Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα :P

ναι βρε συμπι μου θελω να ετοιμασω το δευτερο αλλα εχω απογοητευτει πριν καλα καλα αρχισω να προσπαθω. ετσι ειμαι εγω αστα αγχος μια ζωη!

και εσυ ταλαιπωρια με τον κυκλο σου ε; εμενα σου λεω με πιανουν κατι νευρα όταν αδιαθετω στις 25 μερες.......

σημερα θα φυγω εκτος για δουλιτσες οποτα θα μπω λιγο πιο μετα οκ?

φιλακια κουκλες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα :P

ναι βρε συμπι μου θελω να ετοιμασω το δευτερο αλλα εχω απογοητευτει πριν καλα καλα αρχισω να προσπαθω. ετσι ειμαι εγω αστα αγχος μια ζωη!

και εσυ ταλαιπωρια με τον κυκλο σου ε; εμενα σου λεω με πιανουν κατι νευρα όταν αδιαθετω στις 25 μερες.......

σημερα θα φυγω εκτος για δουλιτσες οποτα θα μπω λιγο πιο μετα οκ?

φιλακια κουκλες!

Καλημερούδια!!!

μα επειδή σε ξέρω τι αγχώδης είσαι βρε συμπι μου γιαυτό σου είπα, απόλαυσε τη διαδικασία και θα έρθει μόνο του!!!

και αν πια θέλεις να είσαι τόσο οργανωμένη, γιατί δεν παίρνεις τα τεστάκια ωορρηξίας???;)

μου έχει σπάσει τα νεύρα ο κύκλος μου!!!

μα 10 μέρες περίοδος?????? και μετά με ρωτάνε γιατί έχω τόσο χαμηλό σίδηρο!!!

το μόνο καλό που μου άφησε η γέννα με την περίοδο είναι οτι πλέον δεν πονάω καθόλου!!! 1-2 φορές έχω πονέσει λίγο και ήταν φορές που αδιαθέτησα ενώ ήμουν έξω με κρυο καιρό!!!

παρέλαβα χθες το δωρο γενεθλίων της ανιψιάς μου απο αμαζον και είναι τεράστιο!!! να δω πως θα το μεταφέρω!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερααααααα!!!!τι κανετε?ολα καλα? Λοιπον.....Λια μου ευχομαι να καλυτερευσει η κατασταση σου και να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου μεχρι τελους!!!!Μαρακι τι γινεται? συμφωνω με την συμπεθερουλα σου....σε οτι σου λεει.....επισης να πω οτι και εμενα αυτη την φορα η περιοδος μου ειναι λιγο τραλαλα.....Σοφακι μπορει εσενα να υπαρχει θεμα επειδη θηλαζεις ακομα και να μην μπορει να σταθεροποιηθει ακομα!!!!τι αλλα? οι υπολοιπες που ειστε?εμεις εχουμε και ενα ευχαριστο....που το περιμενα πως και πως....ο Μαρινουλης μου αν και καθυστερημενα...περπατησε!!:Dναιαιαιαι Επιτελους!!!το μονο που μας αγχωνει ειναι που εχουμε ακομα 4 δοντια...συναμμα αυτες τις μερες το καημενο το πωπουδακι του ειναι κοκκινο...αιμα βγαζει ουτε να τον πλυνω στην μπανιερα δεν καθεται....ποναει και με το νερο....να ναι αραγε απο δοντακι?τι να πω?αυταααααα

αντε ελενιτσα θα εχεις και αλλον να κυνηγας από πισω! ειδες το πουλακι μου; αργησε αλλα τα καταφερε. μωρε καθε παιδακι ειναι διαφορετικο! από κουβεντες πως τα πατε; εμεις χμμμμμ .... ενω ειχαμε παρει φορα δεν θα το ελεγα πως λεμε και τιποτα σπουδαιο. οψομεθα :P

αντε ελενιτσα θα εχεις και αλλον να κυνηγας από πισω! ειδες το πουλακι μου; αργησε αλλα τα καταφερε. μωρε καθε παιδακι ειναι διαφορετικο! από κουβεντες πως τα πατε; εμεις χμμμμμ .... ενω ειχαμε παρει φορα δεν θα το ελεγα πως λεμε και τιποτα σπουδαιο. οψομεθα :P

θα τα πουνε μια καλη τα δικα μας!!!ετσι ηταν και της κουνιαδας μου ο μικρος ο οποιος εχει διαφορα με τον Μαρινουλη 6 μηνες.....δεν ελεγε κουβεντα ....και τωρα δεν σταματαει το στομα του!!!!εμεις παντως λεμε κατι λεξουλες κουτσες...εκτος απ τον παππουλη που την λεμε ολοκαθαρα και το μαμα!!!!

Διαφημίσεις

καλημερααααααα!!!!τι κανετε?ολα καλα? Λοιπον.....Λια μου ευχομαι να καλυτερευσει η κατασταση σου και να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου μεχρι τελους!!!!Μαρακι τι γινεται? συμφωνω με την συμπεθερουλα σου....σε οτι σου λεει.....επισης να πω οτι και εμενα αυτη την φορα η περιοδος μου ειναι λιγο τραλαλα.....Σοφακι μπορει εσενα να υπαρχει θεμα επειδη θηλαζεις ακομα και να μην μπορει να σταθεροποιηθει ακομα!!!!τι αλλα? οι υπολοιπες που ειστε?εμεις εχουμε και ενα ευχαριστο....που το περιμενα πως και πως....ο Μαρινουλης μου αν και καθυστερημενα...περπατησε!!:Dναιαιαιαι Επιτελους!!!το μονο που μας αγχωνει ειναι που εχουμε ακομα 4 δοντια...συναμμα αυτες τις μερες το καημενο το πωπουδακι του ειναι κοκκινο...αιμα βγαζει ουτε να τον πλυνω στην μπανιερα δεν καθεται....ποναει και με το νερο....να ναι αραγε απο δοντακι?τι να πω?αυταααααα

βρε μια χαρα σταθερή είναι η περιοδος μου!!! η διάρκεια της είναι που με προβληματίζει...λες να φταίει ο θηλασμός? πως όμως?

μπράβο στο Μαρινούλη!!! άντε καλό κυνήγι τώρα Λενιώ!!!

για τα δοντάκια μην αγχώνεσαι! θα τα βγάλει σιγά σιγά!

εμείς έχουμε κολλήσει στα 12 προς το παρόν...

για το σύγκαμα, θα σου πω σπιτική συνταγή:

τον πλένεις και του στεγνωνεις καλά το πωππουδακι και μετά τον αλείφεις με λίγο ελαιολαδο και απο πάνω βάζεις λίγο νισεστε!

δεν το έχω χρησιμοποιήσει γιατί δε μου έχει συγκαεί η μικρή ποτέ αλλά έχω γνωστή που το κάνει και σώθηκε!!! ούτε κρέμες ούτε τίποτα!

και εμείς με τις κουβεντούλες έχουμε μείνει στασιμες αλλά που θα πάει...θα τα πούνε μαζεμένα κάποια στιγμή όπως είπε η Ελενίτσα!

η ανιψιά μου μέχρι 21 μηνών έλεγε πολύ λίγα...τα βασικά...μαμα,μπαμπα,γιαγια,παππού,μαμ...

ε τώρα (23 μηνών) κάνει κανονικά προτάσεις και κάθε μέρα λέει και κάτι καινούριο!

καλέ σας είπα πόσο νοικοκυρά είναι το κορίτσι μου??????

όταν την αλλάζω παίρνει το παμπερς το λερωμένο και το πετάει στα σκουπίδια! και οτι της δώσω που είναι για πέταμα, τρέχει να το πετάξει!!!

Εντάξει απο τον ενθουσιασμό της πετάει μερικές φορές και χρήσιμα πράγματα αλλά αρχή είναι ακόμα!

βρε κορίτσια να σας ρωτήσω εσάς γιατι θα με τρελάνει η γειτόνισα μου με το μωράκι!!!

όταν ο γιατρός σας είπε οτι εκτός απο κρέμα μπορείτε να φάτε και γιαουρτάκι, σας είπε να δίνετε και τα 2 την ίδια μέρα?????????

ήρθε η γειτόνισα επίσκεψη και μου έλεγε οτι δεν ξέρει τι ώρα να δίνει το γιαουρτάκι στη μικρή γιατί τρώει την κρέμα στις 6:30-7, οπότε αναγκάζεται και της δίνει το γιαουρτάκι στις 10 το βράδυ!!!

τη ρώτησα μήπως η γιατρός της είπε να δίνει ή κρέμα ή γιαουρτάκι και αυτή επέμεινε οτι της είπε και τα 2!!!

και το ακούω τα τελευταια βράδια και κλαίει το καημενούλι...μα στις 10 το βράδυ γιαούρτι???????????:shock::shock::shock::shock::shock:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερες πολλές!

τι κανετε; εδω εχει παλιοκαιρο αλλα θα προσπαθησω να μην με παρει από κατω (παλι). εχω αρκετες δουλιτσες και σημερα αλλά θα ηθελα και τη βοηθεια σας σε κατι. σε ποιο σαιτ πρεπει να απευθυνθω ωστα να βρω ρουχαλακια του μικρου για την βαφτιση; όχι για τα βαφτιστικα αλλα για τα ρουχαλακια που θα παμε στην εκκλησια. συμπι ξερεις κανενα καλο σαιτ? αληθεια από childrens salon εχει ψωνισει καμια;

καλημερες πολλές!

τι κανετε; εδω εχει παλιοκαιρο αλλα θα προσπαθησω να μην με παρει από κατω (παλι). εχω αρκετες δουλιτσες και σημερα αλλά θα ηθελα και τη βοηθεια σας σε κατι. σε ποιο σαιτ πρεπει να απευθυνθω ωστα να βρω ρουχαλακια του μικρου για την βαφτιση; όχι για τα βαφτιστικα αλλα για τα ρουχαλακια που θα παμε στην εκκλησια. συμπι ξερεις κανενα καλο σαιτ? αληθεια από childrens salon εχει ψωνισει καμια;

Καλημέρες!!!!

αντε βρε συμπι μου!!!

ευκαιρία να σε πάρει απο κάτω ψάχνεις μου φαίνεται!!!!

λοιπόν επειδή ξύπνησε η μικρή στα γρήγορα να σου πω 2 σάιτ που μου ήρθαν:

http://www.notjustboyssuits.co.uk/index.asp

http://www.fashionkid.co.uk/

για το childrensalon έχω διαβάσει τα καλύτερα αλλά δεν έχω ψωνίσει!

βέβαια εξαρτάται και τι 'εχεις σκεφτεί να του φορέσεις του μικρού πριν και φυσικά αν αυτό που σκέφτεσαι θα φοριέται και μετά....γιατί κατά τη γνώμη μου αν σκοπεύεις να του βάλεις κάτι πιο επίσημο, καλύτερα να μη το χρυσοπληρωσεις γιατί δε θα έχει που να το βάλει μετά!!!!

σας φιλώ!!!

πάω στην κουτσομπολίτσα μου που το έχει ρίξει στην πάρλα μέσα στην κούνια!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρες!!!!

αντε βρε συμπι μου!!!

ευκαιρία να σε πάρει απο κάτω ψάχνεις μου φαίνεται!!!!

λοιπόν επειδή ξύπνησε η μικρή στα γρήγορα να σου πω 2 σάιτ που μου ήρθαν:

http://www.notjustboyssuits.co.uk/index.asp

http://www.fashionkid.co.uk/

για το childrensalon έχω διαβάσει τα καλύτερα αλλά δεν έχω ψωνίσει!

βέβαια εξαρτάται και τι 'εχεις σκεφτεί να του φορέσεις του μικρού πριν και φυσικά αν αυτό που σκέφτεσαι θα φοριέται και μετά....γιατί κατά τη γνώμη μου αν σκοπεύεις να του βάλεις κάτι πιο επίσημο, καλύτερα να μη το χρυσοπληρωσεις γιατί δε θα έχει που να το βάλει μετά!!!!

σας φιλώ!!!

πάω στην κουτσομπολίτσα μου που το έχει ρίξει στην πάρλα μέσα στην κούνια!!!!

τις καλημερες μου στην Βαλερια! λοιπν μαλλον κατεληξα σε αυτο πες μου την γνωμη σου:

http://www.childrensalon.com/product_info.php?products_id=27367{6}33

και παπουτσακι

REF B3104 - Clarks MINI FEET

http://www.shoesforkids.co.uk/size7boys.asp?RSstartat=21&kw=

θα το κανω λιγο σπορ το outfit :P

καλημερα!!!ολα καλα? αχ Μαρακι δεν μπορουμε να τα δουμε τα ρουχαλακια....το παπουτσακι πολυ ωραιο ομως!!!!θα το κανω αυτο που μου ειπες Σοφια....αλλα το νισεστε με παραξενεψε λιγο....τεσπα!!!τι αλλα......παροτι εχει παλιοκαιρο...εχω απιστευτη διαθεση σημερα!!!!να σας αρχισω στα φιλια.....:D

Διαφημίσεις

καλημερα!!!ολα καλα? αχ Μαρακι δεν μπορουμε να τα δουμε τα ρουχαλακια....το παπουτσακι πολυ ωραιο ομως!!!!θα το κανω αυτο που μου ειπες Σοφια....αλλα το νισεστε με παραξενεψε λιγο....τεσπα!!!τι αλλα......παροτι εχει παλιοκαιρο...εχω απιστευτη διαθεση σημερα!!!!να σας αρχισω στα φιλια.....:D

αντε ξεκινα να φιλας!:tongue::P

Γεια σας και παλι!!!!!

Πολυ τρεξιμο σημερα!!!!τωρα εκατσα για λιγο ομως γιατι πρεπει να μαγειρεψω κιολας

Μαρακι ωραια ρουχαλακια!!Ειναι και στο πνευμα της βαφτισης.....

παπουτσια δεν ειδα...ξεχασα....

Λιακι ελπιζω συντομα ολα να περασουν και να εχεις μια εγκυμοσυνη οπως η πρωτη σου!!!!

Αληθεια θα κανω μια χαζη μαλλον ερωτηση...αλλα τι ειναι το ουρεοπλασμα ρε κοριτσια και πως το καταλαβαινουμε?

1743083b2c5ii68pj.jpg

Ελενιτσα Αντε καλο τρεξιμο τωρα πια!!!!!

Μην ξεχασεις να στειλεις φιλια και απο εδω ε?Οχι επειδη ειμαστε μακρια να μας ξεχασεις.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

τις καλημερες μου στην Βαλερια! λοιπν μαλλον κατεληξα σε αυτο πες μου την γνωμη σου:

http://www.childrensalon.com/product_info.php?products_id=27367{6}33

και παπουτσακι

REF B3104 - Clarks MINI FEET

http://www.shoesforkids.co.uk/size7boys.asp?RSstartat=21&kw=

θα το κανω λιγο σπορ το outfit :P

το παπουτσάκι σούπερ συμπεθεράκι!!!

για το σετάκι εχω μια ένσταση μόνο για τη ζακέτα...πολύ σκούρο βρε παιδί μου!!!

βέβαια έχω εγώ την ιδιοτροπία που δε μου αρέσει να βλέπω τα παιδάκια με σκούρα ρούχα!!!

πάντως πολύ όμορφο είναι!!! χάθηκε να ηταν γαλάζια ή εκρού η ζακέτα βρε παιδί μου??????????:D:D:D:D

επίσης να πω οτι καλύτερα να είναι λίγο πιο σπορ το ντύσιμο πριν τη βάπτιση, ώστε και να μπορέσει να τα ξαναφορέσει τα ρούχα αλλά και να αναδειχθούν τα βαφτιστικά του καλύτερα!!!;)

καλωστο το Λενάκι το κεφάτο!!!

έτσι στείλε κατα δω κανένα φιλί!!!

έχω ξενερώσει απίστευτα με τον καιρό σήμερα!!!

το νισεστέ τραβάει την υγρασία απ'ότι έχω καταλάβει...

Γεια σας και παλι!!!!!

Πολυ τρεξιμο σημερα!!!!τωρα εκατσα για λιγο ομως γιατι πρεπει να μαγειρεψω κιολας

Μαρακι ωραια ρουχαλακια!!Ειναι και στο πνευμα της βαφτισης.....

παπουτσια δεν ειδα...ξεχασα....

Λιακι ελπιζω συντομα ολα να περασουν και να εχεις μια εγκυμοσυνη οπως η πρωτη σου!!!!

Αληθεια θα κανω μια χαζη μαλλον ερωτηση...αλλα τι ειναι το ουρεοπλασμα ρε κοριτσια και πως το καταλαβαινουμε?

1743083b2c5ii68pj.jpg

Ελενιτσα Αντε καλο τρεξιμο τωρα πια!!!!!

Μην ξεχασεις να στειλεις φιλια και απο εδω ε?Οχι επειδη ειμαστε μακρια να μας ξεχασεις.....

και έλεγα....δε θα ρωτήσει η Ζωίτσα για το ουρεόπλασμα για να αγχωθεί?????? σαν τη συμπι μου κι εσύ!!!!

δεν ξέρω αν έχει κάποια συμπτωματα και το καταλαβαίνεις ή αν φαίνεται με εξέταση ούρων...θα μας πει η Λία!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τα νευρα μου!

ο μικρος με ταραξε στην καρπαζια πριν κοιμηθει! μου λετε τι να κανω; μου ηρθε να τον σκοτωσω και η αληθεια ειναι οτι του εριξα κατι "ψιλες". κοντεψε να μου βγαλει τα ματια και οταν του ελεγα "τι εκανες;" ελεγε "ντα μαμα". στεναχωριεμαι παααααρα πολυ με αυτο το πραγμα. τωρα αυτος κοιμαται και εγω καλιω. οσο του ελεγα να μην με χτυπαει τοσο αυτος επεμενε. ειλικρινα πρεπει να διαβασω σχετικα γιατι δε ξερω πως να το αντιμετωπισω :(

συμπι μου εχεις δικιο για τη ζακετα αλλα μιας και θα ειναι 21/5 αμφιβαλω αν θα τη φορεσει λογω ζεστης και ετσι δε με νοιαζει και πολυ. σημερα το απογευμα θα τα παραγειλω. αντε να δουμε....

εχω σκασει λεμε τωρα σας αφηνω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...