Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η βαπτιση κανονιστηκε για 7/5/2011 ώρα 5.00μμ στην Ιερά Μονή Αγίας Ελεούσας στο Βαρθολομιό. το θεμα της βάπτισης ειναι τα ζωάκια και γι αυτο οι μπομπο ειναι ξύλινα παιχνίδια- ζωάκια. στολισμός δεν επιτρεπεται καθολου, τα μαρτυρικα πρεπει να ειναι μονο σταυρουδάκια, η κουμπαρα να μην εχει κανει πολιτικο γαμο, το ονομα να ειναι χριστιανικό, η λαμπαδα να ειναι ολοσκετη, ο σταυρός να ειναι μονο ενας σταυρος χωρις τιποτε αλλο επανω! πολλοι οι περιορισμοι ετσι; θα ειμαστε λιγο λιτοι αλλα δεν με πειραζει καθολου.

το φορεμα που θα παρω για την βαφτιση ειναι το 77 μαλλον αλλα βγανει και σε αλλα χρωματα πχ ασπρο :)

http://www.ioannakourbela.com/new_collection/Lookbook_LOW.pdf

πολύ ωραίο το φόρεμα συμπι αλλά έχει δίκιο η Ελενίτσα!!! οπωσδήποτε να πάρεις τα παπούτσια του σετ!!!

είσαι που είσαι 1,85, να βάλεις κι αυτά, να διορθώσεις και καμία τοιχογραφία αν χρειάζεται στον θόλο της εκκλησίας!!!:tongue:

όσο για τη λιτότητα μια χαρά μου ακούγεται!!!

για το στολισμό, εγώ έτσι κι αλλιώς τον θεωρώ περιττό...

τα μαρτυρικά και ο σταυρός μαι χαρά θα είναι αφού είναι αγόρι οπότε έτσι κι αλλιώς δεν πάνε και πολύ μπιρμπιλιάρικα στα αγοράκια!

ε τώρα η λαμπάδα τι θα τους πείραζε αν θα είχε πάνω κανένα διακοσμητικό??? αλλά και πάλι δεν τρέχει τίποτα!!!

με το καλό να γίνει επισήμως Κωνσταντινούλης ο γαμπρούλης μου!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μια χαρα ειμαστε!!!!! αντε να παρω την συμπεθερα σου και να ερθω.......αντε καλε να ραφτεις!!!!πως θα παμε ετσι.....να δουμε τον γαμπρο!!!!εσεις ολοι καλα?Σοφακι?

πολύ ωραίο το φόρεμα συμπι αλλά έχει δίκιο η Ελενίτσα!!! οπωσδήποτε να πάρεις τα παπούτσια του σετ!!!

είσαι που είσαι 1,85, να βάλεις κι αυτά, να διορθώσεις και καμία τοιχογραφία αν χρειάζεται στον θόλο της εκκλησίας!!!:tongue:

όσο για τη λιτότητα μια χαρά μου ακούγεται!!!

για το στολισμό, εγώ έτσι κι αλλιώς τον θεωρώ περιττό...

τα μαρτυρικά και ο σταυρός μαι χαρά θα είναι αφού είναι αγόρι οπότε έτσι κι αλλιώς δεν πάνε και πολύ μπιρμπιλιάρικα στα αγοράκια!

ε τώρα η λαμπάδα τι θα τους πείραζε αν θα είχε πάνω κανένα διακοσμητικό??? αλλά και πάλι δεν τρέχει τίποτα!!!

με το καλό να γίνει επισήμως Κωνσταντινούλης ο γαμπρούλης μου!!!!

χα χα χα χα εισαι θεα!!!!!!!!!!!!!!

ο αντρας μου αλλαξε την ημερομηνια της βαφτισης σε 21/5 τελικα. του ειχε κολλησει να βαφτιστει ο μικρος την ημερα της γιορτης του. αντε να δουμε αν αλλαξει και κατι αλλο....:confused:

Εδω ειμαι και εγω!!!!

ΕΠεστρεψα στην δουλεια και πολυ μου κακοφαινεται!!!!!!

Γυρισα σπιτι και νιωθω μια τεραστια εξαντληση.....

Α μου φαινεται θα ξαναπαρω αναρρωτικη..Η αληθεια ειναι οτι απο οταν εφτιαξε ο καιρος περνουσα τελεια με τον θοδωρακη!!!ΚΑθε μερα πηγαιναμε παιδικη χαρα!!!ΠΑιζαμε στον κηπο με νερα πανικος γινοταν!!!!Και βεβαιως καταφερα να βαλω σε μια σειρα και το σπιτι γιατι δεν ξερω οι υπολοιπες πως τα καταφερνεται αλλα εγω πραγματικα δεν τα βγαζω περα με το σπιτι!!!!!

Αχ ηθελα φυσικα να ευχαριστησω την Μαρια ια το λινκ!!!!Ευχαριστω παρα πολυ απο εκει θα αγορασω.....Παντα μου διεφευγε αυτο το site...λεω να παρωω της britax αυτο εδω...

http://www.olivers-baby-care.co.uk/car-seats/baby-car-seats/britax-baby-safe-plus-shr-florian.html

ΚΑι να πω με το καλο η βαφτιση...Ειναι λιγο ακατόρθωτο εως αδυνατον να ερθω...Παντως αν το εκανες 1 Μαιου μπορει να πεταγομουνα αφου λεω να κατεβω Αθηνα για εναν γαμο που εχω.....Αν βεβαιως ολα ειναι καλα και εγω ακομα θα βρισκομαι στα ποδια μου......Γιατι να πω την αληθεια στην αρχη ημουν πολυ ανετη και ολα καλα θα πανε αλλα οσο πλησιαζει ο καιρος που κρεβατωθηκα στον θοδωρακη τοσο αρχιζει και με φοβιζει η ιδεα.....Προς το παρον ακομα το πολεμαω παντως.....

ΑΑΑΑΑΑ να σχολιασω και για το φορεμα ΜΑρακι!!!ΤΑ παπουτσια εξαίσια φυσικα δεν χωραει αμφιβολια!!!!Αλλα το φορεμα ειναι απλα υπεροχο!!!!!Ειλικρινα... και το λεει ενας ανθρωππος που δεν συμβαδιζει με την μοδα καθολου ε!!!!!

Αυτα κοριτσακια σας αφηνω....ΠΑω να κανω ενα μπανιο και μετα αγκαλια με το παγωτο μου (δεν θελω σχολια!!!)να την πεσω στην τηλεοραση!!!!!

ΚΑληνυχτα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Σας ειπα πως θα κανουμε το δωματιο του μικρου.....ή των μικρων αν θελετε......

http://www.cosycorner.gr/products/details.php?lang=gr&id=1475

Αυτα τα αυτοκολλητα θα βαλουμε και θα βαψουμε τον τοιχο τον μισο βεβαια κυματιστα με ενα απαλο πρασινο-βεραμαν χρωμα....

Αντε αντε παω...........

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Σας ειπα πως θα κανουμε το δωματιο του μικρου.....ή των μικρων αν θελετε......

http://www.cosycorner.gr/products/details.php?lang=gr&id=1475

Αυτα τα αυτοκολλητα θα βαλουμε και θα βαψουμε τον τοιχο τον μισο βεβαια κυματιστα με ενα απαλο πρασινο-βεραμαν χρωμα....

Αντε αντε παω...........

καλησπέρα!!!

στα γρήγορα μπήκα μόνο για σένα Ζωή....μην κάνεις κανένα αστείο και πάρεις τα αυτοκόλλητα απο τους κλέφτες στην Ελλάδα...

κοίτα και φρίξε με τη διαφορά τιμής:

http://www.amazon.co.uk/FunToSee-Animals-Rainforest-Make-Over-Stickers/dp/B002OQDB90/ref=sr_1_13?ie=UTF8&qid=1301344939&sr=8-13

και το αμαζον για αγορές πάνω απο 25 λίρες έχει δωρεάν μεταφορικά!

πάω να φτιάξω παστίτσιο!!!

Καληνύχτεςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερααααααααααααα!

παλιοκαιρος ξημερωσε και εχω νυστα φοβερη!

ο μικρος κοιμαται 10.30 με 11 παρα πια αλλα ξυπναει 9.30. καλο προγραμματακι μου φαινεται μιας και πλησιαζει καλοκαιρι και μπορει να μενουμε λιγακι παραπανω εξω.

Ζωουλα με το καλο οι αγορες σας αλλα οπως λεει και η συμπι ό,τι μπορεις να το αγορασεις από ιντερνετ γιατι δε συμφερει να πετας τα λεφτα σου στους κλεφτες.

εγω ειμαι γραφειο κλασσικα, περιμενω να σας διαβασω :P

Αρχισαν οι αναγουλες...2 βδομαδες χαλια,,σημερα ειμαι καπως καλυτερα,μακαρι να μην συνεχιστουν!!Δεν την αντεχω αυτη την κατασταση,εχω και την μικρη και στεναχωριεμαι που δεν μπορω να ασχοληθω πολυ μαζι της,που να βρω δυναμη!!

Ειχα λιγο αιμα πριν μερες και αρχισα κορτιζονη και προγεστερονη,ευτυχως σταματησε!

Δυσκοιλιοτητα τρελη...μια εβδομαδα πλεον μετραω απο την τελευταια φορα,οπου με ειχε πιασει κ κολικος εντερου,,θανατος λεμε,επεσε η πιεση μου,μουσκεμα απο ιδρωτα,,ευτυχως ηταν μαζι μου οο αντρας μου κ ειχαμε τον ελεγχο,,αλλιως με εβλεπα να λιποθυμω απο τον φοβο-πονο!

Τι να πω..δεν θελω να τα περναω αυτα,στη Χρυσοβαλαντου δεν καταλαβα πως ειμαι εγκυος..την απολαυσα μεχρι την τελευταια μερα..τωρα αστα να πανε!Παιρνω και την κ@@@αντιβιωση για το ουροπλασμα και τα κανει χειροτερα.,αλλα σιγα μην εφυγε,αφου τα πεισσοτερα χαπια τα εβγαζα μετα απο λιγα λεπτα!!

Κατα τ αλλα ολα καλα...αυριο η μεθαυριο θα παω και στον γιατρο να δουμε το μικρουλι!!

Φιλακια πολλα....(δεν σχολιαζω τπτ γιατι δεν σας διαβασα)

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

αχ Λιακι μου δυσκολη αυτη η εγκυμοσυνη ε; κουραγιο μανουλα. εχουν δικιο λοιπον που λενε ότι καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη από την προηγουμενη. βρε λες να ειναι γιος αυτη τη φορα; :D

περαστικουλια σου ευχομαι και πραγματικα θα χαρω τοοοοοσοοοο να ερθετε και εσεις στη βαφτιση αλλα.... γιατι αν εισαι στην αθηνα; το αιγιο ειναι πιο κοντα στο Βαρθολομιο :confused:. οπως και να εχει ευχομαι να αισθανεσαι πολυ πολυ καλυτερα τοτε, να εχεις διαθεση και να ερθετε να σας γνωρισουμε και από κοντα :P

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι ασχετο;

η περιοδος σας σε τι φαση ειναι μετα τη γεννα; εμενα μου εχει σπασει τα νευρα. εκει που ειχα 28-30 μερες κυκλο τωρα εχει γινει 25-28 ημερες με πιο συχνες τις 25 :mad: και σα να μην εφθανε αυτο οι μερες περιοδου δεν μειωθηκαν καθολου κρατανε μια εβδομαδα!!!!!!!!!!!!! δεν ξερω πια ποτε εχω ωορρηξια :-(. τα νευρα μουουουουουου....

πω πω το χασα λεμε...αθηνα κολλησε το μυαλο μου πως εισαι..και φαντασου λεγαμε παλια να συναντηθουμε...Αιγιο θα μαστε μεχρι μεσα Μαιου...μετα θα παω αθηνα να ετοιμασουμε το σπιτι και μαλλον θα ψαξουμε για ομαδα εκει για να μαι κοντα στον γιατρο μου,,,ποση ωρα ειναι το αιγιο μεχρι εκει μαρακι?

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

πω πω το χασα λεμε...αθηνα κολλησε το μυαλο μου πως εισαι..και φαντασου λεγαμε παλια να συναντηθουμε...Αιγιο θα μαστε μεχρι μεσα Μαιου...μετα θα παω αθηνα να ετοιμασουμε το σπιτι και μαλλον θα ψαξουμε για ομαδα εκει για να μαι κοντα στον γιατρο μου,,,ποση ωρα ειναι το αιγιο μεχρι εκει μαρακι?

χα χα εξαρταται πόσο τρεχετε με το τουτου :P

γυρω στη 1 ώρα με 1 και ένα τεταρτο...

ομαδα δεν εχετε βρει ακομα; στο Αιγιο δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει ή εσεις απλα δεν θελετε;

aloooo!!!

να'μαι κι εγώ!!!!

έβαλα στη μικρή να φάει ένα κομμάτι παστίτσιο και ήρθα!!!

Αρχισαν οι αναγουλες...2 βδομαδες χαλια,,σημερα ειμαι καπως καλυτερα,μακαρι να μην συνεχιστουν!!Δεν την αντεχω αυτη την κατασταση,εχω και την μικρη και στεναχωριεμαι που δεν μπορω να ασχοληθω πολυ μαζι της,που να βρω δυναμη!!

Ειχα λιγο αιμα πριν μερες και αρχισα κορτιζονη και προγεστερονη,ευτυχως σταματησε!

Δυσκοιλιοτητα τρελη...μια εβδομαδα πλεον μετραω απο την τελευταια φορα,οπου με ειχε πιασει κ κολικος εντερου,,θανατος λεμε,επεσε η πιεση μου,μουσκεμα απο ιδρωτα,,ευτυχως ηταν μαζι μου οο αντρας μου κ ειχαμε τον ελεγχο,,αλλιως με εβλεπα να λιποθυμω απο τον φοβο-πονο!

Τι να πω..δεν θελω να τα περναω αυτα,στη Χρυσοβαλαντου δεν καταλαβα πως ειμαι εγκυος..την απολαυσα μεχρι την τελευταια μερα..τωρα αστα να πανε!Παιρνω και την κ@@@αντιβιωση για το ουροπλασμα και τα κανει χειροτερα.,αλλα σιγα μην εφυγε,αφου τα πεισσοτερα χαπια τα εβγαζα μετα απο λιγα λεπτα!!

Κατα τ αλλα ολα καλα...αυριο η μεθαυριο θα παω και στον γιατρο να δουμε το μικρουλι!!

Φιλακια πολλα....(δεν σχολιαζω τπτ γιατι δεν σας διαβασα)

ωχ βρε λιάκι....

ελπίζω να εξαφανιστούν το συντομότερο οι αναγούλες!!!!

για τη δυσκοιλιότητα....πλακώσου στην πρασινάδα και στα δαμάσκηνα μήπως και βοηθήσουν την κατάσταση...

αχ Λιακι μου δυσκολη αυτη η εγκυμοσυνη ε; κουραγιο μανουλα. εχουν δικιο λοιπον που λενε ότι καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη από την προηγουμενη. βρε λες να ειναι γιος αυτη τη φορα; :D

περαστικουλια σου ευχομαι και πραγματικα θα χαρω τοοοοοσοοοο να ερθετε και εσεις στη βαφτιση αλλα.... γιατι αν εισαι στην αθηνα; το αιγιο ειναι πιο κοντα στο Βαρθολομιο :confused:. οπως και να εχει ευχομαι να αισθανεσαι πολυ πολυ καλυτερα τοτε, να εχεις διαθεση και να ερθετε να σας γνωρισουμε και από κοντα :P

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι ασχετο;

η περιοδος σας σε τι φαση ειναι μετα τη γεννα; εμενα μου εχει σπασει τα νευρα. εκει που ειχα 28-30 μερες κυκλο τωρα εχει γινει 25-28 ημερες με πιο συχνες τις 25 :mad: και σα να μην εφθανε αυτο οι μερες περιοδου δεν μειωθηκαν καθολου κρατανε μια εβδομαδα!!!!!!!!!!!!! δεν ξερω πια ποτε εχω ωορρηξια :-(. τα νευρα μουουουουουου....

α καλά έθιξες φλέγον ζήτημα σύμπι!!! κι εγώ σκόπευα να σας ρωτήσω για τον κύκλο!!!

εμένα ήταν 28 μέρες πριν τη γέννα και συνεχίζει να είναι 28....με μια τεράστια διαφορά όμως: μου παίρνει 10(!) μέρες για να καθαρίσω τελείως!!!:(

οπότε σκέψου οτι σε ένα κύκλο 28 ημερών, τις 10 έχω περίοδο!!!

δράμα η κατασταση!!!

χμμμμμ....ψάχνεις την ωορρηξία σου εεε??????? γιατί?????

ετοιμάζεις το 2ο???????

μην το ψάχνεις....απόλαυσε το και θα έρθει μόνο του!!!

βλέπε την Αγγελική απο "δίπλα"!!!

κάτσε να πάω να της ευχηθώ κιόλας!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...