταση?Δεν σου ειχε πει πως πρεπει να το κατεβαζεις που κ που?Στα ρωταω γιατι μετα απο τον χρονο νομιζω της αδερφης μου η παιδιατρος τις ειχε δωσει αυτες τις συμβουλες?Υπομονη κοριτσακι μου...μακαρι να πανε ολα καλα!!

Ζωιτσα γλυκια πολλα φιλακια στη κοιλιτσα σου και στον γιοκα σου!!

Ελενιτσα μου πολλα φιλακια και σε εσενα και στα κουκλακια παιδακια σου!!

Το Ευμορφακι οντως εχει χαθει,,μακαρι να της πηγαινουν ολα καλα και ασ μην μπαινει :)

To Λιτσακι και αυτο χαθηκε,,,,,η Ελευθερια απο του Αυγουστου μας απαρνηθηκε(διαβαζω ομως νεακια της)η Μαρια με τον Νικολη και αυτη χαθηκε....μακαρι να ειναι ολες καλα!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...