Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ θα κάνω τώρα και μου έχει γράψει ovitrelle αλλά δεν ξέρω ακριβώς γιατί. Τώρα είδαμε και 2 ωοθυλακια και ίσως πάω να τα πάρω αν μεγαλώσουν και φαίνονται οκ όπου εκεί σίγουρα θα χρησιμέψει. 

Επίσης σοκαριστικό αυτό με τον γιατρό!!! Δεν ξέρω τι να πω.. σίγουρα δεν θα μπορούσες να γνωρίζεις κάτι..ευτυχώς τον συνέλαβαν! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω της πηρα στολη κοκκινοσκουφιτσα πολυ ωραια και αυτη γλυκοκοιταζει τη δικια μου που ειναι μελισσουλα!!!!!ναι καλα ακουσατε στα γεραματα ντυθηκα μελισσουλα!θα σας βαλω φωτο να δειτε!την εχω και κρεμασμενη μεσα στο δωματιο μας και ο αντρας μου μου λέει βαλτην στην ντουλαπα μεσα θα μπει και κανενας ανθρωπος θα μας περασει για ανωμαλους!!!!(και καλα ντυνομαι μελισσουλα και κανουμε παιχνιδια)...για πλακα το λεει βεβαια αλλα εγω πολυ γελαω και την αφηνω εκει κρεμασμενη!

:tongue::tongue:καλα αυτοι οι αντρες ειναι αποθεωση κατι ωρες!!!!ακου που πηγε το μυαλο του ρε παιδι μου.......και εγω πηρα ενα σουπερ καπελο με κοκκινα κοτσιδακια αλλα δεν με αφηνουν να τα φορω......ακου τι θα πει ο κοσμος!!!καλε καρναβαλι εχουμε.....αφηστε μας και εμας να ξεφωντωσουμε λιγο........και στο κατω κατω δεν με ενδιαφερει καθολου τι λεει ο κοσμος!!!!και εμενα η Ευη ειναι κοκκινοσκουφιτσα...αλλα εχουμε και μια Χιονατη!!!!και μην ξαναπεις την λεξη γεραματα.........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ααα καλα δεν παμε καλα!!!δεν σε αφηνουν να φορας το καπελο????δηλαδη για εμενα που ντυθηκα μελισσουλα και ηταν και κοντο το φουστακι τι θα ελεγαν????πω πω την ξετσιπωτη!!!!

και η χιονατη μου αρεσε πολυ!!!σκεφτομουν να ντυθω αλλα ειπα οτι ειναι too much για τα γεραματα μου (ελα πλακα κανω)!!!!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

γεια σας και απο εμας.τι κανετε?απο οτι διαβασα ειστε ολοι καλα.πολυ χαιρομαι.και εμεις το ιδιο.αλλα απο διαθεση.....αφηστε το καλυτερα.σαν την Μαρια και εγω:-(δεν βοηθαει και η γκρινια του Ανασταση καθολου.επιτελους μετα απο 10 μερες εσκασε ο πρωτος κυνοδοντας και ειναι ετοιμος και ο αλλος.σερνομαι στην κυριολεξια κοριτσια.εχω τρελλο πονοκεφαλο 3 μερες και δεν περναει με τιποτα.

μια χαρα φαγανα ειναι τα δικα σας .φτου μην σας ματιασω.εμενα δεν τρωει τιποτα.ελπιζω να ειναι απο τα δοντια αλλα .....δεν το βλεπω.λιγοφαγος ειναι.δεν θελει να τον ταιζω,δεν τα θελει αλεσμενα.δεν τα θελει κομματακια απο εμενα και προς θεου μην δει κουταλι η πιρουνι.τα πεταει ολα κατω και ουρλιαζει:-(σημερα προσπαθουσα μιαμιση ωρα για να φαει.ξερετε τι εφαγε για μεσημεριανο?1 κομματακι μπιφτεκι σαν το νυχι σας!!!!:-(ουτε τυρι ουτε λαχανικα.φτυνει τα παντα.10 μερες τωρα εχουμε σαλταρει στην κυριολεξια.εχω δοκιμασει τα παντα.μεχρι καιμπροστα στο λαπτοπ τον εβαλα...μπα τιποτα.δεν το ανοιγει το στομα.αυριο εχουμε παιδιατρονα τον ζυγισει.εξεταση και να μετρηση το υψος.για να δουμε!!!!

πηραμε την στολη του ζορο.με το που την ειδε-δεν προλαβα να του την βαλω-εγινε χαμος.βρε καλε μου βρε χρυσε μου ...τιποτα.χωρις στολη φετος ο Αναστασης.πολυ ιδιοτροπο εχει γινει το παιδακι μου απαπα

XWF8p2.png

καλησπερααααα ολες καλα? Σημερα ερχεται η μαμα μου να μας δει και εχω αδεια σημερα αυριο αλλα,εχουμε.....τα συνηθισμενα θα βαρεθηκατε να τα διαβαζετε. εμεισ δε θελουμε ευχελαιο αλλα να ρθει να μεινει μαζι μας ο αρχιμανδριτης να μας ψελνει απο το πρωι ως το βραδυ. τωρα ειμαι εγω η αρρωστη εδω κ 2 βδομαδες αλλα απο προχθες εχω ενα τρελο συναχι πολυ χαλια σας λεω....τελοσπαντωνννν

Ειδατε το διαγωνισμο που εστειλα φωτο των κοριτσιων? θα μας ψηφισετε???

ειναι στο facebook και πρεπει να κανετε like τη σελιδα http://www.facebook.com/vaptisishop.gr και μετα να ψηφισετε τη μικρη μου Αννα η τη Βικυ η και τις 2 αν θελετε στο αλμπουμ http://www.facebook.com/album.php?aid=38058&id=113546015353455&fbid=184178458290210...

αντεεεεε γιατι ενω την 1η μερα ειμασταν πολυ μπροστα τωρα μας φτασανε αλλα μωρακια :P:P:P Παντως μη φανταστειτε, τιποτα φοβερα δωρα, κατι προσκλησεις θα κερδισουμε κ κατι μπισκοτακια...αλλα το πιο ωραιο θα ηταν να τους πω οταν μεγαλωσουνε "ξερετε εστειλα τη φωτο σας και βγηκε 1η!!!" (δεν εχω τι να κανω μου φαινεται....)

Καλησπέεεεραααα!!1 Μαράκι ελπίζω να ανέβηκε η ψυχολογία!! Σήμερα έχει και λίιιιγο ηλιο...ελενίτσα κι εσύ το ίδιο!!! Καλέ σοφία τι φραουλίτσα ζουμερή είναι αυτή??? για δάγκωμα!!! και ο κλουνάκος ελενίτσα κούκλος!!και μεγάλωσε πολύ!! τατιάνα κι εγώ κοκκινοσκουφίτσα την ντύνω! και κάθε πρωί μου λέει: όχι μπομπόνι.τσατσόν,φιφίτσα!(=όχι παντελόνι.καλτσόν,κοκινοσκουφίτσα!)πεθαίνω στα γέλια! cat τώρα θα μπω να ψηφίσω!ρε κορίτσια τι τρώνε τα παιδάκια σας!!φτου!φτου! Εμένα τρώει το πρωι που ξυπνάει 9:30 200μλ φρέσκο γάλα,και 2-3μικρές μπουκίτσες τοστ με τυράκι. Στις 12 τρώει 300μλ φρουτόκρεμα, στις 4 τρώει 250μλ φαγητό δικό της (και αλεσμένο εντελώς και σε πολύ υδαρή μορφή,αλλιώς δεν θα το φάει) και μέτά στις 8 που κοιμάται ξαναπίνει 200μλ γάλα..σπάνια μπορεί ανάμεσα στις 4 και στις 8 που κοιμάται να φάει κανένα αυγό..κοντά στα 10 κιλά είμαστε..Τέλος πάντων!σας φιλώ και πάω να δω λίγο τον αντρούλη μου!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

α!! Τώρα είδα το μην της ζωίτσας!!!! Άντε να τελέιώσει γρήγορα ο αντρούλης σου τις δουλειές να τον έχεις κοντά σου..Ευχαριστώ για τις ευχούλες και για τις συμβουλές σου!!! και όλες σας,σας ευχαριστώ για τις συμβουλές..βρε κορίτσια αν την έχω κάτω, δεν θα ξυπνάει συνέχεια από τις φωνές της φροσούλας?? Γιατί όλη μέρα δεν βάζει γλώσσα μέσα.. έλεγα ότι τον πρώτο καιρό, που συνήθως τα μωράκια κοιμούνται πολλές ώρες το 24ωρο να το είχα στο δωμάτιό πάνω κι εγώ με τη φροσουλα να παίζουμε κάτω..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Γεια σας !!!

Γιωτουλα , με το καλό κοριτσάκι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη κ να κρατήσεις ένα γερό παιδάκι.

Μαράκι μου καλά είμαστε , ναι η αλήθεια είναι ότι έχουμε χαλαρώσει λίγο. Ελπίζω σε καλλίτερες μέρες…… τι να πω ?

Εσύ κοριτσαρα μου γιατί δεν είσαι καλά ? Θα βάλουμε τη Σοφία να δείρει όποιον σε πειράξει , μη μασάς;)

Σοφία είσαι εντάξει με το κρύωμα ? Κούκλα το Βαλεριακι σου κ του χρόνου κερασάκι !

Ελενιτσα κ εσένα ο Μαρινουλης σου αστέρι.

Ζωη πως πας ? Βαλε ρε ένα τικερακι να ξέρουμε που βρισκόμαστε :idea:

Cat μου τα δοντάκια του το ταλαιπωρούν το αντράκι σου. Υπομονή . Έχεις δοκιμάσει να τον αφήσεις να φάει μόνος του, με τα χεράκια του ? Μήπως τα θέλει ενδιάμεση κατάσταση δηλαδή ούτε αλεσμένα ούτε κομμάτια αλλά πατημένα με το πιρούνι ? Για δες τι θα σου πει κ ο παιδίατρος

Εμένα σήμερα ξύπνησε με γκρίνια κ μετά έριξε κ ένα κλάμα , τι έχεις του λέω , βαβά μου λέει , που του λέω , ντοτι (δόντι) μου λέει.. μας λείπουν οι 4 τραπεζίτες κ δε φαίνονται ούτε καν πρησμένα τα ουλα του

XwAPp3.png

εγω της πηρα στολη κοκκινοσκουφιτσα πολυ ωραια και αυτη γλυκοκοιταζει τη δικια μου που ειναι μελισσουλα!!!!!ναι καλα ακουσατε στα γεραματα ντυθηκα μελισσουλα!θα σας βαλω φωτο να δειτε!την εχω και κρεμασμενη μεσα στο δωματιο μας και ο αντρας μου μου λέει βαλτην στην ντουλαπα μεσα θα μπει και κανενας ανθρωπος θα μας περασει για ανωμαλους!!!!(και καλα ντυνομαι μελισσουλα και κανουμε παιχνιδια)...για πλακα το λεει βεβαια αλλα εγω πολυ γελαω και την αφηνω εκει κρεμασμενη!

έλα τα kinky....:tongue::tongue::tongue:

η μελισσούλα με τον μελισσούλη!!!:D

χαχαχαχαχαχαχα!!!

μπράβο βρε Τατιανάκι που πήρες στολή!

του χρόνου θα πάρω κι εγώ...γιατί φέτος δεν προβλέπεται να πάμε πουθενά αλλά και να πάμε, με το κρύο που λέεν οτι θα έχει, δε θα φαίνεται η στολή κάτω απο το παλτό!θα περιοριστώ με καμία περούκα!

Με προβληματίσατε είναι η αλήθεια με αυτά που γράφετε για τα γεύματα των ζουζουνιών σας. Η παιδίατρος μας είναι αυστηρή σχετικά με τη διατροφή και μας είπε να μην δίνουμε μεγάλες ποσότητες ούτε σε στερεές τροφές ούτε σε υγρά γιατί διογκώνεται το στομαχάκι τους και θα θέλουν όλο και περισσότερο. Ο Ανδρέας είναι από βάρος & ύψος μια χαρά νομίζω 13 κιλά και 87 σχεδόν πόντους σε ύψος πριν 2 εβδομάδες αλλά αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να του δίνουμε περισσότερο μήπως ο μεταβολισμός του γίνει πιο αργός...δε ξέρω. Ενδεικτικά το διατροφικό του πρόγραμμα είναι το εξής:

-Πρωινό: γάλα παιδικό φρέσκο 240-260ml & ένα αυγό βραστό

-Δεκατιανό: φρούτο (συνήθως 1 μπανάνα ή μήλο με αχλάδι ή μήλο με ακτινίδιο)

-Μεσημεριανό: 250ml μαγειρεμένο φαγητό κατσαρόλας ή φούρνου χωρίς άλλο συνοδευτικό πχ ψωμί ή φέτα (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή όσπριο/λαδερό με λίγο λάδι στο τέλος, Τρίτη-Σάββατο 50γρ κόκκινο κρέας με τραχανά ή ζυμαρικό, Πέμπτη 50γρ άσπρο κρέας με ρύζι ή πατάτα βραστή, Κυριακή ψάρι βραστό) χθες για παράδειγμα έφαγε μανιταρόσουπα

-Απογευματινό: 1 γιαουρτάκι με μια φέτα ψωμί τοστ με μέλι & 1 ή 2 φορές την εβδομάδα κρέμα

-Βραδινό: γάλα παιδικό φρέσκο 240-260ml

Συγκριτικά με όσα γράφετε μου φαίνονται πολύ λίγα...μήπως δεν κάνουμε καλά?

Φεύγω για δουλειά σε λίγο και έχω και πολλές ώρες σήμερα οπότε θα δω απαντήσεις σας το βράδυ...φιλάκια και think positive όσο γίνεται!

Λία μια χαρά τρώει το παιδί σου καλέ!!!!

και απο ανάπτυξη σούπερ είναι!!!!

η μόνη μου ένσταση είναι οτι εγώ θα προτιμούσα να έδινα 3 φορες την εβδομάδα κόκκινο κρέαςι και 2 φορές όσπρια συν οτι εμάςη παιδίατρος μας έχει πει 90-100γρμ να είναι η ποσότητα του κρέατος.

:tongue::tongue:καλα αυτοι οι αντρες ειναι αποθεωση κατι ωρες!!!!ακου που πηγε το μυαλο του ρε παιδι μου.......και εγω πηρα ενα σουπερ καπελο με κοκκινα κοτσιδακια αλλα δεν με αφηνουν να τα φορω......ακου τι θα πει ο κοσμος!!!καλε καρναβαλι εχουμε.....αφηστε μας και εμας να ξεφωντωσουμε λιγο........και στο κατω κατω δεν με ενδιαφερει καθολου τι λεει ο κοσμος!!!!και εμενα η Ευη ειναι κοκκινοσκουφιτσα...αλλα εχουμε και μια Χιονατη!!!!και μην ξαναπεις την λεξη γεραματα.........

καλέ βάλτο το καπέλο και άστους να λένε!!!!

τι θα πει ο κόσμος.....

λες κι ο κόσμος άμα θέλει να πει, το καπέλο περιμένουν!!!

ντύσε τα ζουζούνια σου, ντύσου κι εσύ και διασκεδάστε το!!!

παρεπιμπτόντως την Κυριακή έχει καρναβάλι στη Μεγαλόπολη και μάλιστα πολύ ωραίο!

γεια σας και απο εμας.τι κανετε?απο οτι διαβασα ειστε ολοι καλα.πολυ χαιρομαι.και εμεις το ιδιο.αλλα απο διαθεση.....αφηστε το καλυτερα.σαν την Μαρια και εγω:-(δεν βοηθαει και η γκρινια του Ανασταση καθολου.επιτελους μετα απο 10 μερες εσκασε ο πρωτος κυνοδοντας και ειναι ετοιμος και ο αλλος.σερνομαι στην κυριολεξια κοριτσια.εχω τρελλο πονοκεφαλο 3 μερες και δεν περναει με τιποτα.

μια χαρα φαγανα ειναι τα δικα σας .φτου μην σας ματιασω.εμενα δεν τρωει τιποτα.ελπιζω να ειναι απο τα δοντια αλλα .....δεν το βλεπω.λιγοφαγος ειναι.δεν θελει να τον ταιζω,δεν τα θελει αλεσμενα.δεν τα θελει κομματακια απο εμενα και προς θεου μην δει κουταλι η πιρουνι.τα πεταει ολα κατω και ουρλιαζει:-(σημερα προσπαθουσα μιαμιση ωρα για να φαει.ξερετε τι εφαγε για μεσημεριανο?1 κομματακι μπιφτεκι σαν το νυχι σας!!!!:-(ουτε τυρι ουτε λαχανικα.φτυνει τα παντα.10 μερες τωρα εχουμε σαλταρει στην κυριολεξια.εχω δοκιμασει τα παντα.μεχρι καιμπροστα στο λαπτοπ τον εβαλα...μπα τιποτα.δεν το ανοιγει το στομα.αυριο εχουμε παιδιατρονα τον ζυγισει.εξεταση και να μετρηση το υψος.για να δουμε!!!!

πηραμε την στολη του ζορο.με το που την ειδε-δεν προλαβα να του την βαλω-εγινε χαμος.βρε καλε μου βρε χρυσε μου ...τιποτα.χωρις στολη φετος ο Αναστασης.πολυ ιδιοτροπο εχει γινει το παιδακι μου απαπα

Κουράγιο συνονόματη.....

μη σκας....θα φάει κάποια στιγμή....και άμα είναι και τα δοντάκια στη μέση....υπομονή....

έχω βρεθεί στη θέση σου....έτσι ήταν και η Βαλέρια....

καλησπερααααα ολες καλα? Σημερα ερχεται η μαμα μου να μας δει και εχω αδεια σημερα αυριο αλλα,εχουμε.....τα συνηθισμενα θα βαρεθηκατε να τα διαβαζετε. εμεισ δε θελουμε ευχελαιο αλλα να ρθει να μεινει μαζι μας ο αρχιμανδριτης να μας ψελνει απο το πρωι ως το βραδυ. τωρα ειμαι εγω η αρρωστη εδω κ 2 βδομαδες αλλα απο προχθες εχω ενα τρελο συναχι πολυ χαλια σας λεω....τελοσπαντωνννν

Ειδατε το διαγωνισμο που εστειλα φωτο των κοριτσιων? θα μας ψηφισετε???

ειναι στο facebook και πρεπει να κανετε like τη σελιδα http://www.facebook.com/vaptisishop.gr και μετα να ψηφισετε τη μικρη μου Αννα η τη Βικυ η και τις 2 αν θελετε στο αλμπουμ http://www.facebook.com/album.php?aid=38058&id=113546015353455&fbid=184178458290210...

αντεεεεε γιατι ενω την 1η μερα ειμασταν πολυ μπροστα τωρα μας φτασανε αλλα μωρακια :P:P:P Παντως μη φανταστειτε, τιποτα φοβερα δωρα, κατι προσκλησεις θα κερδισουμε κ κατι μπισκοτακια...αλλα το πιο ωραιο θα ηταν να τους πω οταν μεγαλωσουνε "ξερετε εστειλα τη φωτο σας και βγηκε 1η!!!" (δεν εχω τι να κανω μου φαινεται....)

καλώς να τη δεχτείς τη μανούλα σου Μαριάννα!!!

εγώ σας ψήφισα πάντως!!!

και όχι επειδή είσαι μπροστά, αλλά πραγματικά οι κόρες σου μου άρεσαν πιο πολύ απ'όλα τα παιδάκια!!! η Άννα με τη σκανταλόφατσα της και η Βική με το αγγελικό προσωπάκι! να τις χαίρεσαι!!!

και αμα κερδίσετε θα μας κεράσεις μπισκοτάκια εεεε???????????:D

Καλησπέεεεραααα!!1 Μαράκι ελπίζω να ανέβηκε η ψυχολογία!! Σήμερα έχει και λίιιιγο ηλιο...ελενίτσα κι εσύ το ίδιο!!! Καλέ σοφία τι φραουλίτσα ζουμερή είναι αυτή??? για δάγκωμα!!! και ο κλουνάκος ελενίτσα κούκλος!!και μεγάλωσε πολύ!! τατιάνα κι εγώ κοκκινοσκουφίτσα την ντύνω! και κάθε πρωί μου λέει: όχι μπομπόνι.τσατσόν,φιφίτσα!(=όχι παντελόνι.καλτσόν,κοκινοσκουφίτσα!)πεθαίνω στα γέλια! cat τώρα θα μπω να ψηφίσω!ρε κορίτσια τι τρώνε τα παιδάκια σας!!φτου!φτου! Εμένα τρώει το πρωι που ξυπνάει 9:30 200μλ φρέσκο γάλα,και 2-3μικρές μπουκίτσες τοστ με τυράκι. Στις 12 τρώει 300μλ φρουτόκρεμα, στις 4 τρώει 250μλ φαγητό δικό της (και αλεσμένο εντελώς και σε πολύ υδαρή μορφή,αλλιώς δεν θα το φάει) και μέτά στις 8 που κοιμάται ξαναπίνει 200μλ γάλα..σπάνια μπορεί ανάμεσα στις 4 και στις 8 που κοιμάται να φάει κανένα αυγό..κοντά στα 10 κιλά είμαστε..Τέλος πάντων!σας φιλώ και πάω να δω λίγο τον αντρούλη μου!

ευχαριστούμε πολύ Γιωτάκι!!!!

βάλε κι εσύ καμια φωτο με την Κοκκινοσκουφίτσα!! (κι εσύ Τατιάνα....και εννοείται και τη μελισσούλα!!)

καλέ μια χαρά τρώει και σένα το Φροσάκι!!!

και μένα η Βαλέρια 10 κιλά είναι!!! μοντέλα τα κορίτσια μας!!!

εμείς προλαβαίνουμε κι άλλο γεύμα γιατί κοιμάται αργά....11-11:30....αφού σήμερα στις 10 μαζευτήκαμε απο τη βόλτα μας!!! είμαστε γυριστρούληδες βλεπεις!!!!

καλέ λέει τσατσόν και φιφίτσα??????? πεθαίνωωωωωω!!!!!!

α!! Τώρα είδα το μην της ζωίτσας!!!! Άντε να τελέιώσει γρήγορα ο αντρούλης σου τις δουλειές να τον έχεις κοντά σου..Ευχαριστώ για τις ευχούλες και για τις συμβουλές σου!!! και όλες σας,σας ευχαριστώ για τις συμβουλές..βρε κορίτσια αν την έχω κάτω, δεν θα ξυπνάει συνέχεια από τις φωνές της φροσούλας?? Γιατί όλη μέρα δεν βάζει γλώσσα μέσα.. έλεγα ότι τον πρώτο καιρό, που συνήθως τα μωράκια κοιμούνται πολλές ώρες το 24ωρο να το είχα στο δωμάτιό πάνω κι εγώ με τη φροσουλα να παίζουμε κάτω..

σιγά που θα ξυπνάει καλέ το μωρό!!!

όπως το μάθεις θα είναι!!!

αν το έχεις και κοιμάται κάτω, θα μάθει να κοιμάται και με τη φασαρία!

της γειτόνισας μου το παιδί το έπαιρνε ο ύπνος όταν έβαζε το τρυπάνι ο μπαμπάς της να τρυπήσει!!!

αν θα το έχεις πάνω το μωρό, θα σε φάνε τα δρομολόγια....και δε θα έχεις και το άγχος? εντάξει θα έχεις ενδοεπικοινωνία αλλά και πάλι...δεν ξέρω....εγώ πάντως θα το κρατούσα κάτω!

Γεια σας !!!

Γιωτουλα , με το καλό κοριτσάκι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη κ να κρατήσεις ένα γερό παιδάκι.

Μαράκι μου καλά είμαστε , ναι η αλήθεια είναι ότι έχουμε χαλαρώσει λίγο. Ελπίζω σε καλλίτερες μέρες…… τι να πω ?

Εσύ κοριτσαρα μου γιατί δεν είσαι καλά ? Θα βάλουμε τη Σοφία να δείρει όποιον σε πειράξει , μη μασάς;)

Σοφία είσαι εντάξει με το κρύωμα ? Κούκλα το Βαλεριακι σου κ του χρόνου κερασάκι !

Ελενιτσα κ εσένα ο Μαρινουλης σου αστέρι.

Ζωη πως πας ? Βαλε ρε ένα τικερακι να ξέρουμε που βρισκόμαστε :idea:

Cat μου τα δοντάκια του το ταλαιπωρούν το αντράκι σου. Υπομονή . Έχεις δοκιμάσει να τον αφήσεις να φάει μόνος του, με τα χεράκια του ? Μήπως τα θέλει ενδιάμεση κατάσταση δηλαδή ούτε αλεσμένα ούτε κομμάτια αλλά πατημένα με το πιρούνι ? Για δες τι θα σου πει κ ο παιδίατρος

Εμένα σήμερα ξύπνησε με γκρίνια κ μετά έριξε κ ένα κλάμα , τι έχεις του λέω , βαβά μου λέει , που του λέω , ντοτι (δόντι) μου λέει.. μας λείπουν οι 4 τραπεζίτες κ δε φαίνονται ούτε καν πρησμένα τα ουλα του

καλωστό το Κατερινάκι!!!

ακόμα με βήχα τρελό είμαι αλλά απο διάθεση όπως βλεπετε....μια χαρά!!!

δεν πτοούμαι!!!!

α τα έχετε βγάλει τα υπόλοιπα δοντάκια???20 δε βγάζουν σύνολο???

αν ναι, εμάς μας λείπουν ακόμα 8!!!έχουμε 4 μπροστά πάνω, 4 μπροστά κάτω και τους 4 τραπεζίτες(βασικά οι δυο είναι μισοβγαλμένοι!).

Ζωήηηη! έχει δίκιο η Κατερίνα!!! βάλε τικεράκι!!!

ουφ πολλά εγραψα....

πάω να ψάξω για φωτιστικό για το δωμάτιο της Βαλέριας!

μη γελάτε....ναι ακόμα να της το φτιάξω τελείως το δωμάτιο!:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=268735&cid=11

να δηλώσω συμμετοχή για τη Βαλέρια να πάρει το ρόλο???????????

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

πού τα βρισκεις ήθελα να ηξερα! θα στειλω και εγω τον τζουνιορ για καστινγκ!

Διαφημίσεις

Καλησπέρες!!!

που είστε καλέ?

πήρατε σβάρνα τα καρναβάλια???

εγώ έβαλα τη μικρή και τον μπαμπά για ύπνο και βλέπω το καρναβάλι απο την τηλεόραση!

έχω θέμα με τη μικρή....απο προχθές τρέμει και κλαίει όποτε βλέπει τον άντρα της κουνιάδας μου!!! μιλάμε για τρόμο το παιδί και κλάμα με αναφιλητά με το που θα τον δει...δεν ξερω τι να κάνω...

δεν της έκανε κάτι ο καημένος...μάλλον αποτι καταλαβα το συνδιασε στο μυαλό της οτι όποτε κλαίει η ανιψιά φταίει εκείνος...δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...τεσπα....ελπίζω να της περάσει σύντομα...

είδες συμπεθεράκι σύμπτωση??? το πρωί έλεγα για τη Whitney και το βράδυ το διάβασα στη ζουγκλα!!!

να στείλεις και τον Κωνσταντινούλη για να είναι ζευγάρι με τη Βαλέρια και στην οθόνη και στη ζωή! χαχαχαχαχα!!!!

άντε ελπίζω απο αύριο να μαζευτούμε σιγά σιγά εεε???????

Φιλιά!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σας ξεχασα........με ξεχασατε και εσεις......

Καλες εγκυμοσυνες σε ολες τισ κοπελες...ολα να πανε καλα μεχρι το τελος!!!

Οπως βλεπω μπαινουμε ολες στο κλαμπ!!!

Φιλακια πολλα κοριτσακια γλυκα!!!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Σας ξεχασα........με ξεχασατε και εσεις......

Καλες εγκυμοσυνες σε ολες τισ κοπελες...ολα να πανε καλα μεχρι το τελος!!!

Οπως βλεπω μπαινουμε ολες στο κλαμπ!!!

Φιλακια πολλα κοριτσακια γλυκα!!!!!

Λιάκιιιιιιι!!!!!!

Συγχαρητήρια!!!!

Με το καλό το νεο νινί!!!!

Μια φανταστική τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!!!!!!!!!!!!

632640zx6vm25i6x.jpg

Δε σε ξεχάσαμε βρε!!!!

απλά έχει πέσει γενικά περονόσπορος εδώ και ποιά να πρωτοαναζητήσουμε!!!!!!!

Μιλάμε οτι φύσηξε τρελός μωροαέρας στο καφέ μας ε?????????

πήρατε φόρα όλες!!!

ελπίζω σύντομα να βρεθώ κι εγώ στη θέση σας!!!

αν και προηγείται η σύμπι μου με τον διακαή πόθο για την κόρη!!!!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ααααααααααααααααααααααααα Λιααααααααααααααααααααααααακι τι βλεπουν τα καταγαλανα ματακια μου; βρε θηριο εισαι εγκυος; τι καλα τι καλα! δεν σε ξεχασαμε καθολου και μην το ξαναπεις! συνεχεια αναρωτιομουν απλα θεωρησα οτι περνας σουπερ στο Αιγιο και μας εγραψες κανονικα!:tongue:

λοιπόν να σου πανε ολα καλα, όλα τελεια και να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη και μια καλυτερη ακομα γεννα! μου εφτιαξες την ημερα! για να πεφτουν τα στοιχηματα: εγω βλεπω παλι κοριτσι (αααααχχχχχχχχχχ)!

λοιπον ποιες ειναι οι εγκυουλες μας γιατι ξεχναω η γραια;

pixie-Αλέκα, Ζωουλα, Λιακι, Γιωτουλα, Ευμορφια για βοηθηστε καποια ξεχναω.... τι καλα τι καλα....

εμεις ησυχα περασαμε το τριημερο, οικογενειακα με βροχες και πολύ σπιτι δυστυχως! δεν χαρηκαμε, το παιδακι μου μια φορα το εντυσα και αυτο ηταν αλλα δεν πειραζει του χρονου. εσεις ειστε ολες καλα;

μπειτε να μαθω μωρε τα νεα σας και χανεστε παλι δεν πειραζει :tongue:

κατα τα αλλα τρεχω με την δουλεια αλλα αυτο ειναι και καλο και κακο θα δουμε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...