Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέραααα!!!!

να'μαι κι εγώ!!!

το πρωί είχαν έρθει η αδελφή μου οικογενειακώς και είχαμε βγει βολτίτσα!

ωραία ήταν!!!

συμπεθεράκι κουράγιο...

τελειώνει με τα δοντάκια ο μικρός έτσι δεν είναι?

λίγη υπομονή ακόμα..

Γιωτάκι περαστικά σας βρε!!!

και μη σκας για το φύλο μωρέ...

γερό να'ναι!!!

για τον αιματικρίτη όπως στα είπε η σύμπι μου....

και μένα στην εγκυμοσύνη σε τέτοια νούμερα έπαιζε...:rolleyes:

Μαριάννα πήζεις με τη δουλειά ε? κουράγιο και σε σένα!!!

τι κάνουν οι κουκλίτσες σου!!!

που είστε οι υπόλοιπες βρε??????????

ουφ....έχω βαρεθεί να σας ψάχνω όλη την ώρα!!!

που να έρθει και το καλοκαιράκι δηλαδή που θα το ρίχνουμε στις βόλτες και στα μπανάκια....πάει...θα το κλεισουμε τελείως το μαγαζί!!!!

Το Ευμορφάκι έχει χαθεί....

καλέ γιούχουουουουουουουουουουου!!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέραααα!!!!

να'μαι κι εγώ!!!

το πρωί είχαν έρθει η αδελφή μου οικογενειακώς και είχαμε βγει βολτίτσα!

ωραία ήταν!!!

συμπεθεράκι κουράγιο...

τελειώνει με τα δοντάκια ο μικρός έτσι δεν είναι?

λίγη υπομονή ακόμα..

Γιωτάκι περαστικά σας βρε!!!

και μη σκας για το φύλο μωρέ...

γερό να'ναι!!!

για τον αιματικρίτη όπως στα είπε η σύμπι μου....

και μένα στην εγκυμοσύνη σε τέτοια νούμερα έπαιζε...:rolleyes:

Μαριάννα πήζεις με τη δουλειά ε? κουράγιο και σε σένα!!!

τι κάνουν οι κουκλίτσες σου!!!

που είστε οι υπόλοιπες βρε??????????

ουφ....έχω βαρεθεί να σας ψάχνω όλη την ώρα!!!

που να έρθει και το καλοκαιράκι δηλαδή που θα το ρίχνουμε στις βόλτες και στα μπανάκια....πάει...θα το κλεισουμε τελείως το μαγαζί!!!!

Το Ευμορφάκι έχει χαθεί....

καλέ γιούχουουουουουουουουουουου!!!!!!!!!!

παρ'τηνε καλε την σουρτουκα που μας εχασε κιολας! χα χα χαχα... από το πρωι παιρνουμε τους δρομους τωρα κυρια μου; ευγε! τι παραδειγματα θα δινεις στο νυφακι μου τσκ τσκ τσκ.....:tongue:

παρ'τηνε καλε την σουρτουκα που μας εχασε κιολας! χα χα χαχα... από το πρωι παιρνουμε τους δρομους τωρα κυρια μου; ευγε! τι παραδειγματα θα δινεις στο νυφακι μου τσκ τσκ τσκ.....:tongue:

μια φορά βγήκα κι εγώ πρωι....αμέσως εσύ!!!:tongue::tongue::tongue:

πάντως ανακάλυψα οτι η Καλαμάτα έχει πολλούς αργόσχολους...

Δευτέρα πρωί και οι καφετέριες ήταν γεμάτες!!!:D

άσε το νυφάκι σου τα είδε κωλυόμενα σήμερα απο την κούραση!!!

γιατί για να βγούμε, την ξύπνησα ξημερώματα (για τα δικά της δεδομένα:tongue:) στις.......9!!!

γιαυτό το μεσημέρι κοιμηθηκε 3-7!!!

τώρα είναι στην κούνια της και παρλάρει ασυστόλως!!!

λέει λέει και δε σταματάει! χαχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μια φορά βγήκα κι εγώ πρωι....αμέσως εσύ!!!:tongue::tongue::tongue:

πάντως ανακάλυψα οτι η Καλαμάτα έχει πολλούς αργόσχολους...

Δευτέρα πρωί και οι καφετέριες ήταν γεμάτες!!!:D

άσε το νυφάκι σου τα είδε κωλυόμενα σήμερα απο την κούραση!!!

γιατί για να βγούμε, την ξύπνησα ξημερώματα (για τα δικά της δεδομένα:tongue:) στις.......9!!!

γιαυτό το μεσημέρι κοιμηθηκε 3-7!!!

τώρα είναι στην κούνια της και παρλάρει ασυστόλως!!!

λέει λέει και δε σταματάει! χαχαχαχαχαχα!!!!

καλημερα!:Pελα βρε συμπι μου.... μια φορα μου εδωσες και εσυ την ευκαιρια να "σου την πω" και αμεσως να μου την πεις και εσυ!

αληθεια τι ωρα κοιμηθηκε τελικα η Βαλερια; μην το αφηνεις καλε το παιδι να κοιμαται 4 ωρες για μεσημερι! εχω διαβασει βεβαια οτι μπορει να κοιμουνται από 1-3 ωρες αλλα στην "νταντα" στο σκαι εχω δει σε καποιο επεισοδιο ότι καλο ειναι να την παρφτουν για καμια ωριτσα ωστε να κοιμουνται ευκολοτερα το βραδυ. εγω σου εχω πει οτι αν μικρος εμενε ξυπνιος ως αργα σαν την Βαλερια θα ειχα πεθανει από την εξαντληση χα χα χα χα διοτι αυτος παιδι μου δεν καθεται ησυχος να παρλαρει αλλα μεχρι να κλεισει τα ματακια του θελει παιχνιδια:P

κατα τα αλλα ολα καλα;

εγω εχω να κανω κατι δουλιτσες στο γραφειο αλλα ελπιζω να ξεμπερδευω γρηγοροτερα σημερα. σε λιγακι θα παω στο γραφειο και θα τα πουμε και από εκει. φιλακιααααααααααα.....

γεια σας μανουλες και ζουζουνια!!!!ολα καλα? Γιωτου τι κανεις? ελα μωρε μην αγχωνεσαι.....να ναι γερο πανω απ ολα και ας κατουραει και ορθιο...χιχιχιχιχιχι!!!!!συμφωνω με την Μαρια...και τα αγορια εχουν χαρη......!!!Σοφακι μακαρι να μπορουσα και εγω να βγαινω βολτες ετσι....αλλα που να τον παω τον λοχο.....παντως για τους αργοσχολους....την Τριπολη δεν την πιανει κανενας!!!!εχετε χαιρετισματα απο την Λιτσα....της ειχα στειλει μηνυμα την περασμενη εβδομαδα αλλα ξεχασα να σας το πω.......λοιπον παρτε σειρα να σας μοιρασω τα φιλια που σας ειχα πει!!!!!αντε....

Διαφημίσεις

Καλησπερούδια!!!

κορίτσια ακόμα είμαι σε αναζήτηση ηλεκτρικής σκούπας....ακούω προτάσεις εεε??????

καλημερα!:Pελα βρε συμπι μου.... μια φορα μου εδωσες και εσυ την ευκαιρια να "σου την πω" και αμεσως να μου την πεις και εσυ!

αληθεια τι ωρα κοιμηθηκε τελικα η Βαλερια; μην το αφηνεις καλε το παιδι να κοιμαται 4 ωρες για μεσημερι! εχω διαβασει βεβαια οτι μπορει να κοιμουνται από 1-3 ωρες αλλα στην "νταντα" στο σκαι εχω δει σε καποιο επεισοδιο ότι καλο ειναι να την παρφτουν για καμια ωριτσα ωστε να κοιμουνται ευκολοτερα το βραδυ. εγω σου εχω πει οτι αν μικρος εμενε ξυπνιος ως αργα σαν την Βαλερια θα ειχα πεθανει από την εξαντληση χα χα χα χα διοτι αυτος παιδι μου δεν καθεται ησυχος να παρλαρει αλλα μεχρι να κλεισει τα ματακια του θελει παιχνιδια:P

κατα τα αλλα ολα καλα;

εγω εχω να κανω κατι δουλιτσες στο γραφειο αλλα ελπιζω να ξεμπερδευω γρηγοροτερα σημερα. σε λιγακι θα παω στο γραφειο και θα τα πουμε και από εκει. φιλακιααααααααααα.....

μα δε με πειράζει να κοιμάται αργα η Βαλέρια γιατι μας βολεύει το πρόγραμμα μας!!!

είμαστε σουρτουκοοικογένεια καλέ!!!

αφού βγαίνουμε βόλτα κατά τις 7:30 το απόγευμα και μαζευόμαστε στάνταρ μετά τις 9...μερικές φορές και 10!!!

και τώρα που θα καλοκαιριάσει....καλάααα.....θα μας φτάνει και 11!!!

άσε που όπως σας είπα, την βάζω στην κούνια στις 11-11:30 και μπορεί να μιλάει και 1 ώρα!!! μερικές φορές ξυπνάει στις 5,6 ή 7 και μιλάει κανένα μισάωρο και ξανακοιμάται!!!ούτε καν πάω να τη δω!!! την αφήνω τα λέει, ξεθυμαίνει και ξανά νάνι!!!

γλωσσοκοπάνα καλέ!!! θα τον τρελάνει τον Κωνσταντινούλη σου!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!:D:D:D

καλά τη νταντά μη μου την αναφέρεις....την έχω στη μαύρη λίστα απο τότε που είχα δει ένα επεισόδιο στο οποίο η οικογένεια με 3 παιδιά και το μικρότερο ήταν 2 μηνών και απαγόρευσε στη μαμά να το θηλάζει το βράδυ γιατί θα έπρεπε να μάθει να κοιμάται σερί!!! το νινάκι 2 μηνών να κοιμάται σερί χωρίς να θηλαζει!!! έλεος!!!

οπότε θέτω υπό σοβαρή αμφισβήτηση τις μεθόδους της....

γεια σας μανουλες και ζουζουνια!!!!ολα καλα? Γιωτου τι κανεις? ελα μωρε μην αγχωνεσαι.....να ναι γερο πανω απ ολα και ας κατουραει και ορθιο...χιχιχιχιχιχι!!!!!συμφωνω με την Μαρια...και τα αγορια εχουν χαρη......!!!Σοφακι μακαρι να μπορουσα και εγω να βγαινω βολτες ετσι....αλλα που να τον παω τον λοχο.....παντως για τους αργοσχολους....την Τριπολη δεν την πιανει κανενας!!!!εχετε χαιρετισματα απο την Λιτσα....της ειχα στειλει μηνυμα την περασμενη εβδομαδα αλλα ξεχασα να σας το πω.......λοιπον παρτε σειρα να σας μοιρασω τα φιλια που σας ειχα πει!!!!!αντε....

εμ εσύ έχεις και ένα λόχο!!!

που να τα πας και τα 3?????? μόνο σε κανέναν παιδότοπο το καλοκαίρι ε?

μου έκανε τρομερή εντύπωση που Δευτέρα οι καφετέριες ήταν γεμάτες...

και μάλιστα δεν ήταν φοιτητές ή συνταξιούχοι...30άρηδες και 40άρηδες...

να μην αναφέρω οτι αρκετούς απο αυτούς φατσικά τους ήξερα και είναι δημόσιοι υπάλληλοι....:rolleyes:

το σκεφτόμουν το λιτσάκι....γιατί δε μπαίνει καθόλου???

και η Τατιάνα...ούτε καν απο το σπίτι...

και είμαι και στην κοσμάρα μου ρε γμτ και ξεχνιέμαι να στείλω κανένα μήνυμα....

εγώ περιμένω το φιλί μου εεε??????????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

allo!!!

καλέ σιγά σιγά...μη γράφετε όλες μαζί γιατί δε σας προλαβαίνω....

στεναχωρημένη είμαι σήμερα....πέθανε ο κουμπάρος της αδερφής μου...και αφήνει 2 πιτσιρικάκια πίσω ρε γμτ....

χάλια κατάσταση.....τεσπα μη σας μαυρίζω κι εσάς....

που είστε όλες?????

γραφική έχω καταντήσει να σας ψάχνω....

έχω βρει το μπελά μου με τις αγορές απο το ίντερνετ...

έχω 4 άτομα σε αναμονή που θέλουν "ιδιαίτερα" στις ιντερνετικές αγορές....και βαριέμαι..........

δεν ξαναλέω σε κανέναν οτι ψωνίζω απο ίντερνετ!!! απαπαπαπαπα!!!

για ηλεκτρική σκούπα μη σκοτωνεστε να μου πείτε!!! βρήκα!!!

miele 270 ευρουλάκια με 10 χρόνια εγγύηση! μια χαρά!!!

άντε σας φιλώ και ελπίζω να εμφανιστείτε λίαν συντόμως αλλιώς θα ακολουθήσουν ποινές!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλησπερα!

κατ'αρχην Σοφακι λυπαμαι πολύ για το νεο ανθρωπο που εχασε τη ζωη του μα περισσοτερο λυπαμαι τα παιδακια του που θα μεγαλωσουν χωρις πατερα. αυτος εφυγε, δεν καταλαβαινει τιποτα πια αλλα τα παιδακια καταδικασθηκαν στην απουσια του. μια ζωη θα τους λειπει...

εγω χαθηκα γιατι ειμαι στα μαυρα μου τα χαλια. βλεπω να μη γινεται βαπτιση παλι, εχω γινει μαλλιοκουβαρα με τον συζυγο. βαριεμαι να αναφερθω στο γιατι αλλα θα το κανω να το βγαλω από μεσα μου.

όταν εμαθαν οι οικογενειες μας πως ειμαι εγκυος, ζητησε η αδερφη μου από τον Α να βαφτισει το παιδι σε περιπτωση φυσικα που δεν το ειχαμε δωσει καπου αλλου (πχ στη κουμπαρα που μας παντρεψε) ή δεν ειχαμε υποχρεωση σε καποιον αλλον. Ο Α της ειπε ότι θα σκεφτει την προταση της και θα απαντησει. όταν το παιδι ήταν 8 μηνων και αρχισαμε να συζηταμε τα της βαφτισης ερχεται μια ημερα ο Α και μου λεει ότι ρωτησε αν ο γαμπρος του (συζυγος της κουνιαδας μου) εχει βαφτισει παιδακια και τι φυλου. η κουνιαδα μου του ειπε ότι εχει βαφτισει κοριτσακια και στη συνεχεια ο αντρας μου το προτεινε, η κουνιαδα μου, δεν ξερω, ειπανε να μεταξυ τους να βαφτισει η κουνιαδα το παιδι. μολις μου το ειπε εγινα Τουρκος! δεν καταλαβα δηλαδη; η δικια μου αδερφη το ζητησε αγεννητο ακομα. τι παραπανω ειχε η δικια του αδερφη και θα επρεπε να το παρει; μου προτεινε λοιπον ο Α να το βαφτισουν οι 2 αδερφες μαζι. αρνηθηκα γνωριζοντας οτι η αδερφη μου εχει κολλημα με αυτο (με το θεμα βαφτιση γενικα) γιατι θεωρει οτι ο νονος-νονα από τη στιγμη που γινεται πνευματικος γονιος πρεπει να ειναι ενας! το θεμα εμεινε εκει και γι αυτο τοσο καιρο και δεν ασχολιομουν προσωπικα με το θεμα βαφτιση και εφτασε το παιδι 18 μηνων να ειναι αβαφτιστο. περνώντας ο καιρος και από τις συζητησεις που ειχα με το συζυγο, καταλαβα, λανθασμενα όπως αποδειχθηκε, ότι τελικα το παιδι θα το βαφτισει η αδερφη μου και μονο. στο μεταξυ η κουνιαδα μου ειναι εγκυος αυτη τη στιγμη στον 5ο μηνα (γεγονος που επιβεβαιωνε την πεποιηθηση μου διοτι πως θα βαφτισει 14 κιλα παιδι με την κοιλια τουρλα) ετσι λοιπον μπαινω στο τριπακι να κανονιζω τα της βαφτισης.... διαλεγουμε κειμενο για το προσκλητηριο, παιρνω τηλ και την κοπελα που τα ανελαβε της δινω τα στοιχεια, τοπος ωρα ονοματα κλπ και μενει να της πουμε τον αριθμο των προσκλητηριων. ο Α ως συνηθως καθυστερουσε και ανελαβε να την παρει αυτος τηλ να της πει ποσα θελουμε. να μην τα πολυλογω την πηρε τηλ να την ξαναρωτησει για το κειμενο (γιατι υποτιθεται δεν το θυμοταν). την παιρνω εγω μετα και μαθαινω ότι στο ονομα της νονας εχει προσθεσει αλλο ενα ονομα αυτο της αδερφης του! από εκεινη την ημερα (προχθες) καταλαβαινετε τι γινεται! ειναι αδικο.... το ονομα του παιδιου δικο του, η εκκλησια δικη του, το παιδι το εγραψε στο χωριο από το οποιο καταγεται και όχι εκει που μενουμε για να ειναι γραμμενο μαζι με τους γονεις του και αυτον (!!!!!), ο παπας που θα το βαφτισει δικος του, η ημερομηνια δικη του, όλα δικα του! μονο τη νονα ζητησα και αυτο δε μπορει να γινει....ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!

Μαρακι!!!!!!!!!!!

ΚΑλησπερα πολυ καλα εκανες και τα ειπες και το εννοω!!!!!!!!!!!!!

Βασικα και εμενα με βαφτησαν 4 χρονων αν σε παρηγορει γιατι και οι γονεις μου ειχαν προβλημα με τους νονους......τελικα με βάφτισε αυτος που δεν ηθελαν ομως.........:confused::confused:

Λοιπον Μαρακι μου γλυκο δυο ειναι τα βασικα πραγματα που με στεναχωρεσαν...πρωτον οτι δεν γινεται να δημιουργουνται προβληματα για τοσο απλα πραγματα(βεβαια αποφευγω να μπαινω σε χριστιανικα θεματα και γενικοτερα να πω θεματα πιστης γιατι δεν πιστευω σε τιποτα απο ολα αυτα) ..........Ας το βαφτισει η αδερφη σου και αφου σχεδιαζετε δευτερο ας το βαφτισει το δευτερο η κουνιαδα σου!!!!!!!!!!!!!!!!Αφου αλλωστε αυτη ηρθε δευτερη ......Εμενα τοσο απλο μου φαινεται.......ΠΑει με σειρα προτεραιοτητας.............

Δευτερον με στεναχωρει το γεγονος οτι ενας τοσο νεος ανθρωπος εχει τετοιες αντιληψεις....Δηλαδη να γραψει το παιδι στο χωριο τουυ?ΕΙναι τοσο παλια νοοτροπια.......ΚΑι μην με παρεξηγεις ΜΑρακι ετσι?δεν κατακρινω...απλα στεναχωριεμαι γιατι πιστευω οτι τετοια πραγματα η γενια μας τα εχει ξεπερασει......

Δεν εχω να σου πω τιποτα αλλο ειμαι μαζι σου παντως.......Εσυ ομως για καλο και για κακο μην τον αφηνεις να παει τον μικρο μονο του βολτα μην παει με την κουνιαδα σε καμια εκκλησια και το βαφτησουν κρυφα......:tongue::tongue::tongue:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλησπέρα!

Μαράκι μου 1000 δίκια έχεις....

λίγο "αποφασίζουμε και διατάζουμε" μου φαίνεται ο Α. ε?

δε θέλω να σε μπριζώσω αλλά η γνώμη μου είναι να πατήσεις λίγο πόδι....

Είσαι η μαμά του μικρού και οφείλει να σεβαστεί την επιυμία σου που είναι και δίκαιη στο κάτω κάτω της γραφής...

και αφού η κουνιάδα σου είναι και έγκυος, ένας λόγος ακόμα για να της αρνηθείτε χωρίς να παρεξηγηθεί...

ρε γμτ μου τη δίνουναυτά....

μα να γράψει και το παιδί στο χωριό του????

δεν καταλαβαίνω το λόγο!!!

Τελοσπάντων, επειδή η βάπτιση πλησιάζει και θα πρέπει να είναι μια μέρα που θα την ευχαριστηθείτε και να μην έχετε γκρίνιες και στεναχώριες, βάλτον κάτω με ηρεμία και πες του οτι νονά θα γίνει η αδερφή σου μια και αποφάσισε εκείνος για όλα τα υπόλοιπα΄. και ΤΕΛΟΣ!

μη δώσεις περιθώριο να το ξανασυζητήσετε!!!

μη σου πω, να πάρεις τηλ την κοπέλα με τα προσκλητήρια και να της πεις να βάλει μόνο την αδερφή σου και να τα εκτυπώσει άμεσα....;)

και άστον να κουρεύεται μετά!!!

ε μα πια...

φούντωσα βραδιάτικα!!!

και για να ευθυμήστετε λίγο....

άφησα τη μικρή με το μπαμπά της για να πάω στην πρωήν αφεντικίνα μου αν της μάθω να ψωνίζει απο το αμαζον....γυρνάω μετά απο καμιά ώρα και βρίσκω τον άντρα μου πανικόβλητο μ τη μικρή αγκαλιά στο μπα΄νιο, να την έχει βάλω κάτω απο τη βρύση στο νιπτήρα και να την πλένει μανιωδώς!!! τι είχε πάθει αν έχει το Θεό του....

Δούλευε και η μικρή μου σουρλουλού του πήρε κρυφά μια σφραγίδα την οποία οτι είχε βουτήξει στο ταμπόν και η θκατούλα πήγε στο δωμάτιο της και την έγλυφε και τη βρήκε μετα ο άντρας μου μέσα στα μελάνια!!! μούρη, δόντια, στόμα, όλα μπλε!!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!

αλλά δεν έχω παράπονο....γυαλί την έκανε τη σφραγίδα!!! λες και μόλις την είχαμε αγοράσει!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

ευχαριστω πολύ κοριτσια για τη συμπαρασταση. και εσεις εχετε δικιο σε ολα. ο Α ειναι αναχρονιστικος και σε αυτο εχει συντελεσει κατα πολύ ο πατερας του (βεβαια ο ανθρωπος αυτος ειναι και 70 χρονων, εχει ελαφρυντικο) αλλα και η ιδιοτητα του ως στρατιωτικου. καπου του εχω δωσει και εγω πολλα περιθωρια προκειμενου να μην δημιουργω μεταξυ μας εντασεις οποτε το εκμεταλλευεται δεοντως μαλλον.αυτη τη φορα ομως ειμαι αποφασισμενη να επιμεινω. ειναι το μοναδικο πραγμα το οποιο απαιτησα στο θεμα βαφτιση και θελω να γινει. αν δεν γινει νονα η αδερφη μου δεν θα ειναι ουτε η αδερφη του, οποτε ας βρει τριτον. περαν τουτου του ειπα ότι αν δεν το βαφτισει η αδερφη μου εγω αποχωρω από τη διαδικασια και θα το κανω. ας τα κανονισει όλα μονος του και εγω δεν θα καλεσω κανεναν παρα μονο την αδερφη μου και τη μανα μου. αν το θελει ετσι.....

το αλλο που μου συνεβη πρωι πρωι ειναι πιο τραγικο. πεθανε ενας φιλος 45 χρονων από ανακοπη. θυμαστε που σας ελεγα οτι βαζει ενας φιλος μου υποψηφιοτητα για προεδρος του δικηγορικου συλλογου και τρεχω να τον βοηθησω; ε αυτος ηταν :(. τελικα δεν εκλεχθηκε και πιστευω οτι από την στεναχωρια και το στρες προηλθαν ολα.... τεσπα....

χαλια νεα εχω και συγγνωμη πρωι πρωι....

αχ γλυκια μου Μαρια...μην στεναχωριεσαι. Σε καταλαβαινω απολυτα γιατι τα εχω περασει και εγω αυτα....αλλα οπως λεει και η Σοφια πατα λιγο ποδι.στο κατω κατω η μαμα του παιδιου εισαι ελεος πια. Επισης καταλαβαινω και την νοοτροπια των στρατιωτικων.....θελουν παντα να εχουν τον ελεγχο σε ολα.τι να πω ..τωρα...βαλτον κατω και συζητηστε το ξανα...εξαλλου ζευγαρι ειστε πρεπει να υπαρχουν και υποχωρησεις πεστου....οχι ολα δικα του......το τρελο ειναι οτι μεχρι και τον παπα κανονισε.....εκει ξεφυγει λιγο μου φαινεται....για σηκω λιγο αναστημα φιλεναδα.να πω και τα συλληπητηρια μου για τον φιλο σου καθως και για τον κουμπαρο της αδερφης της Σοφιας.

Ζωιτσα τι κανεις?πως παει η εγκυμοσυνη σου?

Καλημερα τι κανετε?εμεις καλα.διαβαζα τα νεα σου Μαρακι.Τι να πω ,εχεις δικιο σε ολα για την βαφτιση.Μ ην τον αφηνεις να σου παιρνει τον αερα, σου μιλαει μια παθουσα,στο τελος σε τρελαινουν με τα θελω τους .Συλληπητηρια για τον φιλο σας.κριμα ο ανθρωπος.νεοτατος εφυγε:(

εμεις τα ιδια ,δεν εχω νεα να σας γραψω.Ησυχια.αυριο θα τον παω παιδιατρο για εμβολιο.αυτααααα.

Σοφακι συλληπητηρια και σε εσας.2 παιδακια χωρις μπαμπα .κριμα

XWF8p2.png

ΓΕια σας και παλι!!!!!!

Λοιπον ΜΑρακι καταρχην συλληπητηρια....Ειναι κριμα να ακους για τοσο νεους ανθρωπους να πεθαινουν τοσο αδικα....

Κατα τα αλλα δεν σου κρυβω οτι ο Α. μου θυμιζει αφανταστα πολυ τον πατερα μου!!!!!Ενταξει να μην υπερβαλλω ο πατερας μου ηταν χειροτερος.....χεχεχε....:tongue::tongue:

ΚΑτα τα αλλα καλα θα κανεις να επιμεινεις....Αν και πραγματικα πιστευω οτι δεν θα χρειαστει γιατι συντομα θα κανει πισω...θα δεις.....

ΚΑτα τα αλλα ειμαστε καλα ολοι!!!!!!Εχουμε 4 μερες απεργια και απο δευτερα παιρνω αδεια 2 εβδομαδες απο ην δουλεια μου την οποια σκεφτομαι να μην ξαναπαω μεχρι να γεννησω....θα δειξει

Κατα τα αλλα Ελενιτσα καλα παει η εγκυμοσυνη μου...ετσι φαινεται τουλαχιστον γιατι την δευτερα παω στο γιατρο οποτε δεν ξερω ακομα....Η αληθεια ειναι οτι ανυπομονώ να παω γιατι εχει περασει και πολυ καιρος....Κατα τα αλλα βεβαια φαινονται ολα να πηγαινουνν καλα προς το παρον.....

Αυτααααααα παω να μεγειρεψω κανενα φαγητο............

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλησπέρα.

δύσκολη μέρα σήμερα...

τώρα γίνεται η κηδεία και δυστυχώς δε μπορώ να πάω....

τεσπα....ας αναπαυθεί η ψυχούλα του και ο Θεός να δώσει δύναμη στη γυναίκα του και στα παιδιά του να παλέψουν με τον πόνο...

καλημερα!

ευχαριστω πολύ κοριτσια για τη συμπαρασταση. και εσεις εχετε δικιο σε ολα. ο Α ειναι αναχρονιστικος και σε αυτο εχει συντελεσει κατα πολύ ο πατερας του (βεβαια ο ανθρωπος αυτος ειναι και 70 χρονων, εχει ελαφρυντικο) αλλα και η ιδιοτητα του ως στρατιωτικου. καπου του εχω δωσει και εγω πολλα περιθωρια προκειμενου να μην δημιουργω μεταξυ μας εντασεις οποτε το εκμεταλλευεται δεοντως μαλλον.αυτη τη φορα ομως ειμαι αποφασισμενη να επιμεινω. ειναι το μοναδικο πραγμα το οποιο απαιτησα στο θεμα βαφτιση και θελω να γινει. αν δεν γινει νονα η αδερφη μου δεν θα ειναι ουτε η αδερφη του, οποτε ας βρει τριτον. περαν τουτου του ειπα ότι αν δεν το βαφτισει η αδερφη μου εγω αποχωρω από τη διαδικασια και θα το κανω. ας τα κανονισει όλα μονος του και εγω δεν θα καλεσω κανεναν παρα μονο την αδερφη μου και τη μανα μου. αν το θελει ετσι.....

το αλλο που μου συνεβη πρωι πρωι ειναι πιο τραγικο. πεθανε ενας φιλος 45 χρονων από ανακοπη. θυμαστε που σας ελεγα οτι βαζει ενας φιλος μου υποψηφιοτητα για προεδρος του δικηγορικου συλλογου και τρεχω να τον βοηθησω; ε αυτος ηταν :(. τελικα δεν εκλεχθηκε και πιστευω οτι από την στεναχωρια και το στρες προηλθαν ολα.... τεσπα....

χαλια νεα εχω και συγγνωμη πρωι πρωι....

πωπω ρε Μαράκι....συλληπητήρια....

νέοι άνθρωποι ρε γμτ....

όσο για τον άντρα σου καλά του είπες οτι θα αποχωρήσεις απο τη διαδικασία....μα όλα δικά του τα θέλει κι αυτός!!! εντάξει είπαμε....ας δεχτούμε οτι είναι λίγο παλαιών αρχών, ας δεχτούμε κι οτι είναι στρατιωτικός αλλά κουμάντο στους φαντάρους του πες του!!! ε μα πια!!!

ελπίζω να υποχωρήσει και να απολαύσετε τη βάφτιση του γαμπρούλη μου ΟΛΟΙ!

ψάχνω για γυαλία ηλίου για τη μικρή....βασικά κάτι βρήκα...άντε να πείσω τώρα τον άντρα μου οτι είναι πολύ καλά και ασφαλή....τόσα πράγματα ψωνίζω απο το ίντερνετ, αυτό φοβήθηκε τώρα!!!

Ζωίτσα θα έχει μεγαλώσει το σποράκι τώρα!!!! πωπω....τι ωραία που το ξαναζείς ε????????

θέλω κι εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...