Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι και με δαιμόνισε ήδη από σήμερα! Μου έλεγε πως θέλουν οι ανηψιές της να δουν τον μπέμπη και αφού δεν θα τον δουν αύριο, τότε δεν την γλυτώνω την επίσκεψη. Όταν της απάντησα ότι από εντολή γιατρού δεν δέχομαι επισκέψεις, μου έριξε τη μπηχτούλα της ότι αφού δεν φοβάμαι να τον βάλω στο αεροπλάνο, γιάτί είμαι υπερβολική για δυο επισκέψεις;;;;

Δεν το ήξερα μανδάμ να φάω στη μάπα το σόι σου και σένα χριστουγεννιάτικα και να μην πάω σπίτι μου!!!! :evil::evil::evil:

Αλλά ξέρεις τι της χρειάζεται ε; Να πάρω τα αντράκια μου να πάμε μόνιμα Κέρκυρα, να σου πω εγώ μετά! :twisted::twisted::twisted:

αμαν καλά το είπα εγώ τρελλά γλέντια αύριο! επίσης στο αεροπλάνο δεν είναι το ίδιο... δεν θα του μιλάνε μέσα στα μούτρα του, ούτε θα τον πιάσει κανείς!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σ ευχαριστω Σοφακι! εσυ καλα? Τι γινετε με τα χρηματα που ηταν να παρεις? Ο αντρας σου με την δουλεια τι εκανε?

Ελευθερια καλησπερα κ σε σενα... Που τα βρισκεις ολα βρε κοπελα μου!?! Πολυ ενημερωμενη!!! Τι κανει ο μπεμπης σου???

καλημερα κοριτσια!!

καλημερα μαριανθη!καλα ειμαι σχεδον δηλαδη ειχα φοβερο πονο χθες στη κοιλια κ διαρροιες κ δε ξερω απο τι ηταν...κ σημερα ψιλοχαλια ειμαι ευτυχως δεν εχω πθρετο.εσυ καλυτερα εισαι?

τα χρηματα τα πηρα(το μισθο εννοεις?>του ικα θα τα παρω τη τριτη μαλλον).ο αντρας μου δε βρηκ ε ακομ αδουλεια στο ψαξιμο ειναι.

κοριτσια ξερει καμια τα συμπτωματα της γαστεντεριτιδας?διαρροιες κοιλιακο αλγος ταση για εμετο και τι αλλο?πρεπει ν αυπαρχει κ πυρετος?ολα σκ μου συμβαινουν ρε γμτ!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο μενα!!μπηκα να απαντησω γρηγορα γρηγορα στα κοριτσια που λενε για το βρασμενο νερο και παω να κανω την μπεμπα μπανιο....λοιπον το νερο πρεπει να βραζει 10 λεπτα σιγουρα σε μπρικι η κατσαρολακι οπως ειπε και η αννα.εγω τις 2 πρωτες εβδομαδες δεν το ηξερα και η μπεμπα ειχε ανησυχια και κολικους και πολλα αερια.μολις ξεκινησα να το βραζω τοσο πολυ σταματησαν τα παντα...επισης αυτο που κανω ειναι αποστειρωνω μπιμπερο τα γεμιζω με βρασμενο νερο τα βαζω στο ψυγειο και οταν ειναι η ωρα της να φαει (πλεον εχει περιπου σταθερο προγραμμα)βγαζω το μπιμπερο το βαζω στον θερμαντηρα και οταν ειναι ετοιμο προσθετω το γαλα.να ξερετε οτι παντα πρεπει να βαζετε 10mlπεριπου παραπανω βρασμενο νερο γιατι εξατμιζεται.οταν το βγαζετε απο το ψυγειο θα τσεκαρετε αν οντως εχει εξατμιστει.αν οχι θα χυνεται λιγο.τα μπιμπερο διατηρουνται στο ψυγειο 24 ωρες.η αλλη λυση ειναι αυτη που προτεινει η αννα με το θερμος απλα εμενα δεν με βολεψε γιατι επρεπε να το κρυωνω μετα...το θερμος το διατηρει οντως πολυ ζεστο...ενω ετσι την ωρα που την αλλαζω το εχω βαλει στο θερμαντηρα και οταν τελειωνω το αλλαγμα ειναι ετοιμο και αυτο...εεε χαζολογαω και λιγο γιατι ο θερμαντηρας μου κανει 10 λεπτα ενω εγω σε 3 λεπτα την εχω αλλαξει.

λιτσακι η μικρη απο τοτε που πινει ξενο εδω και 3 μηνες δηλαδη κανει πρασινα κακα.αφου αν καμια φορα δω αλλο χρωμα μου κανει εντυπωση....εφοσον λοιπον δινεις και ξενο φανταζομαι οτι ειναι πιθανο να εμφανιστουν πρασινα κακα.τα πρασινα κακα σε παιδακια που πινουν ξενο η και ξενο δεν αποτελουν προβλημα τουλαχιστον συμφωνα με τον παιδιατρο μου.επισης εχω παρατηρησει οτι αν κανει κακα μολις φαει ειναι μουσταρδοκιτρινα...αν τα κανει την επομενη ειναι πρασινα....

Καλημερα Τατιανα...Και για τη δικη μου παιδιατρο το χρωμα των κοπρανων γενικα δεν ειναι προβλημα. Θα δεις ολα τα χρωματα, μου λεει. Ολα ειναι φυσιολογικα εκτος απο αιμα στα κακακια ή διαρροια, διαφορετικα να μην ασχολουμαι. Οποτε Λιτσακι μην αγχωνεσαι, ετσι ειναι στα μωρακια που πινουν ξενο γαλατακι.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

καλημερα κοριτσια!!

καλημερα μαριανθη!καλα ειμαι σχεδον δηλαδη ειχα φοβερο πονο χθες στη κοιλια κ διαρροιες κ δε ξερω απο τι ηταν...κ σημερα ψιλοχαλια ειμαι ευτυχως δεν εχω πθρετο.εσυ καλυτερα εισαι?

τα χρηματα τα πηρα(το μισθο εννοεις?>του ικα θα τα παρω τη τριτη μαλλον).ο αντρας μου δε βρηκ ε ακομ αδουλεια στο ψαξιμο ειναι.

κοριτσια ξερει καμια τα συμπτωματα της γαστεντεριτιδας?διαρροιες κοιλιακο αλγος ταση για εμετο και τι αλλο?πρεπει ν αυπαρχει κ πυρετος?ολα σκ μου συμβαινουν ρε γμτ!!

Καλημερα κοριτσακι...Περαστικα!!!!! Αχ ολα θα μας βρουν αυτο το σ/κ. Απ ο,τι ξερω δεν ειναι απαραιτητο να εχιες πυρετο στη γαστρεντεριτιδα. Μπορει να ειναι ελαφριας μορφης και να μην κανεις πυρετο. Παντως ολα τα αλλα συμπτωματα τα εχεις. Τι να πω...περαστικα...Α και για το ποτε ξυπναει η δικη μου κατα τις 8.30-9 το πρωι.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλημερα κοριτσακι...Περαστικα!!!!! Αχ ολα θα μας βρουν αυτο το σ/κ. Απ ο,τι ξερω δεν ειναι απαραιτητο να εχιες πυρετο στη γαστρεντεριτιδα. Μπορει να ειναι ελαφριας μορφης και να μην κανεις πυρετο. Παντως ολα τα αλλα συμπτωματα τα εχεις. Τι να πω...περαστικα...Α και για το ποτε ξυπναει η δικη μου κατα τις 8.30-9 το πρωι.

σ ευχαριστω αννα..ναι ολα το σκ μου συμβαινουν...κ τις 2 φορες που αρρωστησε η μικρη σκ ηταν..τι να πω γκαντεμια.ειμαι καπως καλυτερα τωρα αλλα αυριο θα παω στο γιατρο.δε ξερωκ αν πρεπει να παω τη μικρη στη μανα μου μηπως κολλησει κ αυτη:(

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορταζοντες!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα κ απο μενα!!λια ελευθερια να τους χαιρεστε!

μαρακι νικολα δε θα βγαλεις το μωρο?δε ξερω αν πρεπει να σου ευχηθω...χρονια πολλα παντως να σου ζησει!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Kαλημερα κοριτσακια!!!!Σημερα λεμε να στολισουμε!!!!!

Το τελευταιο καιρο ο μικρος κοιμαται 10-5 και 5-7:30 και ειμαι τοσο πιο ξεκουραστη..............

Σημερα που ξυπνησε τον πηρε ο αντρας μου και καταφερα να κοιμηθω μεχρι τις 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εχω αναγκη απο ξεκουραση........

Μονο που μου τον κοιμησε νυστικο ομως......Δεν πειραζει τι να κανεις.

Σοφακι μου μαλον γαστρεντεριτιδα ειναι ελαφριας μορφης.Που να την κολλησες ομως κοπελα μου?βγαινεις και καθολου εξω?

Εγω το μωρο μου πανντως δεν θα το πηγαινα στην μαμα μου.Θα φοροσα μασκα και θα το ταιζα ενω τις υπολοιπες αναγκες θα τις καλυπτε ο Κοσμας.ΕΣυ ομως που δεν θηλαζεις δεν ειναι αναγκη την πιανεις καθολου.Θα την βλεπεις απο μακρια....Μηπως την ειχε η μικρη τοτε που ελεγες οτι εκανε διαρροιες καιι την κολλησε σε σενα?Αν ναι τοτε δεν ειναι αναγκη να την πας....Την εχει περασει ηδη....

Οπως και να εχει περαστικα κοπελα μου.Συντομα να γινεις καλα.

Χρονια πολλα στους εορταζοντες συζηγους γονεις και λοιπους συγγενεις.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Kαλημερα κοριτσακια!!!!Σημερα λεμε να στολισουμε!!!!!

Το τελευταιο καιρο ο μικρος κοιμαται 10-5 και 5-7:30 και ειμαι τοσο πιο ξεκουραστη..............

Σημερα που ξυπνησε τον πηρε ο αντρας μου και καταφερα να κοιμηθω μεχρι τις 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εχω αναγκη απο ξεκουραση........

Μονο που μου τον κοιμησε νυστικο ομως......Δεν πειραζει τι να κανεις.

Σοφακι μου μαλον γαστρεντεριτιδα ειναι ελαφριας μορφης.Που να την κολλησες ομως κοπελα μου?βγαινεις και καθολου εξω?

Εγω το μωρο μου πανντως δεν θα το πηγαινα στην μαμα μου.Θα φοροσα μασκα και θα το ταιζα ενω τις υπολοιπες αναγκες θα τις καλυπτε ο Κοσμας.ΕΣυ ομως που δεν θηλαζεις δεν ειναι αναγκη την πιανεις καθολου.Θα την βλεπεις απο μακρια....Μηπως την ειχε η μικρη τοτε που ελεγες οτι εκανε διαρροιες καιι την κολλησε σε σενα?Αν ναι τοτε δεν ειναι αναγκη να την πας....Την εχει περασει ηδη....

Οπως και να εχει περαστικα κοπελα μου.Συντομα να γινεις καλα.

Χρονια πολλα στους εορταζοντες συζηγους γονεις και λοιπους συγγενεις.....

καλημερα ζωιτσα!

δε ξερω που τη κολλησα ναι δε πολυβγαινω κ εξω...η μικρη συνηλθε κ δε θελω να ξανακολλησει.μακαρι να μπορουσε να τα κανει ολα ο αντρας μου αλλα δε το βλεπω...ειμαι λιγοο καλυτερα αλλα αυριο θα παω κ στο γιατρο να μου πει.σ ευχαριστω!

με το καλο ν αστολισετε κ εσεις!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Γεια σας κορίτσια μου!Τι μου κάνετε;Καταρχήν να ευχηθώ χρόνια πολλά στη Λία και στην Ελευθερία.Να χαίρονται τους συζύγους.Επίσης σε όλους όσους γιορτάζουν.Και φυσικά στον Νικόλα.Το ροκ μωρό της παρέας.Μαράκι μου να τον χαίρεσαι.Να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς.

Σοφία μου περαστικά βρε κοριτσάκι.Πρόσεχε μόνο τη μπέμπα.Αφού δεν έκανες πυρετό θα περάσει γρήγορα.Α, στόλισες κιόλας ε;Άντε και του χρόνου τα στολίδια να τα βάζει η μπέμπα στο δέντρο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...