Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

alo!

να'μαι κι εγώ!

το μεσημέρι γυρίσαμε απο Αθήνα!

είχαμε ραντεβού την Παρασκευή το απόγευμα με την παιδοδερματολόγο...

όχι οτι βγάλαμε άκρη....μας είπε οτι μόνο σε άλλο ένα παιδάκι το έχει ξανασυναντήσει στην καριέρα της αυτό που έχει η Βαλέρια και δεν ξέρει τι είναι!!!

το έβγαλε φωτο για να το ψάξει καλύτερα...

προς το παρόν μας φόρτωσε με ένα σωρό σαμπουάν και κρέμες και βλέπουμε...

Πάντως θεωρεί οτι δεν είναι κάτι σοβαρό ωστε να προχωρήσει σε βιοψία....όπου βιοψία εννοεί να της έκοβε ένα κομματάκι απο το δέρμα για να το εξετάσει! απαπαπαπαπαπαπα!!!

και ειδικά στη Βαλ. που το έχει στο πρόσωπο!

ευτυχως που δε χρειάζεται!!!

σύμπι μου σε τι φάση είσαι? τι είδους ανωμαλία κρύβεις????????:tongue::tongue::tongue:

Μαριάνθη πίεζε τον να τρώει έστω και 2 μπουκιές....είναι επικίνδυνο το να μην τρώει καθόλου γιατι μπορεί ο οργανισμός του να συνηθισει στο ελάχιστο φαι και μετά να τρέχετε...

Ελενίτσα τι να σου πω! εσένα πραγματικά σε θαυμάζω με τα 3 ζουζούνια σου! ποιό να πρωτοπρολάβεις να κοιτάξεις!

έχει κόλλημα με σένα ο μαρινούλης ε???

βρε παιδιά τι κάνω λάθος??????

γιατί η Βαλέρια δεν έχει κόλλημα με κανέναν???????

οκ θέλει τις αγκαλίτσες της,κλπ αλλά για λίγο!

και αν την παρει κάποιος να την παέι βόλτα εμάς μας ξεχνάει στο δευτερόλεπτο!

μα τι αναρχοαυτόνομο παιδί έκανα????????:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλά αν ανέφεραν στις ειδήσεις μια μπουμπού τρελοκοτσιδού να αλωνίζει το mall το σάββατο, η δικιά μου θα ήταν!!!

ξεσήκωσε τον κόσμο! έτρεχε γύρω γύρω και η μαντάμ δε θέλει να την κρατάμε απο το χερι!!! λουρί θα της πάρω μου φαίνεται!!!

ελπίζω η Τάτι να μπαίνει απο το σπίτι να μας γράφει τα νέα της!!!

Φιλάκια!!!!!

και μη χάνεστε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα! καλη εβδομαδα να εχουμε!

πως ειστε κοριτσια; όλα καλα;

συμπι μου ησουν Αθηνα γι αυτο χαθηκες; δεν το θυμομουν καθολου (τι περιεργο!!!!) :-( Σοφακι τι ειδους δερματικο ειναι αυτο που εχει η Βαλερια; λες για τα σπιθουρακια και τις κοκκινιλες που παρουσιαζονται από το γαλα ή κατι αλλο;

εμεις όλα καλα! μετα από ενα διημερο βροχων και καταιγιδων ευτυχως σημερα εχουμε ηλιο!

ο μικρος καλα με πολλα σαλια και μαλλον προετοιμασια για τα τελευταια δοντακια, ο αρης και εγω καλα.

σημερα λεω να περασω και από την κοπελα για την βαφτιση (μπομπο κλπ) να δουμε.λεμε να κανουμε τη βαφτιση σε ενα ομορφο μοναστηρι ελπιζω να τα κανονισουμε όλα στην ωρα τους :P

Καλημέρα!!!

καλημερα! καλη εβδομαδα να εχουμε!

πως ειστε κοριτσια; όλα καλα;

συμπι μου ησουν Αθηνα γι αυτο χαθηκες; δεν το θυμομουν καθολου (τι περιεργο!!!!) :-( Σοφακι τι ειδους δερματικο ειναι αυτο που εχει η Βαλερια; λες για τα σπιθουρακια και τις κοκκινιλες που παρουσιαζονται από το γαλα ή κατι αλλο;

εμεις όλα καλα! μετα από ενα διημερο βροχων και καταιγιδων ευτυχως σημερα εχουμε ηλιο!

ο μικρος καλα με πολλα σαλια και μαλλον προετοιμασια για τα τελευταια δοντακια, ο αρης και εγω καλα.

σημερα λεω να περασω και από την κοπελα για την βαφτιση (μπομπο κλπ) να δουμε.λεμε να κανουμε τη βαφτιση σε ενα ομορφο μοναστηρι ελπιζω να τα κανονισουμε όλα στην ωρα τους :P

σύμπι μου δεν πρέπει να είχα αναφέρει οτι θα ανέβω Αθήνα γιατί το κανόνισα τελευταία στιγμή...είχα χαθεί γιατί είχα αναλάβει μπέμπι σιτινγκ την ανιψιά και θέλει τρέξιμο να προλάβεις το 3χρονο να μη φερθεί άσχημα στη Βαλέρια!!!

Το δερματικό της Βαλέριας είναι άσχετο με τις κοκκινίλες λόγω αλλεργίας.

Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει στις φωτο της που τα μαγουλάκια της είναι λίγο κόκκινα...εκεί λοιπόν έχει κάτι μικρές κοκκινίλες που αν τις δεις απο πολύ κοντά το περίγραμμα τους είναι κάπως κίτρινο...αυτό είναι και ούτε η δερματολόγος δεν ξέρει τι είναι!

Πάντως δεν είναι ανησυχητικό. Αφού μας ζήτησε να μας ξαναδεί σε ένα χρόνο!

Εκτός κι αν βγάλει τέτοιες κοκκινίλες και στο σώμα όπου μου είπε να την πάω αμέσως να τη δει...

τελοσπάντων, θα βάλουμε τις κρέμες και τα σαμπουάν μας και βλέπουμε!

άντε να τα κανονίσεις σιγά σιγά τα της βάφτισης!!! και οτι θες...ξέρεις...;)

πάω γιατί ξύπνησε!!!

φιλάκια!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερααααααααα τι κανετε? ολα καλα? Μαρακι.....αντε με το καλο η βαπτιση...και οτι χρειαστεις οπως ειπε και η Σοφια ξερεις!!!!ΤρελοΣοφια μου δεν κανεις κατι λαθος απλα το παιδι σου ειναι ανεξαρτητο απο μικρο......τωρα για τις κοκκινιλες που λες...εχει ενα παρομοιο ο ανηψιος μου αλλα πανω στο κεφαλι του το οποιο κοκκινιζει εντονα οταν νευριαζει... του ειπε ο γιατρος πως δεν ειναι κατι ανησυχητικο.....τωρα δεν μπορω να δω και καλα τις φωτο της Βαλεριας....αλλα ειναι ενοχλητικο αυτο?

Διαφημίσεις

καλημερααααααααα τι κανετε? ολα καλα? Μαρακι.....αντε με το καλο η βαπτιση...και οτι χρειαστεις οπως ειπε και η Σοφια ξερεις!!!!ΤρελοΣοφια μου δεν κανεις κατι λαθος απλα το παιδι σου ειναι ανεξαρτητο απο μικρο......τωρα για τις κοκκινιλες που λες...εχει ενα παρομοιο ο ανηψιος μου αλλα πανω στο κεφαλι του το οποιο κοκκινιζει εντονα οταν νευριαζει... του ειπε ο γιατρος πως δεν ειναι κατι ανησυχητικο.....τωρα δεν μπορω να δω και καλα τις φωτο της Βαλεριας....αλλα ειναι ενοχλητικο αυτο?

Τι κάνεις Λενιώ μου?

πως πάνε τα κέφια???

της Βαλέριας είναι πολλά και μικρά και στα 2 μάγουλα! πολλοί νομίζουν οτι έχει φακίδες να καταλάβεις!

όχι ενοχλητικό δεν είναι αφού ούτε φαγούρα έχει η μικρή ούτε τίποτα!

πιο πολύ αισθητικό είναι το θέμα και φυσικά το κοιτάξαμε για να βεβαιωθούμε οτι δεν είναι κάτι σοβαρό!

οπότε θα κανουμε οτι μας είπε η γιατρός με τις κρέμες και βλέπουμε!

Δεν έχουμε χαρεί μωρέ τα μαγουλάκια της καθαρά να φαίνεται το άσπρο της δερματάκι....

Τελοσπάντων σημασία έχει οτι δεν είναι κάτι ανησυχητικό!!!

Παραείναι ανεξάρτητη ρε συ Ελενίτσα μου η θκατούλα μου....

δε θέλει να την κρατάω απο το χέρι όταν περπατάει, αρνείται πεισματικά να φάει αν πάω να την ταίσω...θέλει όλα μόνη της!!!

μέχρι και μετά το μπάνιο θέλει μόνη της να βάζει ενυδατική στο σώμα της!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Τι κάνεις Λενιώ μου?

πως πάνε τα κέφια???

της Βαλέριας είναι πολλά και μικρά και στα 2 μάγουλα! πολλοί νομίζουν οτι έχει φακίδες να καταλάβεις!

όχι ενοχλητικό δεν είναι αφού ούτε φαγούρα έχει η μικρή ούτε τίποτα!

πιο πολύ αισθητικό είναι το θέμα και φυσικά το κοιτάξαμε για να βεβαιωθούμε οτι δεν είναι κάτι σοβαρό!

οπότε θα κανουμε οτι μας είπε η γιατρός με τις κρέμες και βλέπουμε!

Δεν έχουμε χαρεί μωρέ τα μαγουλάκια της καθαρά να φαίνεται το άσπρο της δερματάκι....

Τελοσπάντων σημασία έχει οτι δεν είναι κάτι ανησυχητικό!!!

Παραείναι ανεξάρτητη ρε συ Ελενίτσα μου η θκατούλα μου....

δε θέλει να την κρατάω απο το χέρι όταν περπατάει, αρνείται πεισματικά να φάει αν πάω να την ταίσω...θέλει όλα μόνη της!!!

μέχρι και μετά το μπάνιο θέλει μόνη της να βάζει ενυδατική στο σώμα της!!!

ασ'το ειναι ΘΕΑ! μακαρι να ηταν και ο μικρος μου λιγακι ανεξαρτητος!

Γεια σας!!!!!!!!

Αντε καλε που ειστε?

Εμεις εδω καλα!!!Η αυχενικη μια χαρα !!!

πηγαμε και παιδιατρο σημερα και ο μικρος ξεφυγε πολυ στο βαρος οποτε αρχιζουμε διαιτα!!!Στεναχωρεθηκα να πω την αληθεια γιατι εχω και τις υποψιες μου με τα φαρμακα που πηρα στη εγκυμοσυνη οτι και καλα κανουν τα παιδια παχυσαρκα και τετοια...οποτε θα το εχω στο νου μου....Θα δουμε τι θα γινει....Παντως να πω την αληθεια κανεις δεν μου ειπε οτι ειναι χοντρος....Στις καμπυλες απλα εχουμε ξεφυγει.....Τελοσπαντων παρηγορια στον αρρωστο που λενε.....

Κατα τα αλλα οι αναγουλες συνεχιζοονατι και ο μικρος πολυ διασκεδαζει οαν αρχιζω να αναγουλιαζω!!!!!

Ενταξει μεχρι εδω οτι εγραψα!!!!παω να τον αλλαξω γιατι χεστηκε!!!

αληθεια οριτσια ποτε αθα αρχισετε την εκπαιδευση γιογιο?εγω δεν ξερω εχω προβληματιστει....Η παιδιατρος μου ειπε επο το καλοκαιρι να αρχισω....

Α και κατι ακομα να ρωτησω ποτε θα παρετε κρεβατακι στα μικρα σας και θα τα βγαλετε απο την κουνια...

φευγωωωωωωωωωωωωωω

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ποσα κιλα ειναι παιδι μου ο μικρος; μα ειναι και πολυ ψηλος ετσι δεν ειναι; 90 ποντους είχες πει ή κατι τετοιο; μην τρελαινεσαι γιατι ουτε εσυ ουτε ο κοσμας ειστε χοντροι οποτε δεν εχει το παιδι σχετικα γονιδια. όσο για τα φαρμακα μαλλον χαζομαρες σκεφτεσαι! σουπερ ειναι ο πρωτοπορος του καφε και να μην το υποβαλεις σε καμια διαιτα οριστε μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...