Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

επίσης μπραβο για την αυχενικη πολύ χαρηκα! όλα καλα να σου πανε μεχρι τελους (που θα σου πανε δηλαδη)!

αληθεια γιατι εγω τωρα μολις εφαγα φλας οτι ειναι κοριτσι;:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εκπαιδευση λεω και εγω να ξεκινησω από το καλοκαιρι γιατι τωρα δεν θα καταλαβει με τιποτα ειμαι σιγουρη!

κρεβατακι θα του φτιαξω οταν κανω δευτερο με το καλο!

Να 'μαι παλι!!!!Τον εβαλα για υπνο και ειπα να μπω λιγο.....

Μαρακι!!!!που εισαι εσυ?χαθηκα εγω χαθηκες και εσυ ομως....Ελπιζω να ειναι ολα καλα οπως και να 'χει....

Λοιπον για τα κιλα που λες στο υψος τοσο ειναι 90 ποντους αντε να εβαλε ακομα κανεναν και ειναι στην τελευταια καμπυλη...ομως στα κιλα ειναι 14900 και εχουμε αφησει πολυ πισω την τελευταια καμπυλη...γι αυτο και στεναχωρεθηκα λιγο.... Ηαληθεια ειναι οτι τωρα που ανακατευομαι δεν μπορω να ελεγξω ποσο φαι τρωει αφου ο Κοσμας κανει τις μεριδες και εγω ουτε να τις βλεπω δεν θελω...ανακατευομαι....Και αυτο το παιδι οσο φαι του δωσεις τοσο τρωει...δεν λεει ποτε χορτασα δεν θελω αλλο!!!!Ειναι απιστευτο!!!!

Τελοσπαντων να μην σας ζαλιζω.....

Για το κρεβατακι ρωταω γιατι σκεφτομαι και εγω τωρα που θα κανω το δευτερο να την παιρνω σιγα σιγα την κουνια αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι που θα εχει πλεον την ελευθερια να σηκωνεται οποτε αυτος θελει!!!ΚΑι δεν ειναι ωραιο αυτο γιατι οταν ξυπναει καθεται και παιζει μιση με μια ωρα μονος του μεσα στην κουνια με τα κουκλακια του και ετσι δεν ειμαι αναγκασμενη να τον παρω με το που θα ξυπνησει....Εκτος αυτου φοβαμαι οτι αν δει οτι μπορει να σηκωνεται μην σταματησει να κοιμαται κιολας!!!!!!και με ξυπναει τιποτα 3 -4 τα χαραματα!!!!!

ΕΠισης με πιπιλα τι κανατε?την κοψατε?εμεις την εχουμε μονο για τον υπνο και δεν ξερω ποτε ειναι καιρος να του την κοψω....Δεν ειμαι και σε καλη ψυχολογικη διαθεση να του την κοψω ακομα!!!Αλλα απο την αλλη φοβαμαι μην παθει και καμια μεγαλη εξαρτηση και φτασουμε 6 χρονων και κοιμαται μονο με πιπιλα!!!!Ασε που αν του αλλαξω κρεβατι μην του πεσει πολυ να του κοψω και την πιπιλα!!!!

Μηπως εχω πολλες αποριες ρε κοριτσια?Πολυ προβληματισμενη ειμαι βραδιατικα!!!!ΕΙδα οτι πηρα και 3 κιλα συνολικα απο την αρχη της εγκυμοσυνης και ψιλοφρικαρα και απο εκει!!!!!

Οσο για την πανα εγω ηξερα οτι την κοβουν μετα τα 2 1/2 αλλα η παιδιατρος μου ειπε ετσι και παλι αγχωθηκα γιατι θα εχω και αλλο τρεξιμο και δεν με νοιαζει φυσικα αυτο απλα ειναι που θα ειμαι με την κοιλια και θα τρεχω..Αυτο με πειραζει...Ασε ππου παντα σκεφτομαι και το ενδεχομενο μηπως κρεβατωθω ξανα!!!!!Ποτε δεν ξερεις....

Τελοσπαντων εγω εχω κανει μια προσπαθεια με γιογιο να του μαθω να κανει κακα βεβαια το ξεκινησα πριν 2 μηνες νομιζω αλλα το καημενο με το που παει να κανει κακα σηκωνεται ορθιος!!!δεν μπορει με τιποτα στο γιο γιο!!!Ασε που χοροπηδαει οταν κανει κακα!!!!Βιτσια ειναι αυτα!!!!!:tongue::tongue:

Αχ κοριτσια κλαφτηκα...ειπα τους προβληματισμους μου και ξαλαφρωσα!!!!Να μπειτε ομως να μου απαντησετε γιατι πολυ θα στεναχωρεθω αν δεν το κανετε ε?

Αντε καληνυχτα!!!!

ΝΑ εχετε μια ησυχη βραδια!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλησπέρεςςςςς!!!!!!

ασ'το ειναι ΘΕΑ! μακαρι να ηταν και ο μικρος μου λιγακι ανεξαρτητος!

βρε παραείναι το κορίτσι μου ανεξάρτητο!!!

Θυμάμαι στην εγκυμοσύνη,όταν μου ανακοίνωσε ο γιατρός οτι είναι κορίτσι, αμέσως μου ήρθε στο μυαλό η εικόνα μιας κουκλίτσας που θα με πνίγει στα φιλιά και όχι μιας αναρχοαυτόνομης που της ζητιανεύω μια αγκαλιά και όποτε μου κάνει τις γλύκες, τις κάνει για όσο θέλει εκείνη!!!:tongue::tongue::tongue:

Γεια σας!!!!!!!!

Αντε καλε που ειστε?

Εμεις εδω καλα!!!Η αυχενικη μια χαρα !!!

πηγαμε και παιδιατρο σημερα και ο μικρος ξεφυγε πολυ στο βαρος οποτε αρχιζουμε διαιτα!!!Στεναχωρεθηκα να πω την αληθεια γιατι εχω και τις υποψιες μου με τα φαρμακα που πηρα στη εγκυμοσυνη οτι και καλα κανουν τα παιδια παχυσαρκα και τετοια...οποτε θα το εχω στο νου μου....Θα δουμε τι θα γινει....Παντως να πω την αληθεια κανεις δεν μου ειπε οτι ειναι χοντρος....Στις καμπυλες απλα εχουμε ξεφυγει.....Τελοσπαντων παρηγορια στον αρρωστο που λενε.....

Κατα τα αλλα οι αναγουλες συνεχιζοονατι και ο μικρος πολυ διασκεδαζει οαν αρχιζω να αναγουλιαζω!!!!!

Ενταξει μεχρι εδω οτι εγραψα!!!!παω να τον αλλαξω γιατι χεστηκε!!!

αληθεια οριτσια ποτε αθα αρχισετε την εκπαιδευση γιογιο?εγω δεν ξερω εχω προβληματιστει....Η παιδιατρος μου ειπε επο το καλοκαιρι να αρχισω....

Α και κατι ακομα να ρωτησω ποτε θα παρετε κρεβατακι στα μικρα σας και θα τα βγαλετε απο την κουνια...

φευγωωωωωωωωωωωωωω

Να 'μαι παλι!!!!Τον εβαλα για υπνο και ειπα να μπω λιγο.....

Μαρακι!!!!που εισαι εσυ?χαθηκα εγω χαθηκες και εσυ ομως....Ελπιζω να ειναι ολα καλα οπως και να 'χει....

Λοιπον για τα κιλα που λες στο υψος τοσο ειναι 90 ποντους αντε να εβαλε ακομα κανεναν και ειναι στην τελευταια καμπυλη...ομως στα κιλα ειναι 14900 και εχουμε αφησει πολυ πισω την τελευταια καμπυλη...γι αυτο και στεναχωρεθηκα λιγο.... Ηαληθεια ειναι οτι τωρα που ανακατευομαι δεν μπορω να ελεγξω ποσο φαι τρωει αφου ο Κοσμας κανει τις μεριδες και εγω ουτε να τις βλεπω δεν θελω...ανακατευομαι....Και αυτο το παιδι οσο φαι του δωσεις τοσο τρωει...δεν λεει ποτε χορτασα δεν θελω αλλο!!!!Ειναι απιστευτο!!!!

Τελοσπαντων να μην σας ζαλιζω.....

Για το κρεβατακι ρωταω γιατι σκεφτομαι και εγω τωρα που θα κανω το δευτερο να την παιρνω σιγα σιγα την κουνια αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι που θα εχει πλεον την ελευθερια να σηκωνεται οποτε αυτος θελει!!!ΚΑι δεν ειναι ωραιο αυτο γιατι οταν ξυπναει καθεται και παιζει μιση με μια ωρα μονος του μεσα στην κουνια με τα κουκλακια του και ετσι δεν ειμαι αναγκασμενη να τον παρω με το που θα ξυπνησει....Εκτος αυτου φοβαμαι οτι αν δει οτι μπορει να σηκωνεται μην σταματησει να κοιμαται κιολας!!!!!!και με ξυπναει τιποτα 3 -4 τα χαραματα!!!!!

ΕΠισης με πιπιλα τι κανατε?την κοψατε?εμεις την εχουμε μονο για τον υπνο και δεν ξερω ποτε ειναι καιρος να του την κοψω....Δεν ειμαι και σε καλη ψυχολογικη διαθεση να του την κοψω ακομα!!!Αλλα απο την αλλη φοβαμαι μην παθει και καμια μεγαλη εξαρτηση και φτασουμε 6 χρονων και κοιμαται μονο με πιπιλα!!!!Ασε που αν του αλλαξω κρεβατι μην του πεσει πολυ να του κοψω και την πιπιλα!!!!

Μηπως εχω πολλες αποριες ρε κοριτσια?Πολυ προβληματισμενη ειμαι βραδιατικα!!!!ΕΙδα οτι πηρα και 3 κιλα συνολικα απο την αρχη της εγκυμοσυνης και ψιλοφρικαρα και απο εκει!!!!!

Οσο για την πανα εγω ηξερα οτι την κοβουν μετα τα 2 1/2 αλλα η παιδιατρος μου ειπε ετσι και παλι αγχωθηκα γιατι θα εχω και αλλο τρεξιμο και δεν με νοιαζει φυσικα αυτο απλα ειναι που θα ειμαι με την κοιλια και θα τρεχω..Αυτο με πειραζει...Ασε ππου παντα σκεφτομαι και το ενδεχομενο μηπως κρεβατωθω ξανα!!!!!Ποτε δεν ξερεις....

Τελοσπαντων εγω εχω κανει μια προσπαθεια με γιογιο να του μαθω να κανει κακα βεβαια το ξεκινησα πριν 2 μηνες νομιζω αλλα το καημενο με το που παει να κανει κακα σηκωνεται ορθιος!!!δεν μπορει με τιποτα στο γιο γιο!!!Ασε που χοροπηδαει οταν κανει κακα!!!!Βιτσια ειναι αυτα!!!!!:tongue::tongue:

Αχ κοριτσια κλαφτηκα...ειπα τους προβληματισμους μου και ξαλαφρωσα!!!!Να μπειτε ομως να μου απαντησετε γιατι πολυ θα στεναχωρεθω αν δεν το κανετε ε?

Αντε καληνυχτα!!!!

ΝΑ εχετε μια ησυχη βραδια!!!!

μπράβο Ζωιτσα μου για την αυχενική!!!!

καμια υπόνοια για το φύλο είχε ο γιατρός???

καλέ μια χαρά είναι είναι το παιδί! άκου εκεί δίαιτα!

αφού λες οτι δε φαίνεται παχουλός, δεν τρέχει μια για παχυσαρκία!

άλλωστε το παιδί μπορεί να έχει βαρύ σκελετό!

λοιπόν για το γιογιο....εγώ σκέφτηκα το καλοκαίρι να τη φέρω σε επαφή αλλά δε θα την πιέσω....αν δω οτι δε θέλει ή οτι δεν είναι έτοιμη, θα το αφήσω για αργότερα....νομίζω οτι απο τα 2,5 και πάνω είναι η πιο κατάλληλη ηλικία. άσε που αν δεν είναι έτοιμο και το πιέσουμε, μπορεί να έχουμε ανεπιθύμητα αποτελέσματα σοβαρά....υπάρχει αντίστοιχο θέμα στο πάρεντς.

το κρεβατάκι το σκεφτόμουν κι εγώ κάποια στιγμή που η Βαλέρια περνούσε δύκολα με τον ύπνο αλλά αφού το ξεπέρασε και μου κοιμάται μια χαρά δε σκοπεύω να της ταράξω την ησυχία!!!αργότερα!!!

εσύ όμως είσαι ειδική περιπτωση μια και θα τη χρειαστείς την κούνια για το καινούριο μωρό και καλό θα ήταν να τον βγάλεις σιγά σιγά τον Τεό...

τώρα αν θα σου κάνει ταρζανιές....παίζεται....

της αδερφής μου η κόρη, που την έχει βάλει σε κρεβάτι πριν 2 μήνες (21 μηνών) κάνει κάτι σηκώματα στις 5 το πρωί...άλλες φορές σκάει μύτη με το ποτηράκι της με το νερό στο χερί και φωνάζει τα!!!! άλλες παίρνει το παιχνίδι τη ρόδα που πουλάνε στα πανηγύρια που το τσουλάς και πάει στην αδερφή μου και της λέει άτα....αλλά εύκολα την επιστρέφει στο κρεβάτι της....μια εξήγηση του τύπου οτι είναι νύχτα και όλοι κοιμούνται,κλπ αρκεί...

Για την πιπίλα, μην αγχώνεσαι...

εγώ πάντως δε σκοπεύω να της την κόψω αν δεν τελειώσουμε με τα δόντια....είναι η παρηγοριά της όταν βγάζει δοντάκι οπότε μέχρι να ολοκληρωθεί η μασέλα της, πιπίλα θα έχει!!!:)

και να μην αγχωνεσαι για τίποτα!

να ξέρεις οτι ο Τεό θα σε οδηγήσει για κάθε πράγμα όταν θα είναι έτοιμος...είτε για την πιπίλα είτε για το γιογιό...

χαλάρωσε λίγο γιατί έρχεται και το άλλο νινί και θέλει ήρεμη μαμά, όχι σαλταρισμένη!!!!:tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα! βρε Ζωουλα με αγχωσες με τοσο στρες που κουβαλας κοριτσι μου! βεβαια δε σε παρεξηγω γιατι ειναι και τα ορμονικα σου στη μεση!

λοιπόν η πιπιλα εχω διαβασει- ακουσει ότι πρεπει να κοβεται μεχρι 2 ετων οποτε εχεις ακομα περιθωρια. βεβαια παιζει να ζηλευει ο μικρος με το καινουργιο μωρο και να ξαναξεκινησει την πιπιλα μόλις δει ότι και το νεο μελος θα βυζαινει ακαταπαυστα χα χα χα χα :P.

όσον αφορα στο κρεβατακι του συμφωνω με τηη συμπι. ξεκινα σιγα σιγα να σκεφτεσαι την προοπτικη να του παρεις αμεσα κρεβατακι για να μην του ερθουν όλα μαζι του καημενου (μωρο-κρεβατι κλπ)

ε για το γιο γιο τι να σου πω. εγω εκοψα τη συνηθεια να τα κανω επανω μου 3 ετων και αυτο γιατι την εκοψε και η αδερφη μου που ηταν 2 ετων αν και μιλουσα καθαρα από 10 μηνων! τα κακα δεν τα ελεγα με τιποτα!

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!πως ειστε?Ζωιτσα χαρηκα πολυ με την αυχενικη...ευχομαι να σου πανε ολα καλα μεχρι το τελος!!!!λοιπον ακου....δεν τιθεται θεμα να κανεις διαιτα στο παιδι.....απαγορευεται!!!!!και μενα ο Μαρινος εχει ξεφυγει απο την καμπυλη...ειμαστε 1 κιλο λιγοτερο και πιο κοντοι απο σας.....απλα θα τρωει με προγραμμα και οχι φαγητα με λιπαρα οσο γινεται. δεν θελω να αγχωνεσαι στην κατασταση που ειναι για τιποτα. 2ο θεμα τωρα.....γιογιο!!!δοκιμασε τον το καλοκαιρι να δεις αν ανταποκρινεται αλλα και παλι ειναι πολυ μικρο το παιδι απο τωρα να μαθει το γιογιο.δεν μας κυνηγαει κανεις!!!!επισης με την πιπιλα αστην τωρα που θα γεννηθει και το νεο μελος γιατι οντως θα υπαρχουν ζηλιες και θα θελει ο ΤΕΟ να ειναι το μωρο.ολα θα παρουν τον δρομο τους.....εσυ να εισαι ηρεμη και αφου εχεις τον Κοσμα να σε βοηθαει μην μιλας καθολου!!!!μηπως να κανονισω διακοπες μακεδονια φετος και να ερθω να παιρνω τον μικρο να πηγαινουμε βολτες??????για το κρεβατακι τωρα αν θες το ξεκινας σιγα σιγα μην του ερθει αποτομο....εγω τον Ανδρεα τον εβαλα σε κρεβατι 4 μηνες πριν γεννησω την Ευη.οι υπολοιπες τι κανετε?συμπεθερουουουουουουλες!!!!Σοφακι οταν κανεις το δευτερο ευχομαι να ειναι γιος και να μην ξεκολλαει απο πανω σου....για να δεις τι "ζορι" περναμε εμεις!!!!!χιχιχιχιχιιχιχιχιχι

χαίρετε χαίρετε!!!

τι κάνετε???

εγώ πήγα σήμερα τη μικρή σε άλλο παιδίατρο...και συγκεκριμένα στον παιδίατρο που είχα κι εγώ ως παιδάκι!

η δικιά μας με έχει ξενερώσει λίγο...

το παιδί έχει μύξα? μάσκα αερολίν

βήχει? αερολίν

τι?????συνεχίζει να βήχει????? μάσκα αερολίν, φλιξοτάιντ και σολντεσανίλ!

έλεος πια με τις κορτιζόνες!!!

ο γιατρός σήμερα μας έδωσε σιροπάκια...ένα για το βήχα και μια αντιβίωση γιατί έχει λίγα ακροαστικά...

το κορυφαίο ήταν οτι επιβεβαίωσε την αίσθηση μου οτι η Βαλέρια μάλλον είναι πιο κοντή απ'όσο τη μετρούσε η άλλη γιατρός...81 πόντους μας την έβγαλε αντι του 84 της άλλης...

τεσπα...αυτό δε με νοιάζει! οτι μπόι είναι να πάρει θα το πάρει!

και αν πάρω και απο τα γονίδια....φυσιολογικό ύψος θα αποκτήσει στα 18 της!!!

΄

Κατά τα άλλα ησυχία....έβαλα δίπλα στα κορίτσια του Αυγούστου συνταγή για νηστίσιμη μπουγάτσα! εκπληκτική!

σύντομα θα την επαναλάβω σε εκδοχή νηστίσιμου γαλακτομπούρικου!

Ζωίτσα ρίξε κι εσύ μια ματιά για τον Τεό που εχει αλλεργία σαν κι εμάς! η Βαλέρια την τσάκισε!

βρε Ελενάκι λες να είναι καλύτερα που ειναι ανεξάρτητη η Βαλέρια τελικά?????

αχ το επόμενο παιδί δε θέλω να είναι αγόρι!

για ένα και μόνο λόγο: θα σφαχτούμε με τον αντρούλη μου για το όνομα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλα εχω παθει μια ταραχη!

μια συναδελφος του αντρα μου ειχε 2 παιδακια 13 μηνων και 3 ετων. τα προσεχε η μητερα της. χθες- σημερα δε ξερω ακριβως ερχεται το σχολικο να παρει το ενα το παιδακι για τον βρεφικο σταθμο, βαζει η γιαγια το 13 μηνων στο παρκο και πηγαινει το μεγαλυτερο στο λεωφορειο. οταν η γιαγια επεστρεψε το μικρο ήταν κρεμασμενο- πνιγμενο στο παρκο από τα κουκλακια που του ειχαν δεσει (με σχοινακια προφανως) να παιζει!

κοριτσια εχει σφιχτει το στομαχι μου , αρρωστησα! προσοχη προσοχη.... απα πα....

Διαφημίσεις

αααα και το βασικο.....χρονια πολλα ΛΙΑ(μαμα Ανδρεα) να τα εκατοστησεις!!!οτι καλυτερο σου ευχομαι.....

Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ Ελένη μου που με θυμήθηκες...Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα καθόλου τη μέρα γιατί έδινα βαθμούς από το πρωί, μετά στο καπάκι μάθημα μέχρι αργά, λίγο πρόλαβα τον Ανδρέα μου πριν πάει για ύπνο και τώρα διόρθωμα και to do list για αύριο που είναι επίσης μια από τα ίδια μέρα...

Διάβασα και το τραγικό συμβάν που έγραψε η Μαρία...αχ το κακό δεν αργεί να συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη...κουράγιο στους γονείς αλλά που να το βρουν...

Φιλάκια σε όλες τις μαμάδες και τα ζουζούνια τους!

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

καλημερα!

Χρονια πολλά κοριτσακι μου να τα χιλιασεις! αλήθεια μηπως γιορταζεις και αυριο;:P

να εισαι παντα γερη και δυνατη να παιρνεις χαρες από την οικογενεια σου!

πως ειστε σημερα φιλεναδες; εγω καλα ξυπνησα αλλα με ταραξε στη γκρινια ο μικρος λιγο πριν φυγω γιατι νυσταζε. ξυπνησε στις 7.30 και στις 9 ηταν κουρελι για υπνο παλι! ειμαι και από εχθες επηρεασμενη γι αυτο που σας εγραψα τεσπα.... ερχεται η αδερφη μου σημερα για τριημερο και την περιμενω πως και πως. θα κοιταξω να καλυτερεψω τη διαθεση μου στην πορεια της ημερας. i'll be around ελατε καμια βολτουλα από το καφε!

καλημερα!

Χρονια πολλά κοριτσακι μου να τα χιλιασεις! αλήθεια μηπως γιορταζεις και αυριο;:P

να εισαι παντα γερη και δυνατη να παιρνεις χαρες από την οικογενεια σου!

Να είσαι καλά...σ' ευχαριστώ πολύ. Ναι γιορτάζω και αύριο...είμαι από τις "άτυχες" περιπτώσεις που περιμένω ολόχρονα να γιορτάσω γιορτή γενέθλια κοντά κοντά...βέβαια είναι και καλό από την άλλη γιατί συνήθως σε θυμούνται οι περισσότεροι και στα γενέθλια αλλά συνήθως σου κάνουν και ένα δώρο :P

Να είσαι καλά...σ' ευχαριστώ πολύ. Ναι γιορτάζω και αύριο...είμαι από τις "άτυχες" περιπτώσεις που περιμένω ολόχρονα να γιορτάσω γιορτή γενέθλια κοντά κοντά...βέβαια είναι και καλό από την άλλη γιατί συνήθως σε θυμούνται οι περισσότεροι και στα γενέθλια αλλά συνήθως σου κάνουν και ένα δώρο :P

οποτε προκαταβολικα σου ευχομαι να χαιρεσαι και την γιορτουλα σου αυριο!

μη νομιζεις και εγω ατυχησασα ειμαι! γιορτή 15/8 γενεθλια 24/8! μια ζωη ενα δωρο επαιρνα!:P

ο υιος τι κανει;

οποτε προκαταβολικα σου ευχομαι να χαιρεσαι και την γιορτουλα σου αυριο!

μη νομιζεις και αεγ ατυχησασα ειμαι! γιορτή 15/8 γενεθλια 24/8! μια ζωη ενα δωρο επαιρνα!:P

ο υιος τι κανει;

Σ' ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές...με καταλαβαίνεις γιατί και εσύ μια από τα ίδια βλέπω. Ο Ανδρέας όσο πάει και ταλιμπανίζει...αυτό το παιδί κασκαντέρ θα μας βγει...το αγαπημένο του είναι να τον βουτάς ανάποδα στο κενό (έρχεται και σε αγκαλιάζει και κάνει προς τα πίσω για να σου δώσει σύνθημα να τον βουτήξεις στο κενό και να γελάει τρελά), να κρεμιέται και να σκαρφαλώνει και εγώ να είμαι με κομμένη την ανάσα κάθε φορά. Προχθές ήθελε να δει πως είναι να κατεβαίνεις από τον καναπέ με το κεφάλι προς τα κάτω...εεε το είδε και έκανε ένα μικρό καρούμπαλο. Ένα μικρό καθισματάκι που του πήρα για να κάθεται να παίζει με παιχνίδια που έχουμε πάνω σε τραπεζάκι, το χρησιμοποιεί για σκαλάκι για να ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά. Προχθές κάναμε επαναληπτικό εμβόλιο και σηκώνεται πάνω με κάτι νεύρα μόλις του το έκανε και αρχίζει να κουνάει χέρια και να λέει τα δικά του με θυμό σα να έβριζε την παιδίατρο...μιλάμε για πολύ γέλιο...Δε μιλάμε ακόμη εκτός από μπαμπά, μαμά, κακά, άντε που είχε πει 9 μηνών και έκτοτε σπάνια τα ακούμε ξανά. Μάλλον θα μας τα πει μαζεμένα και με φόρα τι να πω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...