Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα φιλεναδες!

κατερινακι μου και ο δικος μου πανω κατω τα ιδια κανει. οταν ειμαι εγω στο σπιτι ο πατερας του απλα δεν υπαρχει γι αυτον. ουτε τουαλετα δεν μπορω να παω χωρις να μπηξει τα κλαματα! ισως ειναι ετσι τα αγορακια, ισως ειναι φαση δεν ξερω αλλά ο δικος μου παντα ετσι ηταν. πολλα από αυτα που περιγραφεις τα ζω και εγω αλλα θεωρω ότι μολις μεγαλωσουν λιγακι και μπορουν με λογια να συνεννοηθουν θα τα βρουν πατερας και γιος (ελπιζω δηλαδη :-P)

συμπεθερακι μου αφου πατε για αποθηλασμο όπως δειχνουν τα πραγματα γιατι να καταφυγεις σε γαλα αμυγδαλου; γνωμη μου ειναι πριν κανεις πειραματα (με την καλη εννοια μην παρεξηγηθω) να απευθυνθεις σε εναν αλλεργιολογο γιατι σιγουρα υπαρχει λυση. αλλωστε δεν πιστευω ότι το γαλα αμυγδαλου προσφερει και τιποτα σημαντικο. όσο για το ψυχολογικο μην τρελαινεσαι ετσι βρε. σε ενα βαθμο σε καταλαβαινω γιατι θυμαμαι την δικη μου στεναχωρια που αποθηλασα 3 μηνων όχι 18 μηνων αλλα το κοριτσακι σου δεν μπορει να θηλαζει μια ζωη! παρ'το αλλιως αγαπη όλα μια ιδεα ειναι!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

;)Καλησπέρα και από μένα!!Τί κάνετε?Εγω κανονικά είχα κανονίσει να βγούμε αλλά δεν έκατσε οπότε είπα να σας διαβάσω λίγο!!Πολύ χαίρομαι για τις εγκυούλες και ζηλεύω γιατί ο άντρασ μου μου ανακοίνωσε πως δε θα κάνουμε δεύτερο παιδί παρά μόνο αν το κρίνει αυτός γιατί δεν τα βγάζω, λέει πέρα με το ένα που να κάνω και άλλο!χαχα!Φυσικά αν συνεχίσει να το πιστεύει αυτό και να επιμένει θα τον παρατήσω όπως καταλαβαίνετε!!!Επίσης το παιδί θα αρχίσω να το φωνάζω με το όνομα του πατέρα μου και όχι του πεθερού μου!χαχα!!!

Λοιπόν εμείς μετά τηνωτίτιδα, την περιπέτεια με το χάπι πιέσεως που κατάπιε ο μικρός και τρέχαμε στα νοσοκομεία, κάναμε το αναθεματισμένο το μμρ!!!Μετά από 8 μέρες ακριβώς ανέβασε 38, 5 για 4 μέρες φυσικά όλος ο Φεβρουάριος και μέχρι σήμερα έχει φύγει χωρίς να έχει βάλει μπουκιά στο στόμα του!Εχει ρέψει, και έχει αγριέψει από τις πολλές επισκέψεις στα νοσοκομεία!Του πήραν και αίμα αφήστε τα!Εκει λοιπόν που έπεσε ο πυρετός ξημερώνει καθαρά δευτέρα και βλέπω το παιδί μέσα στο κόκκινο εξάνθημα!!Παντού!!Μας είπαν στο μητέρα οτι είναι η ίωση "αιφνίδιο εξάνθημα" που όταν πέφτει ο πυρετός γεμίζουν σπυριά!!Φρίκη!!!Δε μου φταναν αυτά ξαφνικά παρατηρώ οτι ο μικρός βγάζει 2 κυνόδοντες μαζί και αρχίζει το παραμύθι με τη διάρροια!!!!!!!!!!!(δε θυμαμαι πώς γράφεται!!)Χτες ξύπνησε για πρώτη φορά στις μια τη νύχτα και τσίριζε και έκλαιγε και δεν ησύχασε μέχρι τις 5 το πρωί και στις 6 και μισή πάλι τα ίδια!!!Το κακόμοιρο τόση ταλαιπωριά μαζεμένη!!!Ελπίζω να επανέλθει σύντομα!!:confused:

Ελπίζω να είστε όοοοοολες και όοοοοολα τα μπεμπάκια σας πολύ καλα΄!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!:P

Παραμυθένια μου ξέρω έναν πάρα πολύκαλό αλλεργιολόγο, στο παίδων πεντέλης λέγεται Πρίφτης Κωσταντίνος αν δεν κάνω λάθος και μια μαθήτρια μου που είχε αλλεργία στο γάλα μεγάλωσε με γάλα σόγιας!!

Γιώτακι μου εμένα ο Βασίλης είναι ακριβώς 18μηνών , 10 κιλά και 82 πόντους!Εχει μείνει πίσω λόγω των όσων πέρασε και γιατί φυσικά είναι λιγόφαγος, εως ελαχιστόφαγος!!!!:mad::mad:Φυσικά ο άντρας μου δεν είναι τόσο ψηλός όσο ο δικός σου, πρέπει να είναι 1,75 και εγω 1.68 οπότε δεν περιμένω και πολλά όπως λέει και η αδερφή μου " από πού να πάρει???" χαχαχα!!Πάντως έχω δει παιδιά από πολύ κοντύτερους γονείς να γίνονται πολύ ψηλά!Επίσης έχω δει κάτι μικροκαμμωμένες κουκλάρες να ρίχνουν κάτι τρελλά γκομενάκια και κάτι κοντούς άντρες ναχουν τρελλές θεές δίπλα τους!Ας μην ανησυχούμε ούτε εγω ούτε εσυ για το ύψος τους!Την υγειά τους ναχουν, ναναι καλά παιδιά και να βρουν κάποιον να τα αγαπάει!!Αυτό μετράει!!

O40a.jpgO40ap3.png

Καλησπερα και απο εμενα!!!!

ΚΑταρχην να ξεκινησω απο την Μαριανθη που εχει τραβηξει τοσα πολλα!!!!Μπραβο ρε συ Μαριανθη!!Μπραβο που καταφερνεις και κρατας την ψυχραιμια σου!!!!Πραγματικα μακαρι να μπορουσα και εγω να ειμαι ψυχραιμη....Παντα λεω αν συμβει κατι θα κρατησω την ψυχραιμια μου δεν θα φοβηθω και τετοια αλλα αμα συμβει τα παιζω κανονικα!!!!!

Μαρακι να πω την αληθεια οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος τα επαιξα κανονικα...Μετα απο λιγο καιρο το χωνεψα και πλεον ειμαι αισιοδοξη οτι θα πανε ολα καλα και τιποτα δεν θα μου συμβει σε αυτη την εγκυμοσυνη!!!!!

Γιωτακι μπορω να καταλαβω το αγχος σου για την διατροφη της μικρης πραγματικα!!!Και παντα νομιζω θα εχουμε καποια αμφιβολια να μας βασανιζει!!!!Λοιπον σου λεω οτι εμεις ενταξει θηλασαμε μεχρι 6 μηνων ηπιαμε υποαλλεργικο γαλα και λογω αυτης της αλλεργιας δεν ξερει τι παει να πει κρεμα ο μικρος!!!Επισης δεν τρωμε και αυγα...λογω αλλεργιας!!!Αλλα απο αναπτυξη μια χαρα παμε!!!Φτασαμε αισιως τους 90 ποντους και ειμαστε 14 και κατι κιλα...Εγω βεβαια πιστευω οτι αυτος θα σταματησει να ψηλωνει οταν θα αρχισουν να ψηλωνουν τα αλλα παιδια...νομιζω ετσι ειναι αλλα ψηλωνουν στην αρχη και σταματανε και αλλα το ριχνουν αποτομα...Γι αυτο μην ανησυχεις καθολου και μην ακους το γιατρο γι αυτο το θεμα!!!!

Σοφια αντι να ψαχνεις ολα αυτα τα περιεργα γαλατα γιατι δεν δοκιμαζεις να της δωσεις ειτε υποαλλεργικο οπως δινω εγω ειτε αντιαλλεργικο αν εχει τοσο μεγαλη αλλεργια!!!!Σε ποιο συστατικο του γαλατος εχει αλλεργια ξερεις?Εγω τελοσπαντων του δινω το Almiron 2 HA ετσι λεγεται...Οσο για το θηλασμο Σοφακι θα σου πω μονο κουραγιο και οτι ολα ειναι μια αποφαση....

ΚΑτερινα μια παρομοια φαση περασε και το αγορακι μιας φιλης μου.Ηταν περιπου σε αυτη την ηλικια και μολις η φιλη μου αρχισε να πηγαινει στη δουλεια ο μικρος δεν της μιλουσε της κρατουσε μουτρα και δεν πηγαινε στην αγκαλια της!!!!Ηθελε μονο τον πατερα του!!!!Βεβαια δεν ξερω ποσο καιρο κρατησε....

Μηπως λοιπον εκφραζει καποια στεναχωρια επειδη δεν τον βλεπει αρκετα? Ας δοκιμασει καποια στιγμη να τον παει βολτα μονος του ή να του δωσει ενα δωρο οπως ειπε η Σοφια!!!

ΕΠισης εγω θα ελεγα να μην του δειχνει οτι τον ενοχλει γιατι μπορει να το καταλαβαινει και να το κανει επιτηδες γιατι ετσι ξερει οτι θα τραβηξει το ενδιαφερον του!!!Δεν ξερω...Μπορει να λεω και μλκιες ε?????

Σοφια β δεν θα ελεγα οτι ειναι ανησυχητικο που δεν μιλαει ακομα!!!!Το ανηψακι μου μεχρι 18 μηνων δεν ελεγε τιποτα και ξαφνικα τα ειπ[ε ολα μαζεμενα και κυριολεκτω!!!Μερικα παιδια αν δεν ειναι σιγουρα οτι θα τα πουν σωστα δεν ανοιγουν το στομα τους!!!!!

Ειμαι σιγουρη οτι καποια θα ξεχασα να σχολιασω!!!!

ΠΑω να κοιμηθω!!!!! σημερα δεν ανακατευτηκα πολυ.....Μπραβο μου!!!:tongue::tongue:

ΚΑληνυχτα!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλησπερα φιλεναδες!

συμπεθερακι μου αφου πατε για αποθηλασμο όπως δειχνουν τα πραγματα γιατι να καταφυγεις σε γαλα αμυγδαλου; γνωμη μου ειναι πριν κανεις πειραματα (με την καλη εννοια μην παρεξηγηθω) να απευθυνθεις σε εναν αλλεργιολογο γιατι σιγουρα υπαρχει λυση. αλλωστε δεν πιστευω ότι το γαλα αμυγδαλου προσφερει και τιποτα σημαντικο. όσο για το ψυχολογικο μην τρελαινεσαι ετσι βρε. σε ενα βαθμο σε καταλαβαινω γιατι θυμαμαι την δικη μου στεναχωρια που αποθηλασα 3 μηνων όχι 18 μηνων αλλα το κοριτσακι σου δεν μπορει να θηλαζει μια ζωη! παρ'το αλλιως αγαπη όλα μια ιδεα ειναι!:P

συμπι ξέρω οτι ακούγεται τρελό το γάλα αμυγδάλου αλλά είναι σούπερ θρεπτικό!!! και το προτιμώ απο το να της δώσω υποαλλεργικό σε σκόνη...

πείτε με ιδιότροπη αλλά επειδή τόσους μήνες δεν έχει πιεί σκόνη, δε θέλω να της δώσω τώρα που υποτίθεται οτι σε αυτή την ηλικία κόβεται η σκόνη και ξεκινούν το φρέσκο!

ωστόσο θα πάω σε αλλεργιολόγο απλά θέλω πρώτα να κάνουμε το επαναλητπικό ραστ για να έχω τα αποτελέσματα!

τώρα για τον αποθηλασμό τι να πω....ξερω οτι είναι κατι που κάποια στιγμή θα γίνει αλλά δυσκολεύομαι να το δεχτώ...και ξέρω οτι θα έρθουν δύσκολες μέρες για την ψυχολογία μου....και τώρα που γράφω και το σκέφτομαι, βουρκώνω...:(:(:(

;)Καλησπέρα και από μένα!!Τί κάνετε?Εγω κανονικά είχα κανονίσει να βγούμε αλλά δεν έκατσε οπότε είπα να σας διαβάσω λίγο!!Πολύ χαίρομαι για τις εγκυούλες και ζηλεύω γιατί ο άντρασ μου μου ανακοίνωσε πως δε θα κάνουμε δεύτερο παιδί παρά μόνο αν το κρίνει αυτός γιατί δεν τα βγάζω, λέει πέρα με το ένα που να κάνω και άλλο!χαχα!Φυσικά αν συνεχίσει να το πιστεύει αυτό και να επιμένει θα τον παρατήσω όπως καταλαβαίνετε!!!Επίσης το παιδί θα αρχίσω να το φωνάζω με το όνομα του πατέρα μου και όχι του πεθερού μου!χαχα!!!

Λοιπόν εμείς μετά τηνωτίτιδα, την περιπέτεια με το χάπι πιέσεως που κατάπιε ο μικρός και τρέχαμε στα νοσοκομεία, κάναμε το αναθεματισμένο το μμρ!!!Μετά από 8 μέρες ακριβώς ανέβασε 38, 5 για 4 μέρες φυσικά όλος ο Φεβρουάριος και μέχρι σήμερα έχει φύγει χωρίς να έχει βάλει μπουκιά στο στόμα του!Εχει ρέψει, και έχει αγριέψει από τις πολλές επισκέψεις στα νοσοκομεία!Του πήραν και αίμα αφήστε τα!Εκει λοιπόν που έπεσε ο πυρετός ξημερώνει καθαρά δευτέρα και βλέπω το παιδί μέσα στο κόκκινο εξάνθημα!!Παντού!!Μας είπαν στο μητέρα οτι είναι η ίωση "αιφνίδιο εξάνθημα" που όταν πέφτει ο πυρετός γεμίζουν σπυριά!!Φρίκη!!!Δε μου φταναν αυτά ξαφνικά παρατηρώ οτι ο μικρός βγάζει 2 κυνόδοντες μαζί και αρχίζει το παραμύθι με τη διάρροια!!!!!!!!!!!(δε θυμαμαι πώς γράφεται!!)Χτες ξύπνησε για πρώτη φορά στις μια τη νύχτα και τσίριζε και έκλαιγε και δεν ησύχασε μέχρι τις 5 το πρωί και στις 6 και μισή πάλι τα ίδια!!!Το κακόμοιρο τόση ταλαιπωριά μαζεμένη!!!Ελπίζω να επανέλθει σύντομα!!:confused:

Ελπίζω να είστε όοοοοολες και όοοοοολα τα μπεμπάκια σας πολύ καλα΄!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!:P

Παραμυθένια μου ξέρω έναν πάρα πολύκαλό αλλεργιολόγο, στο παίδων πεντέλης λέγεται Πρίφτης Κωσταντίνος αν δεν κάνω λάθος και μια μαθήτρια μου που είχε αλλεργία στο γάλα μεγάλωσε με γάλα σόγιας!

καλά Μαριάνθη έχεις πολύ γέλιο!!!(με την καλή έννοια έτσι???)

μου αρέσει πολύ η αισιοδοξία σου και ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα πράγματα!!!

σε ευχαριστώ για τον αλλεργιολόγο! τον έχω ξανακούσει τον συγκεκριμένο!

ΚΑταρχην να ξεκινησω απο την Μαριανθη που εχει τραβηξει τοσα πολλα!!!!Μπραβο ρε συ Μαριανθη!!Μπραβο που καταφερνεις και κρατας την ψυχραιμια σου!!!!Πραγματικα μακαρι να μπορουσα και εγω να ειμαι ψυχραιμη....Παντα λεω αν συμβει κατι θα κρατησω την ψυχραιμια μου δεν θα φοβηθω και τετοια αλλα αμα συμβει τα παιζω κανονικα!!!!!

Μαρακι να πω την αληθεια οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος τα επαιξα κανονικα...Μετα απο λιγο καιρο το χωνεψα και πλεον ειμαι αισιοδοξη οτι θα πανε ολα καλα και τιποτα δεν θα μου συμβει σε αυτη την εγκυμοσυνη!!!!!

Γιωτακι μπορω να καταλαβω το αγχος σου για την διατροφη της μικρης πραγματικα!!!Και παντα νομιζω θα εχουμε καποια αμφιβολια να μας βασανιζει!!!!Λοιπον σου λεω οτι εμεις ενταξει θηλασαμε μεχρι 6 μηνων ηπιαμε υποαλλεργικο γαλα και λογω αυτης της αλλεργιας δεν ξερει τι παει να πει κρεμα ο μικρος!!!Επισης δεν τρωμε και αυγα...λογω αλλεργιας!!!Αλλα απο αναπτυξη μια χαρα παμε!!!Φτασαμε αισιως τους 90 ποντους και ειμαστε 14 και κατι κιλα...Εγω βεβαια πιστευω οτι αυτος θα σταματησει να ψηλωνει οταν θα αρχισουν να ψηλωνουν τα αλλα παιδια...νομιζω ετσι ειναι αλλα ψηλωνουν στην αρχη και σταματανε και αλλα το ριχνουν αποτομα...Γι αυτο μην ανησυχεις καθολου και μην ακους το γιατρο γι αυτο το θεμα!!!!

Σοφια αντι να ψαχνεις ολα αυτα τα περιεργα γαλατα γιατι δεν δοκιμαζεις να της δωσεις ειτε υποαλλεργικο οπως δινω εγω ειτε αντιαλλεργικο αν εχει τοσο μεγαλη αλλεργια!!!!Σε ποιο συστατικο του γαλατος εχει αλλεργια ξερεις?Εγω τελοσπαντων του δινω το Almiron 2 HA ετσι λεγεται...Οσο για το θηλασμο Σοφακι θα σου πω μονο κουραγιο και οτι ολα ειναι μια αποφαση....

θες να με ξεκάνεις βρε Ζωίτσα?????????????????:shock::shock::shock::shock::shock:

πως το πετάς έτσι απλά αυτό το 90 πόντοι και 14 και κάτι κιλά???????????

εμείς πανηγυρίζουμε για τα 10 κιλά ακόμα!!!!

χαχαχαχαχα!!!!

για το γάλα και τον αποθηλασμό και το γάλα, έγραψα παραπάνω....

μη με περάσετε για καμία τρελή με το γάλα αμυγδάλου!

μπορεί να είναι ασυνήθιστο αλλά είναι θρεπτικότατο!

άλλωστε είναι γνωστό οτι τα αμύγδαλα έχουν πολύ ασβέστιο!!!

πάω να φτιάξω τη φάρμα μου στο zoo.gr και μετά νάνι....

Φιλάκια και καλό ΣΚ αν δεν ξαναμπώ!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!!! Σοφάκι σε καταλαβαίνω με τον αποθηλασμό..κι εγώ έτσι ένιωθα..δεν ήμουν έτοιμη να αποθηλάσω αλλά ήθελα πολύ ένα 2ο νινάκι..ένιωσα πολύ άσχημα την πρώτη μέρα που δεν ήπιε καθόλου από το στήθος μου..σιγά-σιγά θα το ξεπεράσεις..

Ζωίτσα κι εγώ ελπίζω να πάρει απότομα κάποια στιγμή ύψος το μινιόν μου!!! Γιατί αλλιώς μας βλέπω να ψάχνουμε άντρα όχι στα γήπεδα μπάσκετ,αλλά στα γήπεδα αρσης βαρών!!!

Κατερίνα πιστεύω ότι ο μικρούλης σου απλά περνάει τη φάση είμαι ερωτευμένος με τη μανούλα μου!!!η συμβουλή της σοφίας νομίζω είναι πολύ σωστή!!!

Εμένα η κόρη μου πάντως,όταν ξυπνάει φωνάζει:μπαμπάκα,μπαμπούη,άπη!!(=μπαμπάκα,μπαμπούλη,αγάπη)..όταν της πω ότι είναι στη δουλειά,τότε θα δώσει και λίγη σημασία στη φτωχή μαμά και θα της πει:μανούα τόοοφο(=μανούλα σε αγαπάω τόοοσο)

Επομένως Μαράκι καλά που έχεις γιο,γιατί η κόρη στο φτύσιμο θα σε έχει!!!

Βρε Μαριάνθη πόσα έχετε περάσει....περάστικά και αγυριστα να είναι..τί να πω??? κι εσείς είστε σαν κι εμάς σε μέγεθος ε???δεν πειράζει θα κάνουν άλμα αργότερα ας ελπίσουμε!!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου, πως είστε ?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ! Τελικά ναι μεν το παιδί μου έχει μαμακιαση αλλά αυτό που καταλάβαμε πως κάνει του μπαμπά του δεν είναι τπτ άλλο από παραπόνα για το χρόνο που δεν είναι μαζί.

Το έχω διαβάσει κ σε βιβλίο αυτό αλλά δεν περίμενα να το ζήσω.

Βασικά όλη αυτή η άρνηση είναι ο δικός του τρόπος διαμαρτυρίας που ο μπαμπάς λείπει τόσες ώρες. Και για να εξηγούμαστε από εχτες το πρωί που ξυπνήσαμε όλοι μαζί, φάγαμε όλοι μαζί παίξαμε όλοι μαζί , είναι τελείως διαφορετικός προς τον μπαμπά του.

Μάλιστα εχτες το απόγευμα έπαιζαν μόνοι τους στο δωμάτιο του Νικόλα ο οποίος με ζηταγε που κ που , ερχόταν στη κουζίνα με έβλεπε κ συνέχιζε το παιχνίδι με το μπαμπά του. Το βράδυ λίγο πριν τον πάρει ο ύπνος ήρθε ο Βασίλης να κάτσει κοντά του, με ζήτησε αλλά δεν έκλαψε όπως άλλες φορές κ κοιμήθηκε. Το πρωί τα φρούτα ξεκίνησα να του τα δώσω εγώ κ ζηταγε τον μπαμπά του, οπότε τον ταΐσε ο Β.

Το θέμα είναι ότι όλο αυτό που χτίζετε σε ένα σκ διαλύετε τη Δευτέρα που ο μπαμπάς θα πάει στη δουλειά κ θα του λείπει .

Καλησπέρα!!!

Κατερινάκι μου εγώ πιστεύω οτι περνάει φάση ο μικρός σου....μαμακίαση τη λένε!!!

έχετε δοκιμάσει να τον "δωροδοκήσει" ο άντρας σου????? δηλαδή επιστρέφοντας απο τη δουλειά, να του φέρει δώρο ένα παιχνίδι και να κάτσουν μαζί να το ανοίξουν και να το συναρμολογήσουν αν χρειάζεται...

Εσύ εννοείται να προσπαθήσεις να μην είσαι παρούσα ή αν σε θέλει οπωσδήποτε ο μικρός εκεί, να κάνεις την παρουσία σου διακριτική και μετά να αποσυρθείς αν γίνεται και να τους αφήσεις μόνους....

ή την ώρα που είναι να φάει το απογευματινό του, να έρθι και ο μπαμπάς να κάτσει μαζί σας και να προσπαθήσει να ταίσει κι εκείνος τον μικρό...

Μήπως έχει γίνει κάτι που να το πήρε στραβά ο μικρός? πχ να ανεβάσατε λίγο τους τόνους με τον άντρα σου και να νόμιζε ο μικρός οτι σε μάλωσε???

Πάντως πιστεύω οτι θα το ξεπεράσει....απλά θέλει υπομονή και επιμονή απο τον άντρα σου!!!!

Σοφακι αυτό με το δώρο είναι καλή ιδέα ? Μήπως μετά περιμένει από το μπαμπά μόνο δώρα ? Επίσης , με τον Β. δεν ανεβάζουμε ποτέ τους τόνους , είναι πολύ ήρεμος άνθρωπος (όχι σα κ εμένα δλδ). Εδώ κ 11 χρόνια που είμαστε μαζί ναι μεν έχουμε τσακωθεί αλλά δεν έχει φωνάξει ποτέ ο ένας στον άλλο .

Υπομονή με τον αποθηλασμό Σοφακι, δε ξέρω τι άλλο να πω.

καλησπερα φιλεναδες!

κατερινακι μου και ο δικος μου πανω κατω τα ιδια κανει. οταν ειμαι εγω στο σπιτι ο πατερας του απλα δεν υπαρχει γι αυτον. ουτε τουαλετα δεν μπορω να παω χωρις να μπηξει τα κλαματα! ισως ειναι ετσι τα αγορακια, ισως ειναι φαση δεν ξερω αλλά ο δικος μου παντα ετσι ηταν. πολλα από αυτα που περιγραφεις τα ζω και εγω αλλα θεωρω ότι μολις μεγαλωσουν λιγακι και μπορουν με λογια να συνεννοηθουν θα τα βρουν πατερας και γιος (ελπιζω δηλαδη :-P)

Μαράκι μου, τα ιδια κ εσεις ? κ εγω αυτο θελω να ελπίζω, ότι μολις μεγαλωσουν λιγακι να μπορουν με λογια να συνεννοηθουν πατερας και γιος .... ουφ

Μηπως λοιπον εκφραζει καποια στεναχωρια επειδη δεν τον βλεπει αρκετα? Ας δοκιμασει καποια στιγμη να τον παει βολτα μονος του ή να του δωσει ενα δωρο οπως ειπε η Σοφια!!!

ΕΠισης εγω θα ελεγα να μην του δειχνει οτι τον ενοχλει γιατι μπορει να το καταλαβαινει και να το κανει επιτηδες γιατι ετσι ξερει οτι θα τραβηξει το ενδιαφερον του!!!Δεν ξερω...Μπορει να λεω και μλκιες ε?????

ΠΑω να κοιμηθω!!!!! σημερα δεν ανακατευτηκα πολυ.....Μπραβο μου!!!:tongue::tongue:

ΚΑληνυχτα!!!!!!

Ζωουλα μου , πως είσαι ? Θα περάσουν βρε οι αναγούλες σιγά σιγά , κάθε μέρα κ λιγότερες. Και εννοείτε ότι θα έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη άλλωστε είσαι expert τώρα

Αυτό σωστό κ το είπα ήδη στον Βασίλη.

Γιωτουλα αδυναμία το Φιφινι στο μπαμπά ? Έτσι δε συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα κοριτσάκια?

Μαριανθη τι έχετε περάσει βρε ? Περαστικά σε όλα και για τα δόντια τι άλλο …….. υ π ο μ ο ν η. Τι πρωτότυπο ε ?

XwAPp3.png

Γεια σας κορες...εμφανιστηκα η εξαφανισμενη!!!!!! απο ο,τι διαβαζω, νεα μωρα καταφτανουν στο καφε μας...Να ευχηθω σε ολες τις εγκυμονουσες μας καλη λευτερια να εχουν, μια τελειομηνη και υπεροχη εγκυμοσυνη και ομορφα και υγιεστατα μωρακια στην αγκαλια τους!!!!!!!!!!! Πολυ συγκινηθηκα με τα υπεροχα αυτα νεα...Αργησε το καφε μας να βαλει μπρος αλλα του δωσαμε και καταλαβε, ολες μαζι μεινατε εγκυες...Τα νεα μας τωρα, μετα απο πολυ καιρο: η Ειρηνουλα μου μεγαλωνει και ζωηρευει, εχουμε περασει μια γαστρεντεριτιδα, 2 βρογχιτιδες και μια ωτιτιδα, καλο ρεκορ, ε;;; Τωρα αυτη την εβδομαδα μας κανει κατι νερα με τον υπνο, ξυπναει μες στη νυχτα με ουρλιαχτα και δεν μπορει να ξανακοιμηθει, θελει μονο αγκαλια και πανω κατω (ουτε μηνων δεν τα εκανε) και μονο απο τον μπαμπα της, εμενα ουτε να με φτυσει. Εχει μια γενικοτερη μπαμπακιαση, αλλα παραεγινε το "κακο" αυτη τη βδομαδα. Τη βγαλαμε επισης απο την κουνια γιατι πριν κανενα 2μηνο δεν την ηθελε με τιποτα και τη βαλαμε σε κρεβατι και εκτοτε ηρεμησαμε και εμεις και εκεινη, οσες το σκεφτεστε (Σοφακι για σενα το λεω) να το επιχειρησετε!!!!! Κατα τα αλλα ειναι μια γλυκα, λεει πολλες λεξουλες και αρχιζει τις προτασεις με 2 λεξεις πχ. παππου Γωγω(=Γιωργο), μαμα ατα, μπαμπα παπω(=αγαπω). Κοριτσαρες μου αυριο φευγω για Πραγα με το σχολειο και θα λειψω μια εβδομαδα, ελπιζω υστερα απο αυτο να μην ξαναχαθω...Σας φιλω ολες γλυκα!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλημέρα!!!!

μάλλον μόνη μου μιλάω πάλι αλλά οκ!!!

η Βαλέρια κοιμάται ακόμα....ελπίζω να ξυπνήσει σε λίγο!!!

Καλημέρα!!! Σοφάκι σε καταλαβαίνω με τον αποθηλασμό..κι εγώ έτσι ένιωθα..δεν ήμουν έτοιμη να αποθηλάσω αλλά ήθελα πολύ ένα 2ο νινάκι..ένιωσα πολύ άσχημα την πρώτη μέρα που δεν ήπιε καθόλου από το στήθος μου..σιγά-σιγά θα το ξεπεράσεις..

Ζωίτσα κι εγώ ελπίζω να πάρει απότομα κάποια στιγμή ύψος το μινιόν μου!!! Γιατί αλλιώς μας βλέπω να ψάχνουμε άντρα όχι στα γήπεδα μπάσκετ,αλλά στα γήπεδα αρσης βαρών!!!

Κατερίνα πιστεύω ότι ο μικρούλης σου απλά περνάει τη φάση είμαι ερωτευμένος με τη μανούλα μου!!!η συμβουλή της σοφίας νομίζω είναι πολύ σωστή!!!

Εμένα η κόρη μου πάντως,όταν ξυπνάει φωνάζει:μπαμπάκα,μπαμπούη,άπη!!(=μπαμπάκα,μπαμπούλη,αγάπη)..όταν της πω ότι είναι στη δουλειά,τότε θα δώσει και λίγη σημασία στη φτωχή μαμά και θα της πει:μανούα τόοοφο(=μανούλα σε αγαπάω τόοοσο)

Επομένως Μαράκι καλά που έχεις γιο,γιατί η κόρη στο φτύσιμο θα σε έχει!!!

Βρε Μαριάνθη πόσα έχετε περάσει....περάστικά και αγυριστα να είναι..τί να πω??? κι εσείς είστε σαν κι εμάς σε μέγεθος ε???δεν πειράζει θα κάνουν άλμα αργότερα ας ελπίσουμε!!!

Γιωτάκι μη σκας καλέ για το ύψος της μικρής!

όσο είναι να πάρει θα το παρει!!!

αχ λέει και μπαμπάκα,κλπ ε?

εμένα πάει στη εξώπορτα και φωνάζει το μωρό που μένει απο κάτω: "μπούμπααααααα(=μπέμπα)!!!!!"

Γεια σας κοριτσάκια μου, πως είστε ?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ! Τελικά ναι μεν το παιδί μου έχει μαμακιαση αλλά αυτό που καταλάβαμε πως κάνει του μπαμπά του δεν είναι τπτ άλλο από παραπόνα για το χρόνο που δεν είναι μαζί.

Το έχω διαβάσει κ σε βιβλίο αυτό αλλά δεν περίμενα να το ζήσω.

Βασικά όλη αυτή η άρνηση είναι ο δικός του τρόπος διαμαρτυρίας που ο μπαμπάς λείπει τόσες ώρες. Και για να εξηγούμαστε από εχτες το πρωί που ξυπνήσαμε όλοι μαζί, φάγαμε όλοι μαζί παίξαμε όλοι μαζί , είναι τελείως διαφορετικός προς τον μπαμπά του.

Μάλιστα εχτες το απόγευμα έπαιζαν μόνοι τους στο δωμάτιο του Νικόλα ο οποίος με ζηταγε που κ που , ερχόταν στη κουζίνα με έβλεπε κ συνέχιζε το παιχνίδι με το μπαμπά του. Το βράδυ λίγο πριν τον πάρει ο ύπνος ήρθε ο Βασίλης να κάτσει κοντά του, με ζήτησε αλλά δεν έκλαψε όπως άλλες φορές κ κοιμήθηκε. Το πρωί τα φρούτα ξεκίνησα να του τα δώσω εγώ κ ζηταγε τον μπαμπά του, οπότε τον ταΐσε ο Β.

Το θέμα είναι ότι όλο αυτό που χτίζετε σε ένα σκ διαλύετε τη Δευτέρα που ο μπαμπάς θα πάει στη δουλειά κ θα του λείπει .

Σοφακι αυτό με το δώρο είναι καλή ιδέα ? Μήπως μετά περιμένει από το μπαμπά μόνο δώρα ? Επίσης , με τον Β. δεν ανεβάζουμε ποτέ τους τόνους , είναι πολύ ήρεμος άνθρωπος (όχι σα κ εμένα δλδ). Εδώ κ 11 χρόνια που είμαστε μαζί ναι μεν έχουμε τσακωθεί αλλά δεν έχει φωνάξει ποτέ ο ένας στον άλλο .

Υπομονή με τον αποθηλασμό Σοφακι, δε ξέρω τι άλλο να πω.

Κατερινάκι πρότεινα το δώρο να το φέρει μια φορά καλέ!!! όχι κάθε μέρα!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Πάντως αφού το διαπίστωσες οτι αυτή η άρνηση είναι τρόπος διαμαρτυρίας για την έλλειψη του μπαμπά, καλό θα ήταν να του εξηγείτε κάθε μέρα με τον μπαμπά του οτι ο μπαμπάς το πρωί πρέπει να πηγαίνει στη δουλειά αλλά το απόγευμα που θα γυρίζει θα περνούν όλο το χρόνο μαζί!

Γενικά θέλει πολύ μπίρι μπίρι! όλα τα καταλαβαίνουν τώρα απλά η επαναληψη βοηθάει στην εμπέδωση!!!;)

Γεια σας κορες...εμφανιστηκα η εξαφανισμενη!!!!!! απο ο,τι διαβαζω, νεα μωρα καταφτανουν στο καφε μας...Να ευχηθω σε ολες τις εγκυμονουσες μας καλη λευτερια να εχουν, μια τελειομηνη και υπεροχη εγκυμοσυνη και ομορφα και υγιεστατα μωρακια στην αγκαλια τους!!!!!!!!!!! Πολυ συγκινηθηκα με τα υπεροχα αυτα νεα...Αργησε το καφε μας να βαλει μπρος αλλα του δωσαμε και καταλαβε, ολες μαζι μεινατε εγκυες...Τα νεα μας τωρα, μετα απο πολυ καιρο: η Ειρηνουλα μου μεγαλωνει και ζωηρευει, εχουμε περασει μια γαστρεντεριτιδα, 2 βρογχιτιδες και μια ωτιτιδα, καλο ρεκορ, ε;;; Τωρα αυτη την εβδομαδα μας κανει κατι νερα με τον υπνο, ξυπναει μες στη νυχτα με ουρλιαχτα και δεν μπορει να ξανακοιμηθει, θελει μονο αγκαλια και πανω κατω (ουτε μηνων δεν τα εκανε) και μονο απο τον μπαμπα της, εμενα ουτε να με φτυσει. Εχει μια γενικοτερη μπαμπακιαση, αλλα παραεγινε το "κακο" αυτη τη βδομαδα. Τη βγαλαμε επισης απο την κουνια γιατι πριν κανενα 2μηνο δεν την ηθελε με τιποτα και τη βαλαμε σε κρεβατι και εκτοτε ηρεμησαμε και εμεις και εκεινη, οσες το σκεφτεστε (Σοφακι για σενα το λεω) να το επιχειρησετε!!!!! Κατα τα αλλα ειναι μια γλυκα, λεει πολλες λεξουλες και αρχιζει τις προτασεις με 2 λεξεις πχ. παππου Γωγω(=Γιωργο), μαμα ατα, μπαμπα παπω(=αγαπω). Κοριτσαρες μου αυριο φευγω για Πραγα με το σχολειο και θα λειψω μια εβδομαδα, ελπιζω υστερα απο αυτο να μην ξαναχαθω...Σας φιλω ολες γλυκα!!!!!!

Καλώστη την Αννούλα!!!

καλά να περάσεις στην Πράγα!!!!

μήπως η Ειρηνούλα περνάει κάτι σαν νυχτερινό τρόμο? γκούγκλαρε το λίγο να δεις μήπως ταιριάζει στις αντιδράσεις της...

Περασατε κι εσείς τις ασθενειούλες σας ε? περαστικά να είναι όλα και μακριά πλέον!!!!

εγώ το κρεβάτι προς το παρόν το έβγαλα απο τα πλάνα μου γιατί τότε που το σκεφτόμουν ήταν η φάση της Βαλέριας με τις αυπνίες....τώρα όπως θα είδατε, μια χαρά κοιμάται και δεν το ρισκάρω να την αναστατώσω με μια τέοια αλλαγή!!!!:D:D:D

τραβάω ζόρι όμως με το φόβο της προς τον θείο της....χθες ήρθαν επίσκεψη σπίτι μας και πόσο στεναχωρήθηκα με την αντίδραση της μικρής δε λέγεται....

όποτε βρισκόταν στον ίδιο χώρο μαζί του ούρλιαζε και όταν κάτσαμε στην κουζίνα να φάμε , αφού τον έβαλα και έκατσε έτσι ώστε να μην τον βλέπει, είχε κατεβασμένο το κεφάλι στο δίσκο της και σήκωνε μόνο τα ματάκια της για να με κοιτάξει....

οπότε αποφασισα οτι κομμένες για ένα διάστημα οι επαφές μαζί του.

το τρομοκρατημένο βλέμμα της Βαλέριας με στεναχωρησε απίστευτα και δε θέλω με τίποτα να ξαναδώ έτσι το παιδάκι μου....:(

πήγαμε χθες εκδρομούλα το πρωί για φαγητό, σε μια καταπληκτική ταβέρνα η οποία διαθέτει μια τεράστια φάρμα με ελάφια, αγριογούρουνα, στρουθοκαμήλους, πάπιες, 2 αλεπούδες και κάτι περίεργα πουλιά....

η Βαλέρια μόνο που δε μπήκε στη λίμνη με τις πάπιες απο τη χαρά της!!!

και όταν μας πλησίαζε κανένας κύκνος του φωναζε με δύναμη "παπαπα"!!!

πολύ γέλιο!!!!

άντε καλέεεεε......που είστε όλες!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

1654088ev3707fd3a.gif

ουφ πού σκόνη, ειπα να καθαρισω λιγακι!

τι κανετε κοπελουδες; εγω δοξα τον μεγαλοδυναμο μια χαρα ειμαι μονο που κουραζομαι λιγακι. από το πρωι που θα παω στην δουλεια και μεχρι να φτασει η ωρα 10 να κοιμηθει το βλασταρι μου ειμαι στο ποδι.

ο μικρος μου ειχε μεταλλαχθει για λιγες μερες σε κακομαθημενο διοτι ειχαν ερθει τα πεθερικα από Αθηνα και τον ειχαν ΚΑΙ αυτοι στα οπα οπα οπότε καταλαβαινετε! μας "καβαλησε" ελαφρως αλλα τωρα ειμαστε και παλι οκ!

από υγεια κοντευουμε να σκασουμε, ευτυχως δηλαδη γιατι και δεν υπαρχει και τιποτα σημαντικοτερο. εσεις ειστε όλες καλα;:P

καλημερα!!!!χαθηκα η γαιδουρα.......οποτε δικαιως πηρε την σκουπαη Μαρω!!χιχιχιχιχιχι.

ποποποο βλεπω τα καποια ζουζουνακια εχουν θεματακι με τις μαμαδες τους!!!κοινως εχουν γινει τσιμπουρακια.....οπως και ο δικος μου.....τραβαω τρελλο ζορι με τον Μαρινουλη!!!!μου ειπε η παιδαγωγος του οτι ειναι σε ηλικια που αντιλαμβανονται πολλα πραγματα γυρω τους και ενα απο αυτα ειναι η προσκολησση στην μαμα απο τα αγορια .....και τα κοριτσια απο τον μπαμπα!!!!το εκανε και ο Ανδρεας μου αυτο.Επισης εχω να πω πως ολα τα παιδια μου ζηλευουν το ενα το αλλο...ενας πανικος...τα 2 μεγαλα διαμαρτυρονται πως δεν ασχολουμαι πολυ μαζι τους.....τι να πρωτοκανω η ερημη μανα...λιγη ωρα καθομαι το μεσημερι και εκει δεν με αφηνουν ουτε τα ματια μου να κλεισω!!!ο μπαμπας ολη την ωρα τρεχει.....αντε να φτιαξει λιγο ο καιρος να τα πηγαινω καμια βολτα εξω.....Σοφακι εχεις δικιο για το γαλα αμυγδαλου ειναι πολυ θρεπτικο...και υπαρχει και σε φαρμακεια!!!!πηγαινε ομως και σε αλλεργιολογο γιατι σιγουρα θα υπαρχει καποια λυση.οι υπολοιπες μανουλες τι κανετε....διαβασα τα νεα σας μην νομιζετε αλλα δεν ειμαι και πολυ καλα σημερα...ποναει ο λαιμος μου..και με το ζορι στεκομαι!!!φιλακια στα ζουζουνακια σας!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου τι κανετε?Εμενα μολις μου ακυρωσαν ενα μαθημα και ετσι τον ψιλοταϊσα και τον κοιμισα!Τι βασανο το φαγητό του!Και νηστικό να τον αφήσω όοοοολη μέρα δε θα παραπονεθεί!Με το ζόρι να φάει 2 μπουκιές!:!:

τί θα γίνει με αυτό το παιδί!!??

Ελπίζω εσας να τρώνε και να μην σας ΄τρελλαίνουν!!

Πολλά φιλάκια σε όλες!!!!και στα μωράκια :D:Dσας!

O40a.jpgO40ap3.png

Κοριτσαρες μου τι κανετε?Εμενα μολις μου ακυρωσαν ενα μαθημα και ετσι τον ψιλοταϊσα και τον κοιμισα!Τι βασανο το φαγητό του!Και νηστικό να τον αφήσω όοοοολη μέρα δε θα παραπονεθεί!Με το ζόρι να φάει 2 μπουκιές!:!:

τί θα γίνει με αυτό το παιδί!!??

Ελπίζω εσας να τρώνε και να μην σας ΄τρελλαίνουν!!

Πολλά φιλάκια σε όλες!!!!και στα μωράκια :D:Dσας!

Γεια σου καλη μου!

βρε ζορια που εχεις και εσυ με το φαγητο! να σου πω την αληθεια εμενα μεχρι στιγμης τρωει σχεδον τα παντα αδιαμαρτυρητα! φαντασου ότι αν δεν εχει ορεξη στανταρντ δεν ειναι καλα. ειτε θα εχει δοντιαείτε γαστρεντεριτιδα είτε τον τριγυριζει ίωση! καταλαβαινεις λοιπόν ότι με ζωνουν τα φιδια αν δεν λεει μονιμως "μαμ":tongue: :P

καλε οι αλλες που ειστε; συμπι μου εισαι καλα; εσυ με ανησυχεις περισσοτερο γιατι εισαι το μονο ¨τακτικο" μελος μου φαινεται τελικα!

ααααα η Τατι, με την οποια μιλησαμε τις προαλλες τηλεφωνικως μου ειπε ότι από την δουλεια δεν μπορει να μπαινει πλέον γιατι τους κοψανε την προσβαση! αυταααααααααααααα :P

καλημερα!:P

τι το θελα εχθες και το μελετησα;

ο μικρος ξυπνησε μες το κλαμα στις 5 του εφτιαξα γαλα, ηπιε με το ζορι 100μλ (όταν υπό κανονικες συνθηκες κατεβαζει 300 εκεινη την ωρα) και μεχρι τις 6.30 βογγουσε εκλαιγε και ηθελε αγκαλια. μαλλον κατι τον πειραξε αλλα δεν ξερω τι! δοντια; κοιλια; ειχε κατιο αεριακια και φοβηθηκα για γαστρεντεριτιδα αλλά μαλλον δεν ειναι αυτο. ξυπνησε στις 8 καλα μπορω να πω αλλα η μερα θα δειξει στην πορεια της.

εσεις όλες καλα; εδω θα ειμαι εγω να κανω δουλιτσες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...