Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τα νευρα μου!

ο μικρος με ταραξε στην καρπαζια πριν κοιμηθει! μου λετε τι να κανω; μου ηρθε να τον σκοτωσω και η αληθεια ειναι οτι του εριξα κατι "ψιλες". κοντεψε να μου βγαλει τα ματια και οταν του ελεγα "τι εκανες;" ελεγε "ντα μαμα". στεναχωριεμαι παααααρα πολυ με αυτο το πραγμα. τωρα αυτος κοιμαται και εγω καλιω. οσο του ελεγα να μην με χτυπαει τοσο αυτος επεμενε. ειλικρινα πρεπει να διαβασω σχετικα γιατι δε ξερω πως να το αντιμετωπισω :(

συμπι μου εχεις δικιο για τη ζακετα αλλα μιας και θα ειναι 21/5 αμφιβαλω αν θα τη φορεσει λογω ζεστης και ετσι δε με νοιαζει και πολυ. σημερα το απογευμα θα τα παραγειλω. αντε να δουμε....

εχω σκασει λεμε τωρα σας αφηνω....

σύμπι μου μη στεναχωριέσαι...

τα όρια μας δοκιμάζουν τα θκατούλια....

γνώμη μου είναι όταν κάνει ντα ή γενικά κάτι που δε σου αρέσει, να τον αγνοείς...έτσι αφού θα δει 1,2,5,10 οτι δεν σου τραβάει την προσοχή, θα σταματήσει απο μόνος του...

πχ τον βάζεις για ύπνο και σε χτυπάει? αγνόησε τα χτυπήματα΄ή αν χρειαστεί απομάκρυνε του το χέρι απο πάνω σου και συνέχισε κανονικά τη διαδικασία του ύπνου...

όσο τον ρωτάς "τι έκανες" και τον μαλώνεις, τόσο περισσότερο θα το κάνει...

και μην κλαις για βλακείες....στο ξαναλέω....σε δοκιμάζει να δει που είναι τα όρια σου...

άντε αν του παραγγείλεις τα πραγματάκια το και ξέχνα τα υπόλοιπα...

φάση είναι...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα νευρα μου!

ο μικρος με ταραξε στην καρπαζια πριν κοιμηθει! μου λετε τι να κανω; μου ηρθε να τον σκοτωσω και η αληθεια ειναι οτι του εριξα κατι "ψιλες". κοντεψε να μου βγαλει τα ματια και οταν του ελεγα "τι εκανες;" ελεγε "ντα μαμα". στεναχωριεμαι παααααρα πολυ με αυτο το πραγμα. τωρα αυτος κοιμαται και εγω καλιω. οσο του ελεγα να μην με χτυπαει τοσο αυτος επεμενε. ειλικρινα πρεπει να διαβασω σχετικα γιατι δε ξερω πως να το αντιμετωπισω :(

συμπι μου εχεις δικιο για τη ζακετα αλλα μιας και θα ειναι 21/5 αμφιβαλω αν θα τη φορεσει λογω ζεστης και ετσι δε με νοιαζει και πολυ. σημερα το απογευμα θα τα παραγειλω. αντε να δουμε....

εχω σκασει λεμε τωρα σας αφηνω....

Μαρακι τετοια φαση περασαμε και εμεις πριν αρκετο καιρο!!!!Σε καταλαβαινω απολτα!!!Και εγω εκλαιγα πολυ τοτε θυμαμαι!!!Δεν εχω την ακριβη λυση να σου πω.....Οπως και εσυ εκανα ομηρικους καβγαδες μαζι του ...αυτο που κυριως εκανα ειναι οταν πηγαινε να με δειρει του κρτουσα το χερι και τον ρωτουσα τι πας να κανεις για να δει ποιος ειναι το "αφεντικο"....Κατα τα αλλα και τον εχω αγνοησει και του εχω φωναξει....Αν σε παρηγορει περασε ακετα συντομα αυτη η φαση αντε να κρατησε 2 βδομαδες και τωρα εχει πολλους μηνες και δεν το εχει ξανακανει......

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

σας ευχαριστω πολύ κορίτσια για τις συμβουλες. πλεον θα τον αγνοω και βλεπουμε... απλα μερικες φορες εχω και εγω τα νευρα μου και οταν το κανει τρελαινομαι. εντωμεταξυ πιο πολυ μου τη δινει που το κανει με νευρο, τσαντιζεται κιολας ο ΣΠΟΡΟΣ!:(

Bonjour!!!!

καλό μήνα!!!!

κάντε καμια πλάκα καλέ σήμερα!!!!

εγώ δεν έχω σε ποιόν να κάνω!!!

χμμμμ....κάτι θα σκεφτώ μέχρι το μεσημέρι για να κοροιδέψω τον άντρα μου!!!!

με το καλό να παραλάβεις συμπι μου τα πραγματάκια σας!!!

εγω είμαι στο ψάξιμο για ηλκετρική σκούπα....έχω καταμπερδευτεί λέμε....

θα δωσω γυρω στα 200-250 ευρω οπότε ψάχνω να πάρω κατι καλό...

εχω βρει 2 στο αμαζον και προσπαθω να καταλήξω...

η μικρή κλασικά κοιμάται ακόμα....

βέβαια....αφού απο τις 11 που την έβαλα στην κούνια μέχρι τις 11:45 κουβέντιαζε!!!

κατα τα άλλα ψιλοκαλά...με τον πεθερό μου τρέχει ο άντρας μου...κάτι έχει και δεν ξέρουν τι...τεσπα....σήμερα θα βγουν οι πρωτες εξετάσεις και βλέπουμε...είναι που είναι καταπονημένος ο άνθρωπος, ποιός ξέρει τι άλλο του προέκυψε...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

συμπι μου περαστικα του πεθερου σου ευχομαι. αν ειναι ταλαιπωρημενος κιολας ο ανθρωπος ας μην τον βρει τιποτε αλλο....

αχ εμενα δεν μου αρεσουν οι φαρσες, αντιπαθω την πρωταπριλια και γι αυτο μην περιμενεις να σας κανω τιποτα σημερα. :P

και ο δικος μου ο μικρος εχθες κοιμηθηκε σχεδον 11.30 γιατι ειχαν ερθει τα πεθερικα μου και ξεσηκωθηκε. τρομαξα να τον κοιμησω. απορω πως αντεχεις εσυ με τη μικρη ξυπνια ως αυτες τις ωρες. εγω με το ζορι να τον αφησω μεχρι τις 10.30. θελω να χαλαρωνω κι εγω δεν την παλευω!:rolleyes:

συμπι μου περαστικα του πεθερου σου ευχομαι. αν ειναι ταλαιπωρημενος κιολας ο ανθρωπος ας μην τον βρει τιποτε αλλο....

αχ εμενα δεν μου αρεσουν οι φαρσες, αντιπαθω την πρωταπριλια και γι αυτο μην περιμενεις να σας κανω τιποτα σημερα. :P

και ο δικος μου ο μικρος εχθες κοιμηθηκε σχεδον 11.30 γιατι ειχαν ερθει τα πεθερικα μου και ξεσηκωθηκε. τρομαξα να τον κοιμησω. απορω πως αντεχεις εσυ με τη μικρη ξυπνια ως αυτες τις ωρες. εγω με το ζορι να τον αφησω μεχρι τις 10.30. θελω να χαλαρωνω κι εγω δεν την παλευω!:rolleyes:

καλημερα....αχ φιλεναδιτσα και εγω δεν την παλευω μεχρι αργα....αφου αμα παμε καπου πρωτα νυσταζω εγω και μετα τα τσογλανακια.......εχθες κοιμηθηκα απο τις 9:30......ναι ναι!!!εμενα μου εκαναν φαρσα πρωι πρωι....ενας προμηθευτης!!!τα ρουχαλακια τα ειδα.....μου αρεσαν πολυ.

Γεια σας και απο εμας!!!!τι κανετε?ολοι καλα ?οι εγκυουλες μας καλα?μερες ειχα να μπω και να διαβασω νεα σας.εμεις καλα.ο Αναστασης εχει ζωηρεψει παααααααρα πολυ.δεν τον προλαβαινω πια.η μια αταξια μετα την αλλλη.εφτιαξε και ο καιρος και ολο βολτα ειμαστε:Dμε το που ξυπναει ο μικρος φωναζει αταααα.λιγο με τον τελευταιο κυνοδοντα ταλαιπωρουμαστε αλλα οκ.μαστουρους εχω στο σπιτι και φτιαχνουμε μια βεραντα και εχω τρελαθει απο την σκονη .καθαριζω και ξυνομαι.

Μαρια και εγω νομιζω οτι καλυτερα θα ειναι να αδιαφορεις εντελως.οταν σε χτυπαει μην τον μαλωνεις ,το κανει επιτηδες.(προσωπικη γνωμη ετσι....δεν σου υποδεικνυω τι να κανεις.μην με παρεξηγησεις:D)τα ιδια εκανε και ο δικος μου.αδιαφορουσαμε και οταν το εκανε πολυ εντονα απομακρυναμε το χερακι και απλα τον κοιταζαμε πιο εντονα-αυστηρα.μετα απο λιγες μερες το εκοψε και δεν το εχει ξανακανει απο τοτε.

χθες πηγα τζαμπο και του πηρα γιο-γιο.εδω και 10 μερες πριν κανει κακα μου το λεει κανα τεταρτο πριν και μου δειχνει την πορτα της τουαλετας οποτε ειπα να δοκιμασουμε σιγα σιγα.για πειτε πως να το ξεκινησω?να του το δωσω να το βλεπει μαζι με τα παιχνιδια και να του λεω συνεχεια τι κανουμε εκει?η μηπως νομιζει οτι ειναι απλα ενα καινουργιο παιχνιδι και το βαρεθει και μετα δεν το θελει?

XWF8p2.png

δυστυχως(!) βγήκαν καλές οι εξετάσεις του πεθερού οπότε αποκλείστηκε το πιο απλό που θα μπορούσε να έχει...πάμε στο ψάξιμο για τα πιο σύνθετα τώρα...:(

α εγώ την τίμησα την πρωταπριλιά σήμερα!!! τελικά μόνο στον άντρα μου δεν έκανα πλάκα γιατί με κατάλαβε!

στον πατέρα μου και στη μητέρα μου είπα οτι η αδερφή μου είναι έγκυος και στην αδερφή μου είπα οτι παντρεύεται η μαμά μας!!!

χαχαχαχαχα!!!

Γεια σας και απο εμας!!!!τι κανετε?ολοι καλα ?οι εγκυουλες μας καλα?μερες ειχα να μπω και να διαβασω νεα σας.εμεις καλα.ο Αναστασης εχει ζωηρεψει παααααααρα πολυ.δεν τον προλαβαινω πια.η μια αταξια μετα την αλλλη.εφτιαξε και ο καιρος και ολο βολτα ειμαστε:Dμε το που ξυπναει ο μικρος φωναζει αταααα.λιγο με τον τελευταιο κυνοδοντα ταλαιπωρουμαστε αλλα οκ.μαστουρους εχω στο σπιτι και φτιαχνουμε μια βεραντα και εχω τρελαθει απο την σκονη .καθαριζω και ξυνομαι.

Μαρια και εγω νομιζω οτι καλυτερα θα ειναι να αδιαφορεις εντελως.οταν σε χτυπαει μην τον μαλωνεις ,το κανει επιτηδες.(προσωπικη γνωμη ετσι....δεν σου υποδεικνυω τι να κανεις.μην με παρεξηγησεις:D)τα ιδια εκανε και ο δικος μου.αδιαφορουσαμε και οταν το εκανε πολυ εντονα απομακρυναμε το χερακι και απλα τον κοιταζαμε πιο εντονα-αυστηρα.μετα απο λιγες μερες το εκοψε και δεν το εχει ξανακανει απο τοτε.

χθες πηγα τζαμπο και του πηρα γιο-γιο.εδω και 10 μερες πριν κανει κακα μου το λεει κανα τεταρτο πριν και μου δειχνει την πορτα της τουαλετας οποτε ειπα να δοκιμασουμε σιγα σιγα.για πειτε πως να το ξεκινησω?να του το δωσω να το βλεπει μαζι με τα παιχνιδια και να του λεω συνεχεια τι κανουμε εκει?η μηπως νομιζει οτι ειναι απλα ενα καινουργιο παιχνιδι και το βαρεθει και μετα δεν το θελει?

Σοφάκι όπως τα λες ο Αναστάσης σου είναι έτοιμος για την εκπαίδευση στο γιογιό!

κάποια πραγματάκια που έχω διαβάσει εγώ γιαυτό το θέμα είναι οτι:

-το γιογιό θα το έχεις σε ένα σταθερό σημείο πάντα μέσα στο σπίτι ώστε να ξέρει όταν του έρθει που να πάει. η γνώμη μου είναι να το έχεις κάπου έξω απο το μπάνιο αν όχι μέσα!

-καλό θα είναι όταν πηγαίνετε τουαλέτα να τον αφήσετε να σας βλέπει για να εξοικειωθεί με τη διαδικασία.

-φτιάξτου μια ρουτίνα, δηλαδή να τον βάζεις εσύ αρχικά κάποιες συγκεκριμένες ωρες στο γιογιο.

-να τον επαινείς είτε τα καταφέρει είτε όχι...δηλαδή ακόμα κι αν καθίσει αρκετή ωρα στο γιογιο αλλά δεν κάνει τίποτα εσύ να του λες μπράβο που προσπάθησε.

-εννοείται οτι σε περίπτωση που δεν προλάβει να πάει στο γιογιό και λερωθεί, δεν τον μαλώνεις!!!

ψάξε λίγο και στο πάρεντς...έχει τετοια θεματάκια αρκετά!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημεραααααααααααααα...

τι κανετε;

ειμαι κομματια. διαβαζα ενα βιβλιο μεχρι τη 1.00 και αφου κοιμηθηκα καλα καλα στις 3.30 αρχισανε τα οργανα. ξυπνησε ο μικρος για γαλα και μεχρι τις 5.00 εκλαιγε. υποψιαζομαι δοντια γιατι εβαζε από το απογευμα και μετα όλο του το δαχτυλο πισω πισω στο στομα και μασαγε. πηγε 5.30 ν ακοιμηθω και τωρα ειμαι αστα να πανε. ποναει το κορμι μου, πρεπει να βαλω οδοντογλυφιδες να κραταω τα ματια μου ανοιχτα και εχω ενα σωρο δουλειες.... ουφ.... μερα ειναι θα περασει.

εσεις ολα καλα;:P

Διαφημίσεις

καλημέρα!! ελπίζω να είστε καλά!! δεν σας διάβασα..τώρα θα γυρίσω..περάσαμε μια ίωση οικογενειακώς με διάροιες κι εμετούς..η μικρή μου επί 10 μέρες έκανε 3 εμετούς την ημέρα..στέγνωσε..ανησυχήσαμε πάρα πολύ..πήγα και στην Αθήνα για την αυχενική..βγήκε πολύ καλή δόξα τω θεώ..σε άλλες δυο κοπέλες που ήταν στην ίδια εβδομάδα με εμένα τους είπαν ότι έχουν αγοράκι κι εμένα είπε ότι δεν φαίνεται..αχ βρε κορίτσια..γερό μωρό να είναι πάνω από όλα,αλλά θα ήθελα πολύ να είναι κοριτσάκι..στεναχωρέθηκα που δεν φαινόταν..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

καλημέρα!! ελπίζω να είστε καλά!! δεν σας διάβασα..τώρα θα γυρίσω..περάσαμε μια ίωση οικογενειακώς με διάροιες κι εμετούς..η μικρή μου επί 10 μέρες έκανε 3 εμετούς την ημέρα..στέγνωσε..ανησυχήσαμε πάρα πολύ..πήγα και στην Αθήνα για την αυχενική..βγήκε πολύ καλή δόξα τω θεώ..σε άλλες δυο κοπέλες που ήταν στην ίδια εβδομάδα με εμένα τους είπαν ότι έχουν αγοράκι κι εμένα είπε ότι δεν φαίνεται..αχ βρε κορίτσια..γερό μωρό να είναι πάνω από όλα,αλλά θα ήθελα πολύ να είναι κοριτσάκι..στεναχωρέθηκα που δεν φαινόταν..
Κατά τα άλλα,έκανα εξετάσεις αίματος..αιματοκρίτης 31..χάλια..αφού συνέχεια ζαλίζομαι και τρέμω..Αυτά κοριτσάκια μου..σας φιλώ γλυκά!!

Γιωτακι μου και εγω με τη σειρα μου θα σου ευχηθω να εχεις ενα γερο μωρακι πανω από όλα και τιποτε αλλο. παντως να ξερεις οτι και τα αγορακια ειναι πολύ αγαπησιαρικα και ειδικα εσενα θα σε εχει στα οπα οπα. ασε που θα προσεχει και το Φροσουλινι από τους "κακους"!!!! :P

εσυ παλι κοιτα να ξεκουραζεσαι , να πινεις πορτοκαλαδες, να τρως μοσχαρακι με λεμονι (η βιταμινη c βοηθα να απορροφηθει ο σιδηρος) και να ξεκουραζεσαι ει δυνατον! σε φιλω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...