Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πω,πω!!Τι χιονιάς είναι αυτός!!!Χθες πήγαμε παιδίατρο..18 μηνών,10 κιλά,82 πόντους (το τικεράκι με τα κόκκινα μαγουλάκια που είναι?)Μας είπε ότι θα γίνει μικροκαμωμένη..στεναχωρέθηκα λίγο..εσάς τι ύψος έχουν τα παιδάκια σας? αφου είμαστε στη καμπυλη του 50% γιατί μας είπε έτσι?έχουμε και 10 δοντάκια..Αυτά τα νέα μας!!!

Λιάκι Συγχαρητήρια!!! Με το καλό να υποδεχθείς το καινούριο σου μωράκι!!! Μια καλή εγκυμοσύνη να έχεις!!Πως είσαι?? έχεις αναγούλες?είσαι καλά?Το είπες στην κορούλα σου?Εγώ περιμένω να το πω στην αυχενική και μετά..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και από εμενα!

σημερα αν και ξυπνησαμε καλα εντουτοις εφυγα από το σπιτι με πολλα νευρα. βρε κοριτσια δεν μ'αφηνει καθολου ο μικρος ουτε να ετοιμαστω για την δουλεια. από τις 8,10 καταφερα να ετοιμαστω στις 9,00. ολο απο πισω μου ολο να πεταει πραγματα, να ανοιγει συρταρια, την μανα μου δεν την θελει καθολου, τσιριδες , φωνες, εφαγε και μια στον πωπο, εκλαιγε με μαυρο δακρυ, φωναζα εγω και μετα εκλαιγα και εγω από τυψεις. ειναι κολλημενος επανω μου, του κανω και εγω τα χατηρια και δεν μ'αφηνει να κουνηθω :-(

τεσπα....

Γιωτακι μου μην στεναχωριεσαι. αν εσυ και ο αντρας σου ειστε ψηλη σιγα μην γινει μικροκαμωμενο το παιδι. εσενα θα σε περασει σιγουρα ετσι συμβαινει. να φανταστεις οτι και ο μικρος μου εχει κοψει λιγο στην αναπτυξη από οτι μπορω να καταλαβω (γιατι δεν αφηνει ουτε να τον μετρησουμε ουτε να τον ζυγισουμε). πρεπει να ειναι γυρω στους 85 ποντους και εγω και ο αντρας μου ειμαστε πολύ ψηλοι. τον υπολογιζω γυρω στην 75-80η καμπυλη οταν εγω σαν παιδι ημουν παντα πανω από τις καμπυλες αναπτυξης. καθε μωρακι εχει τους δικους του ρυθμους τι να σου πω.

οι υπολοιπες ειστε καλα; σας φιλω και θα παρακολουθω μην τυχον και μπειτε να πουμε μια καλημερα!

ευχαριστω πολυ φιλες μου!!Αυτη την φορα το πιασαμε κατευθειαν,3 μηνες συνολικα προσπαθειες!!Ηθελα και ποιο νωρις αλλα δεν ειχα παει ακομη να κανω τεστ παπ και φοβομουνα να ξεκινησω!!Την Χρυσοβαλαντου αν θυμαστε την καναμε με σπερματεγχυση και μετα απο 3μιση χρονια προσπαθειων...τι πραμα και αυτο..τελικα για ολα φταιει το αγχος,,αυτη την φορα ουτε καν το σκεφτομουνα,απλα το απολαμβαναμε!!

Γιωτα σε ευχαριστω φιλη μου..το ιδιο ευχομαι και για σενα,μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη..ολα να πανε καλα μεχρι το τελος!!!Γερα μωρακια στην αγκαλιτσα μας!!!προς το παρον δεν εχω πολλες αναγουλες...αλλα εχω καουρες,πολυ νωρισ μου εμφανιστηκαν,στην χρυσοβαλαντου τις ειχα στον 7ο και μετα!!!

Οσο για το νινι δεν της εχουμε πει τπτ ακομη,,,και εγω μετα τον τριτο σκεφτομαι αν και δεν νομιζω να καταλαβει κ τπτ!!!

Μαρακι Σοφακι αντε γερα,να γεννησουμε ολες το 2011..πιστευω πως δεν λεει να περιμεναμε παραπανω για αδερφακι,,,θα μεγαλωσουν μαζι :);)!!!

Μαρακι και εγω για κοριτσι με βλεπω ....η αληθεια ειναι πως κοριτσι θελω παλι,,,αμαρτια μου που ζηταω κιολας!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Λιακι μου!!!!!!!!!!!

αντε με το καλο και πάλι σου ευχομαι!

ναι το αγχος ειναι θηλια που πνιγει βρε παιδί μου. είδες όλα καλα; βρε και το Ευμορφακι με εξωσωματικη εκανε τον Παντελη και τωρα εμεινε εγκυος φυσιολογικα! πόσο χαιρομαι για εσας!:P

Γεια σας και απο εμενα!!!!Μολις γυρισα απο την δουλεια πολυ κουρασμενη αλλα δεν μπορουσα να μην πω .....

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Γιωτα και Λια!!!!!!!!!!!!!!!!Να εχετε μια τελεια εγκυμοοσυνη και ακομα ενα τελειο μωρακι!!!!!!!!

Θα σας εβαζα κανενα γραφικο ομως ειμαι τοσο μα τοσο κουρασμενη.....:(:(

Κατα τα αλλα ειμαστε καλα λεω απο εβδομαδα να παρω καμια αναρρωτικη γιατι δεν ξερω για εσας αλλα εγω το βραδυ ειμαι πραγματικα αρρωστη!!!!Κρυωνω αφανταστα πολυ ανακατευομαι και δεν μπορω να σταματησω να αναγουλιαζω....Και σκεφτειτε ολο αυτο να το περναω στην δουλεια αφου ειμαι με βαρδιες....ΦΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!

Θα δειξει τωρα αν μου δωσουν...Δηλαδηη απο οτι καταλαβα η μονη εγκυος με αναγουλες ειμαι εγω εδω?

Αυριο παω για papp-A Θα δουμε...Αχ ειδα το μικρο την προηγουμενη εβδομαδα ηταν 3.5 ολοκληρα εκατοστα και κουνιοταν η ψυχη μου!!!!!!!Ηταν τελεια...Δεν θυμαμαι μπορει να το ξαναεγραψα αυτο...Αλλα ηταν πραγματικα πολυ τρομερο να το βλεπεις.....

Τικερακι δεν βαζω γιατι ακομα να ρωτησω ποσο εβδομαδων ειμαι....Νομιζω 9 αλλα δεν παιρνω ορκο.....οταν θα μαθω θα βαλω....

Γιωτακι δεν νομιζω επειδη εχει τετοιο υψος τωρα να μεινει καοντη η κορη σου...Καποια στιγμη θα το ριξει το μποι και μαλιστα πολυ αποτομα!!!!Τα νεα παιδια δεν μενουν ποτε κοντα!!!Κατι τα ταιζουμε μαλλον....:rolleyes::rolleyes:

Αυτα κοριτσακια παω να ξαπλωσω πριν ξυπνησει ο μικρος.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμενα!!!!Μολις γυρισα απο την δουλεια πολυ κουρασμενη αλλα δεν μπορουσα να μην πω .....

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Γιωτα και Λια!!!!!!!!!!!!!!!!Να εχετε μια τελεια εγκυμοοσυνη και ακομα ενα τελειο μωρακι!!!!!!!!

Κατα τα αλλα ειμαστε καλα λεω απο εβδομαδα να παρω καμια αναρρωτικη γιατι δεν ξερω για εσας αλλα εγω το βραδυ ειμαι πραγματικα αρρωστη!!!!Κρυωνω αφανταστα πολυ ανακατευομαι και δεν μπορω να σταματησω να αναγουλιαζω....Και σκεφτειτε ολο αυτο να το περναω στην δουλεια αφου ειμαι με βαρδιες....ΦΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!

Θα δειξει τωρα αν μου δωσουν...Δηλαδηη απο οτι καταλαβα η μονη εγκυος με αναγουλες ειμαι εγω εδω?

Αυριο παω για papp-A Θα δουμε...Αχ ειδα το μικρο την προηγουμενη εβδομαδα ηταν 3.5 ολοκληρα εκατοστα και κουνιοταν η ψυχη μου!!!!!!!Ηταν τελεια...Δεν θυμαμαι μπορει να το ξαναεγραψα αυτο...Αλλα ηταν πραγματικα πολυ τρομερο να το βλεπεις.....

Τικερακι δεν βαζω γιατι ακομα να ρωτησω ποσο εβδομαδων ειμαι....Νομιζω 9 αλλα δεν παιρνω ορκο.....οταν θα μαθω θα βαλω....

Γιωτακι δεν νομιζω επειδη εχει τετοιο υψος τωρα να μεινει καοντη η κορη σου...Καποια στιγμη θα το ριξει το μποι και μαλιστα πολυ αποτομα!!!!Τα νεα παιδια δεν μενουν ποτε κοντα!!!Κατι τα ταιζουμε μαλλον....:rolleyes::rolleyes:

το'χουμε παρει ζεστα βλεπω ετσι; που ειναι η Ζωουλα που ετρεμε μια 2η εγκυμοσυνη ε; τυχερη μανουλα εισαι και εσυ και ολες οι κοπελες που το ξαναζειτε! ολα να σας πανε καλα!

Καλησπέρα!!!

ουφ τώρα κοιμήθηκε το καμάρι μου!!!

τρελή υπερένταση είχε!!!!

με το ζόρι τη μάζεψα να τη βάλω για ύπνο!

γυριζε γυρω γυρω και τραγουδούσε:

" γύλω γύλω ολοι!"

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Πω,πω!!Τι χιονιάς είναι αυτός!!!Χθες πήγαμε παιδίατρο..18 μηνών,10 κιλά,82 πόντους (το τικεράκι με τα κόκκινα μαγουλάκια που είναι?)Μας είπε ότι θα γίνει μικροκαμωμένη..στεναχωρέθηκα λίγο..εσάς τι ύψος έχουν τα παιδάκια σας? αφου είμαστε στη καμπυλη του 50% γιατί μας είπε έτσι?έχουμε και 10 δοντάκια..Αυτά τα νέα μας!!!

Λιάκι Συγχαρητήρια!!! Με το καλό να υποδεχθείς το καινούριο σου μωράκι!!! Μια καλή εγκυμοσύνη να έχεις!!Πως είσαι?? έχεις αναγούλες?είσαι καλά?Το είπες στην κορούλα σου?Εγώ περιμένω να το πω στην αυχενική και μετά..

ωπα Γιωτάκι μην τρελαίνεσαι....

Καταρχήν το συμπερασμα της παιδιάτρου σου το βρίσκω λίγο βιαστικό...

Δεύτερον δεν ξέρω τι ύψος έχετε με τον άντρα σου για να δούμε περίπου πόσο αναμένεται να φτάσει....

Τρίτον υπάρχει μια θεωρία σύμφωνα με την οποία το τελικό ύψος που θα φτάσουν τα παιδιά ως ενήλικες αντιστοιχεί στο διπλάσιο του ύψους που θα έχουν όταν θα είναι 2 ετών.

Τέταρτον, συγνώμη κορίτσια αλλά δεν κατάλαβα γιατί το να είναι μικροκαμωμένο ένα παιδί θα πρέπει να μας ανησυχεί????

Δηλαδή και τι έγινε αν θα είναι μικροκαμωμένο?

Γερά να είναι και καλοί άνθρωποι να γίνουν....αυτό είναι το σημαντικό...

Το ύψος δε νομίζω οτι βοηθάει καπου....

Εκτός κι αν την προόριζες για μπασκετμπολίστρια Γιωτάκι!!!;)

Εγώ είχα ανάπτυξη η οποία πήγαινε 3-4 χρόνια πίσω!!!

10 χρονών το χέρι μου αντιστοιχούσε σε χέρι 7χρονου(απο εξετάσεις που είχα κάνει στο Παίδων).

όταν οι συμμαθήτριες μου άρχισαν να φοράνε σουτιέν και να αδιαθετούν, εγώ δεν ήξερα καν τι ήταν αυτά!!!πέρα βρέχει!!!

17 χρονών ήμουν 1,54....

18 χρονών έφτασα 1,70!!!

και απο τη Βαλέρια κάτι τέτοιο περιμένω να γίνει με την ανάπτυξη της γιατί και ο άντρας μου ήταν κάπως σαν εμένα όσον αφορά την ανάπτυξη...

μόνο που εκείνος δεν πέταξε μπόι απότομα!

1,76 είναι!

οπότε δε μπορώ να έχω απαίτηση να γίνει η Βαλέρια 1,75!!!:tongue:

καλημερα και από εμενα!

σημερα αν και ξυπνησαμε καλα εντουτοις εφυγα από το σπιτι με πολλα νευρα. βρε κοριτσια δεν μ'αφηνει καθολου ο μικρος ουτε να ετοιμαστω για την δουλεια. από τις 8,10 καταφερα να ετοιμαστω στις 9,00. ολο απο πισω μου ολο να πεταει πραγματα, να ανοιγει συρταρια, την μανα μου δεν την θελει καθολου, τσιριδες , φωνες, εφαγε και μια στον πωπο, εκλαιγε με μαυρο δακρυ, φωναζα εγω και μετα εκλαιγα και εγω από τυψεις. ειναι κολλημενος επανω μου, του κανω και εγω τα χατηρια και δεν μ'αφηνει να κουνηθω :-(

τεσπα....

Γιωτακι μου μην στεναχωριεσαι. αν εσυ και ο αντρας σου ειστε ψηλη σιγα μην γινει μικροκαμωμενο το παιδι. εσενα θα σε περασει σιγουρα ετσι συμβαινει. να φανταστεις οτι και ο μικρος μου εχει κοψει λιγο στην αναπτυξη από οτι μπορω να καταλαβω (γιατι δεν αφηνει ουτε να τον μετρησουμε ουτε να τον ζυγισουμε). πρεπει να ειναι γυρω στους 85 ποντους και εγω και ο αντρας μου ειμαστε πολύ ψηλοι. τον υπολογιζω γυρω στην 75-80η καμπυλη οταν εγω σαν παιδι ημουν παντα πανω από τις καμπυλες αναπτυξης. καθε μωρακι εχει τους δικους του ρυθμους τι να σου πω.

οι υπολοιπες ειστε καλα; σας φιλω και θα παρακολουθω μην τυχον και μπειτε να πουμε μια καλημερα!

Σύμπι μου σε έχει ψιλοκαβαλήσει ο μικρός ε?

Μην του πολυκάνεις τα χατήρια....κράτα και λίγο χαρακτήρα!!!;)

εγώ τη Βαλέρια την αγαπάω, τη λατρεύω αλλά όταν ξεπερνάει τα όρια αγριευω λίγο....

Βασικά πρώτα της εξηγώ το λόγο για τον οποίο δεν της επιτρέπω να κάνει κάτι ή γιατί αυτό που κάνει δεν είναι σωστό και αν δεν πειστεί, προσπαθώ να την αποπροσανατολίσω άμεσα με κάτι άλλο!

πχ προσπαθώ να ετοιμαστώ για να βγούμε έξω και τότε η μικρή μπορεί να αρχίσει να με τραβάει απο το παντελόνι, να γκρινιάζει,κλπ...

ε τότε εγώ τη βάζω στο παιχνίδι κάνοντας τη βοηθό μου!

τη στέλνω να μου φέρνει διάφορα πράγματα ή της δίνω καμία χτένα να φτιάξει τα μαλλιά της,κλπ...

Ε αν δεν πιασει κι αυτό, βάζω καμιά φωνή, όχι πολύ δυνατή, αλλά αρκετά αυστηρή και της ρίχνω και ένα ψαρωτικό άγριο βλέμμα και συνήθως τελειώνει το ζήτημα!!!!:D

ευχαριστω πολυ φιλες μου!!Αυτη την φορα το πιασαμε κατευθειαν,3 μηνες συνολικα προσπαθειες!!Ηθελα και ποιο νωρις αλλα δεν ειχα παει ακομη να κανω τεστ παπ και φοβομουνα να ξεκινησω!!Την Χρυσοβαλαντου αν θυμαστε την καναμε με σπερματεγχυση και μετα απο 3μιση χρονια προσπαθειων...τι πραμα και αυτο..τελικα για ολα φταιει το αγχος,,αυτη την φορα ουτε καν το σκεφτομουνα,απλα το απολαμβαναμε!!

Γιωτα σε ευχαριστω φιλη μου..το ιδιο ευχομαι και για σενα,μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη..ολα να πανε καλα μεχρι το τελος!!!Γερα μωρακια στην αγκαλιτσα μας!!!προς το παρον δεν εχω πολλες αναγουλες...αλλα εχω καουρες,πολυ νωρισ μου εμφανιστηκαν,στην χρυσοβαλαντου τις ειχα στον 7ο και μετα!!!

Οσο για το νινι δεν της εχουμε πει τπτ ακομη,,,και εγω μετα τον τριτο σκεφτομαι αν και δεν νομιζω να καταλαβει κ τπτ!!!

Μαρακι Σοφακι αντε γερα,να γεννησουμε ολες το 2011..πιστευω πως δεν λεει να περιμεναμε παραπανω για αδερφακι,,,θα μεγαλωσουν μαζι :);)!!!

Μαρακι και εγω για κοριτσι με βλεπω ....η αληθεια ειναι πως κοριτσι θελω παλι,,,αμαρτια μου που ζηταω κιολας!!!

μπράβο βρε Λιάκι που ήρθε τόσο γρήγορα το 2ο νινί σας!!!!

είδες αμα λείπει το παλιοάγχος??????

αχ εγώ δεν προλαβαίνω για να γεννήσω στο 2011!!!!

ακόμα δεν το έχω πάρει απόφαση καν!

πρέπει να δω και τι θα κάνω με το θηλασμό....είναι και η αλλεργία της μικρής στη μέση....θα δούμε!!!

Πάντως το 2ο θα το ήθελα χειμωνιατικο μωρό να είναι!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Ζωίτσα να την πάρεις την αναρρωτική να ξεκουραστείς!!!

θα περάσουν σύντομα και οι αναγούλες και θα είσαι καλύτερα!!!

βρε για να κάνεις το papp-A παραπάνω εβδομάδων θα είσαι...γύρω στην 11η με 12η εβδομαδα δεν το κάνουν συνήθως ή λέω βλακείες??????

αχ κουνιόταν το σποράκι σου ε?????? πωπω τέλεια!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σας!!!!τι κανετε?πααααααρα πολυ κρυο στα μερη μου και παγος αρκετος!!!!τα μικρουλια σας καλα? λοιπον να ευχηθω στην ΒΟΥΛΑ μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Μ!!!!ΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙοι υπολοιπες καλα?Γιωτου ακου......το παιδι σου εχει πολυ καλο υψος και δεν νομιζω πως θα γινει μικροκαμωμενο.....και εμενα ο Μαρινος τοσος ειναι!!!ετσι ηταν και τα υπολοιπα....επισης τα σωστα κιλα για ενα παιδακι 18 μηνων μας ειπε ο γιατρος πως ειναι 10 με 11 οποτε εμεις που ειμαστε στα 13 και παμε στα 14 ειμαστε λιγο φορτωμενοι και πρεπει να προσεχουμε!!!μην αγχωνεσαι λοιπον...γιατι και οι γιατροι καποιες φορες υπερβαλουν λιγο.....!!!!εμενα ο Ανδρεας μου ζηταει να αρχισει ποδοσφαιρο και στιβο!!!!τρελαθηκα οταν το ακουσα.....και η Ευη θελει μπαλετο και παραδοσιακους χορους.....καλα αυτη θα την στειλω και μπασκετ δεν την γλιτωνει!!!!μ αρεσει ομως που θελουν να ασχοληθουν με κατι......και κυριως με αθλητισμο!!!!ρε συ Σοφακι μ εβαζει σε σκεψεις η Βαλερια που ειπες οτι φοβαται τον θειο ετσι στα ξαφνικα!!!!οχι οτι φταιει το παιδι.....αλλα μηπως εγινε κατι που δεν το πηρε το ματι σου........μπορει να ειμαι υπερβολικη αλλα κατι φορες δεν ξερεις τι γινεται......

καλημέρα!!!! Ζωίτσα με το καλό το παπ-α..μάλλον εδώ μέσα είσαι η μόνη εγκυούλα με αναγούλες!!!εγώ ακόμη δεν έχω συμπτώματα..

Λοιπόν:ο άντρας μου είναι 1.93 κι εγώ 1.67..αυτό που σκέφτομαι είναι πως η φροσούλα δεν έφαγε ποτέ ξένο γάλα,μπισκοτόκρεμες,βανίλιες κτλ,κτλ..μήπως οι νέες γενιές ψηλώνουν επειδή τρώνε όλα αυτά τα σούπερ ντούπερ κι εγώ τα στέρησα από το παιδί μου και μείνει κοντο?αυτό σκέφτομαι..

μαρακι κι εγώ την ψιλομαλώνω μερικές φορές..βασικά σαν παιδάκι είναι πολύ βολικό..παίζει αλλά δεν είναι ταρζανάκι..δεν σκαρφαλώνει,δεν ανοίγει συρτάρια κτλ..αυτό που κάνει καμμιά φορά και με εκνευρίζει είναι ότι σκίζει βιβλια..Τα οπόία για μένα είναι θησαυρός.ελενίτσα ίδιο ύψος έχουν τα μικρά μας ε??

Καλά Λια αυτό με το άγχος είναι αλήθεια! Η ξαδέρφη μου προσπαθούσε 5 χρόνια,έκανε εξοσωματική,γέννησε δίδυμα και στο μήνα πάνω έμεινε έγκυος κι έκανε έκτρωση γιατί είχε καισαρική αλλά δεν μπορούσε και με τα δίδυμα να κάνει τόσο συντομα νινί..

Καλά Σοφάκι μου χαράς το κουράγιο σου!εγώ αν καμιά φορά πάει 9 και δεν έχει κοιμηθεί η μικρή τα παίζω!!Δεν μπορώ..θέλω το βραδάκi να κάτσω λίγο να χαλαρώσω..Καλά,είδα τις φώτο σου!!Τι όμορφη και κομψή νυφούλα που ήσουν???και λεπτή,λεπτή,σαν να μην γέννησες!!!Θέλεις να σου δώσω 5-10 κιλάκια!!έχω!! Να ζήσετε!!

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

καλησπερααααααα!!!!!τι κανετε?ολοι καλα?σημερα πηγαμε παιδιατρο.88 ποντους 12.500κιλα.μια χαραο μικρος μου:Dψιλοαγχωνομαι που βαριεται να μασαει και δεν πολυ τρωει αλλα...υπομονη.με εστειλε και ο ντοκτορ σημερα και εμεινα να τον κοιταω σαν χαζη.του λεω <<δεν λεει πολλες κουβεντες 5-6 το πολυ>>και γυριζει και μου λεει<<δεν πειραζει ,τον αλλο μηνα θα κανει και προτασειςμε 3!!!:confused:λεξουλες>>μαλλον δεν καταλαβε τι του ειπα:rolleyes: απο λεξιλογιο μηδεν θα κανει και προταση με 3 λεξεις?μηπως να κλεινει και κανενα ρημα?:rolleyes:α...εχουμε 14 δοντακια.μεσα σε 5 μερες πεταξε 2 κυνοδοντες και παμε για τον 3ο.σημερα δεν εφαγε τιποτα και εξυνε με μανια εκεινο το σημειο.αρα περιμενουμε....

αλλη μια φορα να συγχαρω τις εγκυουλες μας.να εχετε μια υπεροχη εγκυμοσυνη και γερα μωρακια:D

Σοφακι δεν θυμαμαι αν στο ξαναειπα αλλα η κορη σου ειναι μια θεα!!!!:D:Dκουκλα ηταν με την στολη της:D

αυτα τα νεα μας....

XWF8p2.png

alo!!!

ήρθα κι εγώ!!!

το αστέρι μου κοιμήθηκε αλλά βήχει πολύ ρε γμτ...

θα ξαναπάρω την παιδίατρο τηλ το απόγευμα...

αν και σκέφτομαι σοβαρά να την αλλάξω...αλλά δε βρίσκω κάποιον καλύτερο....θα δω....πολύ προβληματίζομαι....

Ευτυχώς που έχουμε και τη Λενιώ μας, το κινητό ημερολόγιο!!!

Βουλίτσα χρόνια πολλά!!!!! Να τα εκατοστησεις και πάντα υγεία και χαρά να έχετε εσύ και η οικογένεια σου!!!

Επίσης, αν ενδιαφέρεσαι, έλα στο καφέ και πάρε βαθιές εισπνοές....φυσάει γκαστροαέρας!!!!χαχαχαχαχαχα!!!

εσύ Ελενίτσα κλέισε τη μύτη σου!!!!

εκτός κι αν έχεις κουράγιο για 4ο!!!!:D:D:D

καλημερα σας!!!!τι κανετε?πααααααρα πολυ κρυο στα μερη μου και παγος αρκετος!!!!τα μικρουλια σας καλα? λοιπον να ευχηθω στην ΒΟΥΛΑ μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Μ!!!!ΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙοι υπολοιπες καλα?Γιωτου ακου......το παιδι σου εχει πολυ καλο υψος και δεν νομιζω πως θα γινει μικροκαμωμενο.....και εμενα ο Μαρινος τοσος ειναι!!!ετσι ηταν και τα υπολοιπα....επισης τα σωστα κιλα για ενα παιδακι 18 μηνων μας ειπε ο γιατρος πως ειναι 10 με 11 οποτε εμεις που ειμαστε στα 13 και παμε στα 14 ειμαστε λιγο φορτωμενοι και πρεπει να προσεχουμε!!!μην αγχωνεσαι λοιπον...γιατι και οι γιατροι καποιες φορες υπερβαλουν λιγο.....!!!!εμενα ο Ανδρεας μου ζηταει να αρχισει ποδοσφαιρο και στιβο!!!!τρελαθηκα οταν το ακουσα.....και η Ευη θελει μπαλετο και παραδοσιακους χορους.....καλα αυτη θα την στειλω και μπασκετ δεν την γλιτωνει!!!!μ αρεσει ομως που θελουν να ασχοληθουν με κατι......και κυριως με αθλητισμο!!!!ρε συ Σοφακι μ εβαζει σε σκεψεις η Βαλερια που ειπες οτι φοβαται τον θειο ετσι στα ξαφνικα!!!!οχι οτι φταιει το παιδι.....αλλα μηπως εγινε κατι που δεν το πηρε το ματι σου........μπορει να ειμαι υπερβολικη αλλα κατι φορες δεν ξερεις τι γινεται......

όντως Ελενίτσα είναι πολύ ωραίο που θέλουν να ασχοληθούν με αθλητισμό!!!

εγώ πριν καταλήξω στο στίβο, δοκίμασα τα πάντα απο αθλήματα!!!

ξεκίνησα με μπαλέτο, μετά παραδοσιακούς χορούς, ρυθμική, μπάσκετ, βόλει, τένις και τέλος στίβος!

όχι ρε συ....δεν παίζει τίποτα άλλο με τον θείο σίγουρα!!!

αφού δεν την έχει πάρει ποτέ καν αγκαλιά!

Απλά μάλλον επειδή έχει τύχει η ξαδέρφη της και είναι νευρική και κλαίει και θυμώνει όποτε είναι μπροστά ο μπαμπάς της, μάλλον το συνδίασε οτι αυτός φταίει....δεν ξέρω...

Αλλά να πω τη μαύρη αλήθεια, εμένα μια χαρά με βολεύει που δεν τον θέλει γιατί έτσι αποφεύγω και την παρέα με την κουνιάδα!!!!

χαχαχαχα!!!;)

καλημέρα!!!! Ζωίτσα με το καλό το παπ-α..μάλλον εδώ μέσα είσαι η μόνη εγκυούλα με αναγούλες!!!εγώ ακόμη δεν έχω συμπτώματα..

Λοιπόν:ο άντρας μου είναι 1.93 κι εγώ 1.67..αυτό που σκέφτομαι είναι πως η φροσούλα δεν έφαγε ποτέ ξένο γάλα,μπισκοτόκρεμες,βανίλιες κτλ,κτλ..μήπως οι νέες γενιές ψηλώνουν επειδή τρώνε όλα αυτά τα σούπερ ντούπερ κι εγώ τα στέρησα από το παιδί μου και μείνει κοντο?αυτό σκέφτομαι..

μαρακι κι εγώ την ψιλομαλώνω μερικές φορές..βασικά σαν παιδάκι είναι πολύ βολικό..παίζει αλλά δεν είναι ταρζανάκι..δεν σκαρφαλώνει,δεν ανοίγει συρτάρια κτλ..αυτό που κάνει καμμιά φορά και με εκνευρίζει είναι ότι σκίζει βιβλια..Τα οπόία για μένα είναι θησαυρός.ελενίτσα ίδιο ύψος έχουν τα μικρά μας ε??

Καλά Λια αυτό με το άγχος είναι αλήθεια! Η ξαδέρφη μου προσπαθούσε 5 χρόνια,έκανε εξοσωματική,γέννησε δίδυμα και στο μήνα πάνω έμεινε έγκυος κι έκανε έκτρωση γιατί είχε καισαρική αλλά δεν μπορούσε και με τα δίδυμα να κάνει τόσο συντομα νινί..

Καλά Σοφάκι μου χαράς το κουράγιο σου!εγώ αν καμιά φορά πάει 9 και δεν έχει κοιμηθεί η μικρή τα παίζω!!Δεν μπορώ..θέλω το βραδάκi να κάτσω λίγο να χαλαρώσω..Καλά,είδα τις φώτο σου!!Τι όμορφη και κομψή νυφούλα που ήσουν???και λεπτή,λεπτή,σαν να μην γέννησες!!!Θέλεις να σου δώσω 5-10 κιλάκια!!έχω!! Να ζήσετε!!

μια χαρά ύψος έχεις Γιωτάκι και ο άντρας σου φυσικά, δεν το συζητώ!!!

βρε τι λες??? οι μπισκοτόκρεμες θα στο ψηλώσουν το παιδί????? Να στο παχύνουν ναι, σίγουρα το κάνουν γιατί περιέχουν αρκετή ζάχαρη αλλά για το ύψος δεν έχουν σχέση!

μια και το ανέφερες, με το θηλασμό τι έκανες? συνεχίζεις?

ύπνο στις 9?????? τι λες τώρα?????

το νωρίτερο που έχει κοιμηθεί η βαλέρια είναι στις 10!!!παλιά όμως!!!

αλλά δε με πειράζει γιατί είναι ο τρόπος ζωής μας τέτοιος που μας βολεύει που κοιμάται αργά!

εμείς κάθε απόγευμα βγαίνουμε για καφέ και μαζευόμαστε σπίτι μετά τις 9!

αφού να καταλάβεις, το μπανάκι της το κάνω 10-10:30!!!

η Φροσούλα σου βλέπει το 5ο όνειρο εκείνη την ώρα! χαχαχαχα!!!!

Σε ευχαριστω πολύ για τα καλά σου λόγια!!!:oops:

το έχω ξαναπεί κορίτσια....όποια έχει κιλά που περισσεύουν, ευχαρίστως τα παίρνω εγώ!

επίσης δέχομαι καμία συμβουλή για την κυταρρίτιδα πως να φύγει γιατί έχω γίνει χάλια....:(

και δε σας έχω πει και το κουφό εεε?????

η μαύρη γραμμή της εγκυμοσύνης στην κοιλιά, ακόμα αχνοφαίνεται!!!!

καλησπερααααααα!!!!!τι κανετε?ολοι καλα?σημερα πηγαμε παιδιατρο.88 ποντους 12.500κιλα.μια χαραο μικρος μου:Dψιλοαγχωνομαι που βαριεται να μασαει και δεν πολυ τρωει αλλα...υπομονη.με εστειλε και ο ντοκτορ σημερα και εμεινα να τον κοιταω σαν χαζη.του λεω <<δεν λεει πολλες κουβεντες 5-6 το πολυ>>και γυριζει και μου λεει<<δεν πειραζει ,τον αλλο μηνα θα κανει και προτασειςμε 3!!!:confused:λεξουλες>>μαλλον δεν καταλαβε τι του ειπα:rolleyes: απο λεξιλογιο μηδεν θα κανει και προταση με 3 λεξεις?μηπως να κλεινει και κανενα ρημα?:rolleyes:α...εχουμε 14 δοντακια.μεσα σε 5 μερες πεταξε 2 κυνοδοντες και παμε για τον 3ο.σημερα δεν εφαγε τιποτα και εξυνε με μανια εκεινο το σημειο.αρα περιμενουμε....

αλλη μια φορα να συγχαρω τις εγκυουλες μας.να εχετε μια υπεροχη εγκυμοσυνη και γερα μωρακια:D

Σοφακι δεν θυμαμαι αν στο ξαναειπα αλλα η κορη σου ειναι μια θεα!!!!:D:Dκουκλα ηταν με την στολη της:D

αυτα τα νεα μας....

σε ευχαριστω Σοφάκι μου!!!

πολύ καλή ανάπτυξη ο Αναστάσης ε? μπράβο!!!!

για τις κουβεντούλες μην ανησυχείς!

κάποια στιγμή όλα θα μιλήσουν!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφάκι μου,ύπνος στις 9 είναι το αργά μας..στις 8 κοιμάται κανονικα..ευτυχώς..γιατί εμείς δεν είμαστε του έξω και χαλαρώνουμε,χουχουλιάζουμε στον καναπέ..Τον θηλασμό τον σταμάτησα 14 μηνών(θήλασε 13 μηνες)..μέχρι τότε δεν είχα καν αδιαθετήσει και πήγαινα συνέχεια στον γυναικολόγο για να μου πει αν μένω έγκυος και μου έλεγε κάθε φορά πως το ενδομήτριο δείχνει πως ούτε καν κοντεύει να μου έρθει περιοδος,όχι να μείνω κι έγγυος..έτσι,επειδή ήθελα πολύ μωράκι,άρχισα σταδιακά να μειώνω γεύματα από το χρόνο και να της δίνω φρέσκο όλυμπος..σιγά-σιγά και με ηρεμία τα καταφέραμε!

kwtpmaqz0.png

Γεια σας κοριτσάκια , όλες καλά ? Οι εγκυουλες μας πως είναι ?

Λιακι συγχαρητήρια !!!! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη κ να κρατήσεις ένα υγιέστατο μωράκι !:D

Βρε κοριτσάκια έχω ένα θεματακι που με προβληματίζει αλλά κυρίως με στεναχωρεί το τελευταίο καιρό , σκεφτομαι να το βάλω κ στο parents αλλά θα ήθελα και τις δικες απόψεις αν σας έχει τύχει ή έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο πως το ξεπερνάς κ κυρίως πως το διαχειρίζεσαι.

Το θέμα μου είναι ότι ο μικρός έχει κολλήσει πάνω μου απελπιστικά πολύ, βέβαια αυτό δεν είναι κ τόσο τρομερό φαντάζομαι στην ηλικία αυτή, αλλά να μη θέλει καθόλου το μπαμπά του ? :-(

Έρχεται με τόση λαχτάρα κ ενθουσιασμό από τη δουλειά κ δε θέλει ούτε αγκαλιά να τον πάρει, ούτε φιλάκι να δώσει , ούτε να κάτσουν να παίξουν μαζί τπτ ! Καλά να τον βάλει για ύπνο ούτε λόγος ενώ κάνα μήνα πριν δεν είχαμε τέτοιο θέμα.

Έρχεται ο Β. με παίρνει αγκαλιά με φιλαει μπαίνει ανάμεσα μας ο μικρός , τον παίρνει αγκαλιά ο μπαμπάς του για να κάνουμε αγκαλίτσες κ φιλάκια οι τρεις μας κ ο Νικόλας πέφτει επάνω μου κ φιλαει εμένα ενώ ταυτόχρονα σπρώχνει το μπαμπά του να φύγει. :confused::confused:

Πάμε στο δωμάτιο του να παίξουμε κ ότι παιχνίδι παίρνει ο μπαμπάς του πάει κ του το παίρνει από τα χέρια για να το δώσει σε εμένα . Πάω να φύγω από το δωμάτιο να παίξουν οι δυο τους κ σπαράζει στο κλάμα.

Να σημειώσω ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας τον ζηταει αρκετές φορές κ εγώ του λέω πως είναι στη δουλειά κ θα έρθει αργότερα να παίξουμε. Μήπως πρέπει να λέω κάτι άλλο ?

Πέρα από το πρακτικό κομμάτι δηλαδή να κάτσει με το μπαμπά του να παίξει καμιά ώρα ή να τον βάλει για ύπνο για να κάνω κ εγώ ένα – δυο πραγματάκια που θέλω, αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι βλέπω τον Β. να στενοχωριέται τόσο πολύ και μια-δυο φορές να τσαντίζεται κιόλας (όχι με το παιδί εννοείτε αλλά με την όλη κατάσταση) και έχει δίκιο. Και εγώ στη θέση αν γυρναγα από τη δουλειά με τόση λαχτάρα να δω –αγκαλιάσω-φιλήσω-παίξω το παιδί μου κ αυτό να με απορρίπτει εεε θα έσκαγα.

Είναι φάση κ θα περάσει ? Τι να κάνουμε ?

Σορρυ αν σας έπρηξα

XwAPp3.png

Καλησπέρα!!!

που είστε βρε σουσουράδες?????

σύμπι, Τάτι, Ελενίτσα,κλπ??????????

Σοφάκι μου,ύπνος στις 9 είναι το αργά μας..στις 8 κοιμάται κανονικα..ευτυχώς..γιατί εμείς δεν είμαστε του έξω και χαλαρώνουμε,χουχουλιάζουμε στον καναπέ..Τον θηλασμό τον σταμάτησα 14 μηνών(θήλασε 13 μηνες)..μέχρι τότε δεν είχα καν αδιαθετήσει και πήγαινα συνέχεια στον γυναικολόγο για να μου πει αν μένω έγκυος και μου έλεγε κάθε φορά πως το ενδομήτριο δείχνει πως ούτε καν κοντεύει να μου έρθει περιοδος,όχι να μείνω κι έγγυος..έτσι,επειδή ήθελα πολύ μωράκι,άρχισα σταδιακά να μειώνω γεύματα από το χρόνο και να της δίνω φρέσκο όλυμπος..σιγά-σιγά και με ηρεμία τα καταφέραμε!

Γιωτάκι ύπνος στις 8?????????????

τι λες τώρα?????????????

αν είσαι του σπιτιού καλό είναι!

Για μας όμως θα ήταν απελπισία!!!

ειδικά το καλοκαίρι που θέλουμε να σουλατσάρουμε πιο πολύ!!!

ωραίος ο αποθηλασμός σας! ιδανικός!

εγώ απο χθες έχω πάθει πανικό....νομίζω οτι τελειώνει το ταξίδι του θηλασμού για μας και δεν θέλω καθόλου....

η μικρή θηλάζει 3 φορές το 24ωρο αλλά αισθάνομαι οτι το γάλα μου έχει μειωθεί δραματικά...

Πραγματικά δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ και με πιάνει πονοκέφαλος στη σκέψη οτι θα σταματήσουμε...δεν είμαι καθόλου έτοιμη ψυχολογικά κι ας το σκέφτομαι καιρό τώρα...:(

Προβλέπω τρελή στεναχώρια να περνάω....

Και εκτός απο το ψυχολογικό κομμάτι, δεν έχω βρει λύση ακόμα και για το πρακτικό...αν σταματήσει το θηλασμό τι γάλα θα πίνει?? αγελαδινό και κατσικίσιο είναι εκτός λόγω αλλεργίας...

βρήκα ένα γάλα αμυγδάλου στο νετ....θα το πάρω να το δοκιμάσω...:-(

Γεια σας κοριτσάκια , όλες καλά ? Οι εγκυουλες μας πως είναι ?

Λιακι συγχαρητήρια !!!! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη κ να κρατήσεις ένα υγιέστατο μωράκι !:D

Βρε κοριτσάκια έχω ένα θεματακι που με προβληματίζει αλλά κυρίως με στεναχωρεί το τελευταίο καιρό , σκεφτομαι να το βάλω κ στο parents αλλά θα ήθελα και τις δικες απόψεις αν σας έχει τύχει ή έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο πως το ξεπερνάς κ κυρίως πως το διαχειρίζεσαι.

Το θέμα μου είναι ότι ο μικρός έχει κολλήσει πάνω μου απελπιστικά πολύ, βέβαια αυτό δεν είναι κ τόσο τρομερό φαντάζομαι στην ηλικία αυτή, αλλά να μη θέλει καθόλου το μπαμπά του ? :-(

Έρχεται με τόση λαχτάρα κ ενθουσιασμό από τη δουλειά κ δε θέλει ούτε αγκαλιά να τον πάρει, ούτε φιλάκι να δώσει , ούτε να κάτσουν να παίξουν μαζί τπτ ! Καλά να τον βάλει για ύπνο ούτε λόγος ενώ κάνα μήνα πριν δεν είχαμε τέτοιο θέμα.

Έρχεται ο Β. με παίρνει αγκαλιά με φιλαει μπαίνει ανάμεσα μας ο μικρός , τον παίρνει αγκαλιά ο μπαμπάς του για να κάνουμε αγκαλίτσες κ φιλάκια οι τρεις μας κ ο Νικόλας πέφτει επάνω μου κ φιλαει εμένα ενώ ταυτόχρονα σπρώχνει το μπαμπά του να φύγει. :confused::confused:

Πάμε στο δωμάτιο του να παίξουμε κ ότι παιχνίδι παίρνει ο μπαμπάς του πάει κ του το παίρνει από τα χέρια για να το δώσει σε εμένα . Πάω να φύγω από το δωμάτιο να παίξουν οι δυο τους κ σπαράζει στο κλάμα.

Να σημειώσω ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας τον ζηταει αρκετές φορές κ εγώ του λέω πως είναι στη δουλειά κ θα έρθει αργότερα να παίξουμε. Μήπως πρέπει να λέω κάτι άλλο ?

Πέρα από το πρακτικό κομμάτι δηλαδή να κάτσει με το μπαμπά του να παίξει καμιά ώρα ή να τον βάλει για ύπνο για να κάνω κ εγώ ένα – δυο πραγματάκια που θέλω, αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι βλέπω τον Β. να στενοχωριέται τόσο πολύ και μια-δυο φορές να τσαντίζεται κιόλας (όχι με το παιδί εννοείτε αλλά με την όλη κατάσταση) και έχει δίκιο. Και εγώ στη θέση αν γυρναγα από τη δουλειά με τόση λαχτάρα να δω –αγκαλιάσω-φιλήσω-παίξω το παιδί μου κ αυτό να με απορρίπτει εεε θα έσκαγα.

Είναι φάση κ θα περάσει ? Τι να κάνουμε ?

Σορρυ αν σας έπρηξα

Κατερινάκι μου εγώ πιστεύω οτι περνάει φάση ο μικρός σου....μαμακίαση τη λένε!!!

έχετε δοκιμάσει να τον "δωροδοκήσει" ο άντρας σου????? δηλαδή επιστρέφοντας απο τη δουλειά, να του φέρει δώρο ένα παιχνίδι και να κάτσουν μαζί να το ανοίξουν και να το συναρμολογήσουν αν χρειάζεται...

Εσύ εννοείται να προσπαθήσεις να μην είσαι παρούσα ή αν σε θέλει οπωσδήποτε ο μικρός εκεί, να κάνεις την παρουσία σου διακριτική και μετά να αποσυρθείς αν γίνεται και να τους αφήσεις μόνους....

ή την ώρα που είναι να φάει το απογευματινό του, να έρθι και ο μπαμπάς να κάτσει μαζί σας και να προσπαθήσει να ταίσει κι εκείνος τον μικρό...

Μήπως έχει γίνει κάτι που να το πήρε στραβά ο μικρός? πχ να ανεβάσατε λίγο τους τόνους με τον άντρα σου και να νόμιζε ο μικρός οτι σε μάλωσε???

Πάντως πιστεύω οτι θα το ξεπεράσει....απλά θέλει υπομονή και επιμονή απο τον άντρα σου!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...