Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε? Πως ειστε?

Σοφακι την σσυνταγη δεν την ειδα ακομη αλλα υπαρχει φυλλο χωρις αυγα????

θα την δοκιμασω γιατι απο οτι κατλαβα ο μικρος μαλλον συνεχιζει να εχει αλλεργια στο γαλα και εγω πολυ στεναχωρεθηκα γιατι νομιζα οτι μεχρι τωρα θα επρεπε να του ειχε περασει...Αφου ειναι τοσο μικρη.....:-(:sad:

Του εδωσα ενα μπισκοτο βουτυρου αλλα κοκκινισε λιγο γυρω απο το στομα οποτε.....

Κατα τα αλλα καλα λεω οτι ειμαι....Ψυχολογικα ειμαι καπως δεν μπορω να πω...Ολα μαυρα τα βλέπω αλλα το ριχνω στην εγκυμοσυνη και κανω οτι δεν υπαρχει.....

ΓΓια κρεβατακι το πηρα απ[οφαση μεχρι το πασχα θα του εχω παρει και αν σηκωνεται τι να κανομε...Θα το υποστουμε και αυτο....

ΜΑρακι διαβασα το νεο...Δεν υπαρχουν λογια να πεις σε αυτες τις περιπτωσεις και οπως παντα λεω ειναι να μην σου τυχει....

Καλως να δεχτεις την αδερφη σου...Μακαρι καποια αδερφη μου να ερχοτανε και σε εμενα να με δει.....Και κοιτα να περασεις καλα το τριημερο λοιπον για να παιρνεις δυναμεις....

Αυτα τα νεα μου!!!Αντε μπειτε και πειτε και εσεις κανενα νεο!!!!Οι υπολοιπες εγκυμονουσες που ειναι?Αντε να ανταλλαξουμε καμια γνωμη!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!!

σιδερώνω και είπα να μπω μια στα γρήγορα!

πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια....:(

κουράγιο σε αυτή την οικογένεια....

Γεια σας!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε? Πως ειστε?

Σοφακι την σσυνταγη δεν την ειδα ακομη αλλα υπαρχει φυλλο χωρις αυγα????

θα την δοκιμασω γιατι απο οτι κατλαβα ο μικρος μαλλον συνεχιζει να εχει αλλεργια στο γαλα και εγω πολυ στεναχωρεθηκα γιατι νομιζα οτι μεχρι τωρα θα επρεπε να του ειχε περασει...Αφου ειναι τοσο μικρη.....:-(:sad:

Του εδωσα ενα μπισκοτο βουτυρου αλλα κοκκινισε λιγο γυρω απο το στομα οποτε.....

Κατα τα αλλα καλα λεω οτι ειμαι....Ψυχολογικα ειμαι καπως δεν μπορω να πω...Ολα μαυρα τα βλέπω αλλα το ριχνω στην εγκυμοσυνη και κανω οτι δεν υπαρχει.....

ΓΓια κρεβατακι το πηρα απ[οφαση μεχρι το πασχα θα του εχω παρει και αν σηκωνεται τι να κανομε...Θα το υποστουμε και αυτο....

ΜΑρακι διαβασα το νεο...Δεν υπαρχουν λογια να πεις σε αυτες τις περιπτωσεις και οπως παντα λεω ειναι να μην σου τυχει....

Καλως να δεχτεις την αδερφη σου...Μακαρι καποια αδερφη μου να ερχοτανε και σε εμενα να με δει.....Και κοιτα να περασεις καλα το τριημερο λοιπον για να παιρνεις δυναμεις....

Αυτα τα νεα μου!!!Αντε μπειτε και πειτε και εσεις κανενα νεο!!!!Οι υπολοιπες εγκυμονουσες που ειναι?Αντε να ανταλλαξουμε καμια γνωμη!!!!!

ναι Ζωίτσα! η σφολιάτα χρυσή ζύμη που πήρα δεν έχει ούτε γάλα ούτε αυγά!

http://www.xrisizimi.gr/index.asp?a_id=130

και απο οτι είδα κανένα προιόν της συγκεκριμένης εταιρείας δεν περιέχει!

με την αλλεργία κι εμείς μάλλον τα ίδια...

σε λίγες μέρες θα κάνουμε ραστ αλλά τα ξέρω τα αποτελέσματα...:(

τεσπα....υπομονή...

ο καινούριος παιδίατρος μου είπε οτι μέχρι τα 2 θα έχει φύγει!

για ανέβα λίγο!!! εγκυούλα και αν έχεις τις μαύρες σου???? δεν το επιτρέπω!!!:D

Λία χρόνια πολλά και γαι τη γιορτή και για τα γενέθλια!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπέρα!!!

σιδερώνω και είπα να μπω μια στα γρήγορα!

Σιδερωνεις ε? εγω εχω ξεχασει τι θα πει σιδερο....Γιατι δεν εχω καθολου χρονο πια....Μονο του μικρου οτι προλαβω κανω....Κατα τα αλλα η πεθερα μου να ειναι καλα!!!!

Για κοιταξτε να μου πειτε την γνωμη σας γι'αυτο.....

http://www.ebaby.gr/peg-perego/trio-on-track-switch-dune-peg-perego.html

Σιδερωνεις ε? εγω εχω ξεχασει τι θα πει σιδερο....Γιατι δεν εχω καθολου χρονο πια....Μονο του μικρου οτι προλαβω κανω....Κατα τα αλλα η πεθερα μου να ειναι καλα!!!!

Για κοιταξτε να μου πειτε την γνωμη σας γι'αυτο.....

http://www.ebaby.gr/peg-perego/trio-on-track-switch-dune-peg-perego.html

εγώ πάλι έχω χρόνο αλλά δε με αφήνει η μικρή να κάνω τίποτα!!!

θέλει συνέχεια να παίζουμε!!!

οπότε οτι κάνω είναι όταν κοιμάται!

θα πάρεις άλλο καρότσι Ζωίτσα???

ωραίο φαίνεται αυτό πάντως!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

βασικα δεν θελω καροτσι απλα θελω καθισμα αυτοκινητου και αυτο εχει και καθισμα και καροτσι και πορτ μπεμπε....Ετσι το σκεφτηκα...Αλλα δεν ειμαι σιγουρη τι θελω....

Απλα ειδα αυτο http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1799&ct=10402&itmid=2984649#

που με την βαση θα παει 380 και σκεφτηκα γιατι να μην βαλω αλλα 100 και να παρω ολο αυτο το σετ.....

Αλλα παλι δεν ξερω...προβληματιζομαι .....

βασικα δεν θελω καροτσι απλα θελω καθισμα αυτοκινητου και αυτο εχει και καθισμα και καροτσι και πορτ μπεμπε....Ετσι το σκεφτηκα...Αλλα δεν ειμαι σιγουρη τι θελω....

Απλα ειδα αυτο http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1799&ct=10402&itmid=2984649#

που με την βαση θα παει 380 και σκεφτηκα γιατι να μην βαλω αλλα 100 και να παρω ολο αυτο το σετ.....

Αλλα παλι δεν ξερω...προβληματιζομαι .....

Ζωουλα μου τι κανεις; κριμα μωρε δεν σας προλαβα ον λαιν αλλα ο αρης ελειπε ολη μερα (δεν εχει γυρισει ακομα να φανταστειτε) και ειχα τον μικρουλη ο οποιος δεν εκλεισε ματι το μεσημερι! λοιπονν εγκυουλα κοιτα τι βρηκα: από τις καλυτερες μαρκες παιδικων καθισματων, σε σουπερ τιμη, σε σουπερ σαιτ (εγω από εκει ψωνισα καθισματακι)!

http://www.olivers-baby-care.co.uk/car-seats/baby-car-seats/recaro-young-profi-plus-baby-car-seat.html

σιγα μη δωσεις τοσα λεφτα εδω :P

να και ακομα φθηνοτερο (αλλα δεν την ξερω την μαρκα)!

http://www.olivers-baby-care.co.uk/car-seats/baby-car-seats/phil-and-teds-bebe-car-seat-adhs.html

καλημερα!

τι κανετε φιλεναδες; πω πω χειροτερες και από εμενα ειστε! εξαφανιστηκατε εντελως! τουλαχιστον ελπιζω να περνατε καλα, να ειστε υγιεις και δεν πειραζει θα τα πουμε από αυριο! εμεις καλα ειμαστε, ο μικρος μου εχει κατι νευρακια, πολλα σαλια δεν τρωει καλα και κανα διημερο οποτε μαλλον κατι παιζει με τα δοντια παλι! αμαν 4 μεινανε να βγουνε να τελειωσουμε!

εγω παλι τα χαλια μου εχω ψυχολογικα. δε συμβαινει τιποτα σπουδαιο απλα περιμενω να αδιαθετησω και μαλλον γι αυτο. τα βλεπω ολα μαυρα αν και δεν θα το ελεγα οτι ετσι ειναι. μου ερχεται να μπηξω τα κλαματα ετσι στο ασχετο. τεσπα!

σας φιλω πολύ πολύ και σας περιμενω!

καλημερα, καλη εβδομαδα να εχουμε!:P

σημερα εχω αρκετες δουλιτσες και περιορισμενο χρονο καθως μολις μπηκα στο γραφειο μου! τρελη νυστα ειχα δεν μπορουσα να σηκωθω από το κρεβατι! το καλο ειναι οτι ο μικρος πινει γαλατακι στις 7 πλεον και μετα κοιματα μεχρι τις 10 παρα (μαλλον ειναι επηρεασμενος ακομα από το παλιο ωραριο ;))

θα μπαινω μηπως και πετυχω καμια σας, σας φιλω πολύ! τρεχωωωωωωωωωωωω

http://www.youtube.com/watch?v=HklClJIFNuU

τελειο;;;;;;;; χα χα χα χα

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!!

τι κάνετε?????

εμείς καλά!

η μικρή κοντευει να γίνει τελείως καλά ευτυχώς!

εγώ εδώ, πάλι ετοιμάζω παραγγελία απο αμαζον!

μάλλον θα της πάρω αυτό: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002KKC6CI/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

για να απασχολείται λίγο όταν βγαίνουμε για καφέ γιατί αλλιώς με τραβάει απο το χέρι για να κόβουμε βόλτες!!!

ευτυχώς το ΣΚ μου έκαναν baby sitting κάτι νεαροί σε ένα διπλανό τραπέζι στην καφετέρια! πήγε η Βαλέρια και δεν ξεκόλλαγε! μια χαρά! και τους συναντήσαμε και Σαβ και Κυρ. τους ίδιους!!!:D

σύμπι είναι πιστό το κορίτσι μου!!! απλά δημόσιες σχέσεις έκανε!!!!;)

σου έφυγαν οι μαυρίλες συμπι μου???

με τη βάφτιση έκανες τίποτα να σου ανέβει και η διάθεση με τις ετοιμασίες??????

εγκυούλες που είστε?????

Ζωίτσα, Γιωτάκι, Λία?????? ξεχνάω κάποια????????:?:

οι υπόλοιπες?????? άντε μπείτε να πείτε έστω μια καλημέρα!!!

πάω γιατί μόλις ξύπνησε το μπουμπούκι μου!!!!

Φιλιάααα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

η βαπτιση κανονιστηκε για 7/5/2011 ώρα 5.00μμ στην Ιερά Μονή Αγίας Ελεούσας στο Βαρθολομιό. το θεμα της βάπτισης ειναι τα ζωάκια και γι αυτο οι μπομπο ειναι ξύλινα παιχνίδια- ζωάκια. στολισμός δεν επιτρεπεται καθολου, τα μαρτυρικα πρεπει να ειναι μονο σταυρουδάκια, η κουμπαρα να μην εχει κανει πολιτικο γαμο, το ονομα να ειναι χριστιανικό, η λαμπαδα να ειναι ολοσκετη, ο σταυρός να ειναι μονο ενας σταυρος χωρις τιποτε αλλο επανω! πολλοι οι περιορισμοι ετσι; θα ειμαστε λιγο λιτοι αλλα δεν με πειραζει καθολου.

το φορεμα που θα παρω για την βαφτιση ειναι το 77 μαλλον αλλα βγανει και σε αλλα χρωματα πχ ασπρο :)

http://www.ioannakourbela.com/new_collection/Lookbook_LOW.pdf

η βαπτιση κανονιστηκε για 7/5/2011 ώρα 5.00μμ στην Ιερά Μονή Αγίας Ελεούσας στο Βαρθολομιό. το θεμα της βάπτισης ειναι τα ζωάκια και γι αυτο οι μπομπο ειναι ξύλινα παιχνίδια- ζωάκια. στολισμός δεν επιτρεπεται καθολου, τα μαρτυρικα πρεπει να ειναι μονο σταυρουδάκια, η κουμπαρα να μην εχει κανει πολιτικο γαμο, το ονομα να ειναι χριστιανικό, η λαμπαδα να ειναι ολοσκετη, ο σταυρός να ειναι μονο ενας σταυρος χωρις τιποτε αλλο επανω! πολλοι οι περιορισμοι ετσι; θα ειμαστε λιγο λιτοι αλλα δεν με πειραζει καθολου.

το φορεμα που θα παρω για την βαφτιση ειναι το 77 μαλλον αλλα βγανει και σε αλλα χρωματα πχ ασπρο :)

http://www.ioannakourbela.com/new_collection/Lookbook_LOW.pdf

καλημερααααααα!!!!αααα Μαρακι κατι φορες ειναι καλυτερα να εισαι πιο λιτα!!!!αντε με το καλο......να σε ρωτησω μαζι με το φορεμα θα παρεις και να ασορτι παπουτσια????χοχοχοχοχο:tongue:;)

καλημερααααααα!!!!αααα Μαρακι κατι φορες ειναι καλυτερα να εισαι πιο λιτα!!!!αντε με το καλο......να σε ρωτησω μαζι με το φορεμα θα παρεις και να ασορτι παπουτσια????χοχοχοχοχο:tongue:;)

ναι εννοειται για να μου δωσει και λιγο μποι βρε :tongue:!

τι κανετε Λενιω μου;

περιττο να σας πω ότι ειστε όοοοοολες καλεσμενες αν και ξερω ότι θα με φτυσετε γαιδαρες χα χα χα χα!

πλακα κανω ετσι; αλλα θα χαρω πολυ αν καποιες από εσας καταφερουν να ερθουν οκ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...